Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-25, 20:42   #3421
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
jaką piosenke macie na pierwszy taniec?
klasycznie walc? , czy coś innego. najbardziej sie tym stresuje chyba :/
prawdopodobnie Kindla- z kimś takim jak ty

mamy z TŻ wódkę jeszcze z sylwka, wymyśliliśmy, że dzisiaj se jej popijemy i co? wypiliśmy po 2 kielony i stwierdziliśmy, że niedobre i w dodatku zdążyliśmy się opić

Edytowane przez Madziuniusia
Czas edycji: 2012-02-25 o 20:44
Madziuniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 20:42   #3422
Jamee
Zakorzenienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
My mamy "I don't want miss a thing" Aerosmith

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 20:44   #3423
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
nosek do góry i już zero kłótni, goraca czekolada i relaksik
dziękuję kochana ale nie potrafie... kolejna nieprzespana noc przede mną... a on nawet nie napisał że nie wróci...

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Wiecie co mi się spodobało na tych naukach? Powiedziała Nam babka że w razi kłótni, kryzysu czy ogólnie czasu kiedy mamy siebie nawzajem po krawatkę, wracać do tego pierwszego uczucia które Nas połączyło, wspomnieć to sobie, przypomnieć co wtedy czuliśmy, dzien po dniu zacząć sobie odtwarzać i wtedy zrozumieć po co jesteśmy z tą drugą osobą, dlaczego... Myślę że to fajny sposób na przyszłość.
Jednak uważam że sprawdzi się to tylko w przypadku tzw. kłótni o pierdoły, któraś pisała chyba wczoraj że na pytanie znajomych o co się pokłóciliście nawet nie znała powodu kłótni...
Bo na poważniejsze problemy to chyba będzie za mało. Ale warto pamiętać
ładnie brzmi ale bardzo ciężkie do wykonania szczególnie po wielu latach razem i krzywdach które już się stały...
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 20:50   #3424
(kicia)
Zakorzenienie

nena jak dla mnie pudrowe

http://www.etsy.com/listing/77823700...at2_gallery_32 tylko ta cena

asiulka my mamy All I have modern talking
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 20:50   #3425
megan713
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
heh, widzę że pudrowe stosunkiem głosów 4:2 wygrywają. Cholera nie umiem się zdecydować

audrey, ja na dniach wybiorę sprzedawcę, od którego będę zamawiać i zobaczysz, czy coś by Ci od niego odpowiadało.
Nena - jak dla mnie pudrowe kokardy... Look lookiem, ale jakoś na nóżce nie mogę sobie wyobrazić tej czarnej kokardy. Butki pierwsza klasa

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 20:52   #3426
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
my mamy: "Flightless bird" Iron&Wine

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Zapomniałam zacytować mnie się podobają z tym czarnym dodatkiem
o, no to już 6:3, czekam na więcej

Edytowane przez nena1984
Czas edycji: 2012-02-25 o 20:58
nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 21:03   #3427
Cierpliwosc
Zadomowienie

dobrze, że weekend, bo łatwiej nadrobić, co naskrobałyście

Sto lat Solenizantkom!!
Audrey i Karolince zazdraszczam sukienek
Ja dziś doła z tego powodu złapałam, bo byłam mierzyć suknie z siostrami (cud udało się obie wyciągnąć), ale nie wiem, chyba jakaś pechowa jestem, bo wchodzimy do salonu Sarah w R. i co? nie ma prądu Jak oświetlenie wróciło, zmierzyłam 7 kiecek i stanęło na połączeniu zał 1 z zał 2, przy czym góra z 1 a tiulowy dół z 2 (co myślicie o takim połączeniu????). Tylko, że nie zamówiłam, bo..nie wiem no, jakoś się boję podjąć ostateczną decyzję
Humor mi się przez to spsuł i będę go teraz ratować malowaniem paznokci na czerwono bo mi to pomaga zwykle

No to jeszcze pocytuję:
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Wróciłam z nauk. Powiem Wam szczerze że --> dowiedziałam się że tabletki antykoncepcyjne zabijają nienarodzone dzieci-> WTF?
eee...no...to Ci nawet ciocia Wikipedia powie: "Dodatkowo składniki tabletek antykoncepcyjnych, działając razem, uniemożliwiają zagnieżdżanie zapłodnionej komórki jajowej w błonie śluzowej macicy i prowadzą do obumarcia zarodka". A czym jest zarodek ludzki, jak nie dzieckiem?
Cytat:
Hej laseczki!!
tęskniłyście??

wróciłam! mam akt chrztu, dałam za niego 20 dychy i ksiądz zrobił dziwną minę Ale powiedział coś co mnie zmroziło, że akt chrztu jest wazny tylko 3 miesiące (tak samo jak dokumenty z USC). No kuźwa, nie po to nadrabialiśmy 200 km, żeby tłuc się jeszcze raz. Kiedyś was pytałam i wyszło na to, że te dokumenty są ważne dłużej, no ale już sama nie wiem. Rozdaliśmy też rodzince trochę zaproszeń wysłuchując pytań co chcemy kasę, czy prezenty. Rzecz jasna wiadomo, co odpowiedzieliśmy, choć nie lubię takich pytań i głupio się czuję a no i wszystkim podobały się zaproszenia, ciotka powiedziała, że teraz takie cuda można kupić, na co mój Tż dumnie odparł, że sama je wykonałam

Z zakupów ślubnych:
1. przyszły moje lampiony, są superaśne, dokupiliśmy do nich świece z Ikei i razem się to naprawdę pięknie prezentuje, zwłaszcza wieczorem. Na zdjęciu - jeden komplet. Mam takich dwa

2. przyszły też moje clipy do butów z etsy (pomysł ściągnięty od Kici ). Prawda, że wyglądają prawie jak Laboutiny?? . I tu mam pytanko, który clip wziąć czarny czy pudrowy?? Przypominam o moim looku
Ja tęskniłam ale na szczęście nie potrzebowałam porad prawnych ani modowych
Co do aktu chrztu Mam nadzieję, że ten ksiądz sam to sobie wymyślił.
Świetne lampiony, a ozdoby do butów i kurde, no jest dylemat, ale jak dla mnie raczej pudrowe. A Twój Tż jaki dumny z Ciebie, pozazdrościć.

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
też sobie tego t zabroniliśmy ale coś nam nie wyszło... znowu... nie mam już siły
i dacie radę!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg k1p222t1324559299_l.jpg (47,5 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg k1p219_1_l.jpg (45,7 KB, 47 załadowań)

Edytowane przez Cierpliwosc
Czas edycji: 2012-02-25 o 21:13
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 21:06   #3428
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
A takie coś jest konieczne??? Pierwsze słyszę i szczerze jak żyję nie widziałam czegoś takiego, myślałam, że dziewczyny same sobie wymyśliły, że na poprawiny tez coś przygotują
ja też pierwsze słyszę
Cytat:
Napisane przez karolinka85 Pokaż wiadomość
No więc to ona tylko, że na ślubie zamiast fuksjowej szarfy z kwiatkiem będzie biała, a tą ewentualnie potem sobie mogę zmienić bo w cenie są obie..do tego bolerko, welon długi i krótki,poduszeczka na obrączki, mogę też mieć doszyte ramiączka, albo górę gorsetu obszytą cyrkoniami..są różne ewentualności..a to wszystko już jest w cenie
Na zdjęciu gorset jest za długi-tzn. za wysoko się kończy, i ta szarfa jest ciut za wysoko..po za tym chyba jest ok?
śliczna
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Niestety ojciec mojej chrzestnej zmarł dziś eh
Lecę do TŻ
współczuję
Cytat:
Hej laseczki!!
tęskniłyście??

wróciłam! mam akt chrztu, dałam za niego 20 dychy i ksiądz zrobił dziwną minę Ale powiedział coś co mnie zmroziło, że akt chrztu jest wazny tylko 3 miesiące (tak samo jak dokumenty z USC). No kuźwa, nie po to nadrabialiśmy 200 km, żeby tłuc się jeszcze raz. Kiedyś was pytałam i wyszło na to, że te dokumenty są ważne dłużej, no ale już sama nie wiem. Rozdaliśmy też rodzince trochę zaproszeń wysłuchując pytań co chcemy kasę, czy prezenty. Rzecz jasna wiadomo, co odpowiedzieliśmy, choć nie lubię takich pytań i głupio się czuję a no i wszystkim podobały się zaproszenia, ciotka powiedziała, że teraz takie cuda można kupić, na co mój Tż dumnie odparł, że sama je wykonałam

Z zakupów ślubnych:
1. przyszły moje lampiony, są superaśne, dokupiliśmy do nich świece z Ikei i razem się to naprawdę pięknie prezentuje, zwłaszcza wieczorem. Na zdjęciu - jeden komplet. Mam takich dwa

2. przyszły też moje clipy do butów z etsy (pomysł ściągnięty od Kici ). Prawda, że wyglądają prawie jak Laboutiny?? . I tu mam pytanko, który clip wziąć czarny czy pudrowy?? Przypominam o moim looku
lampiony super i jak dla mnie clip pudrowy

Lubciu wszystkiego najlepszego
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 21:09   #3429
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
prawdopodobnie Kindla- z kimś takim jak ty
ładna, nie słyszałam jej .. zapisuje na liste

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
nena

[/B]asiulka my mamy All I have modern talking
również dpisałam ---
niestety troche za wolna:/ dla mnie
ja mam własnie dylemat bo nie wiemy co wybrać:/ wrrrrr, tym bardziej ze mój z tańcem , " tak sobie"

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2012-02-25 o 21:13
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 21:15   #3430
magdalennne
Wtajemniczenie

Nena wg mnie też czarny Bardzo ładne masz te butki
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 21:27   #3431
aroli
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Fajny mieliśmy dziś wieczór. Tż spontanicznie zabrał mnie do kina na "I że cię nie opuszczę" (a dla niego to wyczyn, bo on nie za bardzo lubi chodzić do kina na filmy romantyczne). Było bardzo sympatycznie, poczułam się normalnie jak na naszej drugiej randce A film bardzo ładny, dający do myślenia. Zakończenie chociaż w sumie pozytywne - zasmuciło mnie.
Też byłam na tym filmie ze swoim mężem w Walentynki akurat
Nie spodziewałam się takiego zakończenia, ale muszę przyznać, że inne niż na standardowych filmach romantycznych.

I 27.11.2010 --> II 07.07.2012
29.03.2015
17.11.2016
aroli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 21:29   #3432
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
ładna, nie słyszałam jej .. zapisuje na liste

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

również dpisałam ---
niestety troche za wolna:/ dla mnie
ja mam własnie dylemat bo nie wiemy co wybrać:/ wrrrrr, tym bardziej ze mój z tańcem , " tak sobie"
mój TŻ też jest taki średnio taneczny dlatego na pierwszy chcemy cos wolniejszego
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 21:34   #3433
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Hej dziewczyny zanim pojde nadrabiac opisze Wam dzis moje potyczki ślubne

byłam dzis na makijazu probnym, pozostawie bez komentarza, moge wstawic zdjecia jak chcecie, nawet po pijaku lepsza kreske bym machnela

a poza tym przymierzalam kiece, wklejam te w ktorych mi jest dobrze i ktore znalazlam, jestem w szoku ze w takich klasycznych prostych z muslinu wygladam super wogole wszystkie panie (w 3 salonach ) stiwerrdzily ze dla mnie woalka to jest to

z moich przemyslen, jestem załamana tym ze w salonach sa takie male rozmiarowki, przy mnie mierzyla sukienke mega mega szczupla dziewczyna bardzo wysoka takie anorektyczne ksztalty i co i sie nie dopiela w sukni bo co sie okazalo - ze to rozmiar 32 powiedzcie mi po co takie suknie biora do salonow, przymierzylam dzis ze 20 kiecek dopielam sie w 2 bo to byl rozmiar 40 a reszta no masakra (obimbalenie mi sie głownie nie miesci)

no to tyle teraz pokazuje co i jak

dobrze nawet bardzo dobrze wygladam w takich kiecach ( te mierzyłam) niestety maja one sie nijak do mojej pi upowej wizji
http://cymbeline.kielce.pl/suknie_sl...ymbeline2.htm l
http://slubnesuknie.pl/a,2,10_X.html i tu przód http://www.papilio.ru/uploads/images...pilio_1223.jpg
http://slubnesuknie.pl/a,2,37_XXXVI.html
http://slubnesuknie.pl/a,3,07_HM07.html
http://cymbeline.kielce.pl/images/gallery/38.jpg

i rowniez o dziwo dobrze wygladam w takich
mierzyłam taka http://cymbeline.kielce.pl/images/gallery/30.jpg tylko bez tek kokardy i musze miec napewno krotszy gorset (bo jak sukienka bedzie odkrywac kostki to wtedy tułów bedzie wygladal na za długi) no i zastanawiam sie czy dolu sukni nie zrobic jednak z materialu takiego jak gorset i tiul beidze tylko wygladal dolem czy jednak moglaby byc taka gorsetowa pani mi jeszcze dala czarna tasiemke w pasie i bylo git

ogolnie moja siostra (swiadkowa) i kolezanka z ktorymi bylam oraz panie w salonach powiedzialy ze powinnam sobie wybic z glowy wszelkie rekawki bo w takie gorze gorsetowej jest super tylko ja od zawsze mam kompleks grubych ramion poza tym mam bardzo cieka skore i widac mi zyly ale plan jest taki do czerwca (w czerwcu zaczynam szyc kiecke) sprobuje cos zrobic z tymi rekami (maltretowac je masażami i kremami i cwiczeniami) i wtedy podejme decyzja

poza konkursem (ze wzgledu na przedzial cenowy (od 5 tys 9 tys) mierzylam te kiecki (mierzylam wiecej ale nie moge znalezc)
http://www.pronuptia.com/images_prod.../1500_IG08.jpg i tu przód http://www.pronuptia.com/images_prod...9x397_IG08. jpg

ta bedzie w przyszlym tygodniu wiec przymierze ale kosztuje 8950 zł wiec masakra http://www.pronuptia.com/images_prod.../1500_KD67.jpg ale przymierzyc moge nie

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 21:48   #3434
Madziuniusia
Zakorzenienie

Kawa pokazuj fotke makijazu
Stary 2012-02-25, 21:59   #3435
kasia_kuku
Zakorzenienie

aaaa.... Czy mówiłam, że nienawidzę moich studiów?

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 22:04   #3436
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Dziewczyny wróciłam właśnie z zajęć... Drugi weekend pod rząd, a za tydzień też mam Nie mam już siły, łapie mnie jakaś depresja, chce mi się płakaćNa dodatek TŻ w ogóle się tym nie przejmuje

A mamy dzisiaj 6MDŚ i wcale mnie to nie cieszy Przepraszam, ze zanudzam, ale nie mam siły was przeczytać
niedługo to minie i bedzie o wiele lepiej

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość

Sto lat Solenizantkom!!
Ja dziś doła z tego powodu złapałam, bo byłam mierzyć suknie z siostrami (cud udało się obie wyciągnąć), ale nie wiem, chyba jakaś pechowa jestem, bo wchodzimy do salonu Sarah w R. i co? nie ma prądu Jak oświetlenie wróciło, zmierzyłam 7 kiecek i stanęło na połączeniu zał 1 z zał 2, przy czym góra z 1 a tiulowy dół z 2 (co myślicie o takim połączeniu????). Tylko, że nie zamówiłam, bo..nie wiem no, jakoś się boję podjąć ostateczną decyzję
Humor mi się przez to spsuł i będę go teraz ratować malowaniem paznokci na czerwono bo mi to pomaga zwykle

i dacie radę!!
Myśle że polaczenie było by ładne, ale według mnie sukienka nr 2 jest ładna sama w sobie

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 22:11   #3437
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Myśle że polaczenie było by ładne, ale według mnie sukienka nr 2 jest ładna sama w sobie
ładna jest, ale na mnie nie wygląda jakoś specjalnie, w sensie obyło się bez wow i było kilka zastrzeżeń
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 22:22   #3438
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

dziewczyny przelecialam Was na szybko GRATULUJE WYBORÓW SUKNI

nie zacytowało mi ktoraz z was wstawiala klipy z ETSY ja bym wybrala te czarne ale ja jestem zboczona i sie nie znam

Madzianiusia lepiej nie bo cycki mi opaadły jak go zobaczylam

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
ładna jest, ale na mnie nie wygląda jakoś specjalnie, w sensie obyło się bez wow i było kilka zastrzeżeń
bardzo ladna ta druga suknia a "ale" ,mozna przerobic

Stary 2012-02-25, 22:24   #3439
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Dziewczyny wróciłam właśnie z zajęć... Drugi weekend pod rząd, a za tydzień też mam Nie mam już siły, łapie mnie jakaś depresja, chce mi się płakaćNa dodatek TŻ w ogóle się tym nie przejmuje

A mamy dzisiaj 6MDŚ i wcale mnie to nie cieszy Przepraszam, ze zanudzam, ale nie mam siły was przeczytać

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
dziękuję kochana ale nie potrafie... kolejna nieprzespana noc przede mną... a on nawet nie napisał że nie wróci...

ładnie brzmi ale bardzo ciężkie do wykonania szczególnie po wielu latach razem i krzywdach które już się stały...
mieszkacie razem? na pewno wroci.. a gdzie poszedl? trzymaj sie
Cytat:

Sto lat Solenizantkom!!

No to jeszcze pocytuję:

eee...no...to Ci nawet ciocia Wikipedia powie: "Dodatkowo składniki tabletek antykoncepcyjnych, działając razem, uniemożliwiają zagnieżdżanie zapłodnionej komórki jajowej w błonie śluzowej macicy i prowadzą do obumarcia zarodka". A czym jest zarodek ludzki, jak nie dzieckiem?

Ja tęskniłam ale na szczęście nie potrzebowałam porad prawnych ani modowych
Co do aktu chrztu Mam nadzieję, że ten ksiądz sam to sobie wymyślił.
Świetne lampiony, a ozdoby do butów i kurde, no jest dylemat, ale jak dla mnie raczej pudrowe. A Twój Tż jaki dumny z Ciebie, pozazdrościć.

i dacie radę!!

ja bym zostawila tą 2 sukienke tak jak jest mi sie bardzo podoba bo jakoś połaczenia tych dwoch sukni nie moge sobie wyobrazic

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

kawa dawaj makijaż, posmiejemy sie (z makijażu, nie z Ciebie)
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 22:33   #3440
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

mieszkacie razem? na pewno wroci.. a gdzie poszedl? trzymaj sie

ja bym zostawila tą 2 sukienke tak jak jest mi sie bardzo podoba bo jakoś połaczenia tych dwoch sukni nie moge sobie wyobrazic

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------
kawa dawaj makijaż, posmiejemy sie (z makijażu, nie z Ciebie)
wstyDZEM się

Stary 2012-02-25, 22:37   #3441
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
wstyDZEM się
to ta pseudo makijazystka powinna sie wstydzic. A powiedzialas jej, z ze Ty jesteś guru jesli chodzi o makijaze w Kielcach i okolicach?? moze wtedy bardziej by sie postarala
Stary 2012-02-25, 22:45   #3442
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
to ta pseudo makijazystka powinna sie wstydzic. A powiedzialas jej, z ze Ty jesteś guru jesli chodzi o makijaze w Kielcach i okolicach?? moze wtedy bardziej by sie postarala
nie nie powiedzialam ze maluje, bo wiem jak to stresuje jakos w pazdzierniku malowalam wizazystke z warszawyi myslalam ze zdechne ale nawet napiwek dostalam i kolczyki

Stary 2012-02-25, 22:49   #3443
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
nie nie powiedzialam ze maluje, bo wiem jak to stresuje jakos w pazdzierniku malowalam wizazystke z warszawyi myslalam ze zdechne ale nawet napiwek dostalam i kolczyki

haa bo widać, ze masz fach w ręku, a nie ta co Cie malowala no juz, pokaż ten makijaz bo mi sie troszke nudzi, TZ powiedzial, ze sobie troche pogra, a ja mam sobie włączyc wizaż
Stary 2012-02-25, 22:49   #3444
ona8686
Zakorzenienie

Chciałam Wam wstawic zdjecia, ale nikt i tak nie widzi moich postów i fotek też pewnie byście nie zauważyły, także dobranoc Kolorowych snów Wam życzę

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 22:56   #3445
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczyny zanim pojde nadrabiac opisze Wam dzis moje potyczki ślubne

byłam dzis na makijazu probnym, pozostawie bez komentarza, moge wstawic zdjecia jak chcecie, nawet po pijaku lepsza kreske bym machnela

a poza tym przymierzalam kiece, wklejam te w ktorych mi jest dobrze i ktore znalazlam, jestem w szoku ze w takich klasycznych prostych z muslinu wygladam super wogole wszystkie panie (w 3 salonach ) stiwerrdzily ze dla mnie woalka to jest to

z moich przemyslen, jestem załamana tym ze w salonach sa takie male rozmiarowki, przy mnie mierzyla sukienke mega mega szczupla dziewczyna bardzo wysoka takie anorektyczne ksztalty i co i sie nie dopiela w sukni bo co sie okazalo - ze to rozmiar 32 powiedzcie mi po co takie suknie biora do salonow, przymierzylam dzis ze 20 kiecek dopielam sie w 2 bo to byl rozmiar 40 a reszta no masakra (obimbalenie mi sie głownie nie miesci)

no to tyle teraz pokazuje co i jak

dobrze nawet bardzo dobrze wygladam w takich kiecach ( te mierzyłam) niestety maja one sie nijak do mojej pi upowej wizji
http://cymbeline.kielce.pl/suknie_sl...ymbeline2.htm l
http://slubnesuknie.pl/a,2,10_X.html i tu przód http://www.papilio.ru/uploads/images...pilio_1223.jpg
http://slubnesuknie.pl/a,2,37_XXXVI.html
http://slubnesuknie.pl/a,3,07_HM07.html
http://cymbeline.kielce.pl/images/gallery/38.jpg

i rowniez o dziwo dobrze wygladam w takich
mierzyłam taka http://cymbeline.kielce.pl/images/gallery/30.jpg tylko bez tek kokardy i musze miec napewno krotszy gorset (bo jak sukienka bedzie odkrywac kostki to wtedy tułów bedzie wygladal na za długi) no i zastanawiam sie czy dolu sukni nie zrobic jednak z materialu takiego jak gorset i tiul beidze tylko wygladal dolem czy jednak moglaby byc taka gorsetowa pani mi jeszcze dala czarna tasiemke w pasie i bylo git

ogolnie moja siostra (swiadkowa) i kolezanka z ktorymi bylam oraz panie w salonach powiedzialy ze powinnam sobie wybic z glowy wszelkie rekawki bo w takie gorze gorsetowej jest super tylko ja od zawsze mam kompleks grubych ramion poza tym mam bardzo cieka skore i widac mi zyly ale plan jest taki do czerwca (w czerwcu zaczynam szyc kiecke) sprobuje cos zrobic z tymi rekami (maltretowac je masażami i kremami i cwiczeniami) i wtedy podejme decyzja

poza konkursem (ze wzgledu na przedzial cenowy (od 5 tys 9 tys) mierzylam te kiecki (mierzylam wiecej ale nie moge znalezc)
http://www.pronuptia.com/images_prod.../1500_IG08.jpg i tu przód http://www.pronuptia.com/images_prod...9x397_IG08. jpg

ta bedzie w przyszlym tygodniu wiec przymierze ale kosztuje 8950 zł wiec masakra http://www.pronuptia.com/images_prod.../1500_KD67.jpg ale przymierzyc moge nie
No ta ostatnia pasuje mi najbardziej do twojej koncepcji

Cytat:
Hej laseczki!!
tęskniłyście??

Z zakupów ślubnych:

No i mam pomysł na kolejny ślubny zakup biżuteryjny z Etsy, byłaby któraś chętna???

audrey - mam nadzieję, że przesłane zdjęcia na coś się przydały, bo nie dostałam od Ciebie żadnej wiadomości Gratuluję przymiarki, suknia śliczna, po dopasowaniu gorsetu będzie miód malina
Akt chrztu wazny jest pol roku w mojej parafii, nie sadze zeby u ciebie bylo inaczej, wiec nie martw sie na zapas
Lampiony super Jaki masz na nie pomysl?
Clipy pasuja jak ulal do twojej sukienki ja jestem za pudrowymi a masz jeszcze jakies pudrowe dodatki czy tylko buty? bo juz sie pogubilam...

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
A czemu ty sie kobieto sama nie chcesz umalowac?
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 23:00   #3446
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
haa bo widać, ze masz fach w ręku, a nie ta co Cie malowala no juz, pokaż ten makijaz bo mi sie troszke nudzi, TZ powiedzial, ze sobie troche pogra, a ja mam sobie włączyc wizaż
no juz juz

chciałam zeby oko wygladalo mn iej wiecej tak (czy ja wymagam zbyt wiele)
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...6&postcount=48

a wyszlam z czyms takim

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4640

Stary 2012-02-25, 23:05   #3447
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
heh, widzę że pudrowe stosunkiem głosów 4:2 wygrywają. Cholera nie umiem się zdecydować

audrey, ja na dniach wybiorę sprzedawcę, od którego będę zamawiać i zobaczysz, czy coś by Ci od niego odpowiadało.
tez chetnie zobacze oferte sprzedawcy
Co do bucikow to ... jestem za czarnym dodatkiem

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 23:07   #3448
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
-- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

A czemu ty sie kobieto sama nie chcesz umalowac?
bo jak sie stresuje to mi sie rece trzesa

dziękuje za wiadomośc na priv

Stary 2012-02-25, 23:11   #3449
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałam Wam wstawic zdjecia, ale nikt i tak nie widzi moich postów i fotek też pewnie byście nie zauważyły, także dobranoc Kolorowych snów Wam życzę
dawaj focie
Cytat:
no juz juz

a wyszlam z czyms takim

niebo a ziemia....
Stary 2012-02-25, 23:17   #3450
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
no juz juz

a wyszlam z czyms takim

powiem tak ten twój co ty go robiłaś jest oszałamiający a ten co ci zrobiła... hm.... powiem tak tak to ja się na codzień maluję i to sama nie jestem profesjonalistką ale jak dla mnie wygląda jak zwykły domowy w życiu bym do nich nie poszła na ślubny.... przepraszam za szczerość ale taka jestem

aaaaaaa dziewczyny zabijcie ale zapomniałam napisać kupiliśmy dzisiaj garnitur znaleźliśmy idealny w Lubartowie dopiero odbieramy w czwartek bo trzeba o centymetr rękawy skrócić. A tak poza tym jest super taliowany czarny matowy na jeden guzik (bo w takim tżcikowi kołnierz nie odstaje jak w tych zapinanych na 2 guziki) i ma widoczny szew nie wiem jak on się nazywa wygląda tak - - - - - wzdłuż kołnierza i wzdłuż zapięcia guzików. Przez to że jest na jeden guzik jest dosyć mocno wycięty (tak jak na zdjęciu nr.2 zdjęcie nr. 1 dla porównania)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hit-smoking-marynarka-meska-chatsworth-r-52-1770291390.jpg (7,5 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg db939ea2002af8e749bd6f25.jpg (16,1 KB, 35 załadowań)
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości