|
|
#2461 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - cz. XI
ja uzyskalam informacje ze 4 razy w tygodniu, nie sa codziennie bo jak wiele razy o cos pytalam to Pani sie zastanawiala i myslala; hmmm dzis jest (np.) pon.to najblizsza dostawa bedzie w (np.)srode ..... -wiec na pewno nie codziennie
|
|
|
|
#2462 |
|
Wtajemniczenie
|
Komplikacja dziękuję
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2464 |
|
Rozeznanie
|
oby dzisiaj w koncu rzucili te marynarki
|
|
|
|
#2465 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja tak samo
![]() Cytat:
Panie w Rossmannie totalnie nic nie wiedzą, każda z dziewczyn tu piszących podaje inne informacje co do terminu wydawania kuponu ![]() Dobrze, że przynajmniej wiadomo, do kiedy można kupony w Haemie wykorzystywać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bity miesiąc, nie trzy dni
|
|
#2466 |
|
Raczkowanie
|
pozwole sie przywitac na wstepie napisze Dziekuje za informacje o znizsze z Rossmana Dzis lece po krem ,a pozniej czym predzej do h&m (jesli oczywiscie łaskawie u mnie kupony rozdaja) jestem milosniczka ciuszkow dla swojego dziecka z hma wiec na pewno mialabym na oc wydac ten kupon ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- oo cały miesiac wazne kupony to swietna wiadomosc ![]() oby tylko u mnie w rossmanie ekspedientki byly poinformowane i mialy kupony
|
|
|
|
#2467 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wiecie czy zniżki do HM rozdawane są również w miastach gdzie HM nie ma? |
||
|
|
|
#2469 |
|
Zadomowienie
|
to w M1 też jest trend? nie wiedziałam...
mi chodzi o te bluzki za 99 zł, nie 59
|
#2470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Trend jest w Malcie Wiem, o które bluzki Ci chodzi Mierzyłam ją
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że co kupony? he? mina "a co mnie to obchodzi" Wszędzie tak jest? nie pójdę tam więcejFajnie że jest aż 20 dni na wykorzystanie tego kuponu Ale na moją bordową kurtkę to się chyba nie doczekam
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pytanie, do kiedy je wydają była konsternacja, ale po chwili odpowiedź, że do momentu, aż kupony się nie skończą Każdy dostaje inną odpowiedź, a na innym wątku czytałam, że akcja ta jest jasna i przejrzysta, wystarczy się tylko dopytać Szkoda tylko, że każdy dostaje inną odpowiedź ![]() Ty na swoją kurtkę czekasz tak, jak ja na marynarkę
|
|
#2473 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie wiecie czy ten kupon 24% łączy się z kartą na 20 zł którą dostałam po zakupach w H&M? Pewnie tak nie jest ale zawsze można mieć nadzieje
|
|
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się jednak, że łączyć się te zniżki nie będą
|
|
#2475 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki za odpowiedź, też tak mi się wydaje. Najpewniej dowiem się podczas zakupów
![]() Lublinianki nie wiecie czy są już te rzeczy w naszym haemie?
|
|
|
|
#2476 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ta karta jest jak Twoje pieniadze, wiec nie ma co sie laczyc tylko poprostu placisz nia i tyle;] |
|
|
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może się mylę, ale jednak karta wydawana w Haemie też jest pewnego rodzaju kuponem promocyjnym i raczej te dwie zniżki łączyć się nie będą.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem Edytowane przez Forget_me Czas edycji: 2012-03-02 o 10:34 |
|
|
|
|
#2478 |
|
Zadomowienie
|
czyli moge skorzystać z tej zniżki+ zapłacić kasą i tą kartą za 20 zł?
|
|
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2480 |
|
Zadomowienie
|
ale nie jest to znizka % ani nic, to jest poprostu kasa - nie rozni sie w zastosowaniu praktycznie niczym od karty prezentowej ani wydawanej przy zwrocie, po prostu to sa Twoje pieniadze i mozesz sobie zaplacic nimi za co chcesz.
|
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dziewczyny, widziala, któraś z Was już w H&M te spodnie? Ja widziałam jednolite, a zalezy mi własnie na tych
|
|
|
|
|
#2482 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
oj myslalam ze masz jednolite a Ty tylko widzialas, te ze zdjecia sa fajne, ale nie spotkalam ich jeszcze;] Edytowane przez raz2trzy Czas edycji: 2012-03-02 o 10:46 |
||
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam tych jednolitych, ale takie same były w zeszłym sezonie: czarne, musztardowe i szare zdaje się
widziałam, że w tym roku się powtórzyły ![]() mierzyłam w zeszłym sezonie te musztardowe i moim zdaniem były super, ale jednak były za jasne jak na moją wielką dupę a te kwiatowe byłyby boskie ![]() albo czarny tshirt i różowa marynarka....kurde... musze je mieć
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2012-03-02 o 10:51 |
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem, jednak wydaje mi się, że i tak najpewniej będzie podpytać w sklepie o ewentualne łączenie rabatów. My tutaj możemy sobie gdybać, ale żadna z nas nie ma potwierdzonych informacji, więc może lepiej nie wprowadzać nikogo w błąd.
|
#2485 |
|
Zadomowienie
|
ale jakie laczenie rabatow?! chyba nie znasz polityki h&m, ta karta to nie rabat !!! to sa ' pieniadze ' i placisz sobie nimi za co chcesz, to ze Ty nie masz potwierdzonych informacji to mozliwe, ale kolejny raz nie wmawiaj mi, ze i ja ich nie mam, albo ze Ty wiesz lepiej co mam na mysli.;]
|
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj już o Twoich "potwierdzonych informacjach" czytałam na forum i jakoś nijak się to ma do tego, co opowiadają w sklepach, ale to pominę. Ja potwierdzonych informacji co do łączenia karty ze zniżką nie mam, ale to wyraźnie napisałam. Ty raczej z tego co piszesz też nie masz, tylko strzelasz w ciemno. Co masz na myśli wiesz chyba tylko Ty sama, ja się tutaj w jasnowidza bawić nie mam zamiaru. A polityki sklepu tłumaczyć mi nie musisz, bo o to nie proszę. Więc te uszczypliwości pozostaw dla siebie.
|
|
#2487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() polityka sklepu to cos co powinnas wiedziec, probujac udzielac odpowiedzi na pytanie, ale widocznie bez tego tez umiesz odpowiedziec, no to gratuluje, nie jestem uszczypliwa ale nieziemsko mnie drazni to jak ktos mi cos wmawia ze on wie lepiej co ja wiem niz ja sama, a juz nie pierwszy raz tak wlasnie sie do mnie zwracasz, nie wprowadzam nikogo w blad a jak cos wiem to sie dziele tym na forum bo po to jest aby wiecej osob moglo skorzystac, ja nie zaczynalam tej dyskusji z Toba ale ja skoncze,bo nie chce zasmiecac watku dziewczynom, juz przestane sie dzielic informacjami jakie otrzymuje - nie sa one od ciotki kuzynki kolezanki kolezanki ale od konktretnych sklepow ale to dla Ciebie ciagle za malo i bedziesz to negowac. ponawiam pytanie wizazanki powyzej, czy ktos widziala te wzorzaste spodnie za 59zl? ? interesuje mnie Lublin lub Rzeszow bo tu jestem aktualnie ? |
|
|
|
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytać informację na kuponie każdy potrafi, a informacja zaznaczona przez Ciebie w nawiasie jest właśnie informacją z kuponu. Temat tych rabatów przewija się od dawna, więc dziwi mnie to, że skoro dajesz tutaj takie "sprawdzone informacje z pierwszej ręki" to dlaczego tyle osób ciągle czegoś nie wie i dlaczego każdy dostaje inną odpowiedź dotycząca tych promocji.Polityka sklepu nie raz zaskakiwała, więc nie będę tutaj mędrkować jak co niektórzy i udawać wielkiego znawcę. Dalej będę twierdziła, że najlepszą opcją jest dowiedzenie się pewnych rzeczy u źródła. A na zakończenie dodam, że mnie też nieziemsko drażnią takie osoby, którym się wydaje, że wszystko wiedza najlepiej. Temat uważam za zakończony.
|
|
#2489 |
|
Szara Eminencja
|
Dziewczyny spokój
![]() Na zgodę wklejam kupon widmo
|
|
|
|
#2490 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do 2 ; bo nie potrafia czytac albo nie maja jezyka zeby powiedziec w ross ze nalezy im sie kupon? na przeplyw informacji miedzy pracownikami nie mam wplywu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

Ta pierwsza na to obróciła się na pięcie i poszła na zaplecze gdzie był ktoś trzeci i już w drzwiach pyta tej osoby o kupony. ta w końcu wiedziała. no to wyszła i mi mówi z miną piotrusia pana, że jak coś kupie olay to dostane kupon 

pozwole sie przywitac 

że co kupony? he? mina "a co mnie to obchodzi"