SPD off - topowo po raz drugi ;-) - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-25, 21:37   #4861
nurek119
Zakorzenienie

Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)

Caroline decyzja trudna ale podjąć trzeba będzie trudno tu coś zaradzić

Kobieto to na pewno znak, żebyś nie zamawiała

ja koncze własnie prace komputerowa a potem troche nauki no i czekam na tż i na to az pranie się upierze

dziewczyny już niedługo nowa część wątku
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 21:37   #4862
golden_eye
Wtajemniczenie

jestem dziewczyny

łoooo, wyczerpana jestem po całym dniu zakupowania, łażenia po sklepach, przymierzania i wątroba mnie boli na myśl ile kasy poszłooo.
ale - P ma w końcu mega zaje...fajną kurtkę, mocno ocieplaną, chyba jak narciarska ale nie taka typowa, nieprzemakalna, no idealna i ma nadzieję, że się sprawdzi w pracy, promo 50 % i zapłaciliśmy za nią tylko 150 zł co zostanie mu zwrócone z pracy, mamy lampę do pokoju papierową i teraz żarówki - 2 miasta obleźliśmy szukając właściwych - nie było. dostaliśmy 2 sztuki w naszej stokrotce, z czego okazało się w domu że jedna jest przepalona i jutro idziemy wymienić szlag mnie trafił bo większość czasu szukaliśmy tych żarówek.
pozatymco.
poza tym mam nowe klapki po domu i nową bluzeczkę/tunikę/krótką sukienkę letnią ale za 3 dychy grzech nie wziąć jak śliczna i dokupiliśmy drugą matę filcową na stół w pepco. i widziałam 5 par cudnych butów, 7 bosssskich torebek i 2 kurtki i normalnie ile dziś dostałabym na wydanie tyle bym wydała i pewnie jeszcze by mi brakło ale dzielnie nie kupiłam nic, bo szkoła idzie i kasy trzeba, jak to opłacę i coś zostanie to poszaleję

wróciliśmy, partyjki w ejdża i teraz do wyrka na film i pokazywanie nogi

Caro - masz smsa w skrzynce za 2 miesiące nast. wizyta? nie za późno? w sensie że czasem nie trzeba wcześniej na jakieś badania iść?? aż się zapytam w domu jak bratowa chodziła bo mi dziwnie, że dopiero w 3-m miesiącu masz na badania iść, nie podoba mi się to
Talu - masz smsa w skrzynce upragniony urlop poodpoczywaj, za podanie trzymam kciuki i pisz do nas. konferencji też gratuluję
Cytat:
Pisze nadal z kompa TZ i nie lubie go Kompa znaczy sie
no bo już myślałam naprawiasz swojego czy będzie jednak nowy?

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
Seriali też raczej nie oglądam, bo w ciągu dnia nie ma mnie w domu. Chyba, że lecą wieczorem."Przepis na miłość"oglądałam ostatnio i już czekam na nowy sezon i " Gotowe na wszystko"- wszystkie sezony
uwielbiam i na przepis czekam już w marcu będzie. BEATKA RZĄDZI
i baw się dobrze

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość

Także golden, masz moje błogosławieństwo
zrobione

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Lili i ja zgadzam się z Tobą w 100%

Długo mnie nie było i w sumie nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. Jednak jestem na bieżąco z każdym postem i postaram się pisać częściej
lanie dostałaś od Lili to ja bić nie będę
ja myślę

Cytat:
Obiecuję poprawę

- będę mniej żreć i nie tylko frytki
-będę grzecznie popijać wodę i parzyć sobie pu-erh, a nie tylko pokrzywę (
chyba ciągle będę chodziła lać )
-znowu zacznę czytać, bo książki leżą i czekają

Więcej nie obiecuję, bo po co mam Was rozczarować
Lilik zabiłaś mnie

Anoola - wielkie zmiany u Was podziwiam za odchudzanie, 10 kilo to bardzo dużo ale dobrze że z głową i dietetyczką i bardzo mocno życzę zdrowej fasolki jak najszybciej kiedy odstawiłaś tabletki?

Punciak - za kreseczki. ja się macham kredką i czasem linerem z pędzlem i raz wyjdzie, raz nie ale już częściej wychodzi niż nie Mężczyzna dostaje tytuł SPD MIESIĄCA i oficjalnie zazdraszczam

pewnie wywali mi za dużo emotów więc część skasuję

miłego wieczoru życzę wszystkim i uciekam na film, jutro będę
Stary 2012-02-25, 21:50   #4863
Caroline_88
Zadomowienie

Cytat:
rozważam zmianę wlkp na łódzkie (bo tam mam mieszkanie)
i nie wiem co postanowić.
Tu wynajmujemy, ale bezrobocie mniejsze, tam w łódzkim jest porażka

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

ale nie ma zawodówki nawet albo liceum?
Jak nie ma to najlepiej się edukować w weekend, a pracę jakąś podjąć, facetowi łatwiej, nawet fizyczną
Licea są nawet darmowe, więc dałby radę
ma chyba 1 klase zawodowki

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
jestem dziewczyny

łoooo, wyczerpana jestem po całym dniu zakupowania, łażenia po sklepach, przymierzania i wątroba mnie boli na myśl ile kasy poszłooo.
ale - P ma w końcu mega zaje...fajną kurtkę, mocno ocieplaną, chyba jak narciarska ale nie taka typowa, nieprzemakalna, no idealna i ma nadzieję, że się sprawdzi w pracy, promo 50 % i zapłaciliśmy za nią tylko 150 zł co zostanie mu zwrócone z pracy, mamy lampę do pokoju papierową i teraz żarówki - 2 miasta obleźliśmy szukając właściwych - nie było. dostaliśmy 2 sztuki w naszej stokrotce, z czego okazało się w domu że jedna jest przepalona i jutro idziemy wymienić szlag mnie trafił bo większość czasu szukaliśmy tych żarówek.
pozatymco.
poza tym mam nowe klapki po domu i nową bluzeczkę/tunikę/krótką sukienkę letnią ale za 3 dychy grzech nie wziąć jak śliczna i dokupiliśmy drugą matę filcową na stół w pepco. i widziałam 5 par cudnych butów, 7 bosssskich torebek i 2 kurtki i normalnie ile dziś dostałabym na wydanie tyle bym wydała i pewnie jeszcze by mi brakło ale dzielnie nie kupiłam nic, bo szkoła idzie i kasy trzeba, jak to opłacę i coś zostanie to poszaleję

wróciliśmy, partyjki w ejdża i teraz do wyrka na film i pokazywanie nogi

Caro - masz smsa w skrzynce za 2 miesiące nast. wizyta? nie za późno? w sensie że czasem nie trzeba wcześniej na jakieś badania iść?? aż się zapytam w domu jak bratowa chodziła bo mi dziwnie, że dopiero w 3-m miesiącu masz na badania iść, nie podoba mi się to
Talu - masz smsa w skrzynce upragniony urlop poodpoczywaj, za podanie trzymam kciuki i pisz do nas. konferencji też gratuluję
no bo już myślałam naprawiasz swojego czy będzie jednak nowy?

i baw się dobrze

zrobione

lanie dostałaś od Lili to ja bić nie będę
ja myślę

Lilik zabiłaś mnie

Anoola - wielkie zmiany u Was podziwiam za odchudzanie, 10 kilo to bardzo dużo ale dobrze że z głową i dietetyczką i bardzo mocno życzę zdrowej fasolki jak najszybciej kiedy odstawiłaś tabletki?

Punciak - za kreseczki. ja się macham kredką i czasem linerem z pędzlem i raz wyjdzie, raz nie ale już częściej wychodzi niż nie Mężczyzna dostaje tytuł SPD MIESIĄCA i oficjalnie zazdraszczam

pewnie wywali mi za dużo emotów więc część skasuję

miłego wieczoru życzę wszystkim i uciekam na film, jutro będę
nie nie wedlug nich wszystko dobrze
teraz jestem w 8 tyg. i bylam tez na pierwszej wizycie z polozna, w przyszlym tyg. przyjdzie do mnie list z data pierwszego usg bedzie to ok. za 2 tyg moze troche dalej, a nastepna wizyta z polozna i o to tylko po to aby pobrac krew i mocz i umowic sie na kolejne usg, wiec kolejna wizyta za 2 miesiace a kolejne usg ok 20 tyg. ciazy moze troche dalej zalezy

- Marilyn Monroe
Caroline_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 21:56   #4864
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
Kobieto to na pewno znak, żebyś nie zamawiała

weszłam jeszcze na chwilę na zsk- ale tylko, żeby o czym przeczytać i znowu coś z netem, teraz to już naprawdę znak

czekam na tż i moje maślanki i jogurty. Jakiś owoców mi się chce, ale sama nie wiem jakich, sama muszę do jakiegoś sklepu iść i pomyśleć.

Jutro wizyta w leroy merlin, już mi się w tej chwili nie chce na szczęście będzie szybka.

chciałam tą kanapę: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...217/#/60205225 , ale żadnen z kolorów mi nie pasuje
Chciałam jasną kanapę, ale ten beż to mi nie pasuje, na moim monitorze jeszcze jakoś wygląda,a w sklepie już totalnie brzydko- jak kanapa z lat 80
Za to kanapa na żywo lepiej wygląda, no i wygodna jest, co niestety jest wśród kanap rzadkie Oglądałam jakąś w almi decor, piękna, ale twarda jak ława kościelna

Idę się w ramach uzdrawiania napić soku z aloesu i soku z granatu, potem pod prysznic, a na koniec kąpiel w soli z maseczką.
Chyba tylko ja lubię brać prysznic przed kąpielą bo dla mnie prysznic jest od zmycia brudów, a kąpiel od leżenia w soli i olejku
Chociaż nie jest to ekonomiczne rozwiązanie.
Cieszę się, że mamy jednak wodę grzaną gazowo, a nie ciepła z ciepłowni jak wcześniej- kosmicznie drogo to wychodziło, a jeszcze NON STOP awarie

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 22:40   #4865
irenkaaa
Zakorzenienie

caro to widze ze macie tak z wizytami w ciazy jak w Irlandii ... niema tak czesto jak w PL .

Z zasilkami tu teraz zrobili ze musisz miec pelne 2 lata skladek , inaczej nie dostaniesz ani centa
Tz- owi jakos dziwnie liczyli ( bo mial 2 lata ale niby tamten rok byl jeszcze nie podliczony) i nawet za chorobowe mu sie nic nie nalezalo

kobieto- ja jak bylam wege to z bialkami zadnego problemu nie mialam tyle ze ja jeszcze do tego jajek nie jadlam
jest wiele mozliwosci , w wielu straczkowych jest duzo bialka
zalezy co lubisz jesc

ja dopiero z pracy wrocilam
zostalam dluzej ale juz ja sobie obmyslilam plan na te extra godziny i za odkladanie sie biore jak tylko za depozyt oddam i wyjde na prosta czyli za jakis tydz - dwa juz bedzie troszke lepiej
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 22:46   #4866
Caroline_88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
caro to widze ze macie tak z wizytami w ciazy jak w Irlandii ... niema tak czesto jak w PL .

Z zasilkami tu teraz zrobili ze musisz miec pelne 2 lata skladek , inaczej nie dostaniesz ani centa
Tz- owi jakos dziwnie liczyli ( bo mial 2 lata ale niby tamten rok byl jeszcze nie podliczony) i nawet za chorobowe mu sie nic nie nalezalo

kobieto- ja jak bylam wege to z bialkami zadnego problemu nie mialam tyle ze ja jeszcze do tego jajek nie jadlam
jest wiele mozliwosci , w wielu straczkowych jest duzo bialka
zalezy co lubisz jesc

ja dopiero z pracy wrocilam
zostalam dluzej ale juz ja sobie obmyslilam plan na te extra godziny i za odkladanie sie biore jak tylko za depozyt oddam i wyjde na prosta czyli za jakis tydz - dwa juz bedzie troszke lepiej
bylam teraz na zwolnieniu 10 dni, za pierwsze 3 dni nie placa a za kolejne 7dni dostalam cale 81,60 hahah ' zyc i nie umierac '

- Marilyn Monroe
Stary 2012-02-25, 22:57   #4867
kobietasukcesu
zawsze mam racje

irenka: moim zdaniem warzywa mają niewiele białka, najwięcej 21 gram fasola biała, ale taka sucha. a to przecież po ugotowaniu zwiększa wagę i objętość.
Fasola z konserwy 100 gram to 4-7 gram białka.

Soję jem, ale chociaż codziennie coś sojowego to i tak kropla w morzu potrzeb.

Będę musiała robić jakieś koktajle z maślanki, gdzie będę ukrywać łyżkę odżywki białkowej i do tego owoce i miksujemy, inaczej to chyba mi się nie uda

Ile jajek tygodniowo może zjeść człowiek zdrowy, bez podwyższonego cholesterolu itd?

<3 <3 <3

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-25, 23:01   #4868
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
W "poprzednim" klubie byłam, ale po jego zlikwidowaniu nawet nie wiedziałam, że kolejny jest założony. Obecnie udzielam się w tym wątku tylko. Żałowałam, że to się tak skończyło, ale czułam się jako jedna z tym off - topujących więc udzielam się tu.
Kelpie, kolejny klub to była tylko formalność. Wcześniejsza założycielka tupnęła nóżką i tamten skasowała więc z urzędu przyjęte były osoby stamtąd

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
Byłam u lekarza, zlecił mi multum badań i się okazało, że wszystkie badania w normie, więc nie wiem czemu miałam te nagłe migreny
Też chciałam się o ten klub dopytać, bo niby w jakimś jestem, ale w sumie nic się w nim nie dzieje już od długiego czasu. Myślałam, że pewnie założyłyście coś nowego, co mnie nie dziwi po rozpadzie.
To dobrze, że wszystko ok, ale migreny są niepokojące

Przy obecności co niektórych nie dawało się tam pisać dlatego nic się tam nie dzieje.

Cytat:
Punto na jaki meczyk się nie możesz doczekać? O kawie już ogladałam. ja pije tylko taka z ekspresu: tyle, ze zawsze z mleczkiem a ostatnio wiem co jesm ogladałam o ziemniakach i kurczaku
Idziemy na Euro, mecz otwarcia

Nie mam ekspresu ale to będzie kolejny mój cel po Tangle Teezer - chcę kupić dla siebie i chrześnicy (tylko muszę uzbierać bo to sporo kasy )

Tego jeszcze nie widziałam
Cytat:
Jeśli chodzi o klub to powiem prosto z mostu
Jestem za usunięciem osób, które nie piszą na naszym wątku, bo uważam w tym momencie ten klub za mijający się z celem , a za przyjęciem całej brakującej reszty Oczywiście nie mówię o osobach, które są rzadko lub tymczasowo ich nie ma One mają zostać w klubie
Amen

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Długo mnie nie było i w sumie nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. Jednak jestem na bieżąco z każdym postem i postaram się pisać częściej
Ty niedobra Ty

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Z milszych wiesci - jutro jade do domu - urlop Zloze podanie o przeniesienie i odpoczywam przede wszystkim psychicznie. Wiec powinnam sie u Was codziennie pojawiac
A po urlopie jade na konferencje do wisly - juz sie nie moge doczekac, bedzie masa slaw okulistycznych, to jedna z lepszych konferencji rogowkowych w europie
Odpoczywaj ile się da

I cieszę się z Tobą na konferencję Mam nadzieję, że kiedyś usłyszę o światowej sławy specjalistce
Cytat:
dziewczyny już niedługo nowa część wątku
Kto zakłada teraz???

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
i baw się dobrze
Też uwielbiam "Przepis" Beatka będzie miała deprechę poporodową

Dziękować

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Chyba tylko ja lubię brać prysznic przed kąpielą bo dla mnie prysznic jest od zmycia brudów, a kąpiel od leżenia w soli i olejku
Chociaż nie jest to ekonomiczne rozwiązanie.
Nie tylko Ty. Jeśli już biorę kąpiel (choć nie przepadam) to w taki właśnie sposób

Nie zacytowało mi do końca

Kobieta, ja jestem fanką swoich dwóch klubów Legiuni i Chelsea, ligi polskiej raczej nie oglądam, patrzę w tabelę, jeśli już to Legię Ale lubię. I jak rasowa baba mam też swoje ciacha

I Biała Łąka to to o czym pomyślałaś

P.S. widzę, że w klubie już prawie porządek
Cytat:
Ile jajek tygodniowo może zjeść człowiek zdrowy, bez podwyższonego cholesterolu itd?
Nie wiem, ja jestem niezdrowa

Otworzyłam Desperadosa i zaszyłam się w sypialni z książką. Skończyłam "Mężczyzn", zaczęłam część kolejną. I chyba zaraz wrócę do czytania W międzyczasie godzinkę drzemki pyknęłam. Ale tęskniłam za taką sobotą

Z m i e n i ł a m swoje życie!

Edytowane przez Puntodivista
Czas edycji: 2012-02-25 o 23:06
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 23:16   #4869
kobietasukcesu
zawsze mam racje

irenka: zapomniałam odpowiedzieć: na czarno przez muzykę i ogólnie przez bunt przeciw całemu światu

punto: ja mogę tym kibicować : http://www.sport.pl/pilka/1,65083,10...m_Palermo.html
Różowa koszulka i już mam barwy klubowe
Ciekawe czy fani na meczach też się w róż odwalają

A jakie to ciacha znasz?

Ja te Ligi Mistrzów itp zniosę, ale na myśl o euro czy mistrzostwach świata to cierpnę. Takie to bez sensu, nikt piłki nie ogląda nagle każdy pan Czesiek z brzuchem kilometrowym zasiada z browarem przed tv i wydziera mordę komentując, bo on grałby lepiej
Tak mi się takie mecze kojarzą właśnie
Każdy się nagle piłką interesuje i każdy na niej zna
A poza tym z moim patriotyzmem to pewnie bym innemu krajowi kibicowała.

<3 <3 <3
Stary 2012-02-25, 23:22   #4870
Caroline_88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Kelpie, kolejny klub to była tylko formalność. Wcześniejsza założycielka tupnęła nóżką i tamten skasowała więc z urzędu przyjęte były osoby stamtąd

To dobrze, że wszystko ok, ale migreny są niepokojące

[COLOR="DarkSlateGray"]Przy obecności co niektórych nie dawało się tam pisać dlatego nic się tam nie dzieje.

Nie mam ekspresu ale to będzie kolejny mój cel po Tangle Teezer - chcę kupić dla siebie i chrześnicy (tylko muszę uzbierać bo to sporo kasy )

Tego jeszcze nie widziałam
Amen

Ty niedobra Ty

Odpoczywaj ile się da

I cieszę się z Tobą na konferencję Mam nadzieję, że kiedyś usłyszę o światowej sławy specjalistce
Kto zakłada teraz???

Dziękować

Nie tylko Ty. Jeśli już biorę kąpiel (choć nie przepadam) to w taki właśnie sposób

Nie zacytowało mi do końca

Kobieta, ja jestem fanką swoich dwóch klubów Legiuni i Chelsea, ligi polskiej raczej nie oglądam, patrzę w tabelę, jeśli już to Legię Ale lubię. I jak rasowa baba mam też swoje ciacha

I Biała Łąka to to o czym pomyślałaś

P.S. widzę, że w klubie już prawie porządek Nie wiem, ja jestem niezdrowa

Otworzyłam Desperadosa i zaszyłam się w sypialni z książką. Skończyłam "Mężczyzn", zaczęłam część kolejną. I chyba zaraz wrócę do czytania W międzyczasie godzinkę drzemki pyknęłam. Ale tęskniłam za taką sobotą

Punto mialam ta cudna szczotke i wyladowala w smietniku na poczatku nawet nawet cos tam bylo widac roznice ale pozniej nie moglam w ogole wlosow rozczesac i bardiej mi wyrywala niz rozczesywala, ale wiaodmo na kazdego inaczej 'dziala'

- Marilyn Monroe
Stary 2012-02-25, 23:24   #4871
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
A jakie to ciacha znasz?
Wasilewski (Anderlecht) Terry (Chelsea) i Dida (emeryturka)
marcin_wasilewski_newspix_pazdziernik10_470.jpg John%20Terry_28856.jpg 400x400_041007dida.jpg
Cytat:
Napisane przez Caroline_88 Pokaż wiadomość
Punto mialam ta cudna szczotke i wyladowala w smietniku na poczatku nawet nawet cos tam bylo widac roznice ale pozniej nie moglam w ogole wlosow rozczesac i bardiej mi wyrywala niz rozczesywala, ale wiaodmo na kazdego inaczej 'dziala'
Ma mnóstwo pozytywnych opinii dlatego chcę spróbować Zobaczymy A nie powykrzywiałaś ząbków?

Edytowane przez Puntodivista
Czas edycji: 2012-02-25 o 23:27

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-25, 23:31   #4872
kobietasukcesu
zawsze mam racje

punto: ja polecam szczotki z naturalnego włosia, pierwszą kupiłam w naturze ale się rozkleiła od za częstego jej mycia.
2 kupiłam w tk maxx za ok 34 zł, póki co się trzyma.

Takie szczotki mniej niszczą włosy i ogólnie jakoś lepiej włosy wyglądają, ja już do tradycyjnych nie wrócę

<3 <3 <3
Stary 2012-02-25, 23:48   #4873
Caroline_88
Zadomowienie

Cytat:
Wasilewski (Anderlecht) Terry (Chelsea) i Dida (emeryturka)
Załącznik 4523826 Załącznik 4523828 Załącznik 4523829
Ma mnóstwo pozytywnych opinii dlatego chcę spróbować Zobaczymy A nie powykrzywiałaś ząbków?
nie zabki byly nie naruszone widocznie szczotka nie dla mnie, ona ma takie jakb igly platikowe i przez to mi tak wlosy wyrywala a teraz mam taka duza szczotke z baybelisa co ma zakonczenie i w koncu bezbolesnie rozczesuje

- Marilyn Monroe
Stary 2012-02-25, 23:54   #4874
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
bylam teraz na zwolnieniu 10 dni, za pierwsze 3 dni nie placa a za kolejne 7dni dostalam cale 81,60 hahah ' zyc i nie umierac '

tz nic nie dostal
tu podobno placa od 4 dnia zwolnienia ale.. u nas sluzba zdrowia jest platna wiec 50 e wizyta u lekarza , 50e chyba mi poszlo na leki wtedy jak nie kolo 100e bo antybiotyk sam za prawie 35e doszedl no i odpadlo tydzien z pracy bo nic nie zarobil

takze jak mam isc do ginekologa po glupia recepte to idzie duuuuzo pieniedzy
jakies ponad 22-25e na mies na plastry i 70e wizyta

w Irlandii nigdy do lekarza nie szlam w sensie do ogolnego bo daja na wszystko paracetamol i 50e za wizyte to taniej mi wyjdzie paracetamol bez recepty
nieno jakby cos maxymalnie powaznego bylo to wiadomo bym poszla
chociaz raz pamietam kilka dni mialam zatrucie pokarmowe i 40C goraczki
myslalam ze zejde z tego swiata ale nawet o lekarzu nie myslalam bo sily nawet do toalety nie mialam zeby isc juz nie mowiac o kuchni itd

dobrze ze szefostwo nie wymagalo papieru od lekarza wtedy bo by mnie chyba musieli do niego zawiesc

Cytat:
irenka: moim zdaniem warzywa mają niewiele białka, najwięcej 21 gram fasola biała, ale taka sucha. a to przecież po ugotowaniu zwiększa wagę i objętość.
Fasola z konserwy 100 gram to 4-7 gram białka.

Soję jem, ale chociaż codziennie coś sojowego to i tak kropla w morzu potrzeb.

Będę musiała robić jakieś koktajle z maślanki, gdzie będę ukrywać łyżkę odżywki białkowej i do tego owoce i miksujemy, inaczej to chyba mi się nie uda

a widzisz ja oprucz soji jadlam : mung dal ( fasolka mung ) , soczewice , cieciorke , feta, itd itp duzo by wymieniac bo 10 lat wege to troche sie roznych rzeczy naprobowalam i narobilam

tyle ze ja nigdy nie liczylam ile cos ma bialka itd
ha wiesz co pilam ? jak robilam ser ( tak tak sama ) to ta serwatke co zostala i to mialo mnoooostwo bialka
a ser scinalam sokiem z cytryny albo najlepiej kwasem mlekowym

kurcze czasem pomysle jakie rzeczy w kuchni wyprawialam .. chcialoby sie znowu ale .. jak sie mieszka z kims i ma wspolna kuchnie to czasem ciezko

kobieto ja wtedy jak bylam wege to nie jadlam miesa, jajek i ryb jakies 10 lat i nigdy wyniki nie byly zle ani nic
a jak sie zdrowo czulam eh

Cytat:
irenka: zapomniałam odpowiedzieć: na czarno przez muzykę i ogólnie przez bunt przeciw całemu światu
.
o a jakiej muzyki sluchalas/ sluchasz?

tez tak mialam i w sumie dalej mam jak tylko mam okazje sie jakos ubrac inaczej niz tylko do pracy
chociaz w mojej szafie znajdziesz i pizame z myszka miki i koszulki ze snoopim i inne ciekawe lub mniej ciekawe rzeczy

ale sie rozpisalam ....

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2012-02-25 o 23:56
Stary 2012-02-26, 00:09   #4875
Caroline_88
Zadomowienie

Cytat:
tz nic nie dostal
tu podobno placa od 4 dnia zwolnienia ale.. u nas sluzba zdrowia jest platna wiec 50 e wizyta u lekarza , 50e chyba mi poszlo na leki wtedy jak nie kolo 100e bo antybiotyk sam za prawie 35e doszedl no i odpadlo tydzien z pracy bo nic nie zarobil

takze jak mam isc do ginekologa po glupia recepte to idzie duuuuzo pieniedzy
jakies ponad 22-25e na mies na plastry i 70e wizyta

w Irlandii nigdy do lekarza nie szlam w sensie do ogolnego bo daja na wszystko paracetamol i 50e za wizyte to taniej mi wyjdzie paracetamol bez recepty
nieno jakby cos maxymalnie powaznego bylo to wiadomo bym poszla
chociaz raz pamietam kilka dni mialam zatrucie pokarmowe i 40C goraczki
myslalam ze zejde z tego swiata ale nawet o lekarzu nie myslalam bo sily nawet do toalety nie mialam zeby isc juz nie mowiac o kuchni itd

dobrze ze szefostwo nie wymagalo papieru od lekarza wtedy bo by mnie chyba musieli do niego zawiesc

a widzisz ja oprucz soji jadlam : mung dal ( fasolka mung ) , soczewice , cieciorke , feta, itd itp duzo by wymieniac bo 10 lat wege to troche sie roznych rzeczy naprobowalam i narobilam

tyle ze ja nigdy nie liczylam ile cos ma bialka itd
ha wiesz co pilam ? jak robilam ser ( tak tak sama ) to ta serwatke co zostala i to mialo mnoooostwo bialka
a ser scinalam sokiem z cytryny albo najlepiej kwasem mlekowym

kurcze czasem pomysle jakie rzeczy w kuchni wyprawialam .. chcialoby sie znowu ale .. jak sie mieszka z kims i ma wspolna kuchnie to czasem ciezko

kobieto ja wtedy jak bylam wege to nie jadlam miesa, jajek i ryb jakies 10 lat i nigdy wyniki nie byly zle ani nic
a jak sie zdrowo czulam eh

tez tak mialam i w sumie dalej mam jak tylko mam okazje sie jakos ubrac inaczej niz tylko do pracy
chociaz w mojej szafie znajdziesz i pizame z myszka miki i koszulki ze snoopim i inne ciekawe lub mniej ciekawe rzeczy

ale sie rozpisalam ....

a tutaj z lekami jest dobre tzn z receptami bo kazda recepta kosztuje 7f (1 lek), a za kazdy dodatkowy lek 2f wiecej wiec da sie przezyc, teraz mam za darmo leki i dentyste wiec nie moge sie doczekac kiedy z dentysty skorzystam i nic nie zaplace heh

a do lekarza ide zazwyczaj z uczuleniami i zawsze jest problem heh przychodzi kilka lekarzy i sie zastanawia od czego to jest i co najwazniejsze co tu zapisac na to. Najbardziej chce mi sie smiac jak szukaja w tych swoich encyklopediach lekow heh to juz ich sama naprowadzam, ze lek ma byc silny i na sterydach mowie co mi kiedys na to pomagalo i zapisuja to tylko inaczej czasami sie to nazywa heh wiec jak tu sie idzie do lekarza to najlepiej wiedziec co jest i jaki lek bo inaczej ciezko, potrafilam chodzic po kilka razy w tyg raz pogotowie raz przychodnia zeby mi zapisali w koncu cos konkretnego

i przyznaje sie u ginekologa nigdy tu nie bylam, nawet teraz zaden ginekolog mnie nie badal heh co dla mnie bylo dziwne nawet nie sprawdzili czy jestem w ciazy na prawde, tylko wystarczylo im to ze robilam test w domu i nawet go im nie pokazalam heh

lece spac mam na rano do pracy a musze wczesniej wstawac na oproznianie sie ehh

Dobranoc

- Marilyn Monroe

Edytowane przez Caroline_88
Czas edycji: 2012-02-26 o 00:14
Stary 2012-02-26, 00:20   #4876
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
ma chyba 1 klase zawodowki

to może nie trzeba byłoby tej 1 klasy już kończyć, tylko od 2 by zaczął
Na edukację za późno nigdy nie jest

Nie poszłam jeszcze spać, bo ostatnio cierpię na bezsenność, tłukę się do jakiejś 2 na łóżku, więc stwierdziłam, że wolę posiedzieć przed kompem

---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ----------

Cytat:
Jutro wizyta w leroy merlin, już mi się w tej chwili nie chce na szczęście będzie szybka.

chciałam tą kanapę: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...217/#/60205225 , ale żadnen z kolorów mi nie pasuje
Chciałam jasną kanapę, ale ten beż to mi nie pasuje, na moim monitorze jeszcze jakoś wygląda,a w sklepie już totalnie brzydko- jak kanapa z lat 80
przemyśl jeszcze raz ten jasny kolor, bo powiem Ci, że mamy narożnik pomarańczowy, czyli niby nie taki jasny, a tak się brudzi, że mam dość.
Wygląda tragicznie i trzeba co jakiś czas go odkurzaczem piorącym potraktować
Ja bym brała ciemny szary albo ciemny brąz albo czarny.(ale to tak ogólnie, bo akurat z tego modelu brąz mi się nie podoba )
Jakbym chciała coś jasnego to chyba tylko skórkę, bo chociaż to jakoś wytrzeć można

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-02-26 o 00:33
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 00:25   #4877
irenkaaa
Zakorzenienie

caro ja do Polskiego gina chodzilam pare razy i to dal recepty wzial kase i dowidzenia za 6 mies...

i jakies pytanie typu ,, a kiedy pani bedzie powiekszac rodzine " nosz moja rodzina czy jego?

a za dentyste caro to tu sie taka kase placi ze z moja osemka co w polik wrasta tzn w bok rosnie to czekam az do FR polecimy bo tu z 300-600e to na dziendobry wolaja
Stary 2012-02-26, 01:04   #4878
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

..
nie mówię, że jestem niezdrowa, tylko nie chcę tylko z tymi jajkami przedobrzyć

a czemu do mięsa wróciłaś?
U mnie taka opcja już nie istnieje

aktualnie już takich klimatów nie słucham, odcięłam się pewien sposób od przeszłości to i muzykę zmieniłam i ubiór, żeby poczuć, że się zmieniło moje życie całkowicie.
No jedynie takie stare klimaty z lat dosłownie 70-80- tego czasem posłucham, ale wtedy to muzyka była sporo łagodniejsza i jakoś nadal wpada mi w ucho.

A kiedyś- wiele tego było, najczęściej KAT i Behemoth- patriotycznie tak

lili: ale ja niestety chciałam jasne meble, jestem ponurym człowiekiem i jeszcze jak sobie dam ciemne meble to jeszcze 'świetniej' będę się czuć.
Szorować tapicerkę i tak pewnie co jakiś czas będę, bo lubię wiedzieć, że na czystym siedzę, więc to akurat mi takiej różnicy nie robi.

skóry nie chcę

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-02-26 o 01:10
Stary 2012-02-26, 01:48   #4879
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
nie mówię, że jestem niezdrowa, tylko nie chcę tylko z tymi jajkami przedobrzyć

a czemu do mięsa wróciłaś?

U mnie taka opcja już nie istnieje

aktualnie już takich klimatów nie słucham, odcięłam się pewien sposób od przeszłości to i muzykę zmieniłam i ubiór, żeby poczuć, że się zmieniło moje życie całkowicie.
No jedynie takie stare klimaty z lat dosłownie 70-80- tego czasem posłucham, ale wtedy to muzyka była sporo łagodniejsza i jakoś nadal wpada mi w ucho.

w sumie to jakos tak wyszlo ze troche sie porobilo w zyciu i coz powoli po troche wrocilam do miesa ale nie moge powiedziec ze to przez jakies niedobory czy ze zle sie czulam

coz , czlowiek czasem zmienia zdanie nawet po 10 latach

powiem ci ze sie nigdy nie wglebialam w to ile jajek mozna bo wiadomo jednemu jakas tam ilosc zaszkodzi a innemu pomoze
Stary 2012-02-26, 08:58   #4880
Kelpie
Zakorzenienie

Bry.

Ja w pracy już 1,5 h...jak mi sie nie chce...Ludzi na razie na szczęście brak.

Paulunia właśnie się niedawno zastanawiałam co u Ciebie i co się z Tobą dzieje.

Punto skoro tak to albo tak jak pisała Lili zrobić porządek w klubie albo założyć nowy?
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 09:11   #4881
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:

ja też lubie przepisa na życie
mecz otwarcia?? ZAZDROSZCZE!
i co to jest Tangle Teezer ?

Cytat:
punto: ja polecam szczotki z naturalnego włosia, pierwszą kupiłam w naturze ale się rozkleiła od za częstego jej mycia.
2 kupiłam w tk maxx za ok 34 zł, póki co się trzyma.

Takie szczotki mniej niszczą włosy i ogólnie jakoś lepiej włosy wyglądają, ja już do tradycyjnych nie wrócę
w Warszawie w centrum jest taki mały sklepik z samymi takimi szczotkami wiec jak kiedys bedziesz to polecam

Cytat:
Bry.

Ja w pracy już 1,5 h...jak mi sie nie chce...Ludzi na razie na szczęście brak.

Paulunia właśnie się niedawno zastanawiałam co u Ciebie i co się z Tobą dzieje.

Punto skoro tak to albo tak jak pisała Lili zrobić porządek w klubie albo założyć nowy?
juz jest porządek w klubie

dzień dobry
ja się lenie zamiast sie uczyc zaraz idziemy z tżem na basen a potem nauka
Stary 2012-02-26, 09:19   #4882
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

hej

ja kolejny dzień sama... nie lubię bardzo być sama, bo mam schizy i boję się samotnych nocy. Jeszcze z 2 samotne nocki nocki

widziałam, że o powrotach była mowa... jak dobrze wiecie ja się przenoszę ( już niedługo .. ) i póki co uważam, że to najlepsza decyzja ... na dłuższą metę taka wyprowadzka z dala od rodziny się nie sprawdza ... ja miałam już dość tego, że czasem omijały nas imprezy rodzinne, a jak już przyjeżdzaliśmy to nie bylo siły, aby odwiedzić kogoś więcej niż rodziców. Nie mówiąc już o kosztach podróży ... jakby nie patrzeć jeden wyjazd to koszt 150 zł ... za kasę za takie wyjazdy ( w roku min 1800 , a czasem bywaliśmy częściej niż 1 raz na miesiąc), mieszkając przy rodzinie będziemy mogli co jakiś czas skoczyć gdzieś na weekend ( bo teraz zbytnio nie bylo o tym mowy ...).
Poza tym poważnie myślimy o powiększeniu rodziny, może nie teraz, ale tak czy siak, ja nie wyobrażam sobie swojej ciąży z dala od rodziny. Wiem, że rodzice, czy mama by przyjechali do wrocka gdyby była potrzeba pomoc przy dzidziusiu ( a na chwilę obecną wydaje mi się, że potrzebna będzie pomoc , nawet wtedy, gdy będę chciała wrócić do pracy) ALE taki przyjazd na dłużej rodziców źle by wpłynął na stosunki .. także wolalabym aby byli blisko, ale nie za blisko
z pracą teraz wszędzie nie zbyt dobrze, a za taką kasę jaką mamy tutaj możemy pracować w swoich okolicach ( no może ciut mniejszą )
największą zaletą jest jednak własny kąt

Jednakże każdego sytuacja jest inna i chcąc się przenieść musi kazdy sam wszystko przemysleć i przeanalizować

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 09:33   #4883
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

lili: ale ja niestety chciałam jasne meble, jestem ponurym człowiekiem i jeszcze jak sobie dam ciemne meble to jeszcze 'świetniej' będę się czuć.
Szorować tapicerkę i tak pewnie co jakiś czas będę, bo lubię wiedzieć, że na czystym siedzę, więc to akurat mi takiej różnicy nie robi.

skóry nie chcę
Mi się też bardzo podobają meble z takiego materiału jak wkleiłaś (tylko akurat wolę narożniki, ale tylko do siedzenia, bo do spania to narożnik nie bardzo jest po czasie, prawie każdy rozjeżdża się:/).
Ja też bym nie chciała mieć kiedyś ponurego klimatu w pokoju, ale chyba bym ten nieponury klimat dopracowała dodatkami, itp.

Ale u mnie słońce, pięknie jest

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość

Jednakże każdego sytuacja jest inna i chcąc się przenieść musi kazdy sam wszystko przemysleć i przeanalizować
każdego sytuacja inna
W Twoim przypadku też uważam to za najlepsze wyjście, bo oboje pochodzicie z okolic, w które się wyprowadzacie.

Stary 2012-02-26, 09:38   #4884
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
nie zabki byly nie naruszone widocznie szczotka nie dla mnie, ona ma takie jakb igly platikowe i przez to mi tak wlosy wyrywala a teraz mam taka duza szczotke z baybelisa co ma zakonczenie i w koncu bezbolesnie rozczesuje
Dobrze znać jakąś negatywną opinię

Cytat:
Nie poszłam jeszcze spać, bo ostatnio cierpię na bezsenność, tłukę się do jakiejś 2 na łóżku, więc stwierdziłam, że wolę posiedzieć przed kompem
Ja też się po pierwszej położyłam... czytałam

Cytat:

Lubię ballady Kata Diametralnie wszystko zmieniłaś

Cytat:
Już prawie posprzątane

Cytat:
i co to jest Tangle Teezer ?

w Warszawie w centrum jest taki mały sklepik z samymi takimi szczotkami wiec jak kiedys bedziesz to polecam
To szczotka do włosów, która jest tak skonstruowana, że zamyka łuski włosa i nie szarpie przy rozczesywaniu (obietnica producenta )Wolałabym nie z włosia bo do oleju i masek/odżywek ale może zanim zamówię poszukam alternatywy.

Dzień dobry.
Rozlałam kawę na środek kuchni Już mam nową ale przeżyłam chwilę grozy

Dziś w nocy padał u mnie... śnieg. Nawet na chodnikach leży

Dobrego dnia Seksowne

Stary 2012-02-26, 09:59   #4885
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

Dziś w nocy padał u mnie... śnieg. Nawet na chodnikach leży

no nie dobijaj mnie, bo ja już się z wiosny cieszę

Stary 2012-02-26, 10:08   #4886
Lilo123
Rozeznanie

Cześć

U mnie dziś ładna pogoda i ciepło do słońca. Niestety wiatr dość mocno wieje. Póżniej pójdziemy na spacer.
Muszę też dziś zrobić zakupy i kupić dziewczynom kilka rzeczy do szkoły. Szkoda, że ferie się już kończą, odpoczęliśmy wszyscy od szkoły. Dziś też w planach mam kupić olejki do włosów i trochę o nie zadbać, oraz położyć maseczkę na twarz.

Cytat:
Najbardziej chce mi sie smiac jak szukaja w tych swoich encyklopediach lekow heh to juz ich sama naprowadzam, ze lek ma byc silny i na sterydach mowie co mi kiedys na to pomagalo i zapisuja to tylko inaczej czasami sie to nazywa heh wiec jak tu sie idzie do lekarza to najlepiej wiedziec co jest i jaki lek bo inaczej ciezko, potrafilam chodzic po kilka razy w tyg raz pogotowie raz przychodnia zeby mi zapisali w koncu cos konkretnego
Nie przejmuj się u nas też się tacy lekarze zdarzają.
Mi raz kołatało serce i drgały powieki, poszłam do mojej lekarki. Długo się zastanawiała to jej powiedziałam, że może mam niedobór magnezu Zgodziła się z tym, ale nic mi nie przepisała, bo powiedziała, że magnezu się nie przepisuje i że mogę sobie łykać
Co do ginka w ciąży, to dziwne tam mają zasady U nas przecież przed badanie nawet karty ciążowej nie założą.

Cytat:
powiem Ci, że mamy narożnik pomarańczowy, czyli niby nie taki jasny, a tak się brudzi, że mam dość.
Wygląda tragicznie i trzeba co jakiś czas go odkurzaczem piorącym potraktować
Ja bym brała ciemny szary albo ciemny brąz albo czarny.
Ja mam ciemno brązowy i problem jest taki, że bardzo kurz widać i białe paprochy, także idealnie nie jest Poduchy mam jasne i trochę się brudzą. Wiadomo, że raz na jakiś czas trzeba czyścić.
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 10:14   #4887
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość

Mi raz kołatało serce i drgały powieki, poszłam do mojej lekarki. Długo się zastanawiała to jej powiedziałam, że może mam niedobór magnezu Zgodziła się z tym

Lilo co do paprochów na łóżku to chyba na każdym kolorze widać jak się nakruszy
Ja tego mojego narożnika nienawidzę, już się nie mogę doczekać, aż zamienię go na nowszy, lepszy model
W ogóle to koszmarnie się śpi na narożniku mi
W przyszłości będę miała do spania drewniane łóżko z materacem

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-02-26 o 10:15
Stary 2012-02-26, 10:27   #4888
kobietasukcesu
zawsze mam racje

irenkaa: ale dla mnie mięso to jedzenie na równi z plastikową butelką czy drewnem, nie patrzę na to jak na jedzenie. Więc naprawdę byłby to wielki cud jakbym tknęła.

A tak z ciekawości- jak organizm zareagował jak po takiej przerwie zjadłaś?

Są potrawy, których nie cierpię, ale nie wykluczam, że mi nie zasmakują.

nurku: nawet w czwartek będę w wawie, a masz dokładny adres tego sklepu? albo umiesz opisać lokalizację? bo jeszcze chciałabym z naturalnego włosia coś innego jeszcze niż zwykłą płaską

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Mi się też bardzo podobają meble z takiego materiału jak wkleiłaś (tylko akurat wolę narożniki, ale tylko do siedzenia, bo do spania to narożnik nie bardzo jest po czasie, prawie każdy rozjeżdża się:/).
Ja też bym nie chciała mieć kiedyś ponurego klimatu w pokoju, ale chyba bym ten nieponury klimat dopracowała dodatkami, itp.

tylko jak zrobić, żeby to się to wszystko nie pogryzło w tym jest rzecz

Dywan chcę ciemnoróżowy do mojego pokoju-chcę znaleźć jakiś kolorowy, ale ładny i elegancki odcień, najchętniej bym nic nie miała ale tż mi kwiczy, że podłogę zajadę krzesłem obrotowym, a to niestety racja

Jeśli chodzi o dywany, to tego w nich nie lubię, że podłogę to się zmopuje i czysto a w dywanie to widzę już te brudy
Co ile pierzecie dywany?

Nikt by na 1 rzuk oka nie powiedział, że ze mnie taki czyścioch bo lubię artystyczny nieład i tak jak lili sprzątam, mam bałagan, znowu sprzątam, neverending story
Chociaż już jest dużo lepiej niż było.

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:

Lubię ballady Kata Diametralnie wszystko zmieniłaś

z brzmienia nadal lubię, ale nastrajają mnie zbyt depresyjnie, żebym mogła ich słuchać. Jak się muzyka kojarzy z czasami gdy się jej słuchało i było w totalnej dolinie, to naprawdę lepiej jej nie słuchać

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:

Ja też się po pierwszej położyłam... czytałam

Ja o 2.30 i też czytałam.

A z tżta jaki nocny marek, kiedyś o 22 to już padała, teraz gorzej jak ja wałkiem niedługo do spania trzeba będzie zaganiać

<3 <3 <3
Stary 2012-02-26, 10:28   #4889
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
no nie dobijaj mnie, bo ja już się z wiosny cieszę
hehe ja bardzo lubie jak Punto pisze o pogodzie bo tak czytam czytam i patrze a u mnie to sam bo niby jakmogłaby być inna pogoda

aaa i zapomniałam pisać ja mysle, że kolejną czesc wątku powinna założyć Golden
Stary 2012-02-26, 10:29   #4890
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

tylko jak zrobić, żeby to się to wszystko nie pogryzło w tym jest rzecz

Dywan chcę ciemnoróżowy do mojego pokoju-chcę znaleźć jakiś kolorowy, ale ładny i elegancki odcień, najchętniej bym nic nie miała ale tż mi kwiczy, że podłogę zajadę krzesłem obrotowym, a to niestety racja

Jeśli chodzi o dywany, to tego w nich nie lubię, że podłogę to się zmopuje i czysto a w dywanie to widzę już te brudy
Co ile pierzecie dywany?

Nikt by na 1 rzuk oka nie powiedział, że ze mnie taki czyścioch bo lubię artystyczny nieład i tak jak lili sprzątam, mam bałagan, znowu sprzątam, neverending story
Chociaż już jest dużo lepiej niż było.

-
ja jestem straszną bałaganiarą, która uwielbia porządek

Ja Ci powiem, że nie mam dywanów Jestem alergiczką i bym musiała je non stop prać
Kiedyś może się skuszę na dywan, ale nie wiem jak to na moją alergię wpłynie

Kobieta- ja mam różne pomysły, np. na salon i nie wiem jak docelowo będę w nim miała kiedyś
Jeśli narożnik kupię szary to resztę muszę mieć właśnie nieponurą, czyli np. jakiś biały mebel, do tego materiał na zasłony z Ikea kupię, taki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20208612/
Całość by wtedy taka młodzieżowa była, ale nie smutna i ponura
Pewnie przy tej koncepcji bym kupiła taki stolik http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10065958/

Do tej pory mi się oczywiście może milion razy odmienić, bo ja tak mam
Ja tak średnio z 10 razy w miesiącu mam różne pomysły

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-02-26 o 10:34
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości