|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#25141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
chociaz tyle :Phehe...cala szkola podobno balowala (oczywiscie grono nauczycielskie :P), ale tylko organizator sie nie stawil dzis ... no ciekawe... wkrotce sie dowiemy ;P ale ich klasa ma to szczescie, ze zawsze cos przeskrobia...a potem musza przychodzic z rodzicami xd pan zalotnik? to jest pan szatniarz... ktory wyrwa na legalu panienki ... ![]() i ja witam was łohhoho... masz racje... ![]() ja wlasnie postanowilam jednak przejrzec moje zbiory... i normalnie zatrzymuje sie nad kazdym foto strasznie dlugo i slina sama splywa ale obejrze...mezow przynajmniej :P a potem albo ide czytac ksiazke :P albo...obejrze danke deutschland znowu moze jeszcze wpadne wieczorasem ;P baaaaj taaak iza...dobrze widzisz ;P hihih wzrok cie nie myli ;P ps: nikt nie pochwalił moich boskich fot... ...EDIT: zapomnialam wam powiedziec...ta warszawska pani prezydent jędza wredna...powiedziala, ze miasto nie dolozy na budowe stadionu...tak mowili w tv... i ze jak marcinkiewicz by byl prezydentem to by bylo...a tak to co? no co...dziewczyny...wredna jedza uszz...ciekawe jak to sie rozwinie.
|
|
|
#25142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#25143 |
|
Zakorzenienie
|
zaloowałam się na holenderskiej stronie fankbu Ebiego
![]() 1-fajne ![]() 2-OMG co za palto 3- małe Smolarki Ebi tan mniejszy 4,5 - Ebi ako trampkarz feyenoordu ach |
|
|
|
#25144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie powiedziałabym że on ma 21 lat, wygląda na starszego
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niektórzy nauczyciele to wporzo a niektórzy to takie mendy, ale większość uczy mnie tych pierwszych ![]() Echhh takie moje życie, bez tych akcji byłoby nudno, a tak jest wesoło .Np. dzisiaj na informatyce wziełam koleżanki nogę na swoje kolano, no i tak ona sobie macha tą nóżką i w pewnym momencie zamachneła się i kopneła biurko, słyszymy huk, patrzymy a tam tez "wysuwacz" od klawiatury odpadł , no to ona siedzi przerażona, ja ze śmiechu się duszę, wszyscy się patrzą, podchodzi pani, a my myślimy :Boże zaraz na nas nakrzycz, każe odkupić biurko czy coś" ale powaga, ja mówię "proszę Pani, tutaj coś odpadło, o matko ale my się wystraszyłyśmy że coś zepsułyśmy" na to Pani z uśmiechem "dziewczyny to nie wasza wina, już kilka razy nam to wypadało, poprostu położę to gdzie indziej" Tu niby powaga ale śmiechu co nie miara Komiczne to było
|
|
|
|
|
#25147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak mi się przypomniała że Okuka jest podobny do nauczyciela p.Bąka z mojej szkoły, te same oczy mają
|
|
|
|
|
#25148 |
|
Zakorzenienie
|
No dziewczyny pisać coś !!
|
|
|
|
#25149 |
|
Zakorzenienie
|
jestem znowu
okazalo sie, ze brat niczego specjalnego nie przeskrobal... nie liczac, ze sie nie uczy i ma kare na kompa XD a pani zrobila taka wywiadowke zapobiegawczą na pogadanke o jaa... za moich czasow ( ) nie bylo takich udziwnien XD i nie ma nadal za to dziewczyna w jego klasie (3 gim) jest w ciazy z jakims 20 paro latkiem i to jakims niespelna rozwinietym...szkoda gadac w ogole... i zycie zmarnowane... ale, zeby zalobnie nie bylo to wlasnie sobie slucham xaviego i mundialowki sobie poslucham i malo nie padne... bo jak pomysle, ze w tych nowych gazetach w dojczlandzie wszedzie podo podo podo to mnie szlag trafia ... uszzzz...zaraz fotki zarzuce ostatnie ;P
|
|
#25150 |
|
Zakorzenienie
|
a wiec... fotki bayernu... sooo...moj mały zboczeniec
![]() nogi mnie bolą na zmiane pogody ;P (taki mlodzienczy reumatyzm ) i nawet lampki w oknie swiecace pieknie nie pomagaja mi sie wczuc w tą swiateczna atmosferke... a w ogole to mi sie wydaje, ze jest piatek ;]
|
|
#25151 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tego im życze za Kubusia naszego kochanego no jasne ![]() Cytat:
![]() bo u nas jest druga zmiana tzw. popołudniowa też kiedyś mieliśmy iśc na wywiadówke z rodzicami ale wychowawczyni zrezygnowała Burns ? heh czemu ![]() ale to nie on na szczęście ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
niezłego strachu sie koleżanka musiała najeść witam
|
|
|
#25152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() OMG masakra to co się teraz dzieje a ja wam zaraz suuuuper foto pokażę ![]() |
|
|
|
|
#25153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#25154 |
|
Zakorzenienie
|
W cieniu dorosłej piłki, poza blaskiem jupiterów pięknych stadionów, dzieją się rzeczy ważne dla najmłodszych piłkarzy, którzy być może w przyszłości stanowić będą o obliczu Wisły.
Wczoraj 40 chłopców zostało oficjalnie członkami Towarzystwa Sportowego Wisła i Szkółki Piłkarskiej klubu. Było to 19. uroczyste ślubowanie, a zarazem początek obchodów jubileuszowych 20-lecia działania szkółki. W ceremonii wzięli udział z ramienia Towarzystwa Sportowego Wisła: Celina Sokołowska, Stanisław Molik i Czesław Meus, trenerzy Dariusz Wójtowicz i Piotr Kocąb oraz najlepsi wychowankowie szkółki: Łukasz Surma, Dariusz Zawadzki, Marcin Pasionek, Paweł Weinar. Na uroczystości pojawił się również Mauro Cantoro, którego syn - Tiago - ślubował wczoraj wierność "Białej Gwieździe". Rotę przysięgi cytował Mateusz Stolarski, najlepszy zawodnik szkółki w 2006 roku. matko jakie to słodkie ![]() :love :
|
|
#25155 |
|
Zakorzenienie
|
1. najprawdopodobniej malutki Ebiszon
2. zdjęcie w tle z tatą ogólne słoda rodzinna atmosfera
|
|
|
|
#25156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matko jakie słodkie dziecko i to drugie też lovely photo
|
|
|
#25157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#25158 |
|
Zakorzenienie
|
no
|
|
#25159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe... nie wiem czemu... poprostu jak widze go to mam banan na twarzy ... nie potrafie wyjasnic XDchociaz jedna pochwalila moje boskie focie, nad ktorymi sie rozplywam i placze za razem... (ze nie moge miec jednego osobistego egzemplarza tej gazety ja nie wiem jakim cudem udalo mi sie poznajdowac tyle fotek... XD jeszcze wczoraj wywalalam te co brzydkie i w ogole...chociaz jesli chodzi o zbiory poldo-szwajniowe to ciezko bylo xD bo z zadnym sie rozstac nie potrafilam...wszystkie byly ladne znaczy sie i patrzylam jak bastiemu sie zmienial kogucik w roznych fazach mundialu... az do teraz ;P kurcze...takie ladne mial te fryzurki... Cytat:
abstrakcja totalna dla mnie...1- podo za mlodu ;P smieszny byl wtedy 2 - basti za mlodu ;P i owomoyela ![]() 3 - lehmann...bardzo czesto lecą z nim reklamy fajne...4 - buffcio probuje wtopic sie w pilke...dla niepoznaki ![]() 5 -avek z neuvim i borucem ...6 - bala na świeta :P a tu mam filmik...z deutschland ein sommermaerchen ... jest ten moment jak moj basti madra glowa, chodzący psikus 'zachwyca sie' nad gołym lehmannem ... powala mnie ten chlopak xD .... poza tym lahmcio... mizdrzacy sie do kamerki jest boski ;P musicie obejrzec... ;] http://youtube.com/watch?v=z9YGqx9hRoY
|
|
|
#25160 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#25161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj ten avek nieładny a filimik zaraz pooglądam
|
|
|
#25162 |
|
Zakorzenienie
|
ja mykam
do jutra kochane |
|
|
|
#25163 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#25164 |
|
Zakorzenienie
|
baj baj baj tłin bejb
(chcialam dodac foty...ale nie ma odnosnika... eszz...pewnie znowu net mi zaczal mulic...byle tylko nie siadl na dobre... jak wczoraj xD) EDIT: fotki jednak poszly... = podolino & bastolino + trochi ![]() i jakby ktos jeszcze nie widzial... i nie slyszal 'noł łit gerls...' http://youtube.com/watch?v=q8cQi8bNyoQ#
|
|
#25165 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh musze narazie iść
|
|
#25166 |
|
Wtajemniczenie
|
Pare fotek
![]() + 2 avki Owena ![]() policzylam sobie tez te moje zbiory i wyszła niebagatelna suma 3146 fotek Filippka z Simonkiem a reszty mam gdzies 689Ale to bez porownania do Magdy zbiorów
|
#25167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Paulista ma rękawiczki, bo to argentyńczyk, to mu zimno ![]() a te zmiany, to nawet mi nie mów!! Tweitowi powinni podziekować i Okuce też! przecież oni są benzadziejni! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#25168 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to nie mam miejsca na moim marnym laptopiku nawet na połowe takich zbiorów Cytat:
jeśli będę miała syna, to na pewno zapisze go do takiej szkólki ![]() Cytat:
no i kolokwium za mną nie dość, że było banalne, to ja prawie nic nie umiałam ale nic to, bo jak przyszłam na uczelnie, to się okazało, że mamy prawie wszystki pytania od wcześniejszych grup uu wszyscy wzieli i poszli no to ja sie napije za dziszejszy dzień, że już się kończy i wreszcie będę miogła się wyspać |
|||
|
|
|
#25169 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie ogladałam losowanie 1/8 finału UEFA
![]() FC Porto - Chelsea Londyn Celtic Glasgow - AC Milan ojj będzie u nas gorąco ![]() ![]() PSV Eindhoven - Arsenal Londyn OSC Lille - Manchester United AS Roma - Olympique Lyon FC Barcelona - FC Liverpool Real Madryt- Bayern Monachium jazda Bayern Inter Mediolan - Valencia CF |
|
|
|
#25170 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie podoba mi sie to a Paulista to chyba brazylijczyk Mauro jest argentyńczykiem ![]() Thwaite nie radzi sobie na obronie i tyle a że Dragomir wymyslił sobie takie ustawienie to Wiślacy ciągle przegrywają Cytat:
niech sie dziecko od najmłodszych lat uczy ![]() eee to fajnie że mieliście te odpowiedzi ![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

dobrze że koma miałaś 

ale obejrze...mezow przynajmniej :P a potem albo ide czytac ksiazke :P albo...obejrze danke deutschland znowu 

) nie bylo takich udziwnien XD i nie ma nadal
nogi mnie bolą na zmiane pogody ;P (taki mlodzienczy reumatyzm

jak czerwoną kartke dostał
nie podoba mi sie to
jeśli będę miała syna, to na pewno zapisze go do takiej szkólki