Moda, która Cię "rozwala" - część 4 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-24, 11:33   #3301
natalkaa7522
Zakorzenienie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Twoja wypowiedź wpisuje się we wszechobecny kult młodości i to taki kult, który wyklucza ludzi powyżej, powiedzmy, 40stki. Czy to, że kobieta ma 50 lat znaczy że nie może pokazywać biustu? Ma go sobie obciąć czy jak?
Ja mam duży biust i mam go chować? Nigdy nie byłam (nawet ważąc 45 kg/170 cm) i nie będę płaska jak deska i nie zamierzam chować się w swetrach.
Mi się wogóle nie podoba pokazywanie piersi poprzez dekolty, które są za duże. I chyba mnie źle zrozumiałaś i wzięłaś za bardzo sobie do serca to co napisałam Nie piszę, że ktoś ma się ubierać w wielgachne swetry bo ma duży biust, tylko jeżeli ktoś ma duży biust to niech uważa jakie dekolty ubiera. Bo ja idąc do sklepu nie lubię (nawet mimowolnie poprzez krótkie zwrócenie wzroku na ekspedientkę) patrzeć na duże piersi, które można całe zobaczyć. I tak jak na wątku wizażowym jest o źle dobranym biustonoszu tak wtedy to widać, bo starsze kobiety najczęściej prezentują swój biust, który najczęściej jest bardzo duży tak że widać go całego. Ale nie tylko starsze, bo w moim LO tez czasami widze dziewczyny z dużymi piersiami, które JUŻ są obwisłe, bo mają źle dobrany biustonosz. Dołóż do tego tylko głęboki dekolt. I nawet o tyle o ile fajny jest biust duży, który jest w dobrym staniku (btw. dlaczego niektórzy noszą taki biustonosz materiałowy nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, ale to chyba wogóle piersi nie trzyma) i fajnym dekolcie, o tyle o ile nie podoba mi sie wystawianie dużych piersi na wierzch. Tylko też weźmy pod uwagę co kto rozumie pod pojęciem duży biust eot.

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
... a ja dodam, że.... KLAN ŚCIĄGAJĄ Z WIZJI NA ZAWSZE
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee

Cytat:
Mnie najbardziej rozwalają te z cyklu "Dlaczego ja" czy "Trudne sprawy" , a najbardziej ludzie, którzy się tam zgłaszają i uprawiają denne, drewniane aktorstwo.
TVN nie chciał być gorszy i teraz ma też serial w tym stylu a nazywa się.. Ukryta prawda
Stary 2012-02-24, 11:39   #3302
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lalalabamba Pokaż wiadomość
Po przeczytaniu tego opisu przed oczymi stanął mi Chuck z Plotkary Oprócz wieku cała reszta pasuje idealnie
faktycznie! i dokładnie o to mi chodziło tylko jakieś 50 lat później mam nadzieje, że Chuck takich nie nosi w serialu, trzeba się przyjrzeć
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 11:57   #3303
AshLeeVioLiniSt
BAN stały

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Ja prawie zawału dostałam jak włączyłam tego bloga bo... mam te spódnice Tylko, że na mnie ona wygląda kompletnie inaczej, ta pani ma ją ze 2 rozmiary za małą bo nosi się ją niżej i ja mam ją trochę przed kolana, a nie jestem niska Chcę o tym szybko zapomnieć bo jeszcze mi obrzydzi Dodaje zdjęcie spódniczki na kimś innym

eeeeee serio?
Tak, to James Lipton, we wrześniu skończy 86 (!) lat.

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

https://polki.pl/uroda_styl_gwiazd_g...lg_id=10010989

Co ona ma mąkę na twarzy?
AshLeeVioLiniSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 12:02   #3304
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Mi się wogóle nie podoba pokazywanie piersi poprzez dekolty, które są za duże. I chyba mnie źle zrozumiałaś i wzięłaś za bardzo sobie do serca to co napisałam Nie piszę, że ktoś ma się ubierać w wielgachne swetry bo ma duży biust, tylko jeżeli ktoś ma duży biust to niech uważa jakie dekolty ubiera. Bo ja idąc do sklepu nie lubię (nawet mimowolnie poprzez krótkie zwrócenie wzroku na ekspedientkę) patrzeć na duże piersi, które można całe zobaczyć. I tak jak na wątku wizażowym jest o źle dobranym biustonoszu tak wtedy to widać, bo starsze kobiety najczęściej prezentują swój biust, który najczęściej jest bardzo duży tak że widać go całego. Ale nie tylko starsze, bo w moim LO tez czasami widze dziewczyny z dużymi piersiami, które JUŻ są obwisłe, bo mają źle dobrany biustonosz. Dołóż do tego tylko głęboki dekolt. I nawet o tyle o ile fajny jest biust duży, który jest w dobrym staniku (btw. dlaczego niektórzy noszą taki biustonosz materiałowy nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, ale to chyba wogóle piersi nie trzyma) i fajnym dekolcie, o tyle o ile nie podoba mi sie wystawianie dużych piersi na wierzch. Tylko też weźmy pod uwagę co kto rozumie pod pojęciem duży biust eot.

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee

TVN nie chciał być gorszy i teraz ma też serial w tym stylu a nazywa się.. Ukryta prawda
Ja wolałam oglądać Sędzię AMW i Sąd rodzinny
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 12:08   #3305
AshLeeVioLiniSt
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Ja wolałam oglądać Sędzię AMW i Sąd rodzinny
A ja jestem fanką "Pamiętników z wakacji"
Jest nawet do tego casting - poszukują zgrabnych kobiet i dobrze zbudowanych mężczyzn
Stary 2012-02-24, 12:44   #3306
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AshLeeVioLiniSt Pokaż wiadomość
Jest nawet do tego casting - poszukują zgrabnych kobiet i dobrze zbudowanych mężczyzn
Też najbardziej lubię "Pamiętniki z wakacji". W prawdzie nie jestem w stanie obejrzeć całego odcinka, bo w połowie stwierdzam, że to głupie, ale mam do nich sentyment, bo historia moja i TŻ idealnie się wpasowuje w klimat: TŻ "polował" na mnie właśnie w klubie w Lloret de Mar

Mam nadzieję, że to o kończeniu się "Klanu" to tylko plotki, bo ostatnio stwierdziłam, że ten serial jest jednak lepszy od tych oklepanych TVNowskich seriali.

A wracając do rozwalaczy - miałam dziś okazję przyjrzeć się takim rozchodzonym emu z piętą obok. Dotychczas to był dla mnie jedynie mit z tego wątku, a dziś przekonałam się, że jednak istnieją.

Edytowane przez Magdallen
Czas edycji: 2012-02-24 o 12:47
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 12:50   #3307
RiverOfDirt
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez miss kitsch Pokaż wiadomość
Nie chcę być broń Boże posądzona o włażenie komukolwiek w 4 litery, ale muszę to napisać: Ashlee, jesteś prześliczną dziewczyną! Co do okularów - te mi się nie podobają w ogóle, za to bluzka - hm, średnio się wpasowuje w mój styl i raczej bym nie założyła, ale jak ją widzę na Tobie to nie powiem, nawet mnie przekonuje. A nie myślałaś o czarnych obcisłych rurkach i czarnych czółenkach na obcasie?
Sorry za offa, wiem, że mogłabym to na blogu napisać, ale niestety coś mi się komentarze na blogach nie chcą dodawać.

No rest is worth anything except the rest that is earned.

(Aparatka od 28.02.2013 )
RiverOfDirt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 13:08   #3308
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez realjuliet Pokaż wiadomość
Można tutaj zamówić jakieś fajne rzeczy, szłyszałam, że adminki zabierają się za legginsy w kosmos !
Dlaczego chodzisz po forum i spamujesz tym profilem? Zgłaszam jako SPAM
Stary 2012-02-24, 13:24   #3309
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez realjuliet Pokaż wiadomość
PRZEPRASZAM BARDZO chciałam tylko dołączyć się do tematu , jak się nie podoba to ok. Nic mi się nie stanie jak zgłosisz spam , a jak mi zbanują konto założę nowe chyba nie ma z tym problemu
Aha, aha, jasne, we wszystkie wątki chciałas się dołączyć do tematu wklejając to samo zdanie? No chociaz ściemniać się dobrze naucz.

No to się zobaczy czy nie będzie problemu. Chyba, że będzie to już któreś z kolei zbanowane Twoje konto i masz doświadczenie...
Stary 2012-02-24, 13:25   #3310
natalkaa7522
Zakorzenienie

Wizaż sprawdza IP więc nie wiem czy założysz nowe konto
Stary 2012-02-24, 13:41   #3311
natalkaa7522
Zakorzenienie

Chyba nikt nie będzie wchodził w Twoje linki, jak wyskakujesz w kilku tematach jak filip z konopi i wklejasz jakieś reklamy.
Stary 2012-02-24, 13:49   #3312
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba nikt nie będzie wchodził w Twoje linki, jak wyskakujesz w kilku tematach jak filip z konopi i wklejasz jakieś reklamy.
A reklamy na Wizażu nie są przypadkiem płatne?
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Stary 2012-02-24, 13:53   #3313
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Ja żądam powrotu Sędzi Anny Marii, a już w ogóle to Sądu Rodzinnego , uwielbiałam, jak te dzieciaki się wyzywały . Teraz dają podróbę rodem z polsatu, bez jaj .

Muszę zacząć przeglądać inne blogi poza ulubionymi, bo nie mam w głowie żadnych rozwalaczy .
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 13:53   #3314
natalkaa7522
Zakorzenienie

Są płatne
Stary 2012-02-24, 13:58   #3315
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Ja żądam powrotu Sędzi Anny Marii, a już w ogóle to Sądu Rodzinnego , uwielbiałam, jak te dzieciaki się wyzywały . Teraz dają podróbę rodem z polsatu, bez jaj .

Muszę zacząć przeglądać inne blogi poza ulubionymi, bo nie mam w głowie żadnych rozwalaczy .
To było fenomenalne "ty su***", "ty dz****"

Stary 2012-02-24, 14:07   #3316
stratiformis
Raczkowanie

GG do stratiformis

Cytat:
Napisane przez carmageddon Pokaż wiadomość
hehe, mało prawdopodobne ale może może... Twojej pani od niemieckiego też "wypadł cyc", jak to poetycko określali uczniowie?
Tak, dokladnie tak samo

http://rownowaga-chwiejna.blogspot.com/
http://maleglody.blogspot.com/
stratiformis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 14:31   #3317
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 15:41   #3318
lus84
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
aż sama sprawdziłam z ciekawości cóż to za buty, bo też nie wiedziałam wniosek: te buty wyglądają jak kapcie takich starszych dżentelmenów, którzy po domu chodzą w takich eleganckich szlafroczkach dzierżąc w dłoni fajkę i szklankę z jakimś alkoholem wiecie o co mi chodzi nie? najgorsze jest to, że pewnie będzie tego wysyp na wiosnę..
orzesz w nać<to o tych kapeciach> sama też musiałam sprawdzić . tak wiem i chyba nawet stąd nazwa lord'sy ...
lus84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 20:47   #3319
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaustynka Pokaż wiadomość
Normalnie, HIGH FIVE!
Heheh Barney rządzi
Co do płaskich butów - również je bardzo lubię, ale boli mnie że ostatnio wszędzie, na deezee, stylowychbutkach, fleq można kupić albo płaskie, albo takie na 14 cm obcasie...

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Właśnie rozwaliła mnie moja własna osoba Otóż bardzo spodobała mi sie skórzana czarna bransoletka z pandory Kilka koralików też mi się spodobało
Sama koncepcja koralików mi się też podoba, ale nie za taką cenę... to ona mnie rozwala a nie sam wygląd

Cytat:
I nawet o tyle o ile fajny jest biust duży, który jest w dobrym staniku (btw. dlaczego niektórzy noszą taki biustonosz materiałowy nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, ale to chyba wogóle piersi nie trzyma)
Dobrze dobrany w obwodzie wcale nie jest taki zły - nie trzyma jak się bierze np. obwód 80 jak się ma 65.
A co do obwisłych piersi w wieku szkolnym i noszenie stanika - zdania są podzielone na ten temat. Połowa twierdzi że nienoszenie stanika
(oczywiście jak rozmiar biustu jest rozsądnie niewielki) stymuluje mięśnie do ich utrzymywania, połowa że stanik zapobiega obwisaniu. A z tego co słyszałam od specjalistów z GUMedu to zależy od osobniczych cech - dziewczyna z biustem A może mieć obwiśnięte już w wieku 20 lat, a ta co ma miseczkę C może mieć całkiem ładny biust nawet po 30stce nienosząc stanika, bo zależy to od stosunku tkanki gruczołowej do tłuszczowej w samej piersi, ilości tłuszczu dookoła piersi, struktury skóry itede.

Cytat:
Ogólnie to uważam że "seriale" typu Pamiętniki czy Dlaczego ja czy Trudne sprawy to taki totalny żal że żaden człowiek uważający się za człowieka na poziomie nie powinien tego oglądać, takie moje zdanie. A pamiętniki z wakacji widziałam raz i to tylko dlatego że poznałam Lloret w którym byłam i miło było popatrzeć
Stary 2012-02-24, 21:20   #3320
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze dobrany w obwodzie wcale nie jest taki zły - nie trzyma jak się bierze np. obwód 80 jak się ma 65.
A co do obwisłych piersi w wieku szkolnym i noszenie stanika - zdania są podzielone na ten temat. Połowa twierdzi że nienoszenie stanika
(oczywiście jak rozmiar biustu jest rozsądnie niewielki) stymuluje mięśnie do ich utrzymywania, połowa że stanik zapobiega obwisaniu. A z tego co słyszałam od specjalistów z GUMedu to zależy od osobniczych cech - dziewczyna z biustem A może mieć obwiśnięte już w wieku 20 lat, a ta co ma miseczkę C może mieć całkiem ładny biust nawet po 30stce nienosząc stanika, bo zależy to od stosunku tkanki gruczołowej do tłuszczowej w samej piersi, ilości tłuszczu dookoła piersi, struktury skóry itede.
Ja nie wnikam co kto ile ma i czego. Ja po prostu nie lubię dużych piersi, które widać całe. Ktoś nie lubi grubszych osób w leginsach-ja nie lubię dużych dekoltów u Pań, które mają duży biust.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1619042.jpg (36,3 KB, 175 załadowań)
Stary 2012-02-24, 21:43   #3321
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 22:00   #3322
pingwin2
Zakorzenienie

a mnie rozwala moda na podpisy w stylu chudnę , włosy, różne suwaczki itp.
zaraz pewnie mi sie dostanie

Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu
Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu

pingwin2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 22:25   #3323
AshLeeVioLiniSt
BAN stały

Cytat:
Heheh Barney rządzi
Co do płaskich butów - również je bardzo lubię, ale boli mnie że ostatnio wszędzie, na deezee, stylowychbutkach, fleq można kupić albo płaskie, albo takie na 14 cm obcasie...

Sama koncepcja koralików mi się też podoba, ale nie za taką cenę... to ona mnie rozwala a nie sam wygląd

Ogólnie to uważam że "seriale" typu Pamiętniki czy Dlaczego ja czy Trudne sprawy to taki totalny żal że żaden człowiek uważający się za człowieka na poziomie nie powinien tego oglądać, takie moje zdanie. A pamiętniki z wakacji widziałam raz i to tylko dlatego że poznałam Lloret w którym byłam i miło było popatrzeć
Szczerze mówiąc, to ja widziałam tylko urywki, ale wszystkie były tak samo rozwalające
Stary 2012-02-24, 22:32   #3324
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Gdzie mój bat

Nie no, każdy ma w podpisie to co lubi
Stary 2012-02-24, 22:39   #3325
AshLeeVioLiniSt
BAN stały

Cytat:
Napisane przez RiverOfDirt Pokaż wiadomość

Nie chcę być broń Boże posądzona o włażenie komukolwiek w 4 litery, ale muszę to napisać: Ashlee, jesteś prześliczną dziewczyną! Co do okularów - te mi się nie podobają w ogóle, za to bluzka - hm, średnio się wpasowuje w mój styl i raczej bym nie założyła, ale jak ją widzę na Tobie to nie powiem, nawet mnie przekonuje. A nie myślałaś o czarnych obcisłych rurkach i czarnych czółenkach na obcasie?
Sorry za offa, wiem, że mogłabym to na blogu napisać, ale niestety coś mi się komentarze na blogach nie chcą dodawać.
Dziękuję
Co do tamtej stylizacji - przymierzałam do tego czarne rurki z dziurami oraz czarne legginsy (oczywiście nie rajstopowe tylko takie a'la spodnie), ale te 1. wydały mi się za "bogate" do tamtego stroju ze względu na te dziury, a w tych drugich moje nogi wyglądały jak patyki, więc pozostałam przy czarnych spodniach ;] Jeśli chodzi o buty to mierzyłam do tego srebrne czółenka na obcasie i te akurat nie bardzo pasowały, a niestety czarnych jeszcze nie mam (i tu dostanie mi się od "szatniarek" . ). Czekam już na nowe butki
Przy okazji zapraszam do obejrzenia mojego urodzinowego posta z relacją z profesjonalnej sesji zdjęciowej
Stary 2012-02-25, 04:32   #3326
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Aż się zdziwiłam, że się tym nie zainteresowałaś podczas "bitwy szatniarkowej"
Ach, no ma się ten opóźniony zapłon

Cytat:
(btw. dlaczego niektórzy noszą taki biustonosz materiałowy nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, ale to chyba wogóle piersi nie trzyma)
Ja noszę Powiem więcej: mam tylko materiałowe staniki bez usztywniaczy i push-upów
A dlaczego? Bo nic mnie nie gniecie, skóra oddycha a poza tym mam małe cycki

Cytat:
Widziałam jeden odcinek i nie jestem w stanie stwierdzić o co tam w ogóle chodziło

Cytat:
Napisane przez RiverOfDirt Pokaż wiadomość

Nie chcę być broń Boże posądzona o włażenie komukolwiek w 4 litery, ale muszę to napisać: Ashlee, jesteś prześliczną dziewczyną!
Takie są fakty

Cytat:
Napisane przez pingwin2 Pokaż wiadomość
a mnie rozwala moda na podpisy w stylu chudnę , włosy, różne suwaczki itp.
zaraz pewnie mi sie dostanie
Mnie też to rozwala, totalnie i po całości
Moja mina jak widzę takie odliczanie jest zawsze jedna:

---------- Dopisano o 04:32 ---------- Poprzedni post napisano o 04:28 ----------

Cytat:
Przy okazji zapraszam do obejrzenia mojego urodzinowego posta z relacją z profesjonalnej sesji zdjęciowej
Wow dziewczyno! Co prawda nie mój styl ale wyglądasz prześlicznie! Młoda, świeża, kolorowa i modowa Zupełnie co innego niż te Twoje blogowe stylizacje pardą od bidy. Miło popatrzeć na taką odmianę
Stary 2012-02-25, 07:47   #3327
pingwin2
Zakorzenienie

Cytat:
To jest totalne przegięcie

Gdzie mój bat

Nie no, każdy ma w podpisie to co lubi
tak samo, jak każdy może ubierać się jak lubi, a przecież cały wątek jest o tym, że kogoś to rozwala

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ----------

http://www.groszki.pl/groszki/1,1117...e_spodnie.html

i jeszcze to mnie rozwala, koszmar

Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu
Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu

pingwin2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 09:19   #3328
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Mnie rozwalił odcinek "Ukrytej prawdy" ( ) o tym, jak gość obrażał żonę, bo przytyła po ciąży . W głowie się nie mieści, że takie buce istnieją.

ostatnio widziałam tutaj gościa ubranego normalnie do pogody i do tego miał... domowe kapcie, takie w kratkę i sobie tak spacerował
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 10:00   #3329
dorka1980
Wtajemniczenie

GG do dorka1980

Cytat:
Mnie najbardziej rozwalają te z cyklu "Dlaczego ja" czy "Trudne sprawy" , a najbardziej ludzie, którzy się tam zgłaszają i uprawiają denne, drewniane aktorstwo.
gorsze jest to, że są ludzie (czyt. moja kuzynka, lat 26), którzy uważają, że to jest reportaż nagrywany na żywca i to są prawdziwi ludzie i prawdziwe sytuacje!
dorka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 10:42   #3330
weronika7
Wtajemniczenie

Cytat:
Mnie rozwalił odcinek "Ukrytej prawdy" ( ) o tym, jak gość obrażał żonę, bo przytyła po ciąży . W głowie się nie mieści, że takie buce istnieją.

ostatnio widziałam tutaj gościa ubranego normalnie do pogody i do tego miał... domowe kapcie, takie w kratkę i sobie tak spacerował
Oglądałam ten odcinek, wiadomo, że to tylko głupi serial, ale gdyby mój facet się tak zachwywał w stosunku do mnie, to wyleciałby z domu w podskokach
weronika7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości