![]() |
#4951 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4952 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4953 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie też śnieg ![]() ![]()
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2012-02-27 o 16:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4954 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brzmi fajnie, myślę, że bardzo ładnie jest ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | |||
zawsze mam racje
|
Cytat:
Coś o tym wiem ![]() Koleżance to mówiłam parę miesięcy temu, ale odp że włosy ładne ma to co się stanie, no i teraz już nie są ładne ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
Jedynie sobie ponotowałam jakie mam kolory cieni do powiek, żeby raz takich samych nie wziąć ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4957 | ||||
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Cytat:
![]() I dobrze ze wrocila ![]() ![]() Cytat:
![]() Mi tez ![]() Cytat:
![]() ![]() Moj Tata tez jak ja zdawalam hoho tez juz temu to sobie zrobil i nie zdal - i oczywiscie tekst ze na zywo to sie inaczej jezdzi a nie schematy ![]() ![]() Uff na szczescie juz doczytalam ze chodzi o snieg a nie cos powaznego ![]() ![]() Mam nadzieje ze nic powaznego sie nie dzieje ![]() Cytat:
Ja dzis mialam okropny sen - snilo mi sie ze nasz Chomiczek umarl i tak strasznie z TZ plakalismy ![]() ![]() Potem wykonalam tysiac pincet telefonow, grrrr i w koncu stanelo na tym ze o 7.15 mam jutro spotkanie z ordynatorem co oznacza pobudke ok 5.30 - wiec prosze o trzymanie kciukow chociaz marnie to widze, pewnie palne cos glupiego albo sie zatne i bedzie masakra. Nie jestem dobra w takich sluzbowych sprawach - mase czasu dzis siedzialam nad moim podaniem zeby w koncu napisac kilka zwiezlych zdan. Co ma byc to bedzie ![]() Plus podliczylam miesiac wliczajac wydatki na konferencje i chyba nic nie odloze w tym miesiacu ale co tam, raz sie zyje ![]() W ogole wypadaloby zebym sobie TSH zrobila bo widze u siebie nieprzyjemne objawy a moj Tata ma powazne probelmy z tarczyca wiec ![]() Dzis na obiad byla pomidorowa by Babcia, lasagne by Mama plus 2 szklanki swiezo wyciskanego soku z jablek i marchwi by Tata - full serwis ![]() Czuje ze po tym tyg wroce jeszcze grubsza i sie poplacze. Ale zeby zagluszyc wyrzuty sumienia sciagam wlasnie cwiczenia 30 day shred - i naprawde, naprawde obiecuje przejsc te cale 30 dni a nie 2-3 i potem rzucam w kat, macie moje slowo ![]() Ooo i a propo wlosow to mam wlasnie na glowie mieszanke - 1 zoltko, 2 lyzki oleku rycynowego i lyzka nafty kosmetycznej plus ja zawsze zeby nie splywalo i lepiej sie nakladalo dodaje lyzke jakiejs maski/odzywki, oczywiscie bez sylikonow zeby dobroczynne skladniki mialy szanse przeniknac w glab wlosa ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4958 |
zawsze mam racje
|
tallu: powodzenia jutro
![]() Nie wiem co Ci poradzić mądrego ![]() Głównie to chyba to, żeby nie pokazywać na maksa, że Ci baaardzo zależy. Najlepiej po prostu pokazać jaką masz wiedzę i doświadczenie, ale tak na dość chłodno rozegrać (może być z zimnym wyrazem twarzy Christiny ![]() U mnie to zwykle działa, ale nie wiem jak jest w środowisku lekarzy. To luźne rady oczywiście, żeby nie było że coś potem popsułam ![]() A z naftą to się zdecydowanie nie polubiłam, wolę jednak olejki. --- Nie dość, że niefajne sprawy się u mnie ostatnio podziały to na dobitkę dzisiaj: -coś się stało z baterią z naszym notebooku, a on mi jest jednak mocno potrzebny do zabierania ze sobą, w cz go np potrzebuje ![]() -nawet w ramach małej radości nie obejrzę sobie gotowych na wszystko, bo jest przerwa w serialu z okazji oskarów wczorajszych i nie ma odcinka :[
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-02-27 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eee no nie ma o co płakać ![]() ![]() snu współczuję, nie lubię takich ![]() czyli jakie?? ![]() ![]() ![]() ej, macie same 7ki i 8ki, sama jestem z 5tką? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
![]()
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2012-02-27 o 18:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Obiadek miałaś dziś przepyszny ![]() Cytat:
![]() ![]()
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2012-02-27 o 18:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
zawsze mam racje
|
golden: w klubie napiszę
![]()
![]() |
#4962 |
kobieta za ladą
|
heja
odpoczywam po pracy dziewczyny i Was podczytuje sorry nie mam głowy do cytowania myślami jestem przy niedzieli wtedy wolne w końcu ![]() kupiłam sobie dziś buty tż sie nie podobają ![]() ![]() kelpie nie wiem czy wiesz ale larsson nie żyje ![]()
#4963 |
Zadomowienie
|
Eeee... jest/będzie 4 część Millenium???
Ja dzisiaj kupiłam sobie w Lidlu dwa sweterki ![]() ![]() ![]() Ja właśnie sobie zrobiłam mini spa i szykuję się do spania, bo jutro znowuuuuuu do pracy, buuu! |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 |
Zakorzenienie
|
dudi najważniejsze, że buty się Tobie podobają. Poprosiłabym o wklejenie, ale wiem, że zapracowana jesteś i ledwo żyjesz, więc nie proszę
![]() evilcia tak zwykle jest z tymi produktami z dyskontów ![]() ![]() Raz tak jeździłam po Netto, bo stepery miały być. Objechałam z 5 netto i po steperach ani śladu ![]() ![]() Talu rycynowy olejek i olejek kokosowy już stosowałam ![]() ![]() Co do tego testu to mi wyszło 4w5 i zgadzam się z wynikiem ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-27 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Cały dzień poza domkiem minął błyskawicznie. Mała się wyszalała, my odpoczęliśmy i bez szwów wróciłam do domku ![]() ![]() ![]() Dzisiaj też zważyłam się po bardzo długim czasie i wyszło 44kg ![]() ![]()
#4966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak słyszę, że ktoś chce Dziewczynę z tatuażem Larssona to mnie strzela! Cytat:
Wróciła z pracy padnięta ![]() I mnie plecy znowu coś bolą. Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2012-02-27 o 22:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
zawsze mam racje
|
Dobra biorę się za mopa, prysznic, balsam, serial i spać.
Jutro pełno papierkowej roboty, ale jestem całkiem odgracona z tym to nie będzie źle. dobranoc ![]()
#4968 | |||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Rutynowo. Wróciła moja lekarka z macierzyńskiego to ją odwiedzę
![]() ![]() Nazwę mają czadową ![]() Cytat:
![]() ![]() To nie chodzi o nerwicę natręctw z notowaniem tylko ustalenie planu wykonywania czynności - żeby grało i się szybko wykonywało ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że to tylko sen ![]() ![]() Kciuki za rozmowę ![]() ![]() ![]() U mnie też dziś pomidorowa ![]() A u rodziców to zawsze tak jest, że tuczą ![]() Cytat:
![]() Mnie też, nie cierpię takiej ignorancji ![]() W pracy dzisiaj niezły bandżaj miałam. Nie był to dobry dzień. Poczytałam, nakarmię bestię i pójdę do wyra. Poczekam jeszcze aż woda się podmieni... rękami Mężczyzny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Wtajemniczenie
|
od 6.30 na nogach
![]() kryzys miałam mały rano, ale to chyba przez za szybką zmianę pozycji z leżącej na stojącą, bo P coś przewrócił, huknęło a ja od razu na prostych nogach i "co sie dzieje" ![]() ![]() herbatka (gorzka ![]() ![]() ![]() Punto - z takich czadowych to są jeszcze ziemiórki, wciornastki, wełnowce, przędziorki ![]() ![]() ![]() Evilcia - ja jak się nie wybiorę busem o 7 rano do miasta, jak chcę coś kupić z lidla czy innego takiego, to potem nie ma mowy o dostaniu tej rzeczy ![]() uciekam na śniadanie ale będę podglądać ![]()
![]() |
#4970 |
Zakorzenienie
|
trzymajcie kciuki o 12 bo mam poprawke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Wtajemniczenie
|
#4972 | |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() u mnie dziś prawie wiosennie. Gdyby nie ten śnieg co wczoraj nasypał, to byłoby bardzo przyjemnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4973 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() Zabierz mnie do siebie na tę pizzę ![]() I za gorzką herbatkę ![]() Przędziorki ![]() ![]() Trzymamy ![]() Ja się tak zastanawiam bo jak wyhoduję te bujne, wspaniałe, długie nowe włosy to coś wymyślić będzie trzeba ![]() Wali mi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4974 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() U mnie deszcz pada. Dopiero wstałyśmy ![]() ![]() ![]() Nie wiem co ja mam w tej głowie ![]() ![]() nurku powodzenia ![]()
![]() |
#4975 | ||
zawsze mam racje
|
lilo: no niszczą się włosy, łamią, matowieją, zwykle mocno to widać po iluś razach dopiero tak mocniej.
Chociaż ja to się tak rzucam po łóżku, że nawet suche potrafię szarpać, a co dopiero mokrę, śpię w warkoczu dlatego. Bo poważnie potrafiłam się obudzić z kołtunem nie do rozczesania ![]() ![]() punto: a mnie wysilanie umysłu nad trudniejszymi sprawami właśnie wychodzi najlepiej od 21 w górę ![]() Każdy ma swój rytm dobowy po prostu. A uraz do kalendarzy mam może z tego, że znam pełno osób które: a)wszystko pamiętają, ale noszą kalendarze dla lansu b)nic w życiu nie robią, ale noszą wielkie kalendarze, gdzie w sumie nic nie piszą- u mnie w LO nosili takie wielkie kalendarze, jakby sobie w zeszycie nie można zapisać co jest zadane ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- powodzenia ![]() ![]() ![]() Swoją drogą ciekawe jak tallu poszło ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
![]() Od razu ustawiam budzik na taką porę, żeby się już nie dało wrócić do łóżka. A dzisiaj do 10 pospałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
Ja ostatnio miałam dopiero głupi sen ![]()
![]() |
#4976 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przędziorki to najgorsza cholera na świecie ![]() ![]() ![]() ojtamojtam ![]() ![]() Lili Lili co Ci się śniło??? ![]() wybrałam 3 spódniczki ![]() teraz trzeba wybrać jedną ![]() ![]()
![]() |
#4977 |
Zakorzenienie
|
takie głupoty mi się notorycznie śnią, że żal pisać
![]() Śnił mi się kolega z liceum z klasy ![]() ![]() ![]() ![]() Nie umiem tego snu opisać, bo już mi wyparował z pamięci :/ Dzisiejszy sen to w miarę jest ![]() ![]() Raz mi się śniło, że jechałam autem przez wiochę babci, a z nieba zwisały sople ![]() ![]() Na bieżąco bym musiała sny wpisywać, bo później to mi zanika w pamięci i opisać Wam nie umiem. Następnym razem wpiszę jak wstanę do zeszytu ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-28 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4978 | |||||
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Wrocilam, za wszystkie kciuki dziekuje ![]() Jestem na nogach od 5.30 i chyba sie zdrzemne za chwilunie, na razie kawka ![]() Cytat:
![]() ![]() Przykro mi z powodu laptopoa, wiem jakie to wkurzajace jest jak pada ![]() Cytat:
![]() Oj zrzucic musze, koniecznie ![]() ![]() Inna sprawa ze u siebie tez sie nie hamuje bo sobie wmawiam i sie usprawiedliwiam ze pracuje i sie ruszam to spale a tak chyba nie jest ![]() A o obj to moze w klubie potem skrobne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do konferencji to zgadzam sie w 100% co i tak nie zmienia faktu ze sie splucze totalnie na nia ![]() Powodzenia, dasz sobie rade, trzymam mocno ![]() No to wrocilam. Rozmowa byla krotka - w sumie po 5 minutach ordynator mi podpisal zgode na odbywanie specjalizacji na oddziale ![]() ![]() ![]() Az z tej radosci to zaraz jak wrocilam to sobie w nagrode kliknelam pedzel Hakuro H50 ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4979 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Chętnie pomożemy w wyborze ![]()
![]() |
#4980 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeden żył chyba 3 lata, drugi 2,5 ![]() Dokładnie nie pamiętam, ale tyle żyły mniej więcej ![]() Pimpuś i Piracik ![]() ![]() Cytat:
![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-28 o 09:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.