|
|
#3301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Cytat:
Nie piszę, że ktoś ma się ubierać w wielgachne swetry bo ma duży biust, tylko jeżeli ktoś ma duży biust to niech uważa jakie dekolty ubiera. Bo ja idąc do sklepu nie lubię (nawet mimowolnie poprzez krótkie zwrócenie wzroku na ekspedientkę) patrzeć na duże piersi, które można całe zobaczyć. I tak jak na wątku wizażowym jest o źle dobranym biustonoszu tak wtedy to widać, bo starsze kobiety najczęściej prezentują swój biust, który najczęściej jest bardzo duży tak że widać go całego. Ale nie tylko starsze, bo w moim LO tez czasami widze dziewczyny z dużymi piersiami, które JUŻ są obwisłe, bo mają źle dobrany biustonosz. Dołóż do tego tylko głęboki dekolt. I nawet o tyle o ile fajny jest biust duży, który jest w dobrym staniku (btw. dlaczego niektórzy noszą taki biustonosz materiałowy nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, ale to chyba wogóle piersi nie trzyma) i fajnym dekolcie, o tyle o ile nie podoba mi sie wystawianie dużych piersi na wierzch. Tylko też weźmy pod uwagę co kto rozumie pod pojęciem duży biust eot.Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee Cytat:
|
||
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3303 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- https://polki.pl/uroda_styl_gwiazd_g...lg_id=10010989 Co ona ma mąkę na twarzy?
|
|
|
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3305 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że to o kończeniu się "Klanu" to tylko plotki, bo ostatnio stwierdziłam, że ten serial jest jednak lepszy od tych oklepanych TVNowskich seriali. A wracając do rozwalaczy - miałam dziś okazję przyjrzeć się takim rozchodzonym emu z piętą obok. Dotychczas to był dla mnie jedynie mit z tego wątku, a dziś przekonałam się, że jednak istnieją. Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-02-24 o 12:47 |
|
|
|
|
#3307 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do okularów - te mi się nie podobają w ogóle, za to bluzka - hm, średnio się wpasowuje w mój styl i raczej bym nie założyła, ale jak ją widzę na Tobie to nie powiem, nawet mnie przekonuje. A nie myślałaś o czarnych obcisłych rurkach i czarnych czółenkach na obcasie? Sorry za offa, wiem, że mogłabym to na blogu napisać, ale niestety coś mi się komentarze na blogach nie chcą dodawać.
|
|
|
#3309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to się zobaczy czy nie będzie problemu. Chyba, że będzie to już któreś z kolei zbanowane Twoje konto i masz doświadczenie...
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba nikt nie będzie wchodził w Twoje linki, jak wyskakujesz w kilku tematach jak filip z konopi i wklejasz jakieś reklamy.
|
|
|
|
#3312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
Ja żądam powrotu Sędzi Anny Marii, a już w ogóle to Sądu Rodzinnego
, uwielbiałam, jak te dzieciaki się wyzywały . Teraz dają podróbę rodem z polsatu, bez jaj Muszę zacząć przeglądać inne blogi poza ulubionymi, bo nie mam w głowie żadnych rozwalaczy .
|
|
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3316 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Znane było złośliwe powiedzenie Peryklesa: zobaczywszy raz mianowicie, jak niewolnik zrywający owoce spadł z drzewa i złamał nogę, wykrzyknął on: Oho, teraz będziesz pedagogiem! http://rownowaga-chwiejna.blogspot.com/ http://maleglody.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#3317 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3318 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3319 | |||
|
Zakorzenienie
|
Heheh Barney rządzi
![]() Co do płaskich butów - również je bardzo lubię, ale boli mnie że ostatnio wszędzie, na deezee, stylowychbutkach, fleq można kupić albo płaskie, albo takie na 14 cm obcasie... Cytat:
![]() Cytat:
A co do obwisłych piersi w wieku szkolnym i noszenie stanika - zdania są podzielone na ten temat. Połowa twierdzi że nienoszenie stanika (oczywiście jak rozmiar biustu jest rozsądnie niewielki) stymuluje mięśnie do ich utrzymywania, połowa że stanik zapobiega obwisaniu. A z tego co słyszałam od specjalistów z GUMedu to zależy od osobniczych cech - dziewczyna z biustem A może mieć obwiśnięte już w wieku 20 lat, a ta co ma miseczkę C może mieć całkiem ładny biust nawet po 30stce nienosząc stanika, bo zależy to od stosunku tkanki gruczołowej do tłuszczowej w samej piersi, ilości tłuszczu dookoła piersi, struktury skóry itede. Cytat:
|
|||
|
|
|
#3320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3321 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie rozwala moda na podpisy w stylu chudnę , włosy, różne suwaczki itp.
zaraz pewnie mi sie dostanie
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#3323 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3325 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Co do tamtej stylizacji - przymierzałam do tego czarne rurki z dziurami oraz czarne legginsy (oczywiście nie rajstopowe tylko takie a'la spodnie), ale te 1. wydały mi się za "bogate" do tamtego stroju ze względu na te dziury, a w tych drugich moje nogi wyglądały jak patyki, więc pozostałam przy czarnych spodniach ;] Jeśli chodzi o buty to mierzyłam do tego srebrne czółenka na obcasie i te akurat nie bardzo pasowały, a niestety czarnych jeszcze nie mam (i tu dostanie mi się od "szatniarek" . ). Czekam już na nowe butki Przy okazji zapraszam do obejrzenia mojego urodzinowego posta z relacją z profesjonalnej sesji zdjęciowej
|
|
|
|
|
#3326 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Powiem więcej: mam tylko materiałowe staniki bez usztywniaczy i push-upów A dlaczego? Bo nic mnie nie gniecie, skóra oddycha a poza tym mam małe cycki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Moja mina jak widzę takie odliczanie jest zawsze jedna: ![]() ---------- Dopisano o 04:32 ---------- Poprzedni post napisano o 04:28 ---------- Cytat:
|
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ---------- http://www.groszki.pl/groszki/1,1117...e_spodnie.html i jeszcze to mnie rozwala, koszmar
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie rozwalił odcinek "Ukrytej prawdy" (
) o tym, jak gość obrażał żonę, bo przytyła po ciąży ostatnio widziałam tutaj gościa ubranego normalnie do pogody i do tego miał... domowe kapcie, takie w kratkę i sobie tak spacerował
|
|
|
|
#3329 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.

Nie piszę, że ktoś ma się ubierać w wielgachne swetry bo ma duży biust, tylko jeżeli ktoś ma duży biust to niech uważa jakie dekolty ubiera. Bo ja idąc do sklepu nie lubię (nawet mimowolnie poprzez krótkie zwrócenie wzroku na ekspedientkę) patrzeć na duże piersi, które można całe zobaczyć. I tak jak na wątku wizażowym jest o źle dobranym biustonoszu tak wtedy to widać, bo starsze kobiety najczęściej prezentują swój biust, który najczęściej jest bardzo duży tak że widać go całego. Ale nie tylko starsze, bo w moim LO tez czasami widze dziewczyny z dużymi piersiami, które JUŻ są obwisłe, bo mają źle dobrany biustonosz. Dołóż do tego tylko głęboki dekolt. I nawet o tyle o ile fajny jest biust duży, który jest w dobrym staniku (btw. dlaczego niektórzy noszą taki biustonosz materiałowy
nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, ale to chyba wogóle piersi nie trzyma) i fajnym dekolcie, o tyle o ile nie podoba mi sie wystawianie dużych piersi na wierzch. Tylko też weźmy pod uwagę co kto rozumie pod pojęciem duży biust
eot.
... a ja dodam, że.... KLAN ŚCIĄGAJĄ Z WIZJI NA ZAWSZE 

Co do okularów - te mi się nie podobają w ogóle, za to bluzka - hm, średnio się wpasowuje w mój styl i raczej bym nie założyła, ale jak ją widzę na Tobie to nie powiem, nawet mnie przekonuje.
)

, uwielbiałam, jak te dzieciaki się wyzywały
.