Mundial 2006 = Przystojniacy - Strona 838 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-14, 13:48   #25111
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy

a ja już w domciu skrócone lekcje miałam bo wywiadówka dziś ojjj aż sie boje co to wieczorem będzie
Stary 2006-12-14, 13:59   #25112
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

no szkoda mi tego pucharu ale to nie pierwsza i nie ostatnia taka walka o puchar mówi sie trudno to tylko gra
ja ich i tak kocham
wkurzyła mnie ta akcja z Darkiem Dudką jak czerwoną kartke dostał mógł mu dać żółtą a nie odrazu czerwoną bo Darek faulował, nie ma co sie oszukiwać
i później jak schodził to kibce Rotterdamu krzyczeli auf widersehen a Darek specjalnie odwrócił sie w ich strone i zaczął klaskać im na złość
heh i nawet podobały mi sie komentarze komentatora, to chyba Maciek Iwański był
tylko nie wiem czemu Głowacki był kapitanem a nie tak jak zawsze Baszczu nie podoba mi sie to i to jeszcze Głowacki przed polem karnym tak faulował, ze przez niego był wolny blisko bramki idiota poprostu
i zauważyłam że Paulista ma zawsze czarne rękawiczki, czemu
ehhh pięknie sie cieszyli Brożek i Kuba po golu i jak Kuba miał piłke to reszta wiślaków mu sie z drogi usuwała
najgorsze to był te zmiany a raczej ich brak Thwaite ewidentnie nie radził sobie z obroną a Dragomir nie wiem po jaką cholere dał go po tej lewej stronie i nawet Branko nie wszedł
ogólnie Wiślacy grali dobrze, jednka złe ustawienie było, brak zmian no brak Clebera, Branko, Mauro co było widoczne
ważne że walczyli, nawet Baszczu z daleka strzelał i podobało mi sie to że jak był kontratak to Marcin cały czas wracał pod bramke, jak Kuba albo Brożek atakowali to on nie pchał sie tylko był w pełnej gotowości, gdzieś po środku
Stary 2006-12-14, 14:11   #25113
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

no to jeszcze fotki

1 - Mariusz Pawełek na trningu
2 - Ema
3 - Burns i Zieniu
4 - 19-letni zawodnik Rotterdamu
5 - Jean, Michael i Jacob
6 - ręka Paulisty Baszczu robi jazde, Zieniu i Kubuś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 02.jpg (90,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 06.jpg (66,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 04.jpg (89,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 07.jpg (94,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (93,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (90,0 KB, 2 załadowań)
Stary 2006-12-14, 14:15   #25114
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Arek, Kubuś i jedna zbiorowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12.jpg (84,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 14.jpg (97,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 16.jpg (98,8 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 17.jpg (101,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18.jpg (117,3 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20.jpg (80,5 KB, 1 załadowań)
Stary 2006-12-14, 14:22   #25115
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
oo grafik, to jest dobry pomysł, musiałabym spróbować
Ja z jednej strony chciałabym żyć wg tego grafika, bo to naprawdę dobrze organizuje wszystko.. ale zdrugiej str. to muszę przyznać, że nie cierpię robić czegoś z wyznaczonym na to czasem

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
bo Cris JEST cudowny
dobry pomysł,a kiedy masz urodzinki
chciałabmy żeby do mnie taki Mikołaj przyszedł

moje stadko
prawda że fajne to 3
Cris

ślicznaś really
i mega avek

mam tak samo też zrobiłam grafik i dupa

nawet tam nie zaglądam bo sie później nie odkleje od tego
21.02. - moje urodzinki
Ach, dziękuję A Avek, hehe żeby każdy wiedział kim tak naprawdę jestem

............Joke:rolleyes :

Cytat:
no i jestem mam na jutro w ciula nauki i jeszcze dalej ale nie ma bata, nie uczyłam sie nic
no jak sie miałam uczyć jak cały czas myślałam o meczu odpuściłam sobie dziś i tak przez 2 godziny siedziałam przy biurku i myślałam znaczy sie o Wisełce myślałam
ale ze mnie leń
hm, przede wszystkim co zauważyłam dziś to to że Magdy od rana nie było gdzie jesteś szajbo za Ciebie

ooo 2100 post

za Wisłe narazie nie pije żeby nie zapeszyć, to za Sobola wypije

edit: Magda właśnie napisała esa że nie ma do jutra neta i że pozdrawia wszystkie maniaczki
Za Twojego 2100 posta Za Sobola
Madzik

Też jesteś leń Hihi, ale chociaż masz bardzo dobre wyniki w nauce.. nie to co ja.

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
Wow ale z Ciebie laska

Dobry wieczór naszym Maniaczką Jak mineła Wam środa?

Ale się rozpisałam, ciekawe czy to ktoś przeczyta
Dziękuję
Zabawni są Twoi nauczyciele Ja lubię czytać Twoje akcje, poprawiają mi humor

Cytat:
Ja Cię poinformuję O to za kwadrans, luzik

Wiecie co zrobiłam?

Puściałam sobie piosenkę Brendy Lee-- Rocking around the christmas tree ( z filmu Kevin sam w domu) wziełam psa mojego...i... zaczęłam tańczyć z nią na rękach wyobrażając sobie że to Boruc

Jezu ja to mam loty
Jakaś Ty zakręcona Też sobie ściągnę tę piosenkę

Noooo i w końcu dyrka oddała nam nasze matury z polskiego Tylko nie wiem po co I tak nie sprawdziła mi wypracowania, bo miałam kilkanaście słów za mało! Nie wiedziałam, że cytatów się nie liczy.. no i jutro dam to do sprawdzenia mojej korepetytorce
Ale jak patrzałam, z 40 pare % powinno być. Najgorsze jest to, że tylko 11 osób miałoby zdane Na 21 piszących + kilku nie do końca sprawdzonych

Takie z nas tępaki..

Eh, patrzcie co mają na stronie nivea Czas zacząć dbać o dłonie A jutro po szkole idę kupić te mleczko do ciała nivea wygładzające
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pielęgnacja dłoni[2].JPG (27,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pielęgnacja dłoni[3].JPG (24,3 KB, 2 załadowań)

''Dreszcz najsłodszy, że pragnę i razem się boję! ''

L.Staff
sloncee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-14, 14:23   #25116
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

1 - Sobol rzucający koszulkę (?) publiczności chciałabym dostać taką koszulke
2 - Michael mocujący sie ze swoją koszulką
3 - schodzący Darek
4 - Michael jak kangur skacze bo w końcu z Australii jest
5 - Arek i Michael
6 - po puszczonej bramce...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 29.jpg (76,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 28.jpg (62,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 27.jpg (77,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 23.jpg (110,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 21.jpg (96,1 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 266.jpg (80,5 KB, 1 załadowań)
Stary 2006-12-14, 14:31   #25117
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez sloncee Pokaż wiadomość

21.02. - moje urodzinki

Madzik

Też jesteś leń Hihi, ale chociaż masz bardzo dobre wyniki w nauce.. nie to co ja.

Noooo i w końcu dyrka oddała nam nasze matury z polskiego Tylko nie wiem po co I tak nie sprawdziła mi wypracowania, bo miałam kilkanaście słów za mało! Nie wiedziałam, że cytatów się nie liczy.. no i jutro dam to do sprawdzenia mojej korepetytorce
Ale jak patrzałam, z 40 pare % powinno być. Najgorsze jest to, że tylko 11 osób miałoby zdane Na 21 piszących + kilku nie do końca sprawdzonych

Takie z nas tępaki..

Eh, patrzcie co mają na stronie nivea Czas zacząć dbać o dłonie A jutro po szkole idę kupić te mleczko do ciała nivea wygładzające
o hej słoneczko
no to będziemy świętować w lutym
hi hie ja tak i tak Cie za panią Ronaldo uważam
dziś pijemy za Kube i za Magde i Gosie
no leń jestem okropny ale jak czasem mam speeda albo sie przymusze i przysiąde to nie jest źle
wyniki jak wyniki, różnie to bywa
eee tam tępaki u mnie 7 osób nie zdało ale nie martw sie
heh ja tam ręce w sumie mam znośne, ale fajne te masaże
Stary 2006-12-14, 14:34   #25118
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

i coś na deser zgadnicie kto to
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3987c98728097feafe14a6ae2e39487d.jpg (36,0 KB, 6 załadowań)
Stary 2006-12-14, 14:36   #25119
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

- Kiedy Darek Dudka opuścił boisko stało się jasne, że Feyenoord wygra ten mecz. Trudno zgodzić się z opinią sędziego. Musimy ją jednak uszanować - powiedział Arkadiusz Głowacki w rozmowie z dziennikarzami.

Trzecia bramka dla Feyenoordu padła po ogromnym zamieszaniu. Obrońca „Białej Gwiazdy” przyznał, że wydarzenia bardzo szybko rozegrały się na murawie: - Trudno o tym mówić. Muszę to jeszcze raz zobaczyć w telewizji. Czuję niedosyt, bo mieliśmy szansę na awans. Tym bardziej, że ostatnio nasza gra wyglądała lepiej.

W podobnym tonie wypowiadał się Emilian Dolha: - Przegraliśmy dziś z wielkim zespołem, z drużyną z ogromnymi tradycjami. Feyenoord to w europejskim futbolu firma. Zagraliśmy kilka spotkań w Pucharze UEFA. To ważne - powiedział przed wyjazdem ze stadionu De Kuip rumuński bramkarz Wisły Kraków.

Dolha nie chciał również zgodzić się ze stwierdzeniem, że Feyenoord zdobywał dziś bramki po indywidualnych błędach Wiślaków: - Chcecie, żebym teraz obwiniał siebie i swoich kolegów o utratę goli. Coś takiego nigdy nie będzie miało miejsca. Nie przegrywa tylko ten, kto nie gra. Jeśli się gra, to trzeba się starać się być najlepszym, a przy tym zawsze popełnia się błędy i przegrywa.

O pierwszym golu dla Feyenoordu Dolha mówi: - Chciałem wyjść do piłki, ale się zatrzymałem, bo uświadomiłem sobie, że mogę nie sięgnąć tej piłki. Poza tym stał tam Arek Głowacki. Zdecydowałem się więc zostać na linii. Niestety przeciwnik zauważył to moje zawahanie i udało mu się pokonać mnie. Drugiego gola nie komentuję, nie będę się wypowiadał na temat gry moich kolegów - powiedział Rumun.

właśnie przy drugiej bramce zawiedli obrońcy, szczególnie Głowacki i Thwaite
Stary 2006-12-14, 14:37   #25120
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Wszystko wskazuje na to, że był to ostatni mecz Dragomira Okuki w Wiśle Kraków. Głównym kandydatem na następcę Serba jest wiceprezes Adam Nawałka. - donoszą zgodnie dzisiejsze media.

Sytuację na ławce trenerskiej Wisły w swoisty sposób skomentowała "Rzeczpospolita":

"Dragomir Okuka, patrząc na ostatnie minuty meczu w Rotterdamie, musiał przeczuwać, że do Krakowa wróci jako były trener Wisły, ale niemal pewna już dymisja Serba niewiele zmieni - poza tym, że Cupiał będzie coraz bliżej rekordu świata w zwalnianiu trenerów, ustanowionego przez Jesusa Gila."

Dzisiaj nie będzie jeszcze zmiany na stanowisku trenera Wisły. Dopiero jutro Dragomir Okuka przedstawi raport, po którego analizie zostanie podjęta decyzja o jego przyszłości.

Rano trener spotkał się z piłkarzami. Podsumował rundę, rozdał im rozpiskę treningów na zimową przerwę, zawodnicy zostali przebadani. Około 15 klub poda oficjalną listę transferową, na której znajdą się zawodnicy wystawieni na sprzedaż.

no to będziemy mieć nowego trenera żegnaj Dragomir
Stary 2006-12-14, 14:38   #25121
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

no to jeszcze krótki wywiadzik z Kubusiem

Jakub Błaszczykowski kolejny raz należał do wyróżniających się zawodników w drużynie „Białej Gwiazdy”. Swoim fantastycznym podaniem otworzył drogę do bramki Pawłowi Brożkowi, który w pierwszej połowie meczu pokonał Henke Timera.

- Wynik meczu jest dla nas bardzo niekorzystny. Musimy pogodzić się z faktem, że odpadliśmy z Pucharu UEFA. Dla mnie to nie będzie miły dzień – powiedział młody pomocnik. - Trzeba jednak przyznać, że momentami pokazaliśmy kawałek dobrej piłki. Nie byliśmy drużyną słabszą od Feyenoordu. Ja nie mam zamiaru nikogo oceniać. Dziś szczęście uśmiechnęło się do Holendrów. To jest właśnie piękno sportu i nie zawsze wygrywa drużyna lepsza. Trzeba pogratulować rywalom. Nic się jednak nie kończy i w następnym meczu musimy znowu powalczyć – dodał przed wejściem do autokaru Jakub Błaszczykowski.

Mimo odważnej gry Wisła pierwsza straciła bramkę: - Pierwszy gol mógł nam podciąć skrzydła. Z naszej strony wszystko wyglądało przecież dobrze, a straciliśmy gola. Nasza odpowiedź dodała nam wiary. Nie jest miło tracić bramki do szatni, ale mimo to uważam, że początek drugiej połowy zagraliśmy dobrze. Nie strzeliliśmy gola i to się zemściło. Feyenoord wykorzystał tak zwaną „przebijankę”. Za każdym razem piłka spadała pod nogi zawodnika Feyenoordu. Potem musieliśmy grać w dziesiątkę i było nam bardzo ciężko - zauważył pomocnik Wisły.

Otoczony po meczu "opieką" Jana De Zeeuwa Jakub z tradycyjną skromnością wypowiadał się na temat swojej gry: - Wiele razy już mówiłem, że są w drużynie ci, którzy odbierają piłkę, podają i strzelają. Zasługi powinno się przypisywać nie tylko tym, którzy podają i strzelają. Laury powinny przysługiwać też tym, którzy odbierają. Jest nas jedenastu na boisku. Każdy stara się walczyć dla dobra drużyny - zakończył „Błaszczu”.
Stary 2006-12-14, 14:38   #25122
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Cytat:
a ja już w domciu skrócone lekcje miałam bo wywiadówka dziś ojjj aż sie boje co to wieczorem będzie
Ja jutro mam skrócone, bo oczywiście nasza dyrektorka ma naradę i nie będzie polskiego

Cytat:
no szkoda mi tego pucharu ale to nie pierwsza i nie ostatnia taka walka o puchar mówi sie trudno to tylko gra
ja ich i tak kocham
wkurzyła mnie ta akcja z Darkiem Dudką jak czerwoną kartke dostał mógł mu dać żółtą a nie odrazu czerwoną bo Darek faulował, nie ma co sie oszukiwać
i później jak schodził to kibce Rotterdamu krzyczeli auf widersehen a Darek specjalnie odwrócił sie w ich strone i zaczął klaskać im na złość
heh i nawet podobały mi sie komentarze komentatora, to chyba Maciek Iwański był
tylko nie wiem czemu Głowacki był kapitanem a nie tak jak zawsze Baszczu nie podoba mi sie to i to jeszcze Głowacki przed polem karnym tak faulował, ze przez niego był wolny blisko bramki idiota poprostu
i zauważyłam że Paulista ma zawsze czarne rękawiczki, czemu
ehhh pięknie sie cieszyli Brożek i Kuba po golu i jak Kuba miał piłke to reszta wiślaków mu sie z drogi usuwała
najgorsze to był te zmiany a raczej ich brak Thwaite ewidentnie nie radził sobie z obroną a Dragomir nie wiem po jaką cholere dał go po tej lewej stronie i nawet Branko nie wszedł
ogólnie Wiślacy grali dobrze, jednka złe ustawienie było, brak zmian no brak Clebera, Branko, Mauro co było widoczne
ważne że walczyli, nawet Baszczu z daleka strzelał i podobało mi sie to że jak był kontratak to Marcin cały czas wracał pod bramke, jak Kuba albo Brożek atakowali to on nie pchał sie tylko był w pełnej gotowości, gdzieś po środku
Nie oglądałam meczu, szkoda, że przegrali Ale jeszzce nie raz wygrają

Cytat:
1 - Sobol rzucający koszulkę (?) publiczności chciałabym dostać taką koszulke
2 - Michael mocujący sie ze swoją koszulką
3 - schodzący Darek
4 - Michael jak kangur skacze bo w końcu z Australii jest
5 - Arek i Michael
6 - po puszczonej bramce...

Majkel.. hehe

L.Staff
Stary 2006-12-14, 14:41   #25123
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Ja jutro mam skrócone, bo oczywiście nasza dyrektorka ma naradę i nie będzie polskiego

Nie oglądałam meczu, szkoda, że przegrali Ale jeszzce nie raz wygrają

Majkel.. hehe
o widzisz i Tobie sie upiecze
nom szkoda ale ja w nich wierze, jeszcze sie podniosą i będą wygrywać
no co zaplątał sie chłopak
Stary 2006-12-14, 14:45   #25124
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Udało nam się dotrzeć już listy transferowej Wisły na której znalazło się dziewięciu piłkarzy. - Jest na niej kilku piłkarzy, którzy odnosili z Wisłą sukcesy - mówi Adam Nawałka zastrzegając, że lista może ulec zmianie.

Na liście znaleźli się:
Branko Radovanović
Paweł Kryszałowicz
Maciej Stolarczyk
Hristu Chiacu
Jacek Paszulewicz
Tomas Kłos
Adam Piekutowski
Tomasz Dawidowski
Paweł Kaczorowski
Marcin Kuźba

o nie, tylko nie Branko nie oddamy go
Stary 2006-12-14, 14:46   #25125
sloncee
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie kojarzę

Cytat:
o hej słoneczko
hi hie ja tak i tak Cie za panią Ronaldo uważam
no leń jestem okropny ale jak czasem mam speeda albo sie przymusze i przysiąde to nie jest źle
wyniki jak wyniki, różnie to bywa
eee tam tępaki u mnie 7 osób nie zdało ale nie martw sie
heh ja tam ręce w sumie mam znośne, ale fajne te masaże

Za Wszystkich

Ja tam speeda dostaję rzadko jeśli chodzi o naukę. A jeśli już to tylko do niemieckiego tak mam

A ja czasem sobie myślę, że mam reumatyzm albo coś w prawej ręce Bo co jakiś czas mam uczucie zdrętwienia ręki, jak mi b. zimno

L.Staff
Stary 2006-12-14, 14:51   #25126
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Nie kojarzę

Za Wszystkich

Ja tam speeda dostaję rzadko jeśli chodzi o naukę. A jeśli już to tylko do niemieckiego tak mam

A ja czasem sobie myślę, że mam reumatyzm albo coś w prawej ręce Bo co jakiś czas mam uczucie zdrętwienia ręki, jak mi b. zimno
Emilian Dolha
heh ja jak już dostane speeda to do wszystkiego
hm może to własnie z zimna
Stary 2006-12-14, 14:56   #25127
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Piłkarze jadą na wakacje

Piłkarze Białej Gwiazdy opuszczali dziś klub udając się na urlopy. Niektórzy żegnali się z dziennikarzami uśmiechnięci, zrelaksowani, ze świadomością że przed nimi miesiąc wakacji. Inni, których przyszłość w Wiśle jest niepewna, starali się robić dobrą minę do złej gry.

Mauro Cantoro długo rozmawiał z dziennikarzami o swoim stanie zdrowia. “El Toro” udaje się na urlop do Argentyny, gdzie zamierza przechodzić rehabilitację kolana pod okiem lekarza River Plate, Juana Mendozy. Argentyńczyk zapewniał, że chce na dobre wyleczyć dokuczający mu uraz, żeby po powrocie wreszcie móc trenować i grać na pełnym obciążeniu. - Nie chcę dłużej grać na 70, czy 80 procent moich możliwości - mówił.

Podobnie optymistycznie o swoich szansach powrotu do pełnej formy wypowiadał sie Adam Piekutowski, który od kilkunastu dni znów ćwiczył razem z pierwszą drużyną. - Mam nadzieję, że to już ostatni etap rehabilitacji – taka rehabilitacja poprzez trening – stwierdził. - Od stycznia powinienem już ćwiczyć z drużyną na pełnych obrotach, tak przynajmniej mówią lekarze. Powrót “Piekuta” do piłki nie musi jednak oznaczać powrotu do zespołu Białęj Gwiazdy, gdyż nie wiadomo jeszcze czy Wisłę opuści on, czy Marcin Juszczyk. Ten ostatni ma szanse zostać wypożyczonym do Jagiellonii Białystok i wtedy "Piekut" byłby Wiśle potrzebny.

Z kolei Mariusz Pawełek - świeżo upieczony ojciec - już wie, że dni wolne będzie spędzał w atmosferze rodzinnej, przy małym Kubie. Jednak nie obawia się tych nowych obowiązków - Mały ciągle śpi, więc mam spokój - żartował. Również Brazylijczycy wychodzili z szatni w dobrych nastrojach. Cleber cieszył się, ze taką ciepłą zimę mamy w tym roku: - Nie muszę wyjeżdżać na urlop, pogodę mamy jak w Portugalii! - śmiał się.

najważniejsze że sie nie poddają i że wypoczną troche
Stary 2006-12-14, 15:00   #25128
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

no to jeszcze fotka jubilata ( moja ulubiona) i lece na obiad
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1e02c00a0d9545e1d5943dc065939f43zzz (25).jpg (73,5 KB, 2 załadowań)
Stary 2006-12-14, 15:15   #25129
sloncee
Wtajemniczenie

Cytat:
Emilian Dolha
heh ja jak już dostane speeda to do wszystkiego
hm może to własnie z zimna
Hehe, fajnie wiedzieć

No chyba raczej na pewno z zimna

Cytat:
Piłkarze jadą na wakacje

Piłkarze Białej Gwiazdy opuszczali dziś klub udając się na urlopy. Niektórzy żegnali się z dziennikarzami uśmiechnięci, zrelaksowani, ze świadomością że przed nimi miesiąc wakacji. Inni, których przyszłość w Wiśle jest niepewna, starali się robić dobrą minę do złej gry.

Mauro Cantoro długo rozmawiał z dziennikarzami o swoim stanie zdrowia. “El Toro” udaje się na urlop do Argentyny, gdzie zamierza przechodzić rehabilitację kolana pod okiem lekarza River Plate, Juana Mendozy. Argentyńczyk zapewniał, że chce na dobre wyleczyć dokuczający mu uraz, żeby po powrocie wreszcie móc trenować i grać na pełnym obciążeniu. - Nie chcę dłużej grać na 70, czy 80 procent moich możliwości - mówił.

Podobnie optymistycznie o swoich szansach powrotu do pełnej formy wypowiadał sie Adam Piekutowski, który od kilkunastu dni znów ćwiczył razem z pierwszą drużyną. - Mam nadzieję, że to już ostatni etap rehabilitacji – taka rehabilitacja poprzez trening – stwierdził. - Od stycznia powinienem już ćwiczyć z drużyną na pełnych obrotach, tak przynajmniej mówią lekarze. Powrót “Piekuta” do piłki nie musi jednak oznaczać powrotu do zespołu Białęj Gwiazdy, gdyż nie wiadomo jeszcze czy Wisłę opuści on, czy Marcin Juszczyk. Ten ostatni ma szanse zostać wypożyczonym do Jagiellonii Białystok i wtedy "Piekut" byłby Wiśle potrzebny.

Z kolei Mariusz Pawełek - świeżo upieczony ojciec - już wie, że dni wolne będzie spędzał w atmosferze rodzinnej, przy małym Kubie. Jednak nie obawia się tych nowych obowiązków - Mały ciągle śpi, więc mam spokój - żartował. Również Brazylijczycy wychodzili z szatni w dobrych nastrojach. Cleber cieszył się, ze taką ciepłą zimę mamy w tym roku: - Nie muszę wyjeżdżać na urlop, pogodę mamy jak w Portugalii! - śmiał się.

najważniejsze że sie nie poddają i że wypoczną troche
Chłopcy wypoczną, zrehabilitują się, nabiorą sił, wrócą i będą grać na 100% swoich możliwości

A ja sobie idę Na jutro zadania z matmy.. byłoby fajnie, gdyby chociaż raz nie został wylosowany mój numerek

Papa

L.Staff
Stary 2006-12-14, 15:30   #25130
xtalciax
Zakorzenienie

witanko

ja skończyłam lekcyjki na jutro tylko WOSu musze się naumiec prawie jak weekend

szkoda że Wisełce wczoraj nie poszło

witanko wszytskim w to pochmurne popołudnie
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-14, 16:00   #25131
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
ooooo no to za Kubusia naszego kochanego, niech mu sie układa jak najlepiej
za Kubusia

Cytat:
Ja z jednej strony chciałabym żyć wg tego grafika, bo to naprawdę dobrze organizuje wszystko.. ale zdrugiej str. to muszę przyznać, że nie cierpię robić czegoś z wyznaczonym na to czasem

21.02. - moje urodzinki

Madzik

Dziękuję
Zabawni są Twoi nauczyciele Ja lubię czytać Twoje akcje, poprawiają mi humor

Jakaś Ty zakręcona Też sobie ściągnę tę piosenkę

Takie z nas tępaki..

Eh, patrzcie co mają na stronie nivea Czas zacząć dbać o dłonie A
jutro po szkole idę kupić te mleczko do ciała nivea wygładzające
OMG nizeły pogrom

Cytat:
o widzisz i Tobie sie upiecze
nom szkoda ale ja w nich wierze, jeszcze sie podniosą i będą wygrywać
no co zaplątał sie chłopak

tak właśnie będzie
Stary 2006-12-14, 16:32   #25132
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

no laski... jestem o ja... ale za wami tesknilam XD wiecie, ze ja nigdy watku nie opuszczalam (nie liczac moze z jednego dnia w wakacje ) i normalnie...poukladalam wszystkie foty mezow z nudow... i przedstawie dzis swoje zbiory w liczbach
i do tego robiac ulice juz drugi raz przerwali robotnicy kabel od telefonu XD i na dobra sprawe to nie mielisjmy i neta i telefonu, czyli jakby odciecie od swiata :P
dzis mialam miec kupe nauki, ale moj pan wychowawca mial wczoraj parapetowe i juz dzis sie do szkoly nie stawil i jutro tez go nie ma ... cool ...i tym samym nie mam klasowy z historii tylko labe
a teraz komentuje

Cytat:
no co, takie szare zdjęcia to tylko dojczków

danke szyn za Szewe

ej, tylko bez taki emot mi tu ( )

to sie rozszlałaś wczoraj z tymi fotkami dla wszystkich

no no no Basti całkiem całkiem sie prezentuje
bitte sehr
e...juz nie mozna pochwalic wlasnego szwagra? ;> phiii
a no rozszalalam... to sie nie ciueszycie?
nie nowosc...basti zawsze sie prezentuje (prawie ) mrrraaauuu... ale te trampy do batmanskiego plaszcza? XD nieee...poza tym nie lubie go w ciemnych ubraniach... w kolorowych przeslodko wyglada i w szarych
Cytat:
Ja jeszcze nie poznałam swojego szczytu wygody heh

Słodziuchny Poldi Vip Tak trochę krzywo z tą kartką

Jeszcze daję Crisa vel Świętego Mikołaja
heh co sugerujesz?
poldi tja... mmmmmm....
swietne foty

Cytat:
hm, przede wszystkim co zauważyłam dziś to to że Magdy od rana nie było gdzie jesteś szajbo za Ciebie

edit: Magda właśnie napisała esa że nie ma do jutra neta i że pozdrawia wszystkie maniaczki
zauwaza sie, ze brakuje szajboluda nie? aaaa... widzisz... bo ja jestem miszcz... i za ciebie
dziekuje za przekazanie mojego rozczarowania zwiazanego z brakiem neta i pozdrowien ;]
Cytat:
A później angielski, robiliśmy ćwiczenia i jak to angielski w środę nas zawsze głupawka załapie Tak się chichrałyśmy z koleżanką i facet do nas mówi "obserwowowałem Was na przerwie. Tarzałyście się ze śmiechu jak wariatki.Blondi nie mogła wytrzymać (o koleżance) a SZEFOWA (czyli ja ) chyba z 5 razy siku robiła."
u nas szefowa to sie mowilo na kobietkę- szatniarke ... ;] w gimnazjum :P
teraz za to mamy kilka wrednych babsztylów... i pana zalotnika

Cytat:
z jakiej paki jak wywiadowka to wy macie lekcje skrocone... u nas tak nie ma ... wywiadowka byla wczoraj ... nie bylo zle ;p mama zabrala ze soba tate ... nowosc
a dzis moj brat ma... i chyba cos przeskrobali, bo mieli isc na wywiadowke..wraz z rodzicami... ja tam nigdy na wlasnej wywiadowce nie bylam ... i cos sie szykuje, ze bedzie mial kare na kompa xD ... ghe... to dla mnie dobrze ;P
Cytat:
no to jeszcze fotki

1 - Mariusz Pawełek na trningu
2 - Ema
3 - Burns i Zieniu
4 - 19-letni zawodnik Rotterdamu
5 - Jean, Michael i Jacob
6 - ręka Paulisty Baszczu robi jazde, Zieniu i Kubuś
ten chinczykowaty mnie rozbraja zabojczy jest ;P
Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
za Magdzie bo jej obiecałam że wypijemy za nia
Cytat:
Za Madzię
Cytat:
a no bedziemy.... bo miszcz ma urodziny w lutym -------> czytaj JA
dzieki, ze za mnie pilyscie laski a z kim ja mialam pic? ;>

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-14, 16:33   #25133
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

Cytat:
wyglada jak #Ballack

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-14, 17:09   #25134
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

e no laski... podo sie zrobil ostatnio rozchwytywany przez pisemka ( idobrze ) ... wszedzie sesje z nim tym razem w niemieckim GQ ...ale jeszcze fotek nie mam... mam nadzieje, ze wkrotce cos bedzie...narazie tylko okladka + 1 foto achhhh
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg showbin.jpeg (13,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg showbinr.JPG (76,4 KB, 3 załadowań)

Stary 2006-12-14, 17:29   #25135
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Witam

Wpadalam choc glowa zaczyna mnie bolec ale jestem bo dzis kto ma urodzinki Owen

Wszystkiego dobrego mu zycze niech dobrze przebiega rehabilitacjia i szybko wrocila na boiska w siwtnej formie i ciszył wszystkich swoimi bramkami: oraz pociechy z dzieci

Za niego

I za Kube bo widze ze tez ma dzis urodzinki

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Izka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-14, 17:49   #25136
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Pokaze wam zdjecie z wczorajszej swiatecznej imprezy milanu na ktorej oczywiscie byla i napewno dlatego mnie glowa boli

nas z Filippkiem gdzies wcielo ale jak znajde reszte to dam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5176_big.jpg (22,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5183_big.jpg (33,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5172_big.jpg (21,3 KB, 5 załadowań)

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Stary 2006-12-14, 17:50   #25137
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez Izka000 Pokaż wiadomość
Witam

Wszystkiego dobrego mu zycze niech dobrze przebiega rehabilitacjia i szybko wrocila na boiska w siwtnej formie i ciszył wszystkich swoimi bramkami: oraz pociechy z dzieci

Za niego

witaj izciu a wiec za chlopcow

jak mowilam tak zrobilam...czyli dokonalam kolejnego przegladu swoich zbiorow i tak oto przedstawiam wam zestawienie końcoworoczne ( nie wliczono najnowszych fot jeszcze nie umieszczonych na wątku i umieszczonych dopiero dzisiaj :P) dodam tez, ze pozbylam sie wszystkich niepotrzebnych i niezadowalajacych mnie zdjec a te, ktore zostaly są nienaruszalne i i tak jest ich mnostwo... a wiec :

MĘŻOWIE:
razem:3282 w tym:
Podo - 1792
Schweini - 1490

RESZTA (kochankowie + inne najbardziej ciekawe smakołyki XD):
(patrz moja lista podpisowa + canna, lamps, owen, tobi, lahmi)

razem: 1004
z najwieksza przewagą:
lahmi - 320
odo - 139

NATIONALELF (fotki druzyny, czlonkow druzyny - za wyjatkiem dojczkow, ktorzy maja swoje osobne foldery ;P) :
838

BAYERN (pilkarze bayernu, za wyjatkiem... patrz wyzej...):
(otti, roque, piza): 59

INNI (różni piłkarze-pojedyncze interesujace fotki tychże osobnikow ): 42

uffff... sie nazbierało zauwazylam, ze im wiecej ich mam tym bardziej ich nawet nie ogladam , bo juz szukam na biezaco... a kiedys to mialam czas...obejrzec sobie wszystkie fotki podo i schwajnisia przynajmniej ale jeszcze bylo ich skąpo w porownaniu do obecnych zbiorow.

Stary 2006-12-14, 17:53   #25138
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
no laski... jestem o ja... ale za wami tesknilam XD wiecie, ze ja nigdy watku nie opuszczalam (nie liczac moze z jednego dnia w wakacje ) i normalnie...poukladalam wszystkie foty mezow z nudow... i przedstawie dzis swoje zbiory w liczbach
i do tego robiac ulice juz drugi raz przerwali robotnicy kabel od telefonu XD i na dobra sprawe to nie mielisjmy i neta i telefonu, czyli jakby odciecie od swiata :P
dzis mialam miec kupe nauki, ale moj pan wychowawca mial wczoraj parapetowe i juz dzis sie do szkoly nie stawil i jutro tez go nie ma ... cool ...i tym samym nie mam klasowy z historii tylko labe
a teraz komentuje

bitte sehr
e...juz nie mozna pochwalic wlasnego szwagra? ;> phiii
a no rozszalalam... to sie nie ciueszycie?
nie nowosc...basti zawsze sie prezentuje (prawie mrrraaauuu... ale te trampy do batmanskiego plaszcza? XD nieee...poza tym nie lubie go w ciemnych ubraniach... w kolorowych przeslodko wyglada w szarych

heh co sugerujesz?
poldi tja... mmmmmm....
swietne foty

zauwaza sie, ze brakuje szajboluda nie? aaaa... widzisz... bo ja jestem miszcz... i za ciebie
dziekuje za przekazanie mojego rozczarowania zwiazanego z brakiem neta i pozdrowien ;]

u nas szefowa to sie mowilo na kobietkę- szatniarke ... ;] w gimnazjum :P
teraz za to mamy kilka wrednych babsztylów... i pana zalotnika

z jakiej paki jak wywiadowka to wy macie lekcje skrocone... u nas tak nie ma ... wywiadowka byla wczoraj ... nie bylo zle ;p mama zabrala ze soba tate ... nowosc
a dzis moj brat ma... i chyba cos przeskrobali, bo mieli isc na wywiadowke..wraz z rodzicami... ja tam nigdy na wlasnej wywiadowce nie bylam ... i cos sie szykuje, ze bedzie mial kare na kompa xD ... ghe... to dla mnie dobrze ;P

ten chinczykowaty mnie rozbraja zabojczy jest ;P

a no bedziemy.... bo miszcz ma urodziny w lutym -------> czytaj JA
dzieki, ze za mnie pilyscie laski a z kim ja mialam pic? ;>
uła dobrze że koma miałaś

to zabalował facet

co to za Pan zalotnik
uuuu...ciekawe co brat przeskrobał

witamy Cię

Cytat:
Napisane przez Izka000 Pokaż wiadomość
Witam

Za niego

no to za Owena i Kubusia
Stary 2006-12-14, 17:58   #25139
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:

jak mowilam tak zrobilam...czyli dokonalam kolejnego przegladu swoich zbiorow i tak oto przedstawiam wam zestawienie końcoworoczne ( nie wliczono najnowszych fot jeszcze nie umieszczonych na wątku i umieszczonych dopiero dzisiaj :P) dodam tez, ze pozbylam sie wszystkich niepotrzebnych i niezadowalajacych mnie zdjec a te, ktore zostaly są nienaruszalne i i tak jest ich mnostwo... a wiec :

MĘŻOWIE:
Podo - 1792
Schweini - 1490

z najwieksza przewagą:
lahmi - 320
odo - 139

NATIONALELF (fotki druzyny, czlonkow druzyny - za wyjatkiem dojczkow, ktorzy maja swoje osobne foldery ;P) :
838

uffff... sie nazbierało zauwazylam, ze im wiecej ich mam tym bardziej ich nawet nie ogladam , bo juz szukam na biezaco... a kiedys to mialam czas...obejrzec sobie wszystkie fotki podo i schwajnisia przynajmniej ale jeszcze bylo ich skąpo w porownaniu do obecnych zbiorow.

OMG dobra kobieto zaszalałaś
Stary 2006-12-14, 18:04   #25140
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:

MĘŻOWIE:
Podo - 1792
Schweini - 1490

z najwieksza przewagą:
lahmi - 320
odo - 139

838

No duze tego masz, musze obaczyc ile ja mam tych zborów

Czy ja w najbardziej ciekawych smakołykach widze Owena

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 5 (0 użytkowników i 5 gości)

Zasady wysyłania wiadomości