Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklamy - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-01, 13:05   #3421
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam

Oni specjalnie wszystko tak długo ciągnął, znam ich nie od dzisiaj. W każdej sytuacji wciskają dziecko do nas, czy to imprezki, sylwester itd. zabierają po paru dniach żeby odpocząć, wyspać się. Teraz jestem tego niemal pewna, że po pracy szwagier śpi sobie w najlepsze, później piwko i trochę roboty. Na 100% taka jest kolejność rzeczy.

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 13:05   #3422
n0emi
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam

Miki przepraszam ale mam w glowie obraz twojej siostry i jest straszny
A z wygladu podobna jest do ciebie?? bo jej córka moim zdaniem trochę do ciebie jest podobna
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 13:10   #3423
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Miki przepraszam ale mam w glowie obraz twojej siostry i jest straszny
A z wygladu podobna jest do ciebie?? bo jej córka moim zdaniem trochę do ciebie jest podobna
Według mnie nie kolor włosów inny, ma taki sam jak matka czyli coś pod fiolet. Ja nie widzę podobieństwa. Na zdjęciach nie wygląda źle ale z takim retuszem na twarzy nikt nie wyglądałby źle Ona używa grubą warstwę Dermacolu na całą twarz Ubiór zupełnie nie mój. Zawsze spodnie, takie niby eleganckie, szersze. Bluzki z cekinami, w panterkę, do tego jakieś paski z wielkimi klamrami. Taki bazarowi look

Stary 2012-03-01, 13:14   #3424
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Oni specjalnie wszystko tak długo ciągnął, znam ich nie od dzisiaj. W każdej sytuacji wciskają dziecko do nas, czy to imprezki, sylwester itd. zabierają po paru dniach żeby odpocząć, wyspać się. Teraz jestem tego niemal pewna, że po pracy szwagier śpi sobie w najlepsze, później piwko i trochę roboty. Na 100% taka jest kolejność rzeczy.
Po czesci sie nie dziwie, ze to robia, bo dziecko moze zmeczyc, a u kogo zostawic, jak nie u dziadkow?? Tym bardziej, ze twoja mama nie protestuje. Tylko, ze ona dzieckiem sie nie zajmuje wszystko spada na ciebie i to jest nie w porzadku. To nie ty zgadzalas sie na podrzucanie dziecka

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
Według mnie nie kolor włosów inny, ma taki sam jak matka czyli coś pod fiolet. Ja nie widzę podobieństwa. Na zdjęciach nie wygląda źle ale z takim retuszem na twarzy nikt nie wyglądałby źle Ona używa grubą warstwę Dermacolu na całą twarz Ubiór zupełnie nie mój. Zawsze spodnie, takie niby eleganckie, szersze. Bluzki z cekinami, w panterkę, do tego jakieś paski z wielkimi klamrami. Taki bazarowi look
Dopełniłaś móje wyobrażenie wizerunku a nie próbuje podebrać twoich ciuchów?
Stary 2012-03-01, 13:19   #3425
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:

Mikuś podziwiam Cię za wytrwałość i mimo wszystko masz cierpliwość do tej czwórki
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 13:19   #3426
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Po czesci sie nie dziwie, ze to robia, bo dziecko moze zmeczyc, a u kogo zostawic, jak nie u dziadkow?? Tym bardziej, ze twoja mama nie protestuje. Tylko, ze ona dzieckiem sie nie zajmuje wszystko spada na ciebie i to jest nie w porzadku. To nie ty zgadzalas sie na podrzucanie dziecka

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Dopełniłaś móje wyobrażenie wizerunku a nie próbuje podebrać twoich ciuchów?
Szkoda tylko, że ciągle u jednych dziadków a druga babcia też jest i mieszka w naszym mieście. Nigdy u niej nie nocuje bo stwierdzili, że tam nudno a tu ciocia jest, szczur to jest kogo pomęczyć.

Nie Ja nie noszę cekinów i innych świecidełek więc moje ubrania raczej nie podobają jej się I bardzo dobrze. Jak jeszcze mieszkała z nami zdarzyło jej się coś pożyczyć. Ubranie wróciło do mnie we fluidzie i nawet nie raczyła wyprać

Stary 2012-03-01, 13:23   #3427
Konto usunięte

Cytat:
Szkoda tylko, że ciągle u jednych dziadków a druga babcia też jest i mieszka w naszym mieście. Nigdy u niej nie nocuje bo stwierdzili, że tam nudno a tu ciocia jest, szczur to jest kogo pomęczyć.

Nie Ja nie noszę cekinów i innych świecidełek więc moje ubrania raczej nie podobają jej się I bardzo dobrze. Jak jeszcze mieszkała z nami zdarzyło jej się coś pożyczyć. Ubranie wróciło do mnie we fluidzie i nawet nie raczyła wyprać
co za małpa

Dziewczyno, Ty na prawdę jesteś aniołem!
Ja bym taką awanturę zrobiła w domu za te wszystkie rzeczy ...
Stary 2012-03-01, 13:26   #3428
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Tu akurat wiem co czujesz.
Ja mam podobnie.
Jak sobie pomyśle, co dostała od rodziców siostra, a co ja to mnie niesprawiedliwość strasznie boli. Jest mi strasznie przykro. A wmawia mi się, ze to ja jestem tą bardziej uprzywilejowana córką
no chocby u mnie, moj brat jest w wieku Agusi, a jak przyjezdza do domu, to zaraz go biora na zakupy"bo onn potrzebuje" wszystko mu kupuja, placa za mieszkanie,daja na zycie. Ja nie dostaje kieszonkowego, nie kupuja mi zadnych ubran i zadnych kosmetykow, nawet szamponu do wlosow...
Stary 2012-03-01, 13:35   #3429
xxxMikixxx
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3264891 1]

Mikuś podziwiam Cię za wytrwałość i mimo wszystko masz cierpliwość do tej czwórki [/QUOTE]

Coraz mniej tej cierpliwości Widzę to po sobie, że w domu jestem strasznie nerwowa. Matka tak skutecznie potrafi wyprowadzić mnie z równowagi. Wychodzę gdzieś i jestem zupełnie inna.

Co powiecie na to? Przychodzę z ciucha z ubraniami, matka niektóre chwali. Później słyszę za drzwiami rozmowę przez telefon z siostrą i co? mówi jej że znowu nakupowałam łachów, ciekawe gdzie w tym wyjdę a na pewno dlatego, żeby jej nie było przykro że ja potrafię ubrać się za niewielkie pieniądze. Matka jest niezła, jednego dnia chwali, innego jak chce mi dowalić to mówi że same łachy a jeszcze innego mówi mi żebym jej coś kupiła

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3264900 7]co za małpa

Dziewczyno, Ty na prawdę jesteś aniołem!
Ja bym taką awanturę zrobiła w domu za te wszystkie rzeczy ... [/QUOTE]

Kłóciłyśmy się jak mieszkała z nami. Zawsze musiałam po niej sprzątać. A co najbardziej mnie denerwowało i nie tylko mnie bo i Tż. Nie wiem jakim cudem ale ona malowała się w pokoju i ZAWSZE leżały kropki fluidu na dywanie. Zawsze Tż wychodził z brudnymi skarpetkami w jej fluidzie

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
no chocby u mnie, moj brat jest w wieku Agusi, a jak przyjezdza do domu, to zaraz go biora na zakupy"bo onn potrzebuje" wszystko mu kupuja, placa za mieszkanie,daja na zycie. Ja nie dostaje kieszonkowego, nie kupuja mi zadnych ubran i zadnych kosmetykow, nawet szamponu do wlosow...
Ehh no u mnie też tak jest. Do tej pory matka kupi coś siostrze i nie chce pieniędzy a ja sama kupuję szampony i przeważnie nie oddaje mi za nie. Dlatego, te które ja kupiłam trzymam u siebie w pokoju.

Stary 2012-03-01, 13:50   #3430
Feaa
Raczkowanie

Ja to nie wiem.
Wszyscy twierdzą, że młodsze rodzeństwo to takie pupilki i cacy, a tak naprawdę rodzice zawsze dopieszczają starsze, a młodsze jest po prostu zarade. Rodzice chwalą młodsze i sobie wszystkie zasługi przypisują
Przynajmniej tak jest w przypadkach które ja znam.

Ja się sama zaczęłam utrzymywać w sumie rok temu (mając 21l), moja siostra dopiero w wieku 26l, a i tak jak jedzie do domu to bierze od mamy kasę bez żadnych skrupułów, mi wyżera jedzenie i jeszcze uważa, że jej się należy, a ja to jestem ta zła, bo taki pupilek ze mnie nie ogarniam już tego
Feaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 13:54   #3431
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Feaa Pokaż wiadomość
Ja to nie wiem.
Wszyscy twierdzą, że młodsze rodzeństwo to takie pupilki i cacy, a tak naprawdę rodzice zawsze dopieszczają starsze, a młodsze jest po prostu zarade. Rodzice chwalą młodsze i sobie wszystkie zasługi przypisują

Ja się sama zaczęłam utrzymywać w sumie rok temu (mając 21l), moja siostra dopiero w wieku 26l, a i tak jak jedzie do domu to bierze od mamy kasę bez żadnych skrupułów, mi wyżera jedzenie i jeszcze uważa, że jej się należy, a ja to jestem ta zła, bo taki pupilek ze mnie nie ogarniam już tego
Dokładnie

Stary 2012-03-01, 13:58   #3432
pamfilia
Zakorzenienie

Ma sa kra. Brak mi słów po prostu.
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 14:18   #3433
xxxMikixxx
Zakorzenienie

http://www.kurierlubelski.pl/artykul...2,id,t,sg.html

Stary 2012-03-01, 14:21   #3434
Ula_87
Wtajemniczenie

Właśnie do mnie zadzwoniła Pani w sprawie poniedziałkowej rozmowy...
Przyjęli mnie!
Ula_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 14:23   #3435
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ula_87 Pokaż wiadomość
Przyjęli mnie!
O jejej:j upi:

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 14:26   #3436
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Przyjęli mnie!
Łaaa gratuluję

Stary 2012-03-01, 14:28   #3437
n0emi
Zakorzenienie

Ula gratulacje
Stary 2012-03-01, 14:33   #3438
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Moja siostra dostała praktycznie wszystko, mieszkanie, remont. Wszystko sponsoruje mój ojciec Bardzo jestem ciekawa jak to będzie u mnie wyglądać. Z tą różnicą, że mi byłoby trochę wstyd aż tyle brać od niego. Sama wolałabym się czegoś dorobić a nie mieć wszystko na gotowe. Jakąś pomoc na pewno przyjęłabym ale nie wszystko.

Moja siostra zawsze była tą słabszą. Miała problemy w szkole, dlatego zawsze jest takaaa poszkodowana. Ona jest taka nieżyciowa, o niczym nie wie, o niczym nie słyszała.

Śmieszy mnie to, jak bardzo się od siebie różnimy. Zupełnie jak nie siostry.
U mnie az tak źle nie jest. Moja siostra jest bardzo życiowa, bardzo ogarnięta i bardzo ciezko pracuje. Nigdy nie wyciągała po nic reki, i wiekszosci sama się dorobiła. Więc do siostry nie mam żadnego ale.
Tylko moi rodzice sami z siebie dołożyli jej na mieszkanie, wydali kupę kasy na wesele, kupili jej trochę bardzo drogiego sprzętu do domu, dali samochód (który oddała kuzynowi). A o mnie wszyscy zapomnieli. Ja nie dostałam nic. Częściowo płacę za błędy siostry, która troche nie doceniałatego co miała, jak na przykład samochód. I już profilaktycznie ja nic nie mam, bo rodzicom się wydaję że zrobię to samo. I tak było od najmłodszych lat. Mnie mama nie zapisała na angielski, bo siostre zapisała i ta nie chciała chodzić. Ze mną nie poszła do ortopedy z problemami z kręgosłupem, bo siostra chodziła na fizjoterapie i nie chciała chodzić. To ja też na pewno nie będę chciała. Kupiła siostrze gitarę. Ta nigdy nie nauczyła się grać i ją oddała komuś, To mi już nie kupiła nic o co poprosiłam, bo po co.
A ja jestem ta niby uprzywilejowana bo "dziedziczę" dom po nich. Tylko po pierwsze on jest tak skopany, ze nie stać mnie na przebudowę i przystosowanie go do użytku (łatwiej zburzyć i zbudować nowy), po drugie nie mam tego na piśmie, bo ojciec nie chce przepisać za życia, a testamentu też nie chcą spisać z jakiegoś powodu.
A jeszcze ostatnio matka, powyrzucała z domu sprzęt, który mi był potrzebny, nie pytając mnie o zdanie. Ale ja dziedziczę i wszystko jest moje. Ale jak coś chcę zrobić, czy zmienić to słyszę , ze jak będę miała swoje to będę robiła co będę chciała.
Poza tym cokolwiek tam zrobię to zniszczą. Powiedziałam, ze już więcej nic tam nie zrobię, bo nie mam zamiaru marnować pieniędzy, ani swojej pracy, to się matka obraziła, że najlepiej to umyć od wszystkiego ręce.

Cytat:
Ja już mam straaaszny obraz twojej siostry
Cytat:
Kłóciłyśmy się jak mieszkała z nami. Zawsze musiałam po niej sprzątać. A co najbardziej mnie denerwowało i nie tylko mnie bo i Tż. Nie wiem jakim cudem ale ona malowała się w pokoju i ZAWSZE leżały kropki fluidu na dywanie. Zawsze Tż wychodził z brudnymi skarpetkami w jej fluidzie
To jak trzeba się malować, żeby pomalować dywan
Cytat:
Napisane przez Feaa Pokaż wiadomość
Ja to nie wiem.

Mi się wydaje, że rodzice wychowują pierwsze dziecko, a o młodszym zapominają. Wydaje im się, że już wszystko zrobili.

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Przyjęli mnie!

Gratuluję

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 14:35   #3439
pamfilia
Zakorzenienie

Ula SUPER!!!!!!!
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 14:42   #3440
Ula_87
Wtajemniczenie

Dziękuję
Będę znów pracować w centrum medycznym (ale innym niż dotychczas). Czyli zostaję w swojej branży
Tylko tym razem warunki lepsze już na start

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Kurde, tak się martwiłam tym,że pomyliłam się na rozmowie i zwaliłam ten test z angielskiego
Ale Mama mówi,że pewnie na mój plus było to,że zauważyłam pomyłkę i sama zaczęłam jeszcze raz, prawidłowo.
A z angielskim - widocznie mi wybaczyli te wpadki
Stary 2012-03-01, 14:43   #3441
Konto usunięte

Cytat:
Przyjęli mnie!
Będę znów pracować w centrum medycznym (ale innym niż dotychczas). Czyli zostaję w swojej branży
no to pięknie Kochana!

to, że się sama poprawiłaś świadczy o Twojej czujności i dokładności Więc same zalety
Stary 2012-03-01, 14:53   #3442
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
U mnie az tak źle nie jest. Moja siostra jest bardzo życiowa, bardzo ogarnięta i bardzo ciezko pracuje. Nigdy nie wyciągała po nic reki, i wiekszosci sama się dorobiła. Więc do siostry nie mam żadnego ale.
Tylko moi rodzice sami z siebie dołożyli jej na mieszkanie, wydali kupę kasy na wesele, kupili jej trochę bardzo drogiego sprzętu do domu, dali samochód (który oddała kuzynowi). A o mnie wszyscy zapomnieli. Ja nie dostałam nic. Częściowo płacę za błędy siostry, która troche nie doceniałatego co miała, jak na przykład samochód. I już profilaktycznie ja nic nie mam, bo rodzicom się wydaję że zrobię to samo. I tak było od najmłodszych lat. Mnie mama nie zapisała na angielski, bo siostre zapisała i ta nie chciała chodzić. Ze mną nie poszła do ortopedy z problemami z kręgosłupem, bo siostra chodziła na fizjoterapie i nie chciała chodzić. To ja też na pewno nie będę chciała. Kupiła siostrze gitarę. Ta nigdy nie nauczyła się grać i ją oddała komuś, To mi już nie kupiła nic o co poprosiłam, bo po co.
A ja jestem ta niby uprzywilejowana bo "dziedziczę" dom po nich. Tylko po pierwsze on jest tak skopany, ze nie stać mnie na przebudowę i przystosowanie go do użytku (łatwiej zburzyć i zbudować nowy), po drugie nie mam tego na piśmie, bo ojciec nie chce przepisać za życia, a testamentu też nie chcą spisać z jakiegoś powodu.
A jeszcze ostatnio matka, powyrzucała z domu sprzęt, który mi był potrzebny, nie pytając mnie o zdanie. Ale ja dziedziczę i wszystko jest moje. Ale jak coś chcę zrobić, czy zmienić to słyszę , ze jak będę miała swoje to będę robiła co będę chciała.
Poza tym cokolwiek tam zrobię to zniszczą. Powiedziałam, ze już więcej nic tam nie zrobię, bo nie mam zamiaru marnować pieniędzy, ani swojej pracy, to się matka obraziła, że najlepiej to umyć od wszystkiego ręce.

Ja już mam straaaszny obraz twojej siostry

To jak trzeba się malować, żeby pomalować dywan

Mi się wydaje, że rodzice wychowują pierwsze dziecko, a o młodszym zapominają. Wydaje im się, że już wszystko zrobili.

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Gratuluję
Jaka jest różnica wieku między Wami? U nas 4 lata a mam wrażenie, że to ogromna przepaść. Siostra jest mężatką? Czas pokaże jak to u mnie będzie. Ojciec pewnie będzie chciał pomóc na tyle, na ile będzie mógł.

Ciekawa jestem jak ją sobie wyobrażacie

Chciałabym to wiedzieć Nie wiem jakim cudem ona to robiła. Może tyle tego kładła że spływało jej po twarzy

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Dziękuję

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Kurde, tak się martwiłam tym,że pomyliłam się na rozmowie i zwaliłam ten test z angielskiego
Ale Mama mówi,że pewnie na mój plus było to,że zauważyłam pomyłkę i sama zaczęłam jeszcze raz, prawidłowo.
A z angielskim - widocznie mi wybaczyli te wpadki
Extra Od kiedy zaczynasz?

Stary 2012-03-01, 14:59   #3443
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Ojej, ja też nie mam wąskich w kostkach. I co. Prawda jest taka, że nogi takie jak nam się podobają mają tylko modelki. Więc pora zacząć lubić własne nogi, bo prawdopodobnie lepszych już mieć nie będziemy
Ale u mnie, pomijając wygląd, problemem jest też ból. Okropne, w lato strasznie męczące. Najchętniej całe dnie bym spędzała z nogami w górze

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Astma alergiczna. Też mam. Hm.. Ciężko. Ale trochę nie rozumiem, jak to wtedy nie reagował na kota a teraz kot mu przeszkadza? Albo jest uczulony na kota, albo nie jest. Ciężko mi sobie wyobrazić uczulenie nabyte podczas długotrwałego kontaktu.. ale ja lekarzem nie jestem.. Wiem za to że jak mi się pogarsza/ mam ataki to jest wina czegoś co właśnie się pojawiło a nie czegoś z czym mam kontakt od dawna i wcześniej byłam zdrowa. Może co innego jest przyczyną pogorszenia jego stanu zdrowia?

Na pewno możesz go gdzies ulokować u zaufanej osoby i odebrać. Kot się przyzwyczai do nowego, później wróci do Ciebie i też się przyzwyczai po jakimś czasie.
PRawdą jest,że uczulenie ma już od dawna.Od zawsze. Tylko wcześniej były psy i jakoś tam żyli razem. A jeśli chodzi o kota (podobno jego sierść jest najbardziej "groźna") to jak ja go wzięłam to ojczym mieszkał z Mamą w Pradze, a ja w Polsce z exTŻ.
Natomiast teraz sytuacja sprawiła,że ojczym wrócił do Polski. No i zaczął się coraz bardziej dusić,męczyć.
Był u lekarza - wyniki znacznie gorsze no i werdykt: zwierzęta nie mogą mieszkać w domu

Znalazłam mu juz miejsce u przyjaciółki. Mam nadzieję,że odnajdzie się w nowym mieszkaniu (wyjeżdza już w niedzielę ),a potem z powrotem u mnie (też w nowym mieszkaniu)
Stary 2012-03-01, 15:08   #3444
Mitonic
Wtajemniczenie

cześć i czołem

Miki bardzo mi się podoba twój strój dnia, a ta spódniczka jest boska

Ula, gratulacje, widzisz byłaś najlepsza
Mitonic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 15:19   #3445
lacrimachristi
Zakorzenienie

Miki przypominasz mi troche Tarje Turunen z zespołu Nightwish
szczegolnie na drugim zdjeciu na blogu
Stary 2012-03-01, 15:20   #3446
Ula_87
Wtajemniczenie

Mikuś - zaczynam od 15 marca.
Stary 2012-03-01, 15:21   #3447
otako
Zakorzenienie

Ula - super, gratuluję!

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 15:21   #3448
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:

PRawdą jest,że uczulenie ma już od dawna.Od zawsze. Tylko wcześniej były psy i jakoś tam żyli razem. A jeśli chodzi o kota (podobno jego sierść jest najbardziej "groźna") to jak ja go wzięłam to ojczym mieszkał z Mamą w Pradze, a ja w Polsce z exTŻ.
Natomiast teraz sytuacja sprawiła,że ojczym wrócił do Polski. No i zaczął się coraz bardziej dusić,męczyć.
Był u lekarza - wyniki znacznie gorsze no i werdykt: zwierzęta nie mogą mieszkać w domu

Znalazłam mu juz miejsce u przyjaciółki. Mam nadzieję,że odnajdzie się w nowym mieszkaniu (wyjeżdza już w niedzielę ),a potem z powrotem u mnie (też w nowym mieszkaniu)

Bardzo często jest tak, że dopiero w czasie dłuższego kontaktu z alergenem astma sie nasila.
Mój TŻ ma kota. Koty są chyba jednymi z najbardziej uczulających zwierząt. Mnie też najbardziej uczulają. I po spędzonej noczce u TŻta zupełnie nic się nie dzieje. Ale gdybym miała tam nocować tydzień czasu, to pewnie zaczęłabym się gorzej czuć.

Edytowane przez n0emi
Czas edycji: 2012-03-01 o 15:23
Stary 2012-03-01, 15:30   #3449
Ula_87
Wtajemniczenie

Wczoraj oglądałam "Ptaki" Hitchcocka i teraz będę się bała, szczególnie mew i wron

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

W ogóle strasznie mi się podobają filmy Hitchcocka. Narazie obejrzałam trzy i wszystkie były świetne! Tylko w necie jest mało jego filmów
Zamówiłam już sobie taki komplet jego filmów na DVD, chętnie zobaczę resztę, czuję,że to moje klimaty
Stary 2012-03-01, 15:39   #3450
Czarna93
Zakorzenienie

Cytat:
Przyjęli mnie!

Widzisz kochana ! Super, gratuluję !
Czarna93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości