Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-25, 21:42   #301
Kamikadze1706
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Heroine cóz miałam począć obciach taki! juz nie miałam wyboru, wróciłąm w takich do domu, chwała Panu,że nie spotkałam nikogo znajomego.

Nom wygadałam się tak jak powinnam, nazarłam sie jak prosiak i tyle by było
WALCZYMY
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 21:42   #302
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Kochana musisz próbować! mi włosy nigdy nie rosły naprawdę nigdy! od 1gimnazjum miałam taką długość do ramion i nie chciały za grom urosnąć, nie wiem czemu teraz się ruszyło ale myślę że to dlatego że zaczęłam o nie bardziej dbać - czeszę się szczotką z włosia, codziennie po umyciu psikam tą odżywką intensis no i łykam Skrzypovitę. To prawda że każdy organizm inaczej reaguje ale skoro mi coś pomogło to Tobie na pewno też I o tym i o tym słyszałam dobre opinie także sama musisz wypróbować
Mówisz? moje włosy mam wrażenie, że zatrzymały się w rośnięciu jakieś 5 lat temu no cały czas mam taką samą długość
czas zrobić im terapię szokową

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
jestem!
Siedziałam u siostry i szwagra do 21! Przyszła jeszcze moja kuzynka z mężem i dwojgiem swoich dzieci i mój kuzyn z żoną i ich córeczką - łącznie było 7 dzieci!!! Jezuuu gorzej jak w przedszkolu! darli się i wariowali jak banda wariatów!
Zjadłam 2 kawałki ciasta krówki i wypiłam cappucino potem jeszcze siostra obiad zrobiła - pieczone ziemniaki z kurczakiem, więc też trochę zjadłam
Fajnie było, naśmiałam się z dziewuchami z ich facetów bo Ci sobie popili i takie głupoty gadali że szok.
Starszy synek poszedł na noc do babci (tym razem teściowej mojej) a ja z młodszym synkiem wróciliśmy do domu. Wykapałam go, zrobiłam kolację i właśnie zasypia Ja to też taka zmęczona jestem, że chyba zaraz pójdę spać.... musze się wykąpać tylko i spadam do wyrka. Muszę odespać wczorajsza nockę....
Ale jeszcze chwile popiszę z Wami
W ogóle to u mnie wieje i deszcz leje!!!!!!!!!! Ale zimno nie jest
No to nieźle mieliście z tyloma dzieciakami ja czasem nie mogę wytrzymać z jednym

ciasto krówka nabrałaś sił na dietę?

No to wcześnie dziś spać zamierzasz iść w sumie to ja się zbieram do spania już prawie 2 godziny bo niby zmęczona jestem

U mnie jakaś ulewa tropikalna
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 21:43   #303
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość

ale macie przygody, ja to kiedyś pojechałam do szkoły bez plecaka ale ale co to jest w porównaniu do Was
hehehehe o takim przypadku jeszcze nie słyszałam dobre Ja pamiętam że kiedyś poszłam do szkoły ale mialam wszystkie złe książki! W ogóle nie wypakowałam książek z poprzedniego dnia i nie włożyłam tych co były mi potrzebne na lekcje. Także książki musiałam pożyczać a wszystko na kartkach pisałam :/ No ale to pewnie nie tylko mi się zdarzyło
A żeby zapomnieć całego plecaka to dobre

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 21:45   #304
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze marzyłam o takiej szafie Ja jestem totalnym przeciwieństwem i naprawdę nie mam w co się ubierać, pucha w szafie Ale kiedyś będę taka bogata że sobie zrobię garderobę w domu wypchaną ciuchami.. taa
W sumie to ja też nie mam tyle ubrań przesadzili
dorobimy się takich szaf, zobaczysz

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Heroine cóz miałam począć obciach taki! juz nie miałam wyboru, wróciłąm w takich do domu, chwała Panu,że nie spotkałam nikogo znajomego.

Nom wygadałam się tak jak powinnam, nazarłam sie jak prosiak i tyle by było
No to bosko chciałabym Cię zobaczyć a jaki kolor kapci miałaś?

czasem potrzebny jest taki dzień
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-25, 21:50   #305
murka04
Zadomowienie

Cytat:
jestem!
Siedziałam u siostry i szwagra do 21! Przyszła jeszcze moja kuzynka z mężem i dwojgiem swoich dzieci i mój kuzyn z żoną i ich córeczką - łącznie było 7 dzieci!!! Jezuuu gorzej jak w przedszkolu! darli się i wariowali jak banda wariatów!
Zjadłam 2 kawałki ciasta krówki i wypiłam cappucino potem jeszcze siostra obiad zrobiła - pieczone ziemniaki z kurczakiem, więc też trochę zjadłam
Fajnie było, naśmiałam się z dziewuchami z ich facetów bo Ci sobie popili i takie głupoty gadali że szok.
Starszy synek poszedł na noc do babci (tym razem teściowej mojej) a ja z młodszym synkiem wróciliśmy do domu. Wykapałam go, zrobiłam kolację i właśnie zasypia Ja to też taka zmęczona jestem, że chyba zaraz pójdę spać.... musze się wykąpać tylko i spadam do wyrka. Muszę odespać wczorajsza nockę....
Ale jeszcze chwile popiszę z Wami
W ogóle to u mnie wieje i deszcz leje!!!!!!!!!! Ale zimno nie jest
Oj jak się napiją faceci to koniec mój to jak wypije za dużo to jak chce przeklnąć to ucina litery i wychodzi np 'uwa' Chociaż na co dzień w ogóle nie przeklina ale jak wypije i coś go zdenerwuje to tak mi się śmiać chce z niego bo myśli że jest cwaniak
Ooo to synek szybko dziś poległ hehe musiał się wymęczyć z innymi dzieciakami
U mnie też już pada

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 21:53   #306
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Oj jak się napiją faceci to koniec mój to jak wypije za dużo to jak chce przeklnąć to ucina litery i wychodzi np 'uwa' Chociaż na co dzień w ogóle nie przeklina ale jak wypije i coś go zdenerwuje to tak mi się śmiać chce z niego bo myśli że jest cwaniak
to niezły jest mój jak wypije to jest potulny jak baranek i ciągle gada jak to on baaaaaaardzo mnie kocha i powtarza to setki razy, co mnie tak wqrwia że mam ochotę Go udusić jestem wtedy cukiereczkiem, misiaczkiem, kwiatuszkiem, tudzież kochanym głupusiem
Stary 2012-02-25, 21:57   #307
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
to niezły jest mój jak wypije to jest potulny jak baranek i ciągle gada jak to on baaaaaaardzo mnie kocha i powtarza to setki razy, co mnie tak wqrwia że mam ochotę Go udusić jestem wtedy cukiereczkiem, misiaczkiem, kwiatuszkiem, tudzież kochanym głupusiem
Mój też tak ma ale już w drugiej fazie to jest jak jesteśmy sami a ja mu wtedy każę kłaść się spać bo nie moge tego słuchać Z tymi facetami to kupa śmiechu jest

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-25, 22:00   #308
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Mój też tak ma ale już w drugiej fazie to jest jak jesteśmy sami a ja mu wtedy każę kłaść się spać bo nie moge tego słuchać Z tymi facetami to kupa śmiechu jest
no a na drugi dzień: "przecież ja się w ogóle nie upiłem" heloł
Stary 2012-02-25, 22:04   #309
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ojjj, przypilnujemy także ciesz się tym dzisiejszym ciastem bo potem zostanie Ci tylko ślinienie się na jego widok
No własnie... ja nie wiem jak ja to przeżyję..... :/

Cytat:
Masakrycznie się pogoda zmienia koniec świata nadchodzi! Mówię Wam!

też tak mi się wydaję! Jeszcze pare lat temu pogoda była zupełnie inna niż teraz.... śnieg leżał całą zimę a lata były gorące i zaczynały się już w kwietniu! Pamiętam, że kiedyś w na Wielkanoc to ludzie normalnie na dworze się wodą oblewali bo było tak gorąco! a teraz? śnieg czasami nawet lezy....

Cytat:
Dzięki zaliczyć zaliczy, tylko chodzi o punkty bo od tego egzaminu zależy czy się dostanie na specjalizację w sumie jest jeszcze podejście we wrześniu, no ale tak byłby spokojny zobaczymy
No daj znać jak będziesz już znała wyniki

Cytat:
To leć!
Flaszka najlepsza! dla szwagra w sam raz!

Miłej imprezki! i do napisania wieczorkiem
eeee flaszki nie kupiłam :/ wzięłam mu takie większe piwo, żel pod prysznic Nivea dla sportowców i czekoladę Milkę niemiecką
Cieszył się

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-25, 22:08   #310
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No daj znać jak będziesz już znała wyniki
powiem powiem tylko to pewnie trochę potrwa bo to wszyscy w Polsce pisali

Cytat:
eeee flaszki nie kupiłam :/ wzięłam mu takie większe piwo, żel pod prysznic Nivea dla sportowców i czekoladę Milkę niemiecką
Cieszył się
też fajnie widzę, że pozbywasz się czekolad to taki wstęp do rozpoczęcia diety
Stary 2012-02-25, 22:11   #311
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny nie było mnie wczoraj bo wróciłam od Tż taka zmęczona że o 22 poszłam spać I wstałam dziś o 8:30 taka wyspana! Ubrałam się i poszłam z siostrą na ciucholand, kupiłam żakiet czarny akurat będę miała na koniec roku czy jakieś takie okazje
W ogóle to taka jestem napompowana przed @.. chyba nigdy aż taka nie byłam! Wczoraj poszłam kupić spodnie i kupiłam rozmiar 29!! Teraz myślę sobie że mogłam zaczekać aż dostanę @ bo mogą być za duże, no nie wierzę że przez tydzień tak przytyłam że aż się nie mieszczę w moje spodnie. Tym bardziej że ćwiczyłam i ładnie jadłam. Na wadze 51,5 czyli 0,3kg więcej, niby nie dużo ale chciałabym w końcu coś zrzucić Cycki to mam takie wielkie że aż mi ze stanika wychodzą Mam nadzieję że jak już dostanę @ to zejdzie to wszystko ze mnie bo jak tak przytyłam to chyba się załamię
Wczoraj w końcu zobaczyłam tą ranę Tż po gwoździu. I nic nie było widać w sumie On twierdzi że już zeszło ale miał duży burchel, no ale już mu lepiej i może chodzić. Nie będę wnikać
A taka opryszczka wielka mi się zrobiła!!! Na pół dolnej wargi I do tego zajad, no świetnie

A pomalowałam sobie paznokcie u stóp na czerwono, może zaszaleję i jeszcze u rąk pomaluję
No koniecznie pochwal się żakietem
Mogłaś poczekać aż okres dostaniesz! Przed okresem sporo się puchnie i potem spodnie mogą być za duże.
Ja to w szoku jestem w ogóle co to za rozmiarówka? 29 to jest tak na prawde nie taki mały rozmiar a Ty taka chudzinka jesteś! Nóżki jak patyczki więc na bank ta rozmiarówka tych spodni jest jakaś nie teges.
Ja noszę 26 a jestem grubsza od Ciebie i nawet nie próbuj pisac że nie bo Ty nóżki masz na prawdę mega chudziutkie
Ja też czekam własnie na okres i tak samo mam cycki jak Pamela! Ze stanika się wylewają a bolą jak cholera!
Współczuję opryszczki straszne to cholerstwo! a jak boli! mi nie dawno już zniknęła ale też miałam :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-25, 22:18   #312
murka04
Zadomowienie

Cytat:
No koniecznie pochwal się żakietem
Mogłaś poczekać aż okres dostaniesz! Przed okresem sporo się puchnie i potem spodnie mogą być za duże.
Ja to w szoku jestem w ogóle co to za rozmiarówka? 29 to jest tak na prawde nie taki mały rozmiar a Ty taka chudzinka jesteś! Nóżki jak patyczki więc na bank ta rozmiarówka tych spodni jest jakaś nie teges.
Ja noszę 26 a jestem grubsza od Ciebie i nawet nie próbuj pisac że nie bo Ty nóżki masz na prawdę mega chudziutkie
Ja też czekam własnie na okres i tak samo mam cycki jak Pamela! Ze stanika się wylewają a bolą jak cholera!
Współczuję opryszczki straszne to cholerstwo! a jak boli! mi nie dawno już zniknęła ale też miałam :/
Pochwalę się na pewno
Wiesz monia uda faktycznie mam szczupłe ale ja to mam dupę szeroką! I stąd te 29, zwykle noszę 28. Ale muszę czasem się naszukać żeby nie wisiały w udach, więc tak to jest A Ty masz za to bardzo wąskie biodra i 26 super na Tobie leżą, ja bym na pewno nie weszła w nie Oj i mnie bolą te cycki, do tego jeszcze pachy i ciężko jest mi się ogolić zawsze
No pamiętam jak pisałaś że masz, wszystko przez ten wizaż przechodzi każda choroba hehe

Stary 2012-02-25, 22:33   #313
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
monia ja nie dostane całego wolnego weekendu , tylko sobote, niedziele mam pracujaca-ale juz kolejne weekendy uczelniane bede miała wolne...O mnie tez kiedys zapomnieli hehe- a dokładnie to brat... miał mnie wziąc na spacer a poszedł z kolegami na boisko...wrócił do domu a mama do niego- a gdzie Kinga? do tej pory chce mi sie z tego smiac.a do domu przyprowadziły mnie jego kolezanki , które wiedziały jaki mam wózek i wiedziały ,że to ja

Ja dzis popołudniu jadę do swojej przyjaciółki...tak jak pisałasm mam nieciekawy czas...dzis tak bardzo pokłóciłam się z mężem, padło tyle przykrych słów...właściwie to juz od dłuzszego czasu wiedziałam,że jestesmy glównie ze względu na synka, kwestie finansowe,ale nie kłócilismy się.
zazdroszcze ludziom którzy darza sie szczerym , gorącym uczuciem...juz nic nie pisze o tym , bo łzy juz mi ciurkiem lecą
heroine ja kiedys wyszłam z pracy w butach do elektryka, skapnełam sie w autobusie!mówie do koleżanki-patrz co amm na nogach!- a ona tak histerycznie smiać ,że stałysmy sie obiektem zainteresowania innych pasażerów!
Ale numer Twój brat odwalił Pewnie niezłe lanie dostał od rodziców dobrze, że te koleżanki wiedziały kogo to dziecko
Co do męża to przykro mi bardzo ja z moim tez się zbytnio nie dogaduję i to w sumie od samego początku. Pewnie gdyby nie dzieci to już dawno byśmy ze sobą nie byli. Niby teraz jest lepiej ale ja ciągle pamiętam te złe rzeczy które mi zrobił. On ma cięzki charakter.... zawsze uważa się za lepszego od innych a szczególnie ode mnie. Czuję jakbym była jego rywalką tylko nie wiem w czym tak na prawdę. Jak tylko zrobię coś źle to zaraz jestem najgorsza. On mnie nigdy nie wspierał w niczym, nie potrafił pocieszyć tylko zawsze szuka we wszystkim mojej winy. Dziś mu to nawet wyrzygałam przez telefon.
Boję się tego wyjazdu do Niemiec własnie przez jego cięzki charakter.... wiem, że nie będę miała tam lekko ale może jak będziemy sami ( z dala od rodziców) i będziemy musieli się wspierać nawzajem to on się zmieni trochę. Spróbować muszę, jak nie to wrócę za rok albo znajdę sobie jakiegoś bogatego Niemca i z nim zostanę
Ty z męzem pewnie kłócicie się bo mieliście/macie ciężki okres... mąż ma kiepską pracę której pewnie nie lubi i dlatego wyżywa się na Tobie. Ty też zmęczona pracą i wkurzona dietą wyżywasz się na nim. I pewnie dlatego sa kłótnie. Dopóki Wasza sytuacja się nie zmieni pewnie jeszcze kilka razy się pokłócicie pogadaj z męzem może to coś da?

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:
W ogóle dziewczyny, jaki miałam sen dzisiaj śniło mi się, że jechałam komunikacją miejską i chciałam kupić bilet u kierowcy idę, proszę bilet, a za kierownicą Rysiu z Klanu i nie chciał mi sprzedać biletu, bo powiedział, że Klanu nie oglądam ludzie w ogóle był nieprzyjemny
i jeszcze kasowniki biletów były tak wysoko, że nie mogłam dostać

Ja nie wiem skąd się biorą takie durnowate sny

bbbbuuuuhhhhhhhhhhaahahah ahahahhhhhhhhaa padłam!

Rysio Cie nawiedza?? !!!!! Ledwo w kalendarz walnął a już ludziom spokoju nie daje! To pewnie za to że śmiałyśmy się z niego ostatnio tu na wątku Radzę zacząć Ci klan oglądać bo spokoju Ci nie da
jezuuuuu ale sie uśmiałam!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-25, 22:38   #314
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:

bbbbuuuuhhhhhhhhhhaahahah ahahahhhhhhhhaa padłam!

Rysio Cie nawiedza?? !!!!! Ledwo w kalendarz walnął a już ludziom spokoju nie daje! To pewnie za to że śmiałyśmy się z niego ostatnio tu na wątku Radzę zacząć Ci klan oglądać bo spokoju Ci nie da
jezuuuuu ale sie uśmiałam!!!!
Monia to nie jest śmieszne chociaż o tym samym pomyślałam, jak się przebudziłam że to rodzaj kary za to naśmiewanie się na wątku

Rysiu, wybacz
Stary 2012-02-25, 22:48   #315
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Czesc Wam

Zostawic Was na 1,5 dnia i 4 strony do nadrabiania

Dzisiaj bylam w Rossmanie i sklepie ze zdrowa zywnoscia i kupilam sobie tluszcz kokosowy [podgrzalam go i wyszedl olej] i szampon dla dzieci i krem do stylizacji zaczynam dbac o wloski hihihi

Zaraz Was chociaz troche nadrobie
Ja też od jakiegoś czasu zaczęłam dbać o włoski Łykam skrzypovitę gęste włosy i używam szamponu i odzywki z Pantene. Na koniec spryskuję je Fructisem o tym: http://www.kosmetic.pl/media/catalog...3/p3001305.jpg i mam boskie włosy!!! Nigdy tak pieknych nie miałam

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Ooo to synek szybko dziś poległ hehe musiał się wymęczyć z innymi dzieciakami
U mnie też już pada
No nie którzy faceci jak wypiją to są mega słodcy i fajnie się z nimi gada wesoło jest
Mój mąż akurat nie bardzo :/ on należy do tych facetów którym pod wpływem alkoholu odbija - negatywnie oczywiście ( ale tylko w stosunku do mnie) . Dobrze, że tam w Niemczech nie będzie miał z kim pić

Taaaaa synek zasypiał już ale się rozmyślił i biega po domu :/ A miałam iśc się kąpać, poleżec w wannie... a tu dupa

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Cytat:

No to nieźle mieliście z tyloma dzieciakami ja czasem nie mogę wytrzymać z jednym

ciasto krówka nabrałaś sił na dietę?

No to wcześnie dziś spać zamierzasz iść w sumie to ja się zbieram do spania już prawie 2 godziny bo niby zmęczona jestem

U mnie jakaś ulewa tropikalna
Ojjj szwagier powiedział że jakby miał tyle dzieci to by na oddziale psychiatrycznym moment wylądował. JA też tam uważam.... przy dwójce moich dzieci czasami mam dość!

Sił na diete nie nabrałam no ale może 1 marca nabiorę :P

No ja też się zbieram do spania i chyba i tak nie pójdę :P A Ty spałas do 12stej więc gdzie Ty do spania się wybierasz???????

U mnie też taka prawie że tropikalna no teraz się trochę uspokoiło.....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-25, 22:51   #316
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie to ja też nie mam tyle ubrań przesadzili
dorobimy się takich szaf, zobaczysz

No to bosko chciałabym Cię zobaczyć a jaki kolor kapci miałaś?

czasem potrzebny jest taki dzień
Jezu to ja Wam mogę oddać pół mojego dobytku Ta szafa to pikuś w porównaniu do mojej z której wszystko sie wysypuje

Cytat:
Mój to samo wtedy jest taki słodki i kochany a ja już mam dość jego gadania w kółko jak to mnie kocha itp

Cytat:
Ja też od jakiegoś czasu zaczęłam dbać o włoski Łykam skrzypovitę gęste włosy i używam szamponu i odzywki z Pantene. Na koniec spryskuję je Fructisem o tym: http://www.kosmetic.pl/media/catalog...3/p3001305.jpg i mam boskie włosy!!! Nigdy tak pieknych nie miałam

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

No nie którzy faceci jak wypiją to są mega słodcy i fajnie się z nimi gada wesoło jest
Mój mąż akurat nie bardzo :/ on należy do tych facetów którym pod wpływem alkoholu odbija - negatywnie oczywiście ( ale tylko w stosunku do mnie) . Dobrze, że tam w Niemczech nie będzie miał z kim pić

Taaaaa synek zasypiał już ale się rozmyślił i biega po domu :/ A miałam iśc się kąpać, poleżec w wannie... a tu dupa
heh masz przeboje z synkiem Znowu będzie bajki z kotem oglądał
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 22:52   #317
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
hejjj
Jak tam sobota mija??
A traz wlasnie siedze z farba na włosach i sie z trudem powstrzymuje od drapania tatoo, nie wiedzialam ze jak sie goi to tak swedzi, ale przezyje jakosnajchetniej bym złapała jakas szczotke i sie podrapała porzadnie
Ojjj swędzi jak cholera!!!!!!!!!! Wiem coś o tym, dwa razy przez to przechodziłam..... myślałam że zwariuję!!!!!
A weź tu sobie drapnij to zaraz blizna się zrobi
A smarujesz czymś? Bo ja nie to współczuję i radzę wybrać sie do apteki po wazelinę przynajmniej.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-25, 22:55   #318
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Łoj... biednaś Ty może daj mu coś na uspokojenie? jakąś meliskę albo co

Cytat:
Ojjj szwagier powiedział że jakby miał tyle dzieci to by na oddziale psychiatrycznym moment wylądował. JA też tam uważam.... przy dwójce moich dzieci czasami mam dość!
ja też ja naprawdę się zastanawiam ostatnio czy jestem gotowa mieć dzieci w ogóle bo, że teraz to wiem na pewno, że nie

Cytat:
Sił na diete nie nabrałam no ale może 1 marca nabiorę :P
Nabierzesz

Cytat:
No ja też się zbieram do spania i chyba i tak nie pójdę :P A Ty spałas do 12stej więc gdzie Ty do spania się wybierasz???????
W sumie to nie wiem cały dzień jakaś zamulona siedzę i nie wiem co ze sobą zrobić uprasowałam mężowi AŻ jedną koszulę i mi się znudziło zrobiłam pranie i ogarnęłam chałupę trochę i tyle mojej dzisiejszej aktywności a tak to siedzę na wizażu, ale wyjątkowe pustki tu dzisiaj

Cytat:
U mnie też taka prawie że tropikalna no teraz się trochę uspokoiło.....
no u mnie też już spokojniej nawet wiatr tak jakby trochę ucichł
Stary 2012-02-25, 22:55   #319
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
powiem powiem tylko to pewnie trochę potrwa bo to wszyscy w Polsce pisali
No to czekamy z niecierpliwością na wieści

Cytat:
też fajnie widzę, że pozbywasz się czekolad to taki wstęp do rozpoczęcia diety
hehehehe no pozbywam się, żeby mieć mniej do zjedzenia

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-25, 23:01   #320
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Jezu to ja Wam mogę oddać pół mojego dobytku Ta szafa to pikuś w porównaniu do mojej z której wszystko sie wysypuje
Naprawdę? kiedyś Ty to uzbierała?

Cytat:
Mój to samo wtedy jest taki słodki i kochany a ja już mam dość jego gadania w kółko jak to mnie kocha itp
No nie to się staje wkurzające

Cytat:
hehehehe no pozbywam się, żeby mieć mniej do zjedzenia
zawsze to jakiś plan
Stary 2012-02-25, 23:05   #321
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Pochwalę się na pewno
Wiesz monia uda faktycznie mam szczupłe ale ja to mam dupę szeroką! I stąd te 29, zwykle noszę 28. Ale muszę czasem się naszukać żeby nie wisiały w udach, więc tak to jest A Ty masz za to bardzo wąskie biodra i 26 super na Tobie leżą, ja bym na pewno nie weszła w nie Oj i mnie bolą te cycki, do tego jeszcze pachy i ciężko jest mi się ogolić zawsze
No pamiętam jak pisałaś że masz, wszystko przez ten wizaż przechodzi każda choroba hehe
Kochana Ty masz szerokie biodra? W którym miejscu? Widziałam zdjęcia i jesteś taka drobniutka że szok. Jakieś rozmiarówki Ci się kiepskie trafiają i tyle Ile masz w biodrach cm?
Mnie pachy tez bolą przez te cycki.... no straszne uczucie! Dotknąć się nie można!
Ja opryszczke w dzień smarowałam Oxycortem ( świetna maść własnie na takie rzeczy ale jest na receptę) a na noc zaklejałam plastrem Compeed (tym na noc). Jak zrobiła mi się juz tylko ranka to smarowałam maścią Tribiotic. No i dosyć szybko oprycha zniknęła

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Cytat:
Monia to nie jest śmieszne chociaż o tym samym pomyślałam, jak się przebudziłam że to rodzaj kary za to naśmiewanie się na wątku

Rysiu, wybacz

no to Rysiu się zemścił! Ciekawe kiedy do mnie przyjdzie
Ty to masz sny! No nie mogę hehehehehe

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-25, 23:06   #322
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawdę? kiedyś Ty to uzbierała?

No nie to się staje wkurzające

zawsze to jakiś plan
Oj niestety za bardzo lubię ciuchy + mam koleżankę projektantkę i jak mają wzory które dla nich teoretycznie nadają się na śmietnik to dostaje takie
Stary 2012-02-25, 23:08   #323
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

heh masz przeboje z synkiem Znowu będzie bajki z kotem oglądał
No ja musiałam zmienić całą garderobę i teraz nie mam aż tak dużo Więc jak masz coś w rozmiarze XS i S i Ci się nie podoba to mogę przygarnąć

No własnie synek zasnął!!!!!!!!!!!!!! W szoku jestem normalnie!!! Kot leży i patrzy na niego, pewnie wkurzony, że bajek dziś nie będzie chociaż do rana jeszcze wszystko się może zdarzyć,,,,, oby nie!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-25, 23:12   #324
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:

no to Rysiu się zemścił! Ciekawe kiedy do mnie przyjdzie
Ty to masz sny! No nie mogę hehehehehe
spokoloko, na Ciebie też przyjdzie pora w końcu nie tylko ja nie oglądam Klanu

nie wiem skąd się biorą takie sny, naprawdę

Cytat:
Oj niestety za bardzo lubię ciuchy + mam koleżankę projektantkę i jak mają wzory które dla nich teoretycznie nadają się na śmietnik to dostaje takie
O kurde, i narzekasz?! ja bym chciała mieć taką koleżankę

Cytat:
No własnie synek zasnął!!!!!!!!!!!!!! W szoku jestem normalnie!!! Kot leży i patrzy na niego, pewnie wkurzony, że bajek dziś nie będzie chociaż do rana jeszcze wszystko się może zdarzyć,,,,, oby nie!
kot wkurzony, bo bajek nie będzie ło matko, nie wytrzymam z Wami
Stary 2012-02-25, 23:12   #325
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
No ja musiałam zmienić całą garderobę i teraz nie mam aż tak dużo Więc jak masz coś w rozmiarze XS i S i Ci się nie podoba to mogę przygarnąć

Na wakacjach już wydałam 2 worki takie jak na śmieci kuzynce Ale u mnie to kolekcja się ciągle wzbogaca póki co dałam sobie szlaban na zakupy
Stary 2012-02-25, 23:23   #326
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Łoj... biednaś Ty może daj mu coś na uspokojenie? jakąś meliskę albo co
hehehe ciekawe czy by wypił w ogóle meliskę no ale na szczęscie juz zasnął idę zaraz do wanny a potem spać

Cytat:
ja też ja naprawdę się zastanawiam ostatnio czy jestem gotowa mieć dzieci w ogóle bo, że teraz to wiem na pewno, że nie
Może z czasem nabierzesz chęci skoro masz męża to i dzidziuś by sie przydał nie? mąz na pewno by chciał miec potomka
Poczekaj aż mąż zrobi doktorat i będzie miał stałą pracę, Ty też sobie coś poszukaj wtedy żeby iść na zwolnienie lekarskie i mieć kasiorę za siedzenie w domu

Cytat:
Nabierzesz
No widząc Twój tasaczek i pałkę to juz nabieram

Cytat:
W sumie to nie wiem cały dzień jakaś zamulona siedzę i nie wiem co ze sobą zrobić uprasowałam mężowi AŻ jedną koszulę i mi się znudziło zrobiłam pranie i ogarnęłam chałupę trochę i tyle mojej dzisiejszej aktywności a tak to siedzę na wizażu, ale wyjątkowe pustki tu dzisiaj
ulalala! No to się dużo narobiłaś nie dziwię się że zmęczona - pewnie od tego nudzenia się
A ćwiczyłaś coś???????????????????? oprócz porannego joggingu?

Cytat:
no u mnie też już spokojniej nawet wiatr tak jakby trochę ucichł
Może jutro będzie ładnie to na spacerek pójdę

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ----------

Cytat:

zawsze to jakiś plan
No trzeba sobie jakoś radzić

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-25, 23:29   #327
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Może z czasem nabierzesz chęci skoro masz męża to i dzidziuś by sie przydał nie? mąz na pewno by chciał miec potomka
Poczekaj aż mąż zrobi doktorat i będzie miał stałą pracę, Ty też sobie coś poszukaj wtedy żeby iść na zwolnienie lekarskie i mieć kasiorę za siedzenie w domu
Pewnie tak uczynię
Nie, no ja chcę mieć KIEDYŚ dzieci tylko czasem jak czytam i widzę jakie dzieci są niesforne i rozwydrzone to się zastanawiam czy mam w sobie tyle cierpliwości by trzymać nerwy na wodzy i nie zrobić im krzywdy

Cytat:
No widząc Twój tasaczek i pałkę to juz nabieram
hehe i bardzo dobrze

Cytat:
ulalala! No to się dużo narobiłaś nie dziwię się że zmęczona - pewnie od tego nudzenia się
A ćwiczyłaś coś???????????????????? oprócz porannego joggingu?
pewnie tak aaaa, jeszcze się dzisiaj wykąpałam w soli z Morza Martwego z płynnym złotem

w weekendy zazwyczaj robię sobie wolne od ćwiczeń, by dać mięśniom odpoczynek, ale dzisiaj z braku zajęć zrobiłam 100 brzuszków i po 50 powtórzeń nożyc pionowych i poziomych niby niewiele, ale zawsze coś
Stary 2012-02-25, 23:31   #328
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
spokoloko, na Ciebie też przyjdzie pora w końcu nie tylko ja nie oglądam Klanu

nie wiem skąd się biorą takie sny, naprawdę
ja od poniedziałku chyba zacznę no takie ciekawe akcje się tam dzieją! No i może Rysiu mnie nie nawiedzi dobrze, że ja autobusem nigdzie nie musze jeździć
Normalnie ten Twój sen to mistrzostwo!

Cytat:
kot wkurzony, bo bajek nie będzie ło matko, nie wytrzymam z Wami
Kot ma focha, poszedł spać A wkleje Ci fotkę jak ostatnio spał z moim synkiem dziewczyny już widziały bo na fejsa wrzucałam te zdjęcie On to w ogóle takie pozy robi jak śpi że ja sikam ze śmiechu

Kolin i Chester.jpg

kociak.jpg

kociak2.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-25, 23:33   #329
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Na wakacjach już wydałam 2 worki takie jak na śmieci kuzynce Ale u mnie to kolekcja się ciągle wzbogaca póki co dałam sobie szlaban na zakupy
ooo kuzynka to ma dobrze z Tobą a Ty z tą koleżanką - super przynajmniej kasę zaoszczędzisz

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-25, 23:39   #330
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ja od poniedziałku chyba zacznę no takie ciekawe akcje się tam dzieją! No i może Rysiu mnie nie nawiedzi dobrze, że ja autobusem nigdzie nie musze jeździć
Normalnie ten Twój sen to mistrzostwo!
No Maciek teraz chce swoich pieniędzy akcja nie powiem, rozkręca się
a tam, ja też nie jeżdżę i widzisz co mnie spotkało także wiesz, na Ciebie też przyjdzie pora

Cytat:
Kot ma focha, poszedł spać A wkleje Ci fotkę jak ostatnio spał z moim synkiem dziewczyny już widziały bo na fejsa wrzucałam te zdjęcie On to w ogóle takie pozy robi jak śpi że ja sikam ze śmiechu
O ludzie ale się rozpłaszczył
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości