|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII
Dziewczyny, a jak z pieczarkami w Biedronce? są na wage luzem czy pakowane na tacce jakos?
|
|
|
|
#1082 | |
|
Moderator
|
Cytat:
przecież to super waga 42 to szkielet nie dziewczyna :Pjeju jak ważąc 52 kilo może ci się coś wylewać ?:P no chyba że masz 140 cm wzrostu:P też waże 52 kg przy wzroscie 168 i naprawdę chciałabym przytyć .... żeby już tak nie offtopować to własnie wcinam pyszne paluszki rybne z biedrony <mniam > chcialam kupic wczoraj szarlotke o której wspominaliście, ale nie bylo...byly tylko babki cytrynowe i jakas graciella truskawkowa, którą kupiłam 400 g za 4.89 czy jakoś tak nawet dobra, ale też traktuje ją jako większą drożdzówkę nie ciasto :d[/QUOTE]Paluszki rybne mrrr ![]() Ja będe bronić tematu kto ile powinien wazyć. Można ważyć 40 pare kilo i wcale jak szkielet nie wyglądac, uwierz mi. Całe życie miałam drobniutka budowę, malutkie rączki i stópki, drobniutkie ramiona i jak utyłam ( a właściwie spuchłam po sterydach jak Pudzianowska) to przy swojej budowie wyglądałam wręcz komicznie A wagę nie miałam jakąś potężną bo 64 kilo maksymalnie. No ale nie do tych kości. Aż mama sie smiała że rodzić chyba będę to mnie kurna zmotywowało.No to i suknia ślubna Zdecydowanie lepiej mi w tych 48 kg do twarzy Tylko chipsy do mnie tęskno machają
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-02-25 o 12:45 |
|
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
są w takim plastikowym niebieskim pudełeczku, bodajże pół kilo.
|
#1084 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#1085 |
|
Raczkowanie
|
u mnie w żadnej biedrze nie ma pieczarek luzem, pakowane w niebieskie pudełka po pół kilograma
ciekawa jestem jakie będą te pierogi ze szpinakiem- pewnie kupię bo dla samej jednej mnie to mi się nie chcę robić, a Tż to się raczej nie tknie tego :P
|
|
#1086 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Pewnie więc zakupię, babrac się dla 5ciu pierogów też nie zamierzam A spróbuję, nie jadłam wcześniej. |
|
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli beda te z virtu to polecam pyszne sa
|
|
#1088 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Alamirka priv
|
|
#1089 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dziś na obiad mielone z pieczarkami, wiec czas sie wybrac do B.
|
|||
|
|
|
#1090 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#1091 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak widać jednak umiesz
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie mam w lodowce kg pierozkow ze szpinakiem virtu
muszę sobie pomrozic bo przeciez nie przejem nie moglam się powstrzymac jak wreszcie trafilam na nie w sklepie, wszystkich innych rodzajów pełno, tych ostatnie paczki
|
#1093 |
|
Rozeznanie
|
Z tej firmy beda,beda tez z serem
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam tez nalesniki szpinakowe i bolognese z tej firmy ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- dziekowac za info
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1096 |
|
Zadomowienie
|
Poddaję się. Nie nadrobię 37 stron. Nie było mnie 4 dni, a tu nowy wątek i to z tyloma stronami! Lecicie jak nie wiem
![]() W końcu udało mi się zdobyć pasty, juuhuu Wszystkie mi bardzo smakują. Najbardziej suszone pomidory-oliwka-twarożek. Przeszłam się w końcu do innej Biedrony i co? Jeżu, ile tam rzeczy! Znowu kupiłam ogórki z chili Ale cebulki nadal nie ma![]() TŻ kazał się was spytać, czy ta smażona kapusta to jakaś dobra jest, bo ma na nią ochotę, ale nie ma odwagi sam kupić
|
|
|
|
#1097 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=alamirka;32531393]Laski, a ja niedawno zakupiłam nowe masło Isany w Rossmannie, 200 gram za 4.49 i jestem zakochana
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...i-i-mleko.html Pachnie mrrrr do zjedzenia, a nawilża jeszcze lepiej niż pachnie, więc niestety babaj masełkom z Biedronki któe tak bezczelnie podrożały w tej gazetce ![]() ![]() to był off top Dzięki za info. Pognałam zaraz do R. i masełko jest moje - było ostatnie, więc kupiłam tylko jedno Po powyższym offtopie, zredukuję poniedziałkowe zakupy masełkowe w B. ![]() Przyłączam sie do grupy chwalącej czipsy Tasty o smaku sera i szynki. Te zieloną cebulka - też dobre . Teraz zapijam się biedronkowym sokiem z marchwi - Just fit . Polecam.I mam pytanie do Wizażanek i Wizażystów pracujących w Biedronce. Przewija się tu wątek innej ceny przy kasie i innej na półce i prawie klienta do walki o swoje pieniądze . Też miałam niedawno taki przypadek - inna cena na półce(niezdjęta cena promocyjna), inna( sporo wyższa) przy kasie. Zorientowałam się po odejściu od kasy, ale jeszcze w sklepie. W pierwszej chwili, chciałam interweniować, ale czytając w prasie horrory o wykorzystywaniu pracowników w B., pomyślałam, że moja interwencja, może skończyć się poleceniem po premii jakiejś dziewczynie, odpowiedzialnej za zmiany cen i......zrezygnowałam. Miałam rację obawiając się takiej reakcji kierowniczki - czy nie? Wiem, wiem, że o swoje (pieniądze) należy walczyć i że kto ma miekkie serce, musi miec twardą d().......
|
|
|
|
#1098 |
|
Rozeznanie
|
Byłam w biedronce i nie ma lassagne ze szpinakiem, ryby w sosie ani tej pasty kanapkowej ;/
|
|
|
|
#1099 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam taki przypadek w Biedronce, że cena na półce była wyższa, a na paragonie niższa, także w sumie nie wiem z czego to wynika. |
|
|
|
|
#1100 |
|
Rozeznanie
|
u mnie było ich całkiem sporo, aż pomyślałam, że wieczorem je wypróbuję i jesli mi przypasuje to jutro polecę po drugie (no ale to było przed dorwaniem kolczyków
![]() co do uroków zakupów... wysłać babę do rossmana
Jeśli chcesz tęczę, musisz pogodzić się z burzą Edytowane przez atatoja Czas edycji: 2012-02-25 o 15:05 |
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga, moje własne, świeże odkrycie(choć może ktoś już o tym pisał, nie wiem, nie sprawdzałam)
Herbata Dakir zielona liściasta oraz zielona z białą, które sa chyba po 2,99 zł. produkowane są przez firmę Mokate. Naszą polską ![]() Proszę o klik w podpis Edit: Kaszki mleczny start robi za to Lubella(właśnie sprawdziłam). Napisano na opakowaniu, że Maspex, ale jak sprawdzimy na gepir.pl jest lubella ![]() Żeby było ciekawej płyn do płukania ust robi TORF CORPORATION Fabryka Leków, czyli Tołpa ![]()
Edytowane przez Zussska Czas edycji: 2012-02-25 o 14:53 |
|
|
|
#1102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ludzie mają mnóstwo pomysłów, żeby coś gdzieś przemycić. Cytat:
Do tej pory wózek testowy robił w Kaufie po prostu zwykły pracownik kas, więc jak widziałam, że z zakupami do mnie podjeżdża koleżanka w czerwonym fartuszku, to muszę wózek i towar przetrzepać na drugą stronę i zajrzeć w każdy zakamarek. ![]() Byłam dzisiaj na mini zakupach, bo skończyły się tabletki do zmywarki. Mam nadzieję, że te Biedronkowe Glossima też będą fajnie zmywały.
|
|
#1103 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Oj mazideł i ja mam od groma. Nie wiem na ki gwint tak je kolekcjonuję ![]() Ktoś pisał że zapachy do odkurzacza pachną na raz,. Dementuję Miałam je w zeszłym roku i tak mi się wydawało że pachną, ale myslałam że się popsuły czy coś, ale nie, są ok. Tyle że ja mam tylko ten jeden zapach bzu, nie wiem jak reszta
|
|
|
|
|
#1104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale masz racje pomyslowosc i glupota ludzka nie zna granic
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
W jakiej cenie ?
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś pisał o orientalnych topikach.
u mnie ich z 5kartonów
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
7,99zł w auchan
![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Gdyby któras szukala balsamów green nature to są 3 kartony na szadkowskiego w wawie a ja wciaz walczę
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
więc to nie jest tak ze podeszli do jakiegoś zwykłego klienta generalnie kojarzymy się z pracownikami być może kasjerka, która mnie kasowała też zwiększyła czujność z tego powodu. tak czy inaczej byłam w szoku jak oni mi pochowali te rzeczy. choć prawda jest taka, że bym się wściekła jakby faktycznie każdego klienta tak przetrzepywali, bo kasowanie każdego trwałoby dwa razy dłużej albo i więcej. Szybko mozna sprawdzić czy ktoś sobie czegoś nie wrzucił do gazety, ale już sprawdzenie zawartości pudełka z żarówką trwa dłużej... Stalibyśmy godzinami w kolejkach..
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

uwielbiam ten smak więc kupuję od czasu do czasu i nie zdarzyło mi się ze go nie ma :P
400 g za 4.89 czy jakoś tak
to mnie kurna zmotywowało.

muszę sobie pomrozic bo przeciez nie przejem
nie moglam się powstrzymac jak wreszcie trafilam na nie w sklepie, wszystkich innych rodzajów pełno, tych ostatnie paczki
Ale cebulki nadal nie ma

więc to nie jest tak ze podeszli do jakiegoś zwykłego klienta