|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#25111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
a ja już w domciu
skrócone lekcje miałam bo wywiadówka dziś ojjj aż sie boje co to wieczorem będzie
|
|
#25112 |
|
Zakorzenienie
|
no szkoda mi tego pucharu
ale to nie pierwsza i nie ostatnia taka walka o puchar ![]() ja ich i tak kocham ![]() wkurzyła mnie ta akcja z Darkiem Dudką jak czerwoną kartke dostał mógł mu dać żółtą a nie odrazu czerwoną bo Darek faulował, nie ma co sie oszukiwać ![]() i później jak schodził to kibce Rotterdamu krzyczeli auf widersehen a Darek specjalnie odwrócił sie w ich strone i zaczął klaskać im na złość heh i nawet podobały mi sie komentarze komentatora, to chyba Maciek Iwański był tylko nie wiem czemu Głowacki był kapitanem a nie tak jak zawsze Baszczu nie podoba mi sie to idiota poprostu i zauważyłam że Paulista ma zawsze czarne rękawiczki, czemu ehhh pięknie sie cieszyli Brożek i Kuba po golu najgorsze to był te zmiany a raczej ich brak Thwaite ewidentnie nie radził sobie z obroną a Dragomir nie wiem po jaką cholere dał go po tej lewej stronie i nawet Branko nie wszedł ogólnie Wiślacy grali dobrze, jednka złe ustawienie było, brak zmian no brak Clebera, Branko, Mauro co było widoczne ![]() ważne że walczyli, nawet Baszczu z daleka strzelał i podobało mi sie to że jak był kontratak to Marcin cały czas wracał pod bramke, jak Kuba albo Brożek atakowali to on nie pchał sie tylko był w pełnej gotowości, gdzieś po środku
|
|
#25113 |
|
Zakorzenienie
|
no to jeszcze fotki
1 - Mariusz Pawełek na trningu 2 - Ema 3 - Burns i Zieniu 4 - 19-letni zawodnik Rotterdamu 5 - Jean, Michael i Jacob 6 - ręka Paulisty
|
|
#25114 |
|
Zakorzenienie
|
Arek, Kubuś i jedna zbiorowa
|
|
#25115 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Ja z jednej strony chciałabym żyć wg tego grafika, bo to naprawdę dobrze organizuje wszystko.. ale zdrugiej str. to muszę przyznać, że nie cierpię robić czegoś z wyznaczonym na to czasem
Cytat:
Ach, dziękuję A Avek, hehe żeby każdy wiedział kim tak naprawdę jestem............Joke:rolleyes : Cytat:
Madzik Też jesteś leń Hihi, ale chociaż masz bardzo dobre wyniki w nauce.. nie to co ja.Cytat:
Zabawni są Twoi nauczyciele Ja lubię czytać Twoje akcje, poprawiają mi humorCytat:
Też sobie ściągnę tę piosenkę Noooo i w końcu dyrka oddała nam nasze matury z polskiego I tak nie sprawdziła mi wypracowania, bo miałam kilkanaście słów za mało! Nie wiedziałam, że cytatów się nie liczy.. no i jutro dam to do sprawdzenia mojej korepetytorceAle jak patrzałam, z 40 pare % powinno być. Najgorsze jest to, że tylko 11 osób miałoby zdane Na 21 piszących + kilku nie do końca sprawdzonych Takie z nas tępaki.. Eh, patrzcie co mają na stronie nivea Czas zacząć dbać o dłonie A jutro po szkole idę kupić te mleczko do ciała nivea wygładzające
|
||||
|
|
|
#25116 |
|
Zakorzenienie
|
1 - Sobol rzucający koszulkę (?) publiczności
![]() 2 - Michael mocujący sie ze swoją koszulką 3 - schodzący Darek 4 - Michael jak kangur skacze ![]() 5 - Arek i Michael 6 - po puszczonej bramce...
|
|
#25117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to będziemy świętować w lutym ![]() hi hie ja tak i tak Cie za panią Ronaldo uważam ![]() dziś pijemy za Kube no leń jestem okropny wyniki jak wyniki, różnie to bywa ![]() eee tam tępaki u mnie 7 osób nie zdało heh ja tam ręce w sumie mam znośne, ale fajne te masaże
|
|
|
#25118 |
|
Zakorzenienie
|
i coś na deser
![]()
|
|
#25119 |
|
Zakorzenienie
|
- Kiedy Darek Dudka opuścił boisko stało się jasne, że Feyenoord wygra ten mecz. Trudno zgodzić się z opinią sędziego. Musimy ją jednak uszanować - powiedział Arkadiusz Głowacki w rozmowie z dziennikarzami.
Trzecia bramka dla Feyenoordu padła po ogromnym zamieszaniu. Obrońca „Białej Gwiazdy” przyznał, że wydarzenia bardzo szybko rozegrały się na murawie: - Trudno o tym mówić. Muszę to jeszcze raz zobaczyć w telewizji. Czuję niedosyt, bo mieliśmy szansę na awans. Tym bardziej, że ostatnio nasza gra wyglądała lepiej. W podobnym tonie wypowiadał się Emilian Dolha: - Przegraliśmy dziś z wielkim zespołem, z drużyną z ogromnymi tradycjami. Feyenoord to w europejskim futbolu firma. Zagraliśmy kilka spotkań w Pucharze UEFA. To ważne - powiedział przed wyjazdem ze stadionu De Kuip rumuński bramkarz Wisły Kraków. Dolha nie chciał również zgodzić się ze stwierdzeniem, że Feyenoord zdobywał dziś bramki po indywidualnych błędach Wiślaków: - Chcecie, żebym teraz obwiniał siebie i swoich kolegów o utratę goli. Coś takiego nigdy nie będzie miało miejsca. Nie przegrywa tylko ten, kto nie gra. Jeśli się gra, to trzeba się starać się być najlepszym, a przy tym zawsze popełnia się błędy i przegrywa. O pierwszym golu dla Feyenoordu Dolha mówi: - Chciałem wyjść do piłki, ale się zatrzymałem, bo uświadomiłem sobie, że mogę nie sięgnąć tej piłki. Poza tym stał tam Arek Głowacki. Zdecydowałem się więc zostać na linii. Niestety przeciwnik zauważył to moje zawahanie i udało mu się pokonać mnie. Drugiego gola nie komentuję, nie będę się wypowiadał na temat gry moich kolegów - powiedział Rumun. właśnie
|
|
#25120 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko wskazuje na to, że był to ostatni mecz Dragomira Okuki w Wiśle Kraków. Głównym kandydatem na następcę Serba jest wiceprezes Adam Nawałka. - donoszą zgodnie dzisiejsze media.
Sytuację na ławce trenerskiej Wisły w swoisty sposób skomentowała "Rzeczpospolita": "Dragomir Okuka, patrząc na ostatnie minuty meczu w Rotterdamie, musiał przeczuwać, że do Krakowa wróci jako były trener Wisły, ale niemal pewna już dymisja Serba niewiele zmieni - poza tym, że Cupiał będzie coraz bliżej rekordu świata w zwalnianiu trenerów, ustanowionego przez Jesusa Gila." Dzisiaj nie będzie jeszcze zmiany na stanowisku trenera Wisły. Dopiero jutro Dragomir Okuka przedstawi raport, po którego analizie zostanie podjęta decyzja o jego przyszłości. Rano trener spotkał się z piłkarzami. Podsumował rundę, rozdał im rozpiskę treningów na zimową przerwę, zawodnicy zostali przebadani. Około 15 klub poda oficjalną listę transferową, na której znajdą się zawodnicy wystawieni na sprzedaż. no to będziemy mieć nowego trenera
|
|
#25121 |
|
Zakorzenienie
|
no to jeszcze krótki wywiadzik z Kubusiem
![]() Jakub Błaszczykowski kolejny raz należał do wyróżniających się zawodników w drużynie „Białej Gwiazdy”. Swoim fantastycznym podaniem otworzył drogę do bramki Pawłowi Brożkowi, który w pierwszej połowie meczu pokonał Henke Timera. - Wynik meczu jest dla nas bardzo niekorzystny. Musimy pogodzić się z faktem, że odpadliśmy z Pucharu UEFA. Dla mnie to nie będzie miły dzień – powiedział młody pomocnik. - Trzeba jednak przyznać, że momentami pokazaliśmy kawałek dobrej piłki. Nie byliśmy drużyną słabszą od Feyenoordu. Ja nie mam zamiaru nikogo oceniać. Dziś szczęście uśmiechnęło się do Holendrów. To jest właśnie piękno sportu i nie zawsze wygrywa drużyna lepsza. Trzeba pogratulować rywalom. Nic się jednak nie kończy i w następnym meczu musimy znowu powalczyć – dodał przed wejściem do autokaru Jakub Błaszczykowski. Mimo odważnej gry Wisła pierwsza straciła bramkę: - Pierwszy gol mógł nam podciąć skrzydła. Z naszej strony wszystko wyglądało przecież dobrze, a straciliśmy gola. Nasza odpowiedź dodała nam wiary. Nie jest miło tracić bramki do szatni, ale mimo to uważam, że początek drugiej połowy zagraliśmy dobrze. Nie strzeliliśmy gola i to się zemściło. Feyenoord wykorzystał tak zwaną „przebijankę”. Za każdym razem piłka spadała pod nogi zawodnika Feyenoordu. Potem musieliśmy grać w dziesiątkę i było nam bardzo ciężko - zauważył pomocnik Wisły. Otoczony po meczu "opieką" Jana De Zeeuwa Jakub z tradycyjną skromnością wypowiadał się na temat swojej gry: - Wiele razy już mówiłem, że są w drużynie ci, którzy odbierają piłkę, podają i strzelają. Zasługi powinno się przypisywać nie tylko tym, którzy podają i strzelają. Laury powinny przysługiwać też tym, którzy odbierają. Jest nas jedenastu na boisku. Każdy stara się walczyć dla dobra drużyny - zakończył „Błaszczu”.
|
|
#25122 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ale jeszzce nie raz wygrająCytat:
Majkel.. hehe |
|||
|
|
|
#25123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Tobie sie upiecze ![]() nom szkoda ale ja w nich wierze, jeszcze sie podniosą i będą wygrywaćno co zaplątał sie chłopak
|
|
|
#25124 |
|
Zakorzenienie
|
Udało nam się dotrzeć już listy transferowej Wisły na której znalazło się dziewięciu piłkarzy. - Jest na niej kilku piłkarzy, którzy odnosili z Wisłą sukcesy - mówi Adam Nawałka zastrzegając, że lista może ulec zmianie.
Na liście znaleźli się: Branko Radovanović Paweł Kryszałowicz Maciej Stolarczyk Hristu Chiacu Jacek Paszulewicz Tomas Kłos Adam Piekutowski Tomasz Dawidowski Paweł Kaczorowski Marcin Kuźba o nie, tylko nie Branko nie oddamy go
|
|
#25125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie kojarzę Cytat:
Za Wszystkich Ja tam speeda dostaję rzadko jeśli chodzi o naukę. A jeśli już to tylko do niemieckiego tak mam A ja czasem sobie myślę, że mam reumatyzm albo coś w prawej ręce Bo co jakiś czas mam uczucie zdrętwienia ręki, jak mi b. zimno
|
|
|
|
|
#25126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh ja jak już dostane speeda to do wszystkiego hm może to własnie z zimna
|
|
|
#25127 |
|
Zakorzenienie
|
Piłkarze jadą na wakacje
Piłkarze Białej Gwiazdy opuszczali dziś klub udając się na urlopy. Niektórzy żegnali się z dziennikarzami uśmiechnięci, zrelaksowani, ze świadomością że przed nimi miesiąc wakacji. Inni, których przyszłość w Wiśle jest niepewna, starali się robić dobrą minę do złej gry. Mauro Cantoro długo rozmawiał z dziennikarzami o swoim stanie zdrowia. “El Toro” udaje się na urlop do Argentyny, gdzie zamierza przechodzić rehabilitację kolana pod okiem lekarza River Plate, Juana Mendozy. Argentyńczyk zapewniał, że chce na dobre wyleczyć dokuczający mu uraz, żeby po powrocie wreszcie móc trenować i grać na pełnym obciążeniu. - Nie chcę dłużej grać na 70, czy 80 procent moich możliwości - mówił. Podobnie optymistycznie o swoich szansach powrotu do pełnej formy wypowiadał sie Adam Piekutowski, który od kilkunastu dni znów ćwiczył razem z pierwszą drużyną. - Mam nadzieję, że to już ostatni etap rehabilitacji – taka rehabilitacja poprzez trening – stwierdził. - Od stycznia powinienem już ćwiczyć z drużyną na pełnych obrotach, tak przynajmniej mówią lekarze. Powrót “Piekuta” do piłki nie musi jednak oznaczać powrotu do zespołu Białęj Gwiazdy, gdyż nie wiadomo jeszcze czy Wisłę opuści on, czy Marcin Juszczyk. Ten ostatni ma szanse zostać wypożyczonym do Jagiellonii Białystok i wtedy "Piekut" byłby Wiśle potrzebny. Z kolei Mariusz Pawełek - świeżo upieczony ojciec - już wie, że dni wolne będzie spędzał w atmosferze rodzinnej, przy małym Kubie. Jednak nie obawia się tych nowych obowiązków - Mały ciągle śpi, więc mam spokój - żartował. Również Brazylijczycy wychodzili z szatni w dobrych nastrojach. Cleber cieszył się, ze taką ciepłą zimę mamy w tym roku: - Nie muszę wyjeżdżać na urlop, pogodę mamy jak w Portugalii! - śmiał się. najważniejsze że sie nie poddają
|
|
#25128 |
|
Zakorzenienie
|
no to jeszcze fotka jubilata ( moja ulubiona
|
|
#25129 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No chyba raczej na pewno z zimna ![]() Cytat:
A ja sobie idę Na jutro zadania z matmy.. byłoby fajnie, gdyby chociaż raz nie został wylosowany mój numerek Papa |
||
|
|
|
#25130 |
|
Zakorzenienie
|
witanko
ja skończyłam lekcyjki na jutro tylko WOSu musze się naumiec szkoda że Wisełce wczoraj nie poszło witanko wszytskim w to pochmurne popołudnie |
|
|
|
#25131 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nizeły pogrom Cytat:
tak właśnie będzie
|
|||
|
|
|
#25132 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
no laski... jestem
o ja... ale za wami tesknilam XD wiecie, ze ja nigdy watku nie opuszczalam ![]() i do tego robiac ulice juz drugi raz przerwali robotnicy kabel od telefonu XD i na dobra sprawe to nie mielisjmy i neta i telefonu, czyli jakby odciecie od swiata :P dzis mialam miec kupe nauki, ale moj pan wychowawca mial wczoraj parapetowe i juz dzis sie do szkoly nie stawil i jutro tez go nie ma ... cool ...i tym samym nie mam klasowy z historii tylko labe ![]() a teraz komentuje ![]() Cytat:
![]() e...juz nie mozna pochwalic wlasnego szwagra? ;> phiii ![]() a no rozszalalam... to sie nie ciueszycie? nie nowosc...basti zawsze sie prezentuje (prawie ) mrrraaauuu... ale te trampy do batmanskiego plaszcza? XD nieee...poza tym nie lubie go w ciemnych ubraniach... w kolorowych przeslodko wyglada i w szarych ![]() Cytat:
![]() poldi tja... mmmmmm.... swietne foty Cytat:
aaaa... widzisz... bo ja jestem miszcz... dziekuje za przekazanie mojego rozczarowania zwiazanego z brakiem neta i pozdrowien ;] Cytat:
... ;] w gimnazjum :Pteraz za to mamy kilka wrednych babsztylów... i pana zalotnika Cytat:
... wywiadowka byla wczoraj ... nie bylo zle ;p mama zabrala ze soba tate ... nowosca dzis moj brat ma... i chyba cos przeskrobali, bo mieli isc na wywiadowke..wraz z rodzicami... ja tam nigdy na wlasnej wywiadowce nie bylam Cytat:
Cytat:
dzieki, ze za mnie pilyscie laski a z kim ja mialam pic? ;>
|
|
|
#25133 |
|
Zakorzenienie
|
|
#25134 |
|
Zakorzenienie
|
e no laski... podo sie zrobil ostatnio rozchwytywany przez pisemka ( idobrze
tym razem w niemieckim GQ ...ale jeszcze fotek nie mam... mam nadzieje, ze wkrotce cos bedzie...narazie tylko okladka + 1 foto achhhh
|
|
#25135 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Wpadalam choc glowa zaczyna mnie bolec ale jestem bo dzis kto ma urodzinki Owen Wszystkiego dobrego mu zycze niech dobrze przebiega rehabilitacjia i szybko wrocila na boiska w siwtnej formie i ciszył wszystkich swoimi bramkami: ![]() Za niego I za Kube bo widze ze tez ma dzis urodzinki
|
#25136 |
|
Wtajemniczenie
|
Pokaze wam zdjecie z wczorajszej swiatecznej imprezy milanu na ktorej oczywiscie byla
nas z Filippkiem gdzies wcielo ale jak znajde reszte to dam
|
#25137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak mowilam tak zrobilam...czyli dokonalam kolejnego przegladu swoich zbiorow i tak oto przedstawiam wam zestawienie końcoworoczne i i tak jest ich mnostwo... a wiec :MĘŻOWIE: razem:3282 w tym: Podo - 1792 Schweini - 1490 RESZTA (kochankowie + inne najbardziej ciekawe smakołyki XD): (patrz moja lista podpisowa + canna, lamps, owen, tobi, lahmi) razem: 1004 z najwieksza przewagą: lahmi - 320 odo - 139 NATIONALELF (fotki druzyny, czlonkow druzyny - za wyjatkiem dojczkow, ktorzy maja swoje osobne foldery ;P) : 838 BAYERN (pilkarze bayernu, za wyjatkiem... patrz wyzej...): (otti, roque, piza): 59 INNI (różni piłkarze-pojedyncze interesujace fotki tychże osobnikow ): 42uffff... sie nazbierało zauwazylam, ze im wiecej ich mam tym bardziej ich nawet nie ogladam , bo juz szukam na biezaco... a kiedys to mialam czas...obejrzec sobie wszystkie fotki podo i schwajnisia przynajmniej ale jeszcze bylo ich skąpo w porownaniu do obecnych zbiorow.
|
|
|
#25138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze że koma miałaś to zabalował facet ![]() co to za Pan zalotnik uuuu...ciekawe co brat przeskrobał ![]() witamy Cię Cytat:
no to za Owena i Kubusia |
||
|
|
|
#25139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OMG dobra kobieto zaszalałaś
|
|
|
|
|
#25140 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy ja w najbardziej ciekawych smakołykach widze Owena
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

skrócone lekcje miałam bo wywiadówka dziś
ojjj aż sie boje co to wieczorem będzie

ale to nie pierwsza i nie ostatnia taka walka o puchar
jak czerwoną kartke dostał

A Avek, hehe żeby każdy wiedział kim tak naprawdę jestem
Ja lubię czytać Twoje akcje, poprawiają mi humor

no to za Kubusia naszego kochanego, niech mu sie układa jak najlepiej
)