|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16
Rajuśku, Gaja co za ludziska tam pracują? Ona księżniczka i nie mogła sama umyć jak jej nie pasuje?
a ta od maila to jakaś nawiedzona widocznie
|
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja i dobrze, ze naskarżyłaś! Tak trzeba czasem
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
laski jak myslicie jak mam wypowiedzenie umowy o prace bez obowiazku pracy to moge zapisac sie do PUP? wlasnie pojawily sie dwie oferty stazu w administracji i baaaaaaaaaaaaaaardzo by mi to odpowiadalo
|
|
|
|
#4654 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie planowaliśmy w ogóle 2013
Ja wtedy studia dopiero skończę, a tu zarobić jeszcze i zaoszczędzić trzeba. Poza tym nie wiadomo co z magisterką TŻ. Cytat:
|
|
|
|
|
#4655 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
kamea w wawie to na porządku dziennym takaie akcje są niestety , dzis juz paraliż wieczorem bo z 1 cm śniegu spadł.. na szczęście udało mi sie wrócić w miare szybko...
kinia będzie dobrze kochana szybko zleci ani sie objerzysz a tz wróci i za chwile ślubik
|
|
#4657 |
|
Wtajemniczenie
|
wystarczy,że mnie tu trochę nie ma a tu proszę kolejna w gronie kółek...jaz bardzo lubię takie zaskoczenia...ten zamek-no widzisz postarał się
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- kinia polecam forum lotnictwa-tam też dobrze ci doradzą www.lotnictwo.net |
|
|
|
#4658 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny. Z wujkiem okej, dziękuję za wsparcie bardzo bardzo... teraz pobędzie w szpitalu, ale ja mam uraz po tym wszystkim.
Gaja - a to podła glizda dobrze że naskarżyłaś, bardzo dobrze, świętym krowom czasem też trzeba utrzeć nosa, no bo ileż można. Sylvi - musisz zachować okres wypowiedzenia raczej ![]() Kamea - Kochana na razie nic nie wpisuj, bo dzisiaj mnie TŻ fajnie zaskoczył, bo powiedział że chce tego ślubu i chce ze mną mieszkać już zaraz, jak najszybciej. Także dopóki nie będę czegoś pewna na 100% to nie będę o tym pisać, ale generalnie naprawdę jestem pod wrażeniem dzisiejszego dnia. A co do 1% zawsze całą rodziną przekazujemy go jakiemuś choremu dziecku. A tak poza tym schodzą ze mnie wszystkie nagromadzone emocje, do tego przesilenie wiosenne mnie dobija, do tego ta badziewna pogoda, plucha za oknem brrrrrr...
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() asiaczek moim zdaniem to stanowczo za wczesnie,domyslam sie ,ze bedziecie chcieli slub latem ,wiec to by bylo 3,5 roku wczesniej ,my zaczelismy zalatwiac sale 2 lata wczesniej i juz mi te przygotowania zbrzydly i czas i mi sie dluzy,takze spokojnie poczekajcie chociaz rok z tym. gaja co za dziewuszysko ,szczescie ,ze neidlugo tam cie juz nie bedzie,mam nadzieje ,ze w nowym miejscu trafisz na fajna i zgrana ekipe. sylvi tak odnosnie tych grahamek to przypomniala mi sie stytuacja sprzed lat jak pracowalam w pizzerii i wchodzi para taka po 60 i sie pyta czy tu mozna kupic pizze ![]() ![]() ,to nic ,ze w nazwie pizzerii jest slowo pizza i caly lokal byl oblepiony plakatami z pizzami ,zawsze moze byc suprise i zamiast w pizzy w pizzerii mozna serwowac schabowe![]() adela dzieki za link ,a twoj tz to gdzie wlasciwie jezdzi do tej pracy i teraz na jak dlugo wyjechal? Buu z tz zobacze sie dopiero we czwartek,bo robi domek i pozno wraca ,a w czwartek mamy tance ,wiec musi sie wyrobic na 20.30 .w ogole szkoda nam tancow ,bo zaczelo byc naprawde fajnie i szybsze tempo nauki,no i na dodatek nam karnet pzepadnie, chyba ,ze poprosze kuzyna tz ,zeby ze mna wykorzystal ten karnet ,bo on tez w tej szkole tanczy tylko turniejowo.
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-02-28 o 21:10 |
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho;D
dzien pelen wrazen ale wrzucam co nieco
|
|
|
|
#4661 |
|
Wtajemniczenie
|
kinia tż wyjechał na 6tyg do Norwegii,miasta cie nie powiem,bo on sam chba za dobrze nie wie.Wszędzie ma stamtąd daleko.Ładna fryzura santom..i ten żywy kolor włosów...mmm a mój fryzjer będzie oferował również usługi spa dla włosów...ciekawe
Edytowane przez adela50 Czas edycji: 2012-02-28 o 21:19 |
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
ładnie
![]() ja jednak wole rozpuszczone wlosy :P |
|
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie chcialam rozpuszczonych, bo za duzo by bylo
a ponadto nie wygodnie mi w ropuszczonych przy tancu wiadomo, czlowiek bardziej sie grzeje niz jak sa upiete do gory![]() w kazdym razie dziekuje mi tez sie podobaja szczegolnie grzywka, ktora zaslania moje wieeeelkie czolo![]() adela szkoda, ze nie wiesz gdzie jest a nuz bys sie wybrala na wakacje do norwegii i bylabys blisko
|
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
santom ekstra fryzurka ,kurde ja bym sie troche bala ,ze mi sie ona rozleci.
A teraz wrzucaj ze swoim pyszczkiem na fb ![]() Adela a to 6 tyg.zleci szybko ,moj leci na 6-7 miesiecy
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
kinia, juz jest
w przygotowaniach;D a co do kwestii rozlatywania sie: przetrwala dzisiaj zumbe dalej jest cala
|
|
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie wlasnie zdrapalam dwie zdrapki za 1 zl. dzis kupilam ,bo pani nie miala wydac i w jednej i drugiej mialam wygrane 1 zl. ,czyli mi sie zwrocilo:P ,a ostatnio jak gralam w lotto przy tej kumulacji wysokiej 35 milionow to trafilam trojke
,wiec moze powinnam czesciej grac:P,trojek juz mialam w sumie z 5 ,w zeszlym roku cztery i teraz jedna,a puszczam, tylko jak sa bardzo wysokie kumulacje powyzej 20 milionow.
|
#4668 |
|
Rozeznanie
|
Oooo to jest to co mi się podoba Tylko co te Wasze fryzjerki robią że wsuwki zostawiają na widoku?? Mnie jak czesała moja fryzjerka na wesele siostry to nie dość że na blond włosach ani jednej czarnej wsuwki nie było widać to później jak się kładłam spać i chciałam rozpiąć to nie mogłam rękami ich wyczuć - tak były pochowane
|
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
no widzisz Fari
kiepskie te nasze fryzjerki a tak serio, to fryzura przezyla kaptur na glowie, bo szlam w deszczu a siagajac go potarmosilam wlosy troche, bo mam zawiazanego dziada tym sposobem pare wsuwek sie wysunelo ale jakos mi to tam nie przeszkadza wiadomo, ze ta wlasciwa fryzurka bedzie staranniejsza
|
|
|
|
#4670 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() na pewno pochwalę się ![]() Cytat:
dziękuję numer KRS (do wpisania w pozycję 122): 0000037904 cel szczegółowy (do wpisania w pozycję 124): ADAM KONIECZNY 13482 natomiast w pozycję 123 wpisujemy 1% wyliczony z pozycji 118 (zauważcie, iż grosze powinny być zaokrąglone do pełnych dziesiątych groszy w dół np. 4,58zł zaokrąglone do 4,50zł) w załączniku mała instrukcja w jakich miejscach wypełnić PIT-37 ![]() jeszcze raz dziękuję Tobie Fari i wszystkim, którzy zechcieliby przekazać swój 1%może powiem coś o Adasiu, ma 10 lat i jest niepełnosprawny umysłowo w stopniu umiarkowanym, jak wiecie ta niepełnosprawność jest nieuleczalna... przekazane pieniążki będą przeznaczone na rehabilitację, by mógł prowadzić w miarę samodzielne życie ![]() Cytat:
przez ten czas możesz się gdzieś załapać np. na umowę zlecenie fryzurka całkiem sympatyczna i czy wydaje mi się czy na boku masz niby warkocz? uwielbiam warkocze we fryzurach ślubnych osobiście myślę nad fryzurą pół podpiętą na ślub, częściowo z boku spięte, tył opuszczony... co wyjdzie sama nie wiem ![]() Gajaa dobrze że zakablowałaś, popieram! kinia uuu, masz szczęście, faktycznie powinnaś grać ![]() jestem z siebie dumna przeżyłam woskowanie połowy łydek w kolejnych dniach będę posuwać się coraz dalej aż skończę całość dziś nie dałam rady więcej z bólu a, przypomniało mi się, w weekend Tata wyganiał Nas na targi ślubne... taaa super na szczęście uciekliśmy w inny temat ![]() w końcu zamówiłam sobie farbę do włosów, w weekend farbuję a TŻ rozłożył się na maksa i choruje ![]() dobranoc
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2012-02-29 o 00:12 |
|||
|
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
suuper fryzura
dzień dobry
|
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
moniq iestety nie ma warkocza, ale wlosy sa zwiniete w taki rulonik... wiesz, z przodu sie zaczyna a z tylu przechodzi w ten koszyczek
![]() gratuluje woskowania ![]() ja na studiach mialam, ale pech chcial, ze mielismy kiepsko ogarnieta babke od zajec i nie powiadomila nas wczesniej o tym, ze bedzie woskowanie i tym sposobem dziewczyna depilowala mi... skore bo wlosow nie mialam. ale i tak wspominam to lepiej niz prace z depilatorem![]() promyk dziekuje btw dzis znow jestesmy sasiadkami |
|
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za kazdym razem wlosy rosna slabsze i rzadsze wiec nie czujesz, ze masz wlosy pod pachami.
|
|
#4675 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poza rym na ciemnych włosach to aż tak nie widać - a aparat z tak bliska każdy detal wychwyci i jeszcze podkreśli![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Żga mnie drucik w policzek lekka dziurka w poliku żeby na wylot nie wyszło buahaha
|
#4677 |
|
Zadomowienie
|
Heloł, ja znów w pracy, już 3h za mną, jeszcze tylko...8
|
|
#4678 |
|
Konto usunięte
|
Asiaczek gratuluję zaręczyn.
|
|
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.

a ta od maila to jakaś nawiedzona widocznie

szybko zleci ani sie objerzysz a tz wróci i za chwile ślubik

dobrze że naskarżyłaś, bardzo dobrze, świętym krowom czasem też trzeba utrzeć nosa, no bo ileż można. 

uwielbiam warkocze we fryzurach ślubnych ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
na szczęście uciekliśmy w inny temat