|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III
Olla - czemu piekielnice?
![]()
![]() |
#3662 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III
Witajcie.
Mww kopytko do góry i kuruj się. Olla Twoje piekielnice po kimś muszą mieć ten charrakterek ![]() Życie mnie zmasakrowało. Głupia blondynka postawiła na naturę. Nie chciałam pójść po antybiotyk, wierzyłam, że wietrzenie pokoju celem wybicia bakterii, czosnek i miód w ilościach hurtowych, inhalacje z amolu mi pomogą. Taaa.... no dobra kaszlę już mniej i nawet mówić mogę, ale zatoki mi dają w kość. Dziś nie ma bata śpie w czapce bo w nocy tak zmarzłam w głowę, a przynajmniej takie mam wrażenie, że zaraz pęknie. Chyba wrócę do łóżka. Buziaki smarkaki
![]() |
#3663 |
Zakorzenienie
|
Olla, badymka - kuruję się, odpoczywam
![]() ![]() U mnie za oknem delikatnie śnieży..... Jak szykowałam śniadanie i zobaczyłam co sie dzieje to przypomniała mi się piosenka "w marcu jak w garncu..."... tylko, ze mamy jeszcze luty ![]() badymka - Tobie przydałby się masaż głowy u fryzjera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3664 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() aleś się załatwiła... oszczędzaj nogę... mojej kumpeli po takiej akcji została opuchlizna... i nie chce zejść... ![]() ![]() w kupie raźniej ![]() Cytat:
![]() ![]() spadam, bo wpadłam tylko podczas śniadania... zaraz ruszam w kimę... ![]()
![]() |
#3665 |
Wtajemniczenie
|
![]() Hej ja tylko na chwile, podzielić się głupim snem. Śniło mi się że odwołałam własny ślub. Wszystko było tak trochę bez sensu bo w moim starym domu w W. Wszyscy, łącznie z przyszłym małżem siedzieli powystrajani przy stole w salonie i coś tam jedli bo święta BN były. A ja się szykowałam w swoim starym pokoju i mimo, że to miał być cywilny miałam na sobie białą sukienkę. I bardzo chciałam z nim pogadać bo nie byłam pewna czy ja tego chce. Ale w tej głupiej kiecce nie mogłam się przecisnąć do jego miejsca, wiec wysłałam brata żeby go wywołał. Chciałam porozmawiać z nim sama ale moi starsi zaraz za nami poszli do drugiego pokoju i się rozsiedli na krzesłach na przeciwko z uśmiechami na twarzach. Potem chciałam się z nim zamknąć w łazience ale była zajęta, wiec chwyciłam jakieś 2 bluzy z wieszaka, zarzucilam jedną mu na ramiona i zamknęliśmy się w komórce. Mówię mu że chciałam pogadać bo dużo ostatnio myślałam.. -Wiem że myślałaś, 3 dni nie mogłem się dodzwonić, telefon wiecznie poza zasięgiem,rozładowany, zajęty albo mnie nie odbierałaś.. (wszystko powiedziane takim jadowitym, złośliwym tonem) Nie zrażona brnę dalej -...myślałam i ja sama nie wiem czy tego chcę, nie jestem pewna.. - No tak, od myślenia to Ci się w dupie już poprzewracało, a nie możesz dla odmiany raz nie myśleć i zrobić coś czego się od Ciebie oczekuje..? Widać w nim było ledwie hamowaną agresję, zaciśnięte pięści i w ogóle wydał mi się taki wielki. Nawet nie mogłam spojrzeć mu w oczy bo miał na głowie jakąś durnowatą czapeczkę z daszkiem. Wszystko we mnie mówiło "wiej", ale pytam go - To tak teraz mają wyglądać nasze rozmowy?... Ty wrzeszczysz a ja mam się podporządkować bo tego się ode mnie oczekuje? On tylko wzruszył ramionami... - Dobrze, więc podjąłeś decyzję... Wyszłam i przechodząc przez salon powiedziałam tylko, że ślub odwołany. Wszyscy siedzieli w szoku, tylko moja babcia przeszła obok w różowo-fioletowym płaszczu, wiedziałam że wychodziła, zająć sobie miejsce, przeszła obok mnie i się uśmiechnęła. I wtedy mi się nawet płakać odechciało bo wiedziałam, że zrobiłam dobrze. Poszłam do swojego pokoju i miałam się przebrać w "cywilne" ciuchy, ale zrezygnowałam, siadłam do kompa i zaczęłam grać w jakaś durną gierkę. Co było dalej nie wiem bo obudziła nie kota. Sen pamiętam tak dokładnie bo śnił się nad ranem...
![]() |
#3666 |
Zakorzenienie
|
Czyli znak,że czas zrobić coś tylko dla siebie.
![]() Brzydka pogoda ale idę na basen z dziewczynkami, do biblioteki , do ortodonty, a wieczorem pianino u dzieci, sypanie popiołem i nasze tańce. Takie mam ferie zajęte i czekam na szkołę, kiedy będę miałą luz przynajmniej do południa ![]()
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Zakorzenienie
|
Żeby nie było - też jestem chora. Po sobotnich urodzinach kolegi z pracy (b. zimna noc, a w pubach z reguły siedziałam w ogródkach/częściach dla palących) doprawiłam się na niedzielnym spacerze po chrzcinach bratanka (zdradliwe słońce podszyte lodowatym wiatrem). Poza tym pracuję i próbuję się ratować jakimiś specyfikami.
Poza tym mam sporo kolejnych nowych znajomych, zwłaszcza jednego. Yhm. (tylko bez sugestywnych pochrząkiwań. Wszystko jest na stopie koleżeńskiej, a nawet jeszcze "luźniej". Miła odmiana - poznać kogoś, kto z miejsca nie wali sugestywnych tekstów, nie chce Cię zaciągnąć do wyra, nie zachowuje się też jak zakochany kundel (a tak zachowuje się spora część moich męskich znajomych tutaj ![]() Dzinku, laptop taki, miła zabaweczka, chociaż łindołsowskie aktualizacje pożarły mi już cenne 1 giga z mojego limitu, więc chyba zacznę odwiedzać brata (net bez limitu) specjalnie do ich ściągnięcia ![]() ![]() Mww, współczuję zranionego kopytka, kuruj się! Badymka, coś mi Twoim ojcem "zaleciało" po Twoim opisie dialogu. Jakoś zawsze w takim świetle go przedstawiasz, może to wiadomość, że jednak nie masz się dać "poślubić" rodzinie? Tylko zwiewać? Gratulacje spóźnione dla bezjajkowca i buziaki dla wszystkich Staruch. Może uda mi się być teraz systematyczniejszą w pisaniu. Oby ![]() P.S. a w parku już od miesiąca są krokuuuuusy i przebiśnieeeegi ![]()
![]() Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2012-02-22 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3668 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Ja wlasnie wstałam.. całą noc nie spałam tak mnie to kopytko bolało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() badymka - nawet we śnie buntujesz się przeciwko rodzicom ![]() Kurczak - opuchlizna jest.. myślałam, ze pójde do pracy,a le na razie leniuchuje w domu.... szczerze Wam powiem, że nie podejrzewałam, że będę przechodziła takie katorgi brrrrr Kasza - Tobie również szybkiego powrotu do zdrowia |
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
Wtajemniczenie
|
Mww kup sobie elmetacin . Niby jest bez recepty, ale się też spotkałam z tym, że pani farmaceutka receptę chciała. Dobry jest i szybko działa. Pomagał mi kiedy z bólu biodra nie mogłam chodzić i kiedy przemieściłam kości w śródstopiu. Teraz jak przychodzi jesień i wiosna i zmiany pogody dają mi w kość to się z nim nie rozstaje. W sumie to się wcale z nim nie rozstaje, mogę w torebce nie mieć kosmetyków, ale elmetacin i nimesil muszą być.
![]() |
#3670 |
Wtajemniczenie
|
v i c t o r y !! Dziewczyny do mojego domu wkracza cywilizacja. Ojciec dał się zmanipulować i kupuje mamie na 50 urodziny ZMYWARKĘ ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3671 |
Nie depcze krokusów
|
znaczy - adoptujecie Murzynka?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3672 |
Zakorzenienie
|
Dobry dziewczęta
![]() co tu taka grobowa cisza ostatnio ![]() Badymka :Jupi: Kasza jesteś w końcu ![]() Olla ja za córki jednak podziękuję ![]() Mww a niby masz jeszcze tyle witek do pomocy, a jak przychodzi co do czego jedna uszkodzona i taki raban ojoj ![]() Kuruj się biedaczku ![]() ![]() A ja mam dość... rodzonej matki ![]() ![]() ![]() proponowałam nawet terapię...NIE, bo ona nie ma problemu...to ja mam problem (no jak nie ma, jak ma ze mną) ![]() wszystko co robię, a nie mieści w jej granicach "normalności" i "rozsądku" i "porządności" jest niemalże skandaliczne ![]() Niby dobra kobieta, a totalnie z nią gadać nie umiem...i ciągłe wypominanie, że poświęciła dzieciom siebie, a one się odpłacic nie potrafią...
![]() |
#3673 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj pewnie będzie Murzynka, bo Murzynek dałby jeszcze mnóstwo przyjemności badymce... tata dopiero by się zdziwił jakby został dziadkiem uroczych mulatków ![]() Cytat:
![]() ![]() Mamuska przesadza - a ona nie miała kolezanek i nie jeździła do nich?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Wtajemniczenie
|
Aguś co do mamy to zrobię
![]() Malla no właśnie niee... prawdziwa maszyneria ![]()
![]() |
#3675 |
Zadomowienie
|
Cześć kobiety
![]() ![]() Mww ![]() Badymka gratuluję zmywary. Agusia współczuję ![]() ![]() Wybaczcie, ale moja starcza skleroza i męczący ból głowy nie pozwalają mi przypomnieć sobie, komu i co miałam napisać ![]() Idę leżakować.
![]() |
#3676 |
Zakorzenienie
|
Biedroneczko ściskamy
![]() ![]() Mww mulatki mnie rozwaliły ![]() no i Twoja technika jest oszałamiająca ![]() ![]() A mama....chyba nie miała koleżanek tak daleko... ona generalnie z tych "porządnych, ułożonych i religijnych" i afera, ze odsuwam się od Boga itd, tyle, że ja się nie uginam (Badymka, mnie mogą "myndzić" a jak się uprę, to i tak zrobię, no chyba, że kasa ogranicza to ![]() Tera gada normalnie, ale się zaraz trafi drazliwe zdanie i znów jazda...echhh A moje prosiaczki właśnie popełzły na spacer ![]() gdyby jeszcze tylko załatwialy się w klatce, a nie ciemnych kątach ![]()
![]() |
#3677 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wychowasz je jeszcze, chyba ![]() Kasza miałaś tv kupować a tu lapek nowy - niech się sprawuje ![]() Olla jakie śliczne te Twoje córcie i zdolne ![]() Biedroneczko dasz radę ![]() ja tylko na chwilę, bo mam jeszcze robotę ![]() ![]() ściskam wszystkie mocno, ja i moje zapalone oskrzela ![]() ![]()
![]() |
#3678 |
Zakorzenienie
|
No ba! pewno, że będę, mam nadzieję, że mnie nie wystawisz (mama też się boi, że taki joke, a jak będę na miejscu powiesz "a mnie tu wcale nie ma, wracaj do domu"
![]() Mówisz, że mecz oglądasz z ... hmmm jak mamy to rozumieć? A czy wychowam maluchy...wątpię, ze świnkami raczej trudno o jedno miejsce na toaletę ![]() ![]()
![]() |
#3679 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj w nocy Wam ślicznie odpisałam, ale Wizaż stwierdził, że za bardzo się grzebałam i wszystko wywalił
![]() ![]() Sephi, cieszę się z Twojego towarzystwa, słyszałam, że dużo ciekawych rozgrywek będzie dzisiaj? Też planujesz je wspólnie oglądać? ![]() Miłego dnia życzę z Dzinkowa, gdzie aktualnie uśmiecha się do mnie 15'C ![]() ![]()
![]() |
#3680 |
Wtajemniczenie
|
łaaaa Kasza, jak ja Ci zazdroszczę tego 15 'C - chciałabym już wiosnę
![]() dziś poświęcam czas tylko Agusi ![]() ![]()
#3681 |
Zakorzenienie
|
Sephi, ja też sobie zazdroszczę, ale obstawiam, że to tylko na chwilkę (zresztą, w weekend były 3'C, więc nic dziwnego, że takie ciepełko mnie cieszy
![]() Cieszy mnie też to, że jestem ostrożna w kontaktach z innymi, od razu nastawiam się na to, żeby nikomu niczego nie obiecywać, nie dawać złudzeń, że może coś być blablabla. Nie ma nic gorszego niż świadomość, że komuś będzie zależało bardziej, a dla Ciebie to będzie tylko kolega/przyjaciel. Oficjalnie jestem zateżetowana. To, czy pojadę "za TŻem" gdy/jeśli do Dzinkowa zawita - jeszcze się okaże. Kto mnie zmotywuje do wstania z łóżka? ![]() ![]()
![]() |
#3682 |
Nie depcze krokusów
|
Ależ Wam fajnie z tym spotkaniem!
A czemu by nie?
![]() |
#3683 |
Zakorzenienie
|
Malla, dlaczego by nie i dlaczego tak?
![]()
![]() |
#3684 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Badymka, rewolucja w domu, szok. Plastikowa po co Ty się tak ciągle uczysz? ![]() Seph , a te zapalone oskrzela to z czego?
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3685 |
Zakorzenienie
|
Olla, ale się białego nacytowałaś
![]() wstałam już, wstałam. Grzeczna jestem i prawie gotowa do pracy. Pamiętacie historie mojego dziadka? W międzyczasie przypałętała się cukrzyca i guzy na płucach. Jest b. słaby i do tego ciężko mu się oddycha. Jest słaby, przez to nie może sam niczego zrobić, a babcia źle znosi jego "upierdliwość" z tego powodu. Dziś wychodzi ze szpitala (pewnie już jest w domu). Ktoś z hospicjum będzie wpadać co jakiś czas, ale tak naprawdę to przydałby się ktoś do opieki na okrągło. Babcia nie da rady...
![]() |
#3686 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Co za p tajemniczy??? Tekst o mulatkach jest najlepszy ![]() ![]() Cytat:
![]() "Olej" mame musi przywyknac ze decydujesz sama o sobie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie robisz tak jak my chcemy(czyt ksiadz) jestes BEEEE Agusia tu nie o Twojej mamie, otworz jej troche oczy, pogadaj jak dorosla kobieta z dorosla kobieta czyli poinformuj i zapytaj co ona o tym mysli, Ty jej powiesz co TY myslisz, i zrobisz tak jak uwazasz ![]() Taaa bajki gadam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kasza jak z TZ napisz co z tym teoretycznym przyjazdem? Cytat:
![]() ![]() wtedy tez negocjujesz? ![]()
![]() |
#3687 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() ![]() Z moich kilkudniowych obserwowań wynika : 1) jeśli masz skręconą stopę i chodzisz o kulach ( i stopa bimba sobie w powietrzu) to NIE ściskaj dodatkowo stopy elastycznym bandażem Zalecenie lekarza: miec jak najmocniej obandażowaną stopę mimo, że jej nie używasz BZDURA DOKTORKU!!!!!!!!!!!!!!!! 2) smaruj nawet co godzinę maścią przeciwbólową, przeciwzapalną i nawet heparyną, która szybciej zwalcza siniaki Zalecenie doktora - można smarować, ale to niezbyt wiele pomoże DRUGA BZDURA DOKTORKU - POMAGA I TO BARRDZO!!!!!!!!!!!!!! Teraz wiem, że nocny ból byl spowodowany zbyt mocnym uciskiem niby magicznej opaski... smarowanie zmniejsza obrzęk i stopa szybciej wraca do normalnego wyglądu - he he nadal mam paludzki jak serdelki, ale większość śródstopia jest już ok.... Idę niuniać ...... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3688 |
Nie depcze krokusów
|
Doświadczenia z moim paluszkiem wskazują też, że doktorek nie miał racji.
![]() |
#3689 |
Zakorzenienie
|
Akurat na kościelny się nie skuszę, więc ksiądz może czuć się bezpieczny.
![]()
![]() |
#3690 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj coś nieźle widzę namieszaną przyszłość naszej Kaszeńki. Wahania, wątpliwości, nowe znajomości..... Seph, Agusia wytrzeźwiałyście? To pisać raport dla ciekawskich staruszek. U Was też tak wieje ,że hoho.łeb chce urwać.
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.