|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
Pokaż wyniki sondy: Która szkoła Waszym zdaniem jest lepsza? | |||
Szkoła Marzeny Daleckiej |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
AP Edukacja |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
ja wpisowe wpłaciłam , jak składałam papiery. Miałam 2 tygodnie na opłacenie wyprawki( na pierwszych zajeciach ja dostałam- pędzle, peseta, i taka tumika) czesne miesięczne płacimy od września - 10 miesięcy- ięc nie trzeba płacic wszystkiego na raz. A z badaniami - to od lekarza rodzinnego, ze brak przeciwwskazań do kontynuowania nauki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1052 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wizaż-szkoła policealna Mat Studio-PSSW czy szkoła LA FEMME?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam
![]() Zakładam nowy watek tutaj,bo nie bardzo wiem gdzie mogę spytać o kursy . Czy możecie mi polecić jakiś dobry kurs wizażu( po którym łatwiej będzie mi znaleźć prace ) na terenie Łodzi lub Warszawy ? ja zastanawiam się nad 5 dniowym kursem wizażu Kryolan ,ktoś z was na nim był ? możecie coś więcej napisać,już od kilku miesięcy zastanawiam się nad kursem i słyszałam kilka opinii,ze na ten do warszawy warto pojechać, o kursach w Lodzi nie słyszałam za dobrych opinii, a raczej,ze są mało profesjonalne.(być może się mylę ? ![]() ![]() Pozdrawiam ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kursy makijażu
O kursach wizażu jest cały obszerny wątek, zapytaj tam. I poszukanie odpowiedniego wątku przed założeniem nowego nie jest dużym wysiłkiem
![]() klik
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez goooosienka Czas edycji: 2011-12-17 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Przyczajenie
|
Dziekuje i przepraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1056 |
Zadomowienie
|
Dot.: MakeUp Institute w Szczecinie
też podbijam
![]() poważnie zastanawiam się nad roczną szkołą wizażu i stylizacji właśnie w tym miejscu. Przeszukałam google, opnii brak ![]()
'Ironia kiedy płacząc przez niego, tylko do Niego chciałabym się przytulić...' `Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu. Co On takiego w sobie ma, że poszłabym za Nim na koniec świata?` 27.12.10 <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
Raczkowanie
|
Dot.: SZKOŁA WIZAŻU we Wrocławiu
powiedzcie cos na temat AWiS dokladniej ja chce sie wybrac tam albo innej szkoly wizazu, na czym polega praca dyplomowa?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
Zakorzenienie
|
kurs wizażu Wrocław pomoc w wyborze
Zamierzam zapisać się na kurs wizażu, chodzi jednak o jakieś krótkie szkolenie, ponieważ oprócz tego studiuję dziennie, także traktuję to bardziej jako rozrywkę, przeszukałam różne fora i strony i znalazłam kilka kursów, stąd moja prośba do osób, które np kończyły podobne kursy, wiedzą na co zwracać uwage albo może uczęszczały nawet na te same kursy, żeby wypowiedziały się, które z poniższych są warte uwagi?
W skrócie są to ofert ze szkoły Marzeny Daleckiej, gowork, Europejskie Centrum Kształcenia Stylistów Będę wdzięczna za wszystkie opinie ! http://www.wizaz.wroc.pl/i,49,kurs_w...i_stopnia.html http://www.wizaz.wroc.pl/i,52,kurs_w...odstawowy.html http://www.wizaz.wroc.pl/i,53,kurs_abc_makijazu.html http://www.go work.pl/strony_gowork,85 (tutaj chodzi o ten kurs 1. stopnia) http://ecks.pl/strona/kurs-14 http://ecks.pl/strona/kurs-13 Będę bardzo wdzięczna jeśli komuś, kto się na tym zna i miał z tym styczność, będzie się chciało to przejrzeć i doradzić : )
![]() |
#1059 |
Raczkowanie
|
Kurs wizażu -olsztyn
Witam, wszystkie Olsztynianki.
Dziewczynki chciałabym zapisać się na kurs wizażu w Olsztynie i tu kieruje pytanko do Was, czy któraś z Was uczęszcza bądź uczęszczała na taki kurs? Jeśli tak, co gdzie, jak, za ile ![]() Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi ![]()
![]() |
#1060 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kurs wizażu -olsztyn
w GLOBie na OSW jest kurs wizażu
![]() Program kursu: I stopień (50h) 1.przygotowanie skóry do makijażu - omówienie kosmetyków do demakijażu,zabiegów przed makijażem, rodzaje cery (5h) 2.stanowisko wizażysty - omówienie sprzętu do makijażu, kosmetyki kolorowe(5h) 3.analiza kształtów i rysów twarzy, fryzura do kształtu twarzy (10h) 4.analiza kolorystyczna (10h) 5.makijaż dzienny (10h) 6.makijaż wieczorowy (10h) II stopień (50h) 1. makijaże okolicznościowe (36h) - wieczorowy - fotograficzny - ślubny - fantazyjny, elementy zdobienia w makijażu 2. makijaż metodą air brush (8h) 3. bodypaiting (6h)
![]() |
#1061 |
Raczkowanie
|
Dziękuje. A wiecie coś na temat http://www.szkoly-wizazu.pl ?
![]() |
#1062 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
ja Wam mogę powiedzieć jak wyglądała Praca dyplomow w SFFiK. Podzielona była na 2 etapy: 1. Praca pisemna ze stylizacji na zadany temat 2. Stworzenie postaci: najpierw robiłyśmy projekty strojów (rysunki), następnie na podstawie projektów wykonywałyśmy strój z czegokolwiek byle nie z żadnego materiału ( ja mniałam metal, a koleżanki makaron i taśma filmowa), Do tego dochodził projekt makijażu /charakteryacji i wykonanie fryzury. Czyli do początku do końca tworzyłyśmy jakąś postać, osadzałyśmy ją w jakiś mniej lub bardziej realnych czasach i wymyślałyśmy historię by ją potem razem z postacią zaprezentować na egzaminie. ![]() Sporo pracy ale i dużo satysfakcji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Raczkowanie
|
A propos wypowiedzi odnośnie firm organizujących szkolenia - "Instytucje, które nie ubiegają się o środki publiczne na szkolenia bezrobotnych i poszukujących pracy nie są zobowiązane do rejestrowania się w RIS." Jest to informacja zaczerpnieta z Mazowieckiego Urzędu Pracy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Przyczajenie
|
Szkoła charakteryzacji w Szczecinie
Witam! Szukam dobrej szkoły charakteryzacji w Szczecinie. Możecie coś polecić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
Przyczajenie
|
Kurs/Szkoła Wizażu ŁÓDŹ
Witam was,
Chciałbym zapisać się na kurs albo do szkoły wizażu w Łodzi by móc później malować modelki do własnych sesji zdjęciowych. Czy istnieje taka placówka w Łodzi która nauczy mnie wizażu w sposób profesjonalny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Przyczajenie
|
Dot.: jaka szkoła dla wizażystki?
jestem w 3 klasie gimnazjum. Jeśli chciałabym być wizażystka/ stylistką to do jakiej szkoły muszę iść? proszę o pomoc. mieszkam niedaleko Poznania.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Rozeznanie
|
Czy istnieje coś takiego jak darmowa szkoła policealna/studium wizażu w Poznaniu?
![]() |
#1069 |
Wtajemniczenie
|
Jassmine polecam Ci szkołę wizażu Agnieszka Broda School of Make-up - Biar Beauty Group. W tej szkole znajdziesz różne kursy m.in. wizaż stopień 1 i 2 oraz 3. Zapewne słyszałaś nie raz o tej szkole z różnych kolorowych magazynów typu Elle, In Style, Uroda czy innych. Zapisałam się na kurs pierwszego i drugiego stopnia (nie umiem się malować) jak na razie miałam już drugie zajęcia i jestem bardzo zadowolona. Szkołę poznałam szukając wizażystki na swój ślub, przypadkowo na tym forum znalazłam agnes_broda, zadzwoniłam i umówiłam się. Byłam i jestem zadowolona z ich usług pod każdym względem. Na kursie pracujemy na profesjonalnych kosmetykach, wszystko jest jasne, dobrze tłumaczone. Zawsze wszystko doradzą. Poczytaj o tej szkole i dowiesz się że warto
![]() ![]() http://www.biarbeauty.com/szkola/szkola/opinie Oczywiście szkoła w Katowicach Edytowane przez betty0502 Czas edycji: 2012-02-06 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
Przyczajenie
|
Szkoła FUTURA kosmetyka Kraków
Czy ktoś może mi cokolwiek powiedzieć w tym temacie?
![]() Planuję się zapisać na semestr letni, ale niestety nikt z moich znajomych nie korzystał z usług tej szkoły. Z góry dziękuję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kurs/Szkoła Wizażu ŁÓDŹ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1072 |
Przyczajenie
|
Dołączam się do pytania, gdyż też jestem zainteresowana. Kurs na stronie http://www.szkoly-wizazu.pl wygląda interesująco, jak myślicie warto ???
Edytowane przez Luiza29 Czas edycji: 2012-02-13 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Przyczajenie
|
Dot.: pani ANITA FOLARON-szkoła makijażu i wizażu
Jak jest w tej szkole? Warto się zapisać? Można się czegoś nauczyć? Słyszałam że w wielu tego typu szkołach biorą tylko kasę i mają gdzieś czy czegoś nauczą.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1074 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kurs wizażu
Nie wiem czy padło już tutaj takie pytanie, ale ciekawa jestem czy można być wizażystką nie kończąc żadnej szkoły ani kursu?
![]() |
#1075 |
Zadomowienie
Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!
|
podbijam pytanie!
![]() |
#1076 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szkoła FUTURA kosmetyka Kraków
Hmm trochę późno lecz jak się pewno dowiedziałaś kierunek nie powstał
![]() Mój też. Byłam zapisana na florystykę do tej szkoły i o tym, że nie będzie kierunku dowiedziałam się w październiku!! Jestem oburzona ich zachowaniem. ![]() ![]() Człowiek po fakcie mądrzeje. Już jak się zapisywałam to kobieta nie była wstanie mi powiedzieć z kim mają zajęcia, kiedy, gdzie i jak co jakiś czas dzwoniła to twierdzili, że będę poinformowana. Nie polecam w ogóle !!! ![]() Dużo reklamy a zero dbałości o ludzi! Przeszłam do innej szkoły i jestem w pełni zadowolona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szkoła wizażu i co dalej? jak zacząć prace?
I jak idzie? Ja teraz też jestem na początku drogi tyle, że za granicą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1078 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szkoła FUTURA kosmetyka Kraków
Wiesz, co z tego co pamiętam, to kosmetyka chyba raczej była płatna... Niestety. Ale jeszcze nie spotkałam się z darmową kosmetyką :/ więc nic nowego.
Ja się wstępnie zapisałam, jednakże miałam sesje i duży nawał obowiązków, dlatego nawet zapomniałam, żeby donieść dokumenty. Sądziłam, że moje miejsce przepadło. Jak widać było za mało chętnych i w piątek Pani zadzwoniła do mnie, czy nadal jestem zainteresowana i że zajęcia planują rozpocząć od 25 marca. Zastanawiam się nadal. Obiecałam dać odpowiedź do środy. Nie mogę się zdecydować... Edytowane przez Emmija Czas edycji: 2012-03-07 o 07:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
BAN stały
|
Który kurs najlepszy?
Kurs wizażu, czy zakładania sztucznych rzęs i wizażu, czy stylizacji paznokci?
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Edytowane przez shansa Czas edycji: 2012-03-10 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Który kurs najlepszy?
Na ten temat jest wiele wątków, skorzystaj z wyszukiwarki... i nie rozumiem do końca pytania, bo uważam, że powinnaś wybrać to co lubisz robić
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.