Powiększanie piersi cz.7 - Strona 279 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-28, 11:38   #8341
horo
Zakorzenienie

GG do horo
Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez AgaInes Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziękuje za przyjęcie zaproszeń. Nie mogłam się doczekać żeby pooglądać zdjęć już "po" i jestem załamana jeszcze bardziej bo są prześliczne a ja jeszcze tyle muszę czekać. Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia babeczką które są już po op i powodzenia tym które są przed Będę śledziła wasze poczynania z "panienkami"
Aga,
dopiero zobaczylam Twoje zaproszenie... już przyjęłam

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 11:39   #8342
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
ile ja tego rutinosrobinu mam dziś brać? i w ogóle polecacie co warto zjeść na dzien przed oepracją? )) co by mogło ją wspomóc??
Wydaje mi się, że rutiniskorbinu tak jak zawsze, a jedzonko najlepiej lekkostrawne Tak przypuszczam, ja przynajmniej bym tak zrobiła
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 11:49   #8343
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Jooasi to cholercia u mnie będzie problem Ja nie wiem jak mojego TŻ nawet te 3 tygodnie przetrzymam, miał wydek w czwartek a już od niedzieli mi piszczał, że on chce. Nie pozwalałam mu, bo się bałam o jego nogę, ale dzisiaj to już mnie wziął w obroty i jakoś nóżka obolała nie przeszkadzała. Cholera jedna wszystko za niego robić trza, wszystko pod nos przynosić, ale jak mu się zachciewa to jakoś problemu już nie ma żadnego te chłopy to normalnie rozbrajają
Mój jest identyczny - no masakra - ale co najlepiej - ja go tego nauczyłama teraz narzekam
Ja byłam taka właśnie 10 lat temu - ale teraz...buuuu - dzieci, dom, praca - ochoty nigdy nie mam. Kiedyś się tłumaczyłam -"bo płaska jestem" - a teraz "bo po operacji" - cholera - dajcie jakąś rade bo mnie zdradzac zacznie
Stary 2012-02-28, 11:51   #8344
jooasi
Wtajemniczenie

Ise dobrze by to nie był gyros z frytkami zapity colą staraj się dziś o lekkie jedzonko i tyle
Stary 2012-02-28, 11:55   #8345
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Ise dobrze by to nie był gyros z frytkami zapity colą staraj się dziś o lekkie jedzonko i tyle
Masz te zdjęcia? Dawaj....dawaj... nie udawaj
Stary 2012-02-28, 11:59   #8346
jooasi
Wtajemniczenie

siwa ja to myślę, ze my czasu potrzebujemy z tymi cyckami, nie da się tego przeskoczyć a te dranie niecierpliwe marudzą tylko a może spróbuj się popołudniu kimnąć chwilkę żeby zmęczenie Cie nie rozwalało albo dzieciaczki do dziadków i weekend w łóżku

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

siwa mam ale nie dam
rano doła jakiegoś dorwałam teraz mi lepiej to i łaskwaszym okiem na nie spojrzałam co nie zmienia faktu, że wciąż są krzywe, lewego najchętniej bym wymieniła na inny model
Stary 2012-02-28, 12:00   #8347
tonia87
Rozeznanie

cześć kobitki moje kochane
witam nowoprzybyłe

wczoraj nie dałam rady wejść. spać mi się chciało, trochę książkę czytałam, potem znowu spałam, coś przegryzłam, znowu spałam.. i tak do rana

u lekarza: 1,5h jazdy w jedną stronę, 10min w gabinecie i z powrotem 1,5h
pościągał plasterki co pozostały, rany przemył, powiedział, że miałam lekką asymetrię i trzeba to będzie zwalczyć i dalej pas tak samo..
powiedział, że od dzisiaj... 5 razy dziennie mam smarować szwy wazeliną, żeby strupki odpadły i teraz pytanie do Was: mam takie zielone coś na tym naklejone. próbowałam to odkleić ale się nie dało... no i to w końcu posmarowałam. wiecie dziewczyny co to może być?

no i teraz same cycuszki. zdjęłam stanik... no i wyglądam jak Quasimodo na razie chce mi się śmiać bo są krzywe jak cholera. zdjęcia mam, za niedługo wrzucę.. ale tak myślę, czy nie powinnam się zacząć martwić jednak bo jest duża różnica... mam opuchnięty mostek, parę siniaczków ale to minimalnie..
teraz znowu założyłam stanik i pas... znowu mam problemy z oddychaniem, chce mi się spać i znowu bym musiała coś przeciwbólowego wziąć.. ten stanik mam za mały, bo w niektórych miejscach mam wpity aż do krwi...
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-28, 12:03   #8348
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
siwa ja to myślę, ze my czasu potrzebujemy z tymi cyckami, nie da się tego przeskoczyć a te dranie niecierpliwe marudzą tylko a może spróbuj się popołudniu kimnąć chwilkę żeby zmęczenie Cie nie rozwalało albo dzieciaczki do dziadków i weekend w łóżku

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

siwa mam ale nie dam
rano doła jakiegoś dorwałam teraz mi lepiej to i łaskwaszym okiem na nie spojrzałam co nie zmienia faktu, że wciąż są krzywe, lewego najchętniej bym wymieniła na inny model
Ty tu ze mną pogrywasz jak ja z moim TZ - w końcu się skusisz

No i kolejny problem - jak chcę się zdrzemnąć żeby mieć siłe wieczorkiem - to też źle "bo spię po południu" zamiast się dziećmi zając.
Ot taka polityka z Nim. On ma tez trochę za dobrze - za dużo pokazałam a teraz mi się to odbija
Stary 2012-02-28, 12:11   #8349
celina777
Rozeznanie

Mężuś chce wejść ze mną na konsultacje do dr ,strasznie zawsze jest ciekawski wszystkiego i siè zastanawiam czy się zgodzić...
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 12:13   #8350
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Mężuś chce wejść ze mną na konsultacje do dr ,strasznie zawsze jest ciekawski wszystkiego i siè zastanawiam czy się zgodzić...
jeśli i Ty tego chcesz, to weź go ze sobą

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 12:14   #8351
jooasi
Wtajemniczenie

Toniu kochana staniczek musi być ciasny ale nie za ciasny bo krążenie blokuje, co dr mówił na te werżnięcia w ciało?? bez przesady normalnie, spróbuj go jakoś poluzować, niech go tż może ręcznie porozciąga na siłę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-28, 12:14   #8352
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
powiedz, że nie może, że lekarz zabronił
Stary 2012-02-28, 12:16   #8353
jooasi
Wtajemniczenie

celina no to niech mąż uważa i czegoś nie paplnie przy doktor bo ona cięta na factów jest i potrafi im się przejechać po głowie ja byłam z mężem na konsultacji ale już bym go nie wzięła, przeszkadzał tylko, zadawał pytania na które znałam odpowiedź i robił zamieszanie a ja konkrtena jestem
Stary 2012-02-28, 12:19   #8354
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Toniu kochana staniczek musi być ciasny ale nie za ciasny bo krążenie blokuje, co dr mówił na te werżnięcia w ciało?? bez przesady normalnie, spróbuj go jakoś poluzować, niech go tż może ręcznie porozciąga na siłę
nic nie mówił, ja to dopiero dzisiaj zauważyłam, a raczej mam jak mi plecy myła
Stary 2012-02-28, 12:23   #8355
celina777
Rozeznanie

Cytat:
celina no to niech mąż uważa i czegoś nie paplnie przy doktor bo ona cięta na factów jest i potrafi im się przejechać po głowie ja byłam z mężem na konsultacji ale już bym go nie wzięła, przeszkadzał tylko, zadawał pytania na które znałam odpowiedź i robił zamieszanie a ja konkrtena jestem
A no właśnie a idę po to żeby na luzie pogadać a nie denerwować się ,ze pyta o to co jest dla mnie już wiadome. DZIEWCZYNY BARDZO SIĘ CIESZĘ ,ZE TU DO WAS TRAFILAM

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-28, 12:30   #8356
jooasi
Wtajemniczenie

siwa no właśnie same uczymy naszych mężów, za tytanki robimy a potem nawet skrzywić się nie można bo niezadowolony trzeba brać przykład z kobiet księżniczek, moja teściowa taka jest, zawsze teścia do asysty potrzebuje piecze ciasto, on mikser musi włączyć, robi rybke, on ją najpierw przygotowuje, jak chciałam żeby dzieci przypilnowali to dziadek z nimi wojował a bacia czytała gazetke, nic sama nie zrobi, razem sprzątają, gotują, piorą, jeżdżą do fryzjera. ale z drugiej strony wcale to nie jest takie głupie bo teść czuje się potrzebny a mój tato przy mamie zosisamosi nie ma co w domu robić i jak pracować po operacji nie mógł to się załamał
Stary 2012-02-28, 12:39   #8357
celina777
Rozeznanie

Cytat:
siwa no właśnie same uczymy naszych mężów, za tytanki robimy a potem nawet skrzywić się nie można bo niezadowolony trzeba brać przykład z kobiet księżniczek, moja teściowa taka jest, zawsze teścia do asysty potrzebuje piecze ciasto, on mikser musi włączyć, robi rybke, on ją najpierw przygotowuje, jak chciałam żeby dzieci przypilnowali to dziadek z nimi wojował a bacia czytała gazetke, nic sama nie zrobi, razem sprzątają, gotują, piorą, jeżdżą do fryzjera. ale z drugiej strony wcale to nie jest takie głupie bo teść czuje się potrzebny a mój tato przy mamie zosisamosi nie ma co w domu robić i jak pracować po operacji nie mógł to się załamał
Ja jestem typ zosiasamosia a mój chciałby wszystko robić razem i ze mną i na plecach siedzi jak jest w domu buuuuu...ale się już przyzwyczailam do tego trochę i jakoś dajemy rade
Stary 2012-02-28, 12:42   #8358
tonia87
Rozeznanie

wrzuciłam zdjęcia
Stary 2012-02-28, 12:46   #8359
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
Tak powodzenia Ise
Będzie dobrze kochana, nie martw się.

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Ja tez tego uzywam - może nie powiększa - ale ujędrnia skórę i ładnie pachnie, skóra jest po tym bardzo fajna. I tanie jest

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

A ja troche zinnej beczki -Tz mnie wk***, on by juz chciał "szaleć" i obrażony bo "cycki sobie zrobiłaś i nic z tego nie ma" tylko je oglądam, przeglądam się i w ogóle. Wariat. A do tego mam okres - więc ja nie wiem co jest grane - chłop się zdołował że nic z tego nie ma a kasę dał - tak w skrócie.
Doradźcie czymś bo doła łapie - a dzisiaj mam 21 dni po - 3 tygodnie.
Zdjęcia wieczorkiem
Oj, to nieciekawie . Mój dureń też się obraża, gdy mi się nie chce . Ale potrafię go zawsze jakoś rozbroić. Siwa, wciśnij się w jakieś koronki czy coś, zrób po dobrym drineczku do łóżka

Cytat:
siwa no brzydko sie Twój tz zachowuje cóż tu gadać a i tak dostał co mu się nie należało pare dni po operacji, inni muszą czekać 2-3 tygodnie albo i dłużej ja mam też trochę z tym problem bo tak jak kiedyś lubiłam pieszczoty piersi to teraz są do dupy, jeden sutek wciąż boli, doły piersi są jakby odrętwiałe, nie lubie ich dotykania zwłaszcza, że jak to chłop zaczyna delikatnie a zaraz coś za mocno zrobi i też widzę ten niewypowiedziany wyrzut, ża zapłacił kase a patrzenie mu zostaje
ja ma od 3,5roku założoną mirene
O kurczę, Joasi, ale to przechodzi po jakimś czasie, czy już zawsze takie wrażenia będą nieciekawe? Bo moje małe i krzywe, ale uwielbiają pieszczoty

Cytat:
wiecie co ja dziś zrobiłam dla Was zdjęcia i złapałam doła, cos jest z nimi nie tak, powinny iść do przodu z wyglądem a zrobiły się brzydsze jakieś, nawet Wam ich nie pokaże nie widziałam tego na żywo dopiero jak zdjęciach porównuje buuuuuu jakieś klapnięte, krzywe i okres w dodatku dostałam, ryczeć zaraz będę normalnie
A co ja widzę???Nic, tylko lać!
Doła masz kochanie jak nic, ale pomyśl sobie, jakie były przed operacją i jak długa droga jeszcze czeka Twoje cycusie. Wstaw te zdjęcia, zobaczymy, pocieszymy, przytulimy . I nawet nie waż mi się pisać, że się wstydzisz, bo zaraz swoje krzywulce usunę
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-28, 12:53   #8360
tonia87
Rozeznanie

ISE KOCHANA TRZYMAM KCIUKI będzie super
Stary 2012-02-28, 13:01   #8361
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
wrzuciłam zdjęcia
Toniu, kochanie, gratuluję cycuszków . Ślicznotki z nich będą. Tylko jak popatrzyłam, jakie one biedniutkie posiniaczone, a Ty taka zgarbiona...Jejku, dziewczynki, ile cierpienia musimy przejść, żeby poczuć się w końcu szczęśliwymi .

Celinko, a kiedy masz konsultację? Ja 5 kwietnia.
Stary 2012-02-28, 13:19   #8362
celina777
Rozeznanie

Ja mam 15 marca,kiedy planujesz operacyjke?

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Tonie czy przyjelabys zaproszonkoodemnie ,chciałabym zobaczyć Twoje skarby..

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

...Toniu
Stary 2012-02-28, 13:19   #8363
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam 15 marca,kiedy planujesz operacyjke?
W grę wchodzi jedynie sierpień lub styczeń. Raczej to drugie, bo nasza Pani dr nie chce robić operacji latem. Zobaczę, co mi zaproponuje.
Stary 2012-02-28, 13:24   #8364
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
W grę wchodzi jedynie sierpień lub styczeń. Raczej to drugie, bo nasza Pani dr nie chce robić operacji latem. Zobaczę, co mi zaproponuje.
Ja po cichu planuje na czerwiec i mam nadzieje ,ze będzie termin bo tez nie mogę kiedy mi się chce ,muszę uzależnić od tego jak TZ jest w domu bo mam szklana 2,5 roczny ...wiadomo....

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Szkraba
Stary 2012-02-28, 13:27   #8365
jooasi
Wtajemniczenie

Toniu masz dużą opuchlizne to pewnie dlatego, że duży implant wcisnął doktorek w takie jędrne mocne ciałko, widać jak wszystko jest napiete na maksa ale po zdjęciu szwow z każdym dniem jest lepiej, opuchlizna zacznie schodzić a cycki wychodzić

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

anika no ja też mam wciąż nadzieję, że to przejsciowe bo moje cycuszki też pieszczoszkami były ale wiem, że u niektórych dziewczyn zaburzenia czucia zostają na zawsze, na szczęście nieczęsto to się zdarza

już mi lepiej i nawet chciałam te fotki dorzucić ale teraz wizaż mi się zbuntował i nie chce ich przyjąć
Stary 2012-02-28, 13:33   #8366
Gipsy
Raczkowanie

Od kąd sobie cycki zrobiłam to nijak się nie mogę skupić na wykładach na uczelni. Wszytkim dziewczynom się gapię w dekolty i myślę o tym jaki rozmiar stanika noszą, mam chyba jakieś zboczenie W ogóle cały czas się po tych cyckach macam, jakbym się chciała upewnić czy tam są. Też tak miałyście, na początku?

Tonia - jakie ty masz śliczne sutki, takie malutkie! Mnie po powiększeniu dwa razy się zwiększyły... A cycuszki będę piękne! I dobrze, że nie masz mniejszego rozmiaru bo te mimo dużej pojemności wydają się dla Ciebie idealne.

Jooasi - moja naczelna pocieszycielko, nie schizuj Masz zły dzień i tyle! Zrób sobie dziś wolne od myślenia o cyckach, zajmij się czymś zupełnie innym a jutro będzie lepiej. Chyba nie byłaś na kontroli u doktorka po 3 miesiącach, co? Ja bym się na Twoim miejscu umówiła, żeby doktorek ocenił postępy i Cię uspokoił.
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 13:37   #8367
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Hejka dziewczynki .
Znalazłam recenzje o tym moim serum do ujędrniania biustu. To oczywiście żadna rewelacja , 12zł kosztuje i nie liczcie ża Wam piersi powiększy ale skórę nawilża fajnie. Proszę bardzo:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ia-biustu.html
Dziekuje

Cytat:
O rany jak moja babcia, wiecznie do dziadka zrób to, zrob tamto, idz do sklepu, wlacz mikser, pomoz mi. sama nic nie robi, a jak zaczyna to juz woła: Pomoz czy zrob
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 13:46   #8368
tonia87
Rozeznanie

dzięki dziewczyny za miłe słowa trochę mnie to martwi, że wszystko takie koślawe... ale w gruncie rzeczy śmieszne są
Stary 2012-02-28, 13:46   #8369
jooasi
Wtajemniczenie

i z takich kobiet trzeba brać przykłada a nie do wszystkiego się rwiemy, same robimy i jeszcze w łóżku po całym dniu chcemy być boginiami bo tż sie obrazi

Gipsy ide jutro, chyba, ze znowu cos przekombinuje
Stary 2012-02-28, 14:13   #8370
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
i z takich kobiet trzeba brać przykłada a nie do wszystkiego się rwiemy, same robimy i jeszcze w łóżku po całym dniu chcemy być boginiami bo tż sie obrazi

Gipsy ide jutro, chyba, ze znowu cos przekombinuje
MI jakos ciezko zgrywac ksiezniczke a chcialabym atu jeszcze sie martw zeby wszystko było perfekcyjnie apod koniec dnia ty piekna umalowana uczesana i zadowolona
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości