Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-24, 14:52   #3121
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Hej Laseczki

Fajnie, ze juz weekend co? ale u nas dzisiaj na dwrze taka wichura i leje deszcz ze sie nigdzie wyjsc nie chce. A jak jechalam samochodem to myslalam, ze usne!:P

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
Paulinko, chyba jesteśmy z jednego rocznika w takim razie i jednego miesiąca

oo widzisz, a jaki dzien grudnia?

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość

Potrzebuję mocnych kciuków dzisiaj... a w zasadzie cudu
i troche

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
czytałyście to https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=595928 ręce mi opadły
ooo masakra:/
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Dziewczyny pojedziemy do slubu czymś takim:

http://www.slublog.pl/2010/07/auto-d...owe-i-zabawne/

Będzie smiechu.....moja siostra kupiła dziś białego smarta....czarnego wypożyczymy!
swietne!
Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Dziewczyny,ja wiem za co on siedział Za pobicia i jakieś przemyty narkotyków (nie wiem dokładnie o co chodzi z tymi narkotykami) Gdyby to yła kwestia kradzieży to pewnie nie przejmowałabym się tym zbytnio... boję się, że skoro jest taki skory do bijatyk,to zrobi jakąś bijatykę na weselu
Inna sprawa jest taka: koleżanka jest koleżanką z pracy, bliską to fakt, ale przyjaciółką nie nazwałabym jej. Ogólnie nie zapraszam ludzi z pracy,bo nie jestem za takim utrzymywaniem kontaktów służbowych. Myślę więc, że w razie czego przykro jej nie będzie, bo nawet o moich rozterkach nie wie, wie jedynie jaki mam stosunek do zapraszania ludzi z pracy i rozumie go.

Spotkać się pewnie spotkamy, tylko boję się, że takie spotkanie w kilka osób może być niemiarodajne biorąc pod uwagę to, że na weselu będzie dużo ludzi, alkohol itp...
eh ja bym nie ryzykowala z tym typem..:/ jakby sie napil i zaczal sie awanturowac to tylko problem bys miala, a ta kolezanka nie umialaby nad nim zapanowac i co wtedy?
Tym bardziej,ze to kolezanka z pracy...

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Słoneczko gratuluję Ci pracy Jak ja bym chciała żeby do mnie też zadzwonili

Dziewczyny, powoli tracę sił, pomijając fakt, że nie zadzwonili z tej pracy to z tżetem dalej się do siebie nie odzywamy, próbowaliśmy wczoraj to tylko się pogorszyło, a najgorsze jest to, że jak ktoś zapyta o co się pokłóciliśmy to ja nie znam powodu:/ nie mam siły

z pracy na pewno zadzwonią

a z TZ wszystko sie ulozy glowa do gory
Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość
Hej!
Widzę że macie wysyp nowych PM ale może przyjmiecie jeszcze jedną?
Kiedyś się tu udzielałam ale bardzo krótko i wątpię że mnie ktoś pamięta... Ślubuję 07.07.12 i już nie mogę się doczekać Mam problem z moją suknią, niby byłam pewna że to ta ale nabrałam wątpliwości... czy mogę Was prosić o szczere opinie? Zdjęcia są z tel, za tydzień będę miała zdjęcia lepszej jakości....

witaj ponownie
suknia bardzo fajna, ladnie na Tobie lezy
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Ma któraś ochotkę ?

p iernik w polewie orzechowej

poczyniłam niespodziankę dla TŻ

Załącznik 4520946
osz Ty małpo:P ladnie nas tak slodkim czestowac , a pozniej sie w kieck nie zmiescimy
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 14:57   #3122
asiulka_22
Zakorzenienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

Asiulka, dzięki za informacje o tych paskach. Ile trwało wybielanie?
Ten zabieg na skórę to widzę taki mocniejszy, ale jeśli daje rezultaty to na pewno warto, zwłaszcza przy większych problemach skórnych.
ja stosowałam 1 raz dziennie,/ góra i dół/ by uniknac nawrazliwosci zębów/ chociaz tak ok 5 dnai kazdego dopada/
az do wykorzsytania paseczków.
tutaj masz jeszcze watek dot, pasków https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251062. wklejałam nawet zdjęcia zebów, moze znajde
mam: )
na samym m=dole zobacz sobie fotki z efektów/ i to były chyba początki/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251062&page=22
---------------------------------------------------
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1315422874

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2012-02-24 o 15:08
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 15:01   #3123
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
jagodziu bu tamte były najładniejsze krzesełka i chciałam je wykorzystać więc podzielam twoje wkurzenie
napisałam do tego kolesia i zażądałam tamtych krzeseł powiedział że postara się ściągnąć z innej hurtowni.
Cytat:
Hej!
Widzę że macie wysyp nowych PM ale może przyjmiecie jeszcze jedną?
Kiedyś się tu udzielałam ale bardzo krótko i wątpię że mnie ktoś pamięta... Ślubuję 07.07.12 i już nie mogę się doczekać Mam problem z moją suknią, niby byłam pewna że to ta ale nabrałam wątpliwości... czy mogę Was prosić o szczere opinie? Zdjęcia są z tel, za tydzień będę miała zdjęcia lepszej jakości....
witaj a suknia dla boska bardzo zgrabnie w niej wyglądasz
Cytat:
Jagodziu w Lubartowie na lubelskiej jest sklep z antykami i mają tam takie krzesła w niższych cenach niż te. Trzeba tam często zaglądać bo towar wystawiają na bierząco i nie wiadomo kiedy coś nowego bedzie...
dzięki za info zobaczymy co koleś wymodzi a to ty z lubelskiego jesteś??
Cytat:
Napisane przez tenebrosa;32519604
[B
Jagodzia[/B], co do tej ozdoby z koronki, to może wykorzystaj ją jako taką a la bransoletkę? Moja kuzynka miała coś takiego na swoim ślubie.
właśnie też o tym myślałam ale kupiłam już bransoletkę więc się waham a może wezmę tą koronkę do etoli?? pod nią zamontuję zapięcie?? zobaczymy
Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość
To nasze obraczki Specjalnie kazalam Tz wczoraj wieczorem scignac zeby Wam dzisiaj zdjecia w swietle dziennym zrobic Nosimy od prawie 6 lat
oooo wyglądają super takich jeszcze nie widziałam
Cytat:
Ma któraś ochotkę ?

Załącznik 4520946
ale wygląda smakowicie czy mogła bym poprosić o przepis
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 15:01   #3124
iceflower
Przyjaciółka KWC

A ja nie mogę wybielać zębów bo mam zbyt wrażliwe i strasznie cierpiałam po dwóch dniach z paskami Blend-a-med. I dentysta mi odradził zdecydowanie wybielanie i jestem w kropce, bo chciałabym cos poradzić i poprawić biel moich zębów, ale szkodzić sobie nie będę.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 15:05   #3125
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie dziewczynki!

Nie miałam czasu was czytać cały tydzień bo praktycznie cały czas się uczę. Wczoraj np od 11 do 24 i miałam 1,5 przerwy. Jutro egzamin wiec Bardzo Was proszę i kciuki. Swoją drogą to pierwszy termin miałam w walentynki a jutro moje urodziny. Mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze i dostanę to swoje upragnione 3 bo jestem normalnie wyczerpana. Dzisiaj jeszcze powtórka i nic więcej. Na szczecie jutro Tż jedzie ze mną na uczenie.

Ściskam Was mocno. Poniedziałki mam wolne na uczelni wiec bedę miała czas , żeby was spróbować nadrobić.

Miłego dnia życzę, a ja do nauki

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 15:10   #3126
asiulka_22
Zakorzenienie

justyna_g4 powodzenia
Stary 2012-02-24, 15:24   #3127
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki!

Nie miałam czasu was czytać cały tydzień bo praktycznie cały czas się uczę. Wczoraj np od 11 do 24 i miałam 1,5 przerwy. Jutro egzamin wiec Bardzo Was proszę i kciuki. Swoją drogą to pierwszy termin miałam w walentynki a jutro moje urodziny. Mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze i dostanę to swoje upragnione 3 bo jestem normalnie wyczerpana. Dzisiaj jeszcze powtórka i nic więcej. Na szczecie jutro Tż jedzie ze mną na uczenie.

Ściskam Was mocno. Poniedziałki mam wolne na uczelni wiec bedę miała czas , żeby was spróbować nadrobić.

Lili & Gabryś

Stary 2012-02-24, 15:26   #3128
megan713
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Hej Laseczki

oo widzisz, a jaki dzien grudnia?
27 3ci dzień świąt

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
ja stosowałam 1 raz dziennie,/ góra i dół/ by uniknac nawrazliwosci zębów/ chociaz tak ok 5 dnai kazdego dopada/
tutaj masz jeszcze watek dot, pasków https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251062. wklejałam nawet zdjęcia zebów, moze znajde
piękne masz ząbki - widać że szkliwo samo w sobie ma jasną barwę...

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 15:34   #3129
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

ale wygląda smakowicie czy mogła bym poprosić o przepis

prosze bardzo

kup paczke gotowego cista na piernik ketrzynski ok 6zł
wlej do tego szklanke wody, 7 lyzek oleju i miksuj, wlej do formy i do piekarnika na 45 min ;D
polej gotowa polewa gelwe

gotowe :brzyda l:

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 15:37   #3130
asiulka_22
Zakorzenienie

megan713 dziekuje, az się zarumieniłam hehe

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
prosze bardzo

wlej do tego szklanke wody, 7 lyzek oleju i miksuj, wlej do formy i do piekarnika na 45 min ;D

to taka piekarka z ciebie jak ja
moim faworytem jest karpatka ( 5, 5o) tez z pudelka
a jak wychodzi mmmmmm palce lizać
http://www.google.pl/imgres?q=karpat...7&tx=109&ty=77

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2012-02-24 o 15:38
Stary 2012-02-24, 15:38   #3131
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:

Dzięki, poczytam! A zdjęcia robią wrażenie!

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
A ja nie mogę wybielać zębów bo mam zbyt wrażliwe i strasznie cierpiałam po dwóch dniach z paskami Blend-a-med. I dentysta mi odradził zdecydowanie wybielanie i jestem w kropce, bo chciałabym cos poradzić i poprawić biel moich zębów, ale szkodzić sobie nie będę.
Hm, a nie mogłabyś stosować czegoś w stylu pasta "Biała perła" na przykład? Ona bardzo delikatnie usuwa przebarwienia, przy regularnym stosowaniu daje zauważalny efekt.

Cytat:
Witajcie dziewczynki!

Powodzenia!

Audrey, specjalnie dla Ciebie wklejam listę rzeczy do ogarnięcia przed ślubem, z podziałem na miesiące. Część z tych rzeczy jest specyficzna tylko w naszych przygotowaniach, część uniwersalna, ale myślę, że w jakimś tam stopniu na pewno będziesz mogła skorzystać
Załączone pliki
Rodzaj pliku: pdf LISTA RZECZY DO OGARNIĘCIA PRZED ŚLUBEM 24 02 2012.pdf (80,7 KB, 65 załadowań)
Stary 2012-02-24, 15:40   #3132
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
prosze bardzo

a ty spryciolku ty
Lili & Gabryś

Stary 2012-02-24, 15:45   #3133
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:

wybielanie zębów
- owszem, na razie myję ząbki biała perłą i pastą blanx med, jest delikatny efekt, natomiast bliżej ślubu (w maju lub czerwcu) zastosuję prawdopodobnie paski wybielające blend-a-med. Podobno dają efekt na rok, nie wiem czy to prawda, ale chciałabym, żeby na ślubie efekt był widoczny.
włosy, mam zamiar wypróbować maskę waniliową, którą tu kiedyś malwuś polecała i może jeszcze zacznę znowu pić pokrzywę, żeby szybciej rosły
Co do pasków blend-a-med to powiem szczerze próbowałam to efekt jest ale nie utrzymuje się długo, przynajmniej ja tak miałam Nawet nie wiem jak długo miałam bielsze zęby dlatego ja postanowiłam wypróbować żel biała perłę.

A jeśli chodzi o maskę to radziłabym Ci już ja zamówić bo ona na prawdę wystarczy na bardzo długo. Poza tym im wcześniej zaczniesz kuracje na włosy tym lepiej.Włosy nie odbudują się tak szybko jak myślimy. Swego czasu używałam tez takich ampułek z by famy ale to juz pewnie tylko u fryzjera dostaniesz. One były superowe a jeśli nie dałoby sie ich kupić to mozna pojśc do fryzjera na odbudowę, nasmaruje Ci włosy ampułką i posiedzisz sobie ze 20 minut pod nawilżaczem tak jak pod suszarka. Z tego co wiem nie jest to duży koszt.

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2012-02-24 o 15:47
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 15:56   #3134
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Co do pasków blend-a-med to powiem szczerze próbowałam to efekt jest ale nie utrzymuje się długo, przynajmniej ja tak miałam Nawet nie wiem jak długo miałam bielsze zęby dlatego ja postanowiłam wypróbować żel biała perłę.

A jeśli chodzi o maskę to radziłabym Ci już ja zamówić bo ona na prawdę wystarczy na bardzo długo. Poza tym im wcześniej zaczniesz kuracje na włosy tym lepiej.Włosy nie odbudują się tak szybko jak myślimy. Swego czasu używałam tez takich ampułek z by famy ale to juz pewnie tylko u fryzjera dostaniesz. One były superowe a jeśli nie dałoby sie ich kupić to mozna pojśc do fryzjera na odbudowę, nasmaruje Ci włosy ampułką i posiedzisz sobie ze 20 minut pod nawilżaczem tak jak pod suszarka. Z tego co wiem nie jest to duży koszt.
Ja właśnie teraz stosuję białą perłę od jakichś dwóch miesięcy, widzę efekt, ale tak sobie pomyślałam, że po paskach będzie jeszcze mocniejszy? Paski chciałam zastosować bliżej ślubu, ale jak mówisz, że nie utrzymuje się długo efekt to trochę szkoda... W sumie mam jeszcze czas, zobaczę czy będę zadowolona z koloru zębów powiedzmy w maju czy czerwcu, jeśli nie do końca to zainwestuję w paski. Do tego czasu będę nadal myła białą perłą i taką drugą pastą - blanx med. Używam na zmianę.
A co do maski to właśnie przed chwileczką zamówiłam Na co dzień używam różnych odżywek (elseve, jedwab, radical), na zmianę z woskiem i serum z gliss kura i jakieś tam efekty są, ale chyba taki profesjonalny kosmetyk więcej zdziała. Tym bardziej, że koszt naprawdę nieduży, a opakowanie wieeelkie
Stary 2012-02-24, 15:56   #3135
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Hm, a nie mogłabyś stosować czegoś w stylu pasta "Biała perła" na przykład? Ona bardzo delikatnie usuwa przebarwienia, przy regularnym stosowaniu daje zauważalny efekt.
Myśłałam może o paście dla palaczy bo słyszałam ze dobrze usuwa przebarwienia, Białą Perłę rozważałam. Z taką pastą to muszę nieługo się zdecydować, ale na razie się dalej kuruję zielonym Elmexem, bo po mrozach miałam mega wrażliwe zęby.

Cytat:
Audrey, specjalnie dla Ciebie wklejam listę rzeczy do ogarnięcia przed ślubem, z podziałem na miesiące. Część z tych rzeczy jest specyficzna tylko w naszych przygotowaniach, część uniwersalna, ale myślę, że w jakimś tam stopniu na pewno będziesz mogła skorzystać
O rany wydrukowałam sobie też, chociaż jestem bliżej ślubu TŻ padnie jak mu to pokażę.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-02-24, 16:05   #3136
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Myśłałam może o paście dla palaczy bo słyszałam ze dobrze usuwa przebarwienia, Białą Perłę rozważałam. Z taką pastą to muszę nieługo się zdecydować, ale na razie się dalej kuruję zielonym Elmexem, bo po mrozach miałam mega wrażliwe zęby.

O rany wydrukowałam sobie też, chociaż jestem bliżej ślubu TŻ padnie jak mu to pokażę.
Ojej, to naprawdę musisz mieć wrażliwe jak nawet mrozy dają Ci się we znaki. Ja mam tylko skórne uczulenie na zimno, ale już od kilku dni jest temperatura na plusie i uczulenie jak ręką odjął.

Ja swojemu tą listę pokazałam w styczniu, to też padł. Żeby bardziej do niego dotarło, że nie ma już za wiele czasu, to podałam mu statystyki: wychodziło średnio 2 sprawy do załatwienia na tydzień w każdym tygodniu począwszy od połowy stycznia do samego ślubu. Niedługo potem podzieliliśmy te sprawy na takie, które musimy załatwić wspólnie i na takie, które może załatwić jedno z nas. Nie powiem, poczułam ulgę, bo spadło ze mnie trochę obowiązków. Np. TŻ zajmie się zaniesieniem złota do jubilera, żeby się dowiedzieć ile go mamy, załatwieniem transportu dla gości, napisaniem listu przewodniego do zaproszeń itp. Zawsze to już dla mnie mniej latania, dzwonienia i wymyślania
Stary 2012-02-24, 16:12   #3137
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
A jeśli jesteśmy przy urodowych sprawach - czyktóras z Was może była na targach kosmetycznych w hai Expo w Wwie? w ten weekend jest Salon wiosna 2012 a jako że sama robie make up to kusza mnie tańsze kosmetyki i pędzle...
Dołączam się do pytania o Targi Kosmetyczne czy któraś z Was była i jak to właściwie wygląda tzn jakie są korzyści bo nie wiem czy warto iść

Cytat:
Pradip, u nas na zaproszeniu będzie, że zapraszają Rodzice i Narzeczeni, bo częściowo za wesele płacą nasze Mamy, więc też są organizatorkami wesela, tak samo jak my. I też tylko nasze Mamy będą na weselu. Ojciec TŻta nie żyje, a ja ze swoim nie utrzymuję kontaktu. Też na początku mi nie pasowało słowo "rodzice", ale nie miałam pomysłu co tu wykombinować, a w końcu Mamy to też Rodzice. Chyba, że jeszcze zmienimy, sama już nie wiem Jesteśmy jeszcze przed drukowaniem, ale w projekcie jest tak jak napisałam.
Chyba pójdę za Twoim przykładem ale jeszcze pogadam z narzeczonym bo dopiero przymierzamy się do zaproszeń

Cytat:
Tak i to jeszcze całkiem nie dawno ale dzisiaj rano wróciły moje współlokatorki i nie zostawiły na niej suchej nitki przykro mi było strasznie i ja sama nabrałam wątpliwości i postanowiłam się jeszcze Wami zasugerować....
A co im sie w niej nie podoba? Nie jest w moim typie ale na Tobie leży bardzo ładnie i masz fajne długie włosy które jak dla mie bardzo pasują do księzniczek tak wiec nie przejmuj sie gadaniem innych moze to z zazdrości

Cytat:
Ma któraś ochotkę ?

Załącznik 4520946
pyyycha

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Ubrałam się w mój cyckonosz wielki E i jadę na przymiarę Jadę z mamą, przyjaciółką- swiadkową i jej córeczką a moją chrześnicą. Czyli cały babiniec mówiąc w skrócie
pewnie bedzie wesoło

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
Drogie dziewczęta lecę do salonu pierwszy raz oglądać sukienki
jestem bardzo podekscytowana
zobaczymy jak będę wyglądać w bieli
również czekamy na relacje

Justyna dla Ciebie

Cytat:
Ja właśnie teraz stosuję białą perłę od jakichś dwóch miesięcy, widzę efekt, ale tak sobie pomyślałam, że po paskach będzie jeszcze mocniejszy? Paski chciałam zastosować bliżej ślubu, ale jak mówisz, że nie utrzymuje się długo efekt to trochę szkoda... W sumie mam jeszcze czas, zobaczę czy będę zadowolona z koloru zębów powiedzmy w maju czy czerwcu, jeśli nie do końca to zainwestuję w paski. Do tego czasu będę nadal myła białą perłą i taką drugą pastą - blanx med. Używam na zmianę.
A co do maski to właśnie przed chwileczką zamówiłam Na co dzień używam różnych odżywek (elseve, jedwab, radical), na zmianę z woskiem i serum z gliss kura i jakieś tam efekty są, ale chyba taki profesjonalny kosmetyk więcej zdziała. Tym bardziej, że koszt naprawdę nieduży, a opakowanie wieeelkie
Jaką maskę zamówiłaś?
Myślę właśnie i ja nad naszymi ząbkami sama mam zółtą kość i ciężko jest mi coś z nimi zrobi a mój nie dośc że pali to jeszcze wstyd mówić ale ciężko mu idzie dbanie o zęby i dentysta to jego wróg numer jeden...
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 16:20   #3138
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ja swojemu tą listę pokazałam w styczniu, to też padł. Żeby bardziej do niego dotarło, że nie ma już za wiele czasu, to podałam mu statystyki: wychodziło średnio 2 sprawy do załatwienia na tydzień w każdym tygodniu począwszy od połowy stycznia do samego ślubu. Niedługo potem podzieliliśmy te sprawy na takie, które musimy załatwić wspólnie i na takie, które może załatwić jedno z nas. Nie powiem, poczułam ulgę, bo spadło ze mnie trochę obowiązków. Np. TŻ zajmie się zaniesieniem złota do jubilera, żeby się dowiedzieć ile go mamy, załatwieniem transportu dla gości, napisaniem listu przewodniego do zaproszeń itp. Zawsze to już dla mnie mniej latania, dzwonienia i wymyślania
Wstyd przyznać, ale my nie pomyśleliśmy o żadnym liście przewodnim, teraz dopiero o rzucił mi się w oczy ten pomysł i mi głupio a połowa zaproszeń wysłana. No i w ogóle zawaliłam, bo TŻ chciał zrobić jakąś stronę informacyjną i podać ją na zaproszeniach, a ja stwierdziłam że bez sensu, bo wszystko koło siebie, i teraz się to chyba na nas zemści i będziemy musieli wszystko tłumaczyć przez telefon każdemu gościowi z osobna.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-02-24, 16:20   #3139
Agis88
Raczkowanie

Cytat:
napisałam do tego kolesia i zażądałam tamtych krzeseł powiedział że postara się ściągnąć z innej hurtowni.

witaj a suknia dla boska bardzo zgrabnie w niej wyglądasz

dzięki za info zobaczymy co koleś wymodzi a to ty z lubelskiego jesteś??
Pochodzę spod Kielc ale w Lbn mieszkam już 6 latek...
Cytat:
Mam podobne wrażenia po paskach... Ja teraz przed ślubem zdecydowałam się na wybielanie lampą (oferta z grupona). Zobaczymy jaki będzie efekt bo słyszałam rózne opinie na temat jakości wykonywanych zabiegów kosmetycznych ipt. zakupionych za pośrednictwem grouponu...

Cytat:
Witajcie dziewczynki!

Cytat:
Dzięki, poczytam! A zdjęcia robią wrażenie!

Powodzenia!

Bardzo pożyteczna sprawa ta Twoja lista
Cytat:

Ja używałam takiej pasty ale nie było żadnych spektakularnych efektów...

Dziewczyny dziekuje Wam serdecznie za szczere opinie i cieple przyjecie. Macie racje to mój dzien i bedzie dla mnie najpiekniejszym dniem w zyciu bez względu na to co kto myśli, bardzo się ciesze że do Was trafiłam! Dostałam od wizażu zastrzyk pozytywnej energii i ide się wyszaleć na zumbie
Agis88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 16:20   #3140
(kicia)
Zakorzenienie

dziewczęta tak w ogóle jestem za☠☠☠ista wstałąm rano umyłam się no i miałam nakładać makijaż... no to po kolei kremik podkład puder lekko kredką i.... kolejny krok to powinny być rzęsy (bo cieni dzis nie nakładałam) i nie wiem co mi sie stało ale zapomniałam obczaiłam się w domu jak wróciłam z egzaminu że coś jest nie tak z moim makijażem
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 16:23   #3141
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Jaką maskę zamówiłaś?
Myślę właśnie i ja nad naszymi ząbkami sama mam zółtą kość i ciężko jest mi coś z nimi zrobi a mój nie dośc że pali to jeszcze wstyd mówić ale ciężko mu idzie dbanie o zęby i dentysta to jego wróg numer jeden...
Maska taka: http://allegro.pl/chantal-maska-wani...160141784.html Malwuś nam ją jakiś czas temu polecała

Ja też nie mam najbielszej kości, ale już przy stosowaniu "białej perły" widzę rezultaty, może spróbuj na początek?
Stary 2012-02-24, 16:24   #3142
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Mam podobne wrażenia po paskach... Ja teraz przed ślubem zdecydowałam się na wybielanie lampą (oferta z grupona). Zobaczymy jaki będzie efekt bo słyszałam rózne opinie na temat jakości wykonywanych zabiegów kosmetycznych ipt. zakupionych za pośrednictwem grouponu...
Mój dentysta mówi, że metoda z lampą jest bardziej agresywna niż wybielanie z nakładkami, bo żel jest silniejszy. Daltego u mnie też odpada.

Cytat:
dziewczęta tak w ogóle jestem za☠☠☠ista wstałąm rano umyłam się no i miałam nakładać makijaż... no to po kolei kremik podkład puder lekko kredką i.... kolejny krok to powinny być rzęsy (bo cieni dzis nie nakładałam) i nie wiem co mi sie stało ale zapomniałam obczaiłam się w domu jak wróciłam z egzaminu że coś jest nie tak z moim makijażem
Ja tak miałam ostatnio w pracy w połowie dnia poszłam do toalety, myję ręce i patrzę na siebie w lustrze i coś mi nie gra i dość długo zajęło mi uświadomienie sobie, że mam niepomalowane rzęsy.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-02-24, 16:24   #3143
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
a ty spryciolku ty
inaczej w moim piekarniku na stancji same zakalce wychodza

a to wyszło

tz nie musi wiedziec

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 16:34   #3144
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Wstyd przyznać, ale my nie pomyśleliśmy o żadnym liście przewodnim, teraz dopiero o rzucił mi się w oczy ten pomysł i mi głupio a połowa zaproszeń wysłana. No i w ogóle zawaliłam, bo TŻ chciał zrobić jakąś stronę informacyjną i podać ją na zaproszeniach, a ja stwierdziłam że bez sensu, bo wszystko koło siebie, i teraz się to chyba na nas zemści i będziemy musieli wszystko tłumaczyć przez telefon każdemu gościowi z osobna.
Wiesz, jak wszystko macie blisko, to może takiej tragedii nie będzie. U nas tez niby wszystko blisko, ale 1/3 gości (rodzina TŻ) będzie pierwszy raz w moim mieście, poza tym noclegi są gdzie indziej niż wesele, więc przyjezdni muszą najpierw trafić do hotelu, tam się zadekować, potem spacerkiem 10 minut do kościoła przejść pieszo (mam nadzieję, że się nie obrażą, damy im mapki). Na drugi dzień mamy jeszcze poprawiny, na wesele będzie wynajęta opiekunka dla dzieci, no i w ogóle będzie taka bawialnia udostępniona dla nich, wiec chciałabym, żeby rodzicie wiedzieli, bo może ktoś będzie miał dylemat czy przyjeżdżać z dzieckiem czy nie. Poza tym same info o noclegach też trzeba u nas dać, bo w rodzinie TŻ się tego nie praktykuje, więc niech wiedzą, że będą mieli wikt i opierunek tzn. gdzie zostawić rzeczy, przespać się, zjeść śniadanie itd.

A stronę www zawsze możecie teraz zrobić i rozesłać gościom mailem czy smsami, przynajmniej tym, którzy korzystają z internetu. Zawsze to trochę tłumaczenia Wam odpadnie, a jak dzieci są sprytne to i rodzicom pokażą co i jak

Cytat:
Bardzo pożyteczna sprawa ta Twoja lista
Bierzcie i korzystajcie

Ja też się już na dziś żegnam. Idę się ogarnąć, potem TŻcik przyjeżdża i ma zamiar zrobić dziś dla nas na obiad makaron z łososiem i mascarpone jak mi to wczoraj zapowiedział , a wieczorem idziemy na dodatkowe zajęcia z salsy
Stary 2012-02-24, 16:41   #3145
ona8686
Zakorzenienie

Witam jak to dobrze ze juz weekend

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
dziewczynki dziękuje za to że trzymałyście za mnie kciuki one są chyba jakieś magiczne bo naprawde podziałały bo Mam Pracę !!!!!!!!
dostane służbowy samochód nawet i tel.. tak bardzo się ciesze dziękuje dziewczynki a teraz ide spać bo od jutra do pracy
gratuluje, i jak minął pierwszy dzien?

Cytat:
a dziewczęta bo teraz pewnie was więcej będzie niż samym wieczorem to już teraz proszę o kciuki jutro mam poprawkę tego jedynego nie zdanego egzaminu

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Dziewczyny pytałam się Was czy macie w zaproszeniach że zapraszają młodzi z rodzicami i tak czekałam na Waszą odpowiedz że cały gar ziemniaków spaliłam a Wy mi nadal nie odpowiedziałyście
My napisalismy wraz z rodzicami choc sami placimy za wszystko

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Udalo sie
Cudowne zdjecia A Wy.. bosko wyglądaliście

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 16:50   #3146
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

Powodzenia!

Kochana Moja Dziękuję Ci serdecznie z całego serca, zaraz to wydrukuję i wieszam na mojej tablicy

WRÓCIŁAM!!

Powiem Wam że jestem mega mega szczęśliwa!! Suknia którą miałam mieć szytą- suknia LadyStar również nie była do końca "moja", troche mi nie leżała, wiele rzeczy było tam do przerobienia, do zmiany, bo niekoniecznie mi się widziały.
Podczas przymiarki mierzyłam sam szkielet, atłasową? sukienkę gładką, docinany był dół, dekoldzik itp. I zaczęłyśmy rozmawiać o tym dole, znowu pokazywałam suknię Very Wang i... Pani mówi mi że mają na 2013 rok nową suknię już model, który na pewno bardziej mi się spodoba i co? Dziewczyny uwierzcie, miłość od pierwszego wejrzenia, jedyne co zostanie zmienione to przedłużona talia, zostanie skrócona do wysokości bioder bo teraz jest dłuższa, ale tak to wszystko jest takie ja chciałam, inspirowana suknią Neny co pewnie będzie widać no i ma już tren którego bardzo chciałam w poprzedniej. Jestem totalnie zachwycona. Jedynie pas będzie w kolorze cafe latte, takim szampańskim, delikatnym nude i będzie sięgał samej ziemi z tyłu.

Wklejam zdjęcia i można je już dodać do postu z sukniami ślubnymi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0821.jpg (87,5 KB, 737 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0822.jpg (94,0 KB, 486 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kopia 24022012.jpg (121,4 KB, 468 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 24022012(002).jpg (125,0 KB, 447 załadowań)
Stary 2012-02-24, 16:53   #3147
Cierpliwosc
Zadomowienie

Witam się ściskając i biegiem do dalszego nadrabiania
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 16:55   #3148
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana Moja Dziękuję Ci serdecznie z całego serca, zaraz to wydrukuję i wieszam na mojej tablicy

WRÓCIŁAM!!

Powiem Wam że jestem mega mega szczęśliwa!! Suknia którą miałam mieć szytą- suknia LadyStar również nie była do końca "moja", troche mi nie leżała, wiele rzeczy było tam do przerobienia, do zmiany, bo niekoniecznie mi się widziały.
Podczas przymiarki mierzyłam sam szkielet, atłasową? sukienkę gładką, docinany był dół, dekoldzik itp. I zaczęłyśmy rozmawiać o tym dole, znowu pokazywałam suknię Very Wang i... Pani mówi mi że mają na 2013 rok nową suknię już model, który na pewno bardziej mi się spodoba i co? Dziewczyny uwierzcie, miłość od pierwszego wejrzenia, jedyne co zostanie zmienione to przedłużona talia, zostanie skrócona do wysokości bioder bo teraz jest dłuższa, ale tak to wszystko jest takie ja chciałam, inspirowana suknią Neny co pewnie będzie widać no i ma już tren którego bardzo chciałam w poprzedniej. Jestem totalnie zachwycona. Jedynie pas będzie w kolorze cafe latte, takim szampańskim, delikatnym nude i będzie sięgał samej ziemi z tyłu.

woooooooooooooooooooooooo oow

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 16:59   #3149
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Ma któraś ochotkę ?

Załącznik 4520946
Jest jeszcze? Mam tak ochote na slodkosci, a brzuch rosnie

tenebrosa "A w ramach zabiegów upiększających i dbania o wygląd przed ślubem byłam wczoraj na pierwszej mikrodermabrazji. "

Jesli moge spytac to drogi jest taki zabieg?

A co do białej perły, równiez kiedys stosowałam, i widzilam efekty. Jedyni minus, to było tak niedobre w smaku, że mnie bralo na.......

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-02-24 o 17:05
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 17:03   #3150
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie dziewczynki!

na pewno sie uda

Cytat:
27 3ci dzień świąt

a ja 13 jestes troszke mlodsza

Cytat:
megan713 dziekuje, az się zarumieniłam hehe

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

to taka piekarka z ciebie jak ja
moim faworytem jest karpatka ( 5, 5o) tez z pudelka
a jak wychodzi mmmmmm palce lizać
http://www.google.pl/imgres?q=karpat...7&tx=109&ty=77
karpatka to ulubione cischo mojego TZ i tez uwielbiam z paczki

Cytat:

WRÓCIŁAM!!

woooooooooooooooowwwww swietnie!! ja bym w noej nic nie zmieniala!

a ja niestety niemoge wybielic ząbkow, bo mam koronke w jedynce:/ i jakbym wybielila reszte zębow, to ten by sie idznaczal, ale nie jest zle uwazam, Pani dentystka powiedziala, ze i tak mam bardzo jasne.

A poza tym przypilnujcie zeby wasi TZ tez sobie wybielili w takim razie bo bedzie brzydko to wyglądalo jak jedno z Was bedzie mialo wybielone, a drugie żółte.

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2012-02-24 o 17:05
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości