Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-27, 16:05   #3871
nena1984
Zakorzenienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
zamówiłam dziś tuby z różami do wystrzelenia po wyjściu z kościoła. Wzięłam te co Ty, Nenuś.
oo a ile ich wziełas??

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 16:09   #3872
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

hej

Ale historie z nauk jak z jakiegoś horroru to jeszcze przed nami.. a my to wogole mamy problm, bo w ciągu 2 tygodni w kwietniu musimy zrobic tą poradnie, a nie wiem czy babka sie na to zgodzi:P mamka juz podala mi numer telefonu do tej babki i musze tam zadzwonic, ale jakoś nigdy nie jest to mi po drodze

Kasiamniam super ksiega

jagata buty slubne tez bardzo fajne jak na typowo slubne, chetnie sama bym takie zgarnela
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 16:09   #3873
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
ja bede miala motyw pior
kupilam taki wachlarz na sesje zdjeciowa sa rozne kolory ale ze moj kolor to fuksja wiec wzielam te
http://allegro.pl/wachlarz-z-pior-fu...097674852.html
zastanawiam sie tez nad tmi kulami bo sa piekne
http://allegro.pl/kula-z-bialych-pio...124276275.html

i moge sie pochwalic moja ksiega gosci zamowiona metoda scrapbooking.. w srodku po jednej stronie sa kartki z naszymi zdjeciami
Cudowna!!! Zamawiałaś na all??

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Kupiłam je w Agorze w Bytomiu. Jest tam sklep, który się nazywa "fajne buty" czy coś w tym stylu nie pamiętam dokładnie. Są tam buty torebki. Jak dla mnie duży wybór butów ślubnych jka na taki sklep. Ja za swpje dałam 119zł
A własnie ostatnio pisałaś, że tam buty kupiłas i się przeszłam w sobotę i tez upatrzłam dla siebie buciki
Stary 2012-02-27, 16:13   #3874
omosia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość

A własnie ostatnio pisałaś, że tam buty kupiłas i się przeszłam w sobotę i tez upatrzłam dla siebie buciki
No to fajnie, a skąd jesteś?
Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
omosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 16:14   #3875
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Z Rudy Śląskiej a obecnie wynajmujemy mieszkanie w Katowicach
Stary 2012-02-27, 16:16   #3876
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie robila mi znajoma
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 16:16   #3877
omosia
Raczkowanie

Cytat:
Z Rudy Śląskiej a obecnie wynajmujemy mieszkanie w Katowicach
Z Rudy Śl. mamy mieć dziewczynę, która będzie śpiewać w kościele
Stary 2012-02-27, 16:20   #3878
Jamee
Zakorzenienie

Patrzę sobie na suwaczek a tu 222 ddś jeszcze trochę a będzie 1 z przodu

I zapomniałam napisać, że dostaliśmy dzisiaj projekt elewacji naszego pięterka ale wprowadziliśmy kolejne zmiany architekt już nas chyba nie lubi

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 16:20   #3879
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Nie robila mi znajoma

serio?? wow, ale ma talent
Stary 2012-02-27, 16:21   #3880
Cierpliwosc
Zadomowienie

Nadrabiałam z przerwą na obiad, więc trochę tego napiszę
Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
A Was dziewczyny proszę o trzymanie kciuków. Jesteśmy na etapie finalizowania zakupu auta i kombinujemy tak, żeby nim już w ten weekend pojechać do domu, więc Wasze magiczne kciuki na pewno się przydadzą

Z spraw ślubnych w sobotę kupiłam buty Miały być taneczne, ale jakoś nie było mi po drodze do sklepu i pojechałam z TŻtem do innego i tam wybrałam.

A ile cm obcas mają Twoje buty? Czekam na zdjęcia!
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
w Lubartowie jest tanio więc powiem Ci że ten sam skład co w firmowych sklepach przeróbki w cenie i płacimy 360 :P
Nie ma sprawiedliwości na świecie Mój Tż chce sobie kupić garniak, bo przed naszym an 3 wesela idziemy, a on ciągle w tym z obrony lata, ale u nas nic poniżej 450zł nie znaleźliśmy (mówię o taliowanych, bo były wyprzedaże, ale takich, co dziadka można by było wystroić)
Cytat:
A w ogóle czy któraś z Was trafiła na mężczyznę jako prowadzącego w poradni?
Ja trafiłam. I może przez to nie mogę się pochwalić żadnymi "kwiatkami" w stylu Waszych pań
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
więc tak z końcu zakończyłam sesję no i połowa studiów za mną jeszcze tylko 2,5 roku

przyszedł szal
Gratulacje pamiętam, że 3 roku nie cierpiałam, więc trzymam o spokojne dotrwanie do wakacji
Co do szala, to tyle go jest, że może i na welon wystarczy
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Sprawa moich butów ślubnych do kościoła dzisiaj się rozwiązała. Zamówiłam na wizażu, nie byłam do końca przekonana do odcienia zieleni, ale przed chwilą przyszły i w pełni mnie satysfakcjonują. Tak więc będą zielone buty
śliczne też chcę zielone
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 16:21   #3881
Blacky
Zadomowienie

Super jabłuszka. Na szczęście ja mam nielimitowany dostęp do żywych w dowolnych kolorach i kształtach.

Dziewczyny, chciałam nas zapisać na nauki (zapisy zaczęły się wczoraj albo przedwczoraj) i już jest 78 miejsc dla par zajętych! Teraz czatuję na następny termin, ale czarno to widzę. Chyba wszyscy w Warszawie chcą wyrobić te nauki weekendowo...

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 16:24   #3882
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość

I zapomniałam napisać, że dostaliśmy dzisiaj projekt elewacji naszego pięterka ale wprowadziliśmy kolejne zmiany architekt już nas chyba nie lubi

a u nas na podaszu jutro ekipa konczy takze scianki juz są, wszystko wykonczone ladnie i wymalowane wszystko na bialo jakos teraz moj tatuś bedzie kladl panele i obsadzał drzwi, a jak przyjedziemy w kwietniu to trzeba bedzie pomalowac na kolor lub jakies tapety, meble i miszkanko gotowe Chociaz ja sie tam wprowadzam dopiero po slubie ale TZcik juz tam bedzie mieszkal
Stary 2012-02-27, 16:24   #3883
omosia
Raczkowanie

Ja mykam do lekarza bo badania okresowe mi się skończyły
A później może na salę....
Stary 2012-02-27, 16:25   #3884
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
serio?? wow, ale ma talent
Tak ale ona zajmuje sie scrapbookingiem i placilam normalnie
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 16:28   #3885
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Z Rudy Śl. mamy mieć dziewczynę, która będzie śpiewać w kościele
o jest sprawdzona? mogłąbyś mi przesłać jakieś namiary na priv??
my narazie mamy skrzypaczkę
Cytat:
Nie robila mi znajoma
a ma jakąś stronkę z której można zamawiać?
Stary 2012-02-27, 16:28   #3886
madzia2306
Zakorzenienie

byłam dzisiaj u siostry i ona mi oświadczyła że jej mąż chce ją wcisnąc w szpilki ona-dziewczyna która na codzień chodzi w adidasach a w zimie w traperach jej pantofle to najwyżej 4-5cm obcas a mąż chce ją wcisnąc w szpilki 10cm dla mnie to poroniony pomysł bo on chce żeby ona je założyła na nasz ślub i wesele a to że będzie się męczyc to nie ważne

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 16:37   #3887
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Tak ale ona zajmuje sie scrapbookingiem i placilam normalnie
no no, ale warto wydac kaske na takie cudo

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
byłam dzisiaj u siostry i ona mi oświadczyła że jej mąż chce ją wcisnąc w szpilki ona-dziewczyna która na codzień chodzi w adidasach a w zimie w traperach jej pantofle to najwyżej 4-5cm obcas a mąż chce ją wcisnąc w szpilki 10cm dla mnie to poroniony pomysł bo on chce żeby ona je założyła na nasz ślub i wesele a to że będzie się męczyc to nie ważne
widocznie podobają Mu sie kobitki w wysokich obcasach ja bym na miejscu Twojej siostry wlozyla szpilki to naprawde jest baardzo sexi niech juz teraz sobie chodzi po domu w wyzszych butach i sie przyzwyczai
Stary 2012-02-27, 16:40   #3888
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
a u nas na podaszu jutro ekipa konczy takze scianki juz są, wszystko wykonczone ladnie i wymalowane wszystko na bialo jakos teraz moj tatuś bedzie kladl panele i obsadzał drzwi, a jak przyjedziemy w kwietniu to trzeba bedzie pomalowac na kolor lub jakies tapety, meble i miszkanko gotowe Chociaz ja sie tam wprowadzam dopiero po slubie ale TZcik juz tam bedzie mieszkal
No to super, że już praktycznie kończycie my dopiero pod koniec kwietnia ruszamy z dobudową piętra ale już nie mogę się doczekać, bo to już będzie takie namacalne

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Też chodzę na co dzień w adidasach ale lubię wskoczyć w szpilki przy każdej nadarzającej się okazji no ale skoro twoja siostra kompletnie nie umie to nie ma co się zmuszać

Stary 2012-02-27, 16:44   #3889
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
no no, ale warto wydac kaske na takie cudo

widocznie podobają Mu sie kobitki w wysokich obcasach ja bym na miejscu Twojej siostry wlozyla szpilki to naprawde jest baardzo sexi niech juz teraz sobie chodzi po domu w wyzszych butach i sie przyzwyczai
ona nawet nie wiedziała jak wyglądają platformy wyjaśniłam jej i stwierdziła że dla niej najlepsze będą platformy ale i tak weźmie swoje niziutkie butki jakby ją nogi bolały
i powiedziałam jej że jak już kupi te buty to ma w nich dużo chodzic, żeby nie zrobiła tak że je dopiero założy w dniu wesela

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

wiadomo szpilki wysmuklają nogę szczególnie że ona jest "krótka" ma krótkie nóżki i nie za szczupłe i szpilki by jej wysmukliły nogę ale na wesele ja osobiście wybrałabym wygodniejsze buty albo chociażby właśnie platformy

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2012-02-27 o 16:41
Stary 2012-02-27, 16:48   #3890
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
No to super, że już praktycznie kończycie my dopiero pod koniec kwietnia ruszamy z dobudową piętra ale już nie mogę się doczekać, bo to już będzie takie namacalne

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------
a powiem Ci, ze ja wszystko ustalalam z TZ na telefon (bo On pojechal specjalnie do PL, zeby pokazac tej ekipie co i jak ma byc), np gdzie mają isc kontakty, gdzie będą lampy, bo trzeba bylo juz przeciez kable ciągnąć, TZ robil mi zdjecia, filmiki i ja musialam sobie wyobrazać jak to wszytsko tam wygląda
takze dopierow w kwietniu zobacze to na żywo i mam nadzieje, ze bedzie wszystko ok ale to niesamowite uczucie wybierac kolory, meble itp, bo to juz nie są marzenia, tylko coś co juz niedlugo bedzie naszą własnościa

Cytat:
ona nawet nie wiedziała jak wyglądają platformy wyjaśniłam jej i stwierdziła że dla niej najlepsze będą platformy ale i tak weźmie swoje niziutkie butki jakby ją nogi bolały
i powiedziałam jej że jak już kupi te buty to ma w nich dużo chodzic, żeby nie zrobiła tak że je dopiero założy w dniu wesela

no wlasnie, nich pochodzi duzo wczesniej, zeby sie w nich nie zabila i zeby ją nogi od razu nie bolaly a na zmaine buty to i ja zawsze mam na weselach
Stary 2012-02-27, 16:48   #3891
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
tak
a ile tub zamawiacie?? bo ja zamowilam 4 tez z rozami i czy to nie za malo\duzo?
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
oo a ile ich wziełas??
zamówiłam 2 tuby i 1 na próbę, będę strzelała na próbę i stwierdzę, czy trzeba domówić
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 16:50   #3892
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko ja wybrałam sobie pełne buty (bez tego wcięcia z boku).
Może uda mi się dziś zrobić kilka zdjęć
Bardzo ładne buty

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
nie wiem jakie to jest podejście bo Katolickie chyba nie
no ale wiesz, generalnie mąż biedny wyczeka te kilka dni okresu i musisz rozkładać nogi 24h/ dobe bo ON POWSTRZYMAŁ SWOJE CIAŁO!! wtf?
Dobrze, że my trafilismy na normalne nauki u Dominikanów, oraz poradnie. Ani slowa nie padło, że kobieta to maszynka i tylko do jednego.

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
Wiesz to nie o podziwianie chodzi. Ja stwierdziłam, że skoro jestem na tyle dorosła żeby brać ślub to chcę być też na tyle dorosła i nie oszukiwać tej baby. Powinnam wykresy robić od grudnia a zaczęliśmy od połowy stycznia ale nie będą nic dosztukowywać zaniosę jej to co mamy. Ja nie badam się też jak mam okres (jak na razie nie mogę się przełamać) i o tym też jej zamierzam powiedzieć.
Ja też nie będę stosować tej metody jako metody antykoncepcyjnej ale bardziej jako metodę na to żeby mieć dziecko.
Ja też zaczełam mierzyć, tak dla siebie, nikt mi nie kazał, po prostu z ciekawości. I jak poszliśmy na pierwsze spotkanie, to właśnie zaczełą o tym mówić, wiec ja powiedziałam, ze jestem w trakcie i ona tylko stwierdziła, żeby przynies i pokazac i puściła nas, dostaliśmy jeszcze książeczkę na ten temat i powiedziała, że skoro wiem o co chodzi to nie bedzie nas trzymać.

Cytat:
tak to był pierwszy garnitur który był dobry w barkach i przez to nie wisiał w pasie jest bardzo mocno taliowany

w Lubartowie jest tanio więc powiem Ci że ten sam skład co w firmowych sklepach przeróbki w cenie i płacimy 360 :P

śliczne

dziekuje

Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość

Widze że przejawia się temat poradni.... Mnie też to jeszcze czeka czy mogę prosić Lubelskie PM o namiary na jakąs poradnie? Bo kompletnie jestem zielona w tym klimacie...
Ze ślubnych spraw zamówiłam księgę gości w postaci drzewa na pewno już takie kojarzycie:http://moda.allegro.pl/drzewo-wpisow...156334757.html a także kupiłam złotą ramę do niego w takim stylu ale nie na all; http://allegro.pl/spacer-w-debach-w-...149076152.html jak bede miala aparat to zrobię fotkę i ostatnia już sprawa zdecydowalismy sie na zaproszenia, jestem mega happy bo bardzo długo nie moglismy sie porozumiec w tej kwestii
Fajne zaproszenia i ksiega tez

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn które stosują bądź stosowały żel wybielający na aplikatory Białą Perłę. Czy myłyście zęby przed zastosowaniem żelu bo w ulotce pisze że należy przed umyć zęby ale nie wiem czy nie będą potem szybciej wrażliwe??
Dziś właśnie mi przyszedł ten żel ale kuracje zaczynam za jakieś dwa tygodnie dopiero i chciałabym jednak wiedzieć od kogoś jak to wygląda w praktyce z tym myciem zębów przed
Myłam zeby, nie czułam zadnej wrazliwości, tylko ostrzegam, dla mnie ten zel byl baaaardzo niedobry i w zwiazku z tym nie bylam wstanie go dlugo stosowac bo brało mnie naz

Cytat:
proszę jak chcesz inne ujęcie to daj znać on jest tutaj złożony na pół więc jest takiej długości a szerokości razy dwa
O fajnie że taki duzy, bo juz chciałam zamawiac dwa a tak to przerobie i starczy mi na to co jeszcze chce zrobic

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
a jakie wino zamawiacie białe czerwone czy rozowe no i jakie wytrawne polwytrawne czy polslodkie??
ja osobiscie wytrawne preferuje a znowu im bardziej slodkie wino to malo do dan weselnych pasuje

Malwus czy mzoesz pokazac jeszcze raz fryzure ??
Carlo rosi różowe i dalej nie wiem

Cytat:
Hej!!!

Widzę, że miałyście przygody z paniami z poradni. Teraz już wiem skąd biorą się takie opinie... przyznam się, że myślałam, że to tylko takie mity krążą. Bo przecież sami trafiliśmy bardzo dobrze, babka gadała z sensem, nie mówiła co robić, czego nie, lub co dobre co złe. Przedstawiła nam to co musiała a później się do tego odniosła i tyle. Jak widać to tylko wyjątki potwierdzające regułę.
Głowa do góry dziewczyny, jak dostaniecie papierek z poradni będziecie wolne

Sprawa moich butów ślubnych do kościoła dzisiaj się rozwiązała. Zamówiłam na wizażu, nie byłam do końca przekonana do odcienia zieleni, ale przed chwilą przyszły i w pełni mnie satysfakcjonują. Tak więc będą zielone buty
Zielone ładne, mimo, że mam buty to tez szukam jeszcze zielony, tylko takich zielonych zielonych no i nizszych

Cytat:
ja bede miala motyw pior
kupilam taki wachlarz na sesje zdjeciowa sa rozne kolory ale ze moj kolor to fuksja wiec wzielam te
http://allegro.pl/wachlarz-z-pior-fu...097674852.html
zastanawiam sie tez nad tmi kulami bo sa piekne
http://allegro.pl/kula-z-bialych-pio...124276275.html

i moge sie pochwalic moja ksiega gosci zamowiona metoda scrapbooking.. w srodku po jednej stronie sa kartki z naszymi zdjeciami

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 16:51   #3893
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
a powiem Ci, ze ja wszystko ustalalam z TZ na telefon (bo On pojechal specjalnie do PL, zeby pokazac tej ekipie co i jak ma byc), np gdzie mają isc kontakty, gdzie będą lampy, bo trzeba bylo juz przeciez kable ciągnąć, TZ robil mi zdjecia, filmiki i ja musialam sobie wyobrazać jak to wszytsko tam wygląda
takze dopierow w kwietniu zobacze to na żywo i mam nadzieje, ze bedzie wszystko ok ale to niesamowite uczucie wybierac kolory, meble itp, bo to juz nie są marzenia, tylko coś co juz niedlugo bedzie naszą własnościa

no wlasnie, nich pochodzi duzo wczesniej, zeby sie w nich nie zabila i zeby ją nogi od razu nie bolaly a na zmaine buty to i ja zawsze mam na weselach
ja sobie moje niezawodne baleriny zawsze na wesele biorę ale mam swoje buty "imprezowe" tak wygodne że tylko raz ich na drugi dzień nie założyłam- bo zostałam tak zdeptana w pierwszy dzień że miałam skórkę na palcu rozciętą jakaś pinda na mnie nadepnęła tak się rzucała po całej sali

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-02-27, 16:56   #3894
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
No takie projektowanie na odległość nie jest łatwe. Ja wiem, że będę okropna pod względem jakości wykonania. Mam wizję tego mieszkania i będę chciała zrobić po mojemu, chyba, że okaże się to niemożliwe ze względów konstrukcyjnych na przykład

co do pogrubionego, dokładnie tak to odczuwam. Będę wiedziała, że to się dzieje naprawdę

Stary 2012-02-27, 17:00   #3895
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

O fajnie że taki duzy, bo juz chciałam zamawiac dwa a tak to przerobie i starczy mi na to co jeszcze chce zrobic

a czo chcesz zrobić??
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 17:02   #3896
Agis88
Raczkowanie

Dziewczynki myśle teraz intensywnie nad moimi butami i przypomniało mi sie że chyba jedna z Was pokazywała jakiś czas temu zdjęcie czerwonych/bordowych lakierowanych szpileczek z kokardką. Mogę prosić o namiary na te butki?
Agis88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 17:04   #3897
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa i wiesz co wyszło że mój tżcik jest krzywy ma w jednym barku słabiej rozwinięte mięśnie przez co jedną rękę ma troszkę wyżej drugą niżej są to milimetry ale jednak :P śmiałam się w sklepie : oooooooooo dobrze wiedzieć muszę go kopnąć bo krzywy facet nie nadaje się na męża.... a babka: ups chyba niepotrzebnie mówiłam (zaczęłyśmy się śmiać) a ja mówi: no właśnie jeszcze mi krzywe dzieci sprodukuje :P

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
a filmów z Audrey Hepburn nie lupisz? Śniadanie u Tiffany'ego, Rzymskie Wakacje?

Ja też uwielbiam Carlo Rossi Rosso
My kupujemy 10 różowych, 10 białych i 10 czerwonych, będą stały w tym open barze, powinno starczyć.
lubie rowniez maja swoj klimat

jednak Woody to moj mistrz w kazdym calu czkam na kazdy jego film i nie wyobrazam sobie, ze kiedys moze go zabraknac... mam nadzieje ze bedzie zyl 250 lat

My wina mamy ok. 120 butelek w tym 90 na rozdanie dla gosci przy wyjsciu, a ok. 30 na stoly, ale raczej traktowane jako wino do obiadu, a nie jako calonocny trunek. Winko sprowadzilismy z Paryza, bo zasmakowalo nam tak bardzo, ze chcemy zeby kazdy na naszym weselu sprobowal tych pysznosci

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn które stosują bądź stosowały żel wybielający na aplikatory Białą Perłę. Czy myłyście zęby przed zastosowaniem żelu bo w ulotce pisze że należy przed umyć zęby ale nie wiem czy nie będą potem szybciej wrażliwe??
Dziś właśnie mi przyszedł ten żel ale kuracje zaczynam za jakieś dwa tygodnie dopiero i chciałabym jednak wiedzieć od kogoś jak to wygląda w praktyce z tym myciem zębów przed
ja czasem (bardzo czasem) uzywam i oczywiscie myje przed, bo tak troche bez sensu wybielac "brudne" zeby

Cytat:
podobaly mi sie od samego poczatku, ale czaje sie na inne mietuski w ktorych zakochalam sie bez pamieci, ale te rowniez sa urocze!!

reszte poczytam jak wroce z tancow

a teraz dziewczeta - KUPILAM BUCIKI NA ZMIANE wspominalam juz kiedys o nich, dzis wrocilam do Stradi i byl tylko moj rozmiar wiec oczywiscie jak zwykle pomyslalam ze to przeznaczenie i je wzielam
Sa oczywiscie zlote i mega wygodne, czuje sie w nich jak w baletkach musze jeszcze sprawdzic jak duzo roznia sie wysokoscia od moich NR 1, ale najwyzej jak nie beda pasowac to beda na codzien
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (21,9 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (21,6 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (21,5 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (26,7 KB, 21 załadowań)

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 17:04   #3898
misiak17
Wtajemniczenie

Hej hej.

Wpadłam się tylko przywitać. Niestety nie dam rady być z Wami za często. Byliśmy w Warszawie - oddaliśmy garnitur T do krawca. Butów jeszcze nie ma do odbioru.

W pracy ok. Fajna atmosfera i ogólnie fajnie.

Do mieszkania wchodzimy 1 marca, tzn wchodzi malarz i jak tylko skończy od razu wszystko przenosimy. Muszę się pomału zacząć pakować.

No i nie mam czasu ani Was nadrobić, ani nic. Jak będę miała chwilę to zajrzę na dłużej.

Więc pozdrawiam Was wszystkie

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 17:10   #3899
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

lubie rowniez maja swoj klimat

jednak Woody to moj mistrz w kazdym calu czkam na kazdy jego film i nie wyobrazam sobie, ze kiedys moze go zabraknac... mam nadzieje ze bedzie zyl 250 lat

My wina mamy ok. 120 butelek w tym 90 na rozdanie dla gosci przy wyjsciu, a ok. 30 na stoly, ale raczej traktowane jako wino do obiadu, a nie jako calonocny trunek. Winko sprowadzilismy z Paryza, bo zasmakowalo nam tak bardzo, ze chcemy zeby kazdy na naszym weselu sprobowal tych pysznosci

ja czasem (bardzo czasem) uzywam i oczywiscie myje przed, bo tak troche bez sensu wybielac "brudne" zeby

podobaly mi sie od samego poczatku, ale czaje sie na inne mietuski w ktorych zakochalam sie bez pamieci, ale te rowniez sa urocze!!

reszte poczytam jak wroce z tancow

a teraz dziewczeta - KUPILAM BUCIKI NA ZMIANE wspominalam juz kiedys o nich, dzis wrocilam do Stradi i byl tylko moj rozmiar wiec oczywiscie jak zwykle pomyslalam ze to przeznaczenie i je wzielam
Sa oczywiscie zlote i mega wygodne, czuje sie w nich jak w baletkach musze jeszcze sprawdzic jak duzo roznia sie wysokoscia od moich NR 1, ale najwyzej jak nie beda pasowac to beda na codzien
ale ładne

a ja o 19 idę na flexi bar i mam nadzieję, że jutro wstanę bo mam jutro zaliczenie z masażu kończyn

Edytowane przez Jamee
Czas edycji: 2012-02-27 o 17:11
Stary 2012-02-27, 17:11   #3900
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:

a czo chcesz zrobić??
Bede musiała przerobiona sukienkę z suwaka na takie gorsetowe wiązanie, a że sukienka ma w sobie taki właśnie materiał, to zrobie z tego sznureczek. I chce jeszcze dorobić kokardki do butów. Ale to jak na razie w mojej głowie ładnie wygląda na żywo moze byc róznie.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości