Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część IV - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-24, 10:36   #3361
karolka110
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część IV

a ja dziś robię zupę z soczewicy (miała być grochowa, ale w sklepie wyszło że kupiliśmy coś co wyglądało na groch a w domu się okazało, że to soczewica...nie wiem co wyjdzie, ale chyba dam radę

a później serwuje naleśniki z serkiem waniliowym w polewie z musu truskawkowegomniam: love:

proszę o odpowiedź na moje pytanko-czy można robić połówkowe w 24 tygodniu??bo właśnie wtedy będę w Polsce-byłoby o wiele, wiele taniej
Stary 2012-02-24, 10:36   #3362
prince_polo
Zakorzenienie

ale mi niedobrze. I głowa mnie boli.....
umówiłam sie z kumpelą na miasto. zajdziemy do ciucholanda. mzoe cos wylukam dla siebie. A moze na cos sie skusze dla niuni? w co wątpie, ciagle mam blokade...... i czekam do tego połówkowego......

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 10:37   #3363
karolka110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Ja zakładam, że dokładne badanie u mojego gina będę miała w czasie najbliższej wizyty, czyli w 23, a prywatne z dodatkowym 3D w 24 tc. Taki termin polecił mi gin w czasie badań prenatalnych, bo im dziecię większe, tym więcej widać. Także moim zdaniem można.
Idę robić śniadanko.
Dziękuję
Stary 2012-02-24, 10:43   #3364
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ech, to jest w ogóle na maksa stresująca sytuacja, bo na 5-6 dziewczyn 3 są w ciąży-w dodatku gospodyni ma termin za 5 tygodni
No ale nie będę się wychylać z tematami dzieciowymi i ubiorę się tak, żeby brzuszka za bardzo nie podkreślać...
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 10:43   #3365
prince_polo
Zakorzenienie

dziewczyny mam pytanie. Ja jak jestemw domu podkładam sobie w majtki papier toaletowy tak 2 listki by miec kontrole
i zawsze mam plame jak by był mokry. A wymienia co chwile go bo duzo chodze do wc siusiu. tez tak macie?

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-02-24, 10:45   #3366
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie. Ja jak jestemw domu podkładam sobie w majtki papier toaletowy tak 2 listki by miec kontrole
i zawsze mam plame jak by był mokry. A wymienia co chwile go bo duzo chodze do wc siusiu. tez tak macie?

zwiększona jest wydzielina z pochwy, to normalne

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 10:46   #3367
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Dzis bryzdka pogoda, tz auto znowu sie psuje i pojechal moim,które sie nie nadaje do jego pracy ale co zrobic.... nie miał wyjscia przynajmniej nie ebd emusiala po niego jechac i go szukac gdzies gdzie nie mam pojecia gdzie to sie znajduje. Wczoraj juz wsiadałam w auto mialam po niego jechac bo auto nie chcialo odpalic. Ale jakos dał rade i odpaliło i wrocil.... ufffff.

zauwazyłam ze my mamy zawsz epod górke. Dzis mam smutny humor. jeszcze miałam przykry sen.....

aaaaaaa i dzis zaczynam 20 tydzień

gratuluje 20 tygodnia

co do auta, to nie tylko Wy niestety macie pod górkę. Nam się 2 dni temu popsuło coś i nie wiadomo czy da się to naprawić, a do tego od paru miesięcy cały czas coś się psuje i tyle czasy juz w niego władowaliśmy masakra. Mam doła z tego powodu, TZ tez sie martwi, bo potrzebuje samochód.... nigdy nie ma za dobrze..... ale z facetami juz tak jest, ze moj sie nastawil na kredyt i kupno nowszego, lepszegio samochodu, tylko ja jakos przekonana nie jestem do tego. A haslo, ze wszyscy zyja na kredytach tez mi nie pomaga....

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
Właśnie się dowiedziałam że dostaniemy od znajomego męża nosidełko i fotelik do auta zapewne dobrej jakości bo to ludzie przy kasie.
A dziś od mojej koleżanki dostaniemy cały przewijak. Niezbyt mi się podoba ale cóż zrobić
wow, fajnie. Troche wydatków mniej
ja niestety nie mam tu od kogo cokolwiek dostac, ale mamy nadzieje, ze niektore rzeczy uda nam sie uzywane kupic, tez zawsze będzie łatwiej

Cytat:
moj mnie czasem wkurza bo wie ze corka w srodku jest a gada jako do syna
wczora palnąl tekst cos tam z synem no ale jesli bedzie córcia to tez mzoe byc....ale bez przekonania. Musz ego przywołac do porzadku.....

Ale wiecie co? to wina tez innych. Bo kazdy w kółko gada ze wygladam na chłopca. Ze mam brzuch na chłopca i on ma ciągle nadzieje. Niby nadzieja jest bo to nie 100% dziewuszka ale mogl by sobie oszczedzic
mnie wkurza takie gadania... jak ktos moze wiedziec kogo w srodku sie ma?? bo ma brzuch taki a nie inny, lub nie ma tyle pryszczy co powinien miec na dziewczynke?? głupota straszna...

a potem jak sie takim mówi ze to inna płeć, to zdziwienie, jak to?? przeciez wyglądałaś na chłopaka:confus ed:

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 10:48   #3368
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość

mnie wkurza takie gadania... jak ktos moze wiedziec kogo w srodku sie ma?? bo ma brzuch taki a nie inny, lub nie ma tyle pryszczy co powinien miec na dziewczynke?? głupota straszna...

a potem jak sie takim mówi ze to inna płeć, to zdziwienie, jak to?? przeciez wyglądałaś na chłopaka:confus ed:
no własnie...... tez mnie to wkurza. Ja tez pryszczy nie mam te co miałam juz prawie mi zeszły a to i tak były tylko 3 sztuki. I tez kazdy mi mowi ze oooo to dziewczynka ci urode zabierze. To mówie ze niech zabiera byle by zdrowa była masakra. A czesc wlasnie mowi ze bedzie chłopak tak czy siak.

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-02-24, 10:49   #3369
karolka110
Wtajemniczenie

właśnie wychlałam koktajl z jogurtu, soku pomarańczowego, kiwi i bananów mniam i samo zdrowie
Stary 2012-02-24, 10:49   #3370
Irmusia81
Zakorzenienie

Witajcie Mamusie

Zrobiłam obiecane fotki, ale jak chciałam je zładować okazało się, że rozładowały mi się baterie w aparacie Jak się naładują to pokaże zdjęcia
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 10:50   #3371
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
właśnie wychlałam koktajl z jogurtu, soku pomarańczowego, kiwi i bananów mniam i samo zdrowie
też ostatnio chodzi za mną jakiś koktajl. Chyba w końcu muszę sobie zrobić

Stary 2012-02-24, 10:52   #3372
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
to mnie uspokoilyscie

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-02-24, 10:53   #3373
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ajka89 Pokaż wiadomość
Idę podlać kwiaty, bo właśnie zauważyłam, że mi zwiędły...a nie pamiętam kiedy je ostatnio podlewałam. Kwiaty ze mną są biedne..zawsze zapominam o podlewaniu..dopiero jak zwiędną, to mi się przypomina
ja o moich tez zawsze zapominam. czesciej TZ zapyta się czy kwaiaty podlałam

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Hejo

Idę dziś na urodziny do koleżanki. Będzie tam też ta dziewczyna co straciła ciążę miesiąc temu, a termin miała podobny jak ja... i nie wiem jak się zachować... nie widziałam jej od tamtej pory...
a u mnie już brzuch widać... stresuje mnie to bardzo
zachowuj sie naturalnie, przeciez to nie Twoja wina. Ona tez by pewnie nie chciała abyscie się tereaz jakoś nienaturalnie zachowywały... Kiedys to pierwsze spotkanie musiało nadejśc. Mam nadzieje, ze będzie ok

Cytat:
ja tez mam wrazenie ze cały czas mam mokre majtki. Wczoraj nawet jak bylam w toalecie to kichnelam i popusciłam pare kropel??
dziwne dla mnie strasznie, ale coz, takie uroki ciąży, mam nadzieje

Synek

Stary 2012-02-24, 10:55   #3374
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
A ja obudziłam się przed 10, wzięłam Euthyrox i muszę czekać pół godziny. Jeszcze kilka minut i zjem jogurt z frutiną.
Przykro mi, że znów Cię bolało... ja jednak zdecydowałabym się na te masaże.
Znam ten ból oczekiwania

Cytat:
Treść usunięta
Ja mieszkam 18 km od morza i uwierz mi..nie bywam nad nim często ale teraz jadę na zakupy do Ikei i odwiedzić naszą znajomą do Trójmiasta więc i o molo zahaczę
Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Ech, to jest w ogóle na maksa stresująca sytuacja, bo na 5-6 dziewczyn 3 są w ciąży-w dodatku gospodyni ma termin za 5 tygodni
No ale nie będę się wychylać z tematami dzieciowymi i ubiorę się tak, żeby brzuszka za bardzo nie podkreślać...
Myślę, że nie masz się co tak kryć z ciążą. Jak tam będzie tyle ciężarnych, to i tak nie unikniecie tematów ciążowych...jak kobieta, która straciła dziecko zdecydowała się przyjść, to myślę, że jest świadoma tego, że będzie tam tyle kobiet ciężarnych.
ajka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 10:57   #3375
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
mnie irytuje gadanie o zabobonach
taa jasne, kobiety w ciąży na całym świecie nie robią tego czy tamtego bo coś tam...

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Znam ten ból oczekiwania

Ja mieszkam 18 km od morza i uwierz mi..nie bywam nad nim często ale teraz jadę na zakupy do Ikei i odwiedzić naszą znajomą do Trójmiasta więc i o molo zahaczę

Myślę, że nie masz się co tak kryć z ciążą. Jak tam będzie tyle ciężarnych, to i tak nie unikniecie tematów ciążowych...jak kobieta, która straciła dziecko zdecydowała się przyjść, to myślę, że jest świadoma tego, że będzie tam tyle kobiet ciężarnych.
ale Ci zazdroszczę właśnie dziś myślałam o tym by wsiąść wiosną do pociągu i pojechać nad morze

Stary 2012-02-24, 11:00   #3376
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
to fajnie ja regularnie 2x w tyg wkladam sobie globulki, bo w 7tc mialam taki stan zapalny i bralam antybiotyk
Ooo i cały czas bierzesz globulki? A czemu one służą?
Ja mam brać Macmiror. ale kupię dopiero po 1 -wszym, bo teraz z kasą krucho, a to drogie dziadostwo jest

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
nio to świętujemy

kurcze ja to zawsze musze szukac dziury w calym dajcie baty
Ad1.

Ad2. Mówisz- masz

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość

Jakbym się położyła w przyszłym tyg. do szpitala to myślicie, że mogliby mi zrobić to obciążenie glukozą? Tak przy okazji już
Ad1. Merci
Ad2. Nie mam pojęcia. Może Ci zrobią w szpitalu

Cytat:
Napisane przez natee Pokaż wiadomość
no i jestem

połówkowe poszło jak po maśle , dzidziuś obmierzony, serduszko, brzuszek, kości, mózg, wszystko prawidłowo rozwiniete. musialam sie przekrecac, lezec głową do dołu i trzasc brzuchem , bo dzidziol nie chcial sie ruszac położna sie smiała, ze 'lazy baby' wazy ok 280g, machal rączka i podkurczał nóżki , wszystko to takie magiczne a zrazem rzeczywiste
no i drodzy państwo prawdopodobnie bedziemy mieli syna
powoli sie przestawiam, TŻ pęka z dumy, babcie sie popłakały na wiesc o wnuczku a mój brat prawie podskoczył

Wspaniale Gratuluję syneczkaklaski : To grubasek z niego Mój ważył w środę niecałe 220 g.
Stary 2012-02-24, 11:04   #3377
ewka5891
Zakorzenienie

Ile bym dała aby przejsc sie po molu lub po naszej plazy

ale jak bedziemy w maju to na bank morze zaliczymy, pewnie Dębki i obowiązkowo 3miasto
juz sie nie mogę doczekac

Synek

Stary 2012-02-24, 11:04   #3378
karolka110
Wtajemniczenie

koktajl to moja własna improwizacja, więc sok możesz sobie darować i tak na pewno wyjdzie pyszny

wiecie co już jestem spokojna!!! zadzwoniłam do mojej przychodni w Polsce i powiedzieli, że spokojnie mogę to badanie połówkowe zrobić jak będę w kwietniu i kosztuje 220zł i robią połączone z 3D...dopiero dziś mi jakoś ten pomysł przyszedł do głowy i 800zł w kieszenii wszystko zrozumiem!! hehe
Stary 2012-02-24, 11:06   #3379
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Life Skills Academy Pokaż wiadomość
Dziewczyny przesyłam gorące pozdrowienia z biblioteki Dzidziuś pomaga mi w pisaniu magisterki, oklepując mi regularnie żebro
Powodzenia w pisaniu pracy
Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Zaczęłam 19 tc i tym samym oficjalnie 5 miesiąc ciąży
Bo nieoficjalnie to 5 miesiąc trwa już od kilku dni
To pijemy, gratulacje!!!
Cytat:
no i jestem

połówkowe poszło jak po maśle , dzidziuś obmierzony, serduszko, brzuszek, kości, mózg, wszystko prawidłowo rozwiniete. musialam sie przekrecac, lezec głową do dołu i trzasc brzuchem , bo dzidziol nie chcial sie ruszac położna sie smiała, ze 'lazy baby' wazy ok 280g, machal rączka i podkurczał nóżki , wszystko to takie magiczne a zrazem rzeczywiste
no i drodzy państwo prawdopodobnie bedziemy mieli syna
powoli sie przestawiam, TŻ pęka z dumy, babcie sie popłakały na wiesc o wnuczku a mój brat prawie podskoczył
Gratuluję synusia!!!
Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
nie lubie makaronu... ale trusawki:love :
Widziałam, że juz odpowiedziałaś,nadal jestem w szoku, myślałam, że nie ma osób nie lubiących makaronu, dla mnie to jedno z cudowniejszych dań
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Soleilka wg moich doświadczeń to wygodniejsze są sofy rozsuwane takie jak te:
http://www.bodzio.pl/Sofa-Afrodyta-2...1,pr,lang.html
Na jednym wynajmowanym mieszkaniu mieliśmy taką sofę sprężynową i była rewelacyjna jak dla mnie
Mam fatalne doświadczenia z meblami Bodzio, przysięgłam, że nic nigdy od nich nie kupię, jakość tragiczna
Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
tak a propos - ten demot mi się przypomniał, kiedyś aż go zapisałam, bo po prostu samo życie
Cudny, nie sposób się gniewać
Cytat:
hej.
Znowu sie nie wyspałam. Głowa mi pęka znoiwu mnie biodro tak bardzo bolało i jak wstaam to mi przeskakuje cos w nim
juz nie moge sie doczekac wizyty u gina która jest we wtorek. Powiem mu o wszystkim moze on cos zaradzi
aaaaaaaa i dzis zaczynam 20 tydzień
Mnie też głowa pęka od paru dni, to chyba przez ten wiatr
Gratulacje!!!

Cytat:
Napisane przez ivoncia16 Pokaż wiadomość
a co Kochane pichcicie dzis na obiadek ?
ja robie swiderki z sosem pieczarkowo-smietanowym z piersia kurczaka
bede robila taki sos po raz pierwszy oby sie udal
moj Tż dzis przyjezdza On tak lubi taki sosik ;0 a jak sie nie uda to nie wiem
Nie mam kompletnie pomysłu
Cytat:
Tylko nigdy - przenigdy nie mówcie przy dziecku że miało być inne płci.
Czytam teraz taką książkę w kórej pisze o nadużyciach psychiczny, fizycznych i seksualnych już od wczesnych lat. I tam między innymi było o tym.
Ja byłam jawnym rozczarowaniem, pisałam już kiedyś o tym jak mama kłóciła się z pielęgniarkami, ze dziecko nie jest jej, bo jej był chłopiec. Raczej to nie wpłynęło na moją kobiecość, nigdy nie byłam chłopczycą
Cytat:
córunie zawsze są tatusiowe i pewnie oszaleje na jej punkcie
Mój ojciec nie oszalał
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 11:08   #3380
nel_a
Zakorzenienie

Zajadam właśnie pyszną gruszkę

ach, dziś już piątek, strasznie te tygodnie szybko uciekają tylko ta wiosna jakaś taka leniwa, coś wolno idzie

Stary 2012-02-24, 11:09   #3381
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
też ostatnio chodzi za mną jakiś koktajl. Chyba w końcu muszę sobie zrobić
Koktajle są pychaa
Cytat:
ja o moich tez zawsze zapominam. czesciej TZ zapyta się czy kwaiaty podlałam

ja tez mam wrazenie ze cały czas mam mokre majtki. Wczoraj nawet jak bylam w toalecie to kichnelam i popusciłam pare kropel??
dziwne dla mnie strasznie, ale coz, takie uroki ciąży, mam nadzieje
Mój mąż niestety też nie pamięta o podlewaniu
A z tymi mokrymi majtkami, to powiem Wam..to zależy u mnie od dnia..czasami mam wrażenie, jakby mi wody już odchodziły
Cytat:
mnie irytuje gadanie o zabobonach
taa jasne, kobiety w ciąży na całym świecie nie robią tego czy tamtego bo coś tam...

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

ale Ci zazdroszczę właśnie dziś myślałam o tym by wsiąść wiosną do pociągu i pojechać nad morze
Nie ma czego, naprawdę. Ja lubię morze, ale jak u mnie jest ładna pogoda i jadę nad morze, to tam okazuje się, ze pizga wieje i jest nie do wytrzymania. A niby tylko 18 km. Wkurza mnie to strasznie Poza tym w lato jest tam tyle ludzi, że nie ma gdzie kija włożyć..nie lubię takich tłumów. Wolę jechać do kuzyna nad jeziorko
Stary 2012-02-24, 11:10   #3382
eninka84
Zadomowienie

Cześć, jestem w pracy ale zapowiada sie wolniejszy dzien, więc coś skrobnę.
Ostatno oglądałam wózki z TŻem, spodobały nam sie dwa wybitnie: są to symbio Graco i Navington Cadet oba w podobnych cenach i mam takie parcie żeby kupić że ojej Nie wiem tyllko który lepszy

Kolejna sprawa, czy Was tez czase boli krzyż przy wstawaniu z pozycji siedzącej? Czy jestem ewenementem ze w 14 tc odczuwam kręgosłup?
eninka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 11:11   #3383
Soleilka
Zakorzenienie

Hej

Ale śpiący dzień dziś Zaraz wypiję kawkę i zjem sałatki jarzynowej

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 11:11   #3384
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Powodzenia w pisaniu pracy

To pijemy, gratulacje!!!

Gratuluję synusia!!!

Widziałam, że juz odpowiedziałaś,nadal jestem w szoku, myślałam, że nie ma osób nie lubiących makaronu, dla mnie to jedno z cudowniejszych dań

Mam fatalne doświadczenia z meblami Bodzio, przysięgłam, że nic nigdy od nich nie kupię, jakość tragiczna

Cudny, nie sposób się gniewać

Mnie też głowa pęka od paru dni, to chyba przez ten wiatr
Gratulacje!!!

Nie mam kompletnie pomysłu

Ja byłam jawnym rozczarowaniem, pisałam już kiedyś o tym jak mama kłóciła się z pielęgniarkami, ze dziecko nie jest jej, bo jej był chłopiec. Raczej to nie wpłynęło na moją kobiecość, nigdy nie byłam chłopczycą

Mój ojciec nie oszalał
przykro mi.

a ja nie wiem czy to wpłynęło na moją kobiecość ale od podstawówki byłam ubrana jak chłopak i tak mi w sumie zostało, nigdy nie lubiłam sukienek. Dostałam swoją pierwszą sukienkę na ostatnią gwiazdkę ale jeszcze sobie poczeka bo przeca dzidziol rośnie w brzuchu

Stary 2012-02-24, 11:12   #3385
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:

wiecie co już jestem spokojna!!! zadzwoniłam do mojej przychodni w Polsce i powiedzieli, że spokojnie mogę to badanie połówkowe zrobić jak będę w kwietniu i kosztuje 220zł i robią połączone z 3D...dopiero dziś mi jakoś ten pomysł przyszedł do głowy i 800zł w kieszenii wszystko zrozumiem!! hehe
no to super
ile rzeczy dla maleństwa mozesz za to kupic

Synek

Stary 2012-02-24, 11:13   #3386
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eninka84 Pokaż wiadomość
Cześć, jestem w pracy ale zapowiada sie wolniejszy dzien, więc coś skrobnę.
Ostatno oglądałam wózki z TŻem, spodobały nam sie dwa wybitnie: są to symbio Graco i Navington Cadet oba w podobnych cenach i mam takie parcie żeby kupić że ojej Nie wiem tyllko który lepszy

Kolejna sprawa, czy Was tez czase boli krzyż przy wstawaniu z pozycji siedzącej? Czy jestem ewenementem ze w 14 tc odczuwam kręgosłup?
ja wczoraj miałam straszny ból jak wstawała z łóżka. To chyba normalne

Stary 2012-02-24, 11:15   #3387
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
koktajl to moja własna improwizacja, więc sok możesz sobie darować i tak na pewno wyjdzie pyszny

To super 800 złoty ile to ciuszków dla malucha
Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość

Mój ojciec nie oszalał
Ad1. Też byłam w szoku, ja makaron lubię w każdej postaci
Ad2. A możesz coś bliżej powiedzieć, bo ja mam na oku mebelek z tej firmy
Ad3. Wspołczuję Jednak dzieciństwo to najważniejszy okres w życiu człowieka.
Cytat:
Zajadam właśnie pyszną gruszkę

ach, dziś już piątek, strasznie te tygodnie szybko uciekają tylko ta wiosna jakaś taka leniwa, coś wolno idzie
Słyszłam w Dzień Dobry tvn, że we Wrocławiu już ponad 10 stopni Tak więc czekam na te ponad 10 u mnie
Stary 2012-02-24, 11:16   #3388
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
zachowuj sie naturalnie, przeciez to nie Twoja wina. Ona tez by pewnie nie chciała abyscie się tereaz jakoś nienaturalnie zachowywały... Kiedys to pierwsze spotkanie musiało nadejśc. Mam nadzieje, ze będzie ok
W sumie to się cieszę, że to spotkanie wyszło po miesiącu dopiero... nie że jakoś bardzo o tym myślę, tylko dziś sobie to uświadomiłam że ona też będzie.

Cytat:

Kryć to się nie mam z czym

Dziękuję Wam bardzo za dodanie otuchy-postaram się nie stresować tym
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 11:16   #3389
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
najwazniejsze, zeby było ZDROWE!
dokładnie

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
A własnie a komu się społniły przepowiednie z sody i siuśków??
Nie wiem co by mi wyszło, bo nie robiłam Mnie nie zawiodła inticja

Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość
Łał jak to dumnie brzmi: 5 m-c

bardzo dziękujemy! Chciałabym żeby był do tż podobny, bo córka jest do mnie, to mi wystarczy
Jestem taka szczęśliwa, że go mam
Ad1.
Ad2. To zupełnie zrozumiałe
Stary 2012-02-24, 11:22   #3390
depoison
Zadomowienie

Cytat:
córunie zawsze są tatusiowe i pewnie oszaleje na jej punkcie
pewnie zależy od tatusia, bo zdarzają się wyjątki, ale ogólnie też bym się tej wersji trzymała. Gdzie nie spojrzę, to tatusiowie w córeczkach bardziej zakochani
(mojemu już w ogóle rozum odjęło - przestał ze mną gadać, cały czas tylko "jak się czujesz, Zosieńko? halo, tu tatuś, tatuś cię bardzo kocha! dobranoc, córeczko!" itd w ten deseń)
hmm
Cytat:
jeszcze na 100% nie wiem ze to dziewczynka ale najprawdopodobniej a juz sie nie moglam powstrzymac i kupilam w ciucholandzie takie body niby sukienka w kwietuszki z kolnierzykiem i rozowa pluszowa bluze z kapturem ale jak cos to szkoda nie bedzie bo 7 zl zaplacilam za dwie rzeczy hehe
pokaż!!!
Cytat:
a co Kochane pichcicie dzis na obiadek ?
ja dziś robię udka orientalne (dawno nie było), i pochwalę się wam, że wczoraj wróciłam z biblioteki ze świetnie wydaną książką kucharską dot. kuchni Wietnamu. Będę teraz wypróbowywać przepisy i jak się trafi coś szczególnie interesującego - zaraz się z wami podzielę

Cytat:
Napisane przez buena Pokaż wiadomość
No i baba gadała o wózkach za 4 tysie!
a jakie to wózki? i co gadała?
bo właśnie się dowiedziałam, że mam możliwość kupić taki wózek za 4 tysie (Bugaboo) + fotelik i coś tam jeszcze - używane, za 450 euro. No i mam zagwozdkę - brać? Za cztery stówki to można nowy kupić. Czy może faktycznie w tych Bugaboo jest coś tak za☠☠☠iaszczego, że warto? Co radzicie?

Le roi est mort, vive le... reine!

depoison jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości