|
|
#121 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Piękne ciało do wakacji
Dołączam się
![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
|
|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
Ja polecam te ćwiczenia , z Mel B się świetnie ćwiczy ,zabawna jest + lektor polski !! no i czuć niesamowicie pracę mięśni
![]() No Ciara jest boska
Edytowane przez OstraMieta Czas edycji: 2012-02-26 o 22:24 |
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
OstraMieta dzięki za filmiki
Na pewno zrobię to dzisiaj wieczorem. Wczoraj zrobiłam tae bo, ale się specjalnie nie spociłam. Możliwe, że to dlatego, że nie mam ani techniki do tych kopnięć, ani nie zawsze nadążałam za skomplikowanymi sekwencjami ruchów, więc jakoś nie wyszło tak jak powinno.
|
|
#124 | |
|
Rozeznanie
|
melduję , że dzisiaj 40 min biegałam
---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
Wieczorkiem spróbuję tego trzęsienia pupcią
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Śmieszne to jest, ale dwa dni później wciąż mam zakwasy w talii (robiłam też 8min abs), więc chyba niezły jest ten workout.
|
|
#126 |
|
Rozeznanie
|
już zrobiłam
bardzo przyjemne ![]() te ośmiominutówki z panem w trykocie też są świetne ![]() 8 legs i buns gorzej mi z tymi absami idzie :/ |
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
A ja nadal tylko nie jem słodyczy!
Jestem dumna z mojej silnej woli, naprawdę! Dziś może ruszę ze skakanką.
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Ja muszę przyznać, że moja kondycja od tygodnia ćwiczeń znacznie się poprawiła! Początkowo po 10min leżałam na podłodze i płakałam, a dzisiaj zrobiłam najpierw rozgrzewkę 4min z Mel B, potem kardio z Mel B przez 16 min (zabójcze, zwłaszcza pompki). Potem uznałam, że 16min kardio to mało i nic nie spalę, więc jeszcze ciągiem zrobiłam 40min Fat Burning z Giladem. Szkoda tylko, że lekko nagrzeszyłam jedzeniowo.
Wieczorem machnę 8mins, na pewno buns, spróbuje abs i zobaczę legs. Niestety abs u mnie prawie wcale nie działa, bo nie umiem zrobić poprawnie brzuszków. Ciągnę kark, boli jak jasna pupa, a brzuch nic nie pracuje.
|
|
#129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fat Burning z Giladem. jest gdzieś w internecie ten trening ? czy trzeba ściągąć ? ja dzisiaj zjadłam za mało , to też nie jest dobre piję od miesiąca drożdże i urosły mi włosy prawie 3 cm no i mam niesamowicie gładką cerę |
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tytuł filmiku to Fat Burning 1. Ogólnie cały filmik podzielony jest na dwie części i łącznie trwa ok 40min.
|
|
|
#131 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#132 | |
|
Rozeznanie
|
babuni z biedronki,najlepiej się rozpuszczają
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=594094 <- wątek o drożdżowej kuracji dodatkowo przyśpieszają odchudzanie , polecam . Dzień dobry ![]() co macie dzisiaj na obiad ? nie mam pomysłu na nic smacznego i nie tuczącego ![]() od przyszłego tygodnia idę na siłownię ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
![]() ale fajne ćwiczenia . Mam wrażenie że po tym trześieniu pupką wszystko mnie teraz boli , strasznie talia i plecy . Ale to chyba dobrze . Dzisiaj znowu trening z Mel B i może jakiś fitness zumba
Edytowane przez OstraMieta Czas edycji: 2012-02-28 o 11:50 |
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ile tych drożdży dajesz na ok 3/4 szklanki wody ?Ja mam dzisiaj kotlecika z piersi kurczaka i do tego sałatke : sałata, pomidor, ogórek, oliwki ![]() Ja zaczynam biegać, mam nadzieję, że już jakoś od przyszłego tygodnia, bo na razie pogoda nie zaciekawa.
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja się do was dołączam
Chodzę regularnie na siłownię od stycznia, zaczęłam biegać, wczoraj 45 minut ![]() Co daje mi siłę? W tamtym roku nie podołałam, przywitałam lato z wielkimi boczkami, a tak się chwaliłam koleżankom że schudnę, że podołam nie tylko dla figury ale też i dla zdrowia... Źle się czułam ze sobą, narzekałam, marudziłam... Nie dałam rady... Teraz nic nie mówię, zacisnęłam zęby, przestałam narzekać i ćwiczę! Zależy mi na zrzuceniu paru kilo i na ujędrnieniu i wysportowaniu sylwetki! Czego sobie i Wam życzę DO BOJU DZIEWCZYNY! ![]()
Edytowane przez konstel Czas edycji: 2012-02-28 o 12:21 |
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
Bieganie ponoć najfajniejsze, bo dobre na odchudzanie i jednocześnie rozwija całe ciało. Ja czekam do wypłaty, co by zakupić jakieś buty do biegania i kurtkę wiatro i deszczochronną. W trampkach nie będę biegać, bo można sobie krzywdę zrobić.
Na obiad też nie wiem, co zjeść. Mam straszną ochotę na spagetti i może zrobię z makaronem pełnoziarnistym, mielonym z indyka, a sos spróbuję zrobić sama, ale nie wiem co z tego wyjdzie.
|
|
#136 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja zamierzam w decathlonie kupić buty do biegania, wczesniej biegałam w legginsach i bluzie a w lato w krotkich spodenkach i koszulce znowu ten śnieg ehhh ![]() i praca magisterska do pisania jejku ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
Ty narzekasz na swoje ciało To ja mam 165cm i 59 kg a chcę zejść gdzieś tak do 52-53. Tyle że obecnie nie narzekam jakoś strasznie. Oprócz brzucha jest ok.
|
|
|
#137 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() na początku tylko smak odrzuca,ale idzie się przyzwyczaić,można dosypać kawy np,albo mleka,ja jeszcze kupiłam tabletki drożdżowe ( 250 tabletek za ok 8 zł ) , ale zatęskniłam za piciem drożdży i odstawiłam ![]() Uwielbiam pomidory ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
ja dzisiaj myślałam o kalafiorze polanym bułeczką i jakaś sałatka może ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
niestety
|
||||
|
|
|
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
OstraMieta
Mam nadzieję, że brzuch mi nie spuchnie od tych drożdży bo już mam wystarczająco duży
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, co robicie jak Wam całkiem motywacja pada? Chwilowo straciłam entuzjazm i non stop mam ochotę na słodkie. Nawet do sklepu po składniki na to spaghetti mi się iść nie chce. Potrzebuję silnego kopa!
|
|
#140 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
ale bez wysiłku nie ma efektów !!!! Niedługo lato , wakacje , chcę pięknie wyglądać w moim nowym bikini Jak będę siedzieć z paczką chipsów przed telewizorem to obrosnę tłuszczem ![]() Słodkie ? hm sekunda w ustach , całe życie w biodrach !!!http://wideo.onet.pl/Fitness,t.html polecam na onecie dużo filmików z treningami ![]() aerobik w rytmie latino fajnie się zapowiada . Edytowane przez OstraMieta Czas edycji: 2012-02-28 o 14:10 |
||
|
|
|
|
#141 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A moja druga motywacja to ślub w lipcu, suknia którą wybrałam jest dopasowana i chcę w niej wyglądać idealnie a to oznacza zrzucenie brzuszka ![]() Ja się modlę o pogodę, a tu od rana sypie
|
|
|
#142 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dobrą masz motywację . na pewno będziesz ślicznie wyglądać
|
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Raczkowanie
|
----
Cytat:
a dodatkowo latem wreszcie będę mogła się pochwalić super figurą I przestałam wreszcie narzekać tylko ćwiczę ![]() ![]()
Edytowane przez konstel Czas edycji: 2012-02-28 o 15:18 |
|
|
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
OstraMieta, Aroli dzięki
Może sobie porobię jakieś tabelki, których będę zaznaczać ile ćwiczyłam, ile nagrzeszyłam itd. Ćwiczyć ćwiczę, gorzej z dietą, bo coraz więcej grzeszków mi się gromadzi, a waga stoi. Ogarnę trochę w domu i porobię jakieś ćwiczenia na nogi i pupę. I na brzunio.
|
|
#145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
Udało mi się nabrać motywacji od nowa, wyszłam z domu, pogadałam trochę i jest lepiej. Zaraz jakieś buns, legs, abs!
|
|
#147 |
|
Rozeznanie
|
Tak trzymać !
|
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym dołączyć jeśli można... Ja walczę od dwóch tygodni, tzn nie jestem na jakiejś specjalnej diecie, 5 razy w tygodniu "biegam" na orbitreku. Na początku było źle, bo zero kondycji, wytrzymywałam max 10 min, ale już dziś dałam rade 45 min
Uważam, że jest to świetny sposób na piękną sylwetkę bo pracują wszystkie mięśnie. Poza tym walka z cellulitem poprzez masaże bańką chińską, dzięki której pozbyłam się go w jakichś 90% Jeśli chodzi o ditetę to jem co chcę tylko z umiarem, zero katowania się, a i tak już efekty są. Dodatkowo staram się pić dużo wody. Pozdrawiam i będę opisywać efekty
|
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
Witamy, witamy
![]() To ja się może od razu pochwalę. Zrobiłam wieczorem 8min buns, 10min na brzuch z Mel B (masakra!) i takie kręcipupo cudo.
|
|
#150 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co prawda jesteśmy już po ślubie cywilnym, a w lipcu bierzemy kościelny ![]() No ale motywacja jest ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
Coraz cześciej słyszę o tych bańkach chińskich hmmm, może i ja spróbuję
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

mam małe D , ale i tak mam dziwne wiksy na tym punkcie
jestem ciekawa 

ja zamierzam w decathlonie kupić buty do biegania, wczesniej biegałam w legginsach i bluzie a w lato w krotkich spodenkach i koszulce 
niestety