![]() |
#4921 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
widzę, że ruch na wątku był
![]() doczytam Was chyba rano, pobieżnie przejrzałam. Wróciliśmy od teściów, później komedię obejrzeliśmy i dopiero siedzę sama i mam czas dla siebie ![]() Jak już zostałam przegłosowana ![]() ![]() ![]() Jak wracaliśmy od teściów to 0 stopni było, brrrrrrr ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() Nie pisałam Wam, ale wczoraj na doraźnym wylądowaliśmy, bo mała wysypki dostała i się przestraszyliśmy, czy to nie jakaś choroba zakaźna. Byliśmy baaardzo miło zaskoczeni, przyjął nas młody lekarz, ale tak sympatyczny, w szoku byliśmy ![]() Nie dość, że wyjątkowo miły to do tego z takim podejściem do nas i do małej, szok ![]() Wróciła moja wiara w służbę zdrowia ![]() Jeśli chodzi o Szkołę Uczuć to ja kocham ten film ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ale będzie takie fajne, że można do tyłu się bujać. I ogólnie wygodne będą, tak chociaż tż twierdzi bo ma takie w domu rodzinnym prawie identyczne, z tej samej firmy. Zobaczy się. Gdyby mi zrobili identyczną i tak samo wygodną (bo testowałam ileś kanap w różnych sklepach i 99% nie było wygodnych) to bym się mogła zastanowić. Jakbyś widziała coś podobnego do tej z ikei na zamówienie to proszę o link ![]() a powera zazdroszczę ![]() a meble lubiłam oglądać dopóki nie musiałam ich na serio kupować ![]() wzięłam do swojego pokoju taką tapetę- http://www.leroymerlin.pl/produkty/t...233914501.html, tylko kolory na żywo ZUPEŁNIE inne i szczerze mówiąc z miniaturki na stronie mnie nie przekonuje, ale spodobała mi się taka z pobytu nad morzem wakacyjnego i zachciało mi się ją mieć, będzie na jednej ścianie, żeby nie przedobrzyć. A do salonu zgapiłam z tego samego miejsca kamień na ścianę, w sumie pseudo kamienie. Ogólnie w ramach minimalizmu chciałam tv na ścianie wiszący, ale gdzieś muszą te różne elektroniki stać i skończyło się inaczej.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-02-26 o 22:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez tak mam ze robie na juz a potrem co nie udalo sie zrobic to przepisuje na nastepny raz ![]() wrocilam z pracy po tym co tu poczytalam wyciagnelam moja Amle z szafy i wlosy naolejowane potrzymam z 2godz i umyje tyle ze ja kiedys kladlam na calosc a nie od ucha w dol na skalp jakos mi to zle nie wplywalo wiec myslalam ze tak jest tez dobrze zaraz sobie jeszcze jakas maseczke na twarz dam i bedzie lepiej a jutro i pojutrze sie lenie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam na żywo jak ktoś tak zrobił i też fajnie wygląda ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Wtajemniczenie
|
Irenka - ja tez daje na skalp i jest ok
![]() ![]() W ogole musze wrocic do regularnego olejowania minimum raz a najlepiej 2 w tyg bo mi sie wlosy pogorszyly ![]() I ciesze sie ze macie juz z TZ swiety spokoj bez wrzaskow dzieci wspollokatorow ![]() A co do prezentu to ja bym nie dala komus zestawu hello kitty, raczej dobre wino i czekoladki wlasnie, no chyba ze dobrze znalabym ta osobe i wiedziala ze cos takiego by jej sprawilo radosc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() tallu: ja akurat 'pożyczonego narzeczonego' nie oglądałam, ale inteligentnie przeczytałam najpierw kontynuacje (coś niebieskiego)zamiast tego. Żałuję, że np najpierw nie przeczytałam np książki 'diabeł ubiera się u prady' tylko zobaczyłam film, szczególnie, że podobają mi się książki tej autorki. Czytałam zarówno 'portier ubiera nosi garnitur od Gabbany' i 'w pogoni za Harrym Winstonem'- ta druga lepsza, bardzo mi się podobała. Mam jeszcze 'w pogonii za Harrym Winstonem' tylko pytanie gdzie ona leży. A nie lubię też czytać iluś książek jednego auto jedna po drugiej. Najpierw mam zamiar przeczytać 'piątą aleję' c bushnell, a potem zabiorę się za tą 'ostatnią noc' właśnie. golden: ennegram zna, podobno ma się jeden typ na całe życie, a ja dwa razy w życiu to robiłam i dwa razy inny wynik ![]() Niestety wyników już nie pamiętam, sprawdzę to jeszcze kiedyś, ale już nie dzisiaj na pewno. Idę spać, póki jestem w miarę senna, bo jak mi przejdzie to do 4 nie zasnę :[ Dobranoc ![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-02-26 o 22:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Zakorzenienie
|
jak czytam o tym Waszym olejowaniu to widzę, że jestem bardzo w tyle.
Muszę też w końcu jakieś oleje wypróbować. Ostatnio ograniczyłam się do szamponu i odżywki i szału nie ma ![]() Włosy mi zaczęły szybko rosnąć odkąd nie farbuję, ale nie ma w nich za bardzo blasku ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
My sobie mamy zamiar dać za łóżkiem tak ze 4 pasy tapety - regały z książkami
![]() Tapeta kupiona tylko czeka na lepszy czas. Ja też nie lubię czytać książek po obejrzeniu filmu. Żałuję, że obejrzałam Dziewczynę z tatuażem zanim przeczytałam Mężczyzn, którzy...Teraz jakoś nie ciągnie mnie do tej książki. Niedawno zaczęłam olejować włosy Alterra z rossmanna. Mam nadzieję, że za jakiś czas będą efekty. Pora przenieść się do łóżka. Branoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Zakorzenienie
|
golden mi eneagram wyszlo 7w8
a jesli chodzi o wlosy to uzywam jeszcze mgielke ze skrzypu i widze ze mniej mi leca rozne rzeczy tak na zmiane uzywam i nawet poprawa jest jakas tyle zebym jeszcze to systematycznie robila to moze bedzie jeszcze lepiej |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Rozeznanie
|
#4931 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4932 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Ale zimno się znowu u mnie zrobiło ![]() Też wczoraj olejowałam włosy. Odłożyłam też prostownicę, tzn używam tylko do grzywki. Wczoraj zasnęłam z umytymi, wilgotnymi włosami i dziś tak ładnie same się zakręciły, że lepiej bym tego lokówką nie zrobiła ![]() Eneagramu Golden jeszcze nie robiłam, ale za to spróbowałam wczoraj u koleżanki rozwiązać test na prawo jazdy i nie zdałam ![]() ![]() Siedem lat mam już prawko, ale widzę, że prawo ulicy zrobiło swoje ![]() Zbieram się do pracy i byle do piątku. Muszę jeszcze dzisiaj pochodzić po sklepach i kupić buty. Miłego dnia ![]()
#4933 |
Zakorzenienie
|
witam sie i ja
spalam moze 4 godz poobijalam sie w pracy i ![]() pranko wstawione , teraz kawusia ogarne ile moge bo kolo 2 chcemy wyjechac na miasto takze to co naprodukujecie po obiedzie to juz bede pewnie czytac poooozno wieczorem lilo minus 6 ![]() Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-02-27 o 07:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | ||||||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() balancebytoast3.jpg Muszę poczytać i chyba się skuszę. Jeszcze siwków nie mam...znaczy znalazłam kiedyś jednego ale później szperałam i nie było ![]() Ale czad, Ty jesteś guru kwiatkowym ![]() ![]() Mój grubosz pada... musiałam go przenieś na inny parapet ale od tej samej strony ale zaczął się sypać ![]() Cytat:
![]() ![]() Oj było ![]() ![]() Kwestia czasu ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że to nic poważnego ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ziędoobry ![]() Nie muszę mówić, że mojej bestii należy się powieszenie za uszy za poranne szczekanie ![]() Dobrego dnia Seksowne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
#4937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- co się stało ![]() Jeśli chodzi o notowanie to jestem w tym świetna ![]() ![]() ![]() Notowałam już w czasach liceum ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-27 o 10:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ właśnie skończył czytać trzecią część i stwierdził, że szkoda, że już się skończyło. Ostatnio koleś w księgarni pytał o 4 część Millenium, ja mu że nie ma 4. Na co on aaa no tak Larsson 4 dopiero pisze ![]() Pocieszyłyście mnie, że nie tylko ja tak zapisuję, przepisuję, itd ![]() Bry. Miałam wstać i wziąć się do roboty i ![]() Ale wczoraj policzyłam wydatki, przejrzałam stany ręcznikowe i pościelowe i poukładałam, poukładałam też trochę nasz dobytek na kartonach ![]() Dzisiaj się ogarnęłam i zrobiłam przegląd kosmetyków. Musiałam też ogarnąć trochę mieszkanie. Jeny jak się syfi ciągle. Nie wiem skąd ale potrafi być na podłodze pełno piachu, nawet jak nie wychodzimy z domu, albo odkurzymy wieczorem to rano piach pod kapciami trzeszczy. Teraz kawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pościel kiedyś planuję fioletową kupić, póki co mamy kilka kompletów, ale niezbyt mi się podobają ![]() ![]() Ja też mam ciągle w mieszkaniu piach i to w takiej szokującej ilości, że nie mogę się nadziwić ![]() ![]() Codziennie zamiatam zanim zmopuję i taką małą piaskownicę każdego dnia mam ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-27 o 10:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
Wtajemniczenie
|
-
- mam śnieżycę za oknem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Punto skąd ten zestaw? też taki chcę ![]() ![]() ![]() ![]() czytałam wczoraj P ten eneagram co mi wyszedł i jak usłyszał że jestem najbardziej antyspołecznym typem ze wszystkich to się uśmiał jak norka i stwierdził, że on więcej nie musi wiedzieć, test jest za☠☠☠isty i prawdziwy i skąd oni to wiedzą ![]() ![]() ![]() muła mam, chyba kawę sobie zrobię bo normalnie zasypiam nad lapkiem. o słonko wyszło. małpa, teraz? ![]() no nie mogę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2012-02-27 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4941 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A grubosz nie wiem... żółtawy się robi ![]()
![]() Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2012-02-27 o 11:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mówcie mi nic o śniegu, bo ja naiwnie wierzę, że już serio idzie wiosna ![]() U mnie wprawdzie zimno, ale jednak słońce teraz ładnie świeci ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |
Wtajemniczenie
|
śnieżyca ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() żółtawy tylko czy żółtawy z nalotem (woskowy albo coś a'la grzybek, puchaty?) jak tylko żółtawy (czyli ani białych kuleczek na roślinie, ani czarnych kropeczek ani szarego nalotu żadnego nigdzie) to raczej korzenie nawalają. trzeba wyjąć, obejrzeć - jak przelane wymienić ziemię, jak zasuszone podlać ale bez przesady, jak korzeni bardzo dużo to większą doniczkę. ziemia 2 na 1 - 2 części ogrodniczej, 1 część piasku, na dno kamienie na drenaż ![]() jak żółtawy z nalotem ![]() na pewno nie zalałaś? ![]()
![]() |
#4944 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzieki wam zadbam bardziej o wlosy ,dzieki Cytat:
pocieszylyscie mnie ze to nie tylko ja tak mam ![]() punto a zestaw sol pieprz swietny |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Piach u mnie też jest ciągle, tak to jest jak się nie ma dywanów ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2012-02-27 o 12:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak już będę miała zrobioną łazienkę i zamieszkam na swoim to dopiero ręczniki i pościel kupię, takie pasujące do ogólnej koncepcji ![]() Robię dziś na obiad ziemniaki+ mięso pieczone+ buraczki. Zjem małą porcję ![]() Warzywa kupię jutro lub pojutrze, muszę zrobić jakąś rozsądną listę zakupów ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-27 o 12:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Cytat:
![]() Obejrzę go wieczorem - korzenie. Bo tak to nie ma nalotu. Sprawdzę dokładnie w domu. Czy na pewno nie zalałam to nie wiem ![]() U mnie też ale chłodno jest. Tylko w słonku ciepło. Chcę do domu. Jutro idę do lekarza.
![]() ![]() |
![]() |
#4948 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam problem z jednym kwiatkiem ostatnio ![]() Golden - myślisz, że jest jeszcze do uratowania? ![]() Szkoda mi go bo naprawdę ładny jest/był. Śnieg u mnie sypie ![]() ![]()
![]() |
#4949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje mięso już prawie jest ![]() ![]() U mnie też słońce zniknęło ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | |
Wtajemniczenie
|
rutynowo czy coś się stało ?
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() odnośnie śniegu - fotka z mojego okna ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.