Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-27, 21:07   #571
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
BOże jaka jestem zrypana!!!!
Dziś w nocy prawie nic nie spałam a dzisiaj tyle rzeczy zrobiłam!
Byłam na zakupach, umyłam samochód, ugotowałam dzieciom rosół, posprzątałam kuchnię i zapakowałam całą zmywarkę, zrobiłam dwa prania i je powiesiłam, ogarnęłam mieszkanie no i cały czas latam za dziećmi.... aaaa obcięłam im włosy i ich wykąpałam Teraz wcinają bułki z masłem bo tak sobie zażyczyli Mam nadzieję że zaraz pójdą spać bo ja też dziś chce się szybciej położyć.
Na kolację zjadłam całe opakowanie truskawek z serkiem Homo Danio waniliowy ale się najadłam! Brzuch mam jak w ciąży!
Synuś o 16stej dostał czopek bo miał gorączkę i póki co jest dobrze. Na wszelki wypadek dam mu na noc czopek żeby przespał całą noc i aby gorączka nie wróciła. Jak rano znowu dostanie gorączkę to pojedziemy do lekarza. Ale widze ogromną poprawę. Synek zachowuję się całkowicie jak zdrowy, nawet broi i kłóci się z braciszkiem
Tylko ta gorączka wraca co jakiś czas :/ ale już coraz rzadziej na szczęście może rzeczywiście to tylko wirus był i juz przechodzi
Idę się nie długo umyję i położe się z dziećmi do łózka. Może wtedy zasną szybciej Także dziś Wasza Sowa idzie szybciej spać!
no ja to Pani Sowa dziś wcześniej ucieka ciekawe kto dotrzyma towarzystwa Heroinie ojeej ! lubie jak piszesz o Synkach bo jestem fanka Młodszego !
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 21:08   #572
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia, Czekoladko, Heroine no a z moją ciocią to było tak. Siostra jej męża wyjechała do Kanady gdy skończyła 18 lat, było jej bardzo ciężko ale się nie poddała, miała tam babcię, która ją totalnie olewała, wzięła ślub, później był rozwód, mąż jej zabrał dzieci była kompletnie załamana ale po jakimś czasie wyszła ponownie za mąż, ma wspaniałego męża który zajmuje się projektowaniem samolotów czy coś w ten deseń chatę ma ponoć zaj.e.b.i.s.tą no i w zeszłe wakacje zaprosiła do siebie swojego brata z żoną ( moją ciotkę i wujka ) wszystko im za sponsorowała, oni zadowoleni, strasznie im się spodobało, jak wrócili to od razu zaczęli załatwiać wizę na dłużej, udało się do września. Polecieli w styczniu, mieli mieszkać u siostry wujka, a ta im zrobiła taka niespodziankę, że znalazła im mieszkanie, wyremontowała wszystko a jak przyjechali to zawiozła ich prosto do tego mieszkania umeblowane calusieńkie, nawet zakupy były zrobione i pełna lodówka Wujek tam pracuje, a kuzyn na dniach ma pójść do pracy, ciotka sprząta w tym apartamencie. Mają już auto, choć niedawno pojechali. Ciocia dopiero teraz mówi, że czuje że żyje ( choć w Polsce też nie narzekała ) Poczekam aż się tam dorobią i mnie zaproszą wujek jest moim chrzestnym więc mógłby fundnąć taka wycieczkę
Uff ale się napisałam

wow! ale historia super, że los się tak uśmiechnął do Twojej cioci w końcu! Tyle w życiu przeszła!! A dzieci odzyskała kiedyś? Widać, że dobra kobieta i jaka pomocna!
No chrzestny mógłby zaprosić chrześniaczkę do siebie i fundnąć bilety przy okazji Może jak się dorobi to zrobi Ci niespodziankę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 21:12   #573
zelka9o
Zadomowienie

Dziewczyny ale Wy sie rozpisujecie że ciężko nadrobić Was !!
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 21:13   #574
meeedzik
Zakorzenienie

Mureczko w takim razie trzymam kciuki, żeby pomógł Ci ten lek który bierzesz
Monia to nie moja ciocia, ja do niej na pani mówię, bo to jest siostra mojego wujka, który jest mężem siostry mojej mamy mam nadzieję, że idzie zrozumieć jak wyjaśniłam haha śmiesznie to brzmi
Też się cieszę, że w końcu odżyła, a dzieci niestety nie odzyskała nawet nie ma z mini żadnego kontaktu, bo miała zakaz
Stary 2012-02-27, 21:18   #575
heroine86
Zakorzenienie

Monia, intensywny dzień miałaś, ale dobrze, że już z synkiem lepiej
Idziesz wcześniej spać?

Kto ze mną zostanie?

Cytat:
Też się cieszę, że w końcu odżyła, a dzieci niestety nie odzyskała nawet nie ma z mini żadnego kontaktu, bo miała zakaz
O kurcze musi być jej z tym mega ciężko

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Ale co ja będę jutro czytać jak pójdziesz szybciej spać? Kto z drugą panią Sową będzie pisał?
No właśnie?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 21:21   #576
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem wiem i czekam na to jak na zbawienie aż rok minie
Właśnie ciekawe jak to będzie bo my tutaj nieprzyzwyczajeni jesteśmy do takich upałów, organizm będzie musiał się oswoić. Ale będziemy opalone
Moment zleci będziesz miała mature na głowie to czas będzie jak szalony leciał
Ojj będziemy zjarane jak buraki
A mój mąż dziś był zapisać się na kurs niemieckiego tam w Bruchsal i wyobraź sobie że jeśli jesteś obcokrajowcem (ale z kraju w Unii Europejskiej) i jeśli pracujesz legalnie w Niemczech to za kurs płacisz śmieszne pieniądze a dokładnie 1 euro za jedną godzinę kursu. Możesz na kurs chodzić w dzień lub wieczorami. Ale ile jest lekcji w miesiącu to jeszcze mąż nie wie bo dziś dopiero papiery składał i jeszcze nie wie do jakiej grupy się dostanie. Będzie musiał test napisać żeby nauczyciele mogli stwierdzić na ile mąz zna juz niemiecki. Jak żle napisze ten egzamin to pójdzie to grupy gdzie uczą się podstaw niemieckiego a jak napisze lepiej to do jakieś grupy z wyższym stopniem nauczania. No i tam dopiero sie dowie ile godzin tygodniowo będzie miał. Ponoć kurs trwa rok ale dokładnie jeszcze też nie wie bo to też zalezy od jakiego poziomu nauczania zacznie.
A najlepsze jest to, że kurs odbywa się w tym samym budynku w którym mamy mieszkanie także mąż w kapciach będzie tam chodził

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-27, 21:21   #577
Milena001
Zadomowienie

Jejkuuuu....ale napisałyście..... Witam nowe koleżanki
Napisze tylko, że u mnie z dietą dziś dobrze:
7.15 2 łyżki płatków owsianych, 4 łyżki musli, 250 ml mleka
10.00 2 jajka na miękko, kromka chleba
13.15 jabłko, 2 plastry wędliny
16.00 250 ml pomidorówki, trochę białego ryżu, chleb z wędliną, kapusta kiszona
19.00 2 kanapki z wędliną, twarogiem i pomidorem
rower godzina, 2 litry herbaty zielonej
Czekam na te Panie które zaczynają od 1 marca
maminka przykro mi z powodu dzidziusia ale co tu pisać, taka tragedia że żadne tu słowa nie pocieszą Trzeba żyć dalej

Monia obyś tej nocy spala dłuuugo i aby synek był już zdrowy
Dziewczynki fajnie, że macie rodzinki za granicą macie szanse spędzić taniej wakacje

Murka przykro mi, że masz taką sytuację rodzinną...a co do lekarza to ja bym temu doktorkowi odszczeknęła, że jak ma jakiś problem z pedofilstwem czy molestowaniem to jego problem ale ma obowiązek Cie przyjąć a jak ma co do tego wątpliwości to niech z przełożonym pogada jaki ma zakres obowiązków Jakby jakaś dziewczyna zasłabła na ulicy i sami by byli to by jej nie pomógł?? albo jechał po pielęgniarkę?? toć to chore, dziwne że niepełnoletnie dziewczyny do ginekologa chodzą...chyba że mama albo tata trzyma je za ręce....No zdenerwował mnie ten koleś A może on chciał w łapę i wie że raczej nie masz kasy.... Powiem Ci tylko, że w życiu nie jest łatwo i trzeba umieć walczyć o siebie o swoje prawa i nie bać się mówić, nie dać się gnoić
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x

Edytowane przez Milena001
Czas edycji: 2012-02-27 o 21:25
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 21:26   #578
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Najgorsze są pierwsze 2 dni @, dobrze że już 1 prawie minął. Teraz Ciebie to czeka kochana
Mmm kebaby To ja będę stałą klientką tych Turków, uwielbiam nasze kebaby i mam nadzieję że tam też będą takie dobre
Ja to wiem że bym się dogadała po niemiecku, że by mnie zrozumieli ale jakoś tak wstydzę się, mój facet od niemca mówił że właśnie zawsze największy problem to się przełamać i próbować rozmawiać, jak już się zacznie to z górki a Niemcy są zawsze pod wrażeniem jak ktoś próbuje mówić w ich języku
Mi wizaż nie muli wcale, ale emotki nadrabiają wszystko!!
U mnie też 2 pierwsze dni sa najgorsze ..... Ja pewnie od jutra będę zdychać :/
Powiem Ci że słyszałam już nie raz że te Tureckie kebaby sa rewelacyjne. Te nasze Polskie to w ogóle szans nie mają do tych tureckich. W Anglii też turki robią kebaby i jak jacyś nasi znajomi przyjeżdzali na urlopy do Polski to tylko gadali o tych kebabach że takie pyszne. Mąż często tam w Bruchsal te kebaby je i jest wniebowzięty nimi. A on bardzooo wybredny jest jeśli chodzi o jedzenie. Pojadę tam w Kwietniu to pójdę na kebaba i Ci napisze czy faktycznie dobry
OOłł FAK! ja przeciez na diecie będę wtedy!!!

No własnie przełamać jest się ciężko ale jak CI się uda to będziesz gadała bez problemu
Jak znasz niemiecki to dasz radę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-27, 21:27   #579
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, Czekoladko, Heroine no a z moją ciocią to było tak. Siostra jej męża wyjechała do Kanady gdy skończyła 18 lat, było jej bardzo ciężko ale się nie poddała, miała tam babcię, która ją totalnie olewała, wzięła ślub, później był rozwód, mąż jej zabrał dzieci była kompletnie załamana ale po jakimś czasie wyszła ponownie za mąż, ma wspaniałego męża który zajmuje się projektowaniem samolotów czy coś w ten deseń chatę ma ponoć zaj.e.b.i.s.tą no i w zeszłe wakacje zaprosiła do siebie swojego brata z żoną ( moją ciotkę i wujka ) wszystko im za sponsorowała, oni zadowoleni, strasznie im się spodobało, jak wrócili to od razu zaczęli załatwiać wizę na dłużej, udało się do września. Polecieli w styczniu, mieli mieszkać u siostry wujka, a ta im zrobiła taka niespodziankę, że znalazła im mieszkanie, wyremontowała wszystko a jak przyjechali to zawiozła ich prosto do tego mieszkania umeblowane calusieńkie, nawet zakupy były zrobione i pełna lodówka Wujek tam pracuje, a kuzyn na dniach ma pójść do pracy, ciotka sprząta w tym apartamencie. Mają już auto, choć niedawno pojechali. Ciocia dopiero teraz mówi, że czuje że żyje ( choć w Polsce też nie narzekała ) Poczekam aż się tam dorobią i mnie zaproszą wujek jest moim chrzestnym więc mógłby fundnąć taka wycieczkę
Uff ale się napisałam

Cocktail to widzę, że masz dziś wycisk super ja w domu poćwiczyłam na hula hop, zrobiłam 80 brzuszków i 300 ścisków agrafką
Super się przytrafiło Twojemu wujkowi i cioci Mam nadzieje, że kiedyś się Twoje marzenie spełni i polecisz do nich na wakacje kochana
No a ja dzisiaj ładnie poleciałam taka padnięta jestem zaraz do łózka uciekam Dobrze że teraz mam szkołe 2x w tyg jutro wolne

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Miał operację na jelitka. Nie mógł zrobić kupki. Żył 5 dni .... Tęsknię ...
Mój drugi synuś miał węzła na pępowinie ii lekarz po porodzie dwa razy podchodził i mówił, że to cud i szczęście od Boga że w ogóle żyje nie wspominając już, że nie miał niedotlenienia i innych komplikacji Jest zdrowym chłopczykiem

Zanudzam bo mam dzisiaj dzień zrzędy bywa i tak

No już już, koniec. Przejdźmy do diety. Dzisiaj poszło idealnie i myślę, że tak zostanie. Nie martwię się, że mi kilosek spadł naturalnie że się cieszę tym bardziej, że jak na miesiąc czasu doopy nie urywa jeśli chodzi o efekt bo w miesiąc spadło tylko 2,4 kg Masakra jakaś To chyba przez te małe grzeszki.
Przykro mi, że takie nieszczęście Cię spotkało. Dobrze że drugie dzieciątko zdrowe
A teraz dietkuj z nami ładnie tylko 2,4kg też bym tak chciała a Ty narzekasz

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Heroine, Czekoladka- biedne okresowiczi moje mi nospa nigdy nie pomaga, dopiero ibum forte albo ketonal...

Murka, Monia- jak sie wyprowadzicie to bedziecie szczuple, seksowne i opalone. Juz sobie Was wyobrazam

Meedzik- swietna historia z ta ciotka ale tak to czasem bywa, niewiadomo co przyszlosc przyniesie... a w Ameryce Polnocnej niezle mozna sie dorobic, kurcze

Moj ojciec mieszka w USA, pod NY... ale jakos nie utrzymujemy kontaktow zbytnio wiec na wycieczke tam nie mam co liczyc moj TZ ma ciocie w Kanadzie(ja tez mam tam rodzine ale ich nie znam) i proponowala nam, zebysmy przyjechali i polecielibysmy na Hawaje na 3 tygodnie ... ale drogo strasznie przeloty stoja a nie mamy kasy
Twój tż też ma ciocie w Kanadzie haha mam nadzieję że to nie ten sam tż co mój
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 21:29   #580
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Kurcze ja to w sumie nie powinnam się wypowiadać bo dla mnie wszystko jest za słabe oprócz ketonalu na ból brzucha i Ibupromu Zatoki na głowę Bardzo Ci współczuję ból brzucha to coś okropnego

Raany, nie ma sprawiedliwości na tym świecie, gdybym też tak miała to nie zjadłabym nic niedozwolonego nigdy!! Zazdroszczę

medzik to jeszcze tydzień oczekiwania myślę że fryzjerka będzie najlepiej wiedziała ile tych pasemek zrobić

Dziś zdecydowałam pierwszy raz od bardzo dawna spać z podpaską a nie tamponem, może jak to wszystko wypłynie ze mnie to nie będę już taka napuchnięta. Nie cierpię spać z podpaską bo muszę leżeć całą noc jak w trumnie a i tak zawsze się zaleję

Aaa nie mówiłam Wam, że biorę od wczoraj Urosept. Od jakichś 3 miesięcy ciągle chodzę siku no w czasie godziny ze 3 razy! W szkole to jest takie uciążliwe, na każdej przerwie muszę lecieć. Jakoś tak wczesniej nie zastanawiałam się nad tym myślałam że tak to już mam ale teraz stwierdziłam że muszę coś z tym zrobić i podobno ten Urosept niszczy bakterie w moczu od których właśnie tak się ciągle lata. Mam nadzieję że coś pomoże.. Miała któraś z Was może taki problem?
Ja na brzuch to nie biorę nigdy nospy,przeważnie ibuprom o i apap omijam szerokim łukiem jak po spożyciu wisiałam nad toaletą
Jezu i kiedyś w szkole miałam to samo teraz mi się przypomnialo jak mnie centralnie na lekcji ciągnęło na wymioty, pewnie blada jak trup byłam aż mnie trzepało

Hahah nie mogę z tą podpaską i spaniem jak w trumnie Jakbym siebie widziała w tym momencie mam jakiś uraz zawsze wydaje mi się że mnie zaleje a odkąd biore tabsy ani razu mi się nie zdarzyło, bo jednak @ jest mniej obfitsza. No ale uraz pozostał

A co do lekarza to ja od 16 roku bodajże chodzę sama nigdy nie miałam z tym problemów Jakbyś bliżej mieszkała to poszłabym z Tobą jako opiekun
Stary 2012-02-27, 21:30   #581
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Moment zleci będziesz miała mature na głowie to czas będzie jak szalony leciał
Ojj będziemy zjarane jak buraki
A mój mąż dziś był zapisać się na kurs niemieckiego tam w Bruchsal i wyobraź sobie że jeśli jesteś obcokrajowcem (ale z kraju w Unii Europejskiej) i jeśli pracujesz legalnie w Niemczech to za kurs płacisz śmieszne pieniądze a dokładnie 1 euro za jedną godzinę kursu. Możesz na kurs chodzić w dzień lub wieczorami. Ale ile jest lekcji w miesiącu to jeszcze mąż nie wie bo dziś dopiero papiery składał i jeszcze nie wie do jakiej grupy się dostanie. Będzie musiał test napisać żeby nauczyciele mogli stwierdzić na ile mąz zna juz niemiecki. Jak żle napisze ten egzamin to pójdzie to grupy gdzie uczą się podstaw niemieckiego a jak napisze lepiej to do jakieś grupy z wyższym stopniem nauczania. No i tam dopiero sie dowie ile godzin tygodniowo będzie miał. Ponoć kurs trwa rok ale dokładnie jeszcze też nie wie bo to też zalezy od jakiego poziomu nauczania zacznie.
A najlepsze jest to, że kurs odbywa się w tym samym budynku w którym mamy mieszkanie także mąż w kapciach będzie tam chodził
Ale fajnie mu się udało, że w tym samym budynku! Fajnie położone macie te mieszkanko akurat wszędzie blisko a nawet jeszcze bliżej Ja też będę chciała na taki kurs pójść i Tż zapisać, właśnie słyszałam że to prawie nic nie kosztuje. A na pewno bardzo pomoże Ale mąż chyba już zna trochę ten niemiecki co??

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Murka przykro mi, że masz taką sytuację rodzinną...a co do lekarza to masz do niego problem i ja bym temu doktorkowi odszczeknęła, że jak ma jakiś problem z pedofilstwem czy molestowaniem to jego problem ale ma obowiązek Cie przyjąć a jak ma co do tego wątpliwości to niech z przełożonym pogada jaki ma zakres obowiązków Jakby jakaś dziewczyna zasłabła na ulicy i sami by byli to by jej nie pomógł?? albo jechał po pielęgniarkę?? toć to chore, dziwne że niepełnoletnie dziewczyny do ginekologa chodzą...chyba że mama albo tata trzyma je za ręce....No zdenerwował mnie ten koleś A może on chciał w łapę i wie że raczej nie masz kasy.... Powiem Ci tylko, że w życiu nie jest łatwo i trzeba umieć walczyć o siebie o swoje prawa i nie bać się mówić, nie dać się gnoić
Bardzo mądrze napisałaś, trzeba walczyć.. Tylko trochę ciężko jak całe życie Ci wmawiają że musisz siedzieć cicho i nie odzywać się bez potrzeby, w przeciwnym razie będą kłopoty.. Ale masz całkowitą rację. Ty chyba jesteś ostra babka co?? Nie dasz sobie w kaszę dmuchać

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 21:31   #582
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Murka przykro mi, że masz taką sytuację rodzinną...a co do lekarza to ja bym temu doktorkowi odszczeknęła, że jak ma jakiś problem z pedofilstwem czy molestowaniem to jego problem ale ma obowiązek Cie przyjąć a jak ma co do tego wątpliwości to niech z przełożonym pogada jaki ma zakres obowiązków Jakby jakaś dziewczyna zasłabła na ulicy i sami by byli to by jej nie pomógł?? albo jechał po pielęgniarkę?? toć to chore, dziwne że niepełnoletnie dziewczyny do ginekologa chodzą...chyba że mama albo tata trzyma je za ręce....No zdenerwował mnie ten koleś A może on chciał w łapę i wie że raczej nie masz kasy.... Powiem Ci tylko, że w życiu nie jest łatwo i trzeba umieć walczyć o siebie o swoje prawa i nie bać się mówić, nie dać się gnoić
mądrze powiedziane

Widzę, że pięknie znów dietkujesz Milenko super
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-27, 21:32   #583
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Miał operację na jelitka. Nie mógł zrobić kupki. Żył 5 dni .... Tęsknię ...
Mój drugi synuś miał węzła na pępowinie ii lekarz po porodzie dwa razy podchodził i mówił, że to cud i szczęście od Boga że w ogóle żyje nie wspominając już, że nie miał niedotlenienia i innych komplikacji Jest zdrowym chłopczykiem

Zanudzam bo mam dzisiaj dzień zrzędy bywa i tak

No już już, koniec. Przejdźmy do diety. Dzisiaj poszło idealnie i myślę, że tak zostanie. Nie martwię się, że mi kilosek spadł naturalnie że się cieszę tym bardziej, że jak na miesiąc czasu doopy nie urywa jeśli chodzi o efekt bo w miesiąc spadło tylko 2,4 kg Masakra jakaś To chyba przez te małe grzeszki.

Wcale nie zanudzasz! no coś Ty!
Na prawdę przykro mi z powodu synka mam własne dzieci i niewyobrażam sobie czegoś takiego. Cieszę się, że kolejne Twoje dzieciątka są zdrowe i wypełniły Twój smutek po pierwszym dziecku

2,4 kg to nie jest tak źle dobrze, że w ogóle cos spadło no a jak grzeszki były to tym bardziej trzeba się cieszyć że waga spadła

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-27, 21:32   #584
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

Twój tż też ma ciocie w Kanadzie haha mam nadzieję że to nie ten sam tż co mój
hhahahahahahaha no ja tez mam taka nadzieje ;d

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 21:33   #585
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No heloł mój tasak i do Niemiec doleci
Stary 2012-02-27, 21:35   #586
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Ja na brzuch to nie biorę nigdy nospy,przeważnie ibuprom o i apap omijam szerokim łukiem jak po spożyciu wisiałam nad toaletą
Jezu i kiedyś w szkole miałam to samo teraz mi się przypomnialo jak mnie centralnie na lekcji ciągnęło na wymioty, pewnie blada jak trup byłam aż mnie trzepało

Hahah nie mogę z tą podpaską i spaniem jak w trumnie Jakbym siebie widziała w tym momencie mam jakiś uraz zawsze wydaje mi się że mnie zaleje a odkąd biore tabsy ani razu mi się nie zdarzyło, bo jednak @ jest mniej obfitsza. No ale uraz pozostał

A co do lekarza to ja od 16 roku bodajże chodzę sama nigdy nie miałam z tym problemów Jakbyś bliżej mieszkała to poszłabym z Tobą jako opiekun
Daj spokój @ w szkole to jest chyba najgorsze co może być ani to się zwinąć w kulkę ani położyć
Haha no ja tak zawsze leżałam jak miałam podpaskę na noc i zawsze tylko czułam że już źle się dzieje i biegiem do łazienki zmieniać
Właśnie nigdzie nie ma problemu z tym chodzeniem od 16lat tylko w moim mieście, nie tylko ja miałam taką sytuację w sumie, moje koleżanki też. Ale już niedługo i pokażę im wszystkim środkowy palec

Stary 2012-02-27, 21:36   #587
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No właśnie widziałam, że przeoczyłaś
tak to już jest z chipsami ma się na nie mega ochotę, a jak się zje to potem jest nam niedobrze i ma się wrażenie jakby się wypiło olej
mi też się coś ziewa
Ja ledwo na oczy widzę i dlatego przeoczyłam, wybacz
Co do chipsów to właśnie wszystkie sa takie tłuste... oprócz Pringlesów !!!!
Ja kocham Pringlesy zwłaszcza zielone mogę zjeść całą puszkę i nie jest mi nie dobrze bo one wcale tłuste nie są
No chyba dziś pójdziemy szybciej spać????? ja to na pewno

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Napisane przez CoverMyEyes Pokaż wiadomość
miałam bardzo złe wyniki EEG, to głównie dlatego zlecili mi leki, czekam na tą wizytę kontrolną w kwietniu może coś się zmieni ...
Aha mam nadzieję że w kwietniu zmienią Ci te leki no i zdrówka życzę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-27, 21:37   #588
murka04
Zadomowienie

Cytat:
U mnie też 2 pierwsze dni sa najgorsze ..... Ja pewnie od jutra będę zdychać :/
Powiem Ci że słyszałam już nie raz że te Tureckie kebaby sa rewelacyjne. Te nasze Polskie to w ogóle szans nie mają do tych tureckich. W Anglii też turki robią kebaby i jak jacyś nasi znajomi przyjeżdzali na urlopy do Polski to tylko gadali o tych kebabach że takie pyszne. Mąż często tam w Bruchsal te kebaby je i jest wniebowzięty nimi. A on bardzooo wybredny jest jeśli chodzi o jedzenie. Pojadę tam w Kwietniu to pójdę na kebaba i Ci napisze czy faktycznie dobry
Padłam!! Monia daj spokój ja Ci pozwalam spróbować w imię mojej przyszłości
Kebaby będą moje

Stary 2012-02-27, 21:37   #589
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
hhahahahahahaha no ja tez mam taka nadzieje ;d
Niby jest w Holandi ale h tam wie Może u Ciebie siedzi
Stary 2012-02-27, 21:40   #590
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ledwo na oczy widzę i dlatego przeoczyłam, wybacz
Co do chipsów to właśnie wszystkie sa takie tłuste... oprócz Pringlesów !!!!
Ja kocham Pringlesy zwłaszcza zielone mogę zjeść całą puszkę i nie jest mi nie dobrze bo one wcale tłuste nie są
No chyba dziś pójdziemy szybciej spać????? ja to na pewno
wybaczam
Pringelsy jadłam tylko raz w życiu w Anglii właśnie te zielone boskie były

co Ty mi się już odechciało spać

Cytat:
Padłam!! Monia daj spokój ja Ci pozwalam spróbować w imię mojej przyszłości
Kebaby będą moje
Ja też padłam
Stary 2012-02-27, 21:41   #591
Milena001
Zadomowienie

Cytat:

Bardzo mądrze napisałaś, trzeba walczyć.. Tylko trochę ciężko jak całe życie Ci wmawiają że musisz siedzieć cicho i nie odzywać się bez potrzeby, w przeciwnym razie będą kłopoty.. Ale masz całkowitą rację. Ty chyba jesteś ostra babka co?? Nie dasz sobie w kaszę dmuchać
Może nie taka ostra ale nerwowa na szczęście za nim na kogoś naskoczę i opieprze to najpierw spokojnie pogadam a jak nie dotarło to wtedy pyskuje w domu się nauczyłam Z czasem nabierzesz pewności Zycię cię nauczy Też mam jeszcze problemy żeby tak iść bez problemu gdzieś coś załatwić
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 21:41   #592
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Buahahaha mięśnie przepony to dzisiaj mi nieźle pracują
Stary 2012-02-27, 21:42   #593
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
To raczej nie to bo już długo to mam, a poza tym niemało sikam mimo że często Nie wiem jakim cudem. No i nie boli mnie nic i nie piecze. No nic, zobaczymy za tydzień może pomoże ten urosept
Mureczko musisz koniecznie pojsc do lekarza! Koniecznie!!
Niechce nic mowisz ale musisz sobie padania zrobic, nerki tez koniecznie przebadac! Nie lekcewaz tego,prosze Cie!
Zmien lekarza, poszukaj czegos na necie w swojej okolicy i wal na nic nie patrz. Przestaniesz sie meczyc! Naprawde mowie powaznie.

Mam nadzieje ze jutro ruszysz ta sprawe?
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 21:45   #594
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Murka, Monia- jak sie wyprowadzicie to bedziecie szczuple, seksowne i opalone. Juz sobie Was wyobrazam

Moj ojciec mieszka w USA, pod NY... ale jakos nie utrzymujemy kontaktow zbytnio wiec na wycieczke tam nie mam co liczyc moj TZ ma ciocie w Kanadzie(ja tez mam tam rodzine ale ich nie znam) i proponowala nam, zebysmy przyjechali i polecielibysmy na Hawaje na 3 tygodnie ... ale drogo strasznie przeloty stoja a nie mamy kasy

Opalone to i owszem ale czy szczupłe ???? Niemieckie słodycze, McDonalds pod nosem i tureckie Kebaby zrobią swoje......

Oooo na Hawaje wow! super! No ale faktycznie przeloty kosmicznie drogie...... zwłaszcza do Ameryki północnej

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Wiesz co powiem tak, wiem jaki on jest
Mialam okazje z nim kiedys podrozowac po Europie smiesznie to brzmi ale tak bylo
Bylam z nim w Holadni, w Niemczech i Francji samochodem
Trzy razy bylismy na takim wypadzie
Ale mniejsza o to taki jakiego go znam to napewno nie chcialabym nic, a watpie w to ze potrafil by sie zmienic dla kogokolwiek.
Wiesz o co chodzi, nie lubie takich prostakow
Chociaz opiekunczy potrafil byc ale to tylko tyle, kobiet nie szanuje i to mi sie nie podoba, nie mowie o mnie bo tutaj akurat nie mam zarzutow ale znam jego zachowania
AA to wiem już co to za typ, też znam takiego jednego..... faktycznie prostak, myśli że jak ładny to każda laska poleci na jego beznadziejny bajer czy samochód. No i na bank nie był by wierny.... masz rację! Daj na luz sobie z nim

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-27, 21:52   #595
meeedzik
Zakorzenienie

Miałam już iść, ale boję się Was same zostawić bo już widzę tempa nabieracie
No nic najwyżej jutro będę nadrabiać

Milenko widzę, że ładnie dietki trzymasz
Maminka strasznie mi przykro z powodu pierwszego Twojego dzieciątka ja jak się rodziłam to byłam owinięta dwa razy w koło szyi pępowiną i wyłam już sina do tego zachłysnęłam się wodami płodowymi
Cocktail to widzę, że miałaś dziś wycisk
Też mam nadzieję, że uda mi się kiedyś ich odwiedzić

Dobra uciekam
Kolorowych Gwiazdeczki moje
Stary 2012-02-27, 21:52   #596
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
ejejej mni nie paluj, jego lepiej moj nie rusza sie na dluzszy okres czasu w domu chociaz w listopadzie byl w amsterdamie

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 21:54   #597
meeedzik
Zakorzenienie

Czekoladko co do tego faceta to też kiedyś miałam taka przygodę uganiał się za mną jeden taki dość bogaty koleś, ze szkoły mnie autem odwoził itp, ale mniemanie miał osobie a ja go olewałam, bo nie chciałam takiego faceta, Myślał, że zaimponuje mi kasą, ale niestety się nie udało

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 21:55   #598
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
ejejej mni nie paluj, jego lepiej moj nie rusza sie na dluzszy okres czasu w domu chociaz w listopadzie byl w amsterdamie
To nie na Ciebie na niego szykuje O prosze a mój w listopadzie też był w Holandii haha może jest nas 3 Jak od 15 stycznia Twoj tż był z Tobą to aż mi ulży
Stary 2012-02-27, 21:56   #599
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
No od 1 ruszamy i walczymy Ja na razie zacznę od diety bo jak będę miała okres to nie dam rady ćwiczyć ale później dorzucę i ćwiczonka Chcę kupić steper więc będę miała na czym ćwiczyć

Synuś zdrowieje i to widać
Normalnie ale sie ciesze nawet nie wiesz
Czuje przyplyw sil, bedzie dobrze ajjj bedzie!

Fajnie ze Twoj skarb juz zdrowieje

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
no ja to Pani Sowa dziś wcześniej ucieka ciekawe kto dotrzyma towarzystwa Heroinie ojeej ! lubie jak piszesz o Synkach bo jestem fanka Młodszego !
Jejku ja tez tak lubie jak Monia pisze o swoich dzieciach, normalnie sprawia mi to radoche
Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

Kto ze mną zostanie?

Kochana a moze Ty w ciazy jestes?

Cytat:
Czekam na te Panie które zaczynają od 1 marca

Kochana nadchodzimy!!!
Ja sie zastanawiam czy juz od jutra nie zaczac bo chodzenie zaczynam jutro wiec chyba bede Ci twoarzyszyc juz od jutra a Monia dolaczy w czwartek Albo moze i szybciej

Cytat:
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 22:02   #600
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze ja to w sumie nie powinnam się wypowiadać bo dla mnie wszystko jest za słabe oprócz ketonalu na ból brzucha i Ibupromu Zatoki na głowę Bardzo Ci współczuję ból brzucha to coś okropnego

Dziś zdecydowałam pierwszy raz od bardzo dawna spać z podpaską a nie tamponem, może jak to wszystko wypłynie ze mnie to nie będę już taka napuchnięta. Nie cierpię spać z podpaską bo muszę leżeć całą noc jak w trumnie a i tak zawsze się zaleję
Dla mnie Ibuprom Zatoki to nr 1 !!!! Mam nawet na zapas kupione drugie opakowanie Cudowny lek który błyskawicznie działa

Ja od nie dawna też zmieniłam tampony na podpaskę przez pierwsze dwa dni... zauważyłam, że jak nie noszę tamponów to brzuch mniej boli poza tym u mnie tampon to przecieka w ciągu godziny więc miałam dosyć! A na noc używam podpaski te z Biedronki Femina Night. Są rewelacyjne! Długie i ze skrzydełkami a zarazem bardzo cienkie i nie ma szans aby przesiąkły!

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Poszłabym naprawdę, ale mnie jako niepełnoletniej nie przyjmie samej, a nie mogę liczyć na to że ktoś z rodziny ze mną pójdzie niestety. Mama nie ma czasu na takie bzdety które sobie wymyślam, o ojcu nawet nie będę wspominać.. Także tak to jest w mojej rodzince ;/
Tez własnie widziałam to na wikipedii, ale mogę się usrać i nikt ze mną nie pójdzie
A do innego lekarza? Np do lekarki? Przeciez nie musisz iśc do rodzinnego a jak nie będą chciały Cię zarejestrować do innego lekarza to powiedz jaka jest sytuacja i tyle. A siostra??? Nie poszłaby z Tobą? Zresztą ja nigdy z mamą do lekarza nie chodziłam, nawet do gina! Idź i nie bój się! Bądź twarda - zdrowie najważniejsze przecież
Szkoda że Twoja mama się nie przejmuje Twoim zdrowiem dziwne z jej strony.... :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości