Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-25, 17:57   #3391
megan713
Wtajemniczenie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
gosza dziś miałaś też przymiarkę czy mi się coś ubzdurało ??

jakie znacie jeszcze strony ze spinkami do mankietów oprócz all
Kindziu - ta firma podobno robi też dla Wólczanki i Vituli spinki : http://soraya.biz.pl/sklep/spinki_mankietowe,k,7.html są potem wstawiane do ich sklepów z mega %%%% marżą

Byłam dziś na targach kosmetycznych w Warszawie i przepuściłam troche grosza ale nakupiłam mnóstwo rzeczy (oczywiście wszystkie były niezbędne i potrzebne) ;p

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 18:06   #3392
kindziulindzia
Zakorzenienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
Kindziu - ta firma podobno robi też dla Wólczanki i Vituli spinki : http://soraya.biz.pl/sklep/spinki_mankietowe,k,7.html są potem wstawiane do ich sklepów z mega %%%% marżą

Byłam dziś na targach kosmetycznych w Warszawie i przepuściłam troche grosza ale nakupiłam mnóstwo rzeczy (oczywiście wszystkie były niezbędne i potrzebne) ;p

a co dobrego zakupiłaś? a gdzie były te targi?
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 18:14   #3393
Nika0208
Rozeznanie

Lubcia - wszystkiego naj naj nalepszego
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 18:14   #3394
megan713
Wtajemniczenie

Cytat:

a co dobrego zakupiłaś? a gdzie były te targi?
Targi były na Expo na Prądzyńskiego;] jutro też są jakby któraś z Was chciała iść. Jako że sama maluję się na ślub, postanowiłam uzupełnić kolekcję pędzli - a że tam wystawia się Maestro (kiedyś już o nim pisałam i jest 1500 recenzji tych pędzli na youtube) to postanowiłam zajrzeć. Kupiłam pędzle, za które normalnie zapłaciłabym 260 PLN za cenę uwaga...125 PLN

Uzupełniłam tez zapasy wosku do depilacji (różany i czekoladowy..mmm nie wiedziałam że będę czekać na depilację nóg;p)

Zanabyłam też taki spray fixujący Kryolanu i paletę korektorów, a na deser wyczekałam w kolejce 2 lakiery do paznokci OPI które wyszły mnie 15 ziko szt. (normalnie bym ich nie kupiła przenigdy bo 40 PLN za lakier to lekko przydużo jak dla mnie). Mój TŻ dzis powiedział że jak tak dalej pójdzie, to zacznę "wizażowe PMki do ślubu maziać" bo tyle tego będę miała

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 18:17   #3395
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
zapomniałaś o delegacji z Wizażu, która będzie upowazniona do złożenia życzeń pod kościołem
Będziemy uważnie wypatrywać i na pewno nie uciekniemy
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 18:39   #3396
a u d r e y
Wtajemniczenie

LadyStar moje nieobiektywne zdanie znasz, ja tren od początku chciałam, wg mnie jest przepiękny, a zdanie mam takie jak w kwestii butów: Nie ma być wygodnie tylko pięknie ale moim myśleniem sie nie trzeba sugerować. Moja kumpela miała tren, oderwał się jej guziczek, w 5 minut przyszyłyśmy tren do sukni, pospinałyśmy agrafkami i bawiła się do rana.
Ale jeśli stawiasz na wygode brałabym welon, choć osobiście mi się on nie widzi, jak spod niego nie prześwituje tren...

Wróciłam z nauk. Powiem Wam szczerze że --> dowiedziałam się że tabletki antykoncepcyjne zabijają nienarodzone dzieci-> WTF? że są 3 grupy ludzi:
1. Ci którzy idą z "nierozpakowanym prezentem do Boga przed ołtarz"
2. Ci którzy między sobą prezent rozpakowali wcześniej, ale razem idą przed ten ołtarz
3. Ci którzy rozpakowali swój prezent a potem poszarpali opakowanie z innymi ludźmi na wiele kawałków.

jutro będzie NPR więc jesteem podekscytowana

Lady doczytałam: Pokazałam wewnętrzne wiązanie w oryginale jak u Neny, one powiedziały że4 z reguły wszywają jakąś gume która suknie trzyma, ale na mojej sukni odprawią eksperyment z tym wewnętrznym gorsetem i będziemy widzieć co z tego będzie

Edytowane przez a u d r e y
Czas edycji: 2012-02-25 o 18:46
a u d r e y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 18:48   #3397
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Co się stało?
Cytat:
wątpię, żeby była tak głupia żeby zabrać ze sobą aktywny numer

co się stało?
znów pokłóciłąm się z Tżem...
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 18:56   #3398
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hej!

Bylismy dzisiaj pol dnia na zakupach ale nic oprócz żarcia nie kupiliśmy i oczywiscie obiad w Maku:P

Lubcia
i justynka wszystkiego najlepsiejszego solenizantki

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

Mój ostatnio nie był lepszy...

Ja: Kochanie jak będę mieć bukiet z piwonii to Ty będziesz miał taki wielki kwiat w butonierce
On: buto... czym?
Ja:
On: no w czym?
Ja: yyy.. butonierce???
On: No nie, wymyśliłaś buty z sercami, teraz z kokardami i chcesz mi powiedzieć że ja mam mieć kwiatki przy butach?
Ja: litości! w BUTONIERCE!! Nie wiesz co to butonierka?
On: mina z serii: CO JA PACZE ...
Ja: zniecierpliwiona mina z wywalonymi gałami na drugą stronę
On: No co!! Powiedz mi! W końcu pierwszy raz się żenie
Ja: oby ostatni....

pierwsza i ostatnia bardzo ładne

O MAMO padłam TZ tez sie zaczął smiac, a ja sie Go pytam czy wogole wie co to butonierka, to powiedzial,z e kiedys mu o tym mowilam, ale juz zapomnial

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ja też nie wiedziałam co to i właśnie sprawdzałam w google
ja tez
Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

ja tez ostatnio padlam:
mamy wychodzic do kina, przyjechal przyjaciel tz i czekaja na mnie
ja: chlopaki ale ja nie wiem co mam na siebie wlozyc!!
TZ: nie wiem... moze bolerko...?
ja: wiesz co to jest bolerko?
TZ: nie, ale slyszalem ze sobie ostatnio kupilas wiec pewnie to cos do ubrania , D. wiesz co to jest bolerko?
D: <mysli> jakas hiszpanska wyspa...?

ah ci faceci

ale my babt nic lepsze, albo ja to taki ewenement, bo ostatnio kolega ustawial mi antene i mowi, zebym Mu przyniosla obcęgi, a ja mu kombinerki przynioslam
Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
Mój dziś siada z rana widzi, że siedzę na wizażu... siada koło mnie i mówi: TŻ: Ja sobie posiedzę koło ciebie i poczytam o czym tu rozmawiacie
ja: Ale to jest babski watek, więc niech mi tu nic nie podczytuje. Bo to rzeczy nie dla facetów!
TŻ: (bulwers z jego strony) A jest takie jakieś ślubne forum dla facetów?
ja: nie wiem... sprawdź sobie
Za chwilę złażę z laptopa... po czym tż załącza google i widzę, że wpisuje... Forum ślubne dla facetów...
TŻ: (jego diaboliczny śmiech) Ha ha ha... widzisz jest! Teraz i ja będę mieć swoje ślubne tajemnice... Tylko proszę mi nie podczytywać, bo to forum tylko dla facetów

Mnie się najbardziej podoba ostatnia, w pierwszej nie przemawiają do mnie te rękawy

Dziś może wreszcie namówię TŻ, co byśmy pooglądali zaproszenia i w końcu wybrali jakieś konkretne Marzec się zaczyna, to i też fundusze będą na sfinalizowanie zakupów
Moj TZ tez chce czesto podpatrzec co tutaj pioszemy, ale ja Mu zawsze mowie:"Na pewno chcesz czytac o welonach, sukniach, obrączkach i piosenkach na pierwszy taniec?" to tylko slysze zdecydowane:"NIE" hehe

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
A jeszcze tak czytając o tych biednych naszych TŻ nieświadomych terminologii ślubnej i ogólnie terminologii związanej z ubiorem od razu mi się skojarzyło: (oglądałyście "Czas Surferów" ?)
http://www.youtube.com/watch?v=lDJ5X...eature=related
pokazalam TZ ten filmik, ale o dziwo wiedzial co to body
Cytat:
moj tak samo!! podglada, a ja mowie ze nie moze bo to forum "Panny Mlode 2012" a on - a jest takie forum "Panowie Mlodzi 2012?"

Dziewczyny potrzebuje Waszej pomocy i porady
, bo kto mi pomoze jak nie WY
Pytanie brzmi: czy lepiej wybrac tren do sukni, ktory wyglada przepieknie w kosciele, ale na sali jest uciazliwy, przeszkadza w tancu, i te guziczki utrzymujace tren, ktore zawsze sie zrywaja
Czy lepiej wybrac suknie bez trenu, tylko zainwestowac w dluuuugi welon (cos a'la Popielewicz - moze troche krotszy) do kosciola, ktory po kosciele zdejme, a przynajmniej cale wesele bedzie wygodniej...
Pomozcie

http://8.s.dziennik.pl/pliki/2358000...94-643-482.jpg

przypominam tylko ze mam falbankowa sukienke a dylemat pojawil sie po wczorajszych zdjeciach audrey, bo mam prawie taka sukienke jak ona tylko bez trenu, a jej tren mnie urzekl

nie bede oryginalna, postawilabym na dlugasny welon
Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Kochane!!! Zdecydowałam się na suknię

we wtorek jadę się mierzyć i zamawiać

Ostatecznie padło na tą, tyle że górę będzie miała troszkę inna

A teraz też pytanie do was moje ekspertki Chciałabym welon taki 75 cm tylko zastanawiam się czy pasuje taki z aplikacją na brzegu, zaraz wkleję fotę jak znajdę
A i suknia będzie kosztować 2100 zł choć Pani powiedziała, że spuści z ceny, i dorzuci welon, a potem moge oddać suknię im do komisu

mam welon - chodzi mi o tą aplikację przy brzegu
za suknie
a welon wzielabym gładki

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

Niestety ojciec mojej chrzestnej zmarł dziś eh

Cytat:
właśnie do ojca przyszedł mój brat i jego żona, którą podejrzewam o te smsy ależ ja jej nie cierpię
uduś ją

Cytat:
LadyStar moje nieobiektywne zdanie znasz, ja tren od początku chciałam, wg mnie jest przepiękny, a zdanie mam takie jak w kwestii butów: Nie ma być wygodnie tylko pięknie ale moim myśleniem sie nie trzeba sugerować. Moja kumpela miała tren, oderwał się jej guziczek, w 5 minut przyszyłyśmy tren do sukni, pospinałyśmy agrafkami i bawiła się do rana.
Ale jeśli stawiasz na wygode brałabym welon, choć osobiście mi się on nie widzi, jak spod niego nie prześwituje tren...

Wróciłam z nauk. Powiem Wam szczerze że --> dowiedziałam się że tabletki antykoncepcyjne zabijają nienarodzone dzieci-> WTF? że są 3 grupy ludzi:
2. Ci którzy między sobą prezent rozpakowali wcześniej, ale razem idą przed ten ołtarz
3. Ci którzy rozpakowali swój prezent a potem poszarpali opakowanie z innymi ludźmi na wiele kawałków.

to w ktorej jestes grupie?
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 19:04   #3399
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Ha! A wy mi uświadomiłyście, że dziś mija 3 miesiące od z wami jestem czy mogę prosić teraz o dostęp do poczty??
pod warunkiem ze napiszesz mi pw bo ja nie jestem w stanie każdemu napisać pw z haslem zresztą to pisze w pierwszym poście co należy zrobić
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 19:04   #3400
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:

Lady doczytałam: Pokazałam wewnętrzne wiązanie w oryginale jak u Neny, one powiedziały że4 z reguły wszywają jakąś gume która suknie trzyma, ale na mojej sukni odprawią eksperyment z tym wewnętrznym gorsetem i będziemy widzieć co z tego będzie
Wiem wiem kochana... bedziesz wygladac zjawiskowo z tym trenem Siebie w nim nie zobacze, ale przynajmniej na Ciebie bede mogla sie napatrzec

A na naukach wlasnie tego sie obawialam, ze mi beda ciemnote wciskac i nie wytrzymam i wyjde a macie nauki u siebie czy gdzies w Krk? Na szczescie my poszlismy do Dominikanow, ktorzy maja opinie najnormalniejszych nauk w Krk i przyznam ze bylo calkiem niezle, nie wmawiali jakis durnot, ogolnie odnioslam wrazenie, ze chca za wszelka cene utrzymac opinie najfajniejszych, bo przez 2 h (tyle trwalo pierwsze spotkanie) prawie caly czas opowiadali dowcipy przez pierwsza godzine maz swojej zony a przez druga dominikanin .

To swietnie ze panie sa otwarte na propozycje wewnetrznego wiazania tylko jak ja powiem ze tez taki chce to przejme na siebie eksperyment
Jeszcze musze obmyslec to obnizenie z tylu na plecach...
Moja przyjaciolka miala takie jak w zalaczniku i bardzo mi sie podobalo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (10,3 KB, 77 załadowań)

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 19:07   #3401
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
znów pokłóciłąm się z Tżem...
zabraniam!!!

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 19:39   #3402
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiem wiem kochana... bedziesz wygladac zjawiskowo z tym trenem Siebie w nim nie zobacze, ale przynajmniej na Ciebie bede mogla sie napatrzec

A na naukach wlasnie tego sie obawialam, ze mi beda ciemnote wciskac i nie wytrzymam i wyjde a macie nauki u siebie czy gdzies w Krk? Na szczescie my poszlismy do Dominikanow, ktorzy maja opinie najnormalniejszych nauk w Krk i przyznam ze bylo calkiem niezle, nie wmawiali jakis durnot, ogolnie odnioslam wrazenie, ze chca za wszelka cene utrzymac opinie najfajniejszych, bo przez 2 h (tyle trwalo pierwsze spotkanie) prawie caly czas opowiadali dowcipy przez pierwsza godzine maz swojej zony a przez druga dominikanin .

To swietnie ze panie sa otwarte na propozycje wewnetrznego wiazania tylko jak ja powiem ze tez taki chce to przejme na siebie eksperyment
Jeszcze musze obmyslec to obnizenie z tylu na plecach...
Moja przyjaciolka miala takie jak w zalaczniku i bardzo mi sie podobalo
Ja jestem w grupie 2 Czy jeszcze nie jestem z tych najgorszych
Ale na 30 par prawie połowa była zaciążona i komicznie wyglądało jak babka nadawała o grzechu seksu przedmałżeńskiego a połowa lasek z brzuchami
My nauki mamy weekendowe, dzisiaj i jutro, za Wadowicami w miejscowości Radocza- 5 rodzin prowadzi wspólnotę parafialną i nauki mają i poradnię.
Dzisiaj było od 9- 17, od 9 Pani prowadziła nauki, robiliśmy różne ćwiczenia, np dostaliśmy 2 kartki z tabelami 1-6 i wyświetliła na rzutniku hasła: Bóg, współmałżnek, rodzice, dzieci, zdrowie, pieniądze itp i każdy miał ułożyć swoją hierarchię wartości, potem pokzywaliśmy sobie w parach nawzajem i jeśli się różniły, a u nas TAK to układaliśmy wspólną, później serce dostaliśmy i na pół podzielone i zalety i wady partnera itp, takie fajne ćwiczonka interesujące.
o 13 przyszedł ksiądz na swoją pogadankę i to właśnie wtedy dowiedzieliśmy się o antykoncecji mordercy, 3 grupach i wielu innych rzeczach W międzyczasie był obiad i 2 przerwy na kawe i ciacho.
Później msza święta była- trwała dosłownie 10 minut bo komunii nie było bo nie było chętnych i zakończenie 1h znou z tą Panią .
A jutro od 9-14 NPR i inne takie takie o 14 msza i wydanie świadectw.
Zostanie Nam poradnia we wtorek pójdziemy i w środę idę do księdza ustalić wszystko .

Fajnie wygląda to obniżenie, tylko zastanawiam się czy nie będzie to ciągnąć w dół szystkiego w tym przodu... Chociaż jak masz biust to bedzie Ci się trzymać.

I wymyśliłam porównanie w Naszym języku:
Suknia ślubna to nie buty snowboardowe- nie musi być wygodna
Stary 2012-02-25, 19:45   #3403
nena1984
Zakorzenienie

Hej laseczki!!
tęskniłyście??

wróciłam! mam akt chrztu, dałam za niego 20 dychy i ksiądz zrobił dziwną minę Ale powiedział coś co mnie zmroziło, że akt chrztu jest wazny tylko 3 miesiące (tak samo jak dokumenty z USC). No kuźwa, nie po to nadrabialiśmy 200 km, żeby tłuc się jeszcze raz. Kiedyś was pytałam i wyszło na to, że te dokumenty są ważne dłużej, no ale już sama nie wiem. Rozdaliśmy też rodzince trochę zaproszeń wysłuchując pytań co chcemy kasę, czy prezenty. Rzecz jasna wiadomo, co odpowiedzieliśmy, choć nie lubię takich pytań i głupio się czuję a no i wszystkim podobały się zaproszenia, ciotka powiedziała, że teraz takie cuda można kupić, na co mój Tż dumnie odparł, że sama je wykonałam

Z zakupów ślubnych:
1. przyszły moje lampiony, są superaśne, dokupiliśmy do nich świece z Ikei i razem się to naprawdę pięknie prezentuje, zwłaszcza wieczorem. Na zdjęciu - jeden komplet. Mam takich dwa

2. przyszły też moje clipy do butów z etsy (pomysł ściągnięty od Kici ). Prawda, że wyglądają prawie jak Laboutiny?? . I tu mam pytanko, który clip wziąć czarny czy pudrowy?? Przypominam o moim looku

No i mam pomysł na kolejny ślubny zakup biżuteryjny z Etsy, byłaby któraś chętna???

audrey - mam nadzieję, że przesłane zdjęcia na coś się przydały, bo nie dostałam od Ciebie żadnej wiadomości Gratuluję przymiarki, suknia śliczna, po dopasowaniu gorsetu będzie miód malina
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF8872.jpg (54,6 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF8888.jpg (36,4 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF8894.jpg (48,1 KB, 55 załadowań)

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 19:46   #3404
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
zabraniam!!!
też sobie tego t zabroniliśmy ale coś nam nie wyszło... znowu... nie mam już siły
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 19:47   #3405
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Ja zdecydowanie postawiłabym na wygodę i wybrałabym welon

Ja w ogóle nie rozumiem tej ekscytacji związanej z trenami Jak mi tylko babka w salonie dawała suknie z trenem, to zawsze moje pierwsze pytanie brzmiało: można uciąć tren ? Ja wychodzę z założenia, że to jest ślub i owszem, muszę wyglądać pięknie, ale bez przesady, chcę też czuć się w miarę wygodnie, noi nie mieć później problemu z odpinaniem się trenu
O to samo pytałam i zgadzam sie z całą reszta

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32538746]Witajcie
Nie było mnie tu dosyć długo ale mam mamę od poniedziałku w szpitalu i codziennie muszę tam jeździć a to jest prawie 40km w jedną stronę.

Gratuluję pmkom zakupów, a jak tylko znajdę czas to postaram się Was nadrobić[/QUOTE]

Życze mamie powrotu do zdrowia

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
ladystar stawiam na długi welon
Sama się nad takim zastanawiam , ale nie wiem czy do mojej sukni będzie pasował??
No właśnie: jak myślicie???
Według mnie bedzie pasował. Masz piekna suknie z tiulem na dole a welon fajnie bedzie sie z nia komponował

Cytat:

Kochane!!! Zdecydowałam się na suknię

we wtorek jadę się mierzyć i zamawiać

Ostatecznie padło na tą, tyle że górę będzie miała troszkę inna

A teraz też pytanie do was moje ekspertki Chciałabym welon taki 75 cm tylko zastanawiam się czy pasuje taki z aplikacją na brzegu, zaraz wkleję fotę jak znajdę
A i suknia będzie kosztować 2100 zł choć Pani powiedziała, że spuści z ceny, i dorzuci welon, a potem moge oddać suknię im do komisu

mam welon - chodzi mi o tą aplikację przy brzegu
gratuluje wyboru, a welon raczej bardziej delikatny

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość

A tak w ogóle, dziewczyny z 25.08, mamy dziś pół roku do ślubu!

ten czas biegnie w zastraszającym tempie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
przeczytałam dziewuszki co napisałyście ale jest mi tak smutno że nie mam nawet weny żeby cokolwiek odpisać...
nosek do góry i już zero kłótni, goraca czekolada i relaksik

Odebraliśmy OBRĄCZKI są cudowne do tego Tż dostał zniżki do Wólczanki i Vistula
I zregenerowałam siły i pożyczyłam od babci kołowrotek

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 19:49   #3406
a u d r e y
Wtajemniczenie

Nena odpisałam na maila od Ciebie a nie na wizażu, nie dostałaś?
Zdjęcie się przydało tego wnętrza, a falbany mają cięte tak samo, tylko inaczej je wszywają Ale mimo wszystko dziękuję bardzo!!

JA JESTEM CHĘTNA NA BIŻU muszę kupić kolczyki i coś na szyję, więc jak tylko zamawiasz to podpinam się już od razu

Co do butow, mimo black'n white'owego looku widzą mi się bardziej te w kolorze butów Śliczne są notabene.

Wiecie co mi się spodobało na tych naukach? Powiedziała Nam babka że w razi kłótni, kryzysu czy ogólnie czasu kiedy mamy siebie nawzajem po krawatkę, wracać do tego pierwszego uczucia które Nas połączyło, wspomnieć to sobie, przypomnieć co wtedy czuliśmy, dzien po dniu zacząć sobie odtwarzać i wtedy zrozumieć po co jesteśmy z tą drugą osobą, dlaczego... Myślę że to fajny sposób na przyszłość.
Jednak uważam że sprawdzi się to tylko w przypadku tzw. kłótni o pierdoły, któraś pisała chyba wczoraj że na pytanie znajomych o co się pokłóciliście nawet nie znała powodu kłótni...
Bo na poważniejsze problemy to chyba będzie za mało. Ale warto pamiętać

Edytowane przez a u d r e y
Czas edycji: 2012-02-25 o 19:52
a u d r e y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 19:53   #3407
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Hej laseczki!!
tęskniłyście??

wróciłam! mam akt chrztu, dałam za niego 20 dychy i ksiądz zrobił dziwną minę Ale powiedział coś co mnie zmroziło, że akt chrztu jest wazny tylko 3 miesiące (tak samo jak dokumenty z USC). No kuźwa, nie po to nadrabialiśmy 200 km, żeby tłuc się jeszcze raz. Kiedyś was pytałam i wyszło na to, że te dokumenty są ważne dłużej, no ale już sama nie wiem. Rozdaliśmy też rodzince trochę zaproszeń wysłuchując pytań co chcemy kasę, czy prezenty. Rzecz jasna wiadomo, co odpowiedzieliśmy, choć nie lubię takich pytań i głupio się czuję a no i wszystkim podobały się zaproszenia, ciotka powiedziała, że teraz takie cuda można kupić, na co mój Tż dumnie odparł, że sama je wykonałam

Z zakupów ślubnych:
1. przyszły moje lampiony, są superaśne, dokupiliśmy do nich świece z Ikei i razem się to naprawdę pięknie prezentuje, zwłaszcza wieczorem. Na zdjęciu - jeden komplet. Mam takich dwa

2. przyszły też moje clipy do butów z etsy (pomysł ściągnięty od Kici ). Prawda, że wyglądają prawie jak Laboutiny?? . I tu mam pytanko, który clip wziąć czarny czy pudrowy?? Przypominam o moim looku

No i mam pomysł na kolejny ślubny zakup biżuteryjny z Etsy, byłaby któraś chętna???

audrey - mam nadzieję, że przesłane zdjęcia na coś się przydały, bo nie dostałam od Ciebie żadnej wiadomości Gratuluję przymiarki, suknia śliczna, po dopasowaniu gorsetu będzie miód malina
Jak bedzie niewazny, to dzwonic i niech ksiadz poczta wysle. Świetne te lampiony. A buciki bardziej te drugie. Jesli znajde cos fajnego na Etsy to tez sie z checia podepne

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 19:54   #3408
(kicia)
Zakorzenienie

nena cudne buciki i lampiony
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-02-25 o 19:55
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 20:00   #3409
karolinka85
Rozeznanie

Nena, śliczne buciki.. jak dla mnie pierwsze ładniejsze
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 20:05   #3410
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Hej laseczki!!
tęskniłyście??

Z zakupów ślubnych:

swietne lampiony bedą sie super prezentowac.

A na sam widok Twoich butów dostaje slinotoku
wybralabym pudrowe klipy
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 20:05   #3411
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Hej laseczki!!
tęskniłyście??

Z zakupów ślubnych:

Tęskniłam, oczywiscie
Lampiony
Buty Dałabym czarne, dla zadziora, będą super wyglądać

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 20:05   #3412
madzia2306
Zakorzenienie

dziewczyny powiedzcie mi co sie dzieje z piosenkami polskimi które ktoś wrzucił chomika? bo próbuję znaleźc jedną piosenkę i wszędzie foldery z tą piosenką u każdego chomika są puste

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2012-02-25 o 20:06
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 20:31   #3413
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
dziewczyny powiedzcie mi co sie dzieje z piosenkami polskimi które ktoś wrzucił chomika? bo próbuję znaleźc jedną piosenkę i wszędzie foldery z tą piosenką u każdego chomika są puste
proponuje strone: www.ulub.pl

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

nena1984 pudrowe ładniutkie:
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 20:32   #3414
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
proponuje strone: www.ulub.pl

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

nena1984 pudrowe ładniutkie:
dzięki bardzo dorazu znalazłam ta piosenkę

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 20:33   #3415
magdalennne
Wtajemniczenie

Dziewczyny wróciłam właśnie z zajęć... Drugi weekend pod rząd, a za tydzień też mam Nie mam już siły, łapie mnie jakaś depresja, chce mi się płakaćNa dodatek TŻ w ogóle się tym nie przejmuje

A mamy dzisiaj 6MDŚ i wcale mnie to nie cieszy Przepraszam, ze zanudzam, ale nie mam siły was przeczytać
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 20:37   #3416
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
dzięki bardzo dorazu znalazłam ta piosenkę
hehe, to się ciesze, ja tylko tam szukam
Stary 2012-02-25, 20:38   #3417
Jamee
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Cytat:
Kochana Moja Dziękuję Ci serdecznie z całego serca, zaraz to wydrukuję i wieszam na mojej tablicy

WRÓCIŁAM!!

Powiem Wam że jestem mega mega szczęśliwa!! Suknia którą miałam mieć szytą- suknia LadyStar również nie była do końca "moja", troche mi nie leżała, wiele rzeczy było tam do przerobienia, do zmiany, bo niekoniecznie mi się widziały.
Podczas przymiarki mierzyłam sam szkielet, atłasową? sukienkę gładką, docinany był dół, dekoldzik itp. I zaczęłyśmy rozmawiać o tym dole, znowu pokazywałam suknię Very Wang i... Pani mówi mi że mają na 2013 rok nową suknię już model, który na pewno bardziej mi się spodoba i co? Dziewczyny uwierzcie, miłość od pierwszego wejrzenia, jedyne co zostanie zmienione to przedłużona talia, zostanie skrócona do wysokości bioder bo teraz jest dłuższa, ale tak to wszystko jest takie ja chciałam, inspirowana suknią Neny co pewnie będzie widać no i ma już tren którego bardzo chciałam w poprzedniej. Jestem totalnie zachwycona. Jedynie pas będzie w kolorze cafe latte, takim szampańskim, delikatnym nude i będzie sięgał samej ziemi z tyłu.

Wklejam zdjęcia i można je już dodać do postu z sukniami ślubnymi
Cudo po prostu cudo i pięknie w niej wyglądasz, nawet w takiej niedopasowanej

Cytat:
Napisane przez karolinka85 Pokaż wiadomość
No więc to ona tylko, że na ślubie zamiast fuksjowej szarfy z kwiatkiem będzie biała, a tą ewentualnie potem sobie mogę zmienić bo w cenie są obie..do tego bolerko, welon długi i krótki,poduszeczka na obrączki, mogę też mieć doszyte ramiączka, albo górę gorsetu obszytą cyrkoniami..są różne ewentualności..a to wszystko już jest w cenie
Na zdjęciu gorset jest za długi-tzn. za wysoko się kończy, i ta szarfa jest ciut za wysoko..po za tym chyba jest ok?
Bardzo ładna suknia, gratuluję zakupu

Cały dzień spędziłam dzisiaj z TŻtem i było super, bardzo tego potrzebowałam.

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 20:38   #3418
asiulka_22
Zakorzenienie

jaką piosenke macie na pierwszy taniec?
klasycznie walc? , czy coś innego. najbardziej sie tym stresuje chyba :/
Stary 2012-02-25, 20:40   #3419
nena1984
Zakorzenienie

heh, widzę że pudrowe stosunkiem głosów 4:2 wygrywają. Cholera nie umiem się zdecydować

audrey, ja na dniach wybiorę sprzedawcę, od którego będę zamawiać i zobaczysz, czy coś by Ci od niego odpowiadało.

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 20:41   #3420
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
heh, widzę że pudrowe stosunkiem głosów 4:2 wygrywają. Cholera nie umiem się zdecydować

audrey, ja na dniach wybiorę sprzedawcę, od którego będę zamawiać i zobaczysz, czy coś by Ci od niego odpowiadało.
Zapomniałam zacytować mnie się podobają z tym czarnym dodatkiem

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości