|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam
Smerf- A ja właśnie miałam pytać Kocurzycy czy mogę wrzucić sobie w podpis
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam
Cytat:
Ula przepraszam, ale musialam. CO ZA POPIEPRZONY FACET!!! za taki szantaż emocjonalny to zdzieliłabym go pare razy po mordzie. Strasznie mnie to poruszyło bo to samo przeżywała moja koleżanka. Wypominał jej cała przeszłość przy kłótni, a jak na takie zarzuty można się bronić?? Dziewczyna przestała udzielać się towarzysko, żeby szanowny misiu nie miał powodów do wypominania, na dodatek jej samoocena spadła do minusowej. Dosłownie myślała o sobie jako o najgorszej dziewczynie tak ją zniszczył psychicznie. |
|
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli to był klasyczny, toksyczny związek. Tamten gość w ten sposób podkreślał swoją przewagę i kontrolę.
Koszmar. Współczuję strasznie.
|
#3184 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlatego mam to poczucie winy. czuję się jak potwór wobec kota. Wobec psów trochę też, bo jednak mieszkały w domu,a teraz poszły do bud ![]() Mogłam go wtedy nie brać. Albo innaczej: nie zostawiać. Bo ja go wzięłam z ulicy, jak była śnieżyca i minus 20,więc pewnie by nie przeżył (był kociakiem), ale mogłam wtedy znaleźć mu dom!!! ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
Nie chcę,żeby wylądował w jakimś schronisku. A co do rodziny - nie mam nikogo oprócz Mamy i cioci. Rodzina ojczyma jest spora, tam może popytamy. Boże, ciężko mi to pisać, bo bym chciała,żeby z nami został ![]() Wiesz, no może ktoś i by go oddał z powrotem - ale pytanie: czy to nie zaszkodzi kotu?
|
||
|
|
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy chciałby mieć umiejętność przepowiadania przyszłości. Niestety tak nie jest. Życie kopie nas po dupie w mniejszych i większych sprawach. Po exie pozostało ci obwinianie się za przeszłość, ale kochana przestań to robić!!!! Nic złego nie zrobiłaś. A wręcz przeciwnie, uratowałaś komuś życie. Na tą sytuację mogła też zwrócić uwage twoja mama czy nawet sam poszkodowany. Ale tak nie było bo każdy myślał, że wszystko będzie ok. I na prawde załamanie sie i obwinianie niczemu nie sprzyja. Co do hoteliku, wielu zwięrzętom zastępuje dom tymczasowy. Pewnie są różne i te lepsze i te gorsze. Ale przecież można to osobiście sprawdzić. Rodziny nie masz hmmm to zaloguj się na jakimś forum, które ratują koty w potrzebie, może ktoś będzie chętny ci pomóc. Tacy ludzie są doświadczeni i zadbają o kotka. I na bank nie będzie problemu z odebraniem. Dla zachęty możesz przelewać im nieznaczną sumke na inne poszkodowane koty. I z tego co mi się wydaje, to koty są bardziej zwierzętami niezależnymi, samotnikami, więc jak najbardziej poradzi sobie u kogoś innego przez te pare miesięcy, Edytowane przez n0emi Czas edycji: 2012-02-28 o 22:05 |
|
|
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
Ula a nie może ktoś go przygarnąć do czasu kiedy sie przeprowadzisz do własnego mieszkania?
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
Ula, jeśli mogę - ciągle piszesz że się biczujesz za przeszłość, a w ogóle nie myślisz o teraźniejszości i przyszłości, i za kilka lat będziesz się biczować za to co robisz teraz i tak całe życie będziesz żyła w cieniu i żalach o przeszłości. Ciągle jesteś dwa kroki za samą sobą. Przeszłości nie zmienisz, ale możesz zacząć tworzyć swoją lepszą przyszłość.
|
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu chyba nie nadrabiałaś forum. Jestem ciekawa jak twój piesek
|
|
|
|
#3189 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3190 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie byłam na dole i rozmawiałam z Mamą.
Znów trochę łez się polało. Ostatecznie zadzwoniłyśmy do mojej przyjaciółki z pytaniem,czy mogłaby przyjąć kota na jakiś czas. Zgodziła się. Tylko teraz pytanie: Kot będzie u niej pewnie z 3 miesiące. Bo wcześniej ja nie mogę się wyprowadzić, a u nas w domu nie ma mowy o kocie. No i zastanawiam się, czy to nie zaszkodzi kotu? Że u mojej Ani będzie 3 miesiące, a potem znów u mnie? Taka zmiana terenu nie zaszkodzi?
|
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc Zapuszczalskie
niech Wam wlosy przez noc do pasa urosna i to bez kawy
|
#3192 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
owszem, robiłam to dlatego, bo bałam się,żeby mnie nie odrzucił i nie odtrącił,albo chciałam zataić coś z przeszłości,ale jednak nie powinnam była Co do samooceny - ja zawsze miałam niską, ale prawdą jest,że wtedy bardzo mi spadła. Teraz jest na sporym minusie. Co do odstawiania kontaktów - BARDZO tego żałuję, ale robiłam to samo. Będąc z nim (a były to prawie 3 lata) prawie całkowicie odstawiłam koleżanki. Spędzałam czas tylko z nim,ewentualnie z jego znajomymi. ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
![]() Chociaż z tym,że ten związek był toksyczny - po latach muszę przyznać rację. Ale i ja zachowywałam się niezdrowo i to bardzo - błagałam go, ganiałam za nim. Np. pokłóciliśmy się, padły ostre słowa,wsciekł się, nie chciał ze mną rozmawiać, powiedział,że idzie do domu i mam dać mu spokój, a ja biegłam za nim. Pamiętam do dziś gdzie to było. Całkiem spory dystans. A ja biegła,z płaczem, prosząc go, żeby zaczekał. On się nawet nie odwracał. Boże, teraz jak o tym piszę to robi mi się zimno. To taka żenada. Hm.. pamiętam, jak jeszcze byliśmy razem: rodzice podsuwali mi książkę "Wampiry emocjonalne". Wściekałam się na nich, nie chciałam tego czytać. Czułam się taka winna wobec niego,że to takie nielojalne,że w ogóle ktoś mi coś takiego na niego podsuwa. Chore, wiem ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
To jest masakra - bolesne ![]() Szczególnie mi to doskwierało w pracy, jak np. byłam na 16 czy 24 godzinnym dyżurze. Dopiero na nocce mogłam potrzymać nogi w gorze. I to uczucie spływającej krwi - brr, dla mnie nie jest przyjemne - wręcz przeciwnie. ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- MARYŚ - do jakiej kwoty szukacie tego lokum w W-wie? ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
Edytowane przez Ula_87 Czas edycji: 2012-02-28 o 23:16 |
||||
|
|
|
#3193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Ja też [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3261365 2]ładna Niezła cwaniara [/QUOTE]Oj tak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3194 |
|
Wtajemniczenie
|
Mikuś, jak tam status na infopracy?
|
|
|
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
Otrzymane
|
|
|
|
#3196 |
|
Wtajemniczenie
|
Hm,ciekawa jestem,jak to będzie.
Ale z tym "otrzymane" to też prawda - ja w większości przypadków mam taki status, nawet przy starych ogłoszeniach. Czasem też zmieniają na "rozpatrywane" i tak rozpatrują miesiącami Bywa też,że jest "zaakceptowane" ![]() Ale i "odrzucone" ![]() Fajnie,jakby się odezwali ![]() A może przejdź się tam osobiście? ![]() Do tej galerii? |
|
|
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będą ją otwierać pod koniec marca, na pewno będę próbować osobiście. Mogłoby się w końcu udać
|
|
|
|
|
#3198 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha, to w tej nowej.
No tak, to narazie nie ma po co tam iść ![]() Ale jak tylko otworzą to rób nalot ![]() A mi się nudziło i połączyłam dwa zdjęcia w jedno - z zapuszczania: jedno zdjęcie maj 2011, drugie luty 2012. Jak oceniacie ten porost? Dużo, mało,przeciętnie? ![]() https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=124820 ---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- O, już po 1 - nie zauważyłam ![]() Idę się przebierać i spać. Jutro się wykąpię, nałożę na twarz glinkę, na włosy miód i będę oglądać Ally Dobranoc
|
|
|
|
#3199 |
|
Zadomowienie
|
A ja się dziś zawzięłam i w wielkich bólach
zrobiłam prezentację, która wisiała nade mną jak topór od 13.02 ![]() A teraz lulu bo rano na zajęcia- dobranoc PS. Nie dość, że nie idę na seminarkę z anatomii palpacyjnej to mam zamiar wcześniej wyjść z wykładu z marketingu
|
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawac !
ja juz jede pociagiem :P
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
nie wyspałam się Miałam dziwne sny i się budziłam co chwilę.Już dugi raz z rzędu "spałam" z Alterrą na włosach Nakładam olej na końce włosów szczególnie i mają się lepiej, czuć odrobinkę, że są mniej suche, jeszcze nie podcięłam, moja fryzjerka zadzwoniła, że jest chora i znowu muszę czekać
Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2012-02-29 o 09:04 |
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry. Dzisiaj uczelnia do 18
Miałam rano umyć włosy, zaspałam
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
Ostatnio jestem mega zajęta i nie mam czasu na wizaz ![]() Kłaczków jeszcze nie podciełam,kupiłam to na moje przerzedy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra-wersja.html |
|
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
Umówiłam się z koleżanką na 8:30 i mnie wystawiła, nawet telefonu nie odbierała
Głupia pinda
|
|
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie cierpię takich sytuacji.
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
Astro, pięknie brzmi ten olej
![]() Wiecie co, nie wiem czy u mnie chlorowali wodę, ale swędzi mnie łeb po każdym myciu od conajmniej tygodnia. Dostaję szału Myję Ziają Med i Joanną Jedwab na zmianę, bo chciałam wykończyć Joannę szybko. Nie wiem co się dzieje ![]() Ja też ![]() Swoją drogą, jestem bardzo punktualna, może aż ZA. Idę na autobus, pociąg, jadę autem - zawsze conajmniej 30min wcześniej. Tz, koleżanki ze szkoły, zawsze się spóźniają Oszaleć idzie. Nienawidzę gdy ktoś się spóźnia i robi wszysto na ostatnią chwilę. Oni zawsze mówią, że jestem w gorącej wodzie kąpana, ale przez ich niepunktualność zawsze się gdzieś spóźnię, gdy jestem z nimi.
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu zamawiałam na dozie. mam nadzieje,ze mi pomoze. Na olejek Khadi mi było szkoda pieniedzy:/
Mam strasznie oklapniete włosy co poteguje wrazenie przerzedzenia
|
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
Astro, mam nadzieje, że Ci pomoże. Na zdj nigdy nie zauważyłam, byś miała je oklapnięte
Ale dzisiaj cisza... Zawsze gdy mam czas, na wątku nie ma nikogo
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu tez przyklap meczy mnie dopiero od niedawna.Mnie tez swedział skalp,ale po intensywnym olejowaniu mineło mi to.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

za taki szantaż emocjonalny to zdzieliłabym go pare razy po mordzie.
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80
- 82
15.04.2013
hmm a masz może babcie, dziadka?? starci ludzie i tak często nudzą się w domu, więc mieliby zajęcie, a ty mogłabyś ich często odwiedzać.
Nie chcę,żeby wylądował w jakimś schronisku. 

Trochę mnie to denerwuje bo na wszystko ma odpowiedź i to taką że mi kopara opada
niech Wam wlosy przez noc do pasa urosna i to bez kawy 
owszem, robiłam to dlatego, bo bałam się,żeby mnie nie odrzucił i nie odtrącił,albo chciałam zataić coś z przeszłości,ale jednak nie powinnam była 

Miałam dziwne sny i się budziłam co chwilę.