|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#482 |
|
Rozeznanie
|
Czuję się skuszona na maseczkę!
![]() Ja poczyniłam dziś trochę zakupów urodowych: -maskę do włosów Intensywna odbudowe z Ziajii -peelingi z Sorayi morelowy (wersja oczyszczajaca) -pokrzywe + skrzyp (wracam do reguralnego picia!) Moje włosy są w stanie tragicznym... Na razie nie ścinam, będę wiazać, niech choc jeszcze troche podrosną. I zaczynam ćwiczyć, bo lato co raz bliżej
|
|
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() gdzie moge zobaczyc co za kosmetyki sa w biedronce?? jest jakas gazetka??
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
chyba 6. mi się spodobał bardzo beżyk i szary, ale szary już mam z VL essence i nie potrzebuję innego, a beżyk upoluję na pewno
były też dwa, które kiedyś były, czyli wrzosowy i pomarańczowo-czerwony, do tego ciemna czerwień i wydaje mi się, że był jeszcze jakiś ciemniejszy, ale nie kojarzę za bardzo, czy to był brąz, czy może coś innego
|
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Byłam dziś w biedronce i kupiłam serum do biusty i antycellulitowe. Chciałam jeszcze lakiery, ale nie uświadczyłam ani jednego. Jutro pójdę do drugiej. |
|
|
|
#486 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje sa juz na rowni z płatkiem ucha, wiec teraz to juz tylko wymodelowac jakos te fryzure, zeby juz mogly sobie bez problemu rosnac ![]() a teraz czas na krotkie spamowanko jutro pobudka o 6, jak ja to uwielbiam
|
|
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Tż zaraz zaczyna oglądać mecz więc mam chwilę dla siebie ![]() kurcze byłam w rossie obejrzeć ten puder bourjois healthy balance i nie wiem jaki kolor kupić bo i 53 i 54 w sumie był ok żadnej pomocnej babeczki nie było akurat przy szafach bo już zamykali niedługo jutro zrobię jeszcze jedno podejście ![]() a zaraz zabieram się za pazurki
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zaraz zmyję olej lniany i nałoże biovaxa mlecznego na 30min pod czepek
|
||
|
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz zmienili znow plan i w poniedzialek na 8 - dramat xD ***** pomalowałam paznokcie na ten kolo http://2.bp.blogspot.com/-IWWdIFr-8E...0411_13.04.JPG uwielbiam go, taki powiew wiosny
|
|
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
No więc tak jak powiedziałam wzięłam się za siebie i już samopoczucie nawet lepsze Wczoraj porobiłam pomiary, których na razie podawać nie będę, w każdym razie moja oponka urosła o 3 cm Dziś dopiero Tż mi uszczelnił klejem i schnie sobie. Dopiero jutro będę mogła pokręcić. Ale jestem mocno zmotywowana. Po niecałych 10 min wczoraj, 50 brzuszkach na ławeczce i godzinnym pasie stymulującym mam zakwasy. Mimo tego zrobiłam dziś 8 min ABS. Swoją drogą miałyście taki pas stymulujący? Siostra Tż kupiła w lidlu i takie w sumie ciekawe uczucie, jakby mnie prąd kopał i tak czuje jak spina mięśnie na maxa i rozluźnia itd. Hula hopem mam zamiar kręcić w każdej wolnej chwili Do tego 8 min ABS i ograniczenie niezdrowego żarcia. Poza tym jakiś kosmetyk zapchał mnie konkretnie i mi wyskoczyło kilka niespodzianek, zastanawiam się czy to nie aby puder z MF Zaprzestane nakładania i zobaczę czy przejdzie. Zresztą zauważyłam że kiedy nie maluje się przez kilka dni cerę mam ładniejszą i właśnie znikają niespodzianki. A normalnie nakładam tylko ten puder creme puff z MF i to tak delikatnie plus róż
|
|
#494 |
|
CABIN CREW
|
ja jutro jadę już do stolycy, czas do szkoły wracać i też do cwiczeń
już tylko 3 miesiące do czerwca a do majówki już chciałabym siębez wstydu pokazać ![]() znalazłam coś takiego na all i się zastanawiam nad zakupem....http://allegro.pl/dabur-amla-cooling...107755078.html
|
|
#495 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, Kobietki
![]() Nie odzywam się ostatnio, bo jakoś nie mam weny, ale już się postaram coś pisać dbam o siebie normalnie, ćwiczę... tylko z cerą ciągle walczę i marzę o pięknej bez pryszczy Poza tym daję radę ;D Najgorzej właśnie, jak coś nie jest zależne od nas...---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Kitko, widziałam Twoje włosy, przepiękne!! |
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
Mi najbardziej zależy na brzuszku i talii. Kilka cm musi zlecieć i będzie cacy
No i marzę o włosach o długości za cyce Mam nadzieję że do maja uzyskam to czego chcę.Dobranoc
|
|
#497 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny
Wlosy juz zafarbowane i dalej konce sa ciemniejsze ale juz tak bardzo tego nie widac, Teraz mam dosc ciemny braz (ale juz nie czarny) wpadajacy w rudy i bardzo mi sie podoba. Nawet jasniejszy chcialabym. Niestety wlosy nadal wypadaja wiec jutro kupuje seboradin i szampon z pharmaceris + suplementy bo nie chce w koncu lysa zostac.Aha, u mnie w biedrze wszystko dzis bylo, ale nie wiedzialam ze te maseczki dobre sa, nawet sie im nie przygladalam. Jutro jak po spozywcze zakupy z tz sie wybiore to moze kupie Te lakiery z eveline dlugo sie trzymaja?
|
|
|
|
#499 |
|
Raczkowanie
|
hej
) kuurcze nie piszcie tyle;D bo nie mam teraz czasu na czytanie a tu oo 5 stron do nadrobienia juz i mnie kusiscie:P a ja sie musze uczyc!!;p Dzisiaj : *tonik z mleczka kokosowego<baaajka<3 > na twarz *spray z mleczka kokosowego wody filtrowanej i miodu - na wlosy ![]() *plus podstawy oczywiscie;p *do tego łyzka oleju lnianego wypita<bleee> *i calcium panthotenicum <czy jakos tak> polkniete;D rosnijcie wloski rosnijcie ![]() *codziennie zmieniam poszewke na poduszke, a raz w tygodniu postaram sie zmieniac poszewke na kołdre *wietrzenie pokoju przed snem *recznik mokry na kaloryfer;p *ii jak codzien litry zielonej herbaty
|
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
loluska trzymam kciuki w postanowieniu
![]() ![]() bylam dzis w biedroonce i kupilam dwa zele z Nivei , i maseczke oczyszczajaca chciałam jeszcze z Garniera ten zel z drobinkami kupic ale juz kasy nie maialam :P
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry
ja juz gotowa do szkoły, a bus mam za godzinę xDpo zajęciach skoczę na miasto poszukać tych miętowych lakierów z vollare da vinci
|
|
|
|
#503 |
|
Zadomowienie
|
Hej babeczki. Mnie jakieś przeziębienie dopadło
a miałam dziś zacząc biegać |
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja dzisiaj jedne zajęcia, wyklad odpuszczam i do domu jadę
|
#505 | ||||
|
Zakorzenienie
|
heej
ja mam tylko 154, ale to taki zelek wiec 3warstwy sa potrzebne. jumpy to tanie lakiery, duzo osob mialo ta mietke, jednym sie podoba bardzo i dla koloru nie przeszkadza im gorsze krycie np. zapewne wiosna zrobi sie o nim glosniej ![]() Cytat:
![]() ![]() no i jaka mila niespodzianka ![]() Cytat:
podobalo mi sie ujecie tego problemu w filmie 'wciaz ja kocham', pokazuje wlasnie jak czesto ludzie nie zdaja sobie sprawy z tego jacy sa, tylko od razu uwazaja ich za 'nienormalnych' Cytat:
macalam w SP bo jest po 29,99zl. Loluska teeez zaczelam cwiczyc, ale ja walcz o brzuch, taki umiesniony mam juz plaski, bo schudlam i jakos mi sie to utrzymuje, przez te wszystkie stresy moje, wiec teraz tylko brzuszek i ujedrnic tylek i bedzie pieknie bardzo prawdopodobne, ze kosmetyk sie uczula. Cytat:
tez wlasnie kupilam wczoraj Neril Garniera, bo Alpecinu ani Jantara nie moglam dorwac, a szukam od pon. Nie chcialam zamiawiac z all, bo to jednak drozej wyjdzie, a Neril upolowalam za 23zl ![]() tylko dlaczego on tak smierdzi, nawet amla sie chowa przy tym ![]() dorwalam tez wczoraj biovaxa do wlosow ciemnych 500ml
|
|
#506 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam zamiar codziennie godzinkę ćwiczyć co najmniej
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Jezus ale dzien. Zmarl tata mojej rpzyjaciolki i dowiedziala sie tego z nekrologu w gazecie. Nie wiem co teraz mam zrobic? Napisać do niej? Czy czekac az sama powie? Noi i na pogrzeb raczej nie chce isc, bo jakos dziwnie bym sie czula.
[Poza tym wygralam dzisiaj w konkursie ksiazke kucharska xD] |
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
ghana gratulacje
|
#509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czemu dziwnie czuła? Nie wyobrażam sobie nie pójść na pogrzeb do rodzica przyjaciółki, ale to oczywiście moje zdanie. Cześć ![]() Dorwałam dziś lakier z eveline w Biedronie
|
||
|
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.

wy też tak czasami macie??