Powiększanie piersi cz.7 - Strona 276 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-27, 12:53   #8251
siwa124
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie odnośnie sexu + piersi z implantami
szczególnie do tych z Was które mają już kilkumiesięczne doświadczenie z nowym biustem... obawiam się o to czy można je "traktować " bez obaw podczas sexu tak jak naturalne czy raczej trzeba uważać żeby nie złapać za mocno powodując np. jakieś uszkodzenia czy przesunięcie implantu sorry może moje dylematy wydadzą Wam się głupie ale chwilowo bardziej boję się tego ze będę musiała na nie jakoś szczególnie uważać niż całej tej operacji, bólu itp itd
Ja nie mam kikumiesięcznego - 20 dniowe raptem ale juz próbowałam-delikatnie, jest git. I myslę że to jest tak ze "laski w filmach graja ostro" to my tez chyba możemy
Cytat:
Napisane przez barbieee Pokaż wiadomość
a ile zaplaciłas? gdzie przyjmuje ten twoj doktor?
To jest Dr Libor Polak - Czechy i płaci się duzo mniej niz u "Nas" - ale dokładnie nie wiem - odpowiedzą te co maja tam robione.
Stary 2012-02-27, 13:00   #8252
kicia_nh
Zadomowienie

Dzwoniłam dzisiaj do tej mojej lekarki poinformować ją, że jednak w maju nie będę dała rady przyjechać, wyjśniłam dlaczego. Jak powiedziałam, że dzwonię w sprawię maja to zaczęła coś mówić, że chyba jednak z tą datą mógłby być problem, wtedy jej przerwałam i powiedziałam co miałam powiedzieć Nie wiem czy ten termi byłby możliwy czy nie, ale jakoś nie żałuję. Wiem, że w tej sytuacji teraz to najlepsze wyjście i mąż jak mu wytłumaczyłam dlaczego też przyznał mi rację Tak więc Olivko nie opuszczę Cię i w lipcu obie pod nóż pójdziemy, do tego czasu z naszymi TŻ już wszystko będzie ok a my z czystym sumieniem będziemy mogły zająć się sobą
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 13:06   #8253
201711291009
Konto usunięte

Hej dziewczyny wiecie co, mi już się 3 raz śniło, że mam nowe piękne cycuszki... masakra ja non stop tylko o tym myślę :P
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 13:13   #8254
AgaInes
Raczkowanie

ilovessliping ja mam to samo ciągle o tym myślę
AgaInes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 13:33   #8255
jooasi
Wtajemniczenie

Barbie największe piersi od Węgrzyna jakie widziałam mają 450cc i dziewczyna 180cm z szeroką klatą do Twojego roztawu możesz mieć maksymalnie szerokość implantu 12,5-13cm czyli około hp 425cc okrągłe, Mya by musiała sprawdzić, jak masz sporo swojej piersi to przy wąskiej klatce wyjdą duże piersi jeszcze Ci powiem, że zdjęcia przekłamują trochę, ciężko określić wielkość piersi ze zdjęcia samego biustu. miałam troche swojej piersi tylko klapniętej i z tyma małym implantem nosze stanik 70E więc pomyśl co wyjdzie Tobie jeszcze implanty uhp czyli profil ultrawysoki , przy tej samej podstawie ponad centymetr więcej do przodu pójdzie wtedy to pewnie z 500cc wejdzie ale nie wiem czy dr z nimi pracuje, on nie robi cycków typu pamela, zawsze stara się o maksymalnie naturalny wygląd, dla mnie to zaleta ale rozumiem, że też za wade brana być może

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

barbiee no właśnie jak chcesz duże piersi to Polak jest jak znalazł on jest magik i pewnie Ci i 600cc wsadzi jak bedziesz chciała
tylko bierz pod uwage, że pracuje i na Eurosilikonach i na Mentorach, te pirwsze są tańsze ale też wychodzą mniejsze przy tej samej pojemności Mentory są najbardziej puchate a ceny na świeżo poda Ci tonia

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-02-27 o 13:29
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 13:39   #8256
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Aga oczywiście na wizytę możesz jechać. Zasięgniesz porady specjalisty, ale też nie ma to jak osobiste spotkanie z lekarzem, nasze odczucia co do dr, który ma nam wykonać zabieg też są ważne, bo w końcu musimy mu zaufać i się dobrze czuć przy nim

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Oj to bardzo dobry wybór Hmm...ciekawe jaki implancik Ci zaproponuje. Jaki rozmiarek chcesz osiągnąć i jaki kształt implantu?
Tez jestem ciekawa jaki zproponuje.Przed ciazami nosilam 65FF. Teraz sa skapciale ale rozmiar ten sam tyle ze po zdjeciu stanika czar pryska))
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 13:43   #8257
Gipsy
Raczkowanie

Ciekawa jestem jak tam Tonia i jej zapakowane cycuszki

Mya, Zabulek - dzięki za rady co do masowania. Wstrzymam się jeszcze parę dni i równo miesiąc po zacznę masować. Trochę się tego obawiam, nie wiem czemu ale mam wrażenie, że te ranki rozbabrzę...

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
Wy macie ionaczej - ja mam pod pachą - jak jej dobrze nie wygoję - to będę w lecie w rękawkach chodzic.
A blizny po cesarkach mam brzydkie - może taka moja uroda?
To blizny z cięcia pachowego są w ogóle widoczne? Myślałam, że dopiero jak się ręce podniesie. A na proces gojenie fajki niestety mają wpływ. Mnie się zawsze bardzo wolno wszystko goiło dlatego teraz bardzo rzadko palę żeby sprawy nie pogarszać.
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 13:44   #8258
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny wiecie co, mi już się 3 raz śniło, że mam nowe piękne cycuszki... masakra ja non stop tylko o tym myślę :P
Cytat:
Napisane przez AgaInes Pokaż wiadomość
ilovessliping ja mam to samo ciągle o tym myślę
Buhahaha - to normalna bajka jest - cycki, cycki, wszędzie cycki...Mój TZ był w 7 niebie co się chłop naoglądał to jego
Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Barbie największe piersi od Węgrzyna jakie widziałam mają 450cc i dziewczyna 180cm z szeroką klatą do Twojego roztawu możesz mieć maksymalnie szerokość implantu 12,5-13cm czyli około hp 425cc okrągłe, Mya by musiała sprawdzić, jak masz sporo swojej piersi to przy wąskiej klatce wyjdą duże piersi jeszcze Ci powiem, że zdjęcia przekłamują trochę, ciężko określić wielkość piersi ze zdjęcia samego biustu. miałam troche swojej piersi tylko klapniętej i z tyma małym implantem nosze stanik 70E więc pomyśl co wyjdzie Tobie jeszcze implanty uhp czyli profil ultrawysoki , przy tej samej podstawie ponad centymetr więcej do przodu pójdzie wtedy to pewnie z 500cc wejdzie ale nie wiem czy dr z nimi pracuje, on nie robi cycków typu pamela, zawsze stara się o maksymalnie naturalny wygląd, dla mnie to zaleta ale rozumiem, że też za wade brana być może

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

barbiee no właśnie jak chcesz duże piersi to Polak jest jak znalazł on jest magik i pewnie Ci i 600cc wsadzi jak bedziesz chciała
tylko bierz pod uwage, że pracuje i na Eurosilikonach i na Mentorach, te pirwsze są tańsze ale też wychodzą mniejsze przy tej samej pojemności Mentory są najbardziej puchate a ceny na świeżo poda Ci tonia
Ja mam 375 ml E-sy przy 162, 48 kg - roztaw 19,5 - mogło wyjść więcej ale się bałam "przeciążenia"

Edytowane przez siwa124
Czas edycji: 2012-02-27 o 14:01
siwa124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 14:05   #8259
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

a mnie zastanawia teraz czemu i jak duża jest różnica w ESach i Mentorach?? zauważalna gołym okiem czy to tylko faktura implantu??
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 14:37   #8260
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
a mnie zastanawia teraz czemu i jak duża jest różnica w ESach i Mentorach?? zauważalna gołym okiem czy to tylko faktura implantu??
Nie wiem - nigdy się nie zagłębiałam w temat - dowiedziałam się tutaj na Wizażu - E-sy gorsze jakościowo - ale co jak i gdzie - nie wiem...

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Ciekawa jestem jak tam Tonia i jej zapakowane cycuszki

Mya, Zabulek - dzięki za rady co do masowania. Wstrzymam się jeszcze parę dni i równo miesiąc po zacznę masować. Trochę się tego obawiam, nie wiem czemu ale mam wrażenie, że te ranki rozbabrzę...

To blizny z cięcia pachowego są w ogóle widoczne? Myślałam, że dopiero jak się ręce podniesie. A na proces gojenie fajki niestety mają wpływ. Mnie się zawsze bardzo wolno wszystko goiło dlatego teraz bardzo rzadko palę żeby sprawy nie pogarszać.
No własnie o tym mowa - jak ruszysz ręka np. połozysz sobie na biodrze to dół pachowy zaczyna być widoczny - przecież ta blizna nie jest na górze pachy - tylko bardziej w dole.
Stary 2012-02-27, 14:38   #8261
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Masz tu stronki z tabelkami, możesz sobie porównać: Eurosilicone i Mentor Niestety w żaden inny sposób nie potrafię pomóc, bo nie wiem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 14:50   #8262
siwa124
Raczkowanie

A macie jakąś stronkę z doborem rozmiaru stanika? bo w sumie to nie wiem jaki teraz będę rozmiar miała ...

Oczywiście nikogo nie ma... zonk

Edytowane przez siwa124
Czas edycji: 2012-02-27 o 14:58
siwa124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 15:00   #8263
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

http://www.rozmiar.com/stanika.php
ja tu taaj sobei oglądałam jak planowałam co mogę mieć ^^"

ja jeszcze nie mam piersi a już też przeglądam :P

Edytowane przez Ise
Czas edycji: 2012-02-27 o 15:09
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 15:39   #8264
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
A macie jakąś stronkę z doborem rozmiaru stanika? bo w sumie to nie wiem jaki teraz będę rozmiar miała ...

Oczywiście nikogo nie ma... zonk
Jak chcesz znać rozmiar biustonosza to lepiej kupując stanik patrz na tabele rozmiarów danych firm. Każdy ma swoją rozmiarówkę i rozmiar rozmiarowi nie jest równy. Te internetowe brafittery są tylko orientacujne bądź też tyczą się właśnie danej firmy.
Stary 2012-02-27, 16:07   #8265
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sherry.b Pokaż wiadomość
Ja nie biorę żadnych tabletek antykoncepcyjnych.
Odpadają również inne hormony.
Ano wlasnie, Dziewczyny, mam do Was pytanie na temat hormonow. Ja jestem na HTZ (hormonalna terapia zastepcza), czy, jesli bralyscie wczesniej hormony to odstawialyscie przed operacja i jesli tak to na jak dlugo przed?

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a Wy smarujecie czymś skore piersi? Po operacji zeby była jędrna czy nie?
Nie wiem czy to ma sens czy nie i czy pomoze przyszlym moim piersiatkom czy tylko dobrze zrobi mojej psyche ale ja smaruje glownie kremikami z maslem shea.

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-02-27 o 17:31
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 16:17   #8266
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Aga oczywiście na wizytę możesz jechać. Zasięgniesz porady specjalisty, ale też nie ma to jak osobiste spotkanie z lekarzem, nasze odczucia co do dr, który ma nam wykonać zabieg też są ważne, bo w końcu musimy mu zaufać i się dobrze czuć przy nim

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Oj to bardzo dobry wybór Hmm...ciekawe jaki implancik Ci zaproponuje. Jaki rozmiarek chcesz osiągnąć i jaki kształt implantu?
Tez jestem ciekawa jaka będzie propozycja...teraz noszę 65FF ale po zdjęciu stania masakra)) karmiłam dwoje dzieci...
Stary 2012-02-27, 16:38   #8267
celina777
Rozeznanie

Cytat:

...nie wiem czy nie wskoczy któryś raz moja odp bo coś mi tu szaleje komp ale pisze....tez ciekawa jestem co mi dr zaproponuje. Jestem niska 158 cm ,52 kg no a rozmiar noszę 65 FF ale skapciale)) po zdjęciu stania - dwa razy karmiłam. Co myślicie,jaki implant?
Stary 2012-02-27, 16:48   #8268
jooasi
Wtajemniczenie

Andzikus ja mam mirenke więc hormonki non stop i to nie przeszkadza w operacji, jak coś masz od dłuższego czasu, unormowane to nie ma żadnych przeciwskazań, nie są dobre tylko zmiany przed samym zabiegiem
a smarowanie i nawilżanie skóry na piersiach jest jak najbardziej wskazane i przed i po operacji

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

siwa ja korzystałam z tego:
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Ise nie polecam Ci tej Twojej stronki dla przykładowego 71-75cm pod biustem proponują rozmiar 75, fatalnie, za luźno, to jest rozmiar 65 ewentualnie 70
Stary 2012-02-27, 17:01   #8269
falena26
Raczkowanie

[QUOTE=Andzikus;32584809]Ano wlasnie, Dziewczyny, mam do Was pytanie na temat hormonow. Ja jestem na HTZ (hormonalna terapia zastepcza), czy, jesli bralyscie wczesniej hormony to odstawialyscie przed operacja i jesli tak to na jak dlugo przed

Ja biorę tabletki hormonalne i nie musiałam ich odstawiać.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 17:29   #8270
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Nie znam sie na tym ale z ciekawosci przejrzalam katalogi i mam wrazenie, ze ESy przy podobnej objetosci jak Mentory maja troszke wieksze wymiary (dlugosc i szerokosc) wkladki. Stad tez profil a wiec i efekt koncowy musi byc nieco mniejszy. To takie moje wlasne dywagacje ale ile w tym prawdy nie wiem.

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
jak coś masz od dłuższego czasu, unormowane to nie ma żadnych przeciwskazań, nie są dobre tylko zmiany przed samym zabiegiem
Cytat:
Napisane przez falena26 Pokaż wiadomość
Ja biorę tabletki hormonalne i nie musiałam ich odstawiać.
To super bo balam sie, ze bede musiala odstawic a bez hormonkow strasznie zle sie czuje. Przed operacja zylakow musialam odstawic HTZ juz na miesiac przed i to bylo straszne. Nie jestem w stanie zniesc tych wszystkich uderzen goraca, brrr

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-02-27 o 17:31
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:00   #8271
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
próbowałaś ten mix z siemienia rano? mówię Ci, że brzuszek się po tym zapada I zanim zaprotestujesz- spróbuj babo jedna , bo aż szkoda żeby u takiej laski brzuszek był rozpulchniony i żebyś nie mogla go pokazać. Wiem co mówię - bo sama też to przechodziłam.
I właśnie doczytałam, że nie byłaś u doktorka o ja Cię przypilnuje jak wrócę
Buziczki muszę już uciekać
co to za mixior??
OK doczytalamzastanawia mnie czy mozna to pic z sama wodá bez owoców atym bardziej pomidorów

Edytowane przez kasikkk87
Czas edycji: 2012-02-27 o 18:32
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:25   #8272
anika75
Zadomowienie

O właśnie - hormonki... Kobity poradźcie, bo czasu coraz mniej, a Joasi pisze, że branie tuż przed operacją niewskazane. Kurczę, ja mam niby regularne okresy i w zasadzie jestem w stanie bardzo dokładnie wyliczyć, kiedy przyjdzie, ale zdarza się, że duży stres przesuwa mi @ o kilka dni. Może powinnam zacząć brać tabletki anty? Na konsultacji będę na początku kwietnia, operację planuję na sierpień (o ile Pani dr się zgodzi) lub styczeń... Więc czasu na przyzwyczajenie organizmu niewiele.

A macie może jakiś patent na suche skórki na ryjku? Mam ŁZS, akurat teraz mam "rzut" - ze swędzeniem i pieczeniem sobie w miarę radzę, ale te suche placki od zawsze są moją zmorą. A jeśli dojdzie podkład to wyglądam jak jaszczurka

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
co to za mixior??
Kasik, to mieszanka, którą Mya poleca na płaski brzuszek, piękną cerę, lśniące włosy, bielutkie zęby, sarnie nogi, seksowny tyłeczek i w ogóle, hihihi
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=8117
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:26   #8273
jooasi
Wtajemniczenie

anika Ty idziesz do Skwiercz to może warto żebyś wziełam tabsy, dr tylko kilka dni w cyklu operuje jak się coś przestawi trzeba przekładać a to dodatkowy stres, zwłaszcza, że Tobie na konkretnym terminie zależy
ja na buzie teraz używam czysty naturalny olej arganowy nie zostawia az tak tłustej powłoki jak inne oleje, dość dobrze się wchłania aż w szoku jestem bo po paru minutach mogę się normalnie pomalować ja mam w sumie tłustą skóre ale ze skłonnością do przesuszeń i właśnie taka chodziłam połuszczona po zimie a teraz po parokrotnym użyciu jest ok
Stary 2012-02-27, 18:28   #8274
buziak86
Raczkowanie

Dobry wieczor
Gdzie tonia sie podziala? dzisiaj miala odpakowac swoje panienki
A ja naczytalam sie tu u was o tym siemieniu, pogmeralam tez troche w internecie i chyba sama zaczne to paskudztwo jesc tylko u mnie ciezko bedzie to dotac, wiec musze poczekac na przesylke z pl. a tym czasem kupilam sobie blender i zmiksowalam dzis pierwszy soczek zawsze to jakies witaminki, bo do tej pory to tylko robilam w sokowirowce soki marchewkowo owocowe. ja kocham slodycze wiec taki slodziutki sozcek to fajne zasepstwo dla czekolady polecam !
a teraz lece upiec chlebek , bo juz wyrosniety czeka az go wsadze do pieca

Edytowane przez buziak86
Czas edycji: 2012-02-27 o 18:29
buziak86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:34   #8275
kasikkk87
Zadomowienie

wreszcie was nadrobilamnie mialam dostepu do kompa i jakos brakowalo mi tego czytaniapozdrowionka dla wszystkich dziewczynek
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:34   #8276
anika75
Zadomowienie

Cytat:
anika Ty idziesz do Skwiercz to może warto żebyś wziełam tabsy, dr tylko kilka dni w cyklu operuje jak się coś przestawi trzeba przekładać a to dodatkowy stres, zwłaszcza, że Tobie na konkretnym terminie zależy
ja na buzie teraz używam czysty naturalny olej arganowy nie zostawia az tak tłustej powłoki jak inne oleje, dość dobrze się wchłania aż w szoku jestem bo po paru minutach mogę się normalnie pomalować ja mam w sumie tłustą skóre ale ze skłonnością do przesuszeń i właśnie taka chodziłam połuszczona po zimie a teraz po parokrotnym użyciu jest ok
No właśnie tak sobie pomyślałam. Dobrze, że któraś dziewczynka zapytała o hormonki, bo nawet mi to przez myśl nie przeszło.
Joasi, a nie sądzisz, że może być już za późno? Jeśli robiłabym cyce w sierpniu to 5 cykli byłoby z tabletkami...Chociaż w sumie chyba się przyzwyczaję...Tylko potem trza odstawić, oby się nie popitoliło coś moim jajnikom po takiej akcji
A ten olej to Ty w aptece kupujesz? Wiesz, w mojej pipidówie to tylko słonecznikowy i silnikowy
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:38   #8277
zabulek1
Wtajemniczenie

Witam wszystkich

Moj tz kupil mi dzisiaj siemie i zobaczymy jutro rano, czy dam rade to zjesc Gdzie mieszkasz buziak??? Bo ja tez chcialam sciagac z neta siemie, ale okazalo sie , ze mam w sklepie ze zdrowa zywnoscia. Za 500g cale dwa funie zaplacil hehehe
Stary 2012-02-27, 18:39   #8278
falena26
Raczkowanie

[QUOTE=jooasi;32588310]anika Ty idziesz do Skwiercz to może warto żebyś wziełam tabsy, dr tylko kilka dni w cyklu operuje jak się coś przestawi trzeba przekładać a to dodatkowy stres, zwłaszcza, że Tobie na konkretnym terminie zależy

Ja zaczełam brac tabletki 2 miesiace przed operacja.Jak dostałam okres zadzwoniłam do niej i obliczyła mi wtedy kiedy bede miała operacje.Niewskazane jest brać tabletki jak ma sie np.operacje kolana bo moze wtedy dojsc do zakrzepicy.Wtedy trzeba odłozyc tabletki 3 miesiace przed zabiegiem.SAma dr.zaproponowała mi zebym brała hormonalne tabletki bo miałam problem z cera.
Stary 2012-02-27, 18:43   #8279
Olivkaa200
Zakorzenienie

Witam was kochane
Dziewczynki bardzo wam dziękuje za wsparcie

Jutro TŻ wychodzi ze szpitalaJestem wymeczona tym wszyskim ale powoli do siebie dochodze. Nie bedzie mnie jeszcze przez kilka dni bo babcia jeszcze w szpitalu i dodatkowo w domu bede musiala sie zajac TŻtem. Ale lekarz w szpitalu powiedzieł że TŻ w domu bedzie mial dobra opiekeBardzo mi was brakowało Ale niedlugo juz do was wracam

Kiciu dzieki że odliczanki pilnujesz i ciesze sie ze nie bede sama w lipcu

Witam wszyskie nowe dziewczyny
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:43   #8280
jooasi
Wtajemniczenie

anika myśle, że spokojnie teraz byś mogła zacząć tylko po odstawieniu przejście na naturalne metody może być ryzykowne. musisz się zastanowić czy warto
arganowy na allegro kupiłam razem z kokosowym, który dziewczynki polecały do stosowania na ciało i włosy.

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości