Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.3 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-23, 12:33   #1531
Lady in Blue
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.3

Ja nie noszę dowodu w portfelu, w nim mam tylko kartę, jakieś karty stałego klienta itp ... Natomiast dowód, legitymację itp noszę w takiej małej książeczce na dokumenty (sorry nie pamiętam jak to się fachowo nazywa ). Jedno i drugie zawsze mam w torebce
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 12:47   #1532
WhiteCherry
Zakorzenienie

ja noszę legitkę i dowód (jak już pisałam) z przyzwyczajenia, ale gdybym miała się zastanowić, czy kiedykolwiek (pomijając sprawy urzędowe) ten dokument mi się przydał - nigdy ;] więc równie dobrze mógłby leżeć w domu.
tak więc jak ktoś nie nosi - jego sprawa. jakoś mnie to nie rusza i nie rozumiem waszych postów pełnych oburzenia i prześmiewczych tonów, najwyżej dostaniecie order kasjerki roku, za stanie na straży prawa i legitymowania obywateli, jeśli już was to tak rusza
Stary 2012-02-23, 13:22   #1533
201604181004
Konto usunięte

WhiteCherry - mi chodzi tylko i wyłącznie o to, że owszem to bzdura pytać 50 latka o dowód, ale w 99,9% przypadków kasjerka musi to robić bo ma takie polecenie odgórne, gdyby to od niej zależało (patrz: sklepiki osiedlowe) nie byłoby to tak nadgorliwie sprawdzane.
Żeby ułatwić wszystkim życie łatwiej wziąć ze sobą ten kawałek plastiku. To chyba nie jest duży problem.
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 13:22   #1534
37celina
Raczkowanie

Każda wizażanka ma inne podejście do tego tematu. Nie noszę dokumentów w portfelu bo w razie kradzieży wszystkie dokumenty mam stracone. Nie rozumiem oburzenia i stwierdzenia, że dowód nie jest ciężki i mieści się w portfelu. Nawet policja uważa, że dokumenty i karty płatnicze z pieniędzmi powinno się trzymać w innym miejscu
37celina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 13:52   #1535
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinda2aa Pokaż wiadomość
mnie za to denerwuje zachowanie ludzi w kościele, którzy się przesuną się w ławce gdy ktoś chce usiąść, tylko wstają wychodzą z ławki wpuszczają i znowu siadają z brzegu, czy to taka duża różnica gdzie się siedzi?
bo miała zagrzane miejsce na ławeczce
też mnie to śmieszy, ale z drugiej strony: dlaczego ja mam z tego powodu się przejmować? chce, to niech wstaje, choćby po 10 razy jak będzie potrzeba.
Stary 2012-02-23, 14:16   #1536
Candy_lips
Zakorzenienie

Noszę dokumenty ze sobą, zawsze mogą się przydać, tym bardziej, że zazwyczaj jak już wychodzę, to często wtedy gdzieś jadę i dokumenty są niezbędne. W torebce i tak mam bajzel, tzn mam jakieś gazety, książki do czytania, także nie byłabym takim fajnym łupem dla złodzieja, poza tym torebki dobrze pilnuję.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 14:26   #1537
37celina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Candy_lips Pokaż wiadomość
Noszę dokumenty ze sobą, zawsze mogą się przydać, tym bardziej, że zazwyczaj jak już wychodzę, to często wtedy gdzieś jadę i dokumenty są niezbędne. W torebce i tak mam bajzel, tzn mam jakieś gazety, książki do czytania, także nie byłabym takim fajnym łupem dla złodzieja, poza tym torebki dobrze pilnuję.
No i dobrze . Każda kobieta ma swoje przyzwyczajenia i takie jej prawo czy chce chodzić z dokumentami czy nie. Nie rozumiem tego jadu i złośliwości niektórych wizażanek. Dalej obstawiam przy swoim, że w wieku 40 lat człowiek nie potrzebuje dowodu osobistego żeby kupić alkohol.
37celina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 14:21   #1538
invisible_01
Zakorzeniona

Niezmiernie dziwi mnie, kiedy na wątkach lokalnych typu "Warszawa - gdzie kupię...?" pojawia się pytanie, gdzie można kupić ręczniki papierowe albo woreczki śniadaniowe. No ludzie, przecież to jest do dostania w każdym supermarkecie w każdym mieście. Ten wątek ma sens, jeśli pytamy np. o jakiś specjalistyczny sprzęt, dobrego krawca i tak dalej, ale nie o podstawowe produkty, które w zwykłym osiedlowym sklepie można kupić.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 14:27   #1539
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 14:58   #1540
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
No pytanie o ręczniki papierowe to autentyk z ostatnich stron wątku nawet, gdzieś sporo wcześniej były właśnie woreczki. Rajstopy to też faktycznie ciężki kaliber, niełatwo dostać
Stary 2012-02-24, 15:21   #1541
ricca166
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Niezmiernie dziwi mnie, kiedy na wątkach lokalnych typu "Warszawa - gdzie kupię...?" pojawia się pytanie, gdzie można kupić ręczniki papierowe albo woreczki śniadaniowe. No ludzie, przecież to jest do dostania w każdym supermarkecie w każdym mieście. Ten wątek ma sens, jeśli pytamy np. o jakiś specjalistyczny sprzęt, dobrego krawca i tak dalej, ale nie o podstawowe produkty, które w zwykłym osiedlowym sklepie można kupić.
Hahaha ,aż wara opada.
To ja teraz nawiążę do facebooka.Nie rozumiem niektórych ludzi ,którzy opisują dosłownie wszelkie czynności życiowe (np. a teraz zakupy/kąpiel),wylewają swoje najskrytsze żale (ahh,jaka jestem samotna,nikt mnie nie kocha),zmieniają co chwila status wolny/w związku.Masakra,ja bym się wstydziła po prostu takie rzeczy pisać,tak się uzewnętrzniać pod publikę.Jest to żałosne zachowanie,dziecinne,a co najgorsze niezależne od wieku.Robią tak i nastolatkowie (ich jeszcze jestem w stanie zrozumieć) i 25-latkowie.

Edytowane przez ricca166
Czas edycji: 2012-02-24 o 15:22
ricca166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 15:23   #1542
kasieńka:)
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 37celina Pokaż wiadomość
No i dobrze . Każda kobieta ma swoje przyzwyczajenia i takie jej prawo czy chce chodzić z dokumentami czy nie. Nie rozumiem tego jadu i złośliwości niektórych wizażanek. Dalej obstawiam przy swoim, że w wieku 40 lat człowiek nie potrzebuje dowodu osobistego żeby kupić alkohol.
Teoretycznie nie potrzebuje, ale w praktyce bywa inaczej.
Jak ktoś nie nosi ze sobą dowodu, to niech się później nie dziwi, że ktoś mu odmówił sprzedaży alkoholu- żadna kasjerka nie będzie ryzykowała zwolnienia.
Tym bardziej, dziwią mnie ludzie którzy wiedzą, że w danym sklepie jest wymagany dowód do kupna alkoholu, a idąc na zakupy nie zabierają go ze sobą.

Dziwą mnie ludzie którzy kompletnie nie pilnują swoich rzeczy (torebka, portfel, telefon) a później wielki lament bo ktoś ukradł.
Jasne, wypadki chodzą po ludziach, czasem najbardziej pilnująca się osoba coś zgubi / zostanie okradziona, ale mam wrażenie, że niektóre osoby żyją jak " bańce mydlanej".

kasieńka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 15:26   #1543
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez ricca166 Pokaż wiadomość
Hahaha ,aż wara opada.
To ja teraz nawiążę do facebooka.Nie rozumiem niektórych ludzi ,którzy opisują dosłownie wszelkie czynności życiowe (np. a teraz zakupy/kąpiel),wylewają swoje najskrytsze żale (ahh,jaka jestem samotna,nikt mnie nie kocha),zmieniają co chwila status wolny/w związku.Masakra,ja bym się wstydziła po prostu takie rzeczy pisać,tak się uzewnętrzniać pod publikę.Jest to żałosne zachowanie,dziecinne,a co najgorsze niezależne od wieku.Robią tak i nastolatkowie (ich jeszcze jestem w stanie zrozumieć) i 25-latkowie.
Też tego nie rozumiem. Moja znajoma opisuje każdy krok swojego życia i czasami jedyne komunikaty, jakie mi się pojawiają, to te, że znowu dodała post na swojej tablicy. Posty są zawsze w 3. osobie i bardzo interesujące: "wstała", "je śniadanko", "szykuje się do pracy", "idzie do pracy", "pracuje", "odpoczywa na przerwie w pracy", "wraca do domu po pracy", "je obiadek", "ogląda tv" i tak dalej przez cały dzień.
Stary 2012-02-24, 15:30   #1544
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha ,aż wara opada.
zablokowałam kilka osób, bo doprowadzało mnie do szału czytanie wieczorami wpisów "Impreza" i z samego rana "Nigdy więcej nie piję"
Stary 2012-02-24, 15:36   #1545
201604181004
Konto usunięte

Tak, ja jedną dziewczynę chyba usunę ze znajomych.
Ona opisuje wszystko.
-Ahhihiih jutro kolokwium
-ahihihiih uczę się
-ahihiih skończyłam się uczyć
-ahihihiihih może zdam
-ahihiihi wstałam o 6 rano ale to wczesnie
-ahihihihi jadę na kolosa trzymajcie kciuki
-ahihiihi już po nie było tak źle
-ahihihihi do domku
-ahiihihihi wieczór z misiem
-ahihihihi czas na piwko

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Aaa e jeszcze miałam dodać denerwują mnie ludzie którzy naginają rzeczywistość do swoich potrzeb zależnie od humoru
Znajomą zostawił chłopak no to na przemian ma
-ŁOOOOOŁ JAK SUPER JESTEM SINGLEM, ale poznałam typa na imprezie łałała
kilka dni później
-Boże ja tak go kocham ;( ja chcę do niego wrócić, mam dosyć żyć mi się nie chce to moja jedyna miłość
żeby znowu potem
-Och jestem teraz niezależną singielką, wyjeżdżam za granicę do pracy ale beznadziejnie że jesteś związana tutaj na miejscu z facetem
ale kilka dni
-Matko Boska skoczę z okna zaraz, nie wiem co mam zrobić, ja go tak kocham, spotkaliśmy się, błagałam go żeby do mnie wrócił, zrób coś żeby to zrobił, nie opowiadaj mi o swoim związku bo mi się przykro robi

... naprawdę takie osoby mam ochotę trzasnąć. W ogóle wszystkich którzy są zbyt wylewni i obarczają ludzi swoimi problemami są straszni.
Stary 2012-02-24, 15:40   #1546
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Aaa e jeszcze miałam dodać denerwują mnie ludzie którzy naginają rzeczywistość do swoich potrzeb zależnie od humoru
Matko, raz jedna z moich koleżanek rozstała się z chłopakiem. Mówiła, że jak mógł ją zdradzić i zostawić, że idiota, że było jej z nim źle, beznadziejny w łóżku, nie miał zainteresowań, dawno nie rozmawiali, nigdzie nie wychodzili, ja nagle się odzywam: "No muszę przyznać, że był nieciekawy", a ona nagle: "Ej weź, o co Ci chodzi, spójrz na swój związek lepiej"
Stary 2012-02-24, 15:43   #1547
Rozeznanie

Cytat:
Hahaha ,aż wara opada.

Dokładnie tak! Sama obserwuję to u niektórych znajomych, zmiany statusu związku po każdej kłótni, wylewanie żali na żonę lub dziewczynę (tak!, mam dwóch panów w znajomych, którzy jak się okazało lubią roztrząsac takie rzeczy na fb), wstawianie wirtualnych świeczek, wrzucanie nagich zdjęc dzieci, "musowo" w piątek obwieścic, że właśnie się weekend zaczął i, że będą pic, w czasie sesji również trzeba obwieścic światu, że nic się nie umie, pochwalic się kacem, "rozmowy" w komentarzach, ot post o tym, że słońce świeci a liczba komentarzy przekracza 100. Dodatkowo nie rozumiem ludzi którzy wrzucają zdjęcia wszystkiego co mogą: to dostałam od męża na urodziny, a to od babci, taką mój syn zrobił kupę, a taki ładny papier toaletowy kupiłam.

Stary 2012-02-24, 15:52   #1548
chwast
Zakorzenienie

Ja nie rozumiem kreowania sobie drugiej osobowości (tej fajniejszej) na fejsbuku... lubienia wszystkiego bo to modne i myślenia, że jest się znawcą 'wszystkiego' :d
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 16:02   #1549
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Matko, raz jedna z moich koleżanek rozstała się z chłopakiem. Mówiła, że jak mógł ją zdradzić i zostawić, że idiota, że było jej z nim źle, beznadziejny w łóżku, nie miał zainteresowań, dawno nie rozmawiali, nigdzie nie wychodzili, ja nagle się odzywam: "No muszę przyznać, że był nieciekawy", a ona nagle: "Ej weź, o co Ci chodzi, spójrz na swój związek lepiej"
tak dokładnie, o takich ludzi mi chodzi
Stary 2012-02-24, 17:26   #1550
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość

Znajomą zostawił chłopak no to na przemian ma
-ŁOOOOOŁ JAK SUPER JESTEM SINGLEM, ale poznałam typa na imprezie łałała
kilka dni później
-Boże ja tak go kocham ;( ja chcę do niego wrócić, mam dosyć żyć mi się nie chce to moja jedyna miłość
żeby znowu potem
-Och jestem teraz niezależną singielką, wyjeżdżam za granicę do pracy ale beznadziejnie że jesteś związana tutaj na miejscu z facetem
ale kilka dni
-Matko Boska skoczę z okna zaraz, nie wiem co mam zrobić, ja go tak kocham, spotkaliśmy się, błagałam go żeby do mnie wrócił, zrób coś żeby to zrobił, nie opowiadaj mi o swoim związku bo mi się przykro robi

... naprawdę takie osoby mam ochotę trzasnąć. W ogóle wszystkich którzy są zbyt wylewni i obarczają ludzi swoimi problemami są straszni.
Mnie denerwuje moja przyjaciółka, która nagina rzeczywistość do swoich potrzeb, bo do pewnych rzeczy nie jest w stanie się przyznać. Przykład: była przez jakiś czas z fajnym chłopakiem, w końcu wyniknął temat ich byłych. On - nie miał żadnej, ona - miała kilku, z jednym była na zasadzie FF. Pamiętam, że ona chciała czegoś więcej, ale tamten chłopak nic do niej nie czuł, chciał tylko znajomości i seksu. I oczywiście temu obecnemu powiedziała, że była z tamtym w związku, a opowiadając to mi powiedziała: "No bo w sumie to był jakiś związek"[z niewielkim przekonaniem]. Pomyślałam: "szkoda, że będąc z tamtym, nigdy byś tego związkiem nie nazwała".
Takich sytuacji było jeszcze kilka w przypadku tej dziewczyny.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 19:37   #1551
czarno czarna
Raczkowanie

Ha, a mnie denerwuje gadanie osób kórzy zazdroszczą mi figury to było nieskromne ale inaczej nie umiem tego wyjaśnic. Mam 175 cm wzrostu a waże ledwo 52 kg wiem ze to spora niedowaga ale nie przejmuje sie tym bo takie mam geny, moja mama w moim wieku była identyczna. Pomimo że nie mam problemów ze zdrowiem, co druga osoba musi wtrącić ze napewno nic nie jem, mam bulimie, anoreksje, odchudzam sie dla głupiego chłopaka a może to rodzice mnie głodzą wszystko jest winne a proste tłumaczenie ze przytyć nie umiem jest nie do przyjęcia nawet lekarze zamias mnie przebadac pod wskazanym kątem muszą jęczeć ze chuda jestem i ze to sie odbije jakoś na moim zdrowiu bo nic nie jem a jem tyle ze w 6h szklnych jestem w stanie pochłonąć 4 bułki i jakieś jabłko i dalej głodna jestem.
Stary 2012-02-24, 19:41   #1552
nicRu
maszyna, nie człowiek

A skąd wiesz, że zazdroszczą figury i stąd to ? Mnie osobiście nie wszystkie szczupłe dziewczyny się podobają.
Btw mnie też to wkurza, wczoraj na zakupach z mamą, pani do mamy "a może ona się odchudza w tajemnicy przed panią?" Nie, w ogóle przecież nie słszałam tego
Stary 2012-02-24, 19:56   #1553
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
Stary 2012-02-24, 20:08   #1554
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czarno czarna Pokaż wiadomość
Ha, a mnie denerwuje gadanie osób kórzy zazdroszczą mi figury to było nieskromne ale inaczej nie umiem tego wyjaśnic. Mam 175 cm wzrostu a waże ledwo 52 kg wiem ze to spora niedowaga ale nie przejmuje sie tym bo takie mam geny, moja mama w moim wieku była identyczna. Pomimo że nie mam problemów ze zdrowiem, co druga osoba musi wtrącić ze napewno nic nie jem, mam bulimie, anoreksje, odchudzam sie dla głupiego chłopaka a może to rodzice mnie głodzą wszystko jest winne a proste tłumaczenie ze przytyć nie umiem jest nie do przyjęcia nawet lekarze zamias mnie przebadac pod wskazanym kątem muszą jęczeć ze chuda jestem i ze to sie odbije jakoś na moim zdrowiu bo nic nie jem a jem tyle ze w 6h szklnych jestem w stanie pochłonąć 4 bułki i jakieś jabłko i dalej głodna jestem.
No nie wiem czy Ci tak zazdroszczą, ja mam 168 cm i ważę teraz pomiędzy 50 a 52 i szczerze mówiąc bardzo bym chciała jeszcze z 3-5 kg przytyc.

Nie lubię tłumaczenia, że się NIE DA przytyc, bo się da
Sama jestem tego chodzącym przykładem. Wcześniej moja waga wahała się pomiędzy 44-46, później pomiędzy 46-48 aż w końcu doszłam do 50-52.

Ogólnie moim zdaniem, bardzo niegrzeczne są uwagi dotyczące wagi. Nie zależnie czy komentujemy chudą osobę czy grubą- nie jest to ładne, przecież każdy zdaję sobie sprawę z tego jak wygląda.

Miałam kilka takich osób, które "wygrały walkę z anoreksją przez nokaut" i bardzo lubiły mi dogryzac, szczególnie jeśli zdarzyło mi się odmówic czegos do jedzenia. Zawsze słyszałam "Aaaa cooo na diecie jesteś?!" Pomogła odpowiedź: " Ja? Nie, nie jestem na żadnej diecie, ale Ty powinnaś rozważyc tą ewentualnośc".

Stary 2012-02-24, 20:09   #1555
Lemmy is God
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Nie, nie jest się ludziom trudno pohamować z takimi tekstami, uwierz. Niejednokrotnie słyszałam jak ubliżano grubym osobom. Chamom wszystko jedno kogo obrażają, liczy się dla nich tylko to by komuś dopiec.
Lemmy is God jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 20:29   #1556
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasieńka:) Pokaż wiadomość
Nie lubię tłumaczenia, że się NIE DA przytyc, bo się da
Sama jestem tego chodzącym przykładem. Wcześniej moja waga wahała się pomiędzy 44-46, później pomiędzy 46-48 aż w końcu doszłam do 50-52.
Zdradź ten magiczny sposób, który umożliwi przytycie
Mówię serio. Żadne diety dla osób chcących przytyć, nic, po prostu nic u mnie nie działa. Ewentualnie żarcie i opychanie się jak świnia i siedzenie lub leżenie, zero ruchu sprawi, że przytyję kilogram lub dwa. Ale to jest niezdrowe! Trzeba się ruszać aby nie zapchać sobie żył tłuszczem...
Na razie tyć więcej nie zamierzam (ze względu na mój stan), ale kto wie, może za pół roku będzie mi znowu brakowało kilku kilogramów.

Cytat:
Napisane przez Lemmy is God Pokaż wiadomość
Nie, nie jest się ludziom trudno pohamować z takimi tekstami, uwierz. Niejednokrotnie słyszałam jak ubliżano grubym osobom. Chamom wszystko jedno kogo obrażają, liczy się dla nich tylko to by komuś dopiec.
Tylko widzisz, osoba, która dokuczy chudemu, grubemu nic nie powie. Bo cham chamem będzie... mi "dokuczały" osoby wykształcone, na poziomie...

Mnie denerwuje i dziwi cały czas to, w jaki sposób traktuje się kobiety w ciąży. Byłam chora i potrzebowałam pilnej wizyty u lekarza rodzinnego. Dzwonię rano aby się zarejestrować, na co pani mi mówi, że pierwszy wolny termin do lekarza jest na przyszły tydzień. Jak chcę być dziś przyjęta, to muszę sobie przyjechać i poprosić doktora aby mnie przyjął. Tłumaczę kobiecie, że kończę 8 miesiąc ciąży i jest mi ciężko jechać tylko po to, aby zobaczyć się z lekarzem, który i tak może mnie nie przyjąć. "No to trudno".
Kolejki w sklepie, u lekarzy... gdziekolwiek. Kasa pierwszeństwa to jakaś kpina. Jeszcze kobieto przepraszaj, że jesteś w ciąży - takie odnoszę wrażenie niemal na każdym kroku.
I mozna tak bez końca

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 20:51   #1557
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha ,aż wara opada.
dlatego nie mam facebooka

Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość
zablokowałam kilka osób, bo doprowadzało mnie do szału czytanie wieczorami wpisów "Impreza" i z samego rana "Nigdy więcej nie piję"
No bo przecież to jest takie fantastyczne być nachlanym jak świnia, wtedy jest się takim fajnym i cool

Cytat:

Dokładnie tak! Sama obserwuję to u niektórych znajomych, zmiany statusu związku po każdej kłótni, wylewanie żali na żonę lub dziewczynę (tak!, mam dwóch panów w znajomych, którzy jak się okazało lubią roztrząsac takie rzeczy na fb), wstawianie wirtualnych świeczek, wrzucanie nagich zdjęc dzieci, "musowo" w piątek obwieścic, że właśnie się weekend zaczął i, że będą pic, w czasie sesji również trzeba obwieścic światu, że nic się nie umie, pochwalic się kacem, "rozmowy" w komentarzach, ot post o tym, że słońce świeci a liczba komentarzy przekracza 100. Dodatkowo nie rozumiem ludzi którzy wrzucają zdjęcia wszystkiego co mogą: to dostałam od męża na urodziny, a to od babci, taką mój syn zrobił kupę, a taki ładny papier toaletowy kupiłam.

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
Ja nie rozumiem kreowania sobie drugiej osobowości (tej fajniejszej) na fejsbuku... lubienia wszystkiego bo to modne i myślenia, że jest się znawcą 'wszystkiego' :d
znam taką osobę

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Mnie denerwuje moja przyjaciółka, która nagina rzeczywistość do swoich potrzeb, bo do pewnych rzeczy nie jest w stanie się przyznać. Przykład: była przez jakiś czas z fajnym chłopakiem, w końcu wyniknął temat ich byłych. On - nie miał żadnej, ona - miała kilku, z jednym była na zasadzie FF. Pamiętam, że ona chciała czegoś więcej, ale tamten chłopak nic do niej nie czuł, chciał tylko znajomości i seksu. I oczywiście temu obecnemu powiedziała, że była z tamtym w związku, a opowiadając to mi powiedziała: "No bo w sumie to był jakiś związek"[z niewielkim przekonaniem]. Pomyślałam: "szkoda, że będąc z tamtym, nigdy byś tego związkiem nie nazwała".
Takich sytuacji było jeszcze kilka w przypadku tej dziewczyny.
kiedyś moja koleżanka żaliła się na swoją drugą koleżankę, a że jest taka i taka, że ją wkurza, już z nią nie może, że jej "wiochę" robi, bla bla bla, powiedziałam "to po co się z nią zadajesz, jeśli cię tak denerwuje?", to odpowiedziała "niee no wiesz w sumie to nie jest taka zła, tylko mnie tak troszkę wkurza, ale ogolnie ok"

Cytat:

Ogólnie moim zdaniem, bardzo niegrzeczne są uwagi dotyczące wagi. Nie zależnie czy komentujemy chudą osobę czy grubą- nie jest to ładne, przecież każdy zdaję sobie sprawę z tego jak wygląda.
Uwierz, że nie każdy

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar

Edytowane przez Stace
Czas edycji: 2012-02-24 o 20:53
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 20:54   #1558
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
Stary 2012-02-24, 20:55   #1559
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarno czarna Pokaż wiadomość
Skąd wiesz, że Ci zazdroszczą?

Cytat:
Dokładnie.
Stary 2012-02-24, 21:21   #1560
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
kiedyś moja koleżanka żaliła się na swoją drugą koleżankę, a że jest taka i taka, że ją wkurza, już z nią nie może, że jej "wiochę" robi, bla bla bla, powiedziałam "to po co się z nią zadajesz, jeśli cię tak denerwuje?", to odpowiedziała "niee no wiesz w sumie to nie jest taka zła, tylko mnie tak troszkę wkurza, ale ogolnie ok"
Nobody is perfect

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości