|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Cytat:
tylko po prostu przykro się robi i tyle. I jeszcze bym zrozumiała, gdyby to było od czasu do czasu, ale wobec mnie to chyba notoryczne A co do pogrubionego zgadzam sie z Toba. Tylko to było tak, że najpierw napisałam, że mam obrączki, a dopiero potem zrobiłam zdjęcia, gdyż baterie się naładowały, ale nawet na to jak napisałam o zakupie nikt nie zareagował i dalej poszło jak poszło Niektóre dziewuszki nie robią zdjęcie, bo nie maja jak a jednak są widoczne.. Dobra nie ciągne już tego, bo to bez sensu. Wyraziłam swoje zdanie i mam nadzieje, że żadna nie zostanie przez to urażona Cytat:
a pierwsze zdjecie bardzo fajne, ale do rudych włosów to chyba bardziej by zielony pasował, bo z pomarańczem mogłoby sie zlewac
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-02-26 o 11:58 |
||
|
|
|
#3482 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Cytat:
). No to możemy założyć grupę zaproszeniowych odmieńców![]() Cytat:
![]() Dopisuję się do prośby do Seagirl!! A co do książeczek myślę, że w Rac na Solnej albo Szewskiej kupisz, jest też taka hurtownia w Rybniku (tylko zapomniałam przy którym rondzie:/) taniej mają to wszystko. Cytat:
|
|
|
#3483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I muszę przyznać, że jako monotonna blondynka całożyciowa- ubóstwiam długie rude włosy Chatko!!!
Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie zdrówka, szczęścia, pomyślności!!! Spełnienia marzeń, rozwoju kariery zawodowej w zawrotnym tempie, niezawodnego pegazika, ciągłych miłych niespodzianek TŻcika i częstszego zaglądania na nasz watek!!! Do tego pięknego ślubu i wesela do białego rana
|
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do stocka, tylko niech Wam nie przyjdzie na myśl brac butelek 0,7. Tż takie wziął, z czego jestem niezadowolona, bo strasznie nieporęczne. |
|
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego mam ciemne, brązowe oczy i ni cholery nie mam pomysły jakby się umaziać
|
|
|
|
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładne te makijaże i do rudych włosów te kolorki super pasują, tylko myslę, zeby na ślub zrobć nieco delikatniejszy, bo te kolorki są jednak bardzo rażące chyba, ze malujesz sie na takieżywe kolorki na codzień i wszyscy są tak przywyczajeni do takigo Twojego looku![]() Chatka happy birthday! ![]() Karolina_83 jak zamowilam zaproszenia to Pani wyslala mi maila zwrotnego z wierszami, tekstami, czcionkami. Wybralismy, wyslalam do niej maila z wszystkimi informcjami, Pani wyslala mi projekt, podobal nam sie wiec zatwierdzilam i tyle Mysle, ze mozecie tej swojej babce od zaproszen zaproponowac, ze chcecie np. wierszyk czy cos innego![]() edit. doczytalam, ze nie chcecie wierszyków. A zrzumialam, ze Pani nie wyslala Wam do wyboru i nie ma takiej opcji
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2012-02-26 o 12:00 |
|
|
|
|
#3487 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już wybiorę suknię to będę chciała właśnie taki. Tylko nie za niski, żeby mi góra z przodu bardzo nie odstawała jak nie będzie miała się jak trzymać. No i co najważniejsze, obowiązkowo będę musiała wybrać się na jakieś zabiegi na plecy jeśli będę chciała je tak wyeksponować. Bo niestety obecnie nie wyglądają rewelacyjnie ![]() Cytat:
![]() Lampiony śliczne, gratuluję zakupów. Co do Etsy to ja również byłabym chętna, jak wybierzesz już sprzedawcę to wklej linka Cytat:
za obrączki i zniżki Cytat:
Mój TŻ planuje popracować jeszcze trochę nad formą dlatego garnitur kupimy koło maja-czerwca. Ucieszyłam się jak się okazało, że mamy podobną wizję na jego image ślubny. Klasyczny czarny garnitur, lekko taliowany, biała koszula i do tego cienki czarny krawat (ewentualnie delikatny pudrowy jeśli zdecyduję się na takie kwiaty, a jeśli na białe to krawat czarny). I do tego tylko butonierka. Bez muszników, kamizelek itp. Tylko boję się, że teściowa będzie protestować. Wczoraj pytała mnie jaką będę mieć suknię, czy białą czy ecru. Powiedziałam, że jeszcze nie wiem ale raczej śmietankowa biel. To powiedziała, że wg niej ecru czy tam inna niż biała to jest dla dziewczyn po przejściach. I że kupuję nową suknię a będzie wyglądała jak znoszona . Ale na koniec dodała, że to mój wybór i się nie będzie wtrącać. Teściowa jest o tyle fajna, że owszem, wygłosi swoją opinię, ale koniec końców nie wtrąca się, nie krytykuje i decyzję zostawia nam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak jak pisałam, wczoraj mieliśmy spotkanie z rodzicami. Było bardzo fajnie, sympatycznie i na luzie. A co najważniejsze, udało mi się przekonać wszystkich do winietek I na drink bar też się zgodzili bez szemrania. Ogólnie bardzo pozytywnie nas zaskoczyli, że zostawiają nam w zasadzie wolną rękę, bo to nasze wesele i żebyśmy robili tak jak chcemy
|
||||||
|
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
chyba dopadł mnie prawdziwy kryzys bo po raz pierwszy nie jestem pewna czy tego chce...
tak mieszkamy i niby wiem że wróci (przynajmniej do tej pory tak było) ale co z tego? znów przez 2 tygodnie będziemy traktować się jak powietrze a potem udamy że nic się nie stało? po co to wszystko? pewnie pojechał do siostry ale nie raczył nawet smsa napisać co się z nim dzieje i kiedy wróci pomimo że go o to prosiłam... |
|
|
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3490 |
|
Wtajemniczenie
|
Paulinka, Ladystar i ona8686
Dzięki za porady - chyba faktycznie zostaje mi wpięcie od góry... nie mam jeszcze welonu co prawda, ale oczami wyobraźni nie widzę go od dołu przy takim upięciu... a faktycznie kwiatek bardziej z boku byłby lepszy Lubcia i Chatka 100 lat!!! ![]() Iwa jaki kolor oczu masz i czy planujesz jakiś kolor przewodni? ![]()
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Chatko sto lat życia w szczęściu i miłości!
|
#3494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A obrączek oczywiście gratuluję . I tu sie przyznaje, że zwróciłam uwagę, tylko możliwości zacytowania ograniczają si e do 10, a ja głupia zapomniałam, że przecież tyle wielocytowałam, że coś mogło się zgubić w międzyczasie Cytat:
I dzięki za namiary!
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak jej slucham to ciagle mam motyle w brzuchu nie jest typowo "pierwszo-tancowa" ale jest NASZA... I ma kilka tekstow z ktorymi bardzo sie identyfikujemy i ogolnie mamy z nia najpiekniejsze wspomnienia "...jak w tamten dzien... i noc co nam zabrala sen.." a do tego zawsze chcialam zeby byla polska wiec jest tylko jeszcze nie wiem jaki taniec do tego, musimy sie skonsultowac z nasza instruktorka, na razie probowalismy tylko szybka wersje walca angielskiego.
07.07.2012 JA+ON 25.04.2015 ONA Edytowane przez ladystar Czas edycji: 2012-02-26 o 12:14 |
|
|
|
|
#3496 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zresztą rewelacyjnie nie tańczymy także chcemy się tylko troszke pobujać. Narazie stawiam na tą piosenkę, a jak będzie to się okaże.JA teraz mykam do kościółka papapa ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
Razem: 9 czerwca 2004 Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
|
||
|
|
|
#3497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że wszystko się ułoży! I życzę Wam, by nie dochodziło już do takich sytuacji
|
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chatko kochana Nasz! Wszystkie najlepszego, tego co sobie tylko zapragniesz, wymarzysz ja po weekendzie jestem zrelaksowana ![]() W piatek bylam W Krakowie, powłóczyłam sie trochę po barach, wypiłam troche piwka i jestem mega szczesliwa bo przy barze prosili mnie o dowód ![]() nena- co do kokardek, no wlasnie musisz dobrze zastanowic sie nad tym ile tej czerni mialabys juz w swoim looku. Zeby nie przesadzic.. Bo jak pisalas masz juz - srodki kwiatkow, pas od sukni... i w sumie buty moglyby byc tez z czarna wstazka. W koncu wiele nas stawia na 3 kolorowe dodatki- buty kwiaty i bizu/albo pas ![]() Osobiscie bym wziela jasna, ale ja to ja mysle ze moglabys zaryzykowac z czernia- ![]() Dziewczyny z Krakowa genialne Wasze sukienki
|
|
#3500 | |
|
Zadomowienie
|
Chatko miłości i szczęścia!!! Cytat:
![]() A co do sukni, to problem w tym, że ja całą Długą w Krk przeszłam, popełniłam też Kato (ale dość expresowo, z tym, że co tam mają czego nie ma w Krk?), Opole i swego czasu Wawę (ale wtedy to jeszcze na króką a' la lata 50 chorowałam) a wow jak nie było tak nie ma. Moja mama te moje poszukiwania kwituje jednym zdaniem: "Ale Ty wymyślata jesteś"
|
|
|
#3501 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i widzisz jaki masz dar przekonywania? wiem, ze to przez Twoj urok osobisty![]() Cytat:
ale rano juz wszystko jest ok musisz z Nim porozmawiac, ze nie moze byc tak, ze jak sie pokocicie to On ucieka do siostry czy do kogos, tylko wspolnie rozwiązac problem. Trzeba nauczyc sie rozmawiac.. a nie uciekac..Cytat:
ale serio, tak bedzie lepeij, sama tak planuję bo szlenie podobają mi sie kwiaty we wlosach i welony tez, wiec trzeba to jakospolączyc
|
|||
|
|
|
#3502 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do koloru przewodniego to jakieś odcienie złota..beżu karmelu
Edytowane przez Iwa87_18 Czas edycji: 2012-02-26 o 12:14 |
|
|
|
|
#3503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chateczko kochana WSZYSTKIEGO NAJPIEKNIEJSZEGO
07.07.2012 JA+ON 25.04.2015 ONA Edytowane przez ladystar Czas edycji: 2012-02-26 o 12:16 |
|
|
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
Chatko wszystkiego najlepszego
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
Chatko sto lat i wszystkiego dobrego!
![]() Po długim zastanawianiu się zdecydowaliśmy się na grawer na obrączkach i będzie to "nothing else matters" . Ta piosenka kojarzy nam się z początkami naszego związku, oboje bardzo ją lubimy i wybraliśmy właśnie ten cytat. Muszę tylko zapytać złotnika czy nie będzie za dużo znaków, tym bardziej, że ja mam dość mały rozmiar i obawiam się, że może się nie zmieścić. |
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
A wczoraj w radio słyszałam zabawne podsumowanie tego oto "nowego hitu"- pierwsze miejsce na liście przebojów piosenek ślubnych w tym roku, taki wedding song 2012
|
#3507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to cos w stylu "winda do niebia", w ktorej wiekszosc nie slucha tekstu, a biora ja na pierwszy taniec: "kocham ciebie, ale jestem z nim"
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
justyna_g4 i Reszta dziewczyn Ja na prawdę nie mam do nikogo pretensji wyraziłam tylko swoje zdanie jak ja to odbieram i tyle Wy wyraziłyście swoje i macie do tego prawo Tylko nie chciałabym abyście poczułe się jakkolwiek dotknięte moją opinią nie czepiam się głupot
|
|
|
|
|
#3509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio znajomi rozwalili mnie na łopatki, jak powiedzieli, że będą tańczyć do "My heart will go on" z Titanica. Nie powiem, piosenka jest piękna i ją uwielbiam osobiście, ale kurcze nie na pierwszy taniec podczas najpiękniejszego dnia w życiu.
|
|
|
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do Ciebie tez nikt nie ma pretensji poprostu trzeba pamietac, ze to forum i dziennie jest tutaj tyle postow, ze ma sie wlasnie wrazenie ze wlasne są paminiete, ale to nieprada oo i gosza slusznie zauwazyla, ze jak sie wielocytuje to niestety mozna tylko max 10 postow, ja jak nadrabiam to wielocytuje i z tego polowa sie nie cytuje i juz do tego nie wracam,bo porostu nie pamietam co mialam pisac tak wiec glowa do gory i dalej pisz jak pisalas i z fotkami sie nie czaj tylko wklejaj
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

tylko po prostu przykro się robi i tyle. I jeszcze bym zrozumiała, gdyby to było od czasu do czasu, ale wobec mnie to chyba notoryczne
A co do pogrubionego zgadzam sie z Toba. Tylko to było tak, że najpierw napisałam, że mam obrączki, a dopiero potem zrobiłam zdjęcia, gdyż baterie się naładowały, ale nawet na to jak napisałam o zakupie nikt nie zareagował i dalej poszło jak poszło 

). Czasu masz jeszcze trochę, więc na spokojnie rozejrzyj się jeszcze w innych miejscach.
)

za obrączki i zniżki
. Ale na koniec dodała, że to mój wybór i się nie będzie wtrącać. Teściowa jest o tyle fajna, że owszem, wygłosi swoją opinię, ale koniec końców nie wtrąca się, nie krytykuje i decyzję zostawia nam 

i
dacie radę!!
mieszkacie razem? na pewno wroci..

Ślub 27. X. 2012