|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: W pogoni za zgrabną figurą-dla nastolatek
Hej
Niewiele ostatnio piszę, bo czasu straaasznie mało. W szkole mam makabrę A zaczęłam się jeszcze bawić w wymiany na wizażu i resztki wolnego czasu zabiera mi odp. na posty, PW, itd. W każdym razie ciągle Was podczytuję Widzę, że większość doskonale trzyma się na diecie - to super! Trzymajcie kciuki Dziewczyny ! I powodzenia wszytskim
|
|
#662 |
|
Rozeznanie
|
zlossi: mimo podobnej wagi i wzrostu wyglądasz 23456789 razy lepiej ode mnie!
Zjadłam dziś pistacje. Nazbierała się gdzieś garść, może trochę więcej, nie mogę się przy nich opanować ![]() A i byłam na łyżwach prawie 2h |
|
|
|
|
#663 |
|
Raczkowanie
|
Hejka
Wczoraj było dobrze z dietką i pierwszy dzień postu bez wybryków zaliczony Na kolacje zjadłam kanapkę chleba Graham z wędzoną makrelą i pomidorem i ćwiczenia na mięśnie brzucha i nóg, na dobry początek Myślicie, że taka wędzona ryba jest OK ? W Wiedniu kupiłam parę ciuszek na lato
|
|
#664 | |
|
Konto usunięte
|
Secret125 Krynica-Zdrój to jakieś 130 km ode mnie, ja mieszkam bardziej na zachód, okolice Wadowic
![]() Dziewczyny może wypiszemy swoje wagi i cele? I umieścimy w pierwszym poście. Pisałyśmy już o tym wcześniej kiedy Secret była na wyjeździe, ale skoro już wróciła, to może się tym zajmie ![]() Ja już po śniadaniu: warzywa na patelnię Teraz: jabłko Na obiad: ryba, sałatka + jakieś węgle Reszty na razie nie planuje, zobaczymy jak się dzień potoczy ![]() W planach mam narty, ale warunki nie najlepsze, wszystko topnieje i na stoku robi się lód, na którym średnio sobie radzę Jeśli narty nie wypalą, to zrobię HIIT z TurboFire. A tu troszkę o ćwiczeniach HIIT: Cytat:
z wikipedii
Edytowane przez 201612080925 Czas edycji: 2012-02-23 o 10:08 |
|
|
|
|
|
#665 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Można dołączyć?Odchudzam się od poniedziałku, planuję przejść na dietę śródziemnomorską, ale na razie po prostu ograniczam kalorie Wzrost 168, waga początkowa 56, a aktualnie jest 55.
|
|
#666 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Dzisiaj 4 dzień bez słodyczy, a 6 diety, ciekawa jestem jak moja waga, no ale jak sobie obiecałam, waże sie w sobotę.Secret brawo, już jeden dzień mniej! Szybko minie! Trzeba się na czymś skupić, na czyms, co nas pasjonuje, co lubimy, nma kimś, kogo kochamy, wtedy nie dośc, że nie mylimy o jedzeniu to kilgoramy leca same. Damy rade wszystkie razem i za te 40 dni będziemy piękne, zdrowe i zaje.biste (chociaż w sumie już jesteśmy ). A co do makreli to jest okej, zdrowe tłuszcze, białko i pyszny smak Tibb - witamy z nami Tylko się zastanawiam, 55 kg dla Twojego wzrostu to chyba waga idealna? DO ilu chcesz zejśc?
|
|
|
#667 |
|
Raczkowanie
|
Dzień doberek
Ja włąsnie popijam ziołową herbatkę, popołudniu wpadnie do mnie kumpela mam nadzieję, że nie ruszę wystawionych słodyczy ....... Nie mam pomysłu a obiad...
|
|
#668 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz, zależy mi ogólnie na zmianie stylu życia. 5 regularnych posiłków, bez podjadania, bez słodyczy fast foodów itd, minimum 2l wody... A niby to 55kg to nie jest dużo, ale normalnie ważę o wiele mniej - przytylam ostatnio. Chciałabym zejść tak do.. 50? Poza tym chodzi też o moją sylwetkę, widać po mnie te ostatnie dodatnie kilogramy
|
|
#669 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Kochane
Ja sobie dzisiaj pospałam i dopiero jem śniadanie
|
|
|
|
|
#670 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
Muszę poczytać, co zrobić A jak mnie bolą łydki od wczorajszej skakanki
|
|
#671 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie wróciłam z zakupów i miałam w planach kupić spodnie, ale albo były za duże, albo za małe a że tak bardzo chciałam te spodnie to wzięłam mniejszy rozmiar
W każdym razie czekam aż schudnę i wtedy je założę.
Zapuszczam włosy ![]() Moje fotografie, moje spojrzenie na świat https://www.facebook.com/pages/Locze...26892024075108 Edytowane przez Secret125 Czas edycji: 2012-02-23 o 14:43 |
|
|
|
|
#672 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Jako, że pierwszy dzień bez słodyczy dzisiaj wypada, postanowiłam nie zostawić wszystkiego w rękach losu (a schudnie, a może nie schudnie ) ale wziąć się w garść i dołączyć do jakiegoś tematu, który pomoże mi utrzymać motywację. Zero fastfoodów, dużo ruchu i chcę dociągnąć rozmiar 36 (a może nawet 34 ]) Tak więc, powodzenia i mam nadzieję, że razem dobrniemy do upragnionej figury
|
|
|
|
|
#673 |
|
Rozeznanie
|
Myślę co na obiad zjeść, na pewno ryż brązowy i dużą ilość sałaty z pomidorem i ogórkiem, albo samym ogórkiem i sałatą
i co do tego? Nie mam wiele możliwość, chyba znowu to będzie jajko sadzone.
|
|
|
|
|
#674 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#675 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#676 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam dzisiaj taki dzień, że ciągle gdzieś jeżdzę, wszystko jest stresujące i zjadłam 4 kromki razowca - dwie z łososiem, dwie z szynka drobiową i niestety z 10-15 pieczywek wasa. To niby nie dużo, ale każda była lekko z dżemem niskosłodzonym morelowym. Nie wiem, co mnie tak wzięło, ale było mi tak słabo, że musiałam zjeśc, a przestało mi byc dopiero po tych 10, czy tam 15, nie pamiętam nawet. Stwierdziłam, że nie bede sie przecież głodzić, za to poćwicze na macie (mam taką taneczną
) i zrobie 2 rayz po 30 min na orbitreku, jako kara za to żarcie. Za to jestem dumna, bo nie tknęłam nic słodkiego, a miałam taki zamiar! Mam nadzieję, że u Was wszystko wspaniale.
|
|
|
#677 |
|
Raczkowanie
|
U mnie jak najbardziej
Zapuszczam włosy ![]() Moje fotografie, moje spojrzenie na świat https://www.facebook.com/pages/Locze...26892024075108 Edytowane przez Secret125 Czas edycji: 2012-02-23 o 16:40 |
|
|
|
|
#678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziś śniadanie: 2 kanapki z serkiem wiejskim II śniad: 2 kanapki z masłem i pomidorem obiad: 3 jajka + 2 kromki chleba + 4 ogórki kiszony kolacja: nie wiem ? |
|
|
|
|
|
#679 |
|
Raczkowanie
|
Hello
Mój dzisiejszy jadłospis:Śniadanko - grachanka z serkiem kanapkowym ze szczypiorkiem + papryczka II śniadanko - pomarańczka Obiad - Ryż brązowy z warzywami z patelni Podwieczorek - pomarańczka ![]() Kolacja - hmmm ...chyba płatki na mlećku ;P Ćwiczyć mi się nie chce, ale pojeżdżę z 15 min na rowerku stacjonarnym, zrobię ze 100 brzuszków, wymachy nóg i takie tam różne ćwiczonka... Może na skakance poskaczę... Chciałam ćwiczyć z Turbo Fire... ale jak ściągałam to nie wszystko wchodzi... tylko kilka... Może uda się uratować... Pozdrówka trolololololo !! :P
|
|
#680 |
|
Rozeznanie
|
Ja jeżdżę tylko na wypożyczonych, więc nie wiem jakie są te "normalne"
![]() Oj u mnie dziś ładnie, tylko podwieczorek mega bogaty... Popsułam nim chyba cały dzień. Śniadanie: Płatki fitness 6 łyżek, 2 suszone śliwki, 4 suszone morele, mandarynka i mleko Przekąska: 3 suszone morele, 2 śliwki II śniadanie: 2 kromki chlebka razowego z żurawiną, sałata, pomidor, ketchup i plaster sera Obiad: Szklanka brązowego ryżu, sałata z ogórkiem, jajko sadzone z 2 jaj i łyżeczki oliwy Podwieczorek: bułka z przepisu podanego przez blue_jeans do tego serek homogenizowany waniliowy (zjedzony osobno), łyżeczka dżemu wiśniowego i banan Na kolację planuję tuńczyka z puszki. |
|
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Do łyżw mam jak na razie uraz, ale może kiedyś się przełamię.
Dziś w prawdzie wytrzymałam spokojnie bez słodyczy, troszkę mnie do chipsów ciągnęło ale dałam radę natomiast zjadłam kawałek pizzy. Teraz trzeba się wziąć za karę za ćwiczenia. Niestety takie normalne ćwiczenia powtarzane ileś tam razy to dla mnie udręka czekam aż zrobi się cieplej i cały śnieg stopnieje i będę mogła wybrać się w końcu na rower czy rolki. |
|
|
|
|
#682 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba każdy czeka na wiosnę i rower i rolki i ciepło i zieleń i wszystko co wiąże się ściśle z tą porą roku
|
|
|
|
|
|
#683 |
|
Raczkowanie
|
Płatki na wieczór to nie najlepsze rozwiązanie (węgle) może jakieś białko ?
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Zima jest moją ulubioną porą roku, ale zima, a nie resztki śniegu i woda dookoła od tego to już wolę wiosnę. Zimą tylko gorzej o ruch, tak to choćby na spacer się pójdzie, a zimą jak wracam ze szkoły jest już ciemno. I sam fakt, że jest zimno jest dla mniej jako wielkiego leniucha wspaniałą wymówką.
|
|
|
|
|
#685 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zobaczymy kiedy będą dobre ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- O i nie wiem jak u was ale u mnie już dzisiaj czuć wiosnę! Słoneczko dawało i było cieplutko |
|
|
|
|
|
#686 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
widzę, że ladnie sobie tu dietkujemy łyżwy- super pomysł ;d u mnie też powiało wiosną, ale jaka plucha ;o śniadanie: płatki kukurydziane, jabłko obiad: zupa, 2 mandarynki kolacja: rogal z pasztetem. (wiem, wiem. Okropna kolacja, ale taką miałam ochotę )Jeszcze zrobię TF i dzień zaliczony
|
|
#687 |
|
Raczkowanie
|
Ja zastanawiam się nad jutrem. Siedzę do 19 na zajęciach i muszę jakoś sensownie zaplanować posiłki. Co myślicie o:
I. owsianka II. grejfrut III. grahamka z serem żółtym i ogorkiem+maly jogurt owocowy IV.jogurt naturalny z otrębami V. serek wiejski ze szczypiorkiem Wezme ze sobą pu-erh w termosie
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
mój dzisiejszy:I: filety z makreli w oleju (w puszce) + kromka chleba + zielona herbata II: wafle ryżowe naturalne + 0,5 l soku malinowego (domowej roboty) z wodą ![]() III: schab gotowany na parze + kasza jęczmienna + warzywa na patelnię + zielona herbata IV: szklanka soku z dwóch buraków i jabłka + marchewka V: kromka z serkiem wiejskim i ogórkiem kiszonym + jajko na twardo + zielona herbata Tibb tak mało się tego wydaje trochę, ale rozumiem że nie masz jak zjeść ciepłego obiadu...
|
|
#689 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie z tym obiadem kiepsko
Nie, nie mam jak.Sok z buraków i jabłka? Sama robisz?
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejsze jedzenie:
1. Jogobella z musli i garść dosypanego błonnika 2. Jabłko 3. 1 kawałek pizzy 4. Miseczka zupy (kapuśniak) 5. Jajka na miękko Edytowane przez Elsay Czas edycji: 2012-02-23 o 20:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

Niewiele ostatnio piszę, bo czasu straaasznie mało. W szkole mam makabrę
A zaczęłam się jeszcze bawić w wymiany na wizażu i resztki wolnego czasu zabiera mi odp. na posty, PW, itd. W każdym razie ciągle Was podczytuję
Widzę, że większość doskonale trzyma się na diecie - to super!
Trzymajcie kciuki Dziewczyny ! I powodzenia wszytskim 

Myślicie, że taka wędzona ryba jest OK ?
).
-71-69-67-65-63-61-59-57

]) 

)