|
|
#3541 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Cytat:
|
|
|
#3542 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ta sesja z new looka a w szczególności Michalina... ok oświetlenie kiepskie, ale to i tak tego nie tłumaczy
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
Tej porazki nic nie tlumaczy- kto byl stylista?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
#3544 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
btw, jesli taki klimat obecnie panuje w New Looku, to na pewno nie odwiedze tego sklepu .
|
|
|
#3545 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3546 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a zresztą... z New Looka to i tak tylko skinny dżinsy lubię ![]() i naprawdę nie rozumiem mody na skarpetki do szpilek, w dodatku do peep toe jak ma Papierska, chociaż ona chyba i tak ratuje tę całą sesję... Ale te skarpetki... brrr
Edytowane przez fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 Czas edycji: 2012-03-02 o 11:35 |
|
|
|
|
#3547 |
|
Wtajemniczenie
|
aaa pamiętam!!!
niedawno widziałam laske w podobnych butach, do tego czarne śliskie spodnie(lekko dzwonowate) spodnie włożone w buty, kurtka materiałowa czarna z kapturem, torebka a'la chanelka na łańcuchu, pazurska sztuczne, czarne włosy, wyskubane brwiska zrobione henną noo ludzie
|
|
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
Odnośnie tej sesji, mogli po prostu w godzinach małego ścisku, wynająć jeden wagon, dobrze go oświetlić, wsadzić statystów udających tłum, a nie wykorzystać tłum odwracający głowy z niesmakiem
![]() Takie zdjęcia to tysiąc gimnazjalistek ma na facebooku
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) na pewno wiele z nas udzielających się na wizażu lepiej by wyglądało na profesjonalnych sesjach niż one (Michalina i Papierska) ![]() o, a Kasia T. znów się lansuje na blogu, notka pod tytułem : "gdzie to ja nie byłam i do jakich to ja witryn sklepowych znanych marek nosa nie przyklejałam".. Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2012-03-02 o 12:40 |
|
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że nikt mnie tu nie zlinczuje ale mnie osobiście rozwala szał na buty typu Lita... Dla mnie są okropne, jak buty ortopedyczne na obcasie
Chociaż mimo wszystko w sumie nie chodzi mi o same buty bo każdy ma inny gust ale zaobserwowałam takie zjawisko u wielu szafiarek - widać, że dziewczyna ma na codzień zupełnie inny styl ale "poluje" na Lity bo są takie piękne i "koniecznie muszę mieć" i milion zdjęć tych butów To samo jest z shopperami z Zary nie mam nic do tego, że komuś się może podobać bo w końcu gdyby wszystkim podobało się to samo to byłoby nudno ale już tu któraś wizażanka przytaczała bloga Kamili, która "musi nam się pochwalić Zarką" TO mnie rozwala ;-) (swoją drogą nie miałam do czynienia z tymi butami ale na niektórych zdjęciach jakoś tak się brzydko marszczą jakby stopa miała zaraz tą skórkę przerwać?)
|
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, totalnie rozwalił mnie ten jej wpis. Już kiedyś pisałam tu, że jak dla mnie największym błędem jej postów wyjazdowych jest to, że ona nie pokazuje miejsc, w których była, tylko pokazuje siebie tam. Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-03-02 o 12:57 |
|
|
|
|
#3554 |
|
Konto usunięte
|
wydaje mi się że blog Kasi T jest z góry skazany na porażkę. jak będzie pisała o okazjach upolowanych na przecenach i ogólnie o oszczędzaniu a potem prezentowała to w Tyrolu czy w innym ciekawym miejscu to będzie że hipokrytka
jak będzie otwarcie pokazywała to co ma bez fałszywej skromności to zaraz ktos powie że się obnosi ze swoja zamożnością. I tak źle i tak niedobrze ![]() ale jeśli odjąć od tego bloga treść i nie dorabiać mu żadnych ideologii to jest po prostu zbiór ładnych fotek do pooglądania
|
|
|
|
#3555 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
Świeżo znaleziony rozwalacz: http://www.athensreport. com/pregnant- glamour-model-walks-the-runway-nak
Edit: Usunęłam częśc linku, bo faktycznie coś tam w nim dodatkowego siedziało. Ogólnie w linku były zdjęcia z pokazu kapeluszy - nagie, ciężarne modelki na wybiegu, ubrane tylko w kapelusze
Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-03-02 o 19:26 |
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A sam pokaz... jak dla mnie to kolekcja kapeluszy żadna, a sam pomysł to na zasadzie "niech piszą co chcą byle nazwiska nie przekręcili". |
|
|
|
|
#3558 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem czy akurat w ten wątek dobrze trafiłam, ale ten wywiad mnie rozbroił (zarówno pytania, jak i iście skromne odpowiedzi). W całej otoczce tego pięknego modowego bloga
![]() http://www.pieknosc-dnia.com.pl/moda...rld-of-fashion "Z drugiej już wiem co czują celebryci, gdy chcą mieć święty spokój na co dzień a nie zawsze się da. " ![]() Zastanawia mnie tylko jedno, bez złośliwości, czy ona naprawdę myśl, że wejścia na jej blog swiadczą o pozytywnej popularności? Bo nietrudno zauważyć, że jest bardzo często obiektem kpin na różnych stronach i pewnie stąd te rzekome 250tys odwiedzin. ![]() Nie wiem w jakim świecie żyje ta kobieta, ale jej blog mnie niesamowicie zadziwia. Napisałam jej kiedyś szczery komentarz, żadne chamstwo i nie opublikowała, to ja już sama nie rozumiem?
A z kolei najnieszczęśliwsze życie ma swoje słoneczne godziny i swoje ubożuchne kwiatki szczęśliwości, rozsiane wśród piasku i kamieni. Hermann Hesse Edytowane przez tosiajola Czas edycji: 2012-03-02 o 18:24 |
|
|
|
#3559 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czasami tak się zastanawiam, czy ona nie zdaje sobie sprawy z tego, że jest zwyczajnie śmieszna? Te jej "stylizacje", wywiady... Wiadomo, że każdy ma swój gust i zawsze będą tacy, którym się coś nie spodoba, ale to chyba nie przypadek (i nie zazdrość ), że tyle osób ją i jej styl krytykuje.
|
|
|
|
|
#3560 |
|
Zadomowienie
|
Mnie blog Kamili przestał rozwalać jak ujrzałam ten:
BLOG EMILII http://iamemiliaa.blogspot.com/
|
#3561 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może ona naprawdę myśli, że wszyscy jej zazdroszczą?W jej stylizacjach i ogólnym wyglądzie najgorsze jest niechlujstwo, ale już w tym wątku ktoś trafnie to opisał ![]() A i perelka następna : www.nieuporzadkowana.blog spot.com Te najnowsze stylizacje takie tragiczne nie są, ale wcześniejsze mega :P
A z kolei najnieszczęśliwsze życie ma swoje słoneczne godziny i swoje ubożuchne kwiatki szczęśliwości, rozsiane wśród piasku i kamieni. Hermann Hesse Edytowane przez tosiajola Czas edycji: 2012-03-02 o 18:30 |
|
|
|
|
#3562 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przeprowadzającego wywiad obowiązują jakieś zasady poprawnej polszczyzny. No chyba, że ja jestem już niedzisiejsza i nie znam się na współczesnym "dziennikarstwie" . Edytowane przez ladyan Czas edycji: 2012-03-02 o 18:29 |
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chce bronic Kamili, ale ona po prostu jest osoba upartą i nieufna, wiec dlatego jej zachowanie jest czasami niezrozumiale.
Po za tym jej temat byl tutaj tyle razy walkowany, ze mozna by ksiazke napisac XD |
|
|
|
#3564 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3565 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3567 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wg mnie większość stylizacji z tych blogów (Kamili, Emilii i Nieuporządkowanej) to po prostu marnowanie potencjału czasami naprawdę fajnych ciuchów Może i wiele osób na ulicy wygląda podobnie, ale nie pokazują tego na blogach i nie uważają się za osoby interesujące się modą lub feszynistki. Czasami mogłyby spojrzeć krytycznie na to co widzą w lustrze i zastanowić się czy warto wrzucać coś takiego do sieci, wystawiając się na ogromną krytykę. |
|
|
|
|
#3568 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic nie mam do takich osób, wolny kraj, ale takie blogi to przede wszystkim powinny cieszyć oko i pozwalać na inspirowanie się tym co tam jest pokazane, nie?
|
|
|
|
|
#3570 |
|
Rozeznanie
|
Przeczytałam dopiero po otwarciu, ale mój antywirus też go wykrył.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.

ok oświetlenie kiepskie, ale to i tak tego nie tłumaczy
.
a zresztą... z New Looka to i tak tylko skinny dżinsy lubię

) na pewno wiele z nas udzielających się na wizażu lepiej by wyglądało na profesjonalnych sesjach niż one (Michalina i Papierska)