|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Witam wszystkie ranne ptaszki!!!!!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
widziałam ostatnio zdjęcia w deszczu i były po prostu boskie!Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4442 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
|
|
|
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
przyszła nowa dziunia do naszego działu trzymajcie mnie bo oszalejenie wiem gdzie TŻ widziała moją halkę ale jak zanurkuję pod kieckę w noc poślubną to może być ciekawie
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie z rana!
Tak mi się nie chciało wstać, ale idziemy z Tż do księdza zarezerwować godzinę, a kancelaria jest do 10 wiec nie miałam wyjścia. Miłego dnia wam życzę
|
#4445 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam was w ten smętny (przynajmniej u mnie) poranek
![]() Jadę za godzinę do Tż pochodzic po kwiaciarniach popytać o ceny bukietów ślubnych bo trzeba się wreszcie na coś decydować Was ten wizaż też tak wkurza?Nie mam nic do małego druczku ale wolałam ten poprzedni wizaż ( po raz kolejny wsadzili ten pasek z najnowszymi artykułami)
|
|
#4446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wydrukował wczoraj zdjecia z załącznika i powiesiłam na szafie to moje motto na 90parę dni które mi zostały![]() A moja sukienka z zagranicy idzie 6 miesięcy (kupowałam pod koniec września)Cytat:
Jest tam taka strzałeczka![]() Ale źle mi się dzisiaj spało
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2012-02-29 o 09:40 |
||
|
|
|
#4447 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie z rana, właśnie zawitalam do redakcji i biorę się za artykuły. Jestem z nimi daleko w lesie, a nie chcę spędzić weekendu na pisaniu o remontach dróg powiatowych i psich kupach na chodniku, ktorych nikt nie sprząta.
Cały czas zastanawiam się, czy piosenkę na I taniec puścić z płyty, czy poprosić orkiestrę, żeby się nauczyla. Jak widzę, są różne zdania na ten temat. Niektórzy mówią, że orkiestra może śpiewać inaczej od oryginalu (co mi się wydaje bardzo prawdopodobne), a niektórzy, że z płyty to nie to samo. Cytat:
|
|
|
|
|
#4448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale już udało mi sie to naprawić
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2012-02-29 o 09:46 |
|
|
|
|
#4449 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, witam z rana...jeżeli chodzi o zaproszenia, to żadne zaproszenie mnie się nie podobało na tyle bym się mogła zdecydować na kupno. Są ładne zaproszenia ale nie mają tego czegoś co mi duszy w gra i co bym chciała żeby miały jeżeli chodzi o mój ślub. Tam gdzie byłam na ślubach i wszyscy z mojej rodziny jak też z TŻ rodziny wiedzą, że jestem hobbystką- papieroplastyka jest moim drugim światem, w którym się rozwijam z każdym dniem i dlatego zdecydowałam sama zrobić sobie własne zaproszenia. Uwielbiam wszystkie kartki i zaproszenia ręcznie wykonane, jednak zamówienie i koszt by mnie zrujnował, no bo ręczna robota jest droższa. Dlatego zainspirowałam się kilkoma zaproszeniami i zdecydowałam się zrobić swoje. Narysowałam Wam w paincie szkic zaproszenia.
|
|
|
|
#4450 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
Cytat:
wygladala jak zrobiona z koca i ten materiał był okropnie kłujący w ciało Cytat:
Moja sukienka juz jest zamowiona Jak pierwszy raz poszlam do salonow, a bylo to w okolicach lipca ubieglego roku i pytalam czy to nie za wczesnie na szukanie sukienki to panie mi mowily ze maja zamowienia juz od pazdziernikowych PM 2012 Pewnie zauwazylyscie dziewczyny ze nie wrzucilam moich pieknych, zrobionych przeze mnie zaproszen a to czemu? bo o czywiscie nie zrobilam, bo nie mialam czasu Chocolate podaj linka do zaproszen prosze moze maja jakies, ktore mi sie spodobaja Cytat:
Ja tez mam ten sam problem, boje sie ze orkiestra cos zmieni w piosence i nasz uklad taneczny nie zgra sie z tym co oni zagraja, ale z drugiej strony nie po to biore orkestre zeby grali z plyty, mam w planach ustalic to jeszcze z zespolem, zeby np. zagrali dokladnie tak jak jest w oryginale, jesli to nie bedzie problem to bedzie super
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
Ladystar, nie ma co się śmiać
dostajemy mnóstwo tel. do redakcji odnośnie psich kup na chodnikach i dlaczego nikt ich nie sprząta a straż miejska nie wlepia mandatów. Ale temat sam w sobie paskudny, a jeszcze musze cyknąć fotę psiej kupy ![]() Na dobry dzień, fotka z pleneru ślubnego. Chyba do końca nie przemyślano scenografii
|
|
|
|
#4452 |
|
Zadomowienie
|
Opisanie tego zaproszenia trochę zajmie :P
Na dużej bazie będzie wizytówkowa kartka taka elegancka którą przymocuję do bazy przeszyciem, później umieszczać będę 3 prostokąty które będą składały się z dwóch nałożonych na siebie kartek gładkiej i eleganckiej wizytówkowej i też muszę przeszyć, na dole to takie jasne fioletowe to taka śliczna koronka którą też będę musiała przymocować przeszyciem. Na trzecim prostokącie albo będzie stempel obrączek albo napis ZAPROSZENIE. ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Ktoś sobie kawał zrobił z tym bezdomnym ale świetny pomysł... |
|
|
|
#4453 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Dziewczyny
![]() Kili a piszesz do jakiejś lokalnej gazety?
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Koniecznie sie pochwal jak je zrobisz! Praca w zawodzie to w dzisiejszych czasach rzadkość - o ile sie nie jest lekarzem albo prawnikiem. Ja prace mam totalnie niezwiązaną z wykształceniem, więc jak tylko się obronię (oby w czerwcu!!!) to od razu podyplomówka...
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4457 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
Cytat:
ale niestety nie jest to możliwe ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dla TŻtaCytat:
|
|||||
|
|
|
#4458 |
|
Zadomowienie
|
Akurat pomysłowość w tym wypadku nie jest tak do końca moja bo jak wcześniej powiedziałam bardzo mocno się inspirowałam na pracach innych zdolniejszych ode mnie, jednak w swoim projekcie trochę zmienię, żeby nie zostać posądzoną o plagiat.
Ja ze swoim wykształceniem pracuję w zawodzie na szczęście, gdyż nie wyobrażałam sobie inaczej mojego życia. Jednak podziwiam ludzi, którzy po mgr lecą na podyplomówkę gdyż ja osobiście nie jestem w stanie męczyć się dalej w szkole. ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- W tej chwili właśnie jestem w trakcie wycinania kwiatów i decydowania się które będzie fajniej wyglądać. Zobaczymy...wiem jedno dałam sobie trochę roboty, ale dzisiaj powinnam dostać maszynę do szycia, więc powinno się szybko obrabiać. |
|
|
|
#4459 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczynki
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4461 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy godzinę!!!! Udało nam się załatwić 15.00
Jak weszliśmy do tej kancelarii i ksiądz otworzył nasz dzień to się przestraszyłam bo była już jedna para. Na szczęście okazało się, że na 14.00. Ksiądz mnie lekko wkurzył swoim tekstem. Stwierdził : "Dobrze, że go przycisnęłaś teraz już będzie wiedział, że ma być odpowiedzialny". Ciśnienie mi się podniosło bo on nas wogole nie zna. Taki niby żart ale dla mnie jakoś mało śmieszny.
|
#4463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zaklepanie godziny![]() a co do tekstu księdza-pozostawię bez komentarza
|
|
|
|
|
#4464 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was Kochane! Nie nadrobię, bo za dużo tych postów... Opuścić Was na chwilę i człowiek już nie jest na bieżąco!!
|
|
|
|
#4465 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
natomiast są też salony gdzie 3 lub 4 miesiące, a jak będziesz brała z manekina i będzie idealnie leżała to i nawet miesiąc wcześniej można, ale ja na twoim miejscu bym już teraz zaczęła czegoś szukać żeby potem się nie stresować że jeszcze nie mam sukni ![]() Cytat:
![]() Nie podam Ci miejscowości ale mieszkam około 100 km od Warszawy w kierunku na Białystok ![]() Cytat:
będą bardzo oryginalne jak je zrobisz to się pochwal ![]() Cytat:
|
|
#4466 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4467 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4468 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam (chciałam powiedzieć poniedziałkowo, a przecież jest środa
Cytat:
![]() kindzia, wolisz tego "podmienionego" TŻ? Noc poślubna nie może, ale na pewno będzie ciekawa... Kiedy to masz ten ślub? W maju i to nawet 19-nastego ![]() Cytat:
Cytat:
coś z tym trzeba zrobić... skąd jesteś? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() "Popisał" się ksiądz |
|||||||
|
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale to moze dopiero wtedy, gdy juz tak na maxa zatesknie za nauka, na razie jeszcze trwa czas odpoczynku po obronie, no i uprawnienia musze zrobic wiec licze na to ze tragedii nie bedzie Dzis jest piekny dzien Swieci piekne slonko jest cieplo... Moze jednak w nagrode dam sobie ostatnia szanse na zrobienie zaproszen... ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- toz to kradziez cudzych zdjec!!
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

jak będziesz niedaleko to zapraszam
dziewczyny wszystkie i ze śląska i z pomorza :P tylko nie oszukujmy się kto przygna z tak daleka :P dlatego te co mają blisko
zapraszam :P albo nie nakładam obowiązek
a co tam :P
widziałam ostatnio zdjęcia w deszczu i były po prostu boskie!

lece do Pl dopiero 28 marca...
trzymajcie mnie bo oszaleje
19.05.2012
chyba mi się stres włączył
I jeszcze raz o Lisę Ferrerę zapytam, mierzyła któraś ich suknie z kolekcji Colet? też ok. 4tys?
. Jeśli chciałabyś kieckę z zagranicy to zazwyczaj 4 miechy się na nią czeka, później dopasowywanie. W takich polskich salonach mówią zwykle 3-5 miesięcy, krawcowa też lubi mieć jakiś zapas. Chyba marzec to dla Ciebie ostatni dzwonek, żeby coś spokojnie znaleźć, no chyba, że masz manekinowe wymiary i możesz coś wziąć z salonu, to wtedy luz.

Ale już udało mi sie to naprawić
i ten materiał był okropnie kłujący w ciało
Mama się śmieje, że ruszymy dopiero pod koniec czerwca.

jeśli nie, to moze to stres, przemęczenie
może jakieś małe Bobo?
, ale to moze dopiero wtedy, gdy juz tak na maxa zatesknie za nauka, na razie jeszcze trwa czas odpoczynku po obronie, no i uprawnienia musze zrobic
toz to kradziez cudzych zdjec!!