|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26
Wczoraj złożyłam zamówienie z 4, weszłam w strefę i szok! Nie ma faktury, a zamówienie ma status "odrzucone" Nigdy tak nie miałam i nie wiem o co chodzi ;| Termin zapłaty za zamówienie 3 minął w poniedziałek, ale zapłaciłam w środę i może dlatego, ze dopiero dziś zaksięgowali wpłatę...? Co robić w takiej sytuacji?
|
|
|
|
#3272 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3273 |
|
Raczkowanie
|
Mam wystawioną fakturkę i mam prawie wszystko bo oczywiście tych koszulek Believe ni mam mimo że miały zielone światło
|
|
|
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3275 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Dziękuję za opinie o maseczce naprawczej Advance
Cytat:
i w końcu nie wzięłam...i nadal nie wiem....dobrze,dam znać o tym szamponie czy jest dobry z kat,4 biorę na pewno(pod warunkiem że złożę zamówienie bo kieeepsko...) : Szminka Nude and Infused temperówka szampon przeciwłupież.dodający objętości lakier do paznokci Orange Scentini Citrus Chill i chyba tyle-plus jakieś próbki Cytat:
to ja sprayu nie chcę,nie zamawiam FAE bierz bierz bo śliczne są a czy któras się skusi może na metaliczny cień do powiek w kredce Color Trend? (kat,4,str.97) bo Teal mi się podoba |
||
|
|
|
#3276 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3277 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
Nie lubię takich
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
no wydaje mi się, że chyba nie przyjdzie, bo skąd mają wiedzieć, że go skasowała
![]() meddy powinnaś dzwonić do InPostu albo Avonu - chociaż teraz jest weekend już to nie wiem czy cos zdziałasz Edytowane przez joanwi Czas edycji: 2012-03-02 o 18:38 |
|
|
|
#3279 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam fakturę: Zestaw Lucy Drop produkcja zakończona, Summer White opóźniona
|
|
|
|
#3280 |
|
Raczkowanie
|
jak nie odbierze paczki to po kilku godzinach przychodzi jeszcze jeden sms. Ja tak przynajmniej miałam
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
Braki z dzisiejszej FV:
ŻEL POD PRYSZNIC MOONLIGHT - PRODUKCJA ZAKOŃCZONA. ![]() Szkoda, bo Mamuśka zawsze hurtem go zamawiała. ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Kiedyś była podobna kredka z serii Avon Color, chyba w 2007 lub 2008 roku. I nie byla kliesta, ale strasznie twarda, szorstka, i podrażniała powiekę jak się chciało nią malować oko.
|
#3282 |
|
Raczkowanie
|
jest program lojalnościowy na kat 4?
|
|
|
|
#3283 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3284 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, my w Avonie jako tako nie mamy czarnego lakieru prawda?
Bo klientka pyta czy będzie w następnym katalogu lub w którymś przyszłym i za ile. Odpowiedziałam jej, że z tego co widzę to na zdjęciu Midnight Plum wydaje się być czarny ale to bardzo ciemny fiolet i, że ewentualnie z matowych jest Black as Night. Oczywiście wspomniałam też o tych pękaczach. Sama nie wiem czy chodziło jej o któryś konkretnie (bo to nie ona chciała tylko znów jej jakaś znajoma). Ale wymieniłam chyba wszystkie możliwe warianty, tak? Czy jest jeszcze jakiś i nie zauważyłam ? |
|
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może to zależy od oddziału |
|
|
|
|
#3286 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o koszulki Believe to oddzwonili mi z Avonu (bo do południa byli zieloni w tym temacie) no i koszulki podobno są ale dla liderów a nie dla szaraczków, czyli konsultantek
więc nic tylko wziąść się za liderowanie![]() A tak poważnie to konsultantka nie może zamówić Więc zawsze rachunek mniejszy---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Dokładnie, z tego co widać to nawet jak odpisują to wierzyć nie możemy do końca, no i oczywiście jak zapytałam telefonicznie tak dodatkowo to też nie wiedzieli tam co to jest, babeczka przeczytala mi skróty które ja na fakturze też widzę.... maskra jakaś ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
Na FAD mnie skusiłaś właśnie ty muszę omijać Twoje posty, oczywiście żartuje z chęcią je czytam.Mało tego poproszę po jakimś czasie o opinie tego szamponu przeciwłupieżowego
|
|
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nadal na infolinii nie wiedzą wszystkiego do końca
|
|
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie wiecie, czy gdziekolwiek można dostać mgiełkę mango i passiflora?
|
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, tez jestem konsultantką i też widziałam, jakieś 10 min czekałam na lini zeby mi to wytłumaczyli ale na koniec powiedzieli ze nie ma osoby kompetentnej na miejscu w tym temacie:P czasem niektóre z Was są mądrzejsze niż te osoby na lini.
|
|
|
|
#3290 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
czyli sobie odpuścić kredko-cień z CT,to dobrze,więcej zostanie w portfelu
![]() Cytat:
są zupełnie inne,ale oba uwielbiam ![]() z rzeczy które mogę polecić to peeling Clearskin (zielony),dla tych co lubią mocne ścieranie
|
|
|
|
|
#3291 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak w 4 katalogu weszłam do klubu róży, to w następnym zamówieniu też z 4 katalogu będę mogła zamówić te torebki tylko dla klubowiczek i te długopisy w kształcie szminki?
|
|
|
|
#3292 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam brakujący Summer White w COKu w Katowicach
|
|
|
|
#3293 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3295 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Miałam żółtą kropę przy szmince Olśniewający kolor Natural Glow i szarą przy Bond Forever buu... klientka przypomniała sobie o tym zapachu kiedy oczywiście go już nie ma... Jeśli któraś ma na zbyciu to proszę o info na priv
|
|
|
|
|
#3296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3297 |
|
Raczkowanie
|
Chciałbym zamówić z demo podkład Idealna Cera, ale nie wiem który odcień wybrać. Z avonowych podkładów miałam tylko Lekki podkład Idealny kolor odcień Creamy Natural, ale ten z demo nie ma takiego odcienia, myślicie, że lepszy będzie Shell czy Natural Beige?
|
|
|
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
mam fakturę, a nawet dwie
i zero braków
|
|
#3300 |
|
Rozeznanie
|
Zamówienie z kat.4 złożone. Łącznie na 1344,74 zł.
![]() Żółtych kropek nie miałam, ale za to były szare. ![]() Szara kropa przy: - okulary Drew - wieszak na biżuterię - zestaw biżuterii Lucy Tear Drop |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.

. W zasadzie żadnych problemów nie mam, zamówiłam ot tak, może na lato się przyda.. nie wiem, jak w przypadku problemów jakichś. Nie wiem, czy Ci polecić
i w końcu nie wzięłam...i nadal nie wiem....
to ja sprayu nie chcę,nie zamawiam 
Nie lubię takich 

...57...56