|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam
Taa, zakład utylizacji szmalu/staruszków
![]() I płacisz te składki zdrowotne a jak chcesz się wyleczyć zanim umrzesz to musisz iść prywatnie i też płacić No ale póki co cieszmy się weekendem
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam
Ja chcę zaryzykować i pójść do gina na fundusz. Boję się iść do kogoś nowego ale podobno bardzo miłe panie tam pracują. Całkiem niedawno otworzyli nam nową przychodnię.
|
|
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
zacznę się cieszyć dopiero jutro o 9.30
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3604 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak, wiem.... źle się odżywiam ![]() Cytat:
![]() Nie martw się na te wesele pójdziemy z Tobą WSZYSTKIE!
|
||
|
|
|
#3605 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kobietki
Mam pytanko- czy wiecie może cóż to takiego - żel aloesowy Palomy?
|
|
|
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety ten z Palomy nie jest już produkowany ![]() A tak w ogóle to hej dziewczyny
|
|
|
#3607 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam juz tak dosyć, idę do pracy i potem cały dzień humor zepsuty. Na dodatek zrobiłam sobie coś przy tych ciężkich karmach i boli mnie łokieć jak ruszam ręką kilka razy dziennie, jakby prąd Marysia, ja Ci zazdroszczę, też chętnie już bym ślub poplanowała .Cytat:
![]() jak? ![]() Ogólnie to tez nie rozumiem takich ślubów gdy on bez pracy, ona bez pracy, ale" jakoś to będzie".
Edytowane przez 19agusia91 Czas edycji: 2012-03-02 o 21:22 |
|||
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
No ale dlaczego? Bo nic konkretnego nie powiedziałaś nowego
![]() Moi rodzice o ile sytuacja finansowa się nie zmieni na pewno tez dołożą nam pieniądze na wesele i nie widzę w tym nic złego. Nie polecę do nich nigdy "mamo, tato, biorę ślub i musicie mi kupić to i to i dać tyle i tyle, bo to Wasz obowiązek" w życiu. Ale wiem,ze moi rodzice chcą, żebyśmy mieli wesele, nie wyobrażają sobie wydać jedynej córeczki i obżenić jedynego synka bez wesela i chcą mieć w tym swój udział. Zmienią zdanie, spoko, nikt żalu nie będzie miał.Nikt nie będzie nakładał na nich takiego obowiązku, ale jeśli będziemy z Tż chcieli wesele i rodzice będą chcieli pomóc tonie zaprzemy się rękami i nogami i nieee, nie możeeeecie---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Jak zakładanie soczewek idzie?
Edytowane przez 19agusia91 Czas edycji: 2012-03-02 o 21:32 |
|
|
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo po prostu jestem przewrażliwiona. Często coś mnie pobolewa a to dół brzucha a to jajnik. Kiedyś bolał mnie na tyle mocno, że nie mogłam chodzić, pulsujący ból promieniujący do pleców brrr Niby robiła mi dokładne badania, powiedziała że wszystko jest z nim w porządku ale mam stracha że może jednak źle sprawdziła Chciałabym pójść do innej żeby utwierdziła mnie w przekonaniu, że wszystko jest ok. [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3268225 0]Mi Mama robi, ale ja i tak ich nie jem -.- Nic nie poradzę na to, że w szole nie jestem głodna. Jem zazwyczaj rano o 7/8 (zależy na którą do szkoły) i potem obiadokolacje między 18-20. Chyba, że zjem coś u TŻ czy na mieście, to kolacji już w domu nie ruszam. Tak, wiem.... źle się odżywiam [/QUOTE]Wow to malutko jesz. Ja poza domek jestem ciągle głodna
|
|
|
|
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Miki, a robili Ci usg?
Ja ostatni poszłam z tym samym problemem, zrobił usg i wszytsko w porządku niby. Ale jak nadal będę miała miesiączki po dwa dni i takie bóle to mam przyjśc znowu i będziemy badać hormony. Ale na usg i podczas normalnego badania w szystkow najlepszym porządku. Mówi,że to może byc od wysiłku fizycznego,a faktycznie to zaczęło się jakis czas po tym, jak zaczęłam pracować. https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=14953 włosy z dziś
|
|
|
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja uwielbiam szampony alterry
|
|
|
|
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Respiro
Poszło w sumie 4-5 cm Ale odrosną szybciutko.
|
|
|
|
#3614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękne |
|
|
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Pozostaje wierzyć lekarzowi Ja poczekam czy wróci to do normy i bóle będą rzadsze po zakończeniu pracy. Jak nie to pójdę znów.Moje włosy chyba nie lubią odżywek. Może są mniej błyszczące, ale bardziej puszyste, lekkie, jakby grubsze Moze to taka pora roku, czapka, ŁZS i tak dalej, ale obecnie lepiej wygladają bez uzycia odzywki. No chyba,ze mam akurat atak ŁZS, to gorzej. Tylko oleje przed kazdym myciem, czyli codziennie.
|
|
|
|
#3616 |
|
Wtajemniczenie
|
Boże, a mnie znów dopadło załamanie.
Kurde, szkoda,że nie da się na chwilę zamknąć naszego wątku, bo mam ochotę wyrzucić z siebie wszystko ![]() Nie zrozumcie mnie źle, nie żebym coś miała do nowych osób, ale chciałabym na chwilę ukryć wątek, napisać co mi leży na sercu a potem znów odsłonić ![]() Wiem,wiem, brzmi egoistycznie. Eh. Dobra , chyba pójdę się wykąpać, nałożę olej i włączę jakiś film.Niech już będzie 15 marca. Będzie chociaż jakieś absorbujące zajęcie, oderwanie od tego.
|
|
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Cały dzień myślę o tym co się mi dzisiaj śniło. Bardzo rzadko pamiętam sny, a ten był pełen emocji, negatywnych.
|
#3619 |
|
Wtajemniczenie
|
Też miałam dziś koszmarny sen. Boże, jakaś masakra. Obudziłam się zlana potem,z krzykiem. Miałam nadzieję,że nie będzie miał ciągu dalszego, ale jak tylko zasnęłam ponownie to wracał
|
|
|
|
#3620 |
|
Konto usunięte
|
Ej, nikt nie rozumie mojego zapału do nauki w piątkowy wieczór
|
|
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor!
---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, możecie mi polecić jakąś silnie nawilżającą maskę do włosów?
bo obcięciu nie mam już aż tak bardzo zniszczonych włosów, ale są takie suche;O w ogóle byłam wczoraj na meczu koszykówki i sędziował taki chłopak z mojej szkoły, jezu, pierwszy raz widziałam tak seksowny tyłek u faceta |
|
|
|
#3623 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a jakich masek używałaś do tej pory? Moje włosy dobrze nawilżał Loreal total repair 5, a teraz mam odżywkę Nivea Long Repair i jest świetna
|
|
|
|
|
#3624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3268542 2]huhu
![]() a jakich masek używałaś do tej pory? Moje włosy dobrze nawilżał Loreal total repair 5, a teraz mam odżywkę Nivea Long Repair i jest świetna [/QUOTE]total repair 5 używałam, pasowała mi, odżywek nivea nie nialam jeszcze, ale potrzebuję typowo nawilżającej maski/odżywki.. |
|
|
|
#3626 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko robiłam źle, albo nie robiłam nic. Tylko prawda była zupełnie inna, pracowałam w wakacje zawsze, choć była sytuacja, że 12h spałam i a kolejne 12 siedziałam przed komputerem, ale to był protest - nie pozwoliła mi iść na staż. Rzadko pomagam jej w kuchni. Wolę zająć się inną robotą, nawet męską i pracować od świtu do nocy, byle tylko nie wchodzić jej w drogę...---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
Też nigdy nie miałam kieszonkowego... ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3266996 7]http://zycie-jak-bombonierka.blogspo...o-zdrowie.html zobaczcie jakie jej sińce zrobiło hula-hop z wypustkami [/QUOTE]O matko! Straszne... ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
|
|
#3627 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wkurzyłam się na ebay. Założyli mi jakieś głupie restrykcje i nie mogę przez miesiąc sprzedawać niektórych rzeczy. I nie wiem dlaczego. Bo czytałam wszelkie regulaminy i na podstawie żadnego z nich nie mogę mieć limitów. To jest do wyjaśnienia, ale się wkurzyłam. A poza tym się wkurzyłam, bo wszyscy kupujący wystawiają niby pozytywy i są tacy strasznie szczęśliwi i zadowoleni, ale nie dają 5 gwiazdek, nie wiadomo dlaczego. K*** ja zawsze wszystkim same 5 daje. Skończyło się. Jak ktoś dostanie 3 to będzie dobrze. Cytat:
Aż żal nie brać, ale ja nie mam gdzie wsadzić pianina. Drewnianą A tak poważnie, to zwykłą akustyczną. Nie żadną markową. Używana z ebay. Na razie nie miałam czasu, żeby się za to zabrać. Nawet maszyny nie wyjęłam. Ale muszę się wreszcie ogarnąć. Cytat:
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie już sama zwątpiłam czy dobrze zrozumiałam. Tego to też nie rozumiem oczywiście, nie wyobrażam sobie tego nawet. Biorę ślub,ale mieszkam nadal tylko z rodzicami i właściwie nic się nie zmieniło oprócz obrączki na palcu
Edytowane przez 19agusia91 Czas edycji: 2012-03-02 o 23:48 |
|
|
|
|
#3629 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przepraszam za opóźnienie w wysyłce ![]() On przywróci włosom życie ![]() A biovaxy stosowałaś? Mnie urzekł ten do ciemnych włosów |
|
|
|
|
#3630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też nie
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

o i nfz...

albo po prostu jestem przewrażliwiona. Często coś mnie pobolewa a to dół brzucha a to jajnik. Kiedyś bolał mnie na tyle mocno, że nie mogłam chodzić, pulsujący ból promieniujący do pleców brrr Niby robiła mi dokładne badania, powiedziała że wszystko jest z nim w porządku ale mam stracha że może jednak źle sprawdziła 

Moze to taka pora roku, czapka, ŁZS i tak dalej, ale obecnie lepiej wygladają bez uzycia odzywki. No chyba,ze mam akurat atak ŁZS, to gorzej. Tylko oleje przed kazdym myciem, czyli codziennie.

[/QUOTE]