|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Raczkowanie
|
Dot.: Stepper II
hej, ja dzisiaj 30min-mało, ale zawsze coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3362 |
Raczkowanie
|
hej hej
długo mnie tu nie było dziś 50 min hula hop i 40 min stepper ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3363 |
Zakorzenienie
|
ja wczoraj również 30 min.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3364 |
Raczkowanie
|
u mnie znów standardowo i wzorowo od trzech dni - 3000 kroków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3365 |
Raczkowanie
|
Carrolyn
a jak u Ciebie efekty? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3366 |
Raczkowanie
|
cóż
![]() - mniejszy cellulit - tyłek wyżej i na pewno jest ładniejszy - delikatny zarys mięśni na nogach dodatkowo znalazłam świetny blog o zdrowym odżywianiu i zamierzam się stosować do wskazówek w nim zawartych ![]() ![]() dziś sobie stepper darowałam - jakoś nie mogłam się zebrać w sobie. Uznałam, że należy mi się jakiś odpoczynek od niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3367 |
Zadomowienie
|
witajcie
![]() Ja od jutra zaczynam trening... Kolega pozyczyl mi stepper bo u niego lezal nie uzywany i jutro po malej konserwacji zaczynam ![]() ![]() Az sie boje ![]() ![]()
![]() |
#3368 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - pytanie do mieszkających w blokach/kamienicach mających pod sobą sąsiadów...
Jak robicie, że nie bulwersują się o hałas steppera? Macie go na czymś, podklejonego filcem, nie hałasuje? Ja dzisiaj dostałam "rurowe ostrzeżenie" za pośrednictwem kaloryfera i obawiam się, że na tym się nie skończy *.* Więc szukam sposobu na wyciszenie sprzętu...
![]() |
#3369 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3370 |
Zakorzenienie
|
Sąsiadów chętnie oleje, ale jeszcze rodzice się czepiają, że nie potrafię współżyć z ludźmi >.<
A co ja poradzę na to, że seriale są wieczorem? : ![]()
![]() |
#3371 |
Zakorzenienie
|
Ja mieszkam na 1 piętrze. Fakt faktem, że pode mną czasem ktoś mieszka a czasem nie. Mój stepper leży na dywanie. Nie wiem czy to słychać na dole czy nie. Na razie się nikt nie żalił.
![]() wczoraj - 30 min. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3372 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny podczytuję Was bo mam stepper, długo na nim nie ćwiczyłam i chyba do niego wrócę. Obecnie jeżdżę na rowerku stacjonarnym 40-60 minut i po tym czasie tyłek mi odpada, nie chce mi się dreptać jeszcze na stepperze. Zastanawiam się czy ćwiczyć zamiennie jeden dzień rowerek, następny stepper. Wyszłoby 3 dni steppera i 3 dni rowerka. Tylko czy to ma sens, czy może lepiej byłoby łączyć np. 30 min steppera + 30 min rowerka? Najlepiej byłoby sie zapytać specjalisty ale nie znam nikogo takiego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3373 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie tak zamieniłam. Zamiast iść godzinę na stepperze, robię tylko 30 min a drugie 30 min skaczę na skakance. Staram się, żeby jednego i drugiego wyszła godzinka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3374 |
Raczkowanie
|
ja wczoraj 55 min hula hop
i 30 min stepper chcę ograniczyć słodycze, bo za chwile wiosna i od razu ma byc lato ![]() więc trzeba jakoś wyglądać, a nie jak pasztet ![]() ![]() ja mam stepper boczny kettlera, chodzi tak cicho, że na bank nikomu nie przeszkadza ![]() ![]() a nawet jakby ktoś miał jakieś wąty toooo ![]() hehe żartuję Carrolyn, super efekty, ważne, że cos się dzieje, ja również poprosze namiar na tego bloga, jakas motywacja musi być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3375 |
Raczkowanie
|
jasne dziewczyny - już podaję
![]() http://smak-zdrowia.blogspot.com/ wczoraj tak się nakręciłam, że od razu chciałam wypróbowywać przepisy ![]() ![]() co do nóg to nie zauważyłam, żebym mocno zeszczuplały - raczej wyglądają zgrabniej po prostu ![]() ![]() ponieważ mam stepper taki jak monar podłączam się po jej stwierdzenie co do poziomu hałasu jaki wytwarza( a raczej jego brak) - mieszkam na 9-tym piętrze. heh Monar - tak te słodycze ![]() ![]() Rossi - w kwestii łączenia rowerek/stepper - ja na Twoim miejscu ćwiczyłabym wymiennie - tzn.jeden dzień rowerek jeden stepper. Z powodu wygody po prostu ![]() ![]() Edytowane przez Carrolyn Czas edycji: 2012-02-29 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3376 |
Zakorzenienie
|
Pytanko - czy któraś z Was ma może stepper firmy active (sprzedawane np. w realu)? Chciałam spytać, jak się sprawują? Czy szybko się psuja i jak z regulacją, czy faktycznie jest odczuwana?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3377 |
Zakorzenienie
|
Dziś pół godziny steppera - 2000 kroków
![]()
![]() |
#3378 |
Zakorzenienie
|
wczoraj - 20 min.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3379 |
Raczkowanie
|
u mnie wczoraj 3000 kroków zaliczone
![]() CzerwonaKokarda - niestety nie jestem posiadaczką takiego steppera przedwczoraj zrobiłam około 30-40 pajacyków, wczoraj ok.20 - teraz bardzo dokładnie czuję, że kondycja moich ramion,rąk pozostawia wiele do życzenia - dziś nie mogę ręki do góry podnieść ![]() Edytowane przez Carrolyn Czas edycji: 2012-03-01 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3380 |
lipiec na maksa!!! :)
|
35 minut - 3130 kroków zrobione wczoraj
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3381 |
Zakorzenienie
|
A kroki jak liczycie? Bo mój steper jeden krok traktuje jako "podwójny kroczek" czyli schodzę i odbijam i dopiera wtedy jest jeden.. Mam nadzieję, że mnie rozumiecie
![]() I liczycie właśnie takie kroki jak moje, czy pojedyncze bez odbijania?
![]() |
#3382 |
Zakorzenienie
|
Mój też tak liczy, wylicza tylko jak nacisnę prawą nogą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3383 |
Zakorzenienie
|
Ładniej to ujęłaś
![]()
![]() |
#3384 |
Zakorzenienie
|
Pytałaś o moje efekty, odpowiedziałam ci na tym drugim forum, co się pomyliłaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3385 |
amor vincit omnia
|
15min rnao+ teraz 40
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3386 |
Raczkowanie
|
dzisiaj 30min
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3387 |
Zakorzenienie
|
Nieco ponad 30 minut i 2100 kroków
![]() Licznik naliczył 300 kcal spalonych ![]()
![]() |
#3388 |
Raczkowanie
|
melduję posłusznie iż 3000 kroków zaliczone - mimo ogromniastego lenia, który mnie prześladował
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą, cały dzień jestem jakaś rozbita, śpiąca i bez humoru - nie tylko jeśli chodzi o stepper ![]()
![]() |
![]() |
#3390 |
Raczkowanie
|
ojjj...miałam podobnie
![]() jest tak paskudna pogoda, że się wszystkiego odechciewa - szaro, pada coś z nieba czego deszczem nazwać nie można. W pracy jeszcze wykazywałam jakiś entuzjazm ale dziś czas powrotny do domu przedłużył mi się w stosunku do normalnego o jakieś 20 min. - i podczas właśnie tej miłej jazdy(perspektywa jeszcze m-ca podobnych powrotów - coś tam działają na moście) usnęłam... gdy dotarłam do mieszkania nic mi się nie chciało. kolorowatecza - może pooglądaj zdjęcia Georga Clooney'a albo Andrzeja Młynarczyka - mi jakoś oni zawsze humor poprawiają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.