Żonki 2009 cz. XXXII - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-25, 09:20   #2551
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII

Ktosiu brawa. Ja tez powinnam zacząć jeździć , ale jakos mi motywacji brakuje.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 09:55   #2552
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
oo to miło a za co macie zwroty? bo ja nigdy nie mam zreszta złozyłam deklaracje i zaklad mnie rozliczył. Poza tym jak zerknelam na PIT i zobaczyłam moj dochód roczny to można się normlanie załamać... nawet jakbym odkładała kazda złotówke to po roku nawet nie jestem w stanie kupic porzadnego nowego auta za gotówke. smieszne

Fajnie, że jeździsz, bo to ważne. Rozumiem dume z powodu takiego wyczynu, bo mam podobnie jak wsiadam za kólko po długiej przerwie

w takim razie czekam
Za Marcelinkę, za składkę zdrowotną płaconą przez męża i za to, że zus na chorobowym i macierzyńskim potrąca horrendalne zaliczki na podatek

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ktosia lane kluski to tylko do czarniny moj maz zje, tak samo jak nie zje ryzu z rosolem - i wcale mu sie nie dziwie
Lane kluski do rosołu są pycha A ryżu z rosołem też bym nie zjadła

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
no i jak pięknie
u mnie też bardzo fajny zwrot, było by więcej ale miałam za mało podatku zapłaconego bo siedziałam 6,5 mce na wychowawczym.. no ale i tak grosik fajny wpadnie
(...)
Super! Zastrzyk gotówki bardzo się przyda

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
też bym była dumna na Twoim miejscu. Mi minęły 2 lata od zdania prawka a jeździłam kilka razy , nie mamy auta bo są ważniejsze wydatki

ale piękne słońce świeci, mam kawkę i jest git

Ja prawo jazdy mam już prawie 7 lat, jeżdżę mało, bo mąż zabiera auto do pracy a drugiego nie mamy. I też dlatego, że o ile o swoje umiejętności jestem spokojna to innych kierowców nie i boję się jakiś głupich sytuacji, że nie wiedziałabym co zrobić, a jednak wiozę dziecko.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ktosiu brawa. Ja tez powinnam zacząć jeździć , ale jakos mi motywacji brakuje.

Trzymam kciuki, żeby i motywacja się u Ciebie znalazła

Dzień dobry!
Ale u mnie wieje Okropieństwo!
Dziś po południu idziemy na imieniny do przyjaciół
Stary 2012-02-25, 09:59   #2553
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
kluski śląskie nie są oślizgłe

no i jak pięknie
u mnie też bardzo fajny zwrot, było by więcej ale miałam za mało podatku zapłaconego bo siedziałam 6,5 mce na wychowawczym.. no ale i tak grosik fajny wpadnie

a ja się dziś katuje Renią P. jakiś mam taki nastrojos na nią...
oglądałam wczoraj Millenium, Mężczyźni którzy nienawidzą kobiet - tą wersje duńsko-finlandsk-szwecką i jest BOSKA, bardzo podobna do ksiażki, aktorzy nie są "wypacynkowani" jest taka fajna mroczna skandynawska.. i ten język.... jest klimat bardzo mi sie podoba, chce teraz zobaczyć kolejne dwie części..

ooooooooo a ostatnio polecali mi bym obejrzała wszystkie trzy części

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 10:33   #2554
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
martucha a wczoraj w trojce nie bylo Reni koncertu? czy dzisiaj? nie pamietam teraz

osss sa troche obslizgle
a nie wiem czy miał być nie słyszałam, ale w tv?

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Lane kluski do rosołu są pycha A ryżu z rosołem też bym nie zjadła

Super! Zastrzyk gotówki bardzo się przyda

Ale u mnie wieje Okropieństwo!
Dziś po południu idziemy na imieniny do przyjaciół
lane kluchy z rosołem są PYCHA
a kasa, pewnie zawsze sie przyda
a ja dziś idę do kina na sponsoring
siostra mnie wyciąga a co

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ooooooooo a ostatnio polecali mi bym obejrzała wszystkie trzy części
no ja czytałam, chciałam zobaczyć dziewczyne z tatuażem, ale koleżanka mi powiedziała żebym najpierw tą skandynawską wersję obejrzała i tak zrobiłam
Stary 2012-02-25, 10:38   #2555
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 11:35   #2556
gold-fish
Zakorzenienie

a ja wczoraj weszła sobie do Monnari i kupiłam sweterek-tunikę czarny obcisły, sexi przeceniony z 199 na 59

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 12:22   #2557
iwka28
Wtajemniczenie

Ale u mnie dzisiaj słonecznie, aż nie wierzę ... kończę kawę i uciekam się naładować słońcem.

Cytat:
iwka tylko dowodztwo pulku czyli mnie i meza
Ale w weekend bede lezec do gory tylkiem, bo wlasnie skoczylam do sklepiku obok i kupilam surowke i makaron do rosolu i koncentrat tez

Wiec bede lezec do ory brzychem przez weekend
i w pon i wtorek tez cos zostanie, to sobie maz odgrzeje bo ja pozno z pracy wracam

Cytat:
oj ja bym tego talentem nie nazwała, ale dziekuje ja za 3D nie przepadam, mam wrazenie, że mnie pozniej głowa boli
No ale to nie my decydujemy o filmach tylko CC, bo to oni sa ich fundatorem wiec nie narzekamy

oby tesc wracał szybko do zdrowia.

Ja sie dzis dowiedziałam, ze sasiad z domku obok zmarł

ja miałam dzis frytki a teraz mam ciezko na żoładku

to tylko 2 razy w roku w dodatku bajki ale i tak jest fajnie.
Powiem Ci, że moja obecna praca pozwoliła mi już spróbowac wiele rzeczy, czasem jest to stresujace, ale na pewno rozwija
India - to jest bardzo częste, że po filmie 3D boli cię głowa - winne są okularym które przez 1,5-2 godz. oszukują Twój mózg abyś widziała efekt 3D, więc osobiście nie wyobrażam sobie maratonu takich filmów.

Cytat:
Super!
Jejciu, ale się strachu najedliście! Mam nadzieję, że teść szybko wydobrzeje. I brawa dla męża za przytomność umysłu

Jak nie masz makaronu do rosołu zawsze możesz zrobić lane kluski

Witam wieczorową porą

Spędziliśmy bardzo miły dzień, najpierw zakupy, co prawda spożywcze, ale zawsze Potem obiadek u teściów, bo teść ma dzisiaj urodziny.
Wczoraj rozliczyliśmy pit, wyszedł nam bardzo miły zwrot Aż dzisiaj wzięliśmy pit do teściowej, żeby sprawdziła czy się zgadza no się zgadza I na dodatek jeszcze znowu zaczęłam jeździć samochodem Daaaawno już tego nie robiłam, ciężko mi było się przemóc, a wczoraj pojechałam sama z małą do mojej cioci, blisko ale zawsze a dziś jechałam na zakupy. Może pierdoła, ale jestem z siebie dumna

Cytat:
oo to miło a za co macie zwroty? bo ja nigdy nie mam zreszta złozyłam deklaracje i zaklad mnie rozliczył. Poza tym jak zerknelam na PIT i zobaczyłam moj dochód roczny to można się normlanie załamać... nawet jakbym odkładała kazda złotówke to po roku nawet nie jestem w stanie kupic porzadnego nowego auta za gotówke. smieszne

Fajnie, że jeździsz, bo to ważne. Rozumiem dume z powodu takiego wyczynu, bo mam podobnie jak wsiadam za kólko po długiej przerwie

w takim razie czekam
A ulga internetowa? Bo jak Cię zakład rozlicza, to chyba ulgi nie doliczają?

Cytat:
ktosia lane kluski to tylko do czarniny moj maz zje, tak samo jak nie zje ryzu z rosolem - i wcale mu sie nie dziwie

Co to jest czarnina?

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Niestety nie wiem

Cytat:
a ja wczoraj weszła sobie do Monnari i kupiłam sweterek-tunikę czarny obcisły, sexi przeceniony z 199 na 59
Spoko, uwielbiam takie niespodzianki, ostatnio kupowałam kurtkę i nie wiedziałam że była przecena przeceny więc przy kasie dopiero dowiedziałam się że za kurtkę z ceną za metce 70 Euro zapłaciłam ... 12 Jestem z siebie dumna.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-25, 12:52   #2558
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

czesc

Cytat:
poka jaki dokladnie, jesr gdzie na necie?? bardzi lubie ta marke

Ana - gratuluje zdania sesji!

india - gratulacje zimnej krwi! super ze spbie poradzilasz wystapieniem publicznym!

My wczoraj bylismy z mezem na randce
swietowalismy nasze 10lat Tom u babci wiec my na spokojnie, romantycznie-bylo milo
Marta-bylismy w Tako

ale za to w czwartek sie zdenerwowalam-jechalam na zajecia-wyprawa do wloch-przygotowywalam sie dwa dni-nauczylam sie spiewac i liczyc po wlosku a nikt nie przyszedl co prawda wiedzialam ze tak moze byc bo zle rozreklamowaly babki te zajecia no ale to juz ich problem! moja auto na wode nie jezdzi wiec koszty sobie policze. szkoda mi bo mialam fajne rzeczy przygotowane-nawet mini pizze mielismy robic! no ale za to dzis na obiad - pizza

a w piekarniku wlasnie siedza muffiny z kiwi, bananami i czekolada

i jeszcze pochwale sie-serwuje dzis wam kawke w moim nowym dzbanku
http://allegro.pl/zestaw-do-kawy-dzb...119859309.html

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2012-02-25 o 12:56
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 12:59   #2559
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czesc

india - gratulacje zimnej krwi! super ze spbie poradzilasz wystapieniem publicznym!

swietowalismy nasze 10lat Tom u babci wiec my na spokojnie, romantycznie-bylo milo
Marta-bylismy w Tako

ale za to w czwartek sie zdenerwowalam-jechalam na zajecia-wyprawa do wloch-przygotowywalam sie dwa dni-nauczylam sie spiewac i liczyc po wlosku a nikt nie przyszedl co prawda wiedzialam ze tak moze byc bo zle rozreklamowaly babki te zajecia no ale to juz ich problem! moja auto na wode nie jezdzi wiec koszty sobie policze. szkoda mi bo mialam fajne rzeczy przygotowane-nawet mini pizze mielismy robic! no ale za to dzis na obiad - pizza

Bardzo mi przykro, że nie wyszło z zajęciami. Ale to ludzi strata, że nie przyszli. To co Ty się nauczyłaś, jest już Twoje na zawsze
Stary 2012-02-25, 13:16   #2560
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Katunia szkoda, ze tak wyszło z tymi zajęciami.

Ja kocham kluseczki lane z rosołkiem.

Co do sagi Millenium to obejrzałam wszystkie 3 część wersji skandynawskiej i polecam.

A ja już mam ślicznie posprzątane mieszkanko, nawet 3 pokoje mają okna umyte, firanki poprane, ubranka dla małej posegregowane tylko czekają na pranie i do końca dnia błogi relaks Mąż będzie mocno zaskoczony jak wróci

Stary 2012-02-25, 13:16   #2561
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
a nie wiem czy miał być nie słyszałam, ale w tv?

lane kluchy z rosołem są PYCHA
a kasa, pewnie zawsze sie przyda
a ja dziś idę do kina na sponsoring
siostra mnie wyciąga a co

no ja czytałam, chciałam zobaczyć dziewczyne z tatuażem, ale koleżanka mi powiedziała żebym najpierw tą skandynawską wersję obejrzała i tak zrobiłam
ja widziałam dziewczynę z tatuażem ale teraz jeszcze bardziej mnie zaciekawiłaś

Cytat:
czesc

Marta-bylismy w Tako

przykro mi bym też się wkurzyła

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-25, 13:41   #2562
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo mi przykro, że nie wyszło z zajęciami. Ale to ludzi strata, że nie przyszli. To co Ty się nauczyłaś, jest już Twoje na zawsze
jasne i na pewno jeszcze wykorzystam
na razie z Tomciem zamiast spiewac klaszczemy w raczki spiewamy batti le mani hiii

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Aniczko - pisalas gdzies o balonach - ja zamawialam na roczek tu
http://allegro.pl/balony-6szt-na-roc...103078339.html
i jeszcze wtedy ten sprzedawca mial taki baner i tez kupilam
http://allegro.pl/baner-urodzinowy-m...119330959.html
Stary 2012-02-25, 13:44   #2563
cucciola79
Wtajemniczenie

Hej dziewczynki
Ja na momencik wpadlam zyczyc wam udanego weekendu
U mnie przegoraco normalnie wiosna ponad 20 stopni ,z rana zaliczylismy spacerek nad morzemBuziolki
cucciola79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 14:21   #2564
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez cucciola79 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Ja na momencik wpadlam zyczyc wam udanego weekendu
U mnie przegoraco normalnie wiosna ponad 20 stopni ,z rana zaliczylismy spacerek nad morzemBuziolki
20-cia stopni mmmmmm marzenie

Cytat:
jasne i na pewno jeszcze wykorzystam
na razie z Tomciem zamiast spiewac klaszczemy w raczki spiewamy batti le mani hiii

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Aniczko - pisalas gdzies o balonach - ja zamawialam na roczek tu
http://allegro.pl/balony-6szt-na-roc...103078339.html
i jeszcze wtedy ten sprzedawca mial taki baner i tez kupilam
http://allegro.pl/baner-urodzinowy-m...119330959.html

szkoda ze zajecia nie wypaliły,

balonu juz zamwiłam mam je debrac za pare dni musze tylko tam podjechac

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 14:36   #2565
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cucciola79 Pokaż wiadomość
Dzien Dobry Paniom
ale mielismy wczoraj zamieszanie tesciu stracil przytmnosc maz zaczal go reanimowac,byly 2 karetki i nawet helikopter wyslalina koniec okazalo sie ze to jakis atak padaczkowy czy cos w tym rodzaju bo nigdy na to nie chorowal i teraz na stare lata sie przypaletaloojj strachu sie najedlismy zostawili go na obserwacji
poza tym u nas prawdziwa wiosna i weekend ma tez byc cieplutki a wiec planujemy z Tz.em troszke nad morze sie wybrac pospacerowac z mala
Milego dnia zycze
OMG! Gratulacje dla TŻ za trzeźwość umysłu!!! Mam nadzieje, że teść szybko wróci do domu!

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
a ja miałam wczoraj placki ziemniaczane Teściowa zrobiła do tego jeszcze szpinak z suszonymi pomidorami, mrrr! pycha bylo!

Cytat:
oj ja bym tego talentem nie nazwała, ale dziekuje ja za 3D nie przepadam, mam wrazenie, że mnie pozniej głowa boli
No ale to nie my decydujemy o filmach tylko CC, bo to oni sa ich fundatorem wiec nie narzekamy
ja nie chodze na 3D bo moj kolega widział podwójnie przez kilka pieknych lat po filmie 3d. dopiero z 3 lata temu go zoperowali, a wcześniej nie umieli mu pomóc. Ja stwierdziłam, że przeżyje bez tego i nie chodzę

Cytat:
Spędziliśmy bardzo miły dzień, najpierw zakupy, co prawda spożywcze, ale zawsze
Potem obiadek u teściów, bo teść ma dzisiaj urodziny.
Wczoraj rozliczyliśmy pit, wyszedł nam bardzo miły zwrot Aż dzisiaj wzięliśmy pit do teściowej, żeby sprawdziła czy się zgadza no się zgadza I na dodatek jeszcze znowu zaczęłam jeździć samochodem Daaaawno już tego nie robiłam, ciężko mi było się przemóc, a wczoraj pojechałam sama z małą do mojej cioci, blisko ale zawsze a dziś jechałam na zakupy. Może pierdoła, ale jestem z siebie dumna
Super kochana! Ja się próbuję przemóc, ale krk mnie paraliżuję i nie wsiądę za kierownicę Może na wiosne wykupię sobie kilka godzin i spróbuję się przekonać

Cytat:
a ja się dziś katuje Renią P. jakiś mam taki nastrojos na nią...
oglądałam wczoraj Millenium, Mężczyźni którzy nienawidzą kobiet - tą wersje duńsko-finlandsk-szwecką i jest BOSKA, bardzo podobna do ksiażki, aktorzy nie są "wypacynkowani" jest taka fajna mroczna skandynawska.. i ten język.... jest klimat bardzo mi sie podoba, chce teraz zobaczyć kolejne dwie części..
Dzisiaj jest koncert Renaty Przemyk w Trójce (radiu)

No i daj znać jak Ci się film podobał. Moja teściowa była i średnio zadowolona, jestem ciekawa Twojej opinii

Cytat:
Marta-bylismy w Tako

ale mieliście super wieczór! Nie ma to jak randka z własnym mężem!

No i przykro mi, że nikt nie przyszedł na zajęcia!

Witajcie!

Ja wczoraj miałam urlop i byliśmy na chwilę u rodziców, później na zakupach i dopiero przed 20 wróciliśmy do domu. Dzisiaj mąż poszedł do pracy, a ja sprzątałam, teraz obiad a wieczorkiem koleżanka ma do mnie wpaść Jutro za to idę na obiad z Danielem, także fajny weekend się zapowiada

Poza tym biorę się za siebie! Od poniedziałku

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 14:36   #2566
bzyczka1
Zakorzenienie

Katuniu śliczny zestaw, jeszcze teraz dorwać filiżanki i spodki do kompletu i będzie super zestaw na popołudniową kawę

Nie pojmuję swego dziecka, ostatnio marnie jadła. Dzisiaj nadrabia w ciągu godziny zjadła duży słoiczek obiadu, 4 chrupki i jeszcze się upominała o jedzenie jak obiad my jedliśmy, a że dzisiaj smażone piersi no to jej dać nie mogłam. Dobrze że ugotowałam jej piersi to dostała spory kawałek i też go zjadła.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 14:41   #2567
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Tak skandynawska wersja bardzo fajna.
Choć Daniel Craig w roli Blomkvista bardziej mi odpowiadał.

Mam 10 stron zaległosci. Z premedytacją nienadrobie. nomoze ze 3 strony wstecz

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 15:16   #2568
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
OMG! Gratulacje dla TŻ za trzeźwość umysłu!!! Mam nadzieje, że teść szybko wróci do domu!

a ja miałam wczoraj placki ziemniaczane Teściowa zrobiła do tego jeszcze szpinak z suszonymi pomidorami, mrrr! pycha bylo!

ja nie chodze na 3D bo moj kolega widział podwójnie przez kilka pieknych lat po filmie 3d. dopiero z 3 lata temu go zoperowali, a wcześniej nie umieli mu pomóc. Ja stwierdziłam, że przeżyje bez tego i nie chodzę

Super kochana! Ja się próbuję przemóc, ale krk mnie paraliżuję i nie wsiądę za kierownicę Może na wiosne wykupię sobie kilka godzin i spróbuję się przekonać

No i daj znać jak Ci się film podobał. Moja teściowa była i średnio zadowolona, jestem ciekawa Twojej opinii

Witajcie!

Ja wczoraj miałam urlop i byliśmy na chwilę u rodziców, później na zakupach i dopiero przed 20 wróciliśmy do domu. Dzisiaj mąż poszedł do pracy, a ja sprzątałam, teraz obiad a wieczorkiem koleżanka ma do mnie wpaść Jutro za to idę na obiad z Danielem, także fajny weekend się zapowiada

fajny weekend
u mnie juz rano byla kolezanka z dzieciakmi-byly zabawy i wieeeelki balagan ale na szczescie ona z tych co bierze dzieciaki i sprzatamy razem. bo mam tez taka kolezanke ktora jak jej syn zrobil balagan to tak wychodzila do domu-nie wiem czy tylko ja mam takie zboczenia nauczycielki-ale jak gdzies jestem z Tomem to potem ladnie razem sprzatamy po sobie balagan zabawek

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Katuniu śliczny zestaw, jeszcze teraz dorwać filiżanki i spodki do kompletu i będzie super zestaw na popołudniową kawę

Nie pojmuję swego dziecka, ostatnio marnie jadła. Dzisiaj nadrabia w ciągu godziny zjadła duży słoiczek obiadu, 4 chrupki i jeszcze się upominała o jedzenie jak obiad my jedliśmy, a że dzisiaj smażone piersi no to jej dać nie mogłam. Dobrze że ugotowałam jej piersi to dostała spory kawałek i też go zjadła.
filizanki juz mam tez wlasnie biale z luminarcu i beda pasowac
a moj Tom tez tak ma z jedzeniem-szczegolnie jak mnie nie ma we wtorek to nic nie je a w srode pochlania wszystko

Ja posprzatalam, pizza zjezona,muffiny czekaja.
Tz poszedl z Tomciem na spacer-blogie lenistwo teraz.
Stary 2012-02-25, 15:26   #2569
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia fajny weekend miałaś. Doczytałam o koledze po filmie 3d i jestem w szoku.

Stary 2012-02-25, 15:56   #2570
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:

Witajcie!

Gucia - po Krakowie jeździ się całkiem dobrze - wszędzie szeroko, duże ronda, tylko w centrum ciasno. Dokup lekcje albo weź Tż w nocy i pojeździj po mieście - prawie ruchu nie ma Za to tutaj - wąsko, święte krowy na rowerach, tragiczni kierowcy, masakra.

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Tak skandynawska wersja bardzo fajna.
Choć Daniel Craig w roli Blomkvista bardziej mi odpowiadał.

Mam 10 stron zaległosci. Z premedytacją nienadrobie. nomoze ze 3 strony wstecz
No bo to Daniel Craig Nie moge się doczekać następnych części.

Podłapałam trochę słońca, zaraz się zbieram bo idziemy do kina na "Safe House" a potem na jakieś drinkowanie - umówiliśmy się ze znajomymi. Miłego wieczorku!

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 16:14   #2571
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Za Marcelinkę, za składkę zdrowotną płaconą przez męża i za to, że zus na chorobowym i macierzyńskim potrąca horrendalne zaliczki na podatek

to składki zdrowotne się odlicza? ja zielona w tym temacie

Cytat:
ładna okazja. pokaz jaki

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość

India - to jest bardzo częste, że po filmie 3D boli cię głowa - winne są okularym które przez 1,5-2 godz. oszukują Twój mózg abyś widziała efekt 3D, więc osobiście nie wyobrażam sobie maratonu takich filmów.

A ulga internetowa? Bo jak Cię zakład rozlicza, to chyba ulgi nie doliczają?

Spoko, uwielbiam takie niespodzianki, ostatnio kupowałam kurtkę i nie wiedziałam że była przecena przeceny więc przy kasie dopiero dowiedziałam się że za kurtkę z ceną za metce 70 Euro zapłaciłam ... 12 Jestem z siebie dumna.
Iwka zakład ulg nie dolicza. powiem szczerze, ze myslałam, ze jak interent i tel mam na jednej fakturze to odliczyc nie można poza tym i tak mielismy tylko 6 m-cy, w przyszłym roku sie odliczy

ładna niespodzianka z cena kurtki

Cytat:

Marta-bylismy w Tako

oo randka z mezem super szkoda tylko, ze tak wyszlo z zajeciami... niech zaluja

Cytat:

Witajcie!

Gucia to mnie nastraszyłas z tym 3d

a weekend brzmi nieźle

My dziś mamy z TZem wspólna sobote (takr zadko sie zdarzają). Czeka nas wieczór filmowy i piwko no i przytulaski mrrr...
w sumie powinnam posprzatac, ale cos mi sie nie chce.
Bylismy na zakupach... myslałam, ze wiatr mi głowe urwie, dobrze, ze chociaz slonko swieciło

ale sobie dogodziłam... kupiłam truskawy i właśnie opijam się koktajlem
wyszedł pyszny

a jutro jedziemy do mamy na obiad
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 16:17   #2572
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India mrrr truskawki. Też ostatnio jadłam

Stary 2012-02-25, 16:45   #2573
bzyczka1
Zakorzenienie

Ja po zeszłorocznym uczuleniu na truskawki czekam na Polskie i żadnych Hiszpańskich czy innych nie tknę nawet 2 tygodnie się drapałam i całe ciało mnie swędziało, nic nie dawało wapno. Tzn dawało ale na godzinę, dwie i znowu swędziało.

Nasz skarb
Stary 2012-02-25, 17:35   #2574
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Podłapałam trochę słońca, zaraz się zbieram bo idziemy do kina na "Safe House" a potem na jakieś drinkowanie - umówiliśmy się ze znajomymi. Miłego wieczorku!
Baw sie dobrze

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
India mrrr truskawki. Też ostatnio jadłam
ale ja mrozonki

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Ja po zeszłorocznym uczuleniu na truskawki czekam na Polskie i żadnych Hiszpańskich czy innych nie tknę nawet 2 tygodnie się drapałam i całe ciało mnie swędziało, nic nie dawało wapno. Tzn dawało ale na godzinę, dwie i znowu swędziało.
bzyczko ja tez juz tego doświadczyłam, że czasem mam uczulenie na truskawki. teraz jak byłam u alergologa o tym wspomniałam to kobitka lekko mnie wysmiała, bo stwierdziła, że albo ma się uczulenie na wszystkie truskawki albo żadne. co mnie zdziwiło, ale widze, ze nie tylko ja tak mam a to przeciez może nie tyle na same truskawki, ale po ich zjedzeniu bo mogły byc czyms pryskane czy coś, a ona mi na to, że to niemozliwe, że widocznie uczuliło mnie cos innego
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 17:40   #2575
śliweńka
Zakorzenienie

ja jadłam hiszpańskie ostatnio i nic mi nie było

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-02-25, 17:41   #2576
Gucia0987
Zakorzenienie

Katunia bo Ty jesteś najlepsza z najlepszych! odpoczywaj kochana !

Iwka wiesz właśnie te szerokie ulice, tramwaje mnie przerazaja. w nocy na pewno nie będę jeździła bo strasznie słabo widzę nocą. niestety moja wada jest na tyle duże sama byłabym się o siebie a co dopiero o.kogoś.
Ale o tym instruktorze pomyśle!

zazdroszczę slonka u mnie wieje strasznie!

India nie chciałam Cię wystraszyc. wiesz on jest podejrzewam wyjatkiem ale tak było. i to po.pierwszym seansie także jakoś nie umiem się przemoc.

Kochana miłego wieczoru!

A ją właśnie byłam w biedronie i kupiłam sobie tulipany ! i od

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 17:49   #2577
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Nareszcie jakies dobre wiesci z telewizorni. Nutra wróciła na liste leków refundowanych. I to w całkiem niezłej cenie.

Ja nie kupuje tych hiszpańskich truskaw, musza byc niezle pryskane ak wytrzymują taką drogę nienaruszone...

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 18:18   #2578
kliwia
Zakorzenienie

martucha trojka to radio
sprawdzilam, jutro o 20.05 sie ten koncert w radiu i w necie tez
http://www.polskieradio.pl/9/200/Art...zemyk-w-Trojce

iwka to Zupa z kaczej krwi

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2012-02-25 o 18:21
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 18:47   #2579
bzyczka1
Zakorzenienie

Śliwieńko mnie nie uczula pierz a innego uczuli

India no widzisz coś w nich musi być. Mnie nigdy truskawki nie uczuliły a te w zeszłym roku strasznie, aż mnie ginekolożka na oddziale opierniczała że się drapię i co mi jest, nie chciała uwierzyć że to truskawki i że tak długo trzyma.

Scio ja też ich nie kupowałam nigdy, raz się skusiłam bo tak pięknie pachniały w sklepie że nie mogłam im się oprzeć

Nasz skarb
Stary 2012-02-25, 19:26   #2580
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
tak

alergię mam ale na pyłki
a to zakazał mi gin jeść bo ma za dużo cukru, węglowodanów
Oj.... to niefajnie, ale wszystko dla zdrowia maluszka

Scio fajnie ze mleko jest znowu refundowane

A ja wlasnie zamowilam bilety lotniczne na majowke biore ze soba macie i brata i lecimy do tz
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości