|
|
#1081 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Cytat:
sama się kiedyś zastanawiałam czy Zuza nie ma owsików ale to dlatego że raz jeden usłyszałam jak zgrzyta w nocy, a pamiętam jak sie mówiło że jak sie zgrzyta to oznacza to owsiki, ale że się już nie powtórzyło nie robiąłm żadnych badań wklejam kurtkę (sylka) i torbę jeszcze tylko dla ścisłości - kurtka jest czerwona, nie ma w niej nic z różu ![]() 20120227028.jpg a torba to beżowy popiel + czarny i jest duuuuuża ![]() 20120227027.jpg
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
dziękujemy za komentarze w albumie
Mayu, jesteś bardzo miła, ale w kombinezonie to chyba nikt nie wygląda zgrabnie i jeszcze ten kask dający efekt wodogłowia i w ogóle jest pięknie ![]() Angy, ja bym wysłała fotki - niech wie i moze sumienie go ruszy a próbowałaś sportów zimowych ja też tak mówiłam bo zmarzluch ze mnie... dopóki nie spróbowałam - nawet deszcz i śnieg nie przeszkadza jak lubisz jeździć i masz dobre ciuchy u nas wszystko się super sprawdziło - mam na myśli ciuszki Tomka, bo nasze to już były wypróbowane; dokupiliśmy tylko stup tupy na membranie dla T, bo te co mieliśmy przemakały trochę, ale buciki, kombinezon, rękawiczki czapka wszystko mimo śniegu było suche Svi, czekam na fotki ![]() Olu, mamy tylko takie stroje kryte z rękawkami i nogawkami (nawet z długimi nogawkami jeden zestaw mam) - jak jest upał to i tak jest gorąco, a nie jest możliwe żeby smarować delikatne ciałko dziecka bez przerwy, a dzieci prawie cały czas w wodzie siedzą, a tak buźka tylko zostaje, a rączki nóżki nie są tak wrażliwe nawet gdyby krem sie zmył dorośli też chodzą w strojach jednoczęściowych przecież my jesteśmy zadowoleni w każdym razie i nie kupuj najtańszego, bo musi być dobry materiał, a nie jakaś cerata
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2012-02-27 o 20:55 |
|
|
|
#1083 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
byłam w szoku że można tak fajnie wyglądac w kombinezonie ja tez nigdy nie próbowałam sportów zimowych, no poza jazdą na sankach i nigdy mnie nie ciągło ![]() poza tym chyba potrzebna dobra zachęta, no nie? ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- wczoraj to sie aż zastanawiałam, czy ja czegoś głupiego nie napisałam, że nagle tak wszyscy uciekli, dziś tez pustki
|
|
#1084 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Fajne zakupy Cytat:
Jeszcze pomyśle o tym. Cytat:
Ja tez się często tak zastanawiam, jak długa przerwa po mnie, albo czy czegoś nie zawiesiłam Jola, wracaj ![]() ****** No to zaliczka poleciała, teraz tylko do skarbonki trzeba wrzucać do lipca ![]() Wklejam link na prośbę angy ![]() Apart.A ![]() Ide się kapac i lulu. Dobrej nocki
|
|
#1085 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a moj Eryk ciagle zgrzyta zebami przez sen
![]() jakie sa inne objawy tego swinstwa? spokojnie dziewczyny, na fotki jeszcze troche poczekacie bo czekam az przyjda lampki i zyrandol i dopiero cykne az bedzie wszystko na tip top przed chwila powiesilam firanki i powiem Wam nieskromnie, ze sypialnia za☠☠☠ista mimo iz metr na metr posprzatalam prawie cale mieszkanie, zostala mi kuchnia i pokoj dzieci ale to juz jutro bo kregoslup mi siada ale tam najmniej brudu wiec luz
|
|
#1086 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przykro mi ![]() Cytat:
Cytat:
... to tak jak z tą solą w wędlinach ![]() Cytat:
... a ten B jest jeszcze wolny? może zamiast się wykańczać, to zrobimy sobie wakacje
|
|||||
|
|
|
#1087 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dostalam maila, ze wyslali lampki i zyrandol, wiec jednak jutro beda zdjecia
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1088 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1089 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mariolko bardzo mi przykro... ![]() Cytat:
Cytat:
A kurtka u mnie jest mega różowa ![]() Cytat:
Tym bardziej, że negatywa już dostał ![]() No powiem szczerze, że nie próbowałam A to dlatego, że porę zimową najchętniej przespałabym jak niedźwiedź i przebywanie na zewnątrz dłużej niż to konieczne nie napawa mnie jakimkolwiek entuzjazmem![]() I stopy marzną mi zawsze, niezależnie od jakości butów i ilości skarpet-to tylko kwestia czasu Wiem wiem-pewnie mam schrzanione krążenie, bo dłonie też mam wiecznie zimne.Cytat:
Trzymaj namiar, wszystko dokładnie zbadaj-może kiedyś....![]() ***
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
angy, ja też mam zawsze zimne ręce i stopy
ale w butach i skarpetach (polecam z resztą nawet do zwykłych butów zimą) narciarskich jest ciepło jak w uchu, rękawice na gore-texie i nic nie jest straszne - wiem co mówię, bo jak jechałam pierwszy raz zmuszona przez mojego ówczesnego chłopaka (obecnego małża z resztą) to krzyczałam ze wszystkich sił ba - byłam o tym święcie przekonana, ze nie wyjdę z pokoju na tym wyjeździe już na pierwszej lekcji (a wtedy nie miałam jeszcze nawet odpowiednich ciuchów, sprzęt pożyczony) zjechałam z najłatwiejszej trasy i od razu przepadłam jak znalazłby się ktoś kto by Cię lekko przymusił to dopiero mogłabyś się wypowiadać, bo ja 12 lat temu mówiłam dokładnie to co Ty ![]() oczywiście mogłoby Ci się nie spodobać bo nie wszyscy muszą jeździć, ale warto spróbować
|
|
#1091 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Oj tam nie zazdrośc tylko sie pakuj, ale to w innym terminie, bo w naszym oba sa juz zajęte ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Też czuję to ciepełko patrząc na foto I nie pasuje mi widok za oknem ![]() Zachowam, zachowam. Mailowałam z osobami od opinii (Polaków) i zachwalali zarówno biuro jak i miejscówki Dzień Dobry ![]() Czekam aż Antoś wstanie, zjada śniadanko i lecimy do Rodziców. Mama zrobi mi jakiś nowy zabieg Exotic Fruit Q10 , a Tata zajmie się Antolkiem. Ale to chyba na siedząco, bo On przecież z nogą w gipsie.Idę się spakować. Miłego ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Aaa jeszcze miałam napisać ![]() Ola, Ty mi przypominasz Angelinę Jolie. Podoba, nie podoba się, ale u Ciebie w pozytywnym jak najbardziej obrazie ![]() I fajne "przepisy", jako, ze jestem w temacie pijanych misiów (wczoraj próbowałam i sam spiryt )http://www.2drink.pl/jello-shots-czy...retkowe-shoty/ http://www.2drink.pl/alkozelki-w-pomaranczach/ Jeszcze kawę z Wami wypiję
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Sama nie wiem, tak jakoś wychodzi Ola *** Dziewczyny, napisałam w klubie
|
|
#1093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie jestem antysportowa, tylko jakoś tak się złożyło, że ani ja, ani mój S nie próbowaliśmy i nikt nas do tej pory nie przymusił ![]() Cytat:
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
My na nogach od 7 małż pojechał na 9 to chwile zajął się Bartusiem - oglądali program wędkarski ![]() Cytat:
![]() ojjjj pojechała bym byliśmy w CHorwacji w 2006 r ale to był wyjazd nie zorganizowany, najpierw pojechaliśmy na Węgry na Balaton, a potem palcem po mapie i do miejscowości,której nazwa nam się spodobała ![]() Angy wyjęła mi te słowa z klawiatury ... dobrze masz z mamą ja bym mogła chodzić na takie zabiegi co tydzień, tylko nie wiem co na to moja cera ![]() |
|
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Marlola cos chorowite wszystkie jestesmy ostatnio, a ja to juz szczegolnie ![]() czeko, no znowu samochód, współczuję. I co sprzedacie go? Svi z chęcią zobaczę Twoją sypialnię ![]() Maya zakupy, fajne, torba cudna
|
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wizyte u lekarza mamy o 13.50 -oby zapalenie bylo wyleczone ![]() ide zaraz wysuszyc wlosy a jutro na podciecie tylu no i grzywke Werki obciac a z autem hmmm pol wieczora z malzem debatowalismy i dalej nie wiemy co robic malz obstawia zeby go sprzedac
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Miramej piekę właśnie Twoje muffinki, tylko bez żurawiny, bo nam się skończyła.
na obiad zrobiłam- kluski śląskie z sosem ![]() poza tym 2 prania, odkurzanie, czyli standardowo. a miałam odpoczywać dzisiaj ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- czeko trzmam kciuki zeby już nie było zapalenia |
|
|
|
#1098 |
|
Ola-Unhola
|
No dużo nadrabiania nie mam
![]() Dobrze mam z Mamą wiem, ale wiecie co niby tak niedaleko, za darmo a w sumie rzadko u niej bywam w celu kosmetycznym ![]() Chciałam zrobić lasagne, bo Bartek prosił, ale musiałabym do sklepu wyskoczyć. Jestem biała jak ściana z czerwonymi plamkami, więc średnio mi się to uśmiecha ![]() czeko, kciuki za wizytę Mariolu, jak dzisiaj ucho?
|
#1099 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej
kurcze nie spalam prawie cala noc, maly wymiotowal dzien wczesniej wymiotowal Eryk i ma katar i kaszel, pojechalismy do lekarza.....Marci ma angine ropna a Eryk zapalenie oskrzeli
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekujemy za kciuki
osluchowo czysto Svi zdrowka dla chlopakow
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko
Unholy
|
#1102 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1103 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
aha zapomnialam Wam napisac, ze jak chcecie zobaczyc moj ostatni tatuaz to jest on w mojej galerii
|
|
#1104 | ||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Zdrówka Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Svi, którego shoppera kupiłaś w koncu? ![]() A ja dopiero spaghetti daję...dzisiaj lekkie opóźnienie
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Svi, duzo zdrowia dla Chlopakow
Mam nadzieje, ze bedziecie mieli lepsza nocke dzisiaj
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Ja znów przelotem ![]() Mariolu przykro mi z powodu babci Zdrówka dla Ciebie Czeko cieszę się, że lepiej z Werką Doczytałam też o samochodzie Poszukiwania na all zakończyłam Pojechałam na zakupy i mam już wszystko na wiosnę. Kasy poszło sporo ale nie muszę się już o nic martwić. Jeszcze tylko jakieś rajstopki dla Zuzi i może getry. Ale to mogę u siebie kupić.Ten tydzień mam na II zmianę i już mam dość. Klientów od 15 nie ma, patrzymy się w sufit i tak sobie siedzimy do 17 Zanim wrócę i zjemy obiad to trzeba już Zuzię kąpać. Ostatnio zrobiła się nieznośna. Wszystko robi na przekór z łobuzerskim uśmiechem na twarzy Choć panie w przedszkolu Ją chwalą. I wtedy zastanawiam się czy aby na pewno o mojej Zuzi mówią ![]() Pomóżcie wybrać fajną hulajnogę bo w moim tempie to do wielkanocy nie znajdę.
|
|
|
|
#1107 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziekuje dziewczyny
![]() ide sie polozyc wczesniej bo tez czuje sie strasznie nie wybralam sobie, mialam tam tatuaz od wielu lat, po prostu musialam go poprawic i przerobic bo skoro juz tam byl to niech jakos wyglada tego pomaranczowego malego, wielkosc ma idealna dla mnie kiedys kupilam duzego filcowego bo strasznie mi sie podobal ale wygladalam z nim jak z workiem na ziemniaki i sprzedalam
|
|
#1108 |
|
Ola-Unhola
|
Cześc Iwonka
![]() Jak Ty mnie nie zagadasz na gg, to ja sama nie mogę przez ten monitor ![]() Svi, zdrówka ![]() Jakbyś mogła, pokaz który to ten mały shopper ![]() Ide spac.... właśnie matka z klasy Bartka dzwoniła i przekazała, ze zmarła koleżanka B...Ta chora na raka mózgu...dzisiaj o 17.... Prosiła o przygotowanie jakoś Bartka, żeby w szkole szoku nie było. Spokojnej
|
#1109 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale póki co nic na all nie zauważyłam fajnego ![]() Tak jest często -dzieci grzeczne w przedszkolu odbijają sobie w domu![]() Cytat:
![]() Smutne to bardzo... ***
|
|
#1110 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten kombinezon ma faktycznie fajny krój dla mnie i do tego jest super wygodny polecam spróbować ![]() Cytat:
![]() ale prawda jest taka, ze niestety ale do urody Angeliny trochę mi brakuje ![]() Cytat:
zdrówka Cytat:
![]() -------- małż mi zrobił niespodziankę tylko jak ja poproszę szefa o wolne ale to jeden dzień - może nie będzie źle
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.

. Ale wczoraj, ze tak powiem zajrzałam dokładniej i widziałam owsika 

ja też tak mówiłam bo zmarzluch ze mnie... dopóki nie spróbowałam - nawet deszcz i śnieg nie przeszkadza jak lubisz jeździć i masz dobre ciuchy 

mimo iz metr na metr
, juz nie wstaje z lozka
przykro mi

malz obstawia zeby go sprzedac
ale to jeden dzień - może nie będzie źle