![]() |
#4861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Caroline decyzja trudna ale podjąć trzeba będzie
![]() Kobieto to na pewno znak, żebyś nie zamawiała ![]() ja koncze własnie prace komputerowa a potem troche nauki no i czekam na tż i na to az pranie się upierze ![]() dziewczyny już niedługo nowa część wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | ||||
Wtajemniczenie
|
jestem dziewczyny
![]() łoooo, wyczerpana jestem po całym dniu zakupowania, łażenia po sklepach, przymierzania i wątroba mnie boli na myśl ile kasy poszłooo. ale - P ma w końcu mega zaje...fajną kurtkę, mocno ocieplaną, chyba jak narciarska ale nie taka typowa, nieprzemakalna, no idealna i ma nadzieję, że się sprawdzi w pracy, promo 50 % i zapłaciliśmy za nią tylko 150 zł co zostanie mu zwrócone z pracy, mamy lampę do pokoju papierową i teraz żarówki - 2 miasta obleźliśmy szukając właściwych - nie było. dostaliśmy 2 sztuki w naszej stokrotce, z czego okazało się w domu że jedna jest przepalona i jutro idziemy wymienić szlag mnie trafił bo większość czasu szukaliśmy tych żarówek. pozatymco. poza tym mam nowe klapki po domu i nową bluzeczkę/tunikę/krótką sukienkę letnią ale za 3 dychy grzech nie wziąć jak śliczna i dokupiliśmy drugą matę filcową na stół w pepco. i widziałam 5 par cudnych butów, 7 bosssskich torebek i 2 kurtki i normalnie ile dziś dostałabym na wydanie tyle bym wydała i pewnie jeszcze by mi brakło ![]() ![]() wróciliśmy, partyjki w ejdża i teraz do wyrka na film i pokazywanie nogi ![]() Caro - masz smsa w skrzynce ![]() ![]() Talu - masz smsa w skrzynce ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i baw się dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja myślę ![]() Cytat:
![]() Anoola - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Punciak - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pewnie wywali mi za dużo emotów więc część skasuję ![]() miłego wieczoru życzę wszystkim i uciekam na film, jutro będę ![]()
![]() |
#4863 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
![]() teraz jestem w 8 tyg. i bylam tez na pierwszej wizycie z polozna, w przyszlym tyg. przyjdzie do mnie list z data pierwszego usg bedzie to ok. za 2 tyg moze troche dalej, a nastepna wizyta z polozna i o to tylko po to aby pobrac krew i mocz i umowic sie na kolejne usg, wiec kolejna wizyta za 2 miesiace a kolejne usg ok 20 tyg. ciazy moze troche dalej zalezy
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
zawsze mam racje
|
weszłam jeszcze na chwilę na zsk- ale tylko, żeby o czym przeczytać i znowu coś z netem, teraz to już naprawdę znak
![]() czekam na tż i moje maślanki i jogurty. Jakiś owoców mi się chce, ale sama nie wiem jakich, sama muszę do jakiegoś sklepu iść i pomyśleć. Jutro wizyta w leroy merlin, już mi się w tej chwili nie chce ![]() chciałam tą kanapę: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...217/#/60205225 , ale żadnen z kolorów mi nie pasuje Chciałam jasną kanapę, ale ten beż to mi nie pasuje, na moim monitorze jeszcze jakoś wygląda,a w sklepie już totalnie brzydko- jak kanapa z lat 80 ![]() Za to kanapa na żywo lepiej wygląda, no i wygodna jest, co niestety jest wśród kanap rzadkie ![]() ![]() Idę się w ramach uzdrawiania napić soku z aloesu i soku z granatu, potem pod prysznic, a na koniec kąpiel w soli z maseczką. Chyba tylko ja lubię brać prysznic przed kąpielą ![]() Chociaż nie jest to ekonomiczne rozwiązanie. Cieszę się, że mamy jednak wodę grzaną gazowo, a nie ciepła z ciepłowni jak wcześniej- kosmicznie drogo to wychodziło, a jeszcze NON STOP awarie ![]()
#4865 |
Zakorzenienie
|
caro to widze ze macie tak z wizytami w ciazy jak w Irlandii ... niema tak czesto jak w PL .
Z zasilkami tu teraz zrobili ze musisz miec pelne 2 lata skladek , inaczej nie dostaniesz ani centa Tz- owi jakos dziwnie liczyli ( bo mial 2 lata ale niby tamten rok byl jeszcze nie podliczony) i nawet za chorobowe mu sie nic nie nalezalo kobieto- ja jak bylam wege to z bialkami zadnego problemu nie mialam tyle ze ja jeszcze do tego jajek nie jadlam jest wiele mozliwosci , w wielu straczkowych jest duzo bialka zalezy co lubisz jesc ja dopiero z pracy wrocilam zostalam dluzej ale juz ja sobie obmyslilam plan na te extra godziny i za odkladanie sie biore jak tylko za depozyt oddam i wyjde na prosta czyli za jakis tydz - dwa juz bedzie troszke lepiej |
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
zawsze mam racje
|
irenka: moim zdaniem warzywa mają niewiele białka, najwięcej 21 gram fasola biała, ale taka sucha. a to przecież po ugotowaniu zwiększa wagę i objętość.
Fasola z konserwy 100 gram to 4-7 gram białka. Soję jem, ale chociaż codziennie coś sojowego to i tak kropla w morzu potrzeb. Będę musiała robić jakieś koktajle z maślanki, gdzie będę ukrywać łyżkę odżywki białkowej i do tego owoce i miksujemy, inaczej to chyba mi się nie uda ![]() Ile jajek tygodniowo może zjeść człowiek zdrowy, bez podwyższonego cholesterolu itd? ![]()
#4868 | |||||||||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przy obecności co niektórych nie dawało się tam pisać ![]() Cytat:
![]() Nie mam ekspresu ale to będzie kolejny mój cel po Tangle Teezer - chcę kupić dla siebie i chrześnicy ![]() ![]() Tego jeszcze nie widziałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I cieszę się z Tobą na konferencję ![]() ![]() Kto zakłada teraz??? ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękować ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie zacytowało mi do końca ![]() Kobieta, ja jestem fanką swoich dwóch klubów Legiuni i Chelsea, ligi polskiej raczej nie oglądam, patrzę w tabelę, jeśli już to Legię ![]() ![]() I Biała Łąka to to o czym pomyślałaś ![]() P.S. widzę, że w klubie już prawie porządek ![]() Cytat:
![]() Otworzyłam Desperadosa i zaszyłam się w sypialni z książką. Skończyłam "Mężczyzn", zaczęłam część kolejną. I chyba zaraz wrócę do czytania ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2012-02-25 o 23:06 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
zawsze mam racje
|
irenka: zapomniałam odpowiedzieć: na czarno przez muzykę i ogólnie przez bunt przeciw całemu światu
![]() punto: ja mogę tym kibicować : http://www.sport.pl/pilka/1,65083,10...m_Palermo.html Różowa koszulka i już mam barwy klubowe ![]() Ciekawe czy fani na meczach też się w róż odwalają ![]() A jakie to ciacha znasz? Ja te Ligi Mistrzów itp zniosę, ale na myśl o euro czy mistrzostwach świata to cierpnę. Takie to bez sensu, nikt piłki nie ogląda nagle każdy pan Czesiek z brzuchem kilometrowym zasiada z browarem przed tv i wydziera mordę komentując, bo on grałby lepiej ![]() Tak mi się takie mecze kojarzą właśnie ![]() Każdy się nagle piłką interesuje i każdy na niej zna ![]() A poza tym z moim patriotyzmem to pewnie bym innemu krajowi kibicowała.
#4870 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Punto mialam ta cudna szczotke i wyladowala w smietniku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Wasilewski (Anderlecht)
![]() ![]() marcin_wasilewski_newspix_pazdziernik10_470.jpg John%20Terry_28856.jpg 400x400_041007dida.jpg Cytat:
![]() ![]()
![]() Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2012-02-25 o 23:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4872 |
zawsze mam racje
|
punto: ja polecam szczotki z naturalnego włosia, pierwszą kupiłam w naturze ale się rozkleiła od za częstego jej mycia.
2 kupiłam w tk maxx za ok 34 zł, póki co się trzyma. Takie szczotki mniej niszczą włosy i ogólnie jakoś lepiej włosy wyglądają, ja już do tradycyjnych nie wrócę ![]()
#4873 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tz nic nie dostal tu podobno placa od 4 dnia zwolnienia ale.. u nas sluzba zdrowia jest platna wiec 50 e wizyta u lekarza , 50e chyba mi poszlo na leki wtedy jak nie kolo 100e bo antybiotyk sam za prawie 35e doszedl no i odpadlo tydzien z pracy bo nic nie zarobil takze jak mam isc do ginekologa po glupia recepte to idzie duuuuzo pieniedzy jakies ponad 22-25e na mies na plastry i 70e wizyta w Irlandii nigdy do lekarza nie szlam w sensie do ogolnego bo daja na wszystko paracetamol i 50e za wizyte to taniej mi wyjdzie paracetamol bez recepty ![]() nieno jakby cos maxymalnie powaznego bylo to wiadomo bym poszla chociaz raz pamietam kilka dni mialam zatrucie pokarmowe i 40C goraczki myslalam ze zejde z tego swiata ale nawet o lekarzu nie myslalam bo sily nawet do toalety nie mialam zeby isc juz nie mowiac o kuchni itd dobrze ze szefostwo nie wymagalo papieru od lekarza wtedy bo by mnie chyba musieli do niego zawiesc Cytat:
tyle ze ja nigdy nie liczylam ile cos ma bialka itd ha wiesz co pilam ? jak robilam ser ( tak tak sama ) to ta serwatke co zostala i to mialo mnoooostwo bialka a ser scinalam sokiem z cytryny albo najlepiej kwasem mlekowym kurcze czasem pomysle jakie rzeczy w kuchni wyprawialam .. chcialoby sie znowu ale .. jak sie mieszka z kims i ma wspolna kuchnie to czasem ciezko kobieto ja wtedy jak bylam wege to nie jadlam miesa, jajek i ryb jakies 10 lat i nigdy wyniki nie byly zle ani nic a jak sie zdrowo czulam eh Cytat:
tez tak mialam i w sumie dalej mam jak tylko mam okazje sie jakos ubrac inaczej niz tylko do pracy ![]() chociaz w mojej szafie znajdziesz i pizame z myszka miki i koszulki ze snoopim i inne ciekawe lub mniej ciekawe rzeczy ale sie rozpisalam .... Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-02-25 o 23:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a tutaj z lekami jest dobre tzn z receptami bo kazda recepta kosztuje 7f (1 lek), a za kazdy dodatkowy lek 2f wiecej wiec da sie przezyc, teraz mam za darmo leki i dentyste wiec nie moge sie doczekac kiedy z dentysty skorzystam i nic nie zaplace heh ![]() a do lekarza ide zazwyczaj z uczuleniami i zawsze jest problem heh przychodzi kilka lekarzy i sie zastanawia od czego to jest i co najwazniejsze co tu zapisac na to. Najbardziej chce mi sie smiac jak szukaja w tych swoich encyklopediach lekow heh to juz ich sama naprowadzam, ze lek ma byc silny i na sterydach ![]() ![]() i przyznaje sie u ginekologa nigdy tu nie bylam, nawet teraz zaden ginekolog mnie nie badal heh co dla mnie bylo dziwne nawet nie sprawdzili czy jestem w ciazy na prawde, tylko wystarczylo im to ze robilam test w domu i nawet go im nie pokazalam heh lece spac mam na rano do pracy a musze wczesniej wstawac na oproznianie sie ehh Dobranoc ![]()
Edytowane przez Caroline_88 Czas edycji: 2012-02-26 o 00:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4876 | |
Zakorzenienie
|
to może nie trzeba byłoby tej 1 klasy już kończyć, tylko od 2 by zaczął
![]() Na edukację za późno nigdy nie jest ![]() Nie poszłam jeszcze spać, bo ostatnio cierpię na bezsenność, tłukę się do jakiejś 2 na łóżku, więc stwierdziłam, że wolę posiedzieć przed kompem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ---------- Cytat:
Wygląda tragicznie i trzeba co jakiś czas go odkurzaczem piorącym potraktować ![]() Ja bym brała ciemny szary albo ciemny brąz albo czarny. ![]() ![]() Jakbym chciała coś jasnego to chyba tylko skórkę, bo chociaż to jakoś wytrzeć można ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-26 o 00:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zakorzenienie
|
caro ja do Polskiego gina chodzilam pare razy i to dal recepty wzial kase i dowidzenia za 6 mies...
i jakies pytanie typu ,, a kiedy pani bedzie powiekszac rodzine " nosz ![]() ![]() a za dentyste caro to tu sie taka kase placi ze z moja osemka co w polik wrasta tzn w bok rosnie to czekam az do FR polecimy bo tu z 300-600e to na dziendobry wolaja |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
zawsze mam racje
|
nie mówię, że jestem niezdrowa, tylko nie chcę tylko z tymi jajkami przedobrzyć
![]() a czemu do mięsa wróciłaś? U mnie taka opcja już nie istnieje ![]() aktualnie już takich klimatów nie słucham, odcięłam się pewien sposób od przeszłości to i muzykę zmieniłam i ubiór, żeby poczuć, że się zmieniło moje życie całkowicie. No jedynie takie stare klimaty z lat dosłownie 70-80- tego czasem posłucham, ale wtedy to muzyka była sporo łagodniejsza i jakoś nadal wpada mi w ucho. A kiedyś- wiele tego było, najczęściej KAT i Behemoth- patriotycznie tak ![]() lili: ale ja niestety chciałam jasne meble, jestem ponurym człowiekiem i jeszcze jak sobie dam ciemne meble to jeszcze 'świetniej' będę się czuć. Szorować tapicerkę i tak pewnie co jakiś czas będę, bo lubię wiedzieć, że na czystym siedzę, więc to akurat mi takiej różnicy nie robi. skóry nie chcę
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-02-26 o 01:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
coz , czlowiek czasem zmienia zdanie nawet po 10 latach powiem ci ze sie nigdy nie wglebialam w to ile jajek mozna bo wiadomo jednemu jakas tam ilosc zaszkodzi a innemu pomoze |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4880 |
Zakorzenienie
|
Bry.
Ja w pracy już 1,5 h...jak mi sie nie chce...Ludzi na razie na szczęście brak. Paulunia właśnie się niedawno zastanawiałam co u Ciebie i co się z Tobą dzieje. Punto skoro tak to albo tak jak pisała Lili zrobić porządek w klubie albo założyć nowy? |
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mecz otwarcia?? ZAZDROSZCZE! i co to jest Tangle Teezer ? Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzień dobry ![]() ja się lenie zamiast sie uczyc ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja kolejny dzień sama... nie lubię bardzo być sama, bo mam schizy i boję się samotnych nocy. Jeszcze z 2 samotne nocki nocki ![]() widziałam, że o powrotach była mowa... jak dobrze wiecie ja się przenoszę ( już niedługo .. ) i póki co uważam, że to najlepsza decyzja ... na dłuższą metę taka wyprowadzka z dala od rodziny się nie sprawdza ... ja miałam już dość tego, że czasem omijały nas imprezy rodzinne, a jak już przyjeżdzaliśmy to nie bylo siły, aby odwiedzić kogoś więcej niż rodziców. Nie mówiąc już o kosztach podróży ... jakby nie patrzeć jeden wyjazd to koszt 150 zł ... za kasę za takie wyjazdy ( w roku min 1800 , a czasem bywaliśmy częściej niż 1 raz na miesiąc), mieszkając przy rodzinie będziemy mogli co jakiś czas skoczyć gdzieś na weekend ( bo teraz zbytnio nie bylo o tym mowy ...). Poza tym poważnie myślimy o powiększeniu rodziny, może nie teraz, ale tak czy siak, ja nie wyobrażam sobie swojej ciąży z dala od rodziny. Wiem, że rodzice, czy mama by przyjechali do wrocka gdyby była potrzeba pomoc przy dzidziusiu ( a na chwilę obecną wydaje mi się, że potrzebna będzie pomoc , nawet wtedy, gdy będę chciała wrócić do pracy) ALE taki przyjazd na dłużej rodziców źle by wpłynął na stosunki .. także wolalabym aby byli blisko, ale nie za blisko ![]() z pracą teraz wszędzie nie zbyt dobrze, a za taką kasę jaką mamy tutaj możemy pracować w swoich okolicach ( no może ciut mniejszą ) największą zaletą jest jednak własny kąt ![]() Jednakże każdego sytuacja jest inna i chcąc się przenieść musi kazdy sam wszystko przemysleć i przeanalizować ![]()
#4883 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też bym nie chciała mieć kiedyś ponurego klimatu w pokoju, ale chyba bym ten nieponury klimat dopracowała dodatkami, itp. ![]() Ale u mnie słońce, pięknie jest ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
![]() W Twoim przypadku też uważam to za najlepsze wyjście, bo oboje pochodzicie z okolic, w które się wyprowadzacie.
![]() ![]() |
![]() |
#4884 | |||||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry. Rozlałam kawę na środek kuchni ![]() ![]() Dziś w nocy padał u mnie... śnieg. Nawet na chodnikach leży ![]() Dobrego dnia Seksowne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Zakorzenienie
|
no nie dobijaj mnie, bo ja już się z wiosny cieszę
![]()
![]() |
#4886 | ||
Rozeznanie
|
Cześć
![]() U mnie dziś ładna pogoda i ciepło do słońca. Niestety wiatr dość mocno wieje. Póżniej pójdziemy na spacer. Muszę też dziś zrobić zakupy i kupić dziewczynom kilka rzeczy do szkoły. Szkoda, że ferie się już kończą, odpoczęliśmy wszyscy od szkoły. ![]() ![]() Cytat:
![]() Mi raz kołatało serce i drgały powieki, poszłam do mojej lekarki. Długo się zastanawiała to jej powiedziałam, że może mam niedobór magnezu ![]() ![]() Co do ginka w ciąży, to dziwne tam mają zasady ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lilo co do paprochów na łóżku to chyba na każdym kolorze widać jak się nakruszy ![]() Ja tego mojego narożnika nienawidzę, już się nie mogę doczekać, aż zamienię go na nowszy, lepszy model ![]() W ogóle to koszmarnie się śpi na narożniku mi ![]() W przyszłości będę miała do spania drewniane łóżko z materacem ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-26 o 10:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | |
zawsze mam racje
|
irenkaa: ale dla mnie mięso to jedzenie na równi z plastikową butelką czy drewnem, nie patrzę na to jak na jedzenie. Więc naprawdę byłby to wielki cud jakbym tknęła.
A tak z ciekawości- jak organizm zareagował jak po takiej przerwie zjadłaś? Są potrawy, których nie cierpię, ale nie wykluczam, że mi nie zasmakują. nurku: nawet w czwartek będę w wawie, a masz dokładny adres tego sklepu? albo umiesz opisać lokalizację? bo jeszcze chciałabym z naturalnego włosia coś innego jeszcze niż zwykłą płaską ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
Dywan chcę ciemnoróżowy do mojego pokoju-chcę znaleźć jakiś kolorowy, ale ładny i elegancki odcień, najchętniej bym nic nie miała ale tż mi kwiczy, że podłogę zajadę krzesłem obrotowym, a to niestety racja ![]() Jeśli chodzi o dywany, to tego w nich nie lubię, że podłogę to się zmopuje i czysto a w dywanie to widzę już te brudy ![]() Co ile pierzecie dywany? Nikt by na 1 rzuk oka nie powiedział, że ze mnie taki czyścioch bo lubię artystyczny nieład i tak jak lili sprzątam, mam bałagan, znowu sprzątam, neverending story ![]() Chociaż już jest dużo lepiej niż było. ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- z brzmienia nadal lubię, ale nastrajają mnie zbyt depresyjnie, żebym mogła ich słuchać. Jak się muzyka kojarzy z czasami gdy się jej słuchało i było w totalnej dolinie, to naprawdę lepiej jej nie słuchać ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Ja o 2.30 i też czytałam. A z tżta jaki nocny marek, kiedyś o 22 to już padała, teraz gorzej jak ja ![]() ![]()
![]() |
#4889 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja Ci powiem, że nie mam dywanów ![]() ![]() Kiedyś może się skuszę na dywan, ale nie wiem jak to na moją alergię wpłynie ![]() Kobieta- ja mam różne pomysły, np. na salon i nie wiem jak docelowo będę w nim miała kiedyś ![]() Jeśli narożnik kupię szary to resztę muszę mieć właśnie nieponurą, czyli np. jakiś biały mebel, do tego materiał na zasłony z Ikea kupię, taki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20208612/ Całość by wtedy taka młodzieżowa była, ale nie smutna i ponura ![]() Pewnie przy tej koncepcji bym kupiła taki stolik http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10065958/ Do tej pory mi się oczywiście może milion razy odmienić, bo ja tak mam ![]() Ja tak średnio z 10 razy w miesiącu mam różne pomysły ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-26 o 10:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.