|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#8251 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() ![]() To jest Dr Libor Polak - Czechy ![]()
![]() |
#8252 |
Zadomowienie
|
Dzwoniłam dzisiaj do tej mojej lekarki poinformować ją, że jednak w maju nie będę dała rady przyjechać, wyjśniłam dlaczego. Jak powiedziałam, że dzwonię w sprawię maja to zaczęła coś mówić, że chyba jednak z tą datą mógłby być problem, wtedy jej przerwałam i powiedziałam co miałam powiedzieć
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8253 |
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8254 |
Raczkowanie
|
ilovessliping ja mam to samo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8255 |
Wtajemniczenie
|
Barbie największe piersi od Węgrzyna jakie widziałam mają 450cc i dziewczyna 180cm z szeroką klatą
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- barbiee no właśnie jak chcesz duże piersi to Polak jest jak znalazł ![]() ![]() tylko bierz pod uwage, że pracuje i na Eurosilikonach i na Mentorach, te pirwsze są tańsze ale też wychodzą mniejsze przy tej samej pojemności ![]() ![]() ![]()
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-02-27 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#8256 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8257 |
Raczkowanie
|
Ciekawa jestem jak tam Tonia i jej zapakowane cycuszki
![]() Mya, Zabulek - dzięki za rady co do masowania. Wstrzymam się jeszcze parę dni i równo miesiąc po zacznę masować. Trochę się tego obawiam, nie wiem czemu ale mam wrażenie, że te ranki rozbabrzę... To blizny z cięcia pachowego są w ogóle widoczne? Myślałam, że dopiero jak się ręce podniesie. A na proces gojenie fajki niestety mają wpływ. Mnie się zawsze bardzo wolno wszystko goiło dlatego teraz bardzo rzadko palę żeby sprawy nie pogarszać. |
![]() ![]() |
![]() |
#8258 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2012-02-27 o 14:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#8259 |
Rozeznanie
|
a mnie zastanawia teraz czemu i jak duża jest różnica w ESach i Mentorach?? zauważalna gołym okiem czy to tylko faktura implantu??
|
![]() ![]() |
![]() |
#8260 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
![]() |
#8261 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8262 |
Raczkowanie
|
A macie jakąś stronkę z doborem rozmiaru stanika? bo w sumie to nie wiem jaki teraz będę rozmiar miała ...
Oczywiście nikogo nie ma... zonk
![]() ![]() Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2012-02-27 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#8263 |
Rozeznanie
|
http://www.rozmiar.com/stanika.php
ja tu taaj sobei oglądałam jak planowałam co mogę mieć ^^" ja jeszcze nie mam piersi a już też przeglądam ![]() Edytowane przez Ise Czas edycji: 2012-02-27 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#8264 |
Zadomowienie
|
Jak chcesz znać rozmiar biustonosza to lepiej kupując stanik patrz na tabele rozmiarów danych firm. Każdy ma swoją rozmiarówkę i rozmiar rozmiarowi nie jest równy. Te internetowe brafittery są tylko orientacujne bądź też tyczą się właśnie danej firmy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#8265 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Nie wiem czy to ma sens czy nie i czy pomoze przyszlym moim piersiatkom czy tylko dobrze zrobi mojej psyche ale ja smaruje glownie kremikami z maslem shea.
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-02-27 o 17:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8266 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8267 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8268 |
Wtajemniczenie
|
Andzikus ja mam mirenke więc hormonki non stop i to nie przeszkadza w operacji, jak coś masz od dłuższego czasu, unormowane to nie ma żadnych przeciwskazań, nie są dobre tylko zmiany przed samym zabiegiem
![]() a smarowanie i nawilżanie skóry na piersiach jest jak najbardziej wskazane i przed i po operacji ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- siwa ja korzystałam z tego: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Ise nie polecam Ci tej Twojej stronki ![]() ![]()
#8269 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Andzikus;32584809]Ano wlasnie, Dziewczyny, mam do Was pytanie na temat hormonow. Ja jestem na HTZ (hormonalna terapia zastepcza), czy, jesli bralyscie wczesniej hormony to odstawialyscie przed operacja i jesli tak to na jak dlugo przed
Ja biorę tabletki hormonalne i nie musiałam ich odstawiać. ![]()
#8270 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
![]()
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-02-27 o 17:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#8271 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() OK doczytalam ![]() ![]() Edytowane przez kasikkk87 Czas edycji: 2012-02-27 o 18:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8272 |
Zadomowienie
|
O właśnie - hormonki... Kobity poradźcie, bo czasu coraz mniej, a Joasi pisze, że branie tuż przed operacją niewskazane. Kurczę, ja mam niby regularne okresy i w zasadzie jestem w stanie bardzo dokładnie wyliczyć, kiedy przyjdzie, ale zdarza się, że duży stres przesuwa mi @ o kilka dni. Może powinnam zacząć brać tabletki anty? Na konsultacji będę na początku kwietnia, operację planuję na sierpień (o ile Pani dr się zgodzi) lub styczeń... Więc czasu na przyzwyczajenie organizmu niewiele.
A macie może jakiś patent na suche skórki na ryjku? Mam ŁZS, akurat teraz mam "rzut" - ze swędzeniem i pieczeniem sobie w miarę radzę, ale te suche placki od zawsze są moją zmorą. A jeśli dojdzie podkład to wyglądam jak jaszczurka ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Kasik, to mieszanka, którą Mya poleca na płaski brzuszek, piękną cerę, lśniące włosy, bielutkie zęby, sarnie nogi, seksowny tyłeczek i w ogóle, hihihi https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=8117 |
![]() ![]() |
![]() |
#8273 |
Wtajemniczenie
|
anika Ty idziesz do Skwiercz to może warto żebyś wziełam tabsy, dr tylko kilka dni w cyklu operuje jak się coś przestawi trzeba przekładać a to dodatkowy stres, zwłaszcza, że Tobie na konkretnym terminie zależy
![]() ja na buzie teraz używam czysty naturalny olej arganowy ![]() ![]() ![]()
#8274 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczor
![]() Gdzie tonia sie podziala? dzisiaj miala odpakowac swoje panienki ![]() A ja naczytalam sie tu u was o tym siemieniu, pogmeralam tez troche w internecie i chyba sama zaczne to paskudztwo jesc ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz lece upiec chlebek , bo juz wyrosniety czeka az go wsadze do pieca
male też jest piękne ![]() Edytowane przez buziak86 Czas edycji: 2012-02-27 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#8275 |
Zadomowienie
|
wreszcie was nadrobilam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Joasi, a nie sądzisz, że może być już za późno? Jeśli robiłabym cyce w sierpniu to 5 cykli byłoby z tabletkami...Chociaż w sumie chyba się przyzwyczaję...Tylko potem trza odstawić, oby się nie popitoliło coś moim jajnikom po takiej akcji ![]() ![]() ![]() A ten olej to Ty w aptece kupujesz? Wiesz, w mojej pipidówie to tylko słonecznikowy i silnikowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8277 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() ![]() Moj tz kupil mi dzisiaj siemie i zobaczymy jutro rano, czy dam rade to zjesc ![]() ![]()
#8278 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=jooasi;32588310]anika Ty idziesz do Skwiercz to może warto żebyś wziełam tabsy, dr tylko kilka dni w cyklu operuje jak się coś przestawi trzeba przekładać a to dodatkowy stres, zwłaszcza, że Tobie na konkretnym terminie zależy
![]() Ja zaczełam brac tabletki 2 miesiace przed operacja.Jak dostałam okres zadzwoniłam do niej i obliczyła mi wtedy kiedy bede miała operacje.Niewskazane jest brać tabletki jak ma sie np.operacje kolana bo moze wtedy dojsc do zakrzepicy.Wtedy trzeba odłozyc tabletki 3 miesiace przed zabiegiem.SAma dr.zaproponowała mi zebym brała hormonalne tabletki bo miałam problem z cera.
#8279 |
Zakorzenienie
|
Witam was kochane
![]() Dziewczynki bardzo wam dziękuje za wsparcie ![]() Jutro TŻ wychodzi ze szpitala ![]() ![]() ![]() ![]() Kiciu dzieki że odliczanki pilnujesz i ciesze sie ze nie bede sama w lipcu ![]() Witam wszyskie nowe dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8280 |
Wtajemniczenie
|
anika myśle, że spokojnie teraz byś mogła zacząć tylko po odstawieniu przejście na naturalne metody może być ryzykowne. musisz się zastanowić czy warto
![]() arganowy na allegro kupiłam razem z kokosowym, który dziewczynki polecały do stosowania na ciało i włosy.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.