![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
Ktosiu brawa. Ja tez powinnam zacząć jeździć , ale jakos mi motywacji brakuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja prawo jazdy mam już prawie 7 lat, jeżdżę mało, bo mąż zabiera auto do pracy a drugiego nie mamy. I też dlatego, że o ile o swoje umiejętności jestem spokojna to innych kierowców nie i boję się jakiś głupich sytuacji, że nie wiedziałabym co zrobić, a jednak wiozę dziecko. ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki, żeby i motywacja się u Ciebie znalazła ![]() Dzień dobry! Ale u mnie wieje ![]() Dziś po południu idziemy na imieniny do przyjaciół ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooooooooo a ostatnio polecali mi bym obejrzała wszystkie trzy części
![]() |
#2554 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a kasa, pewnie zawsze sie przyda ![]() a ja dziś idę do kina na sponsoring ![]() siostra mnie wyciąga a co ![]() no ja czytałam, chciałam zobaczyć dziewczyne z tatuażem, ale koleżanka mi powiedziała żebym najpierw tą skandynawską wersję obejrzała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj weszła sobie do Monnari i kupiłam sweterek-tunikę czarny obcisły, sexi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Ale u mnie dzisiaj słonecznie, aż nie wierzę ... kończę kawę i uciekam się naładować słońcem.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co to jest czarnina? Niestety nie wiem ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2558 | |
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
Ana - gratuluje zdania sesji! india - gratulacje zimnej krwi! super ze spbie poradzilasz wystapieniem publicznym! My wczoraj bylismy z mezem na randce ![]() swietowalismy nasze 10lat ![]() ![]() Marta-bylismy w Tako ![]() ![]() ![]() ale za to w czwartek sie zdenerwowalam-jechalam na zajecia-wyprawa do wloch-przygotowywalam sie dwa dni-nauczylam sie spiewac i liczyc po wlosku a nikt nie przyszedl ![]() ![]() ![]() a w piekarniku wlasnie siedza muffiny z kiwi, bananami i czekolada ![]() i jeszcze pochwale sie-serwuje dzis wam kawke w moim nowym dzbanku ![]() http://allegro.pl/zestaw-do-kawy-dzb...119859309.html Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2012-02-25 o 12:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2560 |
Zakorzenienie
|
Katunia szkoda, ze tak wyszło z tymi zajęciami.
Ja kocham kluseczki lane z rosołkiem. Co do sagi Millenium to obejrzałam wszystkie 3 część wersji skandynawskiej i polecam. A ja już mam ślicznie posprzątane mieszkanko, nawet 3 pokoje mają okna umyte, firanki poprane, ubranka dla małej posegregowane tylko czekają na pranie i do końca dnia błogi relaks ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na razie z Tomciem zamiast spiewac klaszczemy w raczki spiewamy batti le mani ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Aniczko - pisalas gdzies o balonach - ja zamawialam na roczek tu http://allegro.pl/balony-6szt-na-roc...103078339.html i jeszcze wtedy ten sprzedawca mial taki baner i tez kupilam http://allegro.pl/baner-urodzinowy-m...119330959.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki
![]() Ja na momencik wpadlam zyczyc wam udanego weekendu ![]() U mnie przegoraco normalnie wiosna ponad 20 stopni ,z rana zaliczylismy spacerek nad morzem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
szkoda ze zajecia nie wypaliły, balonu juz zamwiłam mam je debrac za pare dni musze tylko tam podjechac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja miałam wczoraj placki ziemniaczane ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No i daj znać jak Ci się film podobał. Moja teściowa była i średnio zadowolona, jestem ciekawa Twojej opinii ![]() Cytat:
![]() ![]() No i przykro mi, że nikt nie przyszedł na zajęcia! ![]() Witajcie! Ja wczoraj miałam urlop i byliśmy na chwilę u rodziców, później na zakupach i dopiero przed 20 wróciliśmy do domu. Dzisiaj mąż poszedł do pracy, a ja sprzątałam, teraz obiad a wieczorkiem koleżanka ma do mnie wpaść ![]() ![]() Poza tym biorę się za siebie! Od poniedziałku ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
Katuniu śliczny zestaw, jeszcze teraz dorwać filiżanki i spodki do kompletu i będzie super zestaw na popołudniową kawę
![]() Nie pojmuję swego dziecka, ostatnio marnie jadła. Dzisiaj nadrabia ![]()
![]() |
#2567 |
Zakorzenienie
|
Tak skandynawska wersja bardzo fajna.
Choć Daniel Craig w roli Blomkvista bardziej mi odpowiadał. ![]() Mam 10 stron zaległosci. Z premedytacją nienadrobie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie juz rano byla kolezanka z dzieciakmi-byly zabawy i wieeeelki balagan ![]() Cytat:
![]() a moj Tom tez tak ma z jedzeniem-szczegolnie jak mnie nie ma we wtorek to nic nie je a w srode pochlania wszystko ![]() Ja posprzatalam, pizza zjezona,muffiny czekaja. Tz poszedl z Tomciem na spacer-blogie lenistwo teraz. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Zakorzenienie
|
Gucia fajny weekend miałaś. Doczytałam o koledze po filmie 3d i jestem w szoku.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2570 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Podłapałam trochę słońca, zaraz się zbieram bo idziemy do kina na "Safe House" a potem na jakieś drinkowanie - umówiliśmy się ze znajomymi. Miłego wieczorku!
![]() |
#2571 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ładna niespodzianka z cena kurtki Cytat:
![]() Cytat:
![]() a weekend brzmi nieźle My dziś mamy z TZem wspólna sobote (takr zadko sie zdarzają). Czeka nas wieczór filmowy i piwko no i przytulaski mrrr... w sumie powinnam posprzatac, ale cos mi sie nie chce. Bylismy na zakupach... myslałam, ze wiatr mi głowe urwie, dobrze, ze chociaz slonko swieciło ale sobie dogodziłam... kupiłam truskawy i właśnie opijam się koktajlem ![]() wyszedł pyszny ![]() a jutro jedziemy do mamy na obiad |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Zakorzenienie
|
India mrrr truskawki. Też ostatnio jadłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
Ja po zeszłorocznym uczuleniu na truskawki czekam na Polskie i żadnych Hiszpańskich czy innych nie tknę nawet
![]()
![]() |
#2574 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja mrozonki Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Zakorzenienie
|
ja jadłam hiszpańskie ostatnio i nic mi nie było
#2576 |
Zakorzenienie
|
Katunia bo Ty jesteś najlepsza z najlepszych!
![]() Iwka wiesz właśnie te szerokie ulice, tramwaje mnie przerazaja. w nocy na pewno nie będę jeździła bo strasznie słabo widzę nocą. niestety moja wada jest na tyle duże sama byłabym się o siebie a co dopiero o.kogoś. Ale o tym instruktorze pomyśle! ![]() zazdroszczę slonka u mnie wieje strasznie! India nie chciałam Cię wystraszyc. wiesz on jest podejrzewam wyjatkiem ale tak było. i to po.pierwszym seansie także jakoś nie umiem się przemoc. Kochana miłego wieczoru! ![]() A ją właśnie byłam w biedronie i kupiłam sobie tulipany ! ![]()
#2577 |
Zakorzenienie
|
Nareszcie jakies dobre wiesci z telewizorni. Nutra wróciła na liste leków refundowanych.
![]() Ja nie kupuje tych hiszpańskich truskaw, musza byc niezle pryskane ak wytrzymują taką drogę nienaruszone... |
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
martucha trojka to radio
![]() sprawdzilam, jutro o 20.05 sie ten koncert w radiu ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.polskieradio.pl/9/200/Art...zemyk-w-Trojce iwka to Zupa z kaczej krwi ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2012-02-25 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
Śliwieńko mnie nie uczula pierz a innego uczuli
![]() India no widzisz coś w nich musi być. Mnie nigdy truskawki nie uczuliły a te w zeszłym roku strasznie, aż mnie ginekolożka na oddziale opierniczała że się drapię i co mi jest, nie chciała uwierzyć że to truskawki i że tak długo trzyma. Scio ja też ich nie kupowałam nigdy, raz się skusiłam bo tak pięknie pachniały w sklepie że nie mogłam im się oprzeć ![]()
![]() |
#2580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Scio fajnie ze mleko jest znowu refundowane ![]() A ja wlasnie zamowilam bilety lotniczne na majowke ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.