|
|
#2431 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
Lato w kieckach na ramiączkach ale i tak biorę coś do pracy na wierzch, bo tam zimno ![]() No i czasem trochę mi wstyd, że taka wygolaszona i zbyt młodzieżowo jestem ubrana . Dlatego powoli 'dorastam' do garderoby ![]() BTW. Teraz mam fazę na takie coś: - http://www.ebay.pl/itm/120852583925?...84.m1436.l2649 - http://www.ebay.pl/itm/110823416269?...84.m1436.l2649 - http://www.ebay.pl/itm/110823490372?...84.m1436.l2649 Cytat:
Aliena oglądałaś? Cytat:
A jak wcześniej się położę, to i tak muszę karne odleżeć ![]() Potem w dzień mnie dopada i kimam, jak Ueru śpi... Ale już niedługo koniec tej sielanki Chociaż w sumie dobrze, bo już mi się mózg zlasował i czas wyjść do ludzi [a nie tylko do rodziców i galerii handlowej Cytat:
A tak w ogóle gdzie polazły??? Czego cicho siedzą??? ![]() Otwieram piwko... Nieeeeeeee ![]() To tylko Karmi
|
|
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja już napisałam co dziś robiłam, tylko koleżanka przegapiła Cierpliwości, już niedługo
|
|
|
|
|
|
#2433 | |
|
|
Cytat:
Chciałabym kupić, ale trochę się boję tego całego japan style, a tu w dodatku tyle kasy... Niby kupowałam już i z jednej kiecki byłam bardzo zadowolona, z drugiej całkiem też, ale się po krótkim czasie szew wyśliznął i muszę naprawić , a z trzecią to już w ogóle wtopa. Niby wygląda jak na foto i nie jest źle uszyta, ale leży koszmarnie na mnie Fakt, pisałam akurat odpowiedź, jak opublikowałaś posta. Ale coś dziś późno ![]() Jakoś się przemęczę do wakacji ![]() I już Karmi prawie obalone
|
|
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Aga znowu zasnęła przy włączonym kompie . O matko kochana, jak babcia to musowo najlepsiejsze ! Z całym respektem { Ładne są, podobają mi się, ale ja zbyt konserwatywna na takie wyskoki . Cytat:
![]() U mnie od wczoraj cudna odwilż ! Miłej niedzieli |
|
|
|
|
|
#2435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak do Ciebie przyjadę, wypijemy winko z liczi :D U mnie to ostatnio standard Cytat:
![]() A ja już dawno nie oglądałam takiego horroru, żebym się musiała bać. U mnie dzisiaj pada deszcz ![]() |
||
|
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
Satin Rose z Virtuala, nr84
![]() U mnie też,nie wiem po co to sypało,skoro teraz wszystko się topi ![]() hahah wyślę Ci swoje zdjęcie
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Koleżanka to się chyba o kopa prosi
![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Zapomniałam napisać , że zaraz obok Inglota trafiłam na sklep Golden Rose, ale nawet nie wchodziłam, żeby mnie coś nie skusiło, wystarczająco dużo kasy już wydałam
|
|
|
|
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie strasznie kusi Inglot,ale kasy nadal ni ma... Macie może jakieś dobre rady na rozstępy? pojawiły mi się te okropne czerwone "pęknięcia" i jestem wściekła na siebie,że aż tak się zapuściłam
|
|
|
#2439 | |||||
|
|
Cytat:
Ten styl to i tak dużo lepiej od tego, co było do tej pory - "na plażową małolatę" tudzież "mroczny charakter" w stylu gotyckim ![]() Gotyku jednak porzucać nie zamierzam A uprzednio jeszcze dwie kiecki w takim stylu zakupiłam: http://images.toxic-fashion.pl/eleonoreII_losos1.jpg Wierzaj mi, dla mnie to milowy krok Kwieciste mini kiecki teraz pewnie będę nosić po godzinach... albo jak prezesa nie będzie Cytat:
A wiesz, że część "zero" do niego kręcą? Prometeusz. TŻ oglądał trailery w sieci i mówi, że wyczesane w kosmos. Będzie czad ![]() U mnie też mokro. Ulepiłam Ali bałwana pod oknem i oczywiście już jakiś bezmózgi kretyn go zepsuł Mam nadzieję [wiem, nie powinno się złorzeczyć, ale to już kolejny raz i celowo zostało zrobione], że złamie tą parszywą nogę... ![]() Cytat:
Może jakieś inne z tej serii też upoluję ![]() Co do horrorów, to nie tyle się boję, co po prostu sceny gore mnie "bolą". Jak np. w Pile coś się działo, to trochę cykałam się patrzeć, bo jakoś tak to od razu 'przechodzi' na mnie. Ale ogólnie luz ![]() Najbardziej to się chyba na Silent Hill bałam. I w dzieciństwie, ale to z innego powodu ![]() Cytat:
Cytat:
]. Jeju... starzeję się, no...Na rozstępy podobno dobra jest Mustella. Do tego peelingi, w tym kwasowe, jakieś masaże pewnie też. Z czasem same zbledną.
|
|
|
|
#2440 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
A wiesz Ty, Moja Miła, że owoc liczi to lekarstwo { } na potencję ?!Cytat:
Ale masz rację : w tym roku odwilż należy do tych "raptownych". Cytat:
} . Może to co Ty masz to popękane naczynka. O, tego to ja mam na całym ciele mnóstwo . A ta mi się baaardzo podoba !!! Cytat:
Cytat:
Wczoraj jadłam po raz pierwszy w życiu "pierogi wiejskie" : z kaszą gryczaną, kiełbasą i czymś jeszcze, bo smak i zapach taki wędzony farsz miał. Nie przypadły mi do gustu. Spróbowałam też pierogów ze szpinakiem . Jajko też w nadzieniu zauważyłam i smak kwaskowy poczułam. I one nie zagoszczą na liście moich ulubionych potraw. Przypuszczam, że to może wina dosmaczenia, jedna gospodyni robi tak, a inna siak . Do tego ciasto pierogowe było zbyt twarde . Gotować nie umiem, ale podniebienie krytyka kulinarnego mam .Moja znajoma miała latem zabieg zmniejszenia żołądka . Jej zdaniem była zbyt gruba i sobie tę opaskę na żołądek kazała. Jakieś dwa miesiące temu miała zabieg wycinania nadmiaru skóry z partii brzucha, bo rzeczywiscie schudła sporo . I coś już jej przy pierwszym zabiegu spieprzyli . Tę opaskę na żołądku co jakiś czas należy wodą dopełniać . Już ją ponownie rozcinali, bo z opaską było coś nie tak. W piątek do szpitala znowu ją położyli, bo {podobno} zbyt szybko wyciągnęli dreny i płyny, nie mając ujścia, zbierają się w ciele. Brzuch ma taki, jak kobita w siódmym miesiącu ciąży. Chyba znowu będą ją cieli nowe dreny zakładali . A ludzie się dziwią, że ja jestem taką przeciwniczką wszelakiego typu niepotrzebnych sztucznych ingerencji w organizmie człowieka . Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#2441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojj nie, mam jeden lakier z Inglota- miętowy(za czasów, gdzie tylko ta firma miała ten kolor) i jest beznadziejny Ale cienie ich lubię Dziękuję Cytat:
Bardzo ładny dziś dzień, tak w ogóle![]() Najpierw,wydaje mi się, są czerwone później z czasem stają się białe. A mam,bo pewnie przytyłam-w połowe spodni mi się
|
|
|
#2442 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niestety, ja mogę tylko pomarzyć o chodzeniu w czymś takim, to nie na moje gabaryty ![]() To poluj na śliwkowe, bo strasznie jestem ciekawa tego smaku A liczi swoją drogą - jak już będziesz mogła pić to obalimy 2 - po jednym za zdrowie obu cór Cytat:
A wiesz, że ja nigdy nie oglądałam Silent Hill? Trzeba nadrobić Cytat:
4 kółka (2 maty i 2 perły), 115 rainbow (fiolety A do tego w H&M nabyłam zachwalany pędzelek do cieni i bronzer ![]() Miałam jeszcze kupić Duraline i zapomniałam ![]() W tym tygodniu będę w Wawie (jadę na szkolenie z roboty i nie będzie mnie od środy do piątku) więc na pewno też odwiedzę Inglota w Złotych Tarasach - mój portfel na samą myśl robi tak O, nie wiedziałam Mój TŻ bardzo lubi liczi Cytat:
![]() Miałam kiedyś kolegę, który bardzo się roztył i widziałam u niego dużo takich czerwonych. Cytat:
![]() -- Edit. Przed chwilą dzwonił do mnie ojciec, że mama jest w szpitalu, źle się poczuła i pogotowie zabrało ją z pracy, jest w mieście oddalonym o 30 km, bo u nas nie wykonują takich zabiegów, miała zabieg poszerzania tętnic serca
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-02-20 o 20:21 |
||||||
|
|
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2445 | |||||||||
|
|
Cytat:
Ale takie białe też są, najbardziej podstępne z podstępnych, bo czasem nawet nie wiesz, że je masz i nagle po oględzinach ciała dostajesz ZONKA ![]() Jasne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam takie kubki smakowe jakby mi słoń na język nadepnął Cytat:
Współczuję znajomej...Cytat:
Ten miętowy to pewnie klasyczna pastela, a te smużą niemiłosiernie. Mnie kuszą perłowe/shimmerowe, one lepiej się rozprowadzają Cytat:
![]() Cytat:
O, Silent Hill musisz nadrobić Ale Piły też Cytat:
To teraz Duraline nadrobisz ![]() Ja w Wawie będę dopiero w maju, ale bardziej ciągnie mnie do Hebe i Jasmin'u bo Inglota mam u siebie ![]() Cytat:
|
|
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hebe i Jasmin odwiedzę obowiązkowo ![]() Dzięki |
|
|
|
|
|
#2447 | |
|
|
Cytat:
Taki jasnoróżowy byłby idealny do dziennego prawie-nude ![]() Zresztą, już od dawna czaję się na taki z KOBO [ew. My Secret też ma, ale pigmentacja biedna], a Inglot chyba tańszy... Informuj nas, jak z mamą
|
|
|
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
To nie wesoło . Przez tą pogodę i straszliwe wahania ciśnienia różniaste problemy powstają . Będzie dobrze . Nie ma innej opcji . Mało wiem o rozstępach i cellulitisie . Te przypadłości mnie jakoś ominęły . No i trądzik młodzieńczy też . Cytat:
U mnie wczoraj śnieżyło i mroziło . Dzisiaj znowu odwilż . Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2450 | |
|
|
Cytat:
![]() Eeee, nie ma tak źle. te perłowe u mnie trzy dni bez większych problemów się trzymają. Ciekawe jak tam Aga...
|
|
|
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem, że chciałabym wrócić do czasów ok 10 lat temu, ale ten aspekt młodzieńczości wolałabym ominąć U mnie lód - w dzień wyszło słońce i do tego popadał deszcz, w nocy znów chwycił mróz i efekt wiadomo jaki ![]() Rozmawiałam przed chwilą z mamą, trochę lepiej się czuje niż wczoraj, ale ręka nadal bardzo ją boli bo ten zabieg był przeprowadzony właśnie przez rękę - rozcinają skórę na nadgarstku i przez ten otwór prowadzą rurkę do tętnic czy jakoś tak - brrr na samą myśl. Ogólnie jest jeszcze osłabiona, będą ją jeszcze trzymać do soboty. Przynajmniej szpital nowoczesny, najnowsza aparatura, całodobowy monitoring tego co się z nią dzieje itd - mama jest na OIOK. Muszę się zaraz pakować, bo jadę jutro po pracy a nie jestem jeszcze w ogóle spakowana, tylko listę zrobiłam i wydrukowałam trasę autobusów w Wawie. |
|
|
|
|
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Daję słowo : nie ma czego ! Nie życzyłabym nikomu mieć moich problemów z gębą . No cóż, każdy ma jakieś niedogodności .Mówiłyśmy, że będzie dobrze . Cytat:
Udanej rajzy . Wielkomiejskiego powietrza nałykasz się W Biedronce jest "reklama" na bardzo dobre płyny do prania : Kłębuszek . 4 litry za 14,oo złotych . Sprawdzone i warto. Jest tych płynów trzy rodzaje i wszystkie ok. Można kupować . Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#2453 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ze szwagrem mamy ubaw z nazwy Widziałam dziś Martę Żmudę-Trzebiatowską i Aldonę Jankowską. Kręcą w Krakowie ten serial TVN "Julia" Bardzo ładny płaszczyk miała Trzebiatowska
|
|
|
#2454 | |||
|
|
Cytat:
![]() A jak tam w Wawie? Masz dostęp do neta? Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Nazwa rzeczywiście fajna. Mam wszystkie trzy rodzaje, kupione za namową Psiapsiółki . Dobre . Matko kochana, już nie wiem który raz ukarane zostało moje lenistwo . Muszę do miasta i wczoraj nie chciało mi się dupencji ruszyć. I co ?! Dzisiaj wietrzysko, że głowę urywa i ulewa. Miłego dnia |
|
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam taki plan, mówiąc szczerze
|
|
#2457 | |
|
|
Cytat:
Śnieg za to porozpuszczało i nie trzeba się będzie przez ciapę śnieżną przedzierać ![]() Ale na weekend jakieś opady śniegu znowu zapowiadają ![]() No to do dzieła Może jeszcze trafi się okazja ![]() Aga pewnie beznetowo ![]() Nie wiem, na jaki kolor pomalować paznokcie
|
|
|
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam ostatnio ten problem
|
|
|
#2459 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
A ja muszę przyznać, że już prawie miesiąc nic na paznokciach nie mam . Nie mogę zmobilizować się do manicure . A tu u nas coraz ciszej. Powyjeżdżały, blogi piszą, uczą się. NK ma chyba stałe embargo na komputer. Matura za pasem . Zresztą Wizaż coraz bardziej nudnawy staje się . Nawet na plotkowym nic ciekawego . ![]() Po raz drugi napiszę : niech Wam nie przyjdzie do głowy pieniędzy na alterrowe olejki wyrzucać . Bubel nad bublami . Znowu, głupie dziewczę, rzuciłam okiem na fryzjerkę i wczoraj na włosy nałożyłam. Mam jakie takie doświadczenie z olejami . Tego alterrowego kijem już nie tknę . Zmywałam marchewką . I co ? Trzy razy myłam, a włosy tłuste i w dotyku jakby wilgotne { do dzisiaj }. Fuj !!! W ciało olejek ten też nie wsiąka. Moja Psiapsiółka również ma zdanie, że to straszliwe badziewie . Ja mogę się mylić, ale Jej nie można w żadnym razie zarzucić, że jest ignorantką. Mam na myśli doświadczenie organoleptyczne, a nie pisane. Jedyne zastosowanie tego olejku, to dolewanie do kąpieli stóp. Mimo niesprzyjającej pogody byłam wczoraj w mieście . Ale, jak to świniowate mają we zwyczaju, zamiast do Natury do mięsnego z wędzonkami pobiegłam. Tak mnie chęć na fasolkę po bretońsku dopadła. A chęć ta duża musiała być, bo namoczyłam kilogram fasoli I jakże mogłoby być inaczej - musiałam w mieście czegoś nowego spróbować . Tym razem były to leniwe pierogi. Setki razy o tej potrawie słyszałam, ale nigdy nie jadłam. Rzeczywiście - dobre. A były przyozdobione {polane} tartą bułką na maśle przysmażoną . W najbliższych dniach sama spróbuję zrobić . Jadłyście ? Miłego dnia |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

. Dlatego powoli 'dorastam' do garderoby 
A jak wcześniej się położę, to i tak muszę karne odleżeć 
Zapomnialam,że mam podobny kolor. Już wiem jakie będę mieć dziś pazurki 

, a z trzecią to już w ogóle wtopa. Niby wygląda jak na foto i nie jest źle uszyta, ale leży koszmarnie na mnie 

Mam nadzieję [wiem, nie powinno się złorzeczyć, ale to już kolejny raz i celowo zostało zrobione], że złamie tą parszywą nogę...
]. Jeju... starzeję się, no...
.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)