Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 2012 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-01, 12:46   #1711
MegMakeUp
Rozeznanie

GG do MegMakeUp
Dot.: Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 20

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
Aaagga super zdjecia, milo z Twojej strony ze je wrzucilas.

Asika kiuki!!

u mnie wiosna dzis na calego, jest przepieknie, zaraz zaczynam gotowac obiadek (ziemniaczki, bukiet warzyw i piers z kurczaka (Tz wczoraj kupil, w srodku z czyms nadziewana, owninieta prociutto, tylko wloze ja do piekarnika).

a co do snow to mi sie dzis snilo ze moj ojciec mowi ze kupil nam ziemie obok siebie i kiedy zaczynamy budowe domu, a ja sobie myslalam, o rany przeciez ja nie chce tam mieszkac, po co on to kupil.

a co do slubow koscielnych i cywilnych, MegMakeUp grulacje.
moja kolezanka mimo ze maja slub cywilny, jedno dziecko ochcili nie majac slubu (znalezli fajnego ksiedza, ale niestety nie ma juz go i wyjechal i jego nastepca powiedzial kategorycznie, ze nie ochrzci drugiego synka jesli nie wezma slubu koscielnego, bo mimo ze maja slub cywilny to wedlug prawa bozego nie sa malzenstwem!!! rece opadaja normalnie, w ogole czy jest o takim czyms mowa w Pismie Swietym? ciekawe jak to bedzie u nas, bo chcemy w lato wziac tutaj w UK albo slub koscielny razem z chrzcinami Malutkiej, albo jesli uda nam sie ochrzcic bez slubu - to wtedy wezmiemy cywilny. w wiosce mamy kosciol protestancki, i znajomy ktory sie tym kosciolem zajmuje (nie jest pastorem, tylko sie tam udziela, organizuje imprezy tam itd. powiedzial ze nie ma sprawy jak chcemy tez mozemy wziac slub w tym kosciolku, nikomu nie bedzie przeszkadzac ze jestesmy rzymsko-katoliccy, bo jeden i drugi kosciol to chrzescijanstwo jakby nie bylo.w ogole moj Tz ostatnio mowi cos o tym aby Hanie wychowywac w kosciele protestanckim, o jednego Boga chodzi przeciez, a jemu bardziej odpowiada ze pastorzy moga miec zony, pastorki mezow itd., ze nie ma zwierzchnictwa Watykanu, ze w kosciele nie jest smutno i brak tej zaborczosci i pedu za kasa.
ale musze sie dowiedziec wiecej, bo bylam w tym kosciele kilka razy, ale mam tez Anglika kolege, ktory bardzo sie teologia interesuje i przeszedl z protestanckiego do katolickiego kosciola.zona zostala w protestanckim, ale razem chodza do jednego kosciola (katolockiego lub protestanckiego), tak samo zona tego znajomego z wioski, udziela sie w kosciele protestanckim, ma swoj chor itd, a mimo to jest katoliczka, ale mowi ze Bog jest jeden i dla niej ma problemu.
Mój TŻ też mówił,żeby ochrzcić w takim kościele ... Babcia dostanie zawału
A swoją drogą chrzciny planujemy też małe. Tylko najbliższa rodzina więc około 15 osób i o ile będzie to możliwe to chrzciny planujemy na koniec maja.

A co do mojego terminu ... skurcze mam już teraz ... No-spa średnio pomaga i jutro mam znowu wizytę kontrolną. Na razie gin kazał kategorycznie krzyżować nogi i tłumaczyć dziecku,że to troszkę za wcześnie ale dzielnie łykam no-spę na zmianę z magnezem,żeby jeszcze Tymonka trochę przetrzymać

Dzisiaj uzupełniłam swoją torbę do szpitala o kapcie jeszcze tylko te apteczne bzdety do których kupna nie mogę się zabrać i chyba będzie wszystko.
MegMakeUp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 12:48   #1712
cziqua
Zadomowienie

Dot.: Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 20

Cytat:
Napisane przez karo_z Pokaż wiadomość
Dzień Dobry!

Asika21 - trzymam kciuki za Ciebie i Maleństwo!!!

Nie mogę się poprostu napatrzeć na te Twoje dzieła sztuki! zazdroszczę umiejętności

Mam do Ciebie jeszcze pytanie odnośnie wózka czy braliście egzemplarz ten, który był na sklepie z wystawy czy zamawialiście?
My wzięliśmy z wystawy i teraz się zastanawiam czy nie będzie bardziej awaryjny...jednak każdemu klientowi się pokazuje co i jak się zapina, odpina, składa itp...

Ty to się nastresujesz w tej ciąży... ale może reczywiście lepiej jak Cię położą do szpitala i będą obserwować sytuację na bieżąco. Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.

A co do wagi, to mój Piotruś w 33tc ważył 2000 a tydzień później już 2400, także w tym czasie dzidziuś szybko przybiera na wadze

przepiękny dzidziuś! zdjęcia na mailu też super! widzę, że tatuś dzielnie pomaga przy Dominiku i dzięki temu mamusia ma chwilę dla siebie i przy okazji dla nas

MegMakeUp - gratuluję ślubu!
Wzięliśmy z wystawy mnie się strasznie ten żółty podobał ale szybko by się brudził a myślę że co do awaryjności to przeciez nie każdy klient idzie oglądac lareta a poza tym mamy gwarancje także nie martw się najwyzej obie bedziemy się denerwowac

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 12:57   #1713
tynka88
Zadomowienie

hej

Aga ,ale super relacja zdjeciowa Dominik jest cudowny i chyba nawet usmieszek na ostatnim zdjeciu

Gosia rowerek super sama bym takim nie pogardziła i jeszcze corcia sama na niego zaoszczedzila, fajnie

Dziewczyny ja mam wizyte 15 marca to bedzie 37-38 tydzien, nie wspomne ze za wizyte plus ktg plus badania place ponad 250 zl, posiewu nie mam jeszcze zrobionego i chyba juz nie zdazy mi zrobic, bo ja mysle ze to ebdzie moje ostatnie spotkanie z lekarzem, 250 zl to dla mnie w tej chwili spory wydatek i jezeli by sie cos dzialo przez ten tydzien ,dwa to chyba odrazu pojade do szpitala, chyba zebym sobie na wlasna reke zrobila gdzies ten posiew, zaraz zadzwonie do laboratorium... zapytam. Istnieje tez opcja ze on mi pobierze wymaz , a ja tylko zadzwonie i zapytam o wyniki.

Kumkura nie strasz)) ja miewalam w tamtym roku bardzo bolesne miesiaczki, wyłam z bólu, dosłownie traciłam świadomosc ze światem, tak mnie bolalo, zawsze mialam do tego biegunke i wymioty, jesli porod bedzie mnie bolal bardziej( a pewnie bedzie) to nie wiem czy nie bede potrzebowala wizyty u psychologa albo psychiatry.

Ja ruchy malucha czuje praktycznie w kazdej godzinie, jest godzina ze tylko dwa czy 3 , ale jest i taka ze daje mi niezle popalic, zazwyczaj jak go lekko pukne i zrobie kilka glebokich oddechow to sie odzywa

Mniej ruchów czuje jak mi brzuch twardnieje czesto.

W 32t6 dni mój synek wazyl 2500.

Ja sie wczoraj doprowadzalam do porzadku depilacja pełna pazurki, masaż rękawica, balsamowanie, odzywkowanie, nie bylo łatwo,ale jestem cacy

Meg gratulacje)) my w sierpniu bedziemy obchodzic 4 rocznice, mam nadzieje ze uda nam sie gdzies wyskoczyc i jakos fajnie to uczcic

Musze isc do sklepu po czekolade !

tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 13:07   #1714
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
Wzięliśmy z wystawy mnie się strasznie ten żółty podobał ale szybko by się brudził a myślę że co do awaryjności to przeciez nie każdy klient idzie oglądac lareta a poza tym mamy gwarancje także nie martw się najwyzej obie bedziemy się denerwowac
a moim zdaniem taki z wystawy, ktory byl ilesset nawet razy skladany, rozkladany, pokazywany jest lepszy od takiego z pudla - sprawdzony i wieksze prawdopodobienstwo ze mniej sie bedzie psuc
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 13:08   #1715
Nikii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MegMakeUp Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziękuję za odpowiedzi.

Asika kciuki żeby wszystko poszło jak najlepiej i najszybciej

Agaaa sliczny Twój Dominik. Zazdroszczę i gdyby nie to,że za wcześnie to już bym mogła mieć swoje synka obok

Claudia19 kciuki,żeby wszystko było dobrze

A ja dzisiaj kupiłam sobie butki na nasz cywilniak i tak sobie siedzę i je oglądam ... sukienkę pożyczyłam bo szkoda mi wydawać kasy na coś co ogarnie mój brzuszek skoro później tego nie założę.
Mam nadzieję,że przez te dwa tygodnie jeszcze nie urodzę i dotrwam.
A z cywilniakiem to była taka jakaś spontaniczna decyzja i właściwie się cieszę bo tak pewnie byśmy to odkładali i odkładali.
Hm... nigdy nie myślałam,że wezmę ślub z brzuszkiem ... ale tak raczej będzie ...
Jedyną osobą, która mnie zawiodła była babcia... z racji,że nie robimy imprezy tylko taki mały poczęstunek zapraszamy tylko rodzinę... i babcia dzisiaj rano dostała zaproszenie i mówi: "a kiedy normalny,ślub kościelny?" - nie wiem tak mnie zdenerwowała bo przecież w Boga nie wierzę skoro nie chcę kościelnego... ale to mały incydent i po prostu powiedziałam jej, że jeżeli nie chce nie musi przychodzić ... w końcu to dla nas ma być w tym dniu dobrze
gratuluję

Cytat:
Napisane przez 19claudia91 Pokaż wiadomość
No chyba pójdę przywitać się z kibelkiem bo coś czuje że zaraz zwymiotuje jak długa :-(

robicie jakieś wielkie chrzciny ? Czy raczej tylko do kościoła..
my chyba po kościele zrobimy kawa i ciasto i potem jakaś kolacja... ale w sumie jeszcze nie myślelismy na ten temat
Stary 2012-03-01, 13:11   #1716
MegMakeUp
Rozeznanie

GG do MegMakeUp

Cytat:
Napisane przez tynka88 Pokaż wiadomość
hej

Aga ,ale super relacja zdjeciowa Dominik jest cudowny i chyba nawet usmieszek na ostatnim zdjeciu

Gosia rowerek super sama bym takim nie pogardziła i jeszcze corcia sama na niego zaoszczedzila, fajnie

Dziewczyny ja mam wizyte 15 marca to bedzie 37-38 tydzien, nie wspomne ze za wizyte plus ktg plus badania place ponad 250 zl, posiewu nie mam jeszcze zrobionego i chyba juz nie zdazy mi zrobic, bo ja mysle ze to ebdzie moje ostatnie spotkanie z lekarzem, 250 zl to dla mnie w tej chwili spory wydatek i jezeli by sie cos dzialo przez ten tydzien ,dwa to chyba odrazu pojade do szpitala, chyba zebym sobie na wlasna reke zrobila gdzies ten posiew, zaraz zadzwonie do laboratorium... zapytam. Istnieje tez opcja ze on mi pobierze wymaz , a ja tylko zadzwonie i zapytam o wyniki.

Kumkura nie strasz)) ja miewalam w tamtym roku bardzo bolesne miesiaczki, wyłam z bólu, dosłownie traciłam świadomosc ze światem, tak mnie bolalo, zawsze mialam do tego biegunke i wymioty, jesli porod bedzie mnie bolal bardziej( a pewnie bedzie) to nie wiem czy nie bede potrzebowala wizyty u psychologa albo psychiatry.

Ja ruchy malucha czuje praktycznie w kazdej godzinie, jest godzina ze tylko dwa czy 3 , ale jest i taka ze daje mi niezle popalic, zazwyczaj jak go lekko pukne i zrobie kilka glebokich oddechow to sie odzywa

Mniej ruchów czuje jak mi brzuch twardnieje czesto.

W 32t6 dni mój synek wazyl 2500.

Ja sie wczoraj doprowadzalam do porzadku depilacja pełna pazurki, masaż rękawica, balsamowanie, odzywkowanie, nie bylo łatwo,ale jestem cacy

Meg gratulacje)) my w sierpniu bedziemy obchodzic 4 rocznice, mam nadzieje ze uda nam sie gdzies wyskoczyc i jakos fajnie to uczcic

Musze isc do sklepu po czekolade !
Mi wymaz gin planuje zrobić w 36 tyg. to gdzieś tak wypada około 26 marca,ale jak sam powiedział zobaczymy czy zdążymy
Stary 2012-03-01, 13:12   #1717
karo_z
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
a moim zdaniem taki z wystawy, ktory byl ilesset nawet razy skladany, rozkladany, pokazywany jest lepszy od takiego z pudla - sprawdzony i wieksze prawdopodobienstwo ze mniej sie bedzie psuc
hehe coś w tym jest
Potrzebujesz sesji produktów czy dań? Daj znać!

kontakt@karolinanicpon.pl
karo_z jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 13:14   #1718
cottonpuma
Rozeznanie

Meg, gratulacje

Co do chrzcin: dla mnei optymalnie byłoby rodzice plus chrzestni z osobami towarzyszącymi, ale to nierealne: mieszkamy z tesciami, wiec siostra męża się pewnie pojawi, pewnie z chłopakiem. Mieszka też babka, więc zlezie. W takim wypadku moja strona nie będzie chciała być gorsza, więc moi dziadkowie, obydwie siostry z os. towarzyszącymi i chrzestny z żoną. w sumie: 15 osób wszystkiego. Nie wiem, gdzie to pomieszczę...
Myślę, że obiad i ciasto z kawą powinno być ok, żadnych sal itp nie będę wynajmować.
Stary 2012-03-01, 13:20   #1719
joanaros
Zakorzenienie

Jak się nic nie zadzieje to przez weekend siedzę w domu a w poniedziałek o 9 mam dzwonić do gina i ustalimy co dalej Mam nadzieję że do tego czasu coś sie ruszy
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 13:35   #1720
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaagga Pokaż wiadomość

dla wszystkich cioć, zdjęcie Dominika
Cudowny!

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
życzę Paniom miłego dnia szybkich i bezbolesnych porodów i w ogóle czuję że urodze 13 kwietnia fajna data bardzo lubie 13 sama z 13 jestem ale sierpnia
jak mój tata

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

cottonpuma.. Współczuję, kurcze, że też to wszystko musi Cię doświadczyc zdrówka życzę, oby wszystko się ułożyło!

trzymam kciuki za Asikę i Agabi!

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
Napisane przez cottonpuma Pokaż wiadomość

Pytanie spoza tematu. Ile ważyły wasze dzieci w 33/34 tc?
o ja tez podpinam się do pytania
o wadze mojego dziecięcia dowiem się we wtorek.

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Laski a powiedzcie mi jak wy odczuwacie ruchy dziecka. Czujecie je co godzinę czy może się parę godzin nie rusza?
moja się rusza bardzo często, w ciągu godziny na pwno kilka razy ją czuję. ale były 3 dni kiedy bardzo się rozleniwiła i wtedy ruszała się bardzo mało i delikatnie.

Meg MakeUp gratuluję ślubu!

Dziewczyny wiadomośc od Cytrynki:
była dziś na wizycie - 3 cm rozwarcia i nieregularne skurcze, jedzie na IP niedługo! Trzymamy kciuki!

Edytowane przez lena_mi
Czas edycji: 2012-03-01 o 13:44
lena_mi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 13:37   #1721
rybka13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MegMakeUp Pokaż wiadomość
Z pewnością w każdym razie jakby co dam znać
Jakby co to nawet moglabym wpasc na slub na porodowce, bo na 17. marca mam termin...
Tylko do Polski troche mi nie po drodze...
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 13:38   #1722
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

jestem na chwile tak jak pisalam Lenie bylam dzis u gina na wizycie i mam rozwarcie na 3cm z ip odeslali mnie do domu ale zaraz z powrotem jade na kontrole i mam juz zostac :O wody mi sie nie sacza dziecko glowka na dol ulozone, krew sie ze mnie leje po badaniu szyjki :/ i krzyz mnie boli
trzymajcie kciuki
Stary 2012-03-01, 13:43   #1723
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
jestem na chwile tak jak pisalam Lenie bylam dzis u gina na wizycie i mam rozwarcie na 3cm z ip odeslali mnie do domu ale zaraz z powrotem jade na kontrole i mam juz zostac :O wody mi sie nie sacza dziecko glowka na dol ulozone, krew sie ze mnie leje po badaniu szyjki :/ i krzyz mnie boli
trzymajcie kciuki
aaaaa
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 13:44   #1724
joanaros
Zakorzenienie

Cytrynka
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 13:44   #1725
MegMakeUp
Rozeznanie

GG do MegMakeUp

Cytat:
trzymajcie kciuki

Cytrynka za Ciebie, będzie dobrze

Rybka zapraszam
Stary 2012-03-01, 13:46   #1726
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
trzymajcie kciuki
o, jesteś!
Trzymam kciuki z całej siły!
czekamy na wieści!
Stary 2012-03-01, 13:47   #1727
MoniaHan
Wtajemniczenie

kciuki Cytrynka!!!!!!!!!!!!!

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 13:47   #1728
tynka88
Zadomowienie

Cytrynko trzymam kciuki mocno

tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 13:47   #1729
Nikii89
Zakorzenienie

Cytrynka
Stary 2012-03-01, 13:50   #1730
rybka13
Zakorzenienie

Cytat:
trzymajcie kciuki
O bidulko Ty....
To moze nie dlugo urodzisz... skoro wody sie sacza. Pisz na biezaco co z Toba
A lena chyba sie nie podzielila informacjami...
O prosze... na raz zescie napisaly

Edytowane przez rybka13
Czas edycji: 2012-03-01 o 13:51
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 13:53   #1731
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

a ja wczoraj wyjątkowo wcześnie spać poszłam gdzieś ok 23 oczywiście w nocy z 5 razy musiałam wstać do toalety a za 3 razem jak wstałam miałam taką zgagę, że bez Reni się nie obeszło

TŻ przyjechał po 6 siedzieliśmy do 9 było miło

i zasnęłam razem z nim jak się obudziłam ok 10 nie było prądu masakra, włączyli dopiero ok 12 a ja na śniadanie chciałam tosty, a jak tu zjeść tosty bez prądu więc musiała być buła z dżemem :P

jutro mam odebrać te wyniki z paciorkowca ewentualnie w poniedziałek i teraz cholercia nie wiem czy mam je od razu zawieźć do swojego lekarza czy czekać do 14marca na wizytę i wtedy mu dać

No i moja koleżanka jest w ciąży będziemy miały dzieciaczki z tego samego rocznika - tak samo jak my obie

Widziałam, że pisałyście o niedzielnych leniwych dzieciach - a to brednie.
Bo ja z poniedziałku i co pracuś powinnam być ?? - a wręcz przeciwnie bo leń ze mnie nie z tej ziemi

aaggga Dominik jest cudowny !!

a ja dziś miałam sen - śniło mi się jak karmiłam maluszka jak odciągałam laktatorem, jak mi mleko wyciekło

no i dziś przyszły mi zamówione staniki do karmienia z allegro - JESTEM NIE ZADOWOLONA

MegMakeUp gratuluję ślubu

A co do ślubu cywilnego u mnie też był nagle pewnego wieczoru wracając z nad morza siedzimy wieczorkiem i tak rozmawiamy i doszliśmy w chwile, że chcemy cywilny jak najszybciej to jeszcze tego samego wieczoru dowiedziało się o tym kilka osób, reszta na dniach, na dniach załatwialiśmy termin i w zasadzie wszystko na szybko
Na ślub zdecydowaliśmy się jakoś pod koniec sierpnia, a 1października się odbył

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
Hej laski!
Ja w trakcie przeprowadzki, ale wpadłam szybko, żeby Wam napisać wiadomość od ASIKI:
Jest w szpitalu, miała bóle w nocy od 22 do 2 i potem od 4 do 6. Szyjka się skróciła i ma 1,5 cm rozwarcia. Chcą jej zrobić dziś badania (chyba zostanie też na noc) i jak będzie wszystko ok to najprawdopodobniej odeślą do domu, ale teraz czeka na swojego lekarza, bo on ma zadecydować co działać.

Więc trzymamy kciuki, może Zuzia zdecyduje się na wyjście
Trzymam kciuki

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytrynka trzymam kciuki

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 13:56   #1732
19claudia91
Rozeznanie

Cytrynka ! Malenstwo się już pcha na świat! ;-) powodzenia!

Fabianek
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 14:00   #1733
pempek
Zakorzenienie

Hej!!

asika, cytrynka powodzenia - trzymam kciuki

kurcze, wiecie co, ja jestem w 40 tc, mam nisko brzuch, w dzień co chwila do kibelka biegam, a w nocy ani razu nie wstaje - tzn. dopiero koło 5:30 się budzę, ale później i tak nie mogę zasnąć, więc nie liczę tego jako budzenie na siku natomiast spać i tak nie mogę, zasypiam o 2-3, budzę się, jak wspominałam, o 5:30. Później jeszcze trochę śpię jak M. wyjdzie do pracy...

Wczoraj byłam na KTG - wszystko ok, mam się stawić w poniedziałek, czyli w dzień terminu. A dziś wizyta - trzymajcie kciuki żeby było ok, najlepiej żeby się okazało, że mam rozwarcie i mam jechać na IP marzenie sciętej głowy raczej.... cos mi się wydaje, że moja córunia nie będzie chciała wcześniej wychodzić
pempek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 14:01   #1734
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

pempek trzymam kciuki

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 14:01   #1735
MegMakeUp
Rozeznanie

GG do MegMakeUp

Hm... chodzi za mną fasolka szparagowa więc chyba ugotuję na parze bo mam zamrożoną do tego troszkę masełka i otręby z przyprawami,a dla TŻ jeszcze jakieś mięsko
Ja ostatnio nie mam apetytu na nic...nawet na słodkie.
W sumie mogłoby tak zostać bo przez te ostatnie miesiące to czasem sobie pozwalałam na szaleństwa
Stary 2012-03-01, 14:01   #1736
cziqua
Zadomowienie

ale się spłakałam właśnie skończyłam oglądac film "Warrior" rewelacja nie wiedziałam że mordobicie może byc takie fascynujące i poruszające polecam

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 14:05   #1737
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
trzymajcie kciuki

Cytat:
Napisane przez pempek Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam na KTG - wszystko ok, mam się stawić w poniedziałek, czyli w dzień terminu. A dziś wizyta - trzymajcie kciuki żeby było ok, najlepiej żeby się okazało, że mam rozwarcie i mam jechać na IP marzenie sciętej głowy raczej.... cos mi się wydaje, że moja córunia nie będzie chciała wcześniej wychodzić
to bedziemy weteranki
bo poki co to jestesmy najblizej terminu, no jeszcze przed nami Mag i Joanaros, ale dosc sporo dziewczyn po nas spieszy sie na porodowke

a w poniedzialek to masz sie juz do szpitala stawic, czy tylko na jakas kontrole?

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2012-03-01 o 14:09
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 14:06   #1738
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:
trzymajcie kciuki
trzymamy kciuki trzymamy
oj coś obficie nam się ten marzec zaczyna
Stary 2012-03-01, 14:07   #1739
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość

jutro mam odebrać te wyniki z paciorkowca ewentualnie w poniedziałek i teraz cholercia nie wiem czy mam je od razu zawieźć do swojego lekarza czy czekać do 14marca na wizytę i wtedy mu dać

No i moja koleżanka jest w ciąży będziemy miały dzieciaczki z tego samego rocznika - tak samo jak my obie
Wynik na paciorkowca ważny jest w szpitalu podczas porodu, dla lekarza prowadzącego ciążę trochę mniej, możesz spokojnie poczekać do wizyty.

Gratulacje dla koleżanki

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 14:07   #1740
cottonpuma
Rozeznanie

Cytat:
trzymajcie kciuki

zaciśnięte. czy to już dziś? omsknęłoby się z 29.02 o włos!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości