|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
ja nie widzę tu żadnej z nas, która "katuje się" ćwiczeniami
![]() Ćwiczenia to przyjemność, jędrne i umięśnione ciało. Co mi po szczupłym flaku? ![]() Książki nie kupię - nie mam kasy, a jak będę miała,to wolę sobie kupić nowy ciuch ![]() Medzia, wołam CIĘ!! ![]() Puchatku,hehe żeby piersi były większe, pełniejsze i ładniejsze ![]() Na razie nie mam 13 tys. na koncie, więc póki co rozglądam się za polecanym balsamem.
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-02-24 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Wtajemniczenie
|
Sosha: zawsze miałam duże, więc jak mam te -10cm to ciągle są spore, ale koniec końców pewnie jeszcze spadną.. TŻ ubolewa nad tym
![]() ![]() Puchatku: dzięki za wsparcie ![]() ![]() melduję testy: marakuja ma piękny zapach i lekko kwaskowy, może cytrynowopodobny smak. taka tam, wyprawa do Tesco.. ![]()
![]() |
#3123 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3124 | |||||||||
Zadomowienie
|
CzarnaDamo
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
![]() ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3125 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Cytat:
![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Witaj estecorazon ja warzywka smażę na łyżeczce oleju ![]() ![]() tam znajdziesz kaloryczność wielu produktów...poczytaj kilka stron wcześniej, bo w zasadzie już wszytsko tu było pisane...my tu raczej stosujemy dietę 1000-1200 kcal, 5 regularnych posiłków dziennie, 1,5-2 l wody mineralnej i ruch ( to tak w wielkim skrócie) Rybiorek ja też szczerze mówiąc nie wierzę w takie bajki hehe na własnej skórze się przekonałam że bez pracy się nic nie osiągnie:/
waga wyjściowa 94,5 kg (17.09) cel I 90 kg osiągnięty (11.11) ![]() ![]() cel II 85 kg osiągnięty (17.12) cel III 79 kg cel ostateczny 70kg marzę jednak by zobaczyć 6 z przodu więc przy 69 kg będę skakała ze szczęścia ![]() waga obecna 79,4 kg (23.02) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Przyczajenie
|
hej xD z racji tego, iz nastał czas kiedy powoli zaczyna robic się ciepło i powoli zaczynamy zrzucać cieplejsze ubrania a w zamian zakladamy lekkie, postanowiłam wziąć się za siebie. Wiem że w grupie raźniej. Dlatego pomyślałam co by nie zahaczyć o porządną grupę wsparcia ;D
Przyjmiecie?? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak tak jak pisałam - na razie to tylko marzenia... brak kasy na realizację. Może do czasu aż ją uzbieram chirurgia plastyczna rozwinie się na tyle, że wymyślą coś mniej drastycznego ![]() ja najczęściej piekę. Czasami smażę w ten sposób, że nalewam kapkę oliwy na patelnię i rozsmarowuję ją ręcznikiem papierowym tak, by jej całośc była lekko "nawilżona", w rzeczywistości większość tłuszczu wsiąka w ręcznik i oliwy dostaje jakiś 1 gram ![]()
![]() |
#3129 |
Rozeznanie
|
Witajcie w nowym dniu to już drugi razem z wami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny dawno mnie nie było, ostatnio jestem tak zabiegana, zajęcia na uczelni do późna i pisanie licencjatu ;/ale nadrobiłam wszystkie posty
![]() Gratuluje tym dziewczyną, które osiągnęły spadek. Muszę się pochwalić od poniedziałku spadło mi 0,9!! Jeszcze 0,3 i osiągnę mój pierwszy cel, jestem z siebie dumna ![]() Kupiłam sobie w końcu tą herbatę czerwoną w kostkach, którą polecała Czarna. Za 20 kostek zapłaciłam 9,90, musiałam się nabiegać od jednej apteki do drugiej, bo ciężko ją znaleźć. Niektóre farmaceutki nawet nie widziała chyba co to jest. Muszę przyznać, że różni się intensywnością smaku od tej zwykłej w torebkach. Jestem przyzwyczajona do takich herbat także mi smakuje ![]() Tak sobie czytałam waszą rozmowę o powiększeniu piersi i myślę, że to jest każdego indywidualna sprawa. Jeśli Bottega chce powiększyć sobie piersi to niech to zrobi. Po części się z nią zgadzam chociaż nie widziałam jak u niej to wygląda, ale sama bym sobie może nie powiększyła, ale wypełniła, żeby ładniej wyglądały. Wszystkim życzę miłego weekendu i słonecznej pogody ;p
Jest -> 76,5 kg Cel: 65 kg Edytowane przez Silvia09 Czas edycji: 2012-02-25 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Rozeznanie
|
Bottega czytam twój blog od deski do deski jest super dużo porad apropo jadłospisu i twój pogląd na święta jest identyczny jak mój, dziękuję, że stworzyłaś takie cudo i dzielisz się z innymi swoim doświadczeniem
![]() ![]() ![]() Wczoraj mój mąż około 21 zrobił sobie kolację pyszne i tłuste zapiekanki mmmm do tej pory to uwielbiałam, najlepsze jest to, że jadł przy mnie a ja nie tknęłam ani kęsa ![]() ![]()
Nowy start - 17.04.2013 - 98,8 ![]() Jest: 97,5 ![]() I cel - 95 II cel - 90 III cel - 85 Edytowane przez estecorazon Czas edycji: 2012-02-25 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3132 |
Wtajemniczenie
|
witaj estecorazon
![]() ![]() ![]() silvia: gratulacje ![]() ![]() wiwi89: jasna sprawa, napisz słońce co robisz, melduj się z posiłków, ile masz wzrostu i jakie masz cele ![]() Puchatek: huehue, a bo tak jakoś ![]() ![]()
![]() |
#3133 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny, wracam do Was
![]() Niestety podczas nieobecności przytyło mi się ( za dużo stresów;/ ) ale ie wiem ile ważę, bo waga została już spakowana i przewieziona... także podpis zaktualizuję za parę dni ( ale przy ostatnim ważeniu było 78,4) Najpierw może pochwalę się , obroniłam się i to elegancko na 5 ... baardzo się stresowałam ta obroną, ale w sumie dobrze poszło ![]() Poza tym cały czas działamy w związku ze ślubem. Zamówiiśmy obrączki , mamy już garniak dla TŻ, poumawiałam się do fryzjerki i kometyczki ... jeszcze dużo rzeczy do zrobienia, ale to już nie na takim stresie jak jeszcze kilka dni temu. Najważniejsze, że wreszcie chcę się wziąć za siebie porządnie ( taa który raz to mówię ;/ ) i mam ogromną nadzieję, że tym razem mi się uda. Będę chyba musiała jednak sięgnąć po jakieś preparaty bo zbyt ciagnie mnie do słodkiego. jeszcze nic nie kupiłam, ale zastanawiam się nad tym od dobrych paru dni. I teraz będę miała więcej czasu na ćwiczenia, kupiłam sobie to hula hoop z wypustkami i narobiłam sobie okropnych siniaków..oprócz tego zamierzam też skakać na skakance ![]() Wiem, że dam radę ![]()
#3134 |
Wtajemniczenie
|
AAAA! Gratulacje Sikoreczko! jesteś wielka
![]()
![]() |
#3135 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jest -> 76,5 kg Cel: 65 kg Edytowane przez Silvia09 Czas edycji: 2012-02-25 o 09:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3136 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co do hula hop, to ja tez kręcę tym z wypustkami, tylko mam taki problem, że na początku bolało i czułam że coś się spala, ale teraz już nic nie boli i nie wiem czy działa jeszcze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#3138 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja czekam aż mi moją do domu dowiozą - babka wczoraj dzwoniła i brakuje im jednego produktu z mojego zamówienia, muszę poczekać do przyszłego tygodnia, bo hurtownia im ostatnio nie dowiozła. Tak sobie czytałam waszą rozmowę o powiększeniu piersi i myślę, że to jest każdego indywidualna sprawa. Jeśli Bottega chce powiększyć sobie piersi to niech to zrobi. Po części się z nią zgadzam chociaż nie widziałam jak u niej to wygląda, ale sama bym sobie może nie powiększyła, ale wypełniła, żeby ładniej wyglądały.[/QUOTE] jakby była taka możliwość, to też bym sobie zrobiła ![]() Mojemu TŻtowi podoba się mój biust, choć sam zauważył, że sporo zmalał - co tu dużo mówić, kiedyś miałam faktycznie duże C, ale tej operacji nie zrobiłabym dla niego, tylko dla siebie ![]() ![]() Po cichu liczę na to, że jednak ciąża i karmienie piersią nieco zwiększą mój biust, będzie pełniejszy. O i że będę miała kasę by zainwestować w dobry stanik za 400zł, bo on naprawdę potrafi zdziałać cuda. estacorazon, brawo za nie skuszenie się na zapiekankę ![]() ![]() i dziękuję za opinię dotyczącą bloga ![]() nooo, sikoreczka, w końcu jesteś! Już miałam Cię na Pw bombardować, bo widziałam, że w innych wątkach się udzielasz! ![]() Gratulacje za obronę ![]() ![]() ![]() co do odchudzania - wracaj czym prędzej! Ja tu Cię z ![]() Sylvia, mi z czasem przestały wychodzić siniaki ![]() ![]() arsenal, jeśli regularnie kręcisz na pewno działa, jeśli raz na 2 tyg. - raczej nie. Ufffffffffffffffffffff! 1. Lepiej się czuję. 2. Waga zeszła! RUSZYŁO! Jest najmniej jak do tej pory ![]() ![]() ![]() 68,8kg ![]()
![]() |
#3139 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ta herbata czerwona ma jakiś efekt przeczyszczający, bo odkąd ją piję strasznie mnie goni do kibelka.
Jest -> 76,5 kg Cel: 65 kg Edytowane przez Silvia09 Czas edycji: 2012-02-25 o 12:02 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3140 | |
Zakorzenienie
|
dokładnie. Trzeba mieć 400zł w portfelu, żeby dobrać sobie naprawdę fajny, wygodny i przede wszystkim dobrze dopasowany stanik. Chyba zacznę zbierać
![]() Cytat:
![]() ![]() Za parę dni to się - będziesz chodzić częściej niż wcześniej, ale rzadziej niż teraz.
![]() |
#3141 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O jakiej herbacie mówicie i gdzie ją można kupić??
![]() |
#3142 |
Rozeznanie
|
kręcę codziennie po ok 10 min. od tygodnia. i nie chodzi o to, że nie widzę zmian, bo jest jeszcze za wcześnie, ale o to, że wydaje mi się, że nie działa zbyt dobrze, bo już mnie nie boli, jak bolało, to czułam, że coś się spala
|
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dawno temu to było ale proszę powiedz jakie ćwiczenia wykonujesz na nogi? Jak to się robi tak po polsku ![]()
![]() |
#3144 |
Rozeznanie
|
witam laski ( te nowe po raz pierwszy
![]() właśnie skończyłam czytać notki na forum i jestem z Was dumna ![]() aresnalka głowa do góry tym razem damy radę ![]() czarna dajesz mi meega motywację swoimi spadkami, aż mi się głupio robi, że ja nie jestem tak silna jak ty.... ![]() Dziewczyny głupio mi, że nie potwierdziłam, że mnie nie będzie z powodu wyjazdu ale nie zdążyłam. Byłam na wsi gdzie nie ma komputera a co dopiero internetu ![]() ![]() ![]() Wstawiłam fotki do klubu i dopiero po zrobieniu tych zdjęć zorientowałam się ile jeszcze pracy przede mną. Nie wiem jak wy ale ja inaczej siebie widzę w lustrze a inaczej na zdjęciach. Oczywiście jak oglądam się w lustrze to widzę, że jest mnie trochę za dużo... przyglądam się przyglądam i tak myślę, że w sumie nie jest tak źle, że inni wyglądają gorzej, jednak wiem że to błędne koło dlatego dobrze , że w końcu zrobiłam te zdjęcia. Następne będą lepsze ![]()
![]() |
#3145 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jest weekend a ja się nie łamie z jedzeniem
![]() ![]() silvi-ta herbata na początku mnie też przeczyściła ale to dlatego że reguluje pracę jelit i jest to normalne.Zalegało ci coś jeszcze i to bardzo dobrze że tak zadziałała ![]() ![]() ![]() nie mogę zdążyć z czytaniem was się strasznie wszystkie rozkręciłyście ![]() kurdę a swoją drogą czuje już chyba WIOSNĘ!!aby jak najprędzej przyszła bo już mam dość tej zimy cholernej :/ bottega-słońce nasze ty jesteś bardzo silna babka!chorób 100 a ty chodzisz nieugięta ![]() ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-02-25 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nutella, ja sama też nie wykluczam, że kiedyś się na cos takiego zdecyduję. Mam małe piersi, ale ponad rok karmienia zrobił swoje-trochę urosły, ale też sporo straciły na jędrności. A że nie chcę poprzestac na 1 dziecku, to może w przyszłości będę naprawdę mocno zdesperowana ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Zadomowienie
|
Puchatku-czekam tej wiosny z utęsknieniem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() atramo- pomyśl o nadchodzącej wiośnie to od razu dostaniesz takiej samej motywacji jak ja ![]() ![]()
#3149 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
#3150 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() dzisiaj byłam na zakupach. obkupiłam się trochę dietetycznie, miałam akurat bon na 10 zł w realu, dlatego zapłaciłam tylko 25zł. w każdym razie, kupiłam kaszę mannę, jaglaną, otręby owsiane, różne rodzaje orzechów, warzywa, kiwi, pierś z kurczaka. teraz mogę spokojnie dietkować. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.