|
|
#2191 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26
Cytat:
Też myślałam o jakimś kremie do rąk i ewentualnie o balsamie do ust + jakieś próbki kremów....chyba będzie w sam raz?? ![]() Hm...po po pierwsze nie zawsze mam czas żeby nadrobić wszystkie strony i szukać tego co akurat mnie interesuje, a po drugie czytałam co było pisane wczoraj i te odpowiedzi mnie nie usatysfakcjonowały więc zapytałam się ponownie.... Przykro mi że masz z tym jakiś problem... |
|
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Bo na ubraniach, szalikach więcej wód jest trwałych. Ja jak się psiknę wodą toaletową Brasil Beat(która dosyć, że toaletowa to przecież zwykła sezonówka) to czuję wieczorem na nadgarstkach nadal jak się kąpię, a na swetrze i po dwóch dniach.
|
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
To może spróbuj zadzwonić, bo już powinna być odpowiedź, a może obędzie sie bez zwrotów bo to też troche zajmujące, więc warto się dobijać do nich.
|
|
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się klei jak dam za dużo, a tak to nie. Ale też regularnie nie używam. w ogóle po pół roku nieużywania jakoś dziwnie alkoholem od niego bije więc chyba pójdzie do kosza.
|
|
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale właśnie to jest zaśmiecanie forum w kółko na okrągło pytania co dać, a co nie dać, a ja nie daję ....... jakbyś przeczytała ten wątek to byś uzyskała satysfakcjonująca cię odpowiedź a osoby, które na bieżaco czytają czasmi z tej paplaniny mają "masło maślane" a tak wogóle to zapoznałaś się z pierwszym postem tego wątku: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...70&postcount=1 bardzo ważne tam sa informacje, zacytuje kilka: W tym wątku dyskutujemy o kosmetykach firmy Avon, omawiamy także sprawy techniczne związane z zamawianiem kosmetyków. Ze względu na dużą liczbę osób odwiedzających wątek wszystkie posty nie na temat lub nie zawierające konkretnej treści (np. post z jedną emotką) będą usuwane. Jeżeli chcecie sobie luźno porozmawiać na tematy, które Was łączą - złóżcie sobie wątek z plotkami Proszę nie pytać o katalogi. Dostępne katalogi, w formie zdjęć, skanów czy linków do wersji do ściagnięcia znajdziesz w wątku katalogowo-zdjęciowym (link w punkcie III). Jeśli nie ma w nim kolejnego katalogu, to znaczy, że żadna z Wizażanek jeszcze nie ma możliwości zeskanowania lub po prostu nie chce udostępnić i też to trzeba uszanować. Posty z prośbami o katalogi będą kasowane. Edytowane przez Buniat Czas edycji: 2012-02-23 o 12:42 |
|
|
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym nie lubię do nich dzwonić, zawsze trafiam na jakąś średnio miłą (nieugodową) Panią. |
|
|
|
|
#2198 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak robię Myśle ze skoro mi tak rozpatrzyli sprawę to i Tobie zrobią tak samo, no ale mogli by sie streszczac z odpowiedzią, powodzenia
|
|
|
|
|
#2200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybacz![]() Ja bede miała jutro bo juz mam na fakturze więc w razie co opinie napiszę Ci zaraz rano, Ja też zamawiam dla Mamy, już sie dawno na nią czaiła więc grzech nie sporzystać w takiej cenie, byle była warta tej ceny, a jak nie to pojdzie na zwrot. (chociaż jeszcze nigdy nic nie zwracałam)
|
|
|
|
|
#2202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2203 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Czasami tę samą sprawę potrafią rozpatrzeć różnie.
|
|
#2204 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakoś Nataszka25 potrafiła mi odpowiedzieć i nie robić z tego rabanu a ty się do mnie doczepiłaś jak bym stale o to samo pytała....Regulamin czytałam i nie musisz mi go tu przytaczać bo go nie naruszam....Mam takie samo prawo korzystania z tego forum jak ty....jak Ci to przeszkadza to przepraszam...I koniec tematu bo wtedy to będzie zaśmiecanie wątku. Cytat:
|
||
|
|
|
#2205 | |
|
Zadomowienie
|
Haha czy ludzie z Avonu tu zaglądają ??
Właśnie dostałam odpowiedź: Cytat:
Edytowane przez cleo80 Czas edycji: 2012-02-23 o 13:03 |
|
|
|
|
#2206 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jaki preparat z Avonu polecacie, który wzmocniłby włosy?? Taki sprawdzony, dobry specyfik najlepiej;D
|
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o odpowiedzi na wysłane pytania ze strefy to jest tak:
ja jak wyślę pytanie około godziny 7-8 rano to mam odpowiedź w ten sam dzień ale późnym popołudniem coś około 18 a jak wyśle zapytanie popołudniu to odp mam na drugi dzień mniej więcej o tej samej godzinie co do nich wysłałam np. kiedyś napisałam im o 16 to mi odp na drugi dzień o 16...
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2210 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Byłoby super, gdybyś napisała jaka ona jest w rzeczywistości. A jeszcze jakbyś wstawiła fotki na katalogowym to ja i mama byłybyśmy bardzo wdzięczne. |
|
|
|
|
#2211 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2212 |
|
szeryfcio
|
Ja od zawsze uważam, że tak
![]()
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2216 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z gratisu się Klientka ucieszy, ale nie ma co dawać za dużo, bo się przyzwyczai do nadmiaru ![]() Cytat:
Wspominałam tu ostatnio, że dopytuję ich o te Hity Avon. No to najpierw dostałam tę samą instrukcję, która jest na stronie, a teraz dostałam odpowiedź, że sprawę przekazują dalej, gdzieś wyżej hhaha Zobaczymy kiedy dostanę instrukcję ![]() Cytat:
Jednak puszą się od suszenia zawsze (u fryzjera też) i prostownica to warunek konieczny... Ale za to po takich zabiegach trzymają się kilka dni w należytym stanie ![]() Swoją drogą, gdyby AVON dodał do swoich produktów prostownice, lokówki etc. to myślę, że całkiem nieźle by mogły schodzić
Edytowane przez kejtiryba Czas edycji: 2012-02-23 o 13:43 |
|||
|
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Juz w pierwszych watkach wielokrotnie udowadniali ze sa tu obecni
![]() W koncu pamietacie? - avon rules ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]() Jak patrze na ceny tych skakanek i pilek to
|
|
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2220 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Są prostownice za 40 zł (miałam pseudo ceramiczną z Rossmanna, prostowała bite 3 lata i dawała radę, no aż padła ze starości teraz kupiłam za prawie 200 zł (no dobra... dostałam od TŻ na urodziny... ) i nie zamieniłabym jej na żadną inną, bo można prostować i na suche i na mokre a są po niej włosy prościutkie, że ho ho I gdyby tego typu prostownice, suszarki, lokówki itp, dobrej jakości się pojawiły, to myślę, ze np za 140-180 zł spokojnie by schodziły
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:40.

Też myślałam o jakimś kremie do rąk i ewentualnie o balsamie do ust + jakieś próbki kremów....chyba będzie w sam raz?? 

Czasami tę samą sprawę potrafią rozpatrzeć różnie.