|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Tenebrosko Właśnie Twoje mikrodermabrazje mnie (znaczy TŻa) zainspirowały... smęciłam mu że mi by sie też przydały i wogóle i wczoraj znalazł i powiedział czy by mi takie odpowiadały
Koko loki?? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i: To super sprawa, mi nasze tany-tany spędzało sen z powiek... TŻ tańczył swoje, a ja prowadziłam (wiem wiem - baty!) po swojemu... w dodatku on ma 195 cm, a ja 160 cm. Flip i Flap na parkiecie. Poszlismy na taki wstępny kurs tańca towarzyskiego, odbyliśmy chyba 6 zajęć i jak poszliśmy na wesele, to mimo, że nie wykorzystywaliśmy kroków walca czy tanga to wspólne pląsy wychodziły nam super stańczyliśmy się fest!
|
|
#4562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Cytat:
ale jest ciezko z tym![]() Cytat:
No i wlasnie te miejsca przy stole ustalic. Chyba ze wolicie osobno dawac karteczke przy zapraszaniu z taka informacja jesli nie chcecie na zaproszeniach wypisywac. Ale to juz jak wolicie
|
|
#4563 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie bardzo ciesze z tego kursu
![]() www.studioverso.pl na happyday mozna bylo kupic 60 zl od osby za 2 meisiace w sumie 8 godzin czyli za pare 120 wiec mega taniocha
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie nawet kiedyś rozmawiałyśmy o tym, że któreś lotnisko miało problem bo właśnie takie lampiony pojawiły się w jego pobliżu
|
|
|
#4566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
|
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
coś dla dziewczyn z Lublina
http://www.groupon.pl/oferty/lublin/...xperta/3714316 zniżka na rzęski metodą 1:1
|
#4568 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=niut0;32626610]myślę, że tak
bo nigdzie ich nie ma, u niego są za 39zł + 14 zł na wysyłkę pobraniową priorytetową, bierzesz też?![]() tak bardzo mi się spodobały jak nie wykorzystamy ich na ślub to na sesje będą extra ![]()
09.06.2012 g. 13:00 |
|
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny- mozecie mi powiedziec jak zamawia, placi sie na gruponie?
tak od A do Z ? bo znalazlam fajna oferte i ciagle slysze jak cos kupujecie tanio i zamawiacie a ja ciemna jestem jesli chodzi o te stronke..
|
#4570 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=6_azSvtFtgk normalnie leję z tych tłumaczeń
|
#4572 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Hej ho
Cytat:
Super! To już z górki. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
W Finlandii w parkach są specjalne wydzielone siatką ogródki do wyprowadzania psów - i w nich też się zbiera kupy. Cytat:
![]() Cytat:
W okolicy lasów, łąk, lotnisk, baz wojskowych nie ma szans na wypuszczanie czegokolwiek. Cytat:
Cytat:
Nawet, jeśli bliższy nam jest mężczyzna. Albo piszemy Jana Kowlaskiego z osobą towrzyszącą albo Mariannę Iksińską i Jana Kowalskiego.
|
|
|
#4573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a taki jak w załączniku to co, nie łaska? p.s. jak szukałam fryzur to natknęłam się na tą fryzurę i laska ją opisała w następujący sposób: Moja jest piękna wszyscy się zachwycali, a mój mąż był wniebowzięty, móił że nigdy takiej pięnej fryzury ślubnej nie widział..... Ale teraz już nie jest tak pięknie. Zauważyłam, że każda PMka, która chce sprzedać suknię, czy pochwalić się fryzurą, mówi, że wszyscy się tym, czy tamtym zachwycali i prawili komplementy, zauważyliscie? No ale kurcze, co mają robić, wiadomo, że PMce mówi się, że ładnie wygląda. tak poza tym to zapisaliśmy się na kurs tańca towarzyskiego, jutro pierwsza lekcja . Chcemy podłapać trochę kroków i nauczyć się tańczyć tak w miarę po ludzku no i idziemy na kurs przedmałżeński, a mój przyszły małż uaktywnił się i wydzwania po hurtowniach pytając o wódki, ceny itd. |
|
|
|
|
#4574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio u nas pomontowali psie pakiety. Są to takie kosze na psie kupy, gdzie można za darmo pobrać specjalną torebkę usztywnianą, w którą się ładuje tą kupę i wywala w kosz. Ale niestety, wandale juz zdązyli zdemontować kilka koszy, a w pozostałych walają się butelki. Torebki oczywiście nigdy nie uświadczysz, bo kradną je na potęgę
|
|
|
|
|
#4575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ahahahah juz nic nie bedzie takie jak dawniej! Siadlo mi na psychice jak nic hehehehe
|
|
#4576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie ja robiłam tak samo skoro już chcemy wpisać ją z imienia i nazwiska to powinna być wpisana jako pierwsza. Mój tżcik był świadkiem w pażdzierniku i na zaproszeniu najpierw wpisana byłam ja.
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
ja też chcem wiosnę
chociaż u mnie dzisiaj piękna wiosenna pogoda, aż zaczęłam na allegro oglądac balerinki eh kiedy ja założę balerinki, moje letnie ulubione pumki ja chcem wiosneeeeeeeeeeee
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
czlowiek tyle razy to slyszal a nawet przez mysl mu nie przeszedl taki tekst
![]() wiosna idzie idzie Niebawem wszystkie dostaniemy wiosennego powera
|
#4581 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla was:P dla księdza nie:PCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4582 | ||||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za pomysł. Ogólnie masz bardzo ładną i oryginalną koncepcję na swój look na prawdę jestem pod wrażeniem![]() Cytat:
![]() Cytat:
szkołę tańca mam pod nosem a nie mogę sie zmobilizować....Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
nitku a mi napisał tydzień temu że będą na allegro to już zgłupiałam ![]() Ja właśnie wracam z uczelni i nic mi się nie chce. Nawet do TŻ wieczorem iść mi się nie chce. Nienormalne
|
#4584 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oryginalne spinki. A z pierścionkiem fajnie wyszło ![]() Cytat:
Cytat:
Prosze o pochwalenie sie potem, bo jestem bardzo ciekawa efektuCytat:
i beda tez zielone?Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oby tym razem odbyło sie bez zbednych niespodziankęU mnie juz prawie prawie, dzis piekne słonko i nawet ciepło było
|
|||||||
|
|
|
#4585 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pierwszego tańca.Cytat:
Czuję się taka stara![]() Cytat:
Zapisałam się dziś do fryzjerki właśnie z nim rozmawiam i nie wiem jak to rozwiązać. Do fryzjera zapisałam się na 9:00 lub 9:30 (muszę się zdecydować). Fryzjer twierdzi, że 1,5 h starczy mu na czesanie panny młodej (w ogóle to zdziwiłam się, bo ogólnie widzę, że dziewczyny same będą welony wpinały, a ta fryzjerka mi powiedziała, że to ona wolałaby zrobić, bo PM może mieć problem z tym![]() Dziewczyny z 28 lipca - mamy 150 dni do ślubu
Edytowane przez Dancing_Lady Czas edycji: 2012-02-29 o 17:18 |
|||
|
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam @ i jestem strasznie drapieżna
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zaiks musze zapłacić. Pan z zespołu powiedział, że może być równie dobrze tak, ze w razie kontoli, można powiedzieć, że miało się zamiar opłacić to po weselu. Równie dobrze wesele wcale mogłoby sie nie odbyć.
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś szczególnie się nie nastawiam. Zobaczę co jej wyjdzie, a jak nic ciekawego to zawsze będę miała jeszcze trochę czasu, żeby coś znaleźć.
Swoją drogą opowiem wam jak to było z moją kuzynką. Jest niziutką blondynką tak w wieku 28 lat chyba. Zamówiła sobie księżniczkę bo taka jej się podobała. Wpłaciła 1000zł zaliczki, była na jednej przymiarce, na drugiej i nic nie mówiła, że jej się nie podoba. We wtorek przed ślubem jak miała jechać ją odebrać mówi swojej siostrze, że ona po żadną sukienkę nie jedzie, że w życiu w takiej wielkiej ( w sensie szerokiej nie pójdzie) i że już się jej nie podoba, ze za stara jest na takie sukienki... W efekcie musiały 4 dni przed ślubem jechać do jakiejś wypożyczeni tam coś znaleźć i w końcu wypożyczyła. To była jakaś masakra!! Dziękuję wam za wszystkie rady jeśli chodzi o zaproszenia. Zauważyłam, że ja to jestem krok za wami z przygotowaniami.
|
#4589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak wogole ja sama nienawidzę takich wahań nastroju i na prawde bardzo sie staram aby byc mila dla TZ w te dni.. I odziwo bardzo czesto mi sie udaje ![]() Ale czasami tez wybucham.. i to na calego wyrzywajac sie na biedaku. Cytat:
![]() Ja slubuje we wrzesniu i tez nie mam jeszcze wielu rzeczy zalatwionych ( aczkolwiek spac przez to nie moge)jakos damy rade ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Kobietki czy 1000 zl za dekoracje sali to duzo czy malo? w usluge wchdza kwadratowe wazoniki otoczone wstazka na ktorych baaaaardzo mi zalezy, inne szklane kule w ktorych beda plywac swiece z kwiatami, ogolnie kwiaty na sali, plus wystroj za nami ze stelazu z lamkami plus wiszacymi szklanymi kulami z kwiatami w srodku? mysle ze sama wyrobilabym sie nawet kupujac samodzielnie takie flakony w 500zl, ale wiem ze nie bede miala czasu na takie rzeczy przed slubem.. A potrzebuje kogos kto by to ogarnal od A do Z... no i sie zastanawiam tylko nie wiem ile takie uslugi kosztuja.
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
Przyczołgałam się z pracki do domku, wszamałam obiadek i chyba zacznę ogarniać PITu, PITu
![]() Ja tak mam od co najmniej 2 tygodni. Czuję się jakby mnie rozjechał walec. Nic mi się nie chce, wszystko mnie wkurza Ta pogoda mnie rozwala. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

klask i: To super sprawa, mi nasze tany-tany spędzało sen z powiek... TŻ tańczył swoje, a ja prowadziłam (wiem wiem - baty!) po swojemu... w dodatku on ma 195 cm, a ja 160 cm. Flip i Flap na parkiecie. Poszlismy na taki wstępny kurs tańca towarzyskiego, odbyliśmy chyba 6 zajęć i jak poszliśmy na wesele, to mimo, że nie wykorzystywaliśmy kroków walca czy tanga to wspólne pląsy wychodziły nam super
ale jest ciezko z tym

18.08.2010 - zaręczyny

chyba mi się stres włączył
a tak je chciałam
nie mam siły na nic
Jak będę miała chwilkę późnym wieczorem to przysiądę 

Ta pogoda mnie rozwala.