|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Cytat:
Byłam dziś na targach kosmetycznych w Warszawie i przepuściłam troche grosza ale nakupiłam mnóstwo rzeczy (oczywiście wszystkie były niezbędne i potrzebne) ;p
|
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Cytat:
a co dobrego zakupiłaś? a gdzie były te targi?
|
|
#3393 |
|
Rozeznanie
|
Lubcia - wszystkiego naj naj nalepszego
|
|
|
|
#3394 |
|
Wtajemniczenie
|
Targi były na Expo na Prądzyńskiego;] jutro też są jakby któraś z Was chciała iść. Jako że sama maluję się na ślub, postanowiłam uzupełnić kolekcję pędzli - a że tam wystawia się Maestro (kiedyś już o nim pisałam i jest 1500 recenzji tych pędzli na youtube) to postanowiłam zajrzeć. Kupiłam pędzle, za które normalnie zapłaciłabym 260 PLN za cenę uwaga...125 PLN
Uzupełniłam tez zapasy wosku do depilacji (różany i czekoladowy..mmm nie wiedziałam że będę czekać na depilację nóg;p) Zanabyłam też taki spray fixujący Kryolanu i paletę korektorów, a na deser wyczekałam w kolejce 2 lakiery do paznokci OPI które wyszły mnie 15 ziko szt. (normalnie bym ich nie kupiła przenigdy bo 40 PLN za lakier to lekko przydużo jak dla mnie). Mój TŻ dzis powiedział że jak tak dalej pójdzie, to zacznę "wizażowe PMki do ślubu maziać" bo tyle tego będę miała
|
#3395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3396 |
|
Wtajemniczenie
|
LadyStar moje nieobiektywne zdanie znasz, ja tren od początku chciałam, wg mnie jest przepiękny, a zdanie mam takie jak w kwestii butów: Nie ma być wygodnie tylko pięknie
ale moim myśleniem sie nie trzeba sugerować. Moja kumpela miała tren, oderwał się jej guziczek, w 5 minut przyszyłyśmy tren do sukni, pospinałyśmy agrafkami i bawiła się do rana.Ale jeśli stawiasz na wygode brałabym welon, choć osobiście mi się on nie widzi, jak spod niego nie prześwituje tren... ![]() Wróciłam z nauk. Powiem Wam szczerze że --> WTF? że są 3 grupy ludzi:1. Ci którzy idą z "nierozpakowanym prezentem do Boga przed ołtarz" 2. Ci którzy między sobą prezent rozpakowali wcześniej, ale razem idą przed ten ołtarz 3. Ci którzy rozpakowali swój prezent a potem poszarpali opakowanie z innymi ludźmi na wiele kawałków. jutro będzie NPR więc jesteem podekscytowana ![]() Lady doczytałam: Pokazałam wewnętrzne wiązanie w oryginale jak u Neny, one powiedziały że4 z reguły wszywają jakąś gume która suknie trzyma, ale na mojej sukni odprawią eksperyment z tym wewnętrznym gorsetem i będziemy widzieć co z tego będzie
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-02-25 o 18:46 |
|
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3398 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Bylismy dzisiaj pol dnia na zakupach ale nic oprócz żarcia nie kupiliśmy Lubcia i justynka wszystkiego najlepsiejszego solenizantki Cytat:
O MAMO padłam ja tez ![]() Cytat:
![]() ah ci faceci ale my babt nic lepsze, albo ja to taki ewenement, bo ostatnio kolega ustawial mi antene i mowi, zebym Mu przyniosla obcęgi, a ja mu kombinerki przynioslam Cytat:
" to tylko slysze zdecydowane:"NIE heheCytat:
Cytat:
nie bede oryginalna, postawilabym na dlugasny welon ![]() Cytat:
za suknie a welon wzielabym gładki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to w ktorej jestes grupie? |
||||||||
|
|
|
#3399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na naukach wlasnie tego sie obawialam, ze mi beda ciemnote wciskac i nie wytrzymam i wyjde a przez druga dominikanin . To swietnie ze panie sa otwarte na propozycje wewnetrznego wiazania Jeszcze musze obmyslec to obnizenie z tylu na plecach... Moja przyjaciolka miala takie jak w zalaczniku i bardzo mi sie podobalo
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3402 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy jeszcze nie jestem z tych najgorszych ![]() Ale na 30 par prawie połowa była zaciążona i komicznie wyglądało jak babka nadawała o grzechu seksu przedmałżeńskiego a połowa lasek z brzuchami ![]() My nauki mamy weekendowe, dzisiaj i jutro, za Wadowicami w miejscowości Radocza- 5 rodzin prowadzi wspólnotę parafialną i nauki mają i poradnię. Dzisiaj było od 9- 17, od 9 Pani prowadziła nauki, robiliśmy różne ćwiczenia, np dostaliśmy 2 kartki z tabelami 1-6 i wyświetliła na rzutniku hasła: Bóg, współmałżnek, rodzice, dzieci, zdrowie, pieniądze itp i każdy miał ułożyć swoją hierarchię wartości, potem pokzywaliśmy sobie w parach nawzajem i jeśli się różniły, a u nas TAK to układaliśmy wspólną, później serce dostaliśmy i na pół podzielone i zalety i wady partnera itp, takie fajne ćwiczonka interesujące.o 13 przyszedł ksiądz na swoją pogadankę i to właśnie wtedy dowiedzieliśmy się o antykoncecji mordercy, 3 grupach i wielu innych rzeczach W międzyczasie był obiad i 2 przerwy na kawe i ciacho.Później msza święta była- trwała dosłownie 10 minut bo komunii nie było bo nie było chętnych A jutro od 9-14 NPR i inne takie takie o 14 msza i wydanie świadectw. Zostanie Nam poradnia we wtorek pójdziemy i w środę idę do księdza ustalić wszystko Fajnie wygląda to obniżenie, tylko zastanawiam się czy nie będzie to ciągnąć w dół szystkiego w tym przodu... Chociaż jak masz biust to bedzie Ci się trzymać. I wymyśliłam porównanie w Naszym języku: Suknia ślubna to nie buty snowboardowe- nie musi być wygodna
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki!!
tęskniłyście?? ![]() wróciłam! mam akt chrztu, dałam za niego 20 dychy i ksiądz zrobił dziwną minę Ale powiedział coś co mnie zmroziło, że akt chrztu jest wazny tylko 3 miesiące (tak samo jak dokumenty z USC). No kuźwa, nie po to nadrabialiśmy 200 km, żeby tłuc się jeszcze raz. Kiedyś was pytałam i wyszło na to, że te dokumenty są ważne dłużej, no ale już sama nie wiem. Rozdaliśmy też rodzince trochę zaproszeń wysłuchując pytań co chcemy kasę, czy prezenty. Rzecz jasna wiadomo, co odpowiedzieliśmy, choć nie lubię takich pytań i głupio się czuję a no i wszystkim podobały się zaproszenia, ciotka powiedziała, że teraz takie cuda można kupić, na co mój Tż dumnie odparł, że sama je wykonałam![]() Z zakupów ślubnych: 1. przyszły moje lampiony, są superaśne, dokupiliśmy do nich świece z Ikei i razem się to naprawdę pięknie prezentuje, zwłaszcza wieczorem. Na zdjęciu - jeden komplet. Mam takich dwa 2. przyszły też moje clipy do butów z etsy (pomysł ściągnięty od Kici ![]() No i mam pomysł na kolejny ślubny zakup biżuteryjny z Etsy, byłaby któraś chętna??? audrey - mam nadzieję, że przesłane zdjęcia na coś się przydały, bo nie dostałam od Ciebie żadnej wiadomości Gratuluję przymiarki, suknia śliczna, po dopasowaniu gorsetu będzie miód malina |
|
|
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3405 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zgadzam sie z całą reszta [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32538746]Witajcie Nie było mnie tu dosyć długo ale mam mamę od poniedziałku w szpitalu i codziennie muszę tam jeździć a to jest prawie 40km w jedną stronę. Gratuluję pmkom zakupów, a jak tylko znajdę czas to postaram się Was nadrobić Życze mamie powrotu do zdrowia Cytat:
Cytat:
gratuluje wyboru, a welon raczej bardziej delikatnyCytat:
![]() Cytat:
Odebraliśmy OBRĄCZKI są cudowne I zregenerowałam siły i pożyczyłam od babci kołowrotek
|
|||||
|
|
|
#3406 |
|
Wtajemniczenie
|
Nena odpisałam na maila od Ciebie a nie na wizażu, nie dostałaś?
Zdjęcie się przydało tego wnętrza, a falbany mają cięte tak samo, tylko inaczej je wszywają Ale mimo wszystko dziękuję bardzo!!JA JESTEM CHĘTNA NA BIŻU muszę kupić kolczyki i coś na szyję, więc jak tylko zamawiasz to podpinam się już od razu ![]() Co do butow, mimo black'n white'owego looku widzą mi się bardziej te w kolorze butów Śliczne są notabene.Wiecie co mi się spodobało na tych naukach? Powiedziała Nam babka że w razi kłótni, kryzysu czy ogólnie czasu kiedy mamy siebie nawzajem po krawatkę, wracać do tego pierwszego uczucia które Nas połączyło, wspomnieć to sobie, przypomnieć co wtedy czuliśmy, dzien po dniu zacząć sobie odtwarzać i wtedy zrozumieć po co jesteśmy z tą drugą osobą, dlaczego... Myślę że to fajny sposób na przyszłość. Jednak uważam że sprawdzi się to tylko w przypadku tzw. kłótni o pierdoły, któraś pisała chyba wczoraj że na pytanie znajomych o co się pokłóciliście nawet nie znała powodu kłótni... Bo na poważniejsze problemy to chyba będzie za mało. Ale warto pamiętać
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-02-25 o 19:52 |
|
|
|
#3407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3408 |
|
Zakorzenienie
|
nena cudne buciki i lampiony
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-02-25 o 19:55 |
|
|
|
#3409 |
|
Rozeznanie
|
Nena, śliczne buciki..
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na sam widok Twoich butów dostaje slinotoku wybralabym pudrowe klipy
|
|
|
|
|
#3411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lampiony Buty Dałabym czarne, dla zadziora, będą super wyglądać
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny powiedzcie mi co sie dzieje z piosenkami polskimi które ktoś wrzucił chomika? bo próbuję znaleźc jedną piosenkę i wszędzie foldery z tą piosenką u każdego chomika są puste
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2012-02-25 o 20:06 |
|
|
|
#3413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- nena1984 pudrowe ładniutkie:
|
|
|
|
|
#3414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3415 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wróciłam właśnie z zajęć... Drugi weekend pod rząd, a za tydzień też mam
Nie mam już siły, łapie mnie jakaś depresja, chce mi się płakać Na dodatek TŻ w ogóle się tym nie przejmuje![]() A mamy dzisiaj 6MDŚ i wcale mnie to nie cieszy Przepraszam, ze zanudzam, ale nie mam siły was przeczytać
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Cytat:
Cytat:
![]() Cały dzień spędziłam dzisiaj z TŻtem i było super, bardzo tego potrzebowałam. |
||
|
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
jaką piosenke macie na pierwszy taniec?
klasycznie walc? , czy coś innego. najbardziej sie tym stresuje chyba :/ |
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
heh, widzę że pudrowe stosunkiem głosów 4:2 wygrywają. Cholera nie umiem się zdecydować
audrey, ja na dniach wybiorę sprzedawcę, od którego będę zamawiać i zobaczysz, czy coś by Ci od niego odpowiadało. |
|
|
|
#3420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie się podobają z tym czarnym dodatkiem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

19.05.2012 

WTF? że są 3 grupy ludzi:

litości! w BUTONIERCE!! Nie wiesz co to butonierka?
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

(bulwers z jego strony) A jest takie jakieś ślubne forum dla facetów?
za suknie
eh
ależ ja jej nie cierpię

a no i wszystkim podobały się zaproszenia, ciotka powiedziała, że teraz takie cuda można kupić, na co mój Tż dumnie odparł, że sama je wykonałam
Gratuluję przymiarki, suknia śliczna, po dopasowaniu gorsetu będzie miód malina
Na dodatek TŻ w ogóle się tym nie przejmuje