Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-24, 21:19   #241
Milena001
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cześć dziewczynki mało się odzywam bo ostatnio nie mam energii i zapału do diety ale rowerek codziennie godzinka jest i jedzenie też w miarę, a waga waha się 63-64 kg, tylko jakoś mam dola od poniedziałku, może przez ta pogodę albo raczej boję się, że nie zdążę schudnąć tyle ile chciałam i na ślubie będę gruba teraz mam jeszcze duży brzuch, wylew się i źle czuję się z ta wagą Chciałabym chociaż 58 kg.....najwyżej panie będą mi musiały poprawiać suknię przed ślubem, jak po przymiarce jeszcze schudnę płace to wymagam
Ostatnio trafiłam na książkę ,,dieta dobrych kalorii" tzn. że trzeba jeść takie składniki które nie powodują, że tłuszcz nam się odkłada a zaległy się spala, wkleję Wam :
DOBRE KALORIE:

Nabiał: chude mleko, chudy biały ser, jogurt naturalny, kefir.
Ryby: słodkowodne, oprócz węgorza, z morskich: dorsz, flądra, halibut, sola, tuńczyk, łosoś.
Mięso: cielęcina, chuda szynka wieprzowa, białe mięso kurczaka i indyka bez skórki, wątróbka.
Owoce: jabłka, gruszki, śliwki, wiśnie, truskawki, czereśnie, cytrusy, brzoskwinie, morele, agrest, porzeczki.
Warzywa: por, seler, pietruszka, kapusta, pomidor, ogórek, fasola, groszek, szpinak, kalafior, brokuły.
Węglowodany: pieczywo pełnoziarniste, otręby pszenne i owsiane, makaron, ryż i kasze.
Słodycze: niewielka ilość cukru.

ZŁE KALORIE:

Nabiał:
jajka, tłuste sery, tłuste mleko i jego przetwory.
Ryby: węgorz, z morskich np. karmazyn, morszczuk, mintaj.
Mięso: pozostałe (wołowina, wieprzowina, baranina, kaczki, gęsi, dziczyzna, cynaderki).
Owoce: awokado, daktyle, figi, arbuzy, ananasy, dojrzałe banany, suszone, rodzynki, orzechy, pestki.
Warzywa: marchew, kukurydza, oliwki, ziemniaki.
Węglowodany: płatki śniadaniowe, białe pieczywo.
Słodycze: inne.

Co o tym mydlicie? jakby tak spróbował przez 2-3 tygodnie... oczywiście trochę to jest do poprawki bo nie wyobrażam sobie diety bez płatków i jaj
Jeszcze są jakieś zasady:
Najważniejsze zasady:

1. Przez pierwsze 2 tygodnie ograniczyć do minimum spożycie białka zwierzęcego.
2. Śniadania i przekąski mogą zawierać tylko „dobre kalorie”, na obiad i kolację można jeść złe, ale tylko w połączeniu z dobrymi w proporcji 1:4
3. Nie wolno łączyć białka zwierzęcego z węglowodanami i owocami.
4. Należy uzupełniać dietę preparatami witaminowo-mineralnymi, pamiętając szczególnie o dostarczaniu wit. A,C,E, magnezu, potasu, miedzi i chromu.

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Monia uda się na pewno. Jeśli chodzi o mnie to nie będę w sumie rozmyślać tylko działać. Najgorsze jest to, że nie mam siły na ćwiczenia. Po całym dniu z dwójką maluchów jestem wypompowana. Z kolei przy nich mam naprawdę dużo ruchu - sam fakt, że usypiam małego na rękach trzy razy dziennie nawet do pół godziny tańcząc przy muzyce bo tak usypia a waży 8,5 kg masakra !!! Jak jeszcze trochę tłuszczyku z brzucha mi spadnie to postaram się zmobilizować do a6w.

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

NO i jak pięknie wyglądałaś. Ja też tyle ważyłam Z trzecim to nawet 97 kg. Miałam ooogromne udziory i wszystko z resztą. A swoją drogą jaka Ty piękna kobitka jesteś
No Monia jest bardzo ładna i silna kobitka Sama sobie radzi z dziećmi, poradziła sobie z kg, no da sobie radę w życiu kobitka
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 21:24   #242
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Monia uda się na pewno. Jeśli chodzi o mnie to nie będę w sumie rozmyślać tylko działać. Najgorsze jest to, że nie mam siły na ćwiczenia. Po całym dniu z dwójką maluchów jestem wypompowana. Z kolei przy nich mam naprawdę dużo ruchu - sam fakt, że usypiam małego na rękach trzy razy dziennie nawet do pół godziny tańcząc przy muzyce bo tak usypia a waży 8,5 kg masakra !!! Jak jeszcze trochę tłuszczyku z brzucha mi spadnie to postaram się zmobilizować do a6w.
JA Cię świetnie rozumiem, po całym dniu z dziecmi to nie ma się siły na nic! a co dopiero na ćwiczenia
Ja dużo spacerowałam z moim maluszkiem w wózku i to na prawdę wystarczało aby waga leciała w dół, plus dieta oczywiście
8,5 kg to już nie tak mało! ręcę bolą od noszenia!

Cytat:
NO i jak pięknie wyglądałaś. Ja też tyle ważyłam Z trzecim to nawet 97 kg. Miałam ooogromne udziory i wszystko z resztą. A swoją drogą jaka Ty piękna kobitka jesteś
JA to pewnie z trzecim bym ze 100pare wazyła
Moje udziory też były ogromne.... gigantyczne że tak powiem!
Trzęsły się jak galareta a cellulit z kilometra było widać.....nawet przez spodnie odznaczały się te grudki tłuszczu pod skórą.....
Gdzie ja tam piękna ale dziękuję teraz może i wyglądam lepiej ale wtedy gdy ważyłam 85 kg to byłam wstrętna! Sama za siebie się wstydziłam bo miałam tak wielką buzie..... bleee.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 21:25   #243
Milena001
Zadomowienie

Jeszcze dodam, że z jedzeniem mi w miarę idzie ale Tż mnie ciągnie na pizze w sobotę :/ ostatnio jadłam chyba w październiku....chyba się skuszę ale od poniedziałku bez grzeszków
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-02-24, 21:32   #244
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No właśnie to na sucho się goli i dlatego skóra się łuszczy :/
Ja cała to tak co 4 dni sie golę Własnie te włosy pod pachami to katastrofa..... a w lato to tylko pachę podniesiesz i wszystko widać! Dlatego ten depilator jest dla mnie nie zbędny i wiem, że umrę z bólu no ale trudno.... poświęce się! Ponoć po kilku razach przestaje tak boleć.....
Ja tam wszystko woskiem lecę Chyba że mi się nie chce to maszynką

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
dobre i tyle

Noooo zresztą na siłownię to ja i tak idę 'niewyjściowa' i nieogarnięta, więc ta czapka nie robi mi różnicy i tak wyglądam jak siedem nieszczęść
A to Ty na siłownie chodzisz myślałam, że w domu ćwiczysz Ja już chce poniedziałek i aerobik, bo normalnie mnie skręca

Dorisek16 witamy Super te zdjęcia

Monia Ja bym w życiu nie powiedziała, że ty byłaś 2 razy w ciąży Ty chudzino
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 21:37   #245
heroine86
Zakorzenienie

Milena001
całkiem fajnie wygląda ta dietka tylko dziwi mnie, że jajka są w grupie złych kcal ja czasem lubię jajeczniczkę zjeść na śniadanko

a Tobie pizza się należy! tak pięknie dietkujesz i ćwiczysz, że jeden dzień luzu Ci nie zaszkodzi

Cocktail no na siłowni ćwiczę mam karnet to łatwiej o mobilizację tylko właśnie dzisiaj mi się skończył ale to nic, w poniedziałek wykupuję nowy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 21:55   #246
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki mało się odzywam bo ostatnio nie mam energii i zapału do diety ale rowerek codziennie godzinka jest i jedzenie też w miarę, a waga waha się 63-64 kg, tylko jakoś mam dola od poniedziałku, może przez ta pogodę albo raczej boję się, że nie zdążę schudnąć tyle ile chciałam i na ślubie będę gruba teraz mam jeszcze duży brzuch, wylew się i źle czuję się z ta wagą Chciałabym chociaż 58 kg.....najwyżej panie będą mi musiały poprawiać suknię przed ślubem, jak po przymiarce jeszcze schudnę płace to wymagam
Ta pogoda to jest taka dobijająca :/
Nie powinnaś się bać że będziesz gruba na swoim ślubie! Masz jeszcze trochę czasu i na pewno zgubisz te pare kilo a suknią to się w ogóle nie przejmuj bo zawsze można ją zwęzić
JA Ci radzę nie myśleć o tej wadze 58 kg tylko chudnąć tyle ile się da! (oczywiście w granicy rozsądku ) Nawet 1 kg to już spora różnica
Nie raz jest tak że człowiek ustali sobie że chce dojść do 58kg a jak mu się nie udaje a jest blisko "ustalonego" terminu to się poddaje. Walcz do ostatniego dnia i się nie poddawaj! Tylko tak możesz ujrzeć wymarzoną wagę Z tą pizzą to ostrożnie.... po weselu zjesz sobie za to całą

Cytat:
Ostatnio trafiłam na książkę ,,dieta dobrych kalorii" tzn. że trzeba jeść takie składniki które nie powodują, że tłuszcz nam się odkłada a zaległy się spala, wkleję Wam :
DOBRE KALORIE:

Nabiał: chude mleko, chudy biały ser, jogurt naturalny, kefir.
Ryby: słodkowodne, oprócz węgorza, z morskich: dorsz, flądra, halibut, sola, tuńczyk, łosoś.
Mięso: cielęcina, chuda szynka wieprzowa, białe mięso kurczaka i indyka bez skórki, wątróbka.
Owoce: jabłka, gruszki, śliwki, wiśnie, truskawki, czereśnie, cytrusy, brzoskwinie, morele, agrest, porzeczki.
Warzywa: por, seler, pietruszka, kapusta, pomidor, ogórek, fasola, groszek, szpinak, kalafior, brokuły.
Węglowodany: pieczywo pełnoziarniste, otręby pszenne i owsiane, makaron, ryż i kasze.
Słodycze: niewielka ilość cukru.

ZŁE KALORIE:

Nabiał:
jajka, tłuste sery, tłuste mleko i jego przetwory.
Ryby: węgorz, z morskich np. karmazyn, morszczuk, mintaj.
Mięso: pozostałe (wołowina, wieprzowina, baranina, kaczki, gęsi, dziczyzna, cynaderki).
Owoce: awokado, daktyle, figi, arbuzy, ananasy, dojrzałe banany, suszone, rodzynki, orzechy, pestki.
Warzywa: marchew, kukurydza, oliwki, ziemniaki.
Węglowodany: płatki śniadaniowe, białe pieczywo.
Słodycze: inne.

Co o tym mydlicie? jakby tak spróbował przez 2-3 tygodnie... oczywiście trochę to jest do poprawki bo nie wyobrażam sobie diety bez płatków i jaj
Jeszcze są jakieś zasady:
Najważniejsze zasady:

1. Przez pierwsze 2 tygodnie ograniczyć do minimum spożycie białka zwierzęcego.
2. Śniadania i przekąski mogą zawierać tylko „dobre kalorie”, na obiad i kolację można jeść złe, ale tylko w połączeniu z dobrymi w proporcji 1:4
3. Nie wolno łączyć białka zwierzęcego z węglowodanami i owocami.
4. Należy uzupełniać dietę preparatami witaminowo-mineralnymi, pamiętając szczególnie o dostarczaniu wit. A,C,E, magnezu, potasu, miedzi i chromu.

No ja żadnym ekspertem nie jestem i nie chciałabym podważać tu czyjejś wypowiedzi (tzn. o tych kaloriach) ale kilka rzeczy mi się tu nie podoba. Ja nie uważam aby marchewka czy jajka miały złe kalorie. Wiadomo, że wszystko w granicach rozsądku się je ale żeby były one złe ? Tak samo makaron - że niby ma dobre kalorie? Dużo czytałam na te tematy gdy byłam na diecie i wszędzie było napisane że makarony to samo zło a marchew czy jajka to jak najbardziej samo dobro
No teraz to już sama nie wiem

Cytat:
No Monia jest bardzo ładna i silna kobitka Sama sobie radzi z dziećmi, poradziła sobie z kg, no da sobie radę w życiu kobitka
dziękuję Milenko ale fajnie to napisałaś straszniieee miło mi się zrobiło

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja tam wszystko woskiem lecę Chyba że mi się nie chce to maszynką

Monia Ja bym w życiu nie powiedziała, że ty byłaś 2 razy w ciąży Ty chudzino
JA kiedyś kupiłam ten wosk w plastrach Veet i a ni jednego włoska mi nie wyrwał Chyba nie umiem się tym posługiwać A do kosmetyczki nie mam czasu jeździć na wosk, zresztą to tez kosztuje więc wole depilator kupić :P
A Ty jaki wosk używasz i jak ?

A jednak! dwie ciąże przeżyłam Ale przynajmniej macie przykład, że po ciąży nie trzeba wyglądać jak wieloryb wiele Pań się tego właśnie obawia

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-24, 22:08   #247
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

JA kiedyś kupiłam ten wosk w plastrach Veet i a ni jednego włoska mi nie wyrwał Chyba nie umiem się tym posługiwać A do kosmetyczki nie mam czasu jeździć na wosk, zresztą to tez kosztuje więc wole depilator kupić :P
A Ty jaki wosk używasz i jak ?

A jednak! dwie ciąże przeżyłam Ale przynajmniej macie przykład, że po ciąży nie trzeba wyglądać jak wieloryb wiele Pań się tego właśnie obawia
Ja mam woskownice w domu W niej mam taki wkład z rolką chociaż ja ją ściągam, bo jak dla mnie to ta rolka mi sprawia więcej bólu niż zrywanie Jeden wkład kosztuje ok 10 zł także nie tak dużo a starcza na parę razy Ja nakładam sobie patyczkiem i zrywam paskami Za całość chyba płaciłam w okolicy 70zł więc myślę że warto

No tylko ja bym chciała w ciąży przytyć jak najmniej i mieć tylko piłeczke Chociaż jeśli ty podczas ciązy ważyłaś 95kg a teraz 59kg to
Stary 2012-02-24, 22:46   #248
Kamikadze1706
Raczkowanie

Monia ja juz oficjalnie zdeklarowałam się w pracy,że zabieram sie za odchudzanie oficjalnie od 1 marca!wiosna juz tuz tuż, trzeba naprawdę wziąć się w garść.Z usg troche zawaliłam , nawet nie rozglądałam sie za gabinetem w którym mieliby mi zrobic badanie.Weekend dostałam wolny na uczelnie-tylko,że zmieniali mi rozklad zajęć i zajęcia mam w nastepny weekend:/maż znalazł prace(marnie płatna, ale lepsze to niz siedzenie w domu)

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Ja tez nie znosze golic nóg.Dostałam kiedys od męża depilator ,ale go nie uzywam , bo za bardzo boli.Używam maszynki,ale zeby miec mega gładkie nogi musialabym robić to codziennie.Musze usuwac włosy nie tylko z łydek ale tez z ud-potem wychodza mi krostki-masakra.dla mnie golenie to cały rytuał.Polewam maszynkę woda utleniona, po goleniu piling, polewam wodą utleniona, daje krem z mocznikem a potem balsam...troche czasu schodzi - nie cierpie tego
WALCZYMY
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 23:22   #249
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam woskownice w domu W niej mam taki wkład z rolką chociaż ja ją ściągam, bo jak dla mnie to ta rolka mi sprawia więcej bólu niż zrywanie Jeden wkład kosztuje ok 10 zł także nie tak dużo a starcza na parę razy Ja nakładam sobie patyczkiem i zrywam paskami Za całość chyba płaciłam w okolicy 70zł więc myślę że warto
Ja sie obawiam, że u mnie woskownica nie "przeżyłaby". Moje dzieci zaraz by ją dopadły... No i z woskowaniem jest więcej roboty więc póki co wypróbuję depilator.
A nie boli Cię jak zrywasz te paski? Całe nogi woskujesz?

Cytat:
No tylko ja bym chciała w ciąży przytyć jak najmniej i mieć tylko piłeczke Chociaż jeśli ty podczas ciązy ważyłaś 95kg a teraz 59kg to
A która by nie chciała tez o tym marzyłam ale nie wyszło mi
Przede wszystkim w ciąży trzeba uważać co się je, wcale nie trzeba jeść nie wiadomo ile Gorzej jak ma się zachcianki - to ciężko nad tym zapanować. A Twoja mama jak była w ciąży to mocno przytyła? Bo najczęściej jest tak że przechodzi się ciążę tak samo jak własna matka.
Moja mama też tyła po ok. 30 kilo w ciąży - tak jak ja. A była dwa razy w ciąży bo mam jeszcze siostrę. Później tez udawało jej się schudnąć. Tyle, że ona jest bardzo niziutka i szczupła. Ja budowę ciała mam po tacie bo on wysoki i choć też szczupły to ma grube kości. Ale ciążę przechodziłam tak samo jak moja mama a nie np. babcia czyli mama mojego ojca mimo, że geny mam po rodzinie taty.

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Monia ja juz oficjalnie zdeklarowałam się w pracy,że zabieram sie za odchudzanie oficjalnie od 1 marca!wiosna juz tuz tuż, trzeba naprawdę wziąć się w garść.Z usg troche zawaliłam , nawet nie rozglądałam sie za gabinetem w którym mieliby mi zrobic badanie.Weekend dostałam wolny na uczelnie-tylko,że zmieniali mi rozklad zajęć i zajęcia mam w nastepny weekend:/maż znalazł prace(marnie płatna, ale lepsze to niz siedzenie w domu)
No to zaczniemy razem od 1 marca Już czas! 3 miesiące i lato!
Z tym USG to nie zwlekaj tak - zdrowie najważniejsze! Załatw to szybko i będziesz miała z głowy!
A to jak pracujesz od poniedziałku do piątku to normalnie weekendu nie masz wolnego? Jak to jest w Biedronce?
Super, że mąż znalazł pracę! Zawsze to jakies pieniądze! Będzie Wam lżej na pewno Ale niech nie rezygnuje z szukania lepszej pracy, niech cały czas szuka i wysyła CV, może akurat trafi się coś dużo lepszego

Cytat:
Ja tez nie znosze golic nóg.Dostałam kiedys od męża depilator ,ale go nie uzywam , bo za bardzo boli.Używam maszynki,ale zeby miec mega gładkie nogi musialabym robić to codziennie.Musze usuwac włosy nie tylko z łydek ale tez z ud-potem wychodza mi krostki-masakra.dla mnie golenie to cały rytuał.Polewam maszynkę woda utleniona, po goleniu piling, polewam wodą utleniona, daje krem z mocznikem a potem balsam...troche czasu schodzi - nie cierpie tego
Ja uda też golę Kiedyś też miałam krostki na udach :/ ale znalazłam sposób na to Kupuję zawsze te lepsze maszynki z trzeba ostrzami ( te w Biedronce z Gillette dla mężczyzn są super!) one chyba 12,99 kosztują 3 sztuki. No i kupuję też to : http://2.bp.blogspot.com/-ua6VlQXUWl...0/P2010415.JPG
http://1.bp.blogspot.com/-AOkzFQOvEw...0/P2010420.JPG
Nie ma nic lepszego! Wystarczy odrobinkę rozsmarować aż zrobi się taka pianka i cudownie się goli! Nie ma żadnych krostek i szczypania. Tak samo golę sobie miejsca bikini i kiedyś miałam mase krostek a teraz a ni jednej
Po goleniu smaruję jakimś tłustym balsamem - najlepsze są z olejami np.słonecznikowym bo jest tłusty i pięknie nawilża skórę i łagodzi wszelkie wrażliwe miejsca. Ja używam ten : http://2.bp.blogspot.com/--N6sYbzBTA...C_3138.NEF.jpg z Orifame. Jest boski! Ale w Rossmannie na pewno dostałabyś coś podobnego.
Najważniejsze aby balsam czy mleczko nie szczypało bo wtedy zawsze krostki będą wyskakiwać. Ja nie moge używać np.balsamów z Dove bo zawsze mnie piecze/szczypie skóra po nim.
aaaa i pamiętaj, że podczas golenia nie możesz mieć "gęsiej skórki" bo krostki też będą. Mam nadzieję że Ci to pomoże i choć trochę zmniejsza się Twoje katusze podczas golenia

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-02-24 o 23:55
Stary 2012-02-24, 23:33   #250
heroine86
Zakorzenienie

Chyba pójdę spać... co prawda mi się nie chce, ale muszę wstać o 5 tak, dobrze widzicie

Mój TŻ pojechał do Krakowa dzisiaj (znaczy wczoraj ) bo ma LEP i zapomniał książeczki ograniczonego prawa wykonywania zawodu lekarza i muszę podać kierowcy busa żeby mu podał jak dojedzie bo Go na egzamin bez tego nie wpuszczą jesuuu, nie mogę zaspać!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-24, 23:46   #251
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba pójdę spać... co prawda mi się nie chce, ale muszę wstać o 5 tak, dobrze widzicie

Mój TŻ pojechał do Krakowa dzisiaj (znaczy wczoraj ) bo ma LEP i zapomniał książeczki ograniczonego prawa wykonywania zawodu lekarza i muszę podać kierowcy busa żeby mu podał jak dojedzie bo Go na egzamin bez tego nie wpuszczą jesuuu, nie mogę zaspać!

No a ja się właśnie zastanawiałam gdzie Ty sie podziewasz!
Wstaniesz o 5, dasz ta książeczke i dalej pójdziesz spać dasz radę Ja tak codziennie wstaje ale o 7:45 i synka do przedszkola oddelegowuje :P a potem dalej w kimono

A tak w ogóle to mój synek zasnął dziś o 20 !!!! i śpi cały czas
Ja nie wiem co mu się stało mam nadzieję że nie wstanie mi o 4 rano i nie będzie ganiał kota on tak czasami ma jak za szybko pójdzie spać.
Starszy synuś poszedł na nocke do mojej mamy tradycyjnie jak co weekend

Ide już do wyra pogrzebie w telefonie i pewnie zaraz pójdę spać. Jakos się dziwnie czuję. Wypiję sobie Coldrex na wszelkie wypadek bo miałam już go wypić z dwa dni temu ale zawsze zapominam i tak coś coraz bardziej mnie jakies przeziębienie bierze.

No dobra to dobranoc I tak już wszyscy śpicie to tez idę :P papapapapa

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-24, 23:51   #252
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No a ja się właśnie zastanawiałam gdzie Ty sie podziewasz!
Wstaniesz o 5, dasz ta książeczke i dalej pójdziesz spać dasz radę Ja tak codziennie wstaje ale o 7:45 i synka do przedszkola oddelegowuje :P a potem dalej w kimono

A tak w ogóle to mój synek zasnął dziś o 20 !!!! i śpi cały czas
Ja nie wiem co mu się stało mam nadzieję że nie wstanie mi o 4 rano i nie będzie ganiał kota on tak czasami ma jak za szybko pójdzie spać.
Starszy synuś poszedł na nocke do mojej mamy tradycyjnie jak co weekend

Ide już do wyra pogrzebie w telefonie i pewnie zaraz pójdę spać. Jakos się dziwnie czuję. Wypiję sobie Coldrex na wszelkie wypadek bo miałam już go wypić z dwa dni temu ale zawsze zapominam i tak coś coraz bardziej mnie jakies przeziębienie bierze.

No dobra to dobranoc I tak już wszyscy śpicie to tez idę :P papapapapa
Hehe, jestem jestem tylko trochę przymulona i smutna, bo sama w domu

byłoby spoko, gdyby bus podjechał pod blok ale muszę zapitalać na dworzec 10 min pójdę chyba w piżamie

no to masz spokój ganianie kota o 4 rano? a miewa takie pomysły?

rzecz w tym, że mi się w ogóle spać nie chce

Monia, też się coś czuję niewyraźnie mam Coldrex to też sobie zaraz zaaplikuję profilaktycznie

To dobranoc! Kolorowych!!!!
Stary 2012-02-25, 00:04   #253
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, jestem jestem tylko trochę przymulona i smutna, bo sama w domu
No tak myślałam, że jeszcze nie uciekłaś bo nie pożegnałaś się
Nie smuć się włącz sobie jakiś fajny film

Cytat:
byłoby spoko, gdyby bus podjechał pod blok ale muszę zapitalać na dworzec 10 min pójdę chyba w piżamie
hehehe w sumie jak kurtkę ubierzesz to nawet nikt nie zobaczy że masz piżamę gorzej ze spodniami :P A u mnie tak wieje że masakra! Prawdziwy huragan!! No to 20 minut i będziesz z powrotem w łóżeczku Mały jogging z rana Ci nie zaszkodzi hihihi a tak serio to współczuję ale dasz radę ! Dzielna babeczka jesteś przecież

Cytat:
no to masz spokój ganianie kota o 4 rano? a miewa takie pomysły?
Ojjj juz pare razy tak było.... Po prostu za szybko poszedł spać i w nocy wstawał wyspany ( tez tak mam jak się za wczesnie położę )

Cytat:
rzecz w tym, że mi się w ogóle spać nie chce
Wypijesz Coldrex i pewnie Cie zmuli ja po Coldrexie śpię jak zabita

Cytat:
Monia, też się coś czuję niewyraźnie mam Coldrex to też sobie zaraz zaaplikuję profilaktycznie
No wypij koniecznie Też idę sobie zrobię i wskoczę do łóżeczka

Cytat:
To dobranoc! Kolorowych!!!!

Dobranoc do jutra! Tylko nie zaśpij!!!!! Jak wyłączysz budzik to nie kładź się czasem
No to papapapa

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-25, 07:19   #254
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Ta pogoda to jest taka dobijająca :/
Nie powinnaś się bać że będziesz gruba na swoim ślubie! Masz jeszcze trochę czasu i na pewno zgubisz te pare kilo a suknią to się w ogóle nie przejmuj bo zawsze można ją zwęzić
JA Ci radzę nie myśleć o tej wadze 58 kg tylko chudnąć tyle ile się da! (oczywiście w granicy rozsądku ) Nawet 1 kg to już spora różnica
Nie raz jest tak że człowiek ustali sobie że chce dojść do 58kg a jak mu się nie udaje a jest blisko "ustalonego" terminu to się poddaje. Walcz do ostatniego dnia i się nie poddawaj! Tylko tak możesz ujrzeć wymarzoną wagę Z tą pizzą to ostrożnie.... po weselu zjesz sobie za to całą

No ja żadnym ekspertem nie jestem i nie chciałabym podważać tu czyjejś wypowiedzi (tzn. o tych kaloriach) ale kilka rzeczy mi się tu nie podoba. Ja nie uważam aby marchewka czy jajka miały złe kalorie. Wiadomo, że wszystko w granicach rozsądku się je ale żeby były one złe ? Tak samo makaron - że niby ma dobre kalorie? Dużo czytałam na te tematy gdy byłam na diecie i wszędzie było napisane że makarony to samo zło a marchew czy jajka to jak najbardziej samo dobro
No teraz to już sama nie wiem

Masz rację Monia Będę trzymać się diety i ile schudnę tyle będzie I tak już sporo zgubiłam Muszę niedługo wymienić praktycznie całą garderobę Zaczynam z nową energią od poniedziałku!!! a dziś chyba pozwolę sobie przynajmniej na czekoladkę Może to mi poprawi humor.
Dziś idę na 14 na pogrzeb mojego Tż kolegi z pracy. Zginął w wypadku samochodowym Wracali w czwórkę po nocnej zmianie z pracy i wpadli w poślizg pod duży samochód no i ten chłopak od razu na miejscu a jeden kolega w szpitalu zmarł a tych dwóch jest w ciężkim stanie ale raczej wyjdą z tego. Oby. Chłopaki 30 nawet nie mieli. I dziś też jest pogrzeb kolo mojej miejscowości dwóch kobitek 32, 34 lata, też zginęły w wypadku tzn jedna na miejscu, druga w szpitalu Po dwójkę małych dzieci zostawiły na trzeciego wyprzedzały. Tak więc mój problem z kg to jest nic w porównaniu do tego co rodziny czują. Jakoś też się tym zdołowałam bo te drogi kolo mnie to takie ruchliwe i mój Tż też przecież nią jeździ, nawet nie chce o tym myśleć
Dobra koniec tych smutasów trzeba cieszyć się z tego co mamy i nie poddawać się Tak więc dziewczynki ostatni dzwonek przed wiosną Bierzemy się !!! nie ma wymówek W wakacje będziemy opychać się słodyczami, fast foodami itd
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-02-25, 08:29   #255
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sie obawiam, że u mnie woskownica nie "przeżyłaby". Moje dzieci zaraz by ją dopadły... No i z woskowaniem jest więcej roboty więc póki co wypróbuję depilator.
A nie boli Cię jak zrywasz te paski? Całe nogi woskujesz?

A która by nie chciała tez o tym marzyłam ale nie wyszło mi
Przede wszystkim w ciąży trzeba uważać co się je, wcale nie trzeba jeść nie wiadomo ile Gorzej jak ma się zachcianki - to ciężko nad tym zapanować. A Twoja mama jak była w ciąży to mocno przytyła? Bo najczęściej jest tak że przechodzi się ciążę tak samo jak własna matka.
Moja mama też tyła po ok. 30 kilo w ciąży - tak jak ja. A była dwa razy w ciąży bo mam jeszcze siostrę. Później tez udawało jej się schudnąć. Tyle, że ona jest bardzo niziutka i szczupła. Ja budowę ciała mam po tacie bo on wysoki i choć też szczupły to ma grube kości. Ale ciążę przechodziłam tak samo jak moja mama a nie np. babcia czyli mama mojego ojca mimo, że geny mam po rodzinie taty.
Właśnie nogi są najgorsze, bo łydek nie umiem sobie zrobić Zresztą nan nogach mam 5 na krzyż. A czy boli hmm zależy gdzie Pachy przeżyje bikini też, ale im niżej tym większy hardcore

A co do mamy w ciązy to ona po 2 dzieci była szczuplutka po mnie ważyła chyba niecałe 50kg a ma chyba z 164cm wzrost. Także mam nadzieje, że odziedziczę po niej

A ja jestem załamana zero reakcji wagi Czuje, że to przez brak ruchu
Stary 2012-02-25, 08:50   #256
Kamikadze1706
Raczkowanie

Dzień Dobry
Dziś pożyczam rowerek od teściowej
Monia dzieki wielkie za te rady co do golenia, dzis popołudniu jak juz sie odrobie ze sprzataniem i zakupami wskakuje do wanny i upiekaszam się
Jesli ktos pracuje od poniedziałku- do piątku to naturalnie ma wolny weekend!(chodziło mi o to ,że specjalnie musiałam miec taki grafik,żeby wyszedł mi wolny weekend, u mnie na sklepie zazwyczaj pracuje sie 8 godzin, piec dni w tygodniu-wyjatkiem sa niedziele , wtedy jest zmiana 12 godzinna.ale wiem ,że na innych sklepach bywa róznie- rypia po 10, 11, 12 h.Ja mam swietna ekipe, dobre kierownictwo także ok.A to ,że nie cierpie tego co robie to juz inna sprawa

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Milena w wakacje to bedziemy opychac sie pysznymi świezymi owockami a nie fast foodami
WALCZYMY
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 09:22   #257
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
U mnie pomału robi się wiosennie śnieg już prawie cały stopniał, dziś ładnie słoneczko świeci, tyle że strasznie wieje wiatr a jest 8 stopni na plusie

Dorisek ślicznie zdjęcia zazdroszczę takiej sesji też bym chciała pójść kiedyś na sesję, ale nawet nie wiem gdzie u mnie w okolicy robią jakieś fajne sesje, bo z tego co kiedyś szukałam to same takie lipne
Monia ja to samo jak siedzę to mam wałeczki właśnie to jest ta skóra głupia a ja też bym nie powiedziała ( gdybym nie wiedziała ) że urodziłaś dwójkę dzieci
A co do tycia podczas ciąży to ja mam nadzieję, że odziedziczę to po mamie, moja mama w ciąży przytyła tylko 8 kg, a później schudła jeszcze więcej niż przed ciążą tak jej w kość dałam na zmianę musieli mnie z tatą na rękach nosić, bo ciągle płakałam ale nie dobra byłam
Milenko kochana rób swoje a na pewno kg szybko zlecą tak ładnie zawsze trzymasz się dietki do tego ćwiczysz, więc nie masz się co zamartwiać ja trzymam kciuki, żeby Ci się udało
Kamikadze cieszę się, że mąż znalazł pracę, masz rację lepsze to niż siedzenie w domu bez niczego. No i również trzymam kciuki za Twoją dietkę

A co do golenia, to ja na szczęście mam bardzo małe owłosienie, pod pachami to prawie wcale nie mam włosków golę się co tydzień, a teraz w zimie to rzadziej i nie widać, żebym była zarośnięta, aa i mam jeszcze strasznie jaśniutkie włoski, a na udach też prawie nie mam. Cieszę się, bo jak nieraz słyszę, że dziewczyny muszą się golić codziennie czy co dwa dni pod pachami to dziękuję Bogu, że ja nie muszę chociaż tyle dobrze
Stary 2012-02-25, 10:15   #258
CoverMyEyes
Raczkowanie

hej dziewczyny ! dołączam się do wątku odchudzałam się już razem z "Będę SEXY w Sylwestra!" ale w styczniu zaczęłam brać leki, które niestety źle wpływają na moje odżywianie się i w efekcie wagę :/ wszystko poszło na marne ... z 67,5kg udało mi się dojść do 61 ale w wyniku tych leków ważę teraz 66kg. co prawda porzuciłam swoją dietę i bardzo tego żałuję, ale nie miałam pojęcia że tak szybko moje ciało "nadrobi" zaległości aż jestem na siebie wściekła !
tak więc zabawę zaczynam od początku - chodzę na basen i TBC oraz opracowuję nową dietę
trzymajcie kciuki
wzrost 177cm
biodra 100cm
talia 73cm
biust 90cm
CoverMyEyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 11:30   #259
monika01011986
Zakorzenienie

hej dziewuszki
Ale miałam noc synek wstał po 3 ..... nawet nie słyszałam że wstał! Budzę się przed 4, patrzę a drzwi od sypialni zamknięte i w pokoju dzieciaków gra telewizor! (przez szybkę w drzwiach widziałam, a młodszy synek jeszcze śpi u mnie w sypialni w swoim kojcu) Myślę sobie, co się dzieję???? Wstaje, otwieram drzwi i idę.. patrzę a Kolin sobie siedzi na podłodze z kotem wśród zabawek i oglądają bajki
Spojrzeli się na mnie obydwoje jakby ducha zobaczyli!
Wzięłam synka, wyłączyłam telewizor i poszliśmy do kuchni picie zrobić. Synek zjadł plasterek szynki, pół banana i położyłam go do łózeczka. Kręcił się ciągle, bo spać nie chciał. Jakimś cudem w koncu zasnął. Rano znowu to samo.... tak cicho wyszedł z łózeczka że nic nie słyszałam! Dopiero usłyszałam jak spadł wazon z kwiatem z szafki w salonie.... zerwałam się z łózka, biegnę a tam kot po meblach łazi i wazon strącił Kolin stoi i się cieszy... oczywiście wszystko z szafek mi powywalał.... miałam tyle sprzatania że masakra
On tak często robi, że wychodzi z łóżeczka i nic nie słychać, dlatego w domu mamy powykręcane klamki w oknach, żeby czasem nie otworzył a drzwi zamykam na klucz i go chowam. Także z domu mi nie wyjdzie na bank. No i nic sobie w domu nie zrobi, bo wszystko co ostre czy niebezpieczne pochowane albo wyrzucone na śmietnik. On to zazwyczaj jak wstaje to idzie bajki oglądać i kota męczy a ja i tak zaraz się budze jakos odruchowo jak czuję że go nie ma w łóżeczku i też wstaję.
No ale w ogóle sie nie wyspałam dzisiaj...... zamulona jak piekarnik jestem a o 15stej jadę do szwagra na urodziny!!! Bo on ma 29 lutego i obchodzi je co 4 lata a że 29 luty to środa więc robi je dzisiaj Ponoć dobre ciasto będzie , zostały mi 4 dni do diety to muszę korzystać hehehe :P
Aaaa dzwoniła do mnie ta babeczka ze sklepu co jej mój wózek dałam do sprzedania!!!! I sprzedała! także kasę mam odebrać w poniedziałek 200 zł wpadnie ale fajnie no i wózek już miejsca nie zagraca
U mnie śniegu w ogóle juz nie ma na termometrze 7 stopni ale wieje!!!!!!!!!!!!!! Drzewa ledwo stoją... wyginają się na wszystkie strony świata!
Idę się zaraz szykować bo do 15stej szybko zleci.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-25, 11:45   #260
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
hehehe w sumie jak kurtkę ubierzesz to nawet nikt nie zobaczy że masz piżamę gorzej ze spodniami :P A u mnie tak wieje że masakra! Prawdziwy huragan!! No to 20 minut i będziesz z powrotem w łóżeczku Mały jogging z rana Ci nie zaszkodzi hihihi a tak serio to współczuję ale dasz radę ! Dzielna babeczka jesteś przecież
Haha no ze spodniami wyglądałabym jak dałn ej, ale to wcale nie jest śmieszne ja ostatnio na siłownię chciałam iść w piżamie znaczy właśnie spodnie normalnie ubrałam, a górę zostawiłam ogarnęłam się mniej więcej i ubieram kurtkę i akurat TŻ wychodził z pokoju i mówi: ciekawą masz tą bluzkę na siłownię ja patrzę i mało się nie posikałam z własnego nieogarnięcia potem szłam ulicą i nie mogłam przestać się śmiać ludzie dziwnie na mnie patrzyli

czekałam na tego busa 20 minut na dworcu bo się spóźnił już miałam cykora, że odjechał wcześniej myślałam, że mi łeb urwie ten huragan

jogging zaliczyłam i poszłam w kimę

Cytat:
Ojjj juz pare razy tak było.... Po prostu za szybko poszedł spać i w nocy wstawał wyspany
i co? wstał?

Cytat:
Wypijesz Coldrex i pewnie Cie zmuli ja po Coldrexie śpię jak zabita
Oj tak zamulił mnie na maxa! wstać nie mogłam

Cytat:
Dobranoc do jutra! Tylko nie zaśpij!!!!! Jak wyłączysz budzik to nie kładź się czasem
Nie zaspałam budzik był w bezpiecznej odległości :P musiałam podnieść się na nogi żeby go wyłączyć :P miałam czas na dojście do siebie ale wróciłam i spałam do 12 i jeszcze śniadania nie jadłam

Cytat:
Dziś idę na 14 na pogrzeb mojego Tż kolegi z pracy. Zginął w wypadku samochodowym Wracali w czwórkę po nocnej zmianie z pracy i wpadli w poślizg pod duży samochód no i ten chłopak od razu na miejscu a jeden kolega w szpitalu zmarł a tych dwóch jest w ciężkim stanie ale raczej wyjdą z tego. Oby. Chłopaki 30 nawet nie mieli. I dziś też jest pogrzeb kolo mojej miejscowości dwóch kobitek 32, 34 lata, też zginęły w wypadku tzn jedna na miejscu, druga w szpitalu Po dwójkę małych dzieci zostawiły na trzeciego wyprzedzały. Tak więc mój problem z kg to jest nic w porównaniu do tego co rodziny czują. Jakoś też się tym zdołowałam bo te drogi kolo mnie to takie ruchliwe i mój Tż też przecież nią jeździ, nawet nie chce o tym myśleć
O kurde przykre bardzo... tacy młodzi ludzie...
Stary 2012-02-25, 11:45   #261
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Tak więc dziewczynki ostatni dzwonek przed wiosną Bierzemy się !!! nie ma wymówek W wakacje będziemy opychać się słodyczami, fast foodami itd
O tak! w wakacje to będą nasze ukochane truskawaczki, czereśnie, maliny

Cytat:
a dietkę ładnie trzymasz? ruchu nie masz w ogóle?

Cytat:
Dzień Dobry
Jesli ktos pracuje od poniedziałku- do piątku to naturalnie ma wolny weekend!(chodziło mi o to ,że specjalnie musiałam miec taki grafik,żeby wyszedł mi wolny weekend, u mnie na sklepie zazwyczaj pracuje sie 8 godzin, piec dni w tygodniu-wyjatkiem sa niedziele , wtedy jest zmiana 12 godzinna.ale wiem ,że na innych sklepach bywa róznie- rypia po 10, 11, 12 h.Ja mam swietna ekipe, dobre kierownictwo także ok.A to ,że nie cierpie tego co robie to juz inna sprawa
Hej
rowerek to dobra rzecz pierwszy krok zrobiłaś, teraz tylko ćwyczyć ja po godzinie jazdy na rowerze jestem mokra jak szczur i około 600 kcal idzie w eter

dobrze, że ludzie z którymi pracujesz są w porządku dużo daje przyjemna atmosfera w pracy jakoś dasz radę dobrze, że w ogóle masz pracę, bo to zawsze dodatkowe pieniążki...

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki
U mnie pomału robi się wiosennie śnieg już prawie cały stopniał, dziś ładnie słoneczko świeci, tyle że strasznie wieje wiatr a jest 8 stopni na plusie
U mnie brak słońca i wieje jak halny w górach
Stary 2012-02-25, 11:46   #262
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A co do golenia, to ja na szczęście mam bardzo małe owłosienie, pod pachami to prawie wcale nie mam włosków golę się co tydzień, a teraz w zimie to rzadziej i nie widać, żebym była zarośnięta, aa i mam jeszcze strasznie jaśniutkie włoski, a na udach też prawie nie mam. Cieszę się, bo jak nieraz słyszę, że dziewczyny muszą się golić codziennie czy co dwa dni pod pachami to dziękuję Bogu, że ja nie muszę chociaż tyle dobrze
No zazdroszczę też mam dosyć jasne owłosienie, no ale rośnie ono szybko nie lubię tegooo

Cytat:
Napisane przez CoverMyEyes Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ! dołączam się do wątku odchudzałam się już razem z "Będę SEXY w Sylwestra!" ale w styczniu zaczęłam brać leki, które niestety źle wpływają na moje odżywianie się i w efekcie wagę :/ wszystko poszło na marne ... z 67,5kg udało mi się dojść do 61 ale w wyniku tych leków ważę teraz 66kg. co prawda porzuciłam swoją dietę i bardzo tego żałuję, ale nie miałam pojęcia że tak szybko moje ciało "nadrobi" zaległości aż jestem na siebie wściekła !
tak więc zabawę zaczynam od początku - chodzę na basen i TBC oraz opracowuję nową dietę
trzymajcie kciuki
Witamy! pamiętam Cię z tego wątku nie był on żywy za bardzo, więc motywacji nie było... dobrze, że tu jesteś dziewczyny są świetne, doradzają każdemu i aż przyjemnie się dietkuje
powodzenia

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2012-02-25 o 11:47
Stary 2012-02-25, 11:59   #263
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Masz rację Monia Będę trzymać się diety i ile schudnę tyle będzie I tak już sporo zgubiłam Muszę niedługo wymienić praktycznie całą garderobę Zaczynam z nową energią od poniedziałku!!! a dziś chyba pozwolę sobie przynajmniej na czekoladkę Może to mi poprawi humor.
Dobra koniec tych smutasów trzeba cieszyć się z tego co mamy i nie poddawać się Tak więc dziewczynki ostatni dzwonek przed wiosną Bierzemy się !!! nie ma wymówek W wakacje będziemy opychać się słodyczami, fast foodami itd

Teraz tyle tych wypadków i najgorsze jest to że ludzie giną z własnej głupoty! Wyprzedzają na trzeciego właśnie, albo zapieprzają ponad stówę na śliskiej jezdni.... a wystarczyłoby tylko zwolnić przecież... i myśleć co się robi!!!! Dlatego ja zawsze tak się boję o męża jak jedzie do domu czy Niemiec..... on dobrze jeździ i nie zasuwa szybko ale jest tulu debili na drogach przez których giną nie winni ludzie jeżdzący przepisowo.....
Jakis czas temu zginęła w wypadku mojej siostry koleżanka. Jechała z mężem i bratem samochodem i siedziała z tyłu bo trzymała psa. Akurat stali na czerwonym świetle czy na jakimś skrzyżowaniu i z tyłu wjechał w nich z mega prędkością TIR bo nie zdążył wyhamować... ona zginęła na miejscu... mąż i brat przeżył. Dziewczyna miałą 25 lat i była rok po ślubie ze swoim mężem. Moja siostra ma jej zdjęcia na swojej stronie tej Foto-Trendy bo kiedyś jej sesje robiła na prawdę śliczna dziewczyna. https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater - tam jest sporo jej zdjęć. Jakie te życie jest kruche....

No faktycznie trzeba się wziąć za siebie, wiosna tuż tuż! zdejmie sie kurtkę to cały tłuszcz będzie widać! trzeba to zgubić !

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Właśnie nogi są najgorsze, bo łydek nie umiem sobie zrobić Zresztą nan nogach mam 5 na krzyż. A czy boli hmm zależy gdzie Pachy przeżyje bikini też, ale im niżej tym większy hardcore

A co do mamy w ciązy to ona po 2 dzieci była szczuplutka po mnie ważyła chyba niecałe 50kg a ma chyba z 164cm wzrost. Także mam nadzieje, że odziedziczę po niej

No właśnie łydki to juz pewnie ciężko samej woskiem wysmarować i te paski przykleić.... depilatorem pewnie jest łatwiej....
No mi głownie chodzi o pachy i miejsca bikini bo tam najszybciej włoski odrastają. Mam nadzieje że też to jakos przeżyję... a nogi najwyżej maszynką dalej będe golić :P

Prawdopodobnie więc ciąże przejdziesz tak jak mama Możesz być spokojna

Zaraz wiosna przyjdzie to będziesz się ruszać spacery itd bardzo dużo dają

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Dzień Dobry
Monia dzieki wielkie za te rady co do golenia, dzis popołudniu jak juz sie odrobie ze sprzataniem i zakupami wskakuje do wanny i upiekaszam się
Ooo to będziesz śmigać na roweryku
Nie ma za co mam nadzieję że pomogą Ci te moje rady
Aha rozumiem a co z następnym weekendem? Dadzą Ci wolne?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-25, 11:59   #264
heroine86
Zakorzenienie

Monia
A jednak synek wstał ale łobuziak no to miałaś niezłe atrakcje rano

no to miłej imprezki korzystaj korzystaj póki możesz bo od marca Cię przypilnujemy

ten wiatr to chyba w całej Polsce nagina równo przez to jest o wiele zimniej na dworze... a byłoby tak wiosennie bez niego
Stary 2012-02-25, 12:14   #265
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Hej laseczki

Dorisek ślicznie zdjęcia zazdroszczę takiej sesji też bym chciała pójść kiedyś na sesję, ale nawet nie wiem gdzie u mnie w okolicy robią jakieś fajne sesje, bo z tego co kiedyś szukałam to same takie lipne
Monia ja to samo jak siedzę to mam wałeczki właśnie to jest ta skóra głupia a ja też bym nie powiedziała ( gdybym nie wiedziała ) że urodziłaś dwójkę dzieci
A co do tycia podczas ciąży to ja mam nadzieję, że odziedziczę to po mamie, moja mama w ciąży przytyła tylko 8 kg, a później schudła jeszcze więcej niż przed ciążą tak jej w kość dałam na zmianę musieli mnie z tatą na rękach nosić, bo ciągle płakałam ale nie dobra byłam

U mnie taka sama pogoda
Co do sesji to zapraszam do mojej siostry odwiedzisz mnie przy okazji
Wałeczki to ma bardzo dużo kobiet, nawet mega szczupłych. Wiadomo, że to nie tłuszcz a po prostu skóra przy zgięciu tak się układa. My mamy jej ciut więcej bo kiedyś miałyśmy grubsze brzuszki i ta skóa już troszkę jest rozciągnięta ale najważniejsze Madziu że jak stoimi to mamy ładne płaskie brzuszki :P Ty masz na prawde śliczny
Oczywiście smaruj i ćwicz trochę bo bardziej sie ujędrni
Pewnie Ty w ciąży też nie przytyjesz więcej niż Twoja mama o ile nie będziesz jadła ogromnych ilości jedzenia
No to dałaś rodzicom popalić ja to byłam taka grzeczna, że mama zapominała że ma dziecko w domu :P Raz była taka akcja że miałam mieć chrzest i wyobraź sobie że wszyscy wyszli z domu i wsiedli już do samochodów a o mnie zapomnieli!!!!!! Nikt mnie z domu nie wziął a ja spałam jak zabita Moja babcia jak juz odjeżdzali to sie pyta gdzie Monika? Kto ją wziął ? A wszystkim szczena opadła bo Moni nie było
Do dziś mi to babcia ciągle opowiada

Fajnie, masz z tymi włoskami ja mam strasznie czarne i grube włoski. Rosną bardzo gęsto dlatego wiem że umrę jak przyłoże depilator no ale muszę! bo mam dosyć tego golenia co 2-3 dni.....

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
Napisane przez CoverMyEyes Pokaż wiadomość
trzymajcie kciuki
hej ile masz wzrostu? bo nigdzie nie napisałaś
A co to za leki? Chora jesteś na coś ? długo je będziesz musiała brać?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-25, 12:23   #266
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Haha no ze spodniami wyglądałabym jak dałn ej, ale to wcale nie jest śmieszne ja ostatnio na siłownię chciałam iść w piżamie znaczy właśnie spodnie normalnie ubrałam, a górę zostawiłam ogarnęłam się mniej więcej i ubieram kurtkę i akurat TŻ wychodził z pokoju i mówi: ciekawą masz tą bluzkę na siłownię ja patrzę i mało się nie posikałam z własnego nieogarnięcia potem szłam ulicą i nie mogłam przestać się śmiać ludzie dziwnie na mnie patrzyli
Ty to dobra jesteś!!!! Ale mieliby wszyscy miny jakbyś weszła na siłownie w piżamie ja kiedys w kapciach wyszłam z domu ( i to z 3 razy) - dopiero na klatce poczułam że cos nie tak z moimi nogami

Cytat:
czekałam na tego busa 20 minut na dworcu bo się spóźnił już miałam cykora, że odjechał wcześniej myślałam, że mi łeb urwie ten huragan
no to trochę sobie poczekałaś :/ w taką pogodę to na pewno fajnie nie było :/ ojjj wiatrzysko straszne! W nocy tak huczało żę spać się bałam! Myslałam sobie - normalnie koniec świata! Umarłabym ze strachu jakby miała wyjśc na dwór..... Ty to odwazna jesteś!

Cytat:
jogging zaliczyłam i poszłam w kimę
Nooo i bardzo dobrze prawidłowo

Cytat:
Oj tak zamulił mnie na maxa! wstać nie mogłam
To tak jak mnie! Jak zasnęłam to nawet nie słyszałam, że synek wyszedł z łóżeczka :/

Cytat:
Nie zaspałam budzik był w bezpiecznej odległości :P musiałam podnieść się na nogi żeby go wyłączyć :P miałam czas na dojście do siebie ale wróciłam i spałam do 12 i jeszcze śniadania nie jadłam
oooo do 12stej! nooo to zaszalałaś ale należało Ci się!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-25, 12:24   #267
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Raz była taka akcja że miałam mieć chrzest i wyobraź sobie że wszyscy wyszli z domu i wsiedli już do samochodów a o mnie zapomnieli!!!!!! Nikt mnie z domu nie wziął a ja spałam jak zabita Moja babcia jak juz odjeżdzali to sie pyta gdzie Monika? Kto ją wziął ? A wszystkim szczena opadła bo Moni nie było
Do dziś mi to babcia ciągle opowiada
O ludzie co za numer, zapomnieć o dziecku no musiałaś być wyjątkowo grzeczna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-25, 12:28   #268
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia
A jednak synek wstał ale łobuziak no to miałaś niezłe atrakcje rano
wstał ja się tego w sumie to spodziewałam..... nigdy nie pozwolę mu iśc spać o 20 !!! a ni o 21!!! a teraz tak mi się chce spac że masakra

Cytat:
no to miłej imprezki korzystaj korzystaj póki możesz bo od marca Cię przypilnujemy
Nooo 4 dni szalenstwa mi zostały! a od marca pilnujcie mnie bo może być ciężko ze mną !!!!!

Cytat:
ten wiatr to chyba w całej Polsce nagina równo przez to jest o wiele zimniej na dworze... a byłoby tak wiosennie bez niego
Te wiatry co ostatnio często Polskę nawiedzają, nie? Kiedys tak często nie wiały, a teraz co ciągle jakies huragany. Pogoda sie strasznie zmienia....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-25, 12:31   #269
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ty to dobra jesteś!!!! Ale mieliby wszyscy miny jakbyś weszła na siłownie w piżamie ja kiedys w kapciach wyszłam z domu ( i to z 3 razy) - dopiero na klatce poczułam że cos nie tak z moimi nogami
ze mnie to ogólnie przypał jest oooo, w kapciach też już wiele razy wychodziłam że też człowiek może być taki nieogarnięty

Cytat:
no to trochę sobie poczekałaś :/ w taką pogodę to na pewno fajnie nie było :/ ojjj wiatrzysko straszne! W nocy tak huczało żę spać się bałam! Myslałam sobie - normalnie koniec świata! Umarłabym ze strachu jakby miała wyjśc na dwór..... Ty to odwazna jesteś!
Bałam się strasznie bo ciemno w dodatku i tylko co chwila się oglądałam za siebie, czy nikt mnie nie śledzi to wiatr zaszeleścił liśćmi, czy gałęziami to ja już od razu paraliżu ciała dostawałam i serce mało mi nie wyskoczyło ale, co nie miałam wyjścia dobrze, że w ogóle w domu zostałam... bo początkowe plany były takie, że jadę z TŻ-tem to by była tragedia

mój Misio właśnie pisze egzamin
Stary 2012-02-25, 12:40   #270
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
O ludzie co za numer, zapomnieć o dziecku no musiałaś być wyjątkowo grzeczna
taaaa do dzisiaj mi to zostało hahaha!

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
ze mnie to ogólnie przypał jest oooo, w kapciach też już wiele razy wychodziłam że też człowiek może być taki nieogarnięty
hehehe no właśnie! a jednak może

Cytat:
Bałam się strasznie bo ciemno w dodatku i tylko co chwila się oglądałam za siebie, czy nikt mnie nie śledzi to wiatr zaszeleścił liśćmi, czy gałęziami to ja już od razu paraliżu ciała dostawałam i serce mało mi nie wyskoczyło ale, co nie miałam wyjścia dobrze, że w ogóle w domu zostałam... bo początkowe plany były takie, że jadę z TŻ-tem to by była tragedia

mój Misio właśnie pisze egzamin
no ja Ci się nie dziwię że się bałaś.... ja bym się zesra... ze strachu!

No to trzymam kciuki za Twojego misia aby zaliczył ten egzamin!

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Dobra ja spadam! Zaraz 14sta a ja w piżamach siedzę i niepomalowana!!!!
Jeszcze muszę prezent jakiś dla szwagra kupić, tylko co flaszkę? no bo nie mam pomysłu co innego.
Jak wrócę to będę pewnie pod wieczór buziaki laseczki! miłej soboty

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości