Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-26, 18:35   #3571
ladystar
Zakorzenienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
kochane PM-ki
mam dzisiaj 90 dni do ślubu, za 3 miesiące o tej porze będę już panią S.
z tejże okazji przygotowałam dla Was małe zestawienie (sorrki za napis, ale nie można go zlikwidować) oraz w bonusie zdjęcia mnie i Ż-ta z wyjazdu walentynkowego ( zdjęcia potem wykasuję)
pieknie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Słyszałyście o takim przesądzie, że nie powinno się oglądać swoich zapowiedzi? Tylko nie wiem czemu i skąd się wziął ten przesąd. Ktoś wie?
blagam Cie

Musze Wam cos pokazac
oto moj 3,5 letni Slodziak (chrzesnica) w moich slubnych bucikach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (24,5 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (25,1 KB, 89 załadowań)

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 18:39   #3572
MARGIDA
Wtajemniczenie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Musze Wam cos pokazac
wie od małego, co dobre
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 18:40   #3573
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Musze Wam cos pokazac
To już butów się pozbyłaś

edit w przesądy nie wierzę, ciekawi mnie skąd one się biorą :P
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 18:42   #3574
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

MARGIDA wyglądacie zjawiskowo
Ladystar malutka jest boska będzie z niej modnisia

A ja się Wam pochwalę a co
ZAREZERWOWAŁAM SOBIE PANIĄ KTÓRA MNIE POMALUJE BABECZKA PRACUJE W SEPHORZE I JEŹDZI NA RÓŻNE KONKURSY A CENA SAMEGO MAKIJAŻU ŚLUBNEGO 100ZŁ + PRÓBNY 70ZŁ

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
To już butów się pozbyłaś

edit w przesądy nie wierzę, ciekawi mnie skąd one się biorą :P
nasze babki powymyślały a my teraz wierzymy
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 18:45   #3575
omosia
Raczkowanie

Ponownie witam, ale wieczornie Ja będe chciałą mieć bukiet z goździków. Bardzo ładny kwiatek dostępny w wielu kolorach, a co bardzo ważne jest trwały. Chcę mieć bukiet blado łososiowy, gdyż takiego koloru mam kwiatka na sukni. A o to kilka bukietów z goździków.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg goździk1.jpg (85,2 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg goździk2.jpg (17,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg goździk3.jpg (26,3 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg goździk4.jpg (24,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg goździk5.jpg (47,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg goździk6.jpg (30,2 KB, 3 załadowań)
Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
omosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 18:47   #3576
MARGIDA
Wtajemniczenie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32565115]MARGIDA wyglądacie zjawiskowo

ZAREZERWOWAŁAM SOBIE PANIĄ KTÓRA MNIE POMALUJE BABECZKA PRACUJE W SEPHORZE I JEŹDZI NA RÓŻNE KONKURSY A CENA SAMEGO MAKIJAŻU ŚLUBNEGO 100ZŁ + PRÓBNY 70ZŁ
[/QUOTE]
dziękuję i
mam nadzieję, że widziałaś, jak ta babka maluje, żebyś nie trafiła jak nasza czarna_kawa
Stary 2012-02-26, 18:49   #3577
Konto usunięte

Cytat:
dziękuję i
mam nadzieję, że widziałaś, jak ta babka maluje, żebyś nie trafiła jak nasza czarna_kawa
widziałam, widziałam w dodatku ostatnio malowała pmkę z rodziny tż i wyglądała jak sex bomba pomimo tego że normalnie wygląda conajmniej odstraszająco ale próbny i tak sobie zrobię
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 18:53   #3578
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

To na odchodnego sie poprawiam i sie chwale
bardzo ładne obrączki

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32565294]widziałam, widziałam w dodatku ostatnio malowała pmkę z rodziny tż i wyglądała jak sex bomba pomimo tego że normalnie wygląda conajmniej odstraszająco ale próbny i tak sobie zrobię [/QUOTE]
ja też mam nadzieję, że makijaż zrobi e mnie sex bombę :b rzydal:
Stary 2012-02-26, 18:53   #3579
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

Wróciłam z nauk kolejna rzecz załatwiona! Ale jestem padnięta, wczoraj wieczorem zasnęłam u znajomyh przy oglądaniu filmu (Jestem Bogiem- polecam, super film i Bradley Cooper )
Została poradnia więc załatwimy to w tym tyg i już pójdziemy do księdza

Dzisiaj ksiądz który prowadził z Nami rozmowę na jeden z tematów mówił że akt chrztu jest ważny 3 miesiące.. więc nie wiem może coś się zmieniło?

Dodatkowo zaplusował u mnie bardzo, powiedział żeby włożyć do koperty na zapowiedzi tyle ile uwazamy za stosowne, że cenniki w kościołach jest śmieszna, zwłaszcza w dobie nauczania religi orzez księży za co mają normalną pensję

oo tez polecam ten film! a jak ktos nie lubi tego gatunku filmowego, to niech chociaz obejrzy go dla Bradleya Coopera oh booski jest
Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Wróciłam z zajęć kompletnie chora Do tego @ doszła i kłótnia z TŻ To zdecydowanie nie jest dobry dzień

Chatko wszystkiego najpiękniejszego, dużo miłości i szczęścia

Kilka z was pisało, że będziecie mieli Stocka na weselu. Ja się kompletnie na tym nie znam, ale chciałabym zapytać jaki kształt ma butelka? Jest taka normalna okrągła? Bo mój tata wymyślił, że będzie Soplica, a ona ma teraz takie spłaszczone butelki i na taki wymiar planowałam robić zawieszki. Tak myślę, że jeśli zachwalacie Stocka to trzeba wypróbować i przemyśleć zmianę jeszcze.
ja jeszcze nie zakupilam, ale planujemy w takich butelkach jak Melosy, w okrąglych. Ja i TZ tez sie nie znamy na wodkach, ale duzo znajomych poleca, poza tym byla ostatnio na weselu znajomych i mi bardzo dobrze wchodzila, nastepnego dnia nic mi po niej nie bylo

Cytat:
Dla mnie i tak każda smakuje tak samo
A u nas tak jest: jak szukaliśmy samochodu to ja patrzyłam na kolor, mój TŻ na inne podobno ważne rzeczy; Podobnie z lapkiem powiedziałam, że chce białego, to TŻ szukał takiego, żeby był biały i miał parametry "do zaakceptowania"

haha u nas tak samo! przy wyborze laptopa dla mnie, powiedzialam, ze ma byc plaski i w miare lekki:P i zeby wizaz na nim dzialal

Cytat:
kochane PM-ki
z tejże okazji przygotowałam dla Was małe zestawienie (sorrki za napis, ale nie można go zlikwidować) oraz w bonusie zdjęcia mnie i Ż-ta z wyjazdu walentynkowego ( zdjęcia potem wykasuję)
o jakie sweet focie Milo Was widziec takich happy

3 misiace juz tuż tuż!

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość

A któraś wie, kiedy są anemony? Bo ja szukałam i nie potrafię takiej info znaleźć
nie wiem kiedy są, ale wiem, ze to bardzo słabe kwiaty, i wyglądają dla mnie jak maki:P

Cytat:
pieknie

blagam Cie

Musze Wam cos pokazac
oo naprawde slodziak kazałaś jej rozchodzić buty?
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 18:54   #3580
Konto usunięte

Cytat:
bardzo ładne obrączki

Ty już jesteś sex bombą
Stary 2012-02-26, 18:54   #3581
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Jamee, Cierpliwosc przyjedźcie w sobotę do Katowic --> więcej na wątku spotkaniowym
Niestety nie dam rady choć wcześniej pisałam, że postaram się być Zapomniałam, że idę w tę sobotę na urodziny

Cytat:
kochane PM-ki
za ddś
Pięknie razem wyglądacie

Cytat:
pieknie

blagam Cie

Musze Wam cos pokazac
Mała jest przeurocza

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32565115]MARGIDA wyglądacie zjawiskowo

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

nasze babki powymyślały a my teraz wierzymy[/QUOTE]

za zaklepanie wizażystki

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 18:55   #3582
__Paulinka__
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32565294]widziałam, widziałam w dodatku ostatnio malowała pmkę z rodziny tż i wyglądała jak sex bomba pomimo tego że normalnie wygląda conajmniej odstraszająco ale próbny i tak sobie zrobię[/QUOTE]

Stary 2012-02-26, 19:01   #3583
magdalennne
Wtajemniczenie

Ładne te bukiety z goździków
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 19:03   #3584
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Chatko sto lat i wszystkiego dobrego!

Po długim zastanawianiu się zdecydowaliśmy się na grawer na obrączkach i będzie to "nothing else matters" . Ta piosenka kojarzy nam się z początkami naszego związku, oboje bardzo ją lubimy i wybraliśmy właśnie ten cytat. Muszę tylko zapytać złotnika czy nie będzie za dużo znaków, tym bardziej, że ja mam dość mały rozmiar i obawiam się, że może się nie zmieścić.
Bardzo oryginalny pomysł

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
oo bardzoo mi sie podobają to są półokrągłe?
Dziekuje. Są półokrągłe, ale na początku bardzo chciałam mieć takie jak Twoje

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
O rany, nie znoszę tej piosenki

Co do alkoholu to u mnie też tak było, że odpuściłam bo TŻ się upierał że alkohol to jego działka i co.. teraz żałuję jak cholera . Upierajcie się dziewczyny przy swoim.
Obrączki śliczne . My będziemy mieć klasyczne złote, z lekko ściętymi brzegami. Moja będzie bez żadnego brylancika.
Alkoholu już sie nie da zwrócic, ale musimy dokupić na bramy,
tym razem już nie dam sie namówic na wieksze.

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
a ile placiliscie za 0.7 tak z ciekawosci? i ile kupuliscie butelek i ile macie gosci?

obraczki ladne, ale ja nie przepadam za zlotem. Mojemu TZ na pewno by sie spodobaly
Zapłaciliśmy 28zł. Butelek zostało kupionych bodajże 80, a osób dorosłych bedzie gdzies około 125.

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Bardzo ładne obrączki Jaka szerokość? Wyglądają bardzo masywnie
Szerokość 6mm. Na żywo wyglądają bardzo delikatnie.

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Wiecie my to oboje mamy coś z głową na swoim punkcie... za kilka dni minie nam 9,5 roku razem i przez te lata oboje nie raz siebie raniliśmy. . .... Od wczoraj użalam się nad sobą nie odpisując Wam, nie składając życzeń, nie chwaląc nowych zakupów ale jestem w totalnej rozsypce...
Przykro sie czyta takie rzeczy, ciezko tez mi doradzac, bo nie znam Was osobiście. Ale powinniście razem spróbować sie starac i podchodzic bez emocji i na prawde nie czepiąc sie drobnostek. Staż macie duży. A rzeczami jak najbardziej sie chwal odciągniesz sie od czegos innego

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
ona8686 fajne obrączki. Wyglądają dość lekko mimo swojej szerokości

Nena ja bym postawiła na czarne Świetnie z nimi butki wyglądają. Aż sama mam ochotę takie kupić.

My garnitur będziemy kupować pewnie na koniec czerwca/pocz lipca. No chyba, że wcześniej jakieś cudo się trafi. Stwierdziliśmy, że nie ma co się śpieszyć.

Piosenki na pierwszy taniec nie mamy jeszcze. W sumie trzeba by ruszyć się na jakiś kurs bo ja mam 2 lewe nogi i nawet pobujać się do rytmu nie potrafię

JA też myślę o nad białym bukietem i boje się jakby się to komponowało. A dwa nie wiem czy mi się nie zleje bukiet z sukienką jak będą zbyt podobne odcienie.
Dziekuje. Skąd ja to znam lubie tańczyć, ale czy wychodzi mi to rytmicznie to cieżko stwierdzić.

Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość
Mi sie bradzo podoba zielony

Bardzo ladnie sie prezentuja

A tak w ogole dzien dobry Ja jestem dzisiaj totalnie wykonczona po tym calym chrzcie Moj szwagier odwalil chrzest z ,,pompa'' jezeli idzie to tak w ogole nazwac Bylo ponad 30 osob, winietki i do tego tak nas posadzili, ze nie mielismy w ogole z kim gadac oprocz siebie oczywiscie Totalna porazka No ale nie chcialam robic stresu Do tego przyszla @

Solenizantce skladam najlepsze zyczenia urodzinowe, mnostwo milosci, usmiechu i szczescia
co do winetek maja one swoje plusy i minusy niestety.

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Na 99% będę zamawiać taki sweterek do sukni jak w załączeniu (zdecydowałam się na gładki a nie ażurowy bo boję się ze w ażurowym będzie mi zimno )
Ładny. Widze, że wiekszosc z Was bedzie miała sweterki, ja tez bym chciałą, ale na sierpien to raczej za goraco choc ze mnie straszny zmarzluch

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość

~~~~~
A ja dziś padam... jestem po imprezie urodzinowej Tż i łeb mi pęka... Najpierw w domu wypiłam całe wino, a później w klubie 3 drinki
A muszę pisać sprawozdanie i uzupełnic dokumentację stażu bo w środę rada
robisz awans na kontraktowego?

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Kupilismy napoje, teraz pisze z dziewczyna co chce sprzedac melonik, muche i welon do naszych smartów....CZARNEGO SMARTA MOŻE KUPIMYJesli zrobie to cholerne prawko...

p.s. co do momijania postów to tak jest często...nie ma co sie przejmować

Moje są pomijane i ja czesto mase rzeczy pomijam bo nie mam czasu na nadrabianie wszystkiego
To brac sie za prawko, bo bedzie coraz ciezej. Powiedz mi ile kupiliście napoi i na ile osób?
Cytat:
Wróciłam z zajęć kompletnie chora Do tego @ doszła i kłótnia z TŻ To zdecydowanie nie jest dobry dzień
do łożeczka i sie kurowac, a Tż sie nie przejmowac

Cytat:
Będziemy mieli zawieszki zawieszone na tasiemkach na szyjkach butelek i zastanawiam się czy przy okrągłej butelce nie będą za bardzo odstawać... Bo przy płaskiej Soplicy wyglądało to fajnie
Nad tym sie nie zastanawiałam jak beda wyglac zawieszki, no cóz najwyzej beda troche odstawać

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Dzisiaj byłam rano w kościele i pękałam z dumy że jesteśmy z Tż na zapowiedziach Zawsze czytam w gablotce zapowiedzi kto, kiedy i wiem na bieżąco o zapowiedziach znajomych i bardzo im tego zazdrościłam teraz przyszła i na mnie pora i jestem z tego bardzo zadowolona
To musi być fajne uczucie A ksiadz nie wyczytuje?

Cytat:
kochane PM-ki
Pieknie razem wygladacie

Madziuniusia, gosza_m, Cierpliwosc, ladystar, Ewusia_marchew, (kicia), Dancing_Lady, niusia_87, Magdzia0108
dziękuje Wam bardzo

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 19:09   #3585
MARGIDA
Wtajemniczenie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32565416]Ty już jesteś sex bombą [/QUOTE]
bomba, to i owszem, jest ze mnie niezła
Stary 2012-02-26, 19:11   #3586
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Szerokość 6mm. Na żywo wyglądają bardzo delikatnie.
My będziemy robić 5mm. Ale te Wasze wyglądały na szersze dlatego pytałam. Ale faktycznie węższe by się już tak nie prezentowały fajnie

Margiduś jak wy fajosko wyglądacie razem
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 19:12   #3587
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
pieknie

blagam Cie

Musze Wam cos pokazac
To teraz znimi ostrożnie i zachowac dla malej

nasze babki powymyślały a my teraz wierzymy[/QUOTE]

cena wobec mojego to sporawa. Jak ja sie pytałam to powiedziała mi babeczka, że 40 zł. No ale sie zaczynam zastanawiac czy aby nie przejsc sie do innej.

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Ponownie witam, ale wieczornie Ja będe chciałą mieć bukiet z goździków. Bardzo ładny kwiatek dostępny w wielu kolorach, a co bardzo ważne jest trwały. Chcę mieć bukiet blado łososiowy, gdyż takiego koloru mam kwiatka na sukni. A o to kilka bukietów z goździków.
Piekne te kwiaty Ja tam sie nigdy nie zastanawiałam z jakich kawiatów chce bukiet Wiem tylko jakie kolory maja byc

Cytat:
bardzo ładne obrączki

Dziekuje. Co Ty opowiadasz, przeciez Ty ladna jestes

Franuś
Stary 2012-02-26, 19:13   #3588
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Wpadłam tylko na chwilę, bo zmieniłam pomysł na bukiet ślubny. Uwielbiam peonie (piwonie) nie wiem czemu wcześniej o nich nie pomyślałam! W załączniku bukiet, który chcę mieć (bordo) i inne piwoniowe.
Piwonie sa piękne, ale dziewczyny już pisały, że w twoim terminie ich nie będzie... chyba że jakieś specjalnie wyhodowane odmiany na te okazję.

Cytat:
ja się nastawiłam na piwonie
moja przyjaciółka ma takie fuksjowe w ogrodzie, ma je specjalnie dla mnie "pędzić", a jeżeli nie, to wezmę goździki, albo inne -obojętnie w sumie jakie, byle nie róże, frezje, albo gerbery
Jak chcesz też mogę moje specjalnie wypielęgnować dla Ciebie Bo fuksjowych w ogrodzie mam najwięcej

Cytat:
Słyszałyście o takim przesądzie, że nie powinno się oglądać swoich zapowiedzi? Tylko nie wiem czemu i skąd się wziął ten przesąd. Ktoś wie?

Kolejna bzdura pewnie...
Ja swoje z chęcią zobaczę... bo na razie nie wiszą

Cytat:
Musze Wam cos pokazac
Jaka ładna lala Coś w końcu po chrzestnej odziedziczyła, oby nie z przywłaszczeniem

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32565115]
ZAREZERWOWAŁAM SOBIE PANIĄ KTÓRA MNIE POMALUJE BABECZKA PRACUJE W SEPHORZE I JEŹDZI NA RÓŻNE KONKURSY A CENA SAMEGO MAKIJAŻU ŚLUBNEGO 100ZŁ + PRÓBNY 70ZŁ[/QUOTE]
Życzę satysfakcji z pani makijażystki

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 19:16   #3589
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje. Są półokrągłe, ale na początku bardzo chciałam mieć takie jak Twoje

Alkoholu już sie nie da zwrócic, ale musimy dokupić na bramy,
tym razem już nie dam sie namówic na wieksze.

Zapłaciliśmy 28zł. Butelek zostało kupionych bodajże 80, a osób dorosłych bedzie gdzies około 125.

Ładny. Widze, że wiekszosc z Was bedzie miała sweterki, ja tez bym chciałą, ale na sierpien to raczej za goraco choc ze mnie straszny zmarzluch

robisz awans na kontraktowego?
ja jeszcze nie mam obraczek zakupionych, ale w kwietniu juz ostatecznie je zamawiamy, chyba, ze co innego wpadnie nam jeszcze w oko

Macie jedno czy 2-dniowe wesele? A na bramy to wogole radze kupic jakies ćwiartki, albo jakis tanszy alkohol

Ja mam w lipcu slub i tez nie planuje sweterka bo musi byc cieplo i koniec kropka:P
Stary 2012-02-26, 19:17   #3590
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
My będziemy robić 5mm. Ale te Wasze wyglądały na szersze dlatego pytałam. Ale faktycznie węższe by się już tak nie prezentowały fajnie

Margiduś jak wy fajosko wyglądacie razem
Ja to strasznie chciałam 5 mm i o żadnych szerszych nie było mowy. Do tego miały być płaskie, w środku żółte złoto a po bokach białe. I z takim zamiarem szliśmy zamawiać. Ale jak weszliśmy do innego jubilera i zobaczylismy te, to juz inne nie wchodziły w gre.

Franuś
Stary 2012-02-26, 19:21   #3591
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Jak chcesz też mogę moje specjalnie wypielęgnować dla Ciebie Bo fuksjowych w ogrodzie mam najwięcej
dziękuję
tylko nie wiem, kiedy po nie przyjechać
jakieś 350 km w jedna stronę, czyli razem 700, a na 8.30 mam fryzjerkę

Edytowane przez MARGIDA
Czas edycji: 2012-02-26 o 19:23
Stary 2012-02-26, 19:22   #3592
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
ja jeszcze nie mam obraczek zakupionych, ale w kwietniu juz ostatecznie je zamawiamy, chyba, ze co innego wpadnie nam jeszcze w oko

Macie jedno czy 2-dniowe wesele? A na bramy to wogole radze kupic jakies ćwiartki, albo jakis tanszy alkohol

Ja mam w lipcu slub i tez nie planuje sweterka bo musi byc cieplo i koniec kropka:P
Wesele 1-dniowe. Inny tanszy alkohol powiadasz? To tez by było dobre rozwiązanie. Obawiam sie, że w kosciele moze byc zimno. A jak czuje tylko chłód, to mam taką dziwną tendencje do czerwonego nosa i wyglądam jak Rudolf

Franuś
Stary 2012-02-26, 19:25   #3593
omosia
Raczkowanie

My jak wybieraliśmy obrączki to wiele nam się wzorów podobało, ale jak już założyłam na palec to masakra aż w końcu się trafiły My mamy 5mm płaskie.

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:

My mamy wesele jednodniowe. Ja się śmiałam, że na bramy bedziemy dawać wodę w butelkach od wódkioczywiście takie żarty.Ale by było.....
Stary 2012-02-26, 19:25   #3594
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Kolejna bzdura pewnie...
Ja swoje z chęcią zobaczę... bo na razie nie wiszą
Doczytałam, o co chodzi, o słuchanie
Moje zapowiedzi, tzn nasze, już wiszą
U nas nie czytają zapowiedzi
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 19:26   #3595
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Obawiam sie, że w kosciele moze byc zimno. A jak czuje tylko chłód, to mam taką dziwną tendencje do czerwonego nosa i wyglądam jak Rudolf
pod makijażem nie będzie widać
przynajmniej ja mam taką nadzieję, bo mam cerę naczynkową i natychmiast się czerwienię
ja mam inny problem - wiem, że się spocę z nerwów
Stary 2012-02-26, 19:27   #3596
Konto usunięte

a my jeszcze nie kupiliśmy obrączek i nawet nam jubiler powiedział żeby to zrobić 3msc przed bo rozmiar palca się zmienia i u mnie akurat się sprawdziło bo pierścionek zaręczynowy mam luźny jak nie wiem
Stary 2012-02-26, 19:29   #3597
MARGIDA
Wtajemniczenie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32566214]a my jeszcze nie kupiliśmy obrączek i nawet nam jubiler powiedział żeby to zrobić 3msc przed bo rozmiar palca się zmienia i u mnie akurat się sprawdziło bo pierścionek zaręczynowy mam luźny jak nie wiem [/QUOTE]
może i racja, ale przecież całe życie przed Wami, a obrączka będzie wciąż ta sama
my nosimy od 2 lat srebrne i nie potrzebowałam zmieniać rozmiaru
Stary 2012-02-26, 19:30   #3598
Konto usunięte

Cytat:
pod makijażem nie będzie widać
przynajmniej ja mam taką nadzieję, bo mam cerę naczynkową i natychmiast się czerwienię
ja mam inny problem - wiem, że się spocę z nerwów
używaj dobrego antyperspirantu .W moim przypadku świetnie daje sobie radę super deo

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
może i racja, ale przecież całe życie przed Wami, a obrączka będzie wciąż ta sama
my nosimy od 2 lat srebrne i nie potrzebowałam zmieniać rozmiaru
ja to mam paluchy małe
Stary 2012-02-26, 19:31   #3599
omosia
Raczkowanie

My kupiliśmy obrączki juz w tamtym roku bo baliśmy się, że złoto znowu podskoczy do góry.
Stary 2012-02-26, 19:35   #3600
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Wesele 1-dniowe. Inny tanszy alkohol powiadasz? To tez by było dobre rozwiązanie. Obawiam sie, że w kosciele moze byc zimno. A jak czuje tylko chłód, to mam taką dziwną tendencje do czerwonego nosa i wyglądam jak Rudolf
z tych wszystkich emocji zobaczysz jak będzie Ci gorąco

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość

My mamy wesele jednodniowe. Ja się śmiałam, że na bramy bedziemy dawać wodę w butelkach od wódkioczywiście takie żarty.Ale by było.....

haha to jest mysl ale by się pijaczki zdziwili

ja nie wiem ile tego alkoholu zakupic na te dwa dni na ok. 90 osob... Moj TZ to wogole jest przeciwny, zeby kupowac za duzo wodki, bo mowi, ze jak po weselu sie zobaczy ze jest juz malo, to sie zajedzie do jakiegos marketu i sie dokupi.. niby racja. Chyba, ze daloby sie umowic z hurtownią ze jak zostanie, to mozna zwrocic.

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

a ja mam jeszcze inną reakcje na stres: robia mi sie czerwone plamy na dekolcie mam to za moją mamą...:/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości