|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Cytat:
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dzieki p4w, poogladalam zdjecia - slicznie wszyscy wygladacie , bo chyba nigdy nie widzialam dokladnie Twojej twarzy, zawsze gdzies pod katem lub w okuarach przecowslonecznych. Swietny prezent Maz ci zrobil. Jak zwykle zreszta
|
#1113 |
|
Ola-Unhola
|
![]() Ola, fajna niespodzianka Ciekawe czy się sprawdzi ![]() http://media.wp.pl/kat,1022945,wid,1...l?ticaid=1e019 Mnie dzisiaj czeka sprzatanie, bo w piatek wszystko na to wskazuje - goście dotrą ![]() Szukam jakiejś sukienki na komunię, ubzdurałam sobie skórę (całe szczęscie sztuczną angy )Nie wynajmujemy lokalu na Komunię, zrobimy w fundacji u Teściów, tam gdzie chrzciny Antosia. Zawsze to trochę zaoszczędzone na Italię ![]() Składka z Rodzicami stanęła na ok 200 zł. W tym dekoracja kościoła, fotograf, prezent dla księdza i wycieczka do Lichenia. Całe szczęście nie poniosło nikogo ![]() Jakoś nie mogłam w nocy spac, przez wczorajszą wiadomość ![]() Idę po kawę.
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
hej
L dziś miała muchy w nosie "nie lubię przedszkola" "nie lubię dzieci" "chcę zostać z tobą w domu" Ale już na miejscu fochy jej przeszły. My szykujemy się na kawkę,popołudniu babcia weźmie B na spacer a ja skoczę na siłownie.Wygrałam tabletki term line na wizażu więc będę mieć dodatkowego kopniaka i motywację ![]() Spotkałam tam cashmeree z naszego wątku.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1115 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() siedze w domku, może coś lepiej sie poczuję bo jutro musze iśc do pracy ![]() robię obiadek, tylko niewiem co Svi, dużo zdrówka dla chłopaków ![]() a dla Ciebie p4w fajnego masz męża
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() U nas dziś wiosennie , słoneczko pięknie świeci Svi, zdrówka dla chłopców I dla Ciebie Maju
|
|
#1117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() *** Kupiłam właśnie na Tchibo parę rzeczy , w tym-matę silikonową do wałkowania i pieczenia I nie mogłam się oprzeć foremkom silikonowym na muffiny w kształcie kwiatka
Edytowane przez angy Czas edycji: 2012-02-29 o 12:05 |
||
|
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam się przywitać ![]() Moje dziecie dzisiaj wstało o 9:30 tak więc nici z popołudniowej drzemki będą... idę sobie zrobić kawe i się wyłożyć na łóżku bo wróciliśmy z podwórka niedawno a nawiedzają mnie ostatnio skurczybyki przepowiadacze niestety bolesne a jeszcze te 5 tygodni pasuje pozostać w dwupaku. W przyszłym tygodniu okaże się ile ten mój mały waży i jak ma się sytuacja... U nas słonecznie i wiosennie... Dzisiaj nawet pomyślałam, że mogę znosić mój "ciężar" nawet do 42 tc ale to wszystko przez wiosenny nastrój
|
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() zaliczylysmy z Werka fryzjera,obiad juz zjadlysmy a zaraz idziemy robic porzadek w ciuchach ![]() tak pieknie slonko swieci i cieplutko Unholy ![]() P4w dla malza
|
#1120 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
maly praktycznie cala noc goraczkowal wiec nocka do a spalismy prawie do 11 ![]() ale teraz juz ok, je normalnie, zachowuje tez sie normalnie a Eryk czuje sie bardzo dobrze dzieki dziewczyny za moce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja kupilam tego http://moda.allegro.pl/torebka-gwiaz...106620377.html a wlasnie kolezanka zakupila mi w lodzi u jeszcze dwa inne shoppery - zoltego z jasnymi raczkami i czarnego Cytat:
a robimy w pizzerii u przejaciela tz, tez po kosztach bedzie ![]() p4w ale masz fajnego meza
|
|
|
#1121 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymaj się Cytat:
ja tez sobie odpuściłam spacery, ale tym razem ja się nie nadawałam :/ *** ale tu pustki
|
|
#1122 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Svi - zdrówka
Czeko - cieszę się, ze antybiotyk pomógł i Werka ma się juz dobrze Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ... a teraz świetnie się bawi i ani myśli o spaniu ![]() fajnie ![]() Cytat:
ciesze sie, ze samopoczucie lepsze i humor też trzymam za dwupak do końca
|
||||
|
|
|
#1123 |
|
Ola-Unhola
|
Svi, dzięki za link.
A która z awanti? angy, fajne foremki ![]() Ja kupiłam sobie dzisiaj stringi na allegro bezszwowe ![]() Jesteście gdzieś?
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
U nas prawie wiosna słoneczko świeciło i śniegu prawie zero ... ale, jak poszłam na budowę to troszkę zielonej trawy koło domu a tak to zaspy na 2 metry ![]() Jutro jadę z mamą do Krakowa (jedzie do kontroli) ponieważ wyjazd o 5,30 to małż zabrał Bartusia do tesciowej, będą tam spali a jutro małż do pracy, a babcia będzie miała wnuczka na caaaały dzień Ja sie trochę odstresuje na zakupach ... może znajdę coś ciekawego w Ikei chciała bym przede wszystkim łóżeczko dla Ba, bo niby miałam zmieniać dopiero jak sie przeprowadzimy, ale widzę ze już mu ciasno w tym szczebelkowym noooo ... ja odkopałam mój stary dziennik budowy i tak mnie wciągnęło, że rano nawet sie nie przywitałam
|
|
|
|
#1125 |
|
Wtajemniczenie
|
no nareszcie jestescie
![]() już się martwiłam
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
jest nas 3, razem z Tobą
![]() Mam wolny wieczór, bez małża i Bartusia i jakos mi łyso ... sama nie wiem co mam robić ... a do zrobienia mam duuuużo ale jakos mi sie nie chce
|
|
|
|
#1127 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuza mi właśnie książki czyta
![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- idę się kapac a potem chyab sobie drina zrobię
|
#1128 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Aniu
![]() Ola to ta sukienka
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo a ja sie napiję winka czy u kogoś jest jeszcze tyle sniegu?
|
|
|
|
|
#1130 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
|
|
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
później już puść te kciuki bo się jeszcze przeterminuje a tego moja skóra na brzuchu może nie wytrzymać...wrzuciłam ostatnio do albumu fotki brzucha z 31t1d ciąży 115,5 cm w obwodzie ![]() u mnie nawet nasze bałwany poszły w ziemię ![]() mówię dobranoc i idę na rodzinka.pl
|
|
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, ale sniegu
Maju, zdrowka Svi, bardzo ladna sukienka Ja sie kuruje, czeka mnie leniwy wieczor. Chetnie dolaczylabym do grona pijacych i napilabym sie grzanca, ale jestem na antybiotyku ![]() Ide poczytac ![]() no to pa ![]()
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu fajny macie domek
u nas nie ma grama sniegu za to bloto ![]() Maju ja juz dzisiaj czuje sie lepiej ,obstawiam ze pomogl mi "theraflu zatoki" -wczoraj wypilam 2 saszetki , jeszcze lekki katar mam tylko ![]() a ty bierzesz jakies leki?
|
#1134 | |||
|
Zakorzenienie
|
ładna
Cytat:
... idę pooglądać brzuszek ![]() ja tez zrobiłam tak jak poszłam dzisiaj na działkę ... oj ciężko nam będzie tam w zimie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1135 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dzieki
![]() u nas +10 stopni wiec sniegu niet
|
|
#1136 |
|
Ola-Unhola
|
Czeeesc
![]() Svi, a ta. Zastanawiałam się nad nia, ale mi w jasnym kipepko ![]() Aniu, fajny domek i mniej fajny juz śnieżek ![]() czeko, cieszę sie, ze juz lepiej ![]() Maja, jak zdrówko dzisiaj? Mariolu, do kiedy się kurujesz na zwolnieniu? Chyba juz lepiej troszkę się czujesz, co? ![]() Bartek już w szkole, ja prasuje małzowi koszule, ale kanapek nie zrobie, bo chleba nie ma prawie, a ja w pośpiechu zaprowadzając Bartka i będąc w sklepie po rogala nie kupiłam pieczywa ![]() Idę p kawkę i ostre sprzatanie mnie czeka. Jutro tylko jedzono przyszykuję, bo od 13 jest pogrzeb koleżanki Bartka i jedziemy razem. Antoś albo z Mama moja zostanie, albo zaklepałam mu dniówke w złobku. Dziewczyny, niech Was bedzie więcej i częściej
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, bardzo fajny domek
Mariolko, dużo zdrówka Svi, fajna ta torba, pokażesz te dwie torby do sprzedania? taki filcowy shopper to mi się podoba
|
|
#1138 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() nie ma filcowego
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda
![]() odprawiłam chłopaków i mam tyle roboty, że nie wiem od czego zacząć - pierwsze wolne przedpołudnie od 2 tygodni i kupę prasowania i sprzątania
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

ale to jeden dzień - może nie będzie źle 

, bo chyba nigdy nie widzialam dokladnie Twojej twarzy, zawsze gdzies pod katem lub w okuarach przecowslonecznych. Swietny prezent Maz ci zrobil. Jak zwykle zreszta

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

115,5 cm w obwodzie