Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-28, 22:24   #751
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez BunnyZukino333 Pokaż wiadomość
Dzis zrobilam sobie terapie szokową i poszlam na zakupy mierzylam spodnie i...masakra wszystko mi sie wylewalo.To bylo dla mnie wstrząsajace,bo dawno nie oglądałam się w lustrze tak w calosciPo powrocie do domu przymierzyłam sukienkę,która przyszla z allegro nie podobal mi sie widok.I mówie,musze sie przelamac i na wage.Oczy mialam jak 5 zl od wakjacji przytylam 7kg,to jakis obłed.Ostatnio tyle ważylam w 6stym miesiącu ciązy.najpierw szok, pozniej smiech, pozneij poryczalam się jak moglam do tego dopuscic.teraz mam wielka motywacje.Wierze,że mi się uda stracic to co nabrałam i juz będe sie pilnowac tak jak robiłam to keidyś.
no widzę, że terapia szokowa "udana".... Ale wiesz co! na dobre Ci to wyszło bo przynajmniej wiesz teraz że faktycznie przytyłaś i czas coś z tym zrobić zanim będzie za późno.
A ile masz wzrostu? ???

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

Monia mam nadzieję, że chociaż minimalny efekt będzie a przerwę mam przeważnie w weekend, nieraz dwa dni a nieraz jeden
Myślę , że będzie na brzuchu ponoć szybko widać zarysy mięśni jak jest się szczupłym i dużo się ćwiczy ja kiedyś jak ćwiczyłam to tez juz widziałam ładny zarys ale potem przestałam ćwiczyć, teraz przytyłam i mięsni nie ma... jedynie jak je napnę to widać a tak to dupa
Ja po okresie zaczynam też ćwiczyć

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 22:24   #752
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
takiego połączenia jeszcze nie piłam

Ja też zawsze ze spritem i też max 2 bo zamula i to jeszcze sobie zawsze wódki dolewam
mohito

Popytaj koleżanki będzie dobrze Kochana!

Śpij dobrze i bezboleśnie Kolorowych!
Ze spritem dobre, ale szukałam czegoś na necie bo polecają do różowego martini i znalazłam że fanta to spróbowałam bianco jest przepyszne z sokiem pomarańczowym
Heroine dobra jesteś martini i wódka ja już tak nie pije po kacu gigancie Najpierw właśnie piłam drinki coś ala martini ze spritem a jak się skończyła to wodka ze spritem oj co czułam rano to wole sobie nie przypominać. Pomijając fakt że przebiłam sobie wtedy tragusa Co najlepsze wsadziłam tam kolczyka kuleczke co był za duży i jak rano ściągnęłam żeby włożyć mniejszy to sie nie dało, bo ból straszny i mam po kolczyku

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Murka trzymamy no i mam nadzieję, że brzuch przestanie w końcu boleć
Dobrej nocki

Ja też się już zmywam, bo Tż woła a mnie ciężko od kompa odciągnąć

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cocktail haha na takim wysokim koturnie to Cię podziwiam jeszcze po 0,5 litra martini
haha wiesz że się wtedy lepiej chodzi na takich wysokich

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-02-28 o 22:25
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 22:30   #753
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
No niestety sa troche bardziej suche niz zwykle z patelni badz frytkownicy, ale mi smakuja szczególnie z sosikiem tzatziki ( jakos tak to sie pisze albo czosnkowym
oo z sosem czosnkowym lub nawet z ketchupem to na pewno muszą być dobre Może kiedyś zrobię ale jak już na diecie nie będę hahaha

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
My potrafimy cin&cina wypić całego same haha
Ale teraz robiłam martini rosato z fantą takie ala drinki :d mniamciu są
A jaki Cin&Cin jest najlepszy?
Ja lubię Martini ze spritem ale i tak nie ma nic lepszego od Curacao

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
Ja lubie martini ze spritem, ale max dwa bo za słodkie dla mnie
Ostatnio zakochałam sie w mohito jak w klubie ze znajomymi byłam
JA uwielbiam wszystko co słodkie z alkoholem oczywiście bez przesady słodkie
A co to te Mohito?

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Bardziej mnie bolało jeżdżenie rolką z woskiem niż samo zrywanie teraz nakładam patyczkiem i lajcik
aha no ja najpierw depilator wypróbuję bo nie chce mi się babrać z tym woskiem ale może z czasem wypróbuję ten wosk na nogach pójdę do kosmetyczki i zobaczę czy jest lepiej , jak będzie lepiej to kupie woskownicę i będę sobie nóżki depilować a pachy i bikini depilatorem będę golić

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-28, 22:30   #754
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
oo z sosem czosnkowym lub nawet z ketchupem to na pewno muszą być dobre Może kiedyś zrobię ale jak już na diecie nie będę hahaha

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

A co to te Mohito?
Ja czasami nawet na dietce sobie pozwole na takie frytki z dwóch ziemniaczków max, a sosik bez majonezu oczywiscie tylko z jogurtem naturalnym nie ma duzo kcal

A tutaj masz o mohito tzn co ma w składnie i jak wyglada mniej wiece
http://www.2drink.pl/mojito-mohito/
polecam jest pyszny kiedys w domku spróbuje zrobic na jakas wieksza okazje

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 22:31   #755
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ze spritem dobre, ale szukałam czegoś na necie bo polecają do różowego martini i znalazłam że fanta to spróbowałam bianco jest przepyszne z sokiem pomarańczowym
Heroine dobra jesteś martini i wódka ja już tak nie pije po kacu gigancie Najpierw właśnie piłam drinki coś ala martini ze spritem a jak się skończyła to wodka ze spritem oj co czułam rano to wole sobie nie przypominać. Pomijając fakt że przebiłam sobie wtedy tragusa Co najlepsze wsadziłam tam kolczyka kuleczke co był za duży i jak rano ściągnęłam żeby włożyć mniejszy to sie nie dało, bo ból straszny i mam po kolczyku
Muszę spróbować lubię poznawać nowe smaki no risk no fun
oj tak wódka+sprite= niezły odlot ja tak piłam piłam siedząc oczywiście na i mówię do wszystkich: Ej, ale to w ogóle ma alko? bo ja nic nie czuję nawet żadnego lekkiego kręćka w głowie po czym wstałam i myślałam, że droga do kibelka ma kilometr to był kosmos
a próbowałyście wódkę z red bullem?

co sobie przebiłaś?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 22:34   #756
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
oj tak wódka+sprite= niezły odlot ja tak piłam piłam siedząc oczywiście na i mówię do wszystkich: Ej, ale to w ogóle ma alko? bo ja nic nie czuję nawet żadnego lekkiego kręćka w głowie po czym wstałam i myślałam, że droga do kibelka ma kilometr to był kosmos

co sobie przebiłaś?
UUuuu to ostro musiało być
Ja czasami na imprezach pije drinka z red bullem/burnem ...nie powiem maja moc

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 22:37   #757
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Kochane jesteście że tak się przejmujecie Ja już mam na oku jednego gościa, słyszałam od koleżanki że jest spoko ale właśnie nie spytałam jej czy jej mama była w gabinecie! Ale myślę że tak bo ona musiała zrobić badania bo podejrzewali że ma jakieś guzki w macicy. No nic spytam jutro
Póki co to nalałam wrzątku do termoforu i siedzę tak z nim przy brzuchu, jakoś tak mniej boli.. Może dziś pośpię trochę

Kładę się, dziękuję że tak wyjasniłyście mi co i jak bo ja to ciemna jestem w tych sprawach Co ja bym bez Was zrobiła? Trzymajcie kciuki żebym mogła zasnąć Dobranoc
My się o Ciebie martwimy jak o własną córkę kochana w końcu my tu to jedna wielka rodzina
Ja jestem pewna w 100% że matka nie bedzie przy badaniu, Ty mimo że nie jesteś pełnoletnia masz też swoje prawo i nikt bez Twojej zgody nie ma prawa zaglądać Ci w krocze! Nawet matka. Nie jestes już dzidziusiem przecież. Także spokojnie nie martw się o to

Mnie ostatnio brzuch bolał i kot mi sie położył bo uciekał przed moimi dziećmi a spać chciał. I tak mi brzuch wygrzał, że moment przestał boleć
Dobranoc śpij dobrze

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-28, 22:44   #758
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
nie powiedziałabym moje uzależnienie od wizażu się pogłębia
hehehe no widzisz! Żyć bez nas nie możesz

Cytat:
w końcu trochę tego golenia jest
no na jednej flaszce na pewno by sie nie skończyło

Cytat:
To super ja się dzisiaj wymoczę spokojnie nie ma męża to nawet se muzykę mogę puścić na maxa może sąsiedzi mnie nie zabiją
Ooo Julię też muszę obejrzeć
No właśnie nic nie mam nie chce mi się do sklepu iść po redd'sa żurawinowego, bo mam taką ochotę zresztą to i lepiej, dla mojej diety
Ja też bym chciała ale chyba nie da rady młodszy synek nie śpi maltretuje kota! Zrzuca go z łóżka i krzyczy SIO !!!
Ja mam w lodówce Wino niemieckie jeszcze 3/4 butelki ale samej nie chce mi się pić :/ Wolę Pepsi Max bez cukru

Cytat:
U mnie świata nie widać samochody przysypane, że nikt by nie powiedział, że w ogóle tam stoją No masakra jakaś :/ zrobiłabym fotkę, ale nawet nie mam jak ;/

Hehe, ale to lepiej niż jak by był chory
Ooo kurde, no to nieźle! U mnie na szczęście nie pada juz śnieg tylko deszcz :/

No lepiej lepiej

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-28, 22:44   #759
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
My się o Ciebie martwimy jak o własną córkę kochana w końcu my tu to jedna wielka rodzina
Ja jestem pewna w 100% że matka nie bedzie przy badaniu, Ty mimo że nie jesteś pełnoletnia masz też swoje prawo i nikt bez Twojej zgody nie ma prawa zaglądać Ci w krocze! Nawet matka. Nie jestes już dzidziusiem przecież. Także spokojnie nie martw się o to

Mnie ostatnio brzuch bolał i kot mi sie położył bo uciekał przed moimi dziećmi a spać chciał. I tak mi brzuch wygrzał, że moment przestał boleć
Dobranoc śpij dobrze
ja słyszałam, że koty maja coś w sobie, że jak człowieka coś boli to przychodzą i kładą się koło tego miejsca i nie boli. Moja ciotka też ma kotke i ciotke głowa bolała i ta kotka połozyła się na ramieniu i przestała Babcia mi mówila ale nie chciało mi się wierzyć Ale może coś w tym jest....
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 22:45   #760
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
UUuuu to ostro musiało być
Ja czasami na imprezach pije drinka z red bullem/burnem ...nie powiem maja moc
Oj było było
a drinki z energetykami są zabójcze
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-28, 22:46   #761
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

A co to te Mohito?

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

aha no ja najpierw depilator wypróbuję bo nie chce mi się babrać z tym woskiem ale może z czasem wypróbuję ten wosk na nogach pójdę do kosmetyczki i zobaczę czy jest lepiej , jak będzie lepiej to kupie woskownicę i będę sobie nóżki depilować a pachy i bikini depilatorem będę golić
Ja lubie bianco albo jest orangie i lemon w sumie nie wybrzydzam W damskiej depresji wszystko dobrze wchodzi
Depilatora to ja chyba nigdy do ręki nie wezmę

Cytat:

co sobie przebiłaś?
A wiecie co jest jeszcze pyszne Wyczaiłam w pizzy hut nazywa się pink grapefriut tam jest tak syrop z różowych grejpfrutów piwo + sprite mmm pycha mówie Wam

Tagusa To ten taki dzyndzelek w uchu
O takie coś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 24095012111648381568989.jpg (9,8 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-02-28 o 22:48
Stary 2012-02-28, 22:52   #762
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A wiecie co jest jeszcze pyszne Wyczaiłam w pizzy hut nazywa się pink grapefriut tam jest tak syrop z różowych grejpfrutów piwo + sprite mmm pycha mówie Wam

O takie coś
Z piwem? to już nie dla mnie

o jesuuu odważna jesteś
Stary 2012-02-28, 22:54   #763
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja czasami nawet na dietce sobie pozwole na takie frytki z dwóch ziemniaczków max, a sosik bez majonezu oczywiscie tylko z jogurtem naturalnym nie ma duzo kcal

A tutaj masz o mohito tzn co ma w składnie i jak wyglada mniej wiece
http://www.2drink.pl/mojito-mohito/
polecam jest pyszny kiedys w domku spróbuje zrobic na jakas wieksza okazje
no w małych ilościach to nie tuczy ale ja wolę sobie smaku nie robić
No a ten drink całkiem fajnie wygląda ciekawe jak smakuje będę kiedyś gdzieś na disco to go zamówię

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-28, 22:55   #764
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Z piwem? to już nie dla mnie

o jesuuu odważna jesteś
haha do dzisiaj się smieje, że ponownie przebije na następnej imprezie wole sobie nie przypominać tego bólu wykonanego igłą do szycia zdezynfekowaną oczywiście
Stary 2012-02-28, 23:03   #765
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
ja słyszałam, że koty maja coś w sobie, że jak człowieka coś boli to przychodzą i kładą się koło tego miejsca i nie boli. Moja ciotka też ma kotke i ciotke głowa bolała i ta kotka połozyła się na ramieniu i przestała Babcia mi mówila ale nie chciało mi się wierzyć Ale może coś w tym jest....
oooo o tym nie słyszałam ciekawe
będę od dziś testować to z moim kotem

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Ja lubie bianco albo jest orangie i lemon w sumie nie wybrzydzam W damskiej depresji wszystko dobrze wchodzi
Depilatora to ja chyba nigdy do ręki nie wezmę
w damskiej depresji hehehehe
Ja musze Malibu w końcu spróbować bo wszyscy tak to chwalą
A depilator bardzo mi by się przydał i znając życie jak go kupię i mimo, że będzie cholernie bolało to i tak będę go uzywała bo mam dosyć tych włosków i ich golenia!
Dwoje dzieci urodziłam to depilacja powinna być dla mnie relaksem

Cytat:
O takie coś
nie bolało?

Ja miałam kiedyś brew przebitą ale cholerstwo nie goiło się i ciągle mi ropa leciała. Mój organizm nie toleruje żadnych metali, nawet zwykłych kolczyków nie mogę nosić w uszach bo zaraz mnie swędzą i bolą całe uszy!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-28, 23:07   #766
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
oooo o tym nie słyszałam ciekawe
będę od dziś testować to z moim kotem

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

w damskiej depresji hehehehe
Ja musze Malibu w końcu spróbować bo wszyscy tak to chwalą
A depilator bardzo mi by się przydał i znając życie jak go kupię i mimo, że będzie cholernie bolało to i tak będę go uzywała bo mam dosyć tych włosków i ich golenia!

nie bolało?

Ja miałam kiedyś brew przebitą ale cholerstwo nie goiło się i ciągle mi ropa leciała. Mój organizm nie toleruje żadnych metali, nawet zwykłych kolczyków nie mogę nosić w uszach bo zaraz mnie swędzą i bolą całe uszy!
Co do kota to też słyszałam moja ciocia ma dwa i mówiła że jak leży to nieraz jej na plecy wskakuje i masuje łapkami tak ugniata Sama widziałam wiec potwierdzone

Malibu pycha jest curacao też Chociaż ja tam raz na ruski rok pije takie wynalazki Czasami jak mam smaka to piwko do wizażu i tyle

haha pytasz czy nie bolało Jak już mówiłam drugi raz nie przebije
Chyba, że będzie jakaś dobra impreza to znieczulenie naturalne
Stary 2012-02-28, 23:13   #767
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
haha do dzisiaj się smieje, że ponownie przebije na następnej imprezie wole sobie nie przypominać tego bólu wykonanego igłą do szycia zdezynfekowaną oczywiście
O jesu szacun wielki dla Ciebie za odwagę
Ja to musiałabym być chyba ledwo przytomna, żeby wyraziła zgodę na takie coś

Cytat:
o ludzie, Monia co Ty piszesz jaki relaks
Stary 2012-02-28, 23:16   #768
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
O jesu szacun wielki dla Ciebie za odwagę
Ja to musiałabym być chyba ledwo przytomna, żeby wyraziła zgodę na takie coś

Zawsze chciałam tam mieć przebite ucho
A teraz mam inne plany muszę pracować nad ciałkiem, bo mam w planach tatuaż na kości biodrowej a nie chce na oponce
Stary 2012-02-28, 23:24   #769
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze chciałam tam mieć przebite ucho
A teraz mam inne plany muszę pracować nad ciałkiem, bo mam w planach tatuaż na kości biodrowej a nie chce na oponce
Hehe
No to zmieniamy opony z zimowych na letnie
Stary 2012-02-28, 23:25   #770
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe
No to zmieniamy opony z zimowych na letnie
No ba :d ja już mam karnet na aerobik wykupiony nie ma zmiłuj sie
Stary 2012-02-28, 23:30   #771
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No ba :d ja już mam karnet na aerobik wykupiony nie ma zmiłuj sie
Ja jutro lecę na siłownię z TŻ-tem!
Stary 2012-02-28, 23:41   #772
sanderaM
Rozeznanie

A ja wróciłam wykąpałam poćwiczyłam i jestem W ogóle to wypiłam tylko jedno piwo bo koleżanka ma postanowienie że nie pije więc sama pić nie będę Ale dostałam w podzięce jeżówke i dwa desperadosy
Lepsze to niż za warunek płacić
Monia ja bardzo lubię matematykę . Zdawałam ją na maturze rozszerzoną a teraz mojego Tż do matury uczę
Murka biedna jesteś strasznie też kiedys miałam takie@ ale lekarz przepisał mi lek Nimesil i jak boli to biorę pół godziny i idę w kime a potem jestem jak nowonarodzona
Jutro się pewnie nie odezwę bo mam zajęcia od 10 do 20 a potem pakuje się i jade do domku więc już nie zajrzę aż się boję ile będę musiała nadrabiać
Stary 2012-02-28, 23:44   #773
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Jutro się pewnie nie odezwę bo mam zajęcia od 10 do 20 a potem pakuje się i jade do domku więc już nie zajrzę aż się boję ile będę musiała nadrabiać
zajęcia od 10 do 20? powodzenia

no z nadrabianiem możesz nie wyrobić
Stary 2012-02-29, 00:18   #774
monika01011986
Zakorzenienie

a ja własnie obejrzałam dwa odcinki Julii i walczę z synkiem który skacze po wersalce i krzyczy cos tam po swojemu na cały blok! Starszy synuś już dawnooo śpi a ten mały łobuz to taka SOWA jak i ja
Zapomniałam Wam napisać że dwie godziny temu wykąpałam kota! Skakał mi po meblach w kuchni i przewrócił garnek w którym wcześniej gotowałam makaron i nie schowałam go jeszcze do zmywarki. W garnku na dnie była taka gęsta biała woda po tym makaronie i kot całą na siebie wylał No musiałam go wykąpać! A wydzierał się jakbym go ze skóry obierała!!!! miałam bluze na sobie a i tak mnie podrapał na ręku i nawet moje udo zahaczył :/ Ale po chwili się uspokoił i stał już ładnie i dał się umyć do konca. Teraz leży mi na kolanach ale już prawie suchy jest grzeje mnie jak kaloryfer A jak pachnie!!! Ten szampon co mam dla kota cudownie pachnie i jaką sierść ma piękną teraz

A tak w ogóle to przesadzam z jedzeniem.... na kolację zjadłam 3 parówki i dwie kromki chleba z masłem potem jeszcze pół Biedronkowej drożdżówki z serem i pewnie zaraz zjem trochę białej czekolady Milki która leży tu koło mnie Jezuuuu ja już chcę dietę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! dobrze, że jutro ostatni dzień

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Cytat:

po dwóch porodach to wiesz depilacja to pikuś powinna byś dla mnie

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Cytat:
Co do kota to też słyszałam moja ciocia ma dwa i mówiła że jak leży to nieraz jej na plecy wskakuje i masuje łapkami tak ugniata Sama widziałam wiec potwierdzone

Malibu pycha jest curacao też Chociaż ja tam raz na ruski rok pije takie wynalazki Czasami jak mam smaka to piwko do wizażu i tyle

haha pytasz czy nie bolało Jak już mówiłam drugi raz nie przebije
Chyba, że będzie jakaś dobra impreza to znieczulenie naturalne
ooo proszę jak dobrze mieć kota nie dość że może być masażystą to jeszcze lekiem przeciwbólowym i kaloryferem cudowne zwierzę
Ja alkohol strasznie rzadko piję bo nie mam gdzie i z kim no i poza tym mi już nie wypada bo mam dwoje dzieci

No to widzę że bolało.... nie przebijaj więcej bo powiem szczerze że wcale fajnie to nie wygląda oczywiście kwestia gustu ale ja uważam że ślicznym dziewczynom nie pasują takie rzeczy

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-29, 00:22   #775
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam Wam napisać że dwie godziny temu wykąpałam kota! Skakał mi po meblach w kuchni i przewrócił garnek w którym wcześniej gotowałam makaron i nie schowałam go jeszcze do zmywarki. W garnku na dnie była taka gęsta biała woda po tym makaronie i kot całą na siebie wylał No musiałam go wykąpać! A wydzierał się jakbym go ze skóry obierała!!!! miałam bluze na sobie a i tak mnie podrapał na ręku i nawet moje udo zahaczył :/ Ale po chwili się uspokoił i stał już ładnie i dał się umyć do konca. Teraz leży mi na kolanach ale już prawie suchy jest grzeje mnie jak kaloryfer A jak pachnie!!! Ten szampon co mam dla kota cudownie pachnie i jaką sierść ma piękną teraz
O ludzie ale się uśmiałam normalnie zaraz z krzesła spadnę ale dobrze, że ta woda w garnku nie była gorąca bo by biedaczek się poparzył

Mmm, to teraz nic tylko się do niego przytulać

Cytat:
A tak w ogóle to przesadzam z jedzeniem.... na kolację zjadłam 3 parówki i dwie kromki chleba z masłem potem jeszcze pół Biedronkowej drożdżówki z serem i pewnie zaraz zjem trochę białej czekolady Milki która leży tu koło mnie Jezuuuu ja już chcę dietę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! dobrze, że jutro ostatni dzień
Łohohoho, rozpusta widzę na maxa
a tam, już tak nie mów, że tęsknisz za dietą

Cytat:
po dwóch porodach to wiesz depilacja to pikuś powinna byś dla mnie
powodzenia życzę

Napuszczam wodę do wanny
Stary 2012-02-29, 00:34   #776
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
A ja wróciłam wykąpałam poćwiczyłam i jestem W ogóle to wypiłam tylko jedno piwo bo koleżanka ma postanowienie że nie pije więc sama pić nie będę Ale dostałam w podzięce jeżówke i dwa desperadosy
Lepsze to niż za warunek płacić
Monia ja bardzo lubię matematykę . Zdawałam ją na maturze rozszerzoną a teraz mojego Tż do matury uczę
Ooo koleżanka na diecie czy post ma?
Bardzo miło ze strony koleżanki że się tak odwdzięczyła super!
JA miałam tak ogromne szczęscie że na mojej maturze nie miałam matematyki jako pierwszy rocznik pisałam nową maturę i wtedy nie była matma obowiązkowa Strasznie się cieszę bo ja bym na bank nie zdała jej nigdy.... dla mnie matma to czarna magia

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

Cytat:
O ludzie ale się uśmiałam normalnie zaraz z krzesła spadnę ale dobrze, że ta woda w garnku nie była gorąca bo by biedaczek się poparzył

Mmm, to teraz nic tylko się do niego przytulać

no na szczęście to już zimne było ale on to taki cwaniak że gorące rzeczy to omija szerokim łukiem
Przytulam go cały czas mój futrzak mięciutki,cieplutki i pachnący

Cytat:
Łohohoho, rozpusta widzę na maxa
a tam, już tak nie mów, że tęsknisz za dietą
no mam już dość! Przeżarłam się! miliard razy lepiej się czułam na diecie! Zaczynam się cieszyć, że to już za 1 dzień !!!! W końcu będę znowu szczupła i lekka

Cytat:
Napuszczam wodę do wanny
TO ja też idę do swojej wanny synuś zasnął i aż chrapie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-29, 01:26   #777
heroine86
Zakorzenienie

Jestem

Wykąpana, wypeelingowana, wybalsamowana i pachnąca i pomarszczona jak staruszka widok wanny po peelingu kawowym bezcenny

Cytat:
no mam już dość! Przeżarłam się! miliard razy lepiej się czułam na diecie! Zaczynam się cieszyć, że to już za 1 dzień !!!! W końcu będę znowu szczupła i lekka
Jaki entuzjazm miejmy nadzieję, że starczy na cały okres diety

Mam ochotę na canelloni
Stary 2012-02-29, 01:57   #778
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem

Wykąpana, wypeelingowana, wybalsamowana i pachnąca i pomarszczona jak staruszka widok wanny po peelingu kawowym bezcenny
A ja się nie wykąpałam wcale! robiłam zamówienie z Oriflame i tak mi to długo zeszło, że odechciało mi się kąpieli :/ umyłam się jedynie tam i ówdzie i idę zaraz do wyrka Brzuch mnie zaczyna boleć czyżby ten okres w końcu przyszedł? Póki co nie widać go zbytnio.
A Ty tyle siedziałaś w wodzie to nic dziwnego że Cie pomarszczyło
No a wanna musi bosko wyglądać na pewno się cieszysz, że będziesz musiała ją wyszorować?

Cytat:
Jaki entuzjazm miejmy nadzieję, że starczy na cały okres diety

Mam ochotę na canelloni
Cały okres diety hehehe no jak będzie on trwał z tydzień to na pewno starczy
No ale raczej nie uda mi się w tydzien ujrzeć wagi 55 kg więc zapewne troszkę dłużej to potrwa

canelloni? Cóż to takiego?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-29, 02:13   #779
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A ja się nie wykąpałam wcale! robiłam zamówienie z Oriflame i tak mi to długo zeszło, że odechciało mi się kąpieli :/ umyłam się jedynie tam i ówdzie i idę zaraz do wyrka Brzuch mnie zaczyna boleć czyżby ten okres w końcu przyszedł? Póki co nie widać go zbytnio.
Aha to rzeczywiście Ci zeszło
Biedne Wy z tymi okresami no ale każda z nas to przechodzi co miesiąc... cóż zrobić, taki los kobiety

Cytat:
A Ty tyle siedziałaś w wodzie to nic dziwnego że Cie pomarszczyło
No a wanna musi bosko wyglądać na pewno się cieszysz, że będziesz musiała ją wyszorować?
No posiedziałam sobie długooo
Wanna już umyta, ale wyglądała jakby ktoś qpę tam zrobił

Cytat:
Cały okres diety hehehe no jak będzie on trwał z tydzień to na pewno starczy
No ale raczej nie uda mi się w tydzien ujrzeć wagi 55 kg więc zapewne troszkę dłużej to potrwa
już ja Cię przypilnuję w tej diecie będziesz z uśmiechem na ustach wykonywać ćwiczenia!

Cytat:
canelloni? Cóż to takiego?
A o takie coś:

http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...9QEwBA&dur=567

A mi się spać nie chce, więc oglądam "Żelazną Damę"
Stary 2012-02-29, 02:37   #780
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Aha to rzeczywiście Ci zeszło
Biedne Wy z tymi okresami no ale każda z nas to przechodzi co miesiąc... cóż zrobić, taki los kobiety
ojjj biedne biedne ale moje bóle w porównaniu do Mureczki okresów to pikuś!! Ja tam jeszcze jakos daje radę i nawet dziećmi się w miarę zajmuję a nasza Mureczka tak mocno cierpi strasznie mi jej szkoda

Cytat:
No posiedziałam sobie długooo
Wanna już umyta, ale wyglądała jakby ktoś qpę tam zrobił
no strasznie długo! Już myślałam że zasnęłaś tam w tej wannie
ooooooooo jaaaaaaaaaaaaaaaa no tez nie miałaś do czego porównać swojej wanny

Cytat:
już ja Cię przypilnuję w tej diecie będziesz z uśmiechem na ustach wykonywać ćwiczenia!
Tak jest! Na pewno będę się uśmiechać! Masz to jak w banku!
Gorzej jak nie będę widziała rezultatów w mojej diecie i ćwiczeniach to wtedy już uśmiechu możesz nie ujrzeć u mnie

Cytat:

łojej! pierwszy raz takie cuś widze na oczy! Wyglądają jak naleśniki z mięsem Nie jadłam nigdy tego, ale pewnie dobre

Cytat:
A mi się spać nie chce, więc oglądam "Żelazną Damę"
Naoglądasz się tych horrorów a potem Rysiek Ci się śni!
U mnie przez cały dzień tylko ESKA TV leci i Na wspólnej czasami

Jezuu idę spać!!! Zaraz trzecia!!! Ty to mnie zawsze zagadasz
Lecę siostro!! Miłej nocki życzę i kolorowych snów dobranoc

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości