Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-24, 11:21   #3061
E87
Wtajemniczenie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Kocur super autka
Jagodzia te inne krzeselka co pokazujesz, nie za bardzo mi sie podobaja jakos... moze niech zwroci kase i u kogos innego kup?
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 11:22   #3062
Magdzia0108
Zadomowienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

Moja znajoma szła do ślubu w tej sukni wyglądała pięknie, z bizuterii miała delikatne kolczyki z kryształkami (wiszące ale nieduże) i zawieszkę do kompletu.
Ta suknia razem z długim welonem cudnie jej powiewała na wietrze.

.
A masz może jej jakieś zdjęcia?

jagodziu ja bym wzięła kasę z powrotem od tego faceta i szukała u kogoś innego.

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 11:27   #3063
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Hmm... oficjalnych od nich na pewno nie zgrywaliśmy, ale popatrzę zaraz po mailach, może znajdę jakieś od innych znajomych.
Tzn. ja tak na 95% jestem pewna że to ta suknia, bo jednak zdjęcie na modelce nie zawsze obrazuje rzeczywistość.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 11:30   #3064
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:

jagodziu ja bym wzięła kasę z powrotem od tego faceta i szukała u kogoś innego.
Madziu a może łatwiej będzie Ci wybrać jak znajdziesz zdjęcia innych PM w tej sukni i lukniesz jaką miały biżuterię Łatwiej jest wtedy zwerifkowac co bardziej pasuje
Stary 2012-02-24, 11:30   #3065
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

Dziewczyny pytałam się Was czy macie w zaproszeniach że zapraszają młodzi z rodzicami i tak czekałam na Waszą odpowiedz że cały gar ziemniaków spaliłam a Wy mi nadal nie odpowiedziałyście
Połowe mamy z rodzicami, a połowę sami. A to dlatego, że w połowie drukowania spojrzała na zaproszenia mama moja i stwierdziła, że resztę mamy dać bez rodziców, bo ona nie robi wesela na pokaz, tylko dla mnie, a u TŻta rodzice się rozwiedli i nie wiadomo czy tato będzie, więc zmieniliśmy Wiem, to skomplikowane ale głębiej tłumaczyć mi się nie chce...

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Cudne zdjęcia, cudne miejsce i cudowni Państwo Młodzi
Ps. Bardzo ładną opaleniznę nabyłaś

Cytat:
Dziewczyny, czy wy też macie taki problem z wyborem biżuterii? Bo mi się nic nie podoba Te co chciałam kolczyki to apart już nie ma w sprzedaży i teraz nie mam pomysłu. Czekam do próbnego makijażu, wtedy chyba będę wiedziała, że jak wybiorę makijaż w fiolecie to pójdę w biżuterię neutralną, czyli biel, kryształki. A jak makijaż delikatny to biżuteria w fiolecie....dobrze rozumuję?
Niestety mam problem i to duży, bo albo mi się nic nie podoba, albo jak mi się spodoba to nie bardzo pasuje do sukni. Poza tym najpierw musze mieć suknię uszytą, a potem dopiero mogę kupić biżu...
A TŻ obiecał, że on w prezencie urodzinowym mi ją właśnie kupi, a mam urodziny 4 dni przed ślubem... i prawdopodobnie sama sobie ta biżuterię wybiorę. Fakt wolałabym niespodziankę, ale w kwestii ślubnej sama zdecyduję co założę

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Dziewczyny pojedziemy do slubu czymś takim:

http://www.slublog.pl/2010/07/auto-d...owe-i-zabawne/

Będzie smiechu.....moja siostra kupiła dziś białego smarta....czarnego wypożyczymy!
Ale fajnie będziecie wyglądać

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

W Krakowie zimno, deszczowo i brzydko, lepiej do wiosny prawdziwej poczekać, ja bym teraz najchętniej stąd uciekła i się gdzieś zaszyła.
Wiem, że zimno i ponuro, jak w całym kraju. Ale wiosną to my ślub mamy, a TŻ chciał pojechać w nasze miejsce zaręczyn jeszcze przed ślubem. Później w marcu weekendów nie możemy zgrać i to jedyny termin, by jeszcze przed ślubem w Kraku spotkać się z przyjaciółmi.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 11:33   #3066
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Słoneczko gratuluję Ci pracy Jak ja bym chciała żeby do mnie też zadzwonili

Cytat:
Ale zdjęcia! rewelacja!

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość

Dziewczyny, ja potrzebuję Waszej porady, bo już sama biję się z myślami od dłuższego czasu i nie wiem...
Mam bardzo bliską koleżankę, tak bliską, że na świadkową byłaby po prostu idealna. Od jakiegoś czasu nie układa jej się za bardzo w sprawach damsko-męskich noi ostatnio (tzn. jakoś od pół roku) spotyka się z facetem, który siedział w więzieniu. Na razie nie poznałam go jeszcze, z jej opowiadań wynika, że chłopak jest o.k i zachowuje się dobrze, ale sama nie wiem co o tym myśleć. A problem mam taki, że nie wiem czy ją zapraszać na ślub i wesele. Wiadomo, przyjdzie z nim, a ja nie chcę mieć za przeproszeniem kryminalisty na weselu Boję się, że zacznie robić jakieś awantury albo coś w tym stylu.
Rodzice mówią mi, że oni nie ryzykowaliby... Tż mówi żebym ją zaprosiła, bo w końcu to moja dobra koleżanka...a ja sobie tak myślę: kurczę no, do więzienia nie chodzi się za byle co i nie wiem co robić Doradźcie mi, co Wy byście zrobiły na moim miejscu, bo ja mam dość tego problemu.

Znowu idę późno spać i znowu rano będą ze mnie zwłoki Dobrze chociaż, że jutro piątek...
Z tego posta wynikalo, że to Twoja bardzo dobra koleżanka bez której nie wyobrażasz sobie wesela, w takiej sytuacji zaprosiłabym ją bo czemu skreślać ją z powodu tego z kim jest? Poza tym ona też czułaby się odpowiedzialna za tego z kim przychodzi więc nie wierzę, że pozwoliłaby swojemu partnerowi na zepsucie Ci imprezy. Ale teraz piszesz, że to koleżanka z pracy i że się nie obrazi jak jej nie zaprosisz więc to chyba żaden problem, ale tym że on siedział w więzieniu nie przejmowałabym się, czasem gorzej się zachowują ludzie zz tzw. "wyższych sfer"

Cytat:
Dziewczyny, czy wy też macie taki problem z wyborem biżuterii? Bo mi się nic nie podoba Te co chciałam kolczyki to apart już nie ma w sprzedaży i teraz nie mam pomysłu. Czekam do próbnego makijażu, wtedy chyba będę wiedziała, że jak wybiorę makijaż w fiolecie to pójdę w biżuterię neutralną, czyli biel, kryształki. A jak makijaż delikatny to biżuteria w fiolecie....dobrze rozumuję?
Ja ledwo znalazłam suknię a jak oglądałam bizuterię to mi się nic nei podobalo, babka w salonie mi powiedziała, że jeśli chce mieć rozpuszczone włosy na bok to mam tylko długie kolczyki założyć

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
czytałyście to https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=595928 ręce mi opadły
Masakra, co za laska

Dziewczyny, powoli tracę sił, pomijając fakt, że nie zadzwonili z tej pracy to z tżetem dalej się do siebie nie odzywamy, próbowaliśmy wczoraj to tylko się pogorszyło, a najgorsze jest to, że jak ktoś zapyta o co się pokłóciliśmy to ja nie znam powodu:/ nie mam siły
Stary 2012-02-24, 11:34   #3067
asienka213
Wtajemniczenie

hellllooooo

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
Mi sie najbardziej podoba 2

Cytat:
No właśnie... żeby nie przesadzić.
Ja mam taką suknię:
http://www.weddingshoppeinc.com/Uplo...201024x768.jpg
i nie wiem czy postawić na kolczyki i bransoletkę czy kolczyki i wisiorek?
Sliczna sukienka, ja bym wybrala albo dlugasne kolczyki i bransoletke albo wiszace krotkie + zawieszka

Cytat:

Będzie smiechu.....moja siostra kupiła dziś białego smarta....czarnego wypożyczymy!
Swietne autka Ale Wasi goscie beda miec miny hehe

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ja bym go nie zapraszałą jeżeli chodzi o pobicia i narkotyki to sorry ale na pewno nie!!

pamiętacie moje krzesła(załącznik)!!! które zamówiłam!! facet napisał że przy pakowaniu stwierdził wadę fabryczną jakieś uszczerbki przy śrubach i proponuje mi inne a tamte mi się nie podobają
http://allegro.pl/promocja-obnizka-c...148916684.html
http://allegro.pl/promocja-obnizka-c...148916682.html
tak czarne dla pary młodej jest idealne ;/

jedyne co znalazłam na jego aukcji to te
http://allegro.pl/promocja-obnizka-c...148916701.html
http://allegro.pl/promocja-obnizka-c...148916726.html
i co teraz??
Ojjj to szkoda, bo te pierwsze co wybralas jak dla mnie najladniejsze a z linkow to te ostatnie

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 11:38   #3068
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Dziewczyny, powoli tracę sił, pomijając fakt, że nie zadzwonili z tej pracy to z tżetem dalej się do siebie nie odzywamy, próbowaliśmy wczoraj to tylko się pogorszyło, a najgorsze jest to, że jak ktoś zapyta o co się pokłóciliśmy to ja nie znam powodu:/ nie mam siły
dokładnie, też tak mieliśmy, i najgorsze jest to ze pójdzie o jakas pierdółke a pózniej to jest mega foch i zadne nie chce ustapić.
ale staram sie podchodzc teraz do tego zupełnie inaczej: szkoda zycia na kłotnie, i nie odzywanie sie do siebie, lepiej nabrać głeboki oddech , przemyslec...
będzie dobrze!

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość
hellllooooo
Mi sie najbardziej podoba 2
dzięki
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 11:39   #3069
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Kocur super autka
Jagodzia te inne krzeselka co pokazujesz, nie za bardzo mi sie podobaja jakos... moze niech zwroci kase i u kogos innego kup?
właśnie się rozglądam za innymi....
Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość
hellllooooo
Ojjj to szkoda, bo te pierwsze co wybralas jak dla mnie najladniejsze a z linkow to te ostatnie
mi też te ostatnie... ale najpierw poszukam u innych sprzedawców
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 11:42   #3070
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Hejo dziewojki

Dzisiaj mam wolne z pracy

Jutro mam zjazd na podyplomówce wiec akurat sobie odpoczne

Byłam juz na zakupach, kupiłam podstawe do piernika ketrzynskiego i zrobie niespodzianke dla TŻ jak wróci z pracy

bede zaraz

Marylko

przepiekne zdjecia!
moja zazdrosc siegnela zenitu jak je zobaczylam
tak jak ktora pisala juz, jak z reklamy Bounty

wypaione! czekam na te typowo ślubne klask i:

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 11:50   #3071
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

DancingLady ciężka sprawa z partnerem Twojej koleżanki. A ona co o nim mówi?? Jaki on jest teraz po resocjalizacji??? W końcu ona z nim jest, więc czymś musiał ja ująć, zauroczyć... To było obiektywnie.
Natomiast subiektywnie- mam uprzedzenia do dragów i jeśli siedział za dilerke, to sorry ale dla mnie taki ktoś jest skończony. Ale to tylko moje subiektywne zdanie.

Audrey powodzenia na przymiarce!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 11:53   #3072
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Wysłałam PW i mam nadzieję, że coś to pomoże
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 11:54   #3073
kindziulindzia
Zakorzenienie

posiałam gdzieś kwit za zaliczkę za suknię a tam miałam datę kiedy miałam zadzwonić by się umówić na przymiarkę
pomijam fakt że to była faktura za kupno
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 11:55   #3074
(kicia)
Zakorzenienie

jagodziu bu tamte były najładniejsze krzesełka i chciałam je wykorzystać więc podzielam twoje wkurzenie

nitku przyszły buty teraz jadę i się okaże czy decyzja o większym rozmiarze była mądra

Dzięki za kciuki napisałam 6.5 zadania na 7 więc jest ok
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 11:59   #3075
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
U nas też nie można mieć firmy dekoratorskiej, bo dekoracjami zajmuje się siostra zakonna - zbiera od każdej pary określoną sumę i sama dekoruje. Nie robię z tego powodu tragedii, i tak mam dość rzeczy do planowania, po co jeszcze mam się zamartwiać wystrojem kościoła ?
u mnie też tak jest i jestem zadowolona w ogóle nie chce mi się przejmować dekoracją kościoła i ciesze się ze jest tam ktoś od tego odgórnie

Cytat:
Napisane przez patollek Pokaż wiadomość
tak sobie przeglądam pomysły na tort i znalazłam to

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

DZISIAJ PIERWSZA PRZYMIARKA
czekam na relację

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 12:02   #3076
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
my nie zapraszamy z rodzicami bo mi było głupio umieścić ten zwrot bo mój TŻ nie ma rodziców (mama nie żyje od 9 lat)
mam takie same odczucia muszę faktycznie pogadać z TZ i mamą o tym

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
TZ powiedzial, ze jak tak dalej pojdzie to do tej ostatniej spowiedzi pojdziemy przed samą mszą ślubną wtedy na pewno nie zgrzeszymy
hahhaha

Cytat:
no wiesz u nas może się udać mam silną wolę do tego plus nie mieszkamy razem, kolejne to to że mój tż już kiedyś wytrzymał prawie 2 lata bez sexu. On już był po a ja byłam jeszcze przed i mi się nie spieszyło wiecie chciałam być pewna nie czułam gotowości na ten moment... jak sobie przypomnę to naprawdę go podziwiam jak on wytrzymał...
mój też czekał na mnie ponad lata

Cytat:
No właśnie... żeby nie przesadzić.
Ja mam taką suknię:
http://www.weddingshoppeinc.com/Uplo...201024x768.jpg
i nie wiem czy postawić na kolczyki i bransoletkę czy kolczyki i wisiorek?
ja bym kupiła kolczyki i coś na szyję

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
kupionej jeszcze nie mam, ale na pewno bedzie to rodzaj princeski.
a tu nie mozna przesadzic

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

z pewnościa wkleje zdjecia jek ją kupie
generalnie : gorset lekkko zdobiony- , dół tiulowy- klasyczna priceska.

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

tutaj wklejałam zdjęcia, przykładowych, podoba wam sie któraś??
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1329941058

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1329941158
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1329940924

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

otwiera wam się ten link :
https://mail-attachment.googleuserco...RmX97A87-Ep4tw
https://mail-attachment.googleuserco...SxRfbesSWW25jg
2 podoba mi się najbardziej

Marylko zdjęcia są boskie....
witam sie z Wami tak na szybko i uciekam doczytam Was po południu buźka
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 12:03   #3077
asienka213
Wtajemniczenie

Ja uciekam po mala do przedszkola, u nas piekna pogoda , sloneczko i +10 stopni A jak wroce to Wam pokaze nasze obraczki

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 12:04   #3078
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
drukarka nie będzie wiedzieć - ty musisz to ustawić ( bo możesz zniszczyć zaproszenie jak wyjdzie krzywo ) - po za tym rozne drukarki na rożnych papierach nie chcą drukować..
więc moim zdaniem najszybciej, łatwiej i estetyczniej będzie jak kupisz ładny pasujący papier do drukarki i wydrukujesz tekst zaproszenia a potem powycinasz i powklejasz do środka.
Proponuje wklejać taśmą dwustronną a nie klejem.
a może klej magic?

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
kabriela w drukarka pewnie ma domyślnie ustawione drukowanie na formacie A4. musisz popróbować i w ustawieniach drukarki poszukać fromatu zblizonego do tego który chcesz albo ustawić jako niestandardowe drukowanie (jeśli jest taka opcja w drukarce). Wczoraj musiałam wydrukować kilka stron w formacie A3 i nie zauważyłam, że drukarka ma domyslnei ustswione drukowanie w A4. Może coś pomogłam

Wiesz, w niektórych kościołach tak jest, że tylko i wyłącznie jedna osoba zajmuje się ozdabianiem kościoła. Podpytaj się czy ta babka robi sensowne dekoracje - może wykona to co byś chciała?

A coś ode mnie Dawno obiecane zdjęcia biżuterii (wcześniejszego posta olałyście, to musiałam jakoś na siebie zwrócić uwagę )
Zdjęcia marnej jakości bo nie mam jak zrobić w dzień, ale mam nadzieję, że coś widać
bardzo ładna biżu

Cytat:
Napisane przez patollek Pokaż wiadomość
nie wiem czy dobrze to nazwałam bo rzeczywiście klepsydara może być sexi ale nie w moim wydaniu bo z biustem to u mnie krucho. wsawie wam dwa zdjęcia z pierwszego wyjscia na poszukiwanie sukni to ta za duża na mnie, szkoda ze nie mam z tyłu zdjęcia bo z przodu to jest jeszcze ok ale jak zobaczyłam się z tyłu . na jednym zaznaczyłam o co mi mniej więcej chodzi bo ja mam krótki tułów a dlugie nogi wiec nie jestem proporcjonalna myślałam że suknia z przedłużonym stanem to wyrówna a tu się okazało ze wcięcia nie w tym miejscu w sukni powinny być... jestem zła i smutna.... nie wiem co robić

na zdjęciach w dodatku bez stanika byłam... mało nas mało nas ....
ślicznie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Witajcie gaduły

Od wczoraj wieczora do dzisiaj 12 stron jak ja mam to nadrobić

Widzę że świętujemy kolejne studniówki a także rozmawiacie o dekoracjach w kościele na które ksiądz albo nie wyraża zgody albo proponuje znajomą dekoratorkę u mnie na szczęście tego problemu nie ma ale pani za dekoracje chce aż 1000zł zastanawiam się czy samej sobie nie udekorować pewnie mnie to wyniesie dużo taniej. Gdyby Jagodzia mieszkała bliżej to bym ją zatrudniła

Gratulacje za piękne zestawienia ślubne ja też muszę to zrobić wtedy będę miała czarno na białym co jeszcze muszę załatwić
a my mamy się skontaktować z innymi parami i razem mamy dojść do porozumienia co chcemy i jak będzie przystrojony

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a dziewczęta bo teraz pewnie was więcej będzie niż samym wieczorem to już teraz proszę o kciuki jutro mam poprawkę tego jedynego nie zdanego egzaminu

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
dziewczynki dziękuje za to że trzymałyście za mnie kciuki one są chyba jakieś magiczne bo naprawde podziałały bo Mam Pracę !!!!!!!!
dostane służbowy samochód nawet i tel.. tak bardzo się ciesze dziękuje dziewczynki a teraz ide spać bo od jutra do pracy
moje gratulacje

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
no i jesteśmy po spisaniu protokołu
i jak było?

Cytat:

wow !

Cytat:
ja bym go nie zapraszałą jeżeli chodzi o pobicia i narkotyki to sorry ale na pewno nie!!

pamiętacie moje krzesła(załącznik)!!! które zamówiłam!! facet napisał że przy pakowaniu stwierdził wadę fabryczną jakieś uszczerbki przy śrubach i proponuje mi inne a tamte mi się nie podobają
http://allegro.pl/promocja-obnizka-c...148916684.html
http://allegro.pl/promocja-obnizka-c...148916682.html
tak czarne dla pary młodej jest idealne ;/

jedyne co znalazłam na jego aukcji to te
http://allegro.pl/promocja-obnizka-c...148916701.html
http://allegro.pl/promocja-obnizka-c...148916726.html
i co teraz??
tamte czerwone były ładne - wesołe te co pokazujesz tak nie bardzo mi się widza...

Cytat:
posiałam gdzieś kwit za zaliczkę za suknię a tam miałam datę kiedy miałam zadzwonić by się umówić na przymiarkę
pomijam fakt że to była faktura za kupno
hmmm czyżby bezpieczne miejsce skąd ja to znam.... tak bezpieczne że cięzko znaleźć hmm ile razy tak miałam (?)

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Marylko cuuudownie.... brak mi takich palm i takiego piasku i taaaakiej wody cudowne zdjęcia

witam sie i uciekam zaraz wychodze z domku - miłego weekendu wam życze papapa
Stary 2012-02-24, 12:08   #3079
tenebrosa
Wtajemniczenie

Witam Was po krótkiej nieobecności!

Mam prawie 20 stron do nadrobienia, Wy niedobre
Działo się coś ciekawego?

Ewusia_marchew
, Wy też na Majorkę lecicie? Wow, widzę, że wśród PM2012 to bardzo popularny kierunek! My musimy wrócić przed 26 maja, bo mamy wtedy wesele koleżanki Gdzie się dokładnie zatrzymacie?

Widziałam zdjęcia Marylki - boooskie! Chyba namówię dzisiaj TŻ, żebyśmy już sobie zarezerwowali Dominikanę z groupona, bo jest teraz oferta. Jak szaleć to szaleć, w końcu to nasz ślubny rok

A w ramach zabiegów upiększających i dbania o wygląd przed ślubem byłam wczoraj na pierwszej mikrodermabrazji. Mam rozpisane zabiegi co 2 tygodnie aż do maja. Babka powiedziała, że po takiej serii na pewno będą bardzo dobre efekty I ogólnie okazało się, że mój problem z cerą jest mniejszy niż myślałam, więc liczę, że na ślub moja buzia będzie nieskazitelna

Witam też nową PMkę, Iceflower! Niech Ci się miło u nas pisze
Stary 2012-02-24, 12:22   #3080
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

Ewusia_marchew
, Wy też na Majorkę lecicie? Wow, widzę, że wśród PM2012 to bardzo popularny kierunek! My musimy wrócić przed 26 maja, bo mamy wtedy wesele koleżanki Gdzie się dokładnie zatrzymacie?
ano popularny hotel mamy w Santa Ponsa (zachodnie wybrzeże, blisko Palmy)
My tak trochę przypadkowo wybraliśmy Majorkę bo trafiliśmy na promocję w biurze podróży i tam akurat jeszcze zostały wolne miejsca ale dużo osób nam teraz mówi ze to dobry wybór więc ogólnie nie mogę się doczekać

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 12:28   #3081
megan713
Wtajemniczenie

Cytat:
Widziałam zdjęcia Marylki - boooskie! Chyba namówię dzisiaj TŻ, żebyśmy już sobie zarezerwowali Dominikanę z groupona, bo jest teraz oferta. Jak szaleć to szaleć, w końcu to nasz ślubny rok

A w ramach zabiegów upiększających i dbania o wygląd przed ślubem byłam wczoraj na pierwszej mikrodermabrazji. Mam rozpisane zabiegi co 2 tygodnie aż do maja. Babka powiedziała, że po takiej serii na pewno będą bardzo dobre efekty I ogólnie okazało się, że mój problem z cerą jest mniejszy niż myślałam, więc liczę, że na ślub moja buzia będzie nieskazitelna
O właśnie - i jak ta mikrodermabrazja? ja też sie zastanawiam nad nią... a jaki miałaś problem z cerą?

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 12:28   #3082
Iwa87_18
Raczkowanie

GG do Iwa87_18

Marylkooo zdjęcia są fantastyczne jestem pod wielkim wrażeniem ..może zdradzisz na jakim sprzęcie pracujecie ..bo to że macie talent to nie podlega wątpliwości
Czekam na relację z plaży
Iwa87_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 12:35   #3083
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
czytałyście to https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=595928 ręce mi opadły
Cytat:
Witam Was po krótkiej nieobecności!

Mam prawie 20 stron do nadrobienia, Wy niedobre
Działo się coś ciekawego?

Ewusia_marchew, Wy też na Majorkę lecicie? Wow, widzę, że wśród PM2012 to bardzo popularny kierunek! My musimy wrócić przed 26 maja, bo mamy wtedy wesele koleżanki Gdzie się dokładnie zatrzymacie?

Witam też nową PMkę, Iceflower! Niech Ci się miło u nas pisze
Tenebrosko kochana tylko nie z grupona!!!! Widzialam te oferte, masakra, bedziesz do konca zycia zalowac! Hotel jest masakryczny, i do tego nie jest to jakas nie wiadomo jak super cena. Lepiej doloz pare groszy, albo kup wycieczke z niemiec, wychodzi duzo taniej. Pogadaj z Kocurkiem na pewno znajdzie dla ciebie fajny hotel w dobrej cenie. Mozesz tez zerknac na biuro z ktorego my bylismy, oni maja loty tez niemiec: www.rajskiewakacje.pl

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Iwa87_18 Pokaż wiadomość
Marylkooo zdjęcia są fantastyczne jestem pod wielkim wrażeniem ..może zdradzisz na jakim sprzęcie pracujecie ..bo to że macie talent to nie podlega wątpliwości
Czekam na relację z plaży
Canon 5D Mark II, do tego mamy 5 obiektywow...
Nasza fotografka wyjechala na kilka dni na wakacje, wroci za 4 dni, wiec mam nadzieje ze przesle nam chociaz kilka, bo calosc dostaniemy dopiero za ok miesiac.
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 12:52   #3084
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dorka, co do zabiegów upiększających, to ja mam zaplanowane:

mikrodermabrazja - 5 zabiegów i potem jeden zabieg nawilżający skórę plus może przed samym ślubem jedna powtórka mikro
wybielanie zębów
- owszem, na razie myję ząbki biała perłą i pastą blanx med, jest delikatny efekt, natomiast bliżej ślubu (w maju lub czerwcu) zastosuję prawdopodobnie paski wybielające blend-a-med. Podobno dają efekt na rok, nie wiem czy to prawda, ale chciałabym, żeby na ślubie efekt był widoczny.
kupuję tzw. prostotrzymacz (coś jak "pajączek"),
żeby mieć prostą sylwetkę i nie straszyć na zdjęciach i filmie zgarbionymi pleckami
włosy,
mam zamiar wypróbować maskę waniliową, którą tu kiedyś malwuś polecała i może jeszcze zacznę znowu pić pokrzywę, żeby szybciej rosły

Ewusia, my też będziemy niedaleko Palmy, ale w przeciwną stronę niż Wy Fajnie, bo z Palmy jest dobra baza wypadowa w każdy zakątek wyspy, jeżdżą stamtąd tanie autobusy praktycznie wszędzie. Będziemy się mogły wymieniać inspiracjami odnośnie zwiedzania Mój TŻ już wczoraj chciał planować, co zobaczymy tym razem

Marylko, dzięki za ostrzeżenie! W takim razie jeszcze się zastanowimy, bo w sumie nie śpieszy nam się z tym, nawet dopiero po ślubie możemy zarezerwować jakiegoś lasta. Ale Twoje zdjęcia mnie natchnęły! Dzięki za linka!

megan, ja ogólnie mam gdzieniegdzie blizny potrądzikowe i rozszerzone pory. Mikro powinna sobie z tym bez problemu poradzić. Dodatkowo potem babka robi mi maskę ściągającą. A sam zabieg oczywiście nie boli, ja miałam tylko wrażenie takiego "ciągnięcia" skóry, jak odkurzaczem
Stary 2012-02-24, 12:53   #3085
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
na moje posty też wielokrotnie nie odpowiadałyście i problemu nie robię, jest nas sporo i ciężko każdej z osobna odpowiedziec na posta

A ty ciągle wypominasz brak szału na wieść o braciszku- świadku

Cytat:
Napisane przez aga 398 Pokaż wiadomość
No i chyba udało mi się wstawić w końcu zdjecia;]
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
dziewczynki dziękuje za to że trzymałyście za mnie kciuki one są chyba jakieś magiczne bo naprawde podziałały bo Mam Pracę !!!!!!!!
dostane służbowy samochód nawet i tel.. tak bardzo się ciesze dziękuje dziewczynki a teraz ide spać bo od jutra do pracy

Uuuu, Super. Powodzenia i ogromne gratulacje

Cytat:

No po prostu raj. Przepięknie
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 13:06   #3086
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Dorka, co do zabiegów upiększających, to ja mam zaplanowane:

mikrodermabrazja - 5 zabiegów i potem jeden zabieg nawilżający skórę plus może przed samym ślubem jedna powtórka mikro
wybielanie zębów
- owszem, na razie myję ząbki biała perłą i pastą blanx med, jest delikatny efekt, natomiast bliżej ślubu (w maju lub czerwcu) zastosuję prawdopodobnie paski wybielające blend-a-med. Podobno dają efekt na rok, nie wiem czy to prawda, ale chciałabym, żeby na ślubie efekt był widoczny.
kupuję tzw. prostotrzymacz (coś jak "pajączek"),
żeby mieć prostą sylwetkę i nie straszyć na zdjęciach i filmie zgarbionymi pleckami
włosy,
mam zamiar wypróbować maskę waniliową, którą tu kiedyś malwuś polecała i może jeszcze zacznę znowu pić pokrzywę, żeby szybciej rosły

megan, ja ogólnie mam gdzieniegdzie blizny potrądzikowe i rozszerzone pory. Mikro powinna sobie z tym bez problemu poradzić. Dodatkowo potem babka robi mi maskę ściągającą. A sam zabieg oczywiście nie boli, ja miałam tylko wrażenie takiego "ciągnięcia" skóry, jak odkurzaczem
lista zabiegów
ja równeiż borykam sie z pronblemem rozszerzonych porów i bliznya na policzkach:/
zapissana jestem na fraxel restore. / ok 3 zabiegi potrzeba/ >> musze sie szybko uwinac z tym by w maju miec ostatni zabieg, jeszcze przed duzym słłoncem

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

a co do wybielania to ja polecam paseczki wybielajace Crest supreme, >> efekty powalajace
Stary 2012-02-24, 13:16   #3087
Agis88
Raczkowanie

Hej!
Widzę że macie wysyp nowych PM ale może przyjmiecie jeszcze jedną?
Kiedyś się tu udzielałam ale bardzo krótko i wątpię że mnie ktoś pamięta... Ślubuję 07.07.12 i już nie mogę się doczekać Mam problem z moją suknią, niby byłam pewna że to ta ale nabrałam wątpliwości... czy mogę Was prosić o szczere opinie? Zdjęcia są z tel, za tydzień będę miała zdjęcia lepszej jakości....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie0035.jpg (88,1 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie0054.jpg (99,8 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie0046.jpg (98,7 KB, 75 załadowań)
Agis88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 13:16   #3088
megan713
Wtajemniczenie

Tenebrosko - dzieki za odpowiedź, ja tez mam właśnie podobne problemy więc będe musiała znaleźć jakis niezdzierający gabinet w Warszawie i przejśc się pare razy... jeśli któres z Warszawskich PMek moga którys polecić to bedę wdzieczna....

Asiulka - o tych paskach chyba słyszałam i planujemy zakupić z TŻem i rozpocząć wybielanie pewnie w sierpniu jakoś. Na allegro były dostepne z tego co pamiętam.

A jeśli jesteśmy przy urodowych sprawach - czyktóras z Was może była na targach kosmetycznych w hai Expo w Wwie? w ten weekend jest Salon wiosna 2012 a jako że sama robie make up to kusza mnie tańsze kosmetyki i pędzle...

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 13:35   #3089
(kicia)
Zakorzenienie

aaa Koocurku co do autek są świetne moja znajoma takimi jechała wstawiałam tutaj zresztą fote i fajnie bo do kościoła jedno przyjechało z jednej strony a drugie z drugiej fajnie to wyglądało
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 13:37   #3090
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
Asiulka - o tych paskach chyba słyszałam i planujemy zakupić z TŻem i rozpocząć wybielanie pewnie w sierpniu jakoś. Na allegro były dostepne z tego co pamiętam.
tak, ja kupowałam na all. ok 75 zł z tego co pamietam,
Efekt sieutrzymuje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości