Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-27, 17:15   #3901
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Hejka
Niech ktoś coś zrobi, bo się zaziewam na śmierć

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
czy u was dziewczynki też pogoda zwariowała i co 5 minut jest inna pogoda czy to tylko tak u mni
We Wro tak w weekend było. Co chwilę inaczej. Dzisiaj praktycznie cały czas słonko, ale powietrze dość mroźne.
Szalejesz, szalejesz Już się nie mogę doczekać, jak nam tu zaprezentujesz jakieś fotki swoich kompozycji
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
byłam dzisiaj u siostry i ona mi oświadczyła że jej mąż chce ją wcisnąc w szpilki ona-dziewczyna która na codzień chodzi w adidasach a w zimie w traperach jej pantofle to najwyżej 4-5cm obcas a mąż chce ją wcisnąc w szpilki 10cm dla mnie to poroniony pomysł bo on chce żeby ona je założyła na nasz ślub i wesele a to że będzie się męczyc to nie ważne
A to mężulek ma zachciewajki Niech sam w szpile wskakuje, jak tk bardzo pragnie
Ja też jestem z gatunku raczej niskoobcasowego, adidasowego i jakby mi ktoś powiedział ubierz szpile, to bym śmiechem zabiła
Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

a teraz dziewczeta - KUPILAM BUCIKI NA ZMIANE wspominalam juz kiedys o nich, dzis wrocilam do Stradi i byl tylko moj rozmiar wiec oczywiscie jak zwykle pomyslalam ze to przeznaczenie i je wzielam
Sa oczywiscie zlote i mega wygodne, czuje sie w nich jak w baletkach musze jeszcze sprawdzic jak duzo roznia sie wysokoscia od moich NR 1, ale najwyzej jak nie beda pasowac to beda na codzien
Po prostu machały do Ciebie czerwonym transparentem i wołały: Chodź, czekałyśmy na Ciebie tak długo
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 17:15   #3902
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:

lubie rowniez maja swoj klimat

jednak Woody to moj mistrz w kazdym calu czkam na kazdy jego film i nie wyobrazam sobie, ze kiedys moze go zabraknac... mam nadzieje ze bedzie zyl 250 lat

My wina mamy ok. 120 butelek w tym 90 na rozdanie dla gosci przy wyjsciu, a ok. 30 na stoly, ale raczej traktowane jako wino do obiadu, a nie jako calonocny trunek. Winko sprowadzilismy z Paryza, bo zasmakowalo nam tak bardzo, ze chcemy zeby kazdy na naszym weselu sprobowal tych pysznosci

ja czasem (bardzo czasem) uzywam i oczywiscie myje przed, bo tak troche bez sensu wybielac "brudne" zeby

podobaly mi sie od samego poczatku, ale czaje sie na inne mietuski w ktorych zakochalam sie bez pamieci, ale te rowniez sa urocze!!

reszte poczytam jak wroce z tancow

a teraz dziewczeta - KUPILAM BUCIKI NA ZMIANE wspominalam juz kiedys o nich, dzis wrocilam do Stradi i byl tylko moj rozmiar wiec oczywiscie jak zwykle pomyslalam ze to przeznaczenie i je wzielam
Sa oczywiscie zlote i mega wygodne, czuje sie w nich jak w baletkach musze jeszcze sprawdzic jak duzo roznia sie wysokoscia od moich NR 1, ale najwyzej jak nie beda pasowac to beda na codzien
Ładne uwielbiam buty

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Hej hej.

Wpadłam się tylko przywitać. Niestety nie dam rady być z Wami za często. Byliśmy w Warszawie - oddaliśmy garnitur T do krawca. Butów jeszcze nie ma do odbioru.

W pracy ok. Fajna atmosfera i ogólnie fajnie.

Do mieszkania wchodzimy 1 marca, tzn wchodzi malarz i jak tylko skończy od razu wszystko przenosimy. Muszę się pomału zacząć pakować.

No i nie mam czasu ani Was nadrobić, ani nic. Jak będę miała chwilę to zajrzę na dłużej.

Więc pozdrawiam Was wszystkie
Fajnie, że w pracy dobrze Ci sie układa i przeprowadzka, to juz tylko 2 dni

Szukałam swoich pończoch, ale nie znalazłam takich jakie chciałam. Choc widziałam czarne z czerwoną koronka, wiec mam jeszcze nadzieje, że sie uda do sierpnia W każdym bądź razie zakupiłam białe i to z ABS, z ktorego nie jestem do końca zadowolona. Myślałam ze on bedzie mniej widoczny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 26022012330.jpg (20,5 KB, 45 załadowań)

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-02-27 o 17:21
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 17:33   #3903
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
zamówiłam 2 tuby i 1 na próbę, będę strzelała na próbę i stwierdzę, czy trzeba domówić
koniecznie daj znać, jaki efekt. A może tropem kici uda Ci się nakręcić filmik?

Cytat:
piękniste

a ja wreszcie udrapowałam welon i mam nieskromnie mówiąc efekt Chelsea Clinton, na którym bardzo mi zależało Nie mogę sie doczekać, jak to wszystko razem będzie się prezentowało. W marcu idę na próbną fryzurę i make up, to się przekonam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9ahmdo17034ar0.jpg (75,0 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding_dress_004.jpg (46,8 KB, 87 załadowań)

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 17:41   #3904
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a ja wreszcie udrapowałam welon i mam nieskromnie mówiąc efekt Chelsea Clinton, na którym bardzo mi zależało Nie mogę sie doczekać, jak to wszystko razem będzie się prezentowało. W marcu idę na próbną fryzurę i make up, to się przekonam
Nenuś, będziesz piękniejszą PM niż ona

Witam się z Wami popołudniowo i jak lekarz zalecił, idę dalej bezwzględnie leżeć...

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 17:51   #3905
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=488

to tu masz fotki "na żywo " w sumie jak były na wątku to myślałam o nich w kontekście Ciebie ale myślałam że odcień CI by nie podpasował
Dzięki tez widziałam te foty. Zamówiłam je bo mi sie podobały i początkowo myślałam, ze jako ślubnych ich nie wezmę, bo kolor nie ten i będą do chodzenia tak o.Ale przyszły, na żywo wyglądają bardzo fajnie. Na fotkach od organizatorki też ten kolor nie wyglda tak jak na żywo. Pochodziłam w nich, zestawiłam z kawałkiem materiału z kolorem mojej sukni i stwierdziłam- jest ok. Wezmę je jutro na przymiarkę, jeśli fajnie będą się komponowały z suknią, to zaczynam szukać biżuterii z małymi akcentami tego koloru

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
bardzo fajne te buty a to jest taka troche turkusowa zielen chyba czy moze moj monitor przeklamuje
Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
też mi się wydaje że to taki kolor ale sa bardzo bardzo ładne z samych zdjęć widać ze sa takie fajnie miękkie
Moja siostra twierdzi, że wpadają w seledyn... no cóż.
Ale bardzo się cieszę, że je mam, bo sa bardzo wygodne i właśnie takie miękkie. I obcas jak dla mnie w sam raz

Cytat:
Napisane przez patollek Pokaż wiadomość
ładne butki ja też myślę o zielonych ale jednak takich bardziej jabłuszkowych
Tu masz zielone http://fleq.pl/sklep/produkt,kolor,obuwie-damskie,351
Kuszą mnie ciągle te http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,28770 Ale niestety obcas już za wysoki ...

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
I zapomniałam napisać, że dostaliśmy dzisiaj projekt elewacji naszego pięterka ale wprowadziliśmy kolejne zmiany architekt już nas chyba nie lubi
To chyba dobrze, jeśli sami wiecie czego chcecie Architektem się nie przejmuj, to raczej fajny i ugodowy gostek sąsiad mojej siostry

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Hej hej.

Wpadłam się tylko przywitać. Niestety nie dam rady być z Wami za często. Byliśmy w Warszawie - oddaliśmy garnitur T do krawca. Butów jeszcze nie ma do odbioru.

W pracy ok. Fajna atmosfera i ogólnie fajnie.

Do mieszkania wchodzimy 1 marca, tzn wchodzi malarz i jak tylko skończy od razu wszystko przenosimy. Muszę się pomału zacząć pakować.

No i nie mam czasu ani Was nadrobić, ani nic. Jak będę miała chwilę to zajrzę na dłużej.

Więc pozdrawiam Was wszystkie
Cieszę się, że wszystko sie układa. No to przeprowadzka już tuż tuż. Powodzenia!

Ladystar fajne buciki

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 17:53   #3906
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
o masakra

jak to czytam to mnie dreszcze przechodza

dobrze ze u mnie nie trzeba robic poradi tylko kurs wystarczy, a mam z lo
musisz być co najwyżej rocznik 88
Cytat:
Z tym śluzem, to fakt, że niektóre babki z poradni o to pytają. Kuzyn w zeszłym roku brał ślub i mówił, że też chodzili do poradni z narzeczoną, babka pytała ją o śluz, o miesiączki. Mówiła też, że jak żona nie ma ochoty na seks, a mąż ma, to jej obowiązkiem jest spełnić jego zachciankę , bo to nie chodzi o przyjemność, a przedłużanie rodzaju ludzkiego.

Także widocznie zależy od poradni i prowadzącej
przecież to jest głupie
a jak kobita chce seksu, a facet nie chce? z facetami, to na siłę się nie da
Cytat:
jezzzzusicku widocznie to powszechna opinia wśród babek z poradni
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Kili powiem Ci szczerze że wczoraj po naukach też takie wrażenie odniesliśmy, że za wszelką cenę chcieli Nam przekazac, że jeśli kobieta nie ma ochoty na seks a facet ma to jej obowiązkiem jest się mężowi oddać bo ślubowała przed Bogiem. Już mnie to zaczęło irytować. Dodatkowo liczyła babka dni niepłodne w cyklu i podkreślała je w taki sposób, że w dni płodne absolutnie nie ma seksu jak się nie chce dziecka, a jak są dni niepłodne to trzeba się ,za przeproszeniem, ruchać jak króliki na dopalaczach bo JAK MĄŻ POWSTRZYMAŁ SWOJE CIAŁO I SWÓJ POPĘD PRZEZ 7 DNI MIESIĄCZKI i te kilka dni płodnych TO MUSIMY MU TO WYNAGRODZIĆ!! Uwierzycie? Byłam po prostu zażenowana, bo wynikało, że w dni niepłodne kobieta nie ma prawa nie mieć ochoty na seks...

Ciekawe co mnie spotka w poradni Ostatecznie się wkurze i powiem że jestem w ciązy Kumpela poszła do poradni a była w ciąży chyba 3 miesiąc i powiedziała to babce a ona na to, a to Pani już porady nie potrzebne. Podpisała i ją puściła
W wakacje czytałam Duży Format, tam by ł artykuł na temat jakiegoś filmu, nie pamiętaj jakiego, ale tak w skrócie:
Jakiś zakonnik, czy brat zakonny (nie pamiętam) wyciągał ciemnotę z kudzi, bo oni jak się kochali, to zakrywali święte obrazki

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Współczuję - po odbytych naukach i poradni do tej pory zastanawiam się jaki ma to cel?
Cieszę się, że dobrze trafiliśmy
Cytat:
Metodę na to żeby mieć dziecko mam po jednej i po drugiej stronie brzucha, owulacyjny ból jajników jest nie do pomylenia z niczym innym
Byłąś już w poradni? Jak nie, to powiedz babce o tym, ciekawa jestem co powie :P

nasza nic nie gadała, więc nie uogólniaj :P
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 17:57   #3907
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Szukałam swoich pończoch, ale nie znalazłam takich jakie chciałam. Choc widziałam czarne z czerwoną koronka, wiec mam jeszcze nadzieje, że sie uda do sierpnia W każdym bądź razie zakupiłam białe i to z ABS, z ktorego nie jestem do końca zadowolona. Myślałam ze on bedzie mniej widoczny
Ale przecież w bucie tego i tak nie będzie widać

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Kupiłam je w Agorze w Bytomiu. Jest tam sklep, który się nazywa "fajne buty" czy coś w tym stylu nie pamiętam dokładnie. Są tam buty torebki. Jak dla mnie duży wybór butów ślubnych jka na taki sklep. Ja za swpje dałam 119zł
Gratuluje bucików

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-02-27, 18:03   #3908
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chciałam nas zapisać na nauki (zapisy zaczęły się wczoraj albo przedwczoraj) i już jest 78 miejsc dla par zajętych! Teraz czatuję na następny termin, ale czarno to widzę. Chyba wszyscy w Warszawie chcą wyrobić te nauki weekendowo...
na nauki u Dominikanów polujesz? słyszałam że jest bardzo ciężko się dostać.
My należymy do tej mniejszej mniejszości i wybraliśmy bezpłatnie w tygodniu ciekawe tylko czy je skończymy...
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:06   #3909
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Nam na naukach mówiono o dwóch spowiedziach, ale jak para ze sobą mieszka, to pierwszej spowiedzi nie ma, ponieważ nie byłaby to szczera spowiedź (brak żalu za grzechy i postanowienia poprawy), dlatego (nawet po to by nie oszukiwać i podejść do sprawy poważnie) dla par mieszkających razem zostaje spowiedź przed samym ślubem.
Co do bukietu to trudno mi doradzić.
Irytuje mnie to, jak ktoś mieszka z facetem, to zaraz musi być sex?
Stary 2012-02-27, 18:06   #3910
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, ponawiam pytanie o etsy. Jakoś zostało przeoczone
w grę wchodzi ten sprzedawca: http://www.etsy.com/shop/mykonos?ref=seller_info

Jest ktoś chętny???
Ja też przejrzałam ofertę ale niestety nic nie znalazłam dla siebie. Rozglądałam się za naszyjnikami a ten sprzedawca w ofercie slubnej ma jednak najwięcej grzebyków

Cytat:
koniecznie daj znać, jaki efekt. A może tropem kici uda Ci się nakręcić filmik?

piękniste

O mamo, pięknie
Ja też chcę taki właśnie welon tylko mam 2 dylematy. 1: czy jako niską i drobną osobę nie "wbije" mnie dodatkowo w ziemię? I 2, czy będzie pasował do muślinowej sukni? Wcześniej byłam nastawiona na hiszpański welon z koronką ale jak go przymierzyłam to czułam się jak Maryja więc pożegnałam się z tym pomysłem

Powrót do pracy po 2-tygodniowej przerwie jednak nie okazał się tak straszny. Szybko uporałam się z różnymi zaległymi rzeczami dzięki czemu mogę już przejść do mojego ulubionego punktu, czyli obowiązkowej popołudniowej kawy i ciacha

Edytowane przez fablous
Czas edycji: 2012-02-27 o 18:07
fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:07   #3911
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
wg księży tak i mnie też denerwuje takie myślenie...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:11   #3912
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
bo wg nich wspólne mieszkanie = kuszenie do grzechu
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:14   #3913
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
bo wg nich wspólne mieszkanie = kuszenie do grzechu
kuszenie do grzechu i gorszenie tym swoim grzechem np sąsiadów dziwne o wszystko

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:19   #3914
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
kuszenie do grzechu i gorszenie tym swoim grzechem np sąsiadów dziwne o wszystko
kto pije - ten śpi, kto śpi - nie grzeszy, kto nie grzeszy - jest święty, a więc: kto pije, jest święty

Nic dodać nic ująć...
Stary 2012-02-27, 18:27   #3915
magdalennne
Wtajemniczenie

Witajcie dziewczyny
Przeczytałam Was bardzo uważnie i zaczęłam się bać tej poradni. Na dodatek jutro idziemy na pierwsze nauki (pisałam kiedyś, że byliśmy drugą zapisaną parą i mam nadzieję, że jednak trochę ich przybyło, ale ksiądz już wie, że mieszkamy razem i nie skomentował tego w żaden sposób, więc mam nadzieję, że nie będzie źle
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:35   #3916
niusia_87
Zakorzenienie

gosza masz przepiękną zieleń (wiesz czego)
Stary 2012-02-27, 18:37   #3917
kasiamniam
Wtajemniczenie

Fajna poduszka na obraczki w kolorze fuksji szkoda ze moja juz sie szyje :P
http://allegro.pl/poduszka-na-obracz...170776319.html
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:39   #3918
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Pytanie z serii dziwnych (dla niektórych może głupich)

Zabieracie ze sobą do kościoła na mszę ślubną różańce?
Chodzi mi o to, czy one powinny znaleźć się w wyposażeniu Młodych. Powiem szczerze, że o tym nie myślałam. Zauważyłam to jedynak na zdjęciach paru nowożeńców i się zastanawiam, czy różańce są obowiązkowe

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18

Edytowane przez gosza_m
Czas edycji: 2012-02-27 o 18:40
Stary 2012-02-27, 18:40   #3919
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Hejjj Kochane, nie mam czasu Was nadrobic bo lecę do szpitala do babci więc dziś już nie wejdę. Jutro też nie wejdę na wizaż bo muszę dokonczyc dokumentacje na radę więc do środy

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:45   #3920
kasiamniam
Wtajemniczenie

Dziewczyny a moze chcecie oryginalny bukiet
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24068737
Stary 2012-02-27, 18:48   #3921
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Prześliczne!

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Ładne uwielbiam buty
[...]
Ja też uwielbiam, ale miejsce się kończy.

Ale ten antypoślizg to na stopie, nie? Więc chyba nie będzie widać. To takie rozkoszne - jak skarpeciochy dla dzieci.

Cytat:
Bardzo ładnie.

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
na nauki u Dominikanów polujesz? słyszałam że jest bardzo ciężko się dostać.
My należymy do tej mniejszej mniejszości i wybraliśmy bezpłatnie w tygodniu ciekawe tylko czy je skończymy...
Szczerze mówiąc nie wiem - znalazłam nauki, które pasowały terminowo i czasowo mojemu M. Ale chyba więcej osób wpadło na pomysł, żeby iść na jak najkrótsze.
Ja chciałam normalne nauki, ale M. stanowczo odmawia.

Cytat:
To gorzej niż seks.

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Pytanie z serii dziwnych (dla niektórych może głupich)

Zabieracie ze sobą do kościoła na mszę ślubną różańce?
Chodzi mi o to, czy one powinny znaleźć się w wyposażeniu Młodych. Powiem szczerze, że o tym nie myślałam. Zauważyłam to jedynak na zdjęciach paru nowożeńców i się zastanawiam, czy różańce są obowiązkowe
Nigdy o tym nie słyszałam, ale bardzo mi się pomysł podoba. Na chrzcie miałam, na komunii, na bierzmowaniu, to dlaczego nie na ślubie? Cieszę się, że podrzuciłaś ten pomysł.

Tylko nie wiem jak go dyskretnie umieścić? Żeby też nie wyglądało, jakbym dewotką była? Nie będę miała torebki, na szyi nie powieszę. Trudna sprawa. Może M. do kieszeni włożę?

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:49   #3922
melod_y
Zakorzenienie

gosza- ja czesto spotykalam sie z tym ze Mlodzi różance dostawali od ksiedza.... (jako pamiatke) wiec juz sama nie wiem jak to jest

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:50   #3923
Blacky
Zadomowienie

Już sprawdziłam - to nie dominikanie tylko pollotyni?

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-02-27, 18:50   #3924
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dziewczyny ja na szybko bez nadrabiania!
kotyliony dla gości zamawiacie? jak tak to macie jakieś fajne? te na allegro mi nie podchodzą jakoś ...
Stary 2012-02-27, 18:53   #3925
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
kotyliony dla gości zamawiacie? jak tak to macie jakieś fajne? te na allegro mi nie podchodzą jakoś ...
mi tez sie nie podobaja na allegro :/ jakies takie oklepane wszystko.. ewentualie na tymi sie zastanawialam.. ale to jeszcze nie to co chce..

http://allegro.pl/kotyliony-kalie-ko...166050529.html

http://allegro.pl/sliczne-kokardki-k...097331538.html

Edytowane przez kasiamniam
Czas edycji: 2012-02-27 o 18:55
Stary 2012-02-27, 18:55   #3926
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez niusia_87
To gorzej niż seks.
Idąc tą ideologią, to mieszkanie z koleżanką też może prowadzić do grzechu
a z kolegą i to w osobnym pokoju...
Stary 2012-02-27, 18:56   #3927
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Mi się w ogóle nie podobają.

Rozważałam je tylko dla najbliższej rodziny, żeby kamerzysta wiedział kogo kamerować, ale chyba całkiem je odpuszczę.

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
Idąc tą ideologią, to mieszkanie z koleżanką też może prowadzić do grzechu
a z kolegą i to w osobnym pokoju...
Kochana - to nie my ustalamy zasady. I nikt nie powiedział, że są one mądre.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-02-27, 18:57   #3928
tusia_m
Zakorzenienie

Witam
Tu Rudolf Czerwononosy Już wyjaśniam moją dzisiejszą ksywkę - mój nos przypomina czerwonego, dojrzałego pomidora (bynajmniej nie koktajlówkę!) za sprawą kataru Męczy mnie przeziębienie już od czwartku... Ale co tam. Trza poślady ścisnąć i szorować do pracy.....

Padam na ryjek. Od 15 do teraz non stop pisałam magisterkę

Jutro czeka mnie ciężki dzień, bo jak wyjadę o 7 rano to w domu będę o 19 (czyt. po lekcjach mamy zebrania z rodzicami)

Ze spraw ślubnych:
- mam wątpliwości co do sukni Ciągle się zastanawiam, czy dobrze wybrałam itd. wiem, głupia jestem
- TŻ zacięcie serfuje po necie w poszukiwaniu ślubnego wdzianka Wstępnie zdecydował się na smoking i muszkę Przejdziemy się po sklepach, TŻ przymierzy, to podejmiemy ostateczną decyzję

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 19:01   #3929
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
jesli chodzi o panie - ale typu rodzina, świadek, planowalam kotyliony na reke z zywych kwiatow i wstazki, ale nie wiem czy to "praktyczny" pomysl. a panom na pewno jakies wieksze ozdoby do przypiecia... a allegro niestety tez srodnio mi sie wszystko podoba..

a reszta gosci bedzie miala zwykle wstazeczki przypinane na koszuli

niestety zdjecia mialam ale nie na tym kompie.

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 19:01   #3930
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
mi tez sie nie podobaja na allegro :/ jakies takie oklepane wszystko.. ewentualie na tymi sie zastanawialam.. ale to jeszcze nie to co chce..

http://allegro.pl/kotyliony-kalie-ko...166050529.html

http://allegro.pl/sliczne-kokardki-k...097331538.html
Te z kaliami całkiem ładne, ale my stwierdziliśmy, że nie będzie tych przypinek w ogóle. Mężczyźni i tak zdejmują je razem z marynarkami, a reszta gubi i robi się bałagan...
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości