|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
Cytat:
Cytat:
LHR mi przypadl do gustu ![]() Cytat:
każe se przywieźć troche wisły i ziemi z plantów i będę mieć krakowskie artystyczne wesele Cytat:
Dojechałam na seminarium na Ingardena. Okazało się że mamy na podchorążych.. Dyla na podchorążych, z buta parkiem krakowskim do placu inwalidów, złapałam tramka oczywiście bez biletu, wpadłam na uczelnie i co? Pani promotor już pojechała tylko ja tak moge ![]() Wróciłam do domu i idę szykować coś na wieczór- moja paczka przyjeżdża testować bądź jak twierdzą smakować weselną
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Nieee, to był żart
Ale zaczynam blogowanie - kosmetyczne. Bo chciałam zrobić coś dla siebie
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#514 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a może ktoś jest tak sfiksowany, że specjalnie przyjedzie?![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
może ci opowiem jak się spotkamy na kijkach![]() Cytat:
![]() Cytat:
Magdalena G....:P
|
|
#515 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej Laski!
jestem na 13 stronie i odpisze na dotychczasowe posty, bo zaraz znowu wybywam na trening i bede po 20.30 ![]() Cytat:
juz za pozno na wymigiwanie sie przykro mi![]() Cytat:
oj Madziu, bo jak sie czegoś chce bardzo to sie to poprostu robi, a Rodziece sie przyzwyczają Moi tez na początku mieli jakies ALE, ale My postawilismy na swoim, wyjechalismy i zamieszkalismy razem i juz gadki nie bylo, a rodzice są happy ze nam sie uklada Bo popartz, czy Twoi Rodzice przestaliby sie do Ciebie odzywac gdybyś zamieszkala z TZ? wątpie (no wyjatek taki, gdyby byl jakims ćpunem czy przestępcą i z czystej troski nie zgadzaliby sie na to )Cytat:
![]() Cytat:
serio?? a gdziie w Norge? macie jakąs rodzine tutaj? jak nie to przyjedz do mnie ![]() ale ostrzegam, ze te plany na 2-3 lata mogą sie przedluzyc tak jak w naszym przypadku bo nie ma po co narazie wracac ![]() oj zgadzam sie. Ma się plecy - ma się prace |
||||
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-03-02 o 18:12 |
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
Ślepa się robię już na starość
Co cebulowego pichcisz?
|
#520 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Kiedyś prosiłam o . Nie zauważyłam zbyt wielu odpowiedzi , ale chyba jednak trzymałyście bo mój wyjazd, który wisiał na włosku jednak na 90% się odbędzie, zatem DZIĘKUJĘ
|
|
#521 |
|
Wtajemniczenie
|
hellou
kto pytał o PM-ki z okolic Wrocka? to ja! a najbliżej mam do naszej nowej koleżanki tildi (jak przekręciłam nicka przepraszam, piszę z pamięci
|
|
#522 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i wszystkim innym dziewczynaupływajacych dni i zalatwionych spraw. W pracy miałam sajgon. A jak wróciłam do domu.... tu wielkie sprzątanie. W niedziele jest spotkanie rodziców, a moja mama uprała firanki, wyczyściła płytki
|
||||
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wielokrotnie do tżta się nie odzywali robili mu na złośc a jakbyśmy MY zamieszkali razem to byłabym awantura że hoho, ale to jesteśmy MY a brata tżta traktują ulgowo chyba tylko po to żeby sie wkońcu ustatkował, chociaż szczerze mówiąc jakby moi rodzice usłyszeli że chcę z chłopakiem zamieszkac po 4 miesiącach znajomości to zadowoleni by nie byli napewno przygnębia mnie to wszystko, odechciewa mi sie tego całego wesela, to będzie jedna wielka szopka
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2012-03-02 o 18:51 |
|
|
|
|
#525 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#526 |
|
Zadomowienie
|
Ja moge pokroic ![]() A tak w ogole to musze sie wam pochwalic, ze dziaj gotuje dla mnie dwoch facetow!!!! ![]() Moja znajoma Wloszka pojechala na dwa tyg do domu i jej facet zostal tutaj sam, a ze to nasi bardzo dobrzy znajomi wiec zapraszamy go zawsze do siebie na jedzonko jak ona wyjezdza, no i dzis wymyslili ze ugotuja razem z moim TZ dla mnie obiadek no i siedza w kuchni i cos tam pichca wloskiego oczywiscie, ale nie chca powiedziec co...wiec na razie tylko siedze i robie sie coraz bardziej glodna od tych zapachow....
|
|
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Ile Twoja pociecha ma lat?![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
( wkleiłam kilka linków dla Ciebie na poprzedniej stronie )
|
|
#528 |
|
Rozeznanie
|
Witam się z Wami w nowym wątku
Zabieram się za nadrabianie, bo nie miałam czasu żeby wejść na wizaż..bo musiałam się trochę Tż zająć..bo wczoraj miał zakładany na rękę gips..
|
#529 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to co chętna na spotkanie??
|
|
#530 |
|
Zadomowienie
|
mój TŻ jest z Wrocka wiec często u was bywam - może uda mi się kiedyś przyłączyć
|
|
|
|
#531 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No wlasnie problem jest nie tyle z kolorem co z jego odcieniem, bo ja nie chce takiego ciemnego zywego fioletu, tylko taki bardziej jasny i brudny. Cos jak ten material tutaj, choc przyznam szczerze ze nawet ciezko ten kolor znalesc w necie....juz nie wspomne o butach... http://sklep.textilmar.pl/satyny-atl...os-p-1536.html Cytat:
Te z asosa bardzo ladne, i coraz bardziej sie zastanawiam czy nie zrezygnowac z tego fioletu i nie przjsc na jakis inny kolor... Te z menbura tez ciemne... No wlasnie mam jedne w menburze upatrzone, ale sa biale no i myslalam zeby je zafarbic, ale po pierwsze nie chca farbic butow ktore nie sa zakupione w firmie ktora je farbuje, a po drugie nie podobaja mi sie satynowe buty. Blyszcza sie tak niefajnie...nie lubie tego....Zdecydowanie wolalabym zamszowe... No i co najwazniejsze to po to kupowalam krotka kiecke zeby miec jakies zarabiste buty a nie jakies zwykle czolenka, no i teraz lipa...pojde chyba na boska... Znalazlam wczoraj piekne w zarze, ktore odpowiadaja moim wymaganiom stylistycznym...no ale kolor nie ten.... http://www.zara.com/webapp/wcs/store...NGBACK%2BJEWEL No i teraz bede myslec czy nie zmienic koloru dodatkow, tylko jak na razie nie mam koncepcji.... |
||
|
|
|
#532 |
|
Zadomowienie
|
Witam, melduję się w nowej części, ale tak pędzicie z postami, że ledwo nadrobiłam i każdej nie odpiszę... A stary wątek muszę sobie podarować, bo nie mam szans nadrobić - dramat
Marylko: relacja i zdjęcia przepiękne, te kolory, sceneria, ale przede wszystkim spełnienie marzeń - do pozazdroszczenia Ślubnie: u mnie z przygotowań coś ruszyło, bo tak: - zapisałam się na paznokcie (mamusię też) - wybraliśmy tort i po wypłacie jedziemy podpisać umowę i zazaliczkować a przede wszystkim zrobić projekt TŻ mój kochany chciał sprawić mi niespodziankę i zazaliczkować tort już dzisiaj (bo dziś byliśmy w cukierni), ale woleliśmy się wstrzymać do wypłaty- motyw przewodni będzie wszędzie obecny: motyle!! A kolory przewodnie to żółty, pomarańczowy, ecru i gdzieniegdzie róż dla kontrastu - chodzimy na kurs tańca i idzie super - jutro druga lekcja ![]() A teraz o mnie i dlaczego mnie tyle nie było: moje zdrowie to dramat i katastrofa. Jak wiecie lub nie, więc przypominam - zasłabłam jadąc autem, dojechałam do parkingu i zemdlałam (1.02.2012), a że nie była to pierwsza utrata przytomności w moim życiu i niestety najbardziej dramatyczna to jestem w trakcie badań. Tydzień temu ledwo przeżyłam gastroskopię, w najbliższym czasie neurolog, ponownie kardiolog itd.. Jest niewesoło, bo to co powiedzieli wstępnie jest jakby postawieniem na kimś krzyżyka, ale nie piszę co i jak, bo dopiero jak się potwierdzi lub nie to się Wam wyżalę. Liczę na to, że się nie potwierdzi i błagam Was o kciuki w tej sprawie. Do tego miałam na uczelni beznadziejną sytuację z poprawką i dziękuję Wam za kciuki, bo udało się zdać, znów dostałam ITS na ten semestr i teraz do końca marca muszę magisterkę napisać, a ja nie jestem w stanie się na niczym skupić i o niczym myśleć, więc będzie praca na odwal się Będę już z Wami cały czas I to regularnie
|
|
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówiłaś,że masz dużo dodatków kupionych już fioletowych... Jak dla mnie te klipsy Neny zabójczo wyglądały, zawsze można przemyśleć takie rozwiązanie. Ja jednak, pomimo że mam te wymarzone czerwone szpilki stwierdziłam,że cała reszta by była biała. Białe kwiaty, wstążka w pasie. Jednak kolorowych rzeczy bym się nanosiła i nanoszę. A to ten dzień
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#535 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
aby zdrówko dopisało
|
|
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musi być dobrze
|
|
#537 | |
|
Rozeznanie
|
p
Cytat:
![]() I dziękuję za kciuki, udało się... w końcu zdałam ten nieszczęsny egzamin. Na pierwszej poprawce zabrakło mi 1,7% do 60% i mi tego nie zaliczyła
Edytowane przez chocolate muffin Czas edycji: 2012-03-02 o 20:42 |
|
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym wątku.
Nie było mnie dwa dni a wy tak zaszalałyście z postami... Przed chwilą wróciłam z Krakowa. Wczoraj zostałam u koleżanki bo chciałybyśmy zrobić małą imprezkę. Skończyło się tym, że od 2 przyszłą sąsiadka i nakrzyczała na nas, że jesteśmy za głośno i że zadzwoni na policje jak się nie uspokoimy. Chyba dopiero wtedy zorientowałyśmy się, że jesteśmy głośno. Ale nie mniej impreza się udała. A teraz ze spraw ślubnych to przyszły te próbki zaproszeń. Papier jest ładny druk też ale wielkość pozostawia wiele do życzenia. Są na prawdę malutkie. Myślałam, że będą poskładane i wstążki zawiązane a tu dostałam wszystko w trzech częściach. No i w związku z tym kokarda wygląda jak wygląda. Wstawiam wam zdjęcia.
|
#539 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiktusiaczku
mocno trzymam za zdrówko ! Aaale jestem padnięta Aha- z teściem okazało się gorzej niż sądziłam... nie będę Was zanudzać całą długą historią, ale w skrócie mój teść uważa, że skoro ma możliwość podarowania nam gotówki na start, jest królem i władcą, który może nam mówić gdzie i kiedy mamy się wprowadzić! Wczoraj sam (!) był oglądać jakies mieszkanie w kamienicy (na osiedlu, gdzie bałabym się wyjść wieczorem do sklepu!) i zachwycony jest, zachwala, już nam mówi co i jak ![]() Przepraszam, że nie cytuję i nie odpowiadam na posty, ale sił juz nie mam
Edytowane przez adoosienka Czas edycji: 2012-03-02 o 20:50 |
|
|
|
#540 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluję mężatkom
Wszystkie macie już zamówione suknie? Tylko ja taka niezdecydowana? ![]() Dla przypomnienia - ślub mam 30.06.2012.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

Ja se pojadę do Zienia poprzymierzać na kreacje na wieczór,bo jak każda szanowana się bolgerka z wawy zaliczam pokazy mody i premiery co weekend
LHR mi przypadl do gustu 

tylko ja tak moge 
Jak wrócimy już normalnie do pracy to i tak zrobimy poczęstunek i postawimy flaszki. Myślicie, że to mogłoby wystarczyć bez zapraszania?

Ja będę robić raporty jak będę w pracy, a w resztę dni któraś z gaduł

Co cebulowego pichcisz?
nie chcę zbyt wysokich, ale muszą być chabrowe - no i nie mogą byc z jakiejś skóry, najlepiej z satyny... widziała któraś z was coś takiego gdzieś? bo ja skórzane owszem, ale satynowych nie...
. Nie zauważyłam zbyt wielu odpowiedzi
, ale chyba jednak trzymałyście