Miłośniczki H&M - cz. XI - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-01, 18:30   #2431
KathleenAnn
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki H&M - cz. XI

Cytat:
Napisane przez blueania Pokaż wiadomość
Jak zwykle krótkie..czemu teraz wszystko jest szerokie i krotkie
Bo obcisłe tuniki wyszły już z mody?
KathleenAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 18:41   #2432
ataga88
Raczkowanie

Dziewczynki czy gdzieś już w Warszawie pojawiły się marynarki ze złotymi guzikami?
ataga88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 18:50   #2433
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
To teraz gnamy do h&m i kupujemy ze zniżką
Yeahhh

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Napisane przez ataga88 Pokaż wiadomość
Dziewczynki czy gdzieś już w Warszawie pojawiły się marynarki ze złotymi guzikami?
Dzisiaj słyszałam, że niby gdzieś ukazała się informacja (na jakiś bilbordach chyba ), że te marynarki mają się pojawić od 1 do 4 marca w Polskich Haemach.
Ja od jutra znowu szturmuję poznańskie
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 19:10   #2434
ataga88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Yeahhh

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Dzisiaj słyszałam, że niby gdzieś ukazała się informacja (na jakiś bilbordach chyba ), że te marynarki mają się pojawić od 1 do 4 marca w Polskich Haemach.

A jeśli mogę wiedzieć to gdzie usłyszałaś taką informację? Ja jutro również uderzam do h&m
Stary 2012-03-01, 19:12   #2435
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EyeCatch Pokaż wiadomość
byłam dzisiaj i nie ma ich jeszcze

Dziewczyny, odbierała któraś w Lublinie kupon z Olay? W którym Rossmannie już są?
Z informacji jakich mi ostatnio udzielono są w poniedziałki, środy i czwartki Ale podejrzewam, że Pani chciała mnie zbyć:coj est:. A tak w ogóle nie ma wśród Nas jakiejś Wizażanki pracującej w HM?
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 19:13   #2436
anakrk
Zakorzenienie

Dziewczyny orientujecie się czy kupując ze zniżką -24% dostaje się kartę na 20,00zł przy zakupach za ponad 150,00zł (już po zniżce) Bo ta promocja z kartami chyba nadal obowiązuje.
anakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 19:22   #2437
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ataga88 Pokaż wiadomość
A jeśli mogę wiedzieć to gdzie usłyszałaś taką informację? Ja jutro również uderzam do h&m
U mojej mamy w pracy Jedna z kobietek mówiła, że niby widziała gdzieś reklamę, że te marynary się mają w takim terminie pojawić
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 19:28   #2438
ataga88
Raczkowanie

Cytat:
U mojej mamy w pracy Jedna z kobietek mówiła, że niby widziała gdzieś reklamę, że te marynary się mają w takim terminie pojawić

I oby to była prawda, bo już nie mogę się ich doczekać
Stary 2012-03-01, 19:28   #2439
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
Ja również kupiłam kremik, ale akurat mi się przyda bo potrzebowałam jakiegoś z filtrem
O kupon także musiałam się dopomnieć, bo pani kasjerka sprawdzała, czy na krem, który wzięłam obowiązywała promocja Miała jakąś rozpiskę i niby na te produkty tylko dają kupony. Powiedziałam, że w necie wyczytałam, że dają na wszystkie i też go dostałam
Jednak na pytanie, do kiedy trwa promocja dostałam odpowiedź, że "aż się kupony skończą"
to ja opowiem ciąg dalszy moich perypetii z serii kunia i niedoinformowane panie w rossmannie poszłam ponownie dzisiaj z paragonem za zakupy olay zrobione wczoraj no i niewinnie pytam czy dziś już wydają kupony zniżkowe do h&m za zakupy produktów olay. Pani którą zapytałam zrobiła znudzono-zdziwioną minę i mówi: kupony?? ale jakie kupony Poszła do drugiej i pyta: Sluchaj, my wydajemy jakieś kupony do haemu? Ta druga na to: Nieeee tzn bylo coś ale to się już skończyło 2 dni temuuu.. ja mówie: a to ciekawe, w innym rossmannie krakowskim jak i w całej polsce te kupony rozdają do 20 marca Ta pierwsza na to obróciła się na pięcie i poszła na zaplecze gdzie był ktoś trzeci i już w drzwiach pyta tej osoby o kupony. ta w końcu wiedziała. no to wyszła i mi mówi z miną piotrusia pana, że jak coś kupie olay to dostane kupon A ja na to, to świetnie, bo kupiłam wczoraj u Was i mam paragon. To znów było pytanie na zapleczu i w końcu mi przyniosła, wcześniej dokładnie go czytając

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 19:31   #2440
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Ja kupiłam krem do twarzy za 16,99zł
I w kasie musiałam spytać o ten kuponik
Pani je miała schowane głęboko
również kupiłam krem do twarzy za 16,99 i dostałam kupon, jednak musiałam się o niego przy kasie upomnieć.

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 19:38   #2441
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Yeahhh

jakbyś przypadkiem szturmowała też malte to mogłabyś zerknąć na bluzki z baskinką z trendu? te w kropki? moze dowieźli...
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 20:04   #2442
kombinacja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Z informacji jakich mi ostatnio udzielono są w poniedziałki, środy i czwartki Ale podejrzewam, że Pani chciała mnie zbyć:coj est:. A tak w ogóle nie ma wśród Nas jakiejś Wizażanki pracującej w HM?
ja pracuję, ale co konkretnie chcesz wiedzieć? kupony można realizować do 20 marca na zakupy bez ograniczeń, ale jak już pisano, nie wchodzi w to marni, beckham i rzeczy przecenione.

ja też mam kupon, kupiłam hydrożel za 16,99, ekspedientka mi powiedziała, że to obowiązuje tylko na kremy, ale jakoś ten mój żel przemyciłam, bo jest w takim samym opakowaniu co kremy
musiałam się upomnieć o kupon, bo pierwsza pani nic nie wiedziała, dopiero zawołała drugą i ta mi wydała kupon

generalnie dziwi mnie to słabe nagłośnienie promocji z reguły gdy h&m organizuje jakieś akcje zniżkowe, to stara się dotrzeć do jak największej ilości klientek, bo nawet jeśli z reguły h&mie nie kupują, to może akurat promocja je zachęci. a tu prawie nic nie słychać o tym.
Stary 2012-03-01, 20:07   #2443
siasiaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nobrit Pokaż wiadomość
u mnie wczoraj była w trzech kolorach, niebieskim czarnym i tym co pokazałaś, nawet nad nią myślałam chwilę, ale jednak nie wzięłam.
widziałam wczoraj, dokładnie wymiarów nie podam ale raczej jest malutka, tak 15 na 10(?) może ciut większa.
oo dzięki wybieram się do H&M w sobotę, mam nadzieję, że znajdę i koronkowe bluzki i pasiastą marynarę
a co do kuponów to rzeczywiście trzeba się przy kasie upomnieć, ale ogólnie bez problemu dostałam
siasiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 20:29   #2444
maroonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez suMMer_loVe Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy dostanę w Warszawie jeszcze gdzieś złoty metaliczny sweter? Na pewno wiecie o który mi chodzi ( mimo to wrzucam zdjęcie )
Ja widziałam w tamtym tygodniu w reducie. Nie wiem jak to wyglada teraz.
maroonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 20:41   #2445
Gadzina
Przyczajenie

Kochane!!!!
Czy orientuje się któras z Was, w którym krakowskim h&m dostanę jeszcze tę kurtkę? ;(
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 24896.jpg (22,4 KB, 30 załadowań)
Gadzina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 20:42   #2446
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KathleenAnn Pokaż wiadomość
Bo obcisłe tuniki wyszły już z mody?
jak dla mnie to teraz jest wszystko modne

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 20:46   #2447
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakrk Pokaż wiadomość
Dziewczyny orientujecie się czy kupując ze zniżką -24% dostaje się kartę na 20,00zł przy zakupach za ponad 150,00zł (już po zniżce) Bo ta promocja z kartami chyba nadal obowiązuje.
koleżanka dostała ale znając h&m to zależy od pracownicy sklepu i jej interpretacji......
Stary 2012-03-01, 20:47   #2448
agatkaao0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
to ja opowiem ciąg dalszy moich perypetii z serii kunia i niedoinformowane panie w rossmannie poszłam ponownie dzisiaj z paragonem za zakupy olay zrobione wczoraj no i niewinnie pytam czy dziś już wydają kupony zniżkowe do h&m za zakupy produktów olay. Pani którą zapytałam zrobiła znudzono-zdziwioną minę i mówi: kupony?? ale jakie kupony Poszła do drugiej i pyta: Sluchaj, my wydajemy jakieś kupony do haemu? Ta druga na to: Nieeee tzn bylo coś ale to się już skończyło 2 dni temuuu.. ja mówie: a to ciekawe, w innym rossmannie krakowskim jak i w całej polsce te kupony rozdają do 20 marca Ta pierwsza na to obróciła się na pięcie i poszła na zaplecze gdzie był ktoś trzeci i już w drzwiach pyta tej osoby o kupony. ta w końcu wiedziała. no to wyszła i mi mówi z miną piotrusia pana, że jak coś kupie olay to dostane kupon A ja na to, to świetnie, bo kupiłam wczoraj u Was i mam paragon. To znów było pytanie na zapleczu i w końcu mi przyniosła, wcześniej dokładnie go czytając
Ja to się dzisiaj strasznie zdenerwowałam. Pojechałam specjalnie do Rossmana aby kupić sobie coś i mieć tą zniżkę. Przy kasie pytałam Panią czy mają takie zniżki , a ona mówi , że tak jeszcze kilka jest. Postanowilam sobie kupić tonik , bo już mi się kończy. Zadowolona płaciłam przy kasie i mówie , że do tego powienna być zniżka , a tym razem inna Pani mówi , że nie ma. Zdezorientowana pytam drugą , czy mają , ona idzie coś przy kasie sprawdza i mówi mi , że już nie ma. Nie wiem czy to ta pierwsza wprowadziła mnie w błąd czy w ciągu 5 minut te kilka sie sprzedały ;/.
I w taki sposób wróciłam do domu bez zniżki.

— Czesław Miłosz
agatkaao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 21:12   #2449
dziolcha86
Zadomowienie

Dziewczyny,
o co chodzi z tymi kuponami z Rossmanna do H&M ?
Do kiedy taka akcja? I do kiedy można wykorzystać taki kupon ?
Stary 2012-03-01, 21:14   #2450
wiolaraczka
Zadomowienie

Hej dziewczyny
Mam do Was ogromną prośbę: napiszcie mi proszę jak jest z rozmiarówką tego sweterka? bo poluję na niego na allegro, widziałam komentarze o malej rozmiarówce.Noszę M jaki rozmiar wziąc?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zloty_2_hm.jpg (38,3 KB, 9 załadowań)

Po prostu Wiola
wiolaraczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 21:21   #2451
Dotka81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziolcha86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
o co chodzi z tymi kuponami z Rossmanna do H&M ?
Do kiedy taka akcja? I do kiedy można wykorzystać taki kupon ?
Ten temat wałkowany jest na forum non stop
Wystarczy przejrzeć wątki

Trzeba kupić coś z Olay i upomnieć się o kupon przy kasie
Do 20-23 marca do wykorzystania w H&M 24% zniżki

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 21:27   #2452
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kombinacja Pokaż wiadomość
ja pracuję, ale co konkretnie chcesz wiedzieć? kupony można realizować do 20 marca na zakupy bez ograniczeń, ale jak już pisano, nie wchodzi w to marni, beckham i rzeczy przecenione.

ja też mam kupon, kupiłam hydrożel za 16,99, ekspedientka mi powiedziała, że to obowiązuje tylko na kremy, ale jakoś ten mój żel przemyciłam, bo jest w takim samym opakowaniu co kremy
musiałam się upomnieć o kupon, bo pierwsza pani nic nie wiedziała, dopiero zawołała drugą i ta mi wydała kupon

generalnie dziwi mnie to słabe nagłośnienie promocji z reguły gdy h&m organizuje jakieś akcje zniżkowe, to stara się dotrzeć do jak największej ilości klientek, bo nawet jeśli z reguły h&mie nie kupują, to może akurat promocja je zachęci. a tu prawie nic nie słychać o tym.
Dziękuję za informację Chodziło mi o dni dostaw w H&M w Lublinie. O to czy są codziennie czy w konkretne dni..,bo pytałam się kilka razy i otrzymałam informację, że są w poniedziałki i czwartki, a ostatnio usłyszałam, że również w środy.. I teraz nie wiem
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 21:51   #2453
kombinacja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Dziękuję za informację Chodziło mi o dni dostaw w H&M w Lublinie. O to czy są codziennie czy w konkretne dni..,bo pytałam się kilka razy i otrzymałam informację, że są w poniedziałki i czwartki, a ostatnio usłyszałam, że również w środy.. I teraz nie wiem
a to już musisz niestety zadzwonić i zapytać, bo co sklep, to dostawy inaczej przychodzą. u mnie na przykład są codziennie poza niedzielą
Stary 2012-03-01, 22:02   #2454
kejtigda
Wtajemniczenie

Dziewczyny a te żarówiaste rzeczy z divided będą objete zniżką czy to jakaś specjalna kolekcja?

W galerii bałtyckiej dostawy są codziennie tak mi pani powiedziała

Kombinacjo może orientujesz się czy są w Twoim h&m białe koturny z tej sportowej żarówiastej kolekcji? Bo ja na nie czekam, czekam i boje się że nie dojdą bo wszystko z tej kolekcji już jest poza nimi i czarno-limonkowymi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg koturnydylemat.jpg (11,7 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez kejtigda
Czas edycji: 2012-03-01 o 22:04
kejtigda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 22:12   #2455
raz2trzy
Zadomowienie

Cytat:
Ten temat wałkowany jest na forum non stop
Wystarczy przejrzeć wątki

Trzeba kupić coś z Olay i upomnieć się o kupon przy kasie
Do 20-23 marca do wykorzystania w H&M 24% zniżki
skad wzielas 23 marca? i pozniej tak bedzie ktos to cytowal i powielal glupoty.
do 20 marca sa wydawane (badz do wyczerpania zapasow) i rowniez do 20 marca mozna je wykorzystac !
raz2trzy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 22:33   #2456
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Dziewczyny, ponawiam pytanie bo może nie wszystkie przeczytały

Czy któraś z Was ma te boyfriendy z nowej kolekcji?
nie miałam ich okazji mierzyć i nie wiem jak wychodzą
są szerokie w udach? Nie należe do najszczuplejszych i te zeszłoroczne mam rozmiar 33/34, na chwile obecną są lekko przyciasnawe i nie wiem czy te zamówić 34/34 czy 36/34? Bo mam okazje zamówić ze sklepu on line (oczywiście z zagranicy ). Pomożecie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hm.jpg (19,9 KB, 10 załadowań)

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 22:50   #2457
kombinacja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kejtigda Pokaż wiadomość
Dziewczyny a te żarówiaste rzeczy z divided będą objete zniżką czy to jakaś specjalna kolekcja?

W galerii bałtyckiej dostawy są codziennie tak mi pani powiedziała

Kombinacjo może orientujesz się czy są w Twoim h&m białe koturny z tej sportowej żarówiastej kolekcji? Bo ja na nie czekam, czekam i boje się że nie dojdą bo wszystko z tej kolekcji już jest poza nimi i czarno-limonkowymi
hmm ta neonowa kolekcja jest dostępna tylko w kilku sklepach, w moim jej nie ma. tu info: http://www.dressy.pl/blog/neonowa-kolekcja-w-hm/ nie wiem, czy te białe też pochodzą z tej kolekcji, gdybym się na nie natknęła jakoś - dam Ci znać
Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ponawiam pytanie bo może nie wszystkie przeczytały

Czy któraś z Was ma te boyfriendy z nowej kolekcji?
nie miałam ich okazji mierzyć i nie wiem jak wychodzą
są szerokie w udach? Nie należe do najszczuplejszych i te zeszłoroczne mam rozmiar 33/34, na chwile obecną są lekko przyciasnawe i nie wiem czy te zamówić 34/34 czy 36/34? Bo mam okazje zamówić ze sklepu on line (oczywiście z zagranicy ). Pomożecie?
ja nie mam, ale je mierzyłam i myślę, ze je kupię. nie są jakoś bardzo szerokie, mierzyłam w lecie te z zeszłorocznej kolekcji i było sporo luźniejsze. ja generalnie z reguły w h&mie noszę 30/34, teraz w zimie niestety trochę przytyłam i myślę, że mój rozmiar to jakieś 31, a z tych wzięłam do przymierzenia 29 i 30. w pasie 29 było dobre, ale nogawki za obcisłe jak na boyfriendy. 30 z reguły fajnie leżały w nogach, ale trochę pas za luźny, więc myślę kupić 30 i nosić z paskiem.
podsumowując: najlepiej jednak by było gdybyś przymierzyła
Stary 2012-03-01, 22:56   #2458
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez kombinacja Pokaż wiadomość
hmm ta neonowa kolekcja jest dostępna tylko w kilku sklepach, w moim jej nie ma. tu info: http://www.dressy.pl/blog/neonowa-kolekcja-w-hm/ nie wiem, czy te białe też pochodzą z tej kolekcji, gdybym się na nie natknęła jakoś - dam Ci znać

ja nie mam, ale je mierzyłam i myślę, ze je kupię. nie są jakoś bardzo szerokie, mierzyłam w lecie te z zeszłorocznej kolekcji i było sporo luźniejsze. ja generalnie z reguły w h&mie noszę 30/34, teraz w zimie niestety trochę przytyłam i myślę, że mój rozmiar to jakieś 31, a z tych wzięłam do przymierzenia 29 i 30. w pasie 29 było dobre, ale nogawki za obcisłe jak na boyfriendy. 30 z reguły fajnie leżały w nogach, ale trochę pas za luźny, więc myślę kupić 30 i nosić z paskiem.
podsumowując: najlepiej jednak by było gdybyś przymierzyła
dzięki, za odp nie mam jednak okazji ich zmierzyć bo z tego co widziałam u mnie w dwóch H&Mach nie było dużych rozmiarów musze sie jeszcze przejechać do Silesii, ale jakoś mi tam nigdy nie po drodze ale to juz wiem, jak coś zamówie największe
Poza tym też czekam na te trampy na koturnie... I się doczekać nie mogę

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 22:57   #2459
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

LadyI ja ostatnio prawie codziennie zaglądałam do h&m i codziennie mieli wieszaki z nowymi rzeczami i rozkładali po sklepie. Zresztą kiedyś mówiła mi babka że dostawy są codziennie

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 23:01   #2460
wykrasana
Szara Eminencja

I ja dzisiaj dorwałam swój kupon 24%. Zapytałam jakiejś ekspedientki na sali czy coś takiego jest ona powiedziała, że tak i wyjeła z jakiejś szafeczki i ukazała mi kupony uprawniające do zniżki na zakupy w sklepie h&m. Poszłam zatem po jakiś kosmetyk olaya i powędrowałam do kasy. Przy kasie powiedziałąm jakiejś innej kasjerce niż tej z sali, że do tego nalezy się kupon zniżkowy do h&m za zakup olaya ona zrobiła na mnie oczy i wyjęła cały plik tych kuponów spod kasy. Spojrzała się na kupon, na mnie, na tonik olaya, chwila konsternacji i zaczeła krzyczeć do koleżanki z kasy obok czy rozdaje kupony do h&M unosząc przy tym plik zniżek. Druga odpowiedziała, że nie rozdaje, wzruszając przy tym ramionami. Na co ta druga też wzruszyła ramionami i dała mi kupon
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości