|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty - Cynaamonka - Minerały Givenchy Phenome Dior Mexx
Hej, niestety na razie okazuje się, że w ogóle nie dam rady się wyrwać, bo będę z dzieciakami sama
przepraszam. Dopiero w przyszłym tygodniu. Chyba że jednak wyślemy pocztą? Bo będzie ciężko z osobistym (trochę więcej zleceń się pojawiło)
|
|
|
|
#152 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za Zoya?
|
#153 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
W sobotę przed południem będę w jankowym Realu, więc jeśli mieszkasz niedaleko to mogłabym ewentualnie do Ciebie podjechać?---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- No niestety nic dla siebie nie widzę, dziękuję za propozycję |
|
|
|
|
#155 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
Bare Minerals podkład Bisque, pełen słoiczek z zestawu z Sephory
pudru jest 2g czy 1g? Jeśli jest 2g, nie chciałabyś się wymienić za niego + róż Tea Time + taką maluśieńką, dosłownie na jeden test odsypkę cienia Bird House za wszystkie Eveliny jakie mam, czy ewentualnie coś innego co byś wypatrzyała?
|
#157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() PS. Byłabym też chętna na peeling Irena Eris. Dziś wieczorem planuję porządkowanie wątku i dokładkę, może zajrzysz do mnie pod tym kątem? Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-02-27 o 19:27 |
|
|
|
|
#158 |
|
Raczkowanie
|
Dobra, zerknę
A co do BM to właśnie też mam zestawy z Sephory i podkłady były w słoiczkach 2g a korektory 1g (no i właśnie mam korektor w kolorze bisque a chciałabym taki podkład), chyba, że Ty masz inny zestaw? Zrobiłam zdjęcie, może mało udane, ale chodzi o porównanie rozmiaru ![]() Jakby się okazało, że to jednak korektor to i tak jestem chętna na wymianę tylko może jeszcze raz wtedy przegrzebię co tam fajnego masz w tych minerałach
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
Kredka do brwi Calvin Klein kolor 204 brąz, użyta 3 razy, w oryginalnym kartoniku Sleek paletka The Original, każdy cień tylko maźnięty Nowe 27. lutego Czarne tusze do rzęs, wszystkie otwarte w styczniu na fali karnawałowego uniesienia i wyprzedażowych łupów, wszystkie mokre, świeże, niewiele (bardzo!) używane; ponieważ wiem, że otwarte tusze mogą budzić wątpliwości, oddam za drobiazg wszystkie trzy - ja takiej ilości i tak nie zdążę zużyć (dwa mi jeszcze zostają), więc wole w zamian choćby jeden płyn micelarny: Yves Rocher Lush Plumping Mascara, Maybelline Colossal Volume Express, Wibo Extreme Volume Lashes Nowe 27. lutego MAC odsypki cieni z wymianki, nie mam powodu sądzić, że nieoryginalne, bo od fanki MACa. Ilości niewielkie jak widać na zdjęciach, oddam wszystkie na raz (czyli 9 słoiczków): Basic Red, Milk Grahir, Grape, Violet, Green-Brown, Rich Purple, True Chartreuse, Bright Fuchsia, Deep Purple Nowe 27. lutego Podkład Light Medium Neutral 2xzippy formuła Luminesse Nowe 27. lutego lakier zoya |
|
|
|
#160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chętnie się z Tobą wymienię, bo tak jak pisałam lubię większe wymianki. Jeśli szybko dziś odpiszesz, to i ja odpiszę jeszcze dziś (teraz idę pod prysznic ). A jak nie, to czekam na odpowiedź jutro
|
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
hmm szara bluzke z bufkami? ta sweterkowa ? podaj mi linka bo nie wiem czy to na pewno ta
![]() u Ciebie tak duzo mi sie podoba ze musialabym siedziec z 30 min i sie zastanawiac ![]() moze jeszcze cos poszukujesz z ubran? Mam szafę pelną ciuchów i na pewno bym cos jeszcze wybrała mam np kurtkę bezowa jasą bershka idealna na xs bedzie bo na mnie minimalnei ciasna, cos w stylu wiatrówki ja tez nosze xs/s i w sumie wszystkie ubrania ktore sa u mnie sa dobre na mnie jak chcesz poge podac wymiary mam tez duzo biżuterii z h&m i nnych tylko nie moge się zebrać na zrobienie zdjęc. Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2012-02-27 o 23:56 |
|
|
|
#162 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdybyś mogła mi podać jej szerokość w dolnym ściągaczu bez rozciągania to by mi wystarczyło, bo że pod pachami jest szeroka to widzę, ale taki ma krój, tylko oby w biodrach nie była za luźna. Prawdę mówiąc to w ogóle nie szukam ani ubrań, ani biżuterii bo staram się ograniczać Ale te rzeczy mnie u Ciebie zachwyciły. To popatrz sobie co Ci się jeszcze u mnie podoba i jutro możemy kontynuować rozmowę Dobrej nocy!
|
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
ok w takim razie dobranoc i do jutra
|
|
|
|
#164 |
|
Zadomowienie
|
Cos u mnie za paletke Sleek i Dermacol <jasny jest?>??
Poza watkiem mam maslo TBS Blueberry i kostke LUSH Fresh Farmacy. |
|
|
|
#165 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
(ale tego wszystkiego masz, no no no
|
|
|
|
#166 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Prawdę mówiąc to nawet nie jest wszystko co mam Chomik ze mnie straszny, zbierać lubię. Postanowiłam pozbyć się całkowicie niektórych firm, żeby sobie kolorów nie dublować bo to droga donikąd. Nie mam serca wszystkiego na raz oddać, więc zaczynam małymi kroczkami.---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
, więc nie pomogę (mam go z wymianki). Z tego co masz w wątku nic mi nie wpadło w oko, ale TBS byłabym zainteresowana.
|
||
|
|
|
#168 |
|
Raczkowanie
|
Ale masz tych rzeczy
Czyli ten BM to 1g korektor ![]() Moja luźna propozycja: za 4 evelinki chciałabym od Ciebie bisque BM, mint i sky blue EDM a jeśli razem z peelingiem to jeszcze bym chciała Phenome Energizing Face Wash 50ml i My First Personal Soap Bar i i iii... Sunflower Lumiere i Snooze Bar EDM + malusieńką, dosłownie na raz próbeczkę jakiegoś różu w łososiu lub brzoskwini jesli masz
|
#169 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tak, pasta już wymieniona niestety. Gdyby coś innego wpadło Ci u mnie w oko to daj znać, bo spodobało mi się u Ciebie parę rzeczy. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#170 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- dobra przestroga dla dopiero wchodzących w fazę chomikowactwa Tak to się kończy dziewczyny!!Tylko wiesz co, ja mam spory zapas (zresztą z wymianki) evelinów do biustu i tymi to akurat nie jestem zainteresowana Bisque Mint Sky Blue Phenome Energizing Snooze Bar i sypnę Ci różu ze dwa sampelki, coś jasniejszego i coś ciemniejszego w brzoskwiniowych łososiach. Czyli zostaje u mnie z tego co wymieniałaś mydło Phenome oraz Sunflower. Jak myślisz? ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Wpadł mi w oko tylko błyszczyk MACa, widziałabyś coś za niego u mnie? ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
hej, może coś u mnie za:
Cookie Sheet, duże opakowanie, zostało 4/5 DVR Saturday nowy Snooze Bar nowy Multi Intensive pełen słoiczek Podkład Creamy Olive, formuła Light, równo 1/2 pełnego wymiaru w oryginalnym opakowaniu ??? ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- poza wątkiem mam również lumiere VV light medium neutral xxl 12g |
|
|
|
#172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widzę dla siebie olej Parachute i olej z rokitnika.
|
|
|
|
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
Wzielabym Dermacol-sprawdzilam kolory w necie,ale to troszke za malo za masloTBS,jak bys dobrala cos tez za paletke to byloby idealnie.
Przejrzalam Twoje wishe kilka razy i nic nie moge Ci zaproponowac ![]() No mam jeszcze poza watkiem maseczke FaceShop BlackheadEx-oba kosmetyki nieotwierane i zafoliowane. |
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
hej , dzisiaj nei dam rady kontynuowac rozmowy bo nei bede miec dostepu do komputera, wiec odezwe sie jutro
znalazlam jeszcze u siebie biustonosz freya rozmiar 65 d, panache 60 e i la senza 65 C, jak chcesz pstrykne fotki
|
|
|
|
#175 |
|
BAN stały
|
Witaj
znajdziesz coś za: masełka TBS do ust, mydełko i żel Phenome, krem granat Bielenda, Dermacol, rozświetlacz INIKA (to krem czy kamień?), dwa pędzelki, B&B blush? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=596645 |
|
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
No to jak masz dużo to nie będę wciskać
![]() Za peeling chciałabym obydwa Phenome, a za Evelinki co tam dasz, może być Mint i Sky Blue np
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za b. jasne podkłady meow?
|
|
|
|
#178 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mi za nią i musztardowe rajtki podobałyby się: Bare Minerals Bisque, pełen słoiczek z zestawu z Sephory, nowy Annabelle, hipoalergiczny kohl do powiek w kolorze 115 Black Pearl, tylko testowany, marka niedostępna w Polsce i ta opaska warkocz - jesli ja masz, bo nie widze na liście ![]() Mysle, ze cenowo to wyszloby akurat, ale gdybys uwazala ze powinnas sobie cos dobrać to jestem otwarta na negocjacje. Buziaki Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2012-02-28 o 19:06 |
|
|
|
|
#179 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
A ten z Frei i Panache to jakie modele? Poczekam na odpowiedź od Ciebie, spokojnie ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
INIKA jest w kremie. Muszę Cię uprzedzić, że na Phenome jest wiele chętnych a o Dermacolu rozmawiam z inną Wizażanką, więc nie gwarantuję, że nie znikną te rzeczy. ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
To ja sobie pomyślę do jutra o Twojej propozycji i z rana dam znać, dobrze?---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Basiulku obawiam się, że nie mam już żadnych miałkowych podkładów, ani jasnych ani innych, wszystko poleciało w ubiegłym miesiącu do Braworki, zostały mi jasne z Blusche, różne z EDM i kilka rzeczy z Lucy. |
||||
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.

przepraszam. Dopiero w przyszłym tygodniu. Chyba że jednak wyślemy pocztą? Bo będzie ciężko z osobistym (trochę więcej zleceń się pojawiło)

W sobotę przed południem będę w jankowym Realu, więc jeśli mieszkasz niedaleko to mogłabym ewentualnie do Ciebie podjechać?
może coś jeszcze by Ci wpadło w oko?